|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
wlasnie marze o tym zeby falbanki sie pieknie kolysaly, a nie ja sobie, a kolo sobie Wczoraj szukalam piosenki dla rodzicow, ogladalam ten filmik http://www.youtube.com/watch?v=0EAWM...eature=related i przy okazji zwrocilam uwage na to jak zachowuje sie suknia PM - ona obraca sie w jedna strone podczas tanca a suknia w druga ![]() Poza tym dostalam wczoraj od wlascicielki pokaz slajdow z naszej sali z propozycjami kolorystycznymi i powiem wam ze troche sie zasmucilam bo moj wymarzony fiolet wyglada tak sobie najlepiej prezentuje sie dekoracja kremowa, bo pasuje do sali - do koloru ścian i reszty, a fioletowa jest troche taka na sile, zobacze jeszcze w sobote na zywo, ale jesli rowniez bedzie wygladac zle to co ja zrobie nie chce kremowego koloru jako przewodniego
|
|
#2642 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz
Hmmm..nie znam sie na cenach perel, ale zawsze wydawalo mi sie ze to wiekszy wydatek...czy mi sie wydaje czy cos tu smierdzi? 129 zl
|
|
|
|
#2643 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moze taki kompromis?? ajkby sie nie udało całosci fioletowej?
|
|
#2644 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodziło mi bardziej o to że to tak jakby nastąpił finał serialu, który wszystkie oglądałyśmy z zapartym tchem przed dobre 0,5 roku a co do ceny sukni to jak na Madonnę to bardzo dobra Cytat:
zmienisz nazwisko? Cytat:
![]() i dla wszystkich z 5 maja mnie się wydaje ze to mało podobno powinno być co najmniej tyle flaszek ile będzie gości żeby tak na spokojnie, z bramami itp starczyło Pogoda rzeczywiście fatalna, na szczęście jednak nie muszę na razie nigdzie wychodzić Biorę sie za pracę
|
|||
|
|
|
#2645 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny musze Wam coś napisać - a mianowiocie wczoraj znalazłam tą jedyną moją SUKNIĘ!!!! w skrócie: mam suknię!!!
dziś jadę zapłącić za nia mój model to maggie sottero mod rosmery chcecie zobaczyc zdjecia??
Gotowanie z przyjemności Edytowane przez baskaeta Czas edycji: 2012-01-05 o 10:50 |
|
|
|
#2646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcieliście na spokojnie, wyszło inaczej ![]() baskaeta, cóż za pytanie, oczywiście, że chcemy! |
|
|
|
|
#2647 |
|
Zadomowienie
|
w załączniku zdjęcia
oceńcie - załacznik z welonem to ta na która sie zdecydowalam ta druga bardzo tez mi sie podobała oceńcie czekam na wasze opinie miesiac przed mam poprawki i do tego zcasu moge jeszcze chudnac
Gotowanie z przyjemności Edytowane przez baskaeta Czas edycji: 2012-01-05 o 14:38 |
|
|
|
#2648 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja miałam dzisiaj koszmar sukniowy śniło mi się, że TŻ zniszczył moją suknię bo stwierdził, że narobię mu wstydu idąc do ślubu w takiej szmacie a poza tym od jakiegoś czasu boję się, że mu się moja suknia nie spodoba bo jak oglądaliśmy w necie suknie to podobały mu się suknie księżniczki---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2649 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i bluza z kapurem do tego biała bluzka - mój M był na mnie obrazony a swiadkowa weszła w połowie ślubu hahahano własnie kryje wszytskie moje niedoskonałosci dziękuje Jamee
Gotowanie z przyjemności Edytowane przez baskaeta Czas edycji: 2012-01-05 o 10:59 |
|
|
|
|
#2650 |
|
Zakorzenienie
|
Pytanie odnośnie małej drużki
![]() Chciałam kupić mojej sześcioletniej chrześnicy sukienkę na wesele. Mała jest drobną blondyneczką o niebieskich oczach. W jakim kolorze sukienki szukać dla niej? |
|
|
|
#2651 | |||
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2652 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ślicznie wygląda w blado różowych tiulowych albo z kokardami sukienkach - w ogóle to we wszuystkim jej ładnie mysle ze to zalezy od temperamentu dziecka znasz ja najlepiej wiec dopasuj kolor do niej
|
|
#2653 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ostatnio mowilyscie o rozmiarze Kim K., wystawia co jakis czas jej rzeczy ktore nie nosi na aukcje, tu akurat aukcja charytatywna, mozecie sie przekonac jakie rozmiary nosi ![]() http://stores.ebay.com/Kims-Closet-C...=p4634.c0.m322 wstawiam wam moj zestaw ecru, moim zdaniem zaproszenia bardzo elegancko wygladaja w takich dopasowanych kopertach, ciesze sie ze sie zdcydowalam no i z kartek bede robila winietki i menu, czekam na reszte materialow jeszcze na ostatnim zdjeciu porownanie struktury kartki A4 z zaproszeniem.
|
|
#2654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
btw tyle narzekasz na figurę, a ja tu widzę całkiem zgrabną dziewczynę
|
|
|
|
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
basketa to bardzo dużo tej wódki macie. U nas oprócz tego będzie wiśniowka śliwowica koniak martini i wina. Na poprawiny piwo. Mam to więcej trzeba na wesele bo na drugi dzień odpadna osoby kierujące część pewnie też nie zostanie. Zresztą nikt z moich gości nie wypije więcej niż0.5l
A suknia piękna ta która wybrałas dużo ładniejsza
|
#2656 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No i gratulacje zakupu sukienki ![]() Cytat:
Taki kolor wydaje mi sie najbardziej uniwersalny Jesli masz biala suknie slubna to kupilabym wtedy dla niej biala
|
||
|
|
|
#2657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2658 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale wysyp sukien ![]() ![]() A swoją drogą fajną stronę z biżu Swarovskiego znalazłam podczas szukania bransoletki: http://kemonart.pl/pl/ i nawet nie wiedziałam, że robią na zamówienie |
|
|
|
|
#2659 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
gratuluje wyboruogólnie na zdjęciach bardzo mi się podobały suknie Maggie ale nie miałam okazji przymierzyć może to dobrze bo bym miała jeszcze większy problem z wyborem sukni Cytat:
|
||
|
|
|
#2660 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziekuje Cytat:
dziękuje tak tak sprawdze ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
|
|
#2661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciezko powiedziec czy to bedzie za duzo, mysle ze przy bransoletce takiej bogatej naszyjnik powinien byc skromny, bo i gorset i welon i kolczyki, w ogole do tego gorsetu nie pasuje bogaty naszyjnik, kolczyki male takie polyskujace ok, ale naszyjnik juz nie... chociaz jesli do tego wisiorka zalozysz taki bardzo delikatny lancuszek to powinno byc calkiem ok
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2012-01-05 o 11:32 |
|
|
|
|
#2662 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi też wszyscy tłukli do głowy, że mam swoje życie i muszę zacząć nim żyć. Nie martw się, wszystko będzie dobrze!
|
|
#2663 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale kurcze dylemat biżuteryjny |
|
|
|
|
#2664 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przymierzałam tę suknię w warszawskiej Madonnie i również się nad nią zastanawiałam Aczkolwiek, mi się chyba jednak marzy księżniczka W tej wyglądałam super i bardzo nowocześnie. Jedno co mi do niej nie pasuje to welon, ale to już kwestia gustu Ja przymierzała z fioletową szarfą i wyglądało czadersko. Gratuluję decyzji! Ja pewnie w przyszłym tygodniu, i póki co mam 3 kandydatki: Herm's Candice, Sinserity 3621 oraz Ronald Joyce Donna. Na pewno się pochwalę gdy już wybiorę
|
|
#2665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo ładnie Ci w niej ![]() Jest trochę podobna do mojej Rhondy też od Maggie S.
|
|
|
|
|
#2666 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Martwie sie tez, czy ja sie w ogole wyprowadze, bo na razie nie możemy znaleźć żadnego mieszkania w naszych okolicach, ktore by nam odopowiadało. Pojawia sie srednio 1 marne ogloszenie na miesiąc
|
|||||
|
|
|
#2667 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Malwuś ma chyba dzisiaj studniówkę ![]() U mnie by zabrakło. Ale to u mnie. My liczymy 0,7 na łeb na 2 dni. Gdyby był jeden dzień to liczylibyśmy po połówce na głowę, łącznie z niepijącymi (ale w tym już bramy i wszystkie inne konkursy). Cytat:
Cieszę się bardzo, że Wam się na tańcach podobało. Do Rybnika jeździcie?? Jakaś konkretna szkoła tańca??? My mamy dzisiaj zajęcia, tak się na nie cieszyłam, ale TŻ chory, a ja też się nie najlepiej czuję, więc musimy sobie dzisiaj odpuścić Cytat:
Bardzo ładna suknia, bardzo ładnie na Tobie leży i eksponuje Twoje walory ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2668 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wyjdzie z tego mały potworek: Małgorzata Xxxx - Xxxxxxxx i mam już mokro w butach |
|
|
|
|
#2669 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A masz wesele jedno dniowe czy dwu ![]() Przeważnie liczą tyle butelek ile jest gości ![]() Cytat:
gratulacje znalezienia sukni ![]() Cytat:
![]() marylka80 byłam dzisiaj w Lidlu i specjalnie dla Ciebie poszłam zobaczyć czy są te wina co się pytałaś tak więc ten Pinot jest biały w cenie 14,99 zł, a ten Shiraz jet taki jak w załączniku tylko że z żółtą oblamówką a nie czerwoną po 12,99 zł (nie jestem pewna czy o te Ci chodziło)
|
|
#2670 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() W pierwszej zdecydowanie lepiej gratulacje znalezienia sukni ![]() QUOTE] dziękuje Wam dziewczyny
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

) Zaliczka wpłacona, mam skrawek materiału - normalnie nie wierzę, że się zdecydowałam 

najlepiej prezentuje sie dekoracja kremowa, bo pasuje do sali - do koloru ścian i reszty, a fioletowa jest troche taka na sile, zobacze jeszcze w sobote na zywo, ale jesli rowniez bedzie wygladac zle to co ja zrobie
nie chce kremowego koloru jako przewodniego

zmienisz nazwisko?

podobno powinno być co najmniej tyle flaszek ile będzie gości żeby tak na spokojnie, z bramami itp starczyło