Krakowianki część XV - piszemy swoją historię - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-05, 20:09   #2881
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii
Dot.: Krakowianki część XV - piszemy swoją historię

OMD, na pogaduszki (o nartach i nie tylko) to wolałabym się umówić osobiście, przy okazji przekażę Ci zamówienie zakolanówkowe

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 20:13   #2882
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
A 15 wróżb się liczy? Czy mam sobie wybrać co mi pasuje?
Jeśli się wzajemnie nie wykluczają to jak najbardziej

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 20:22   #2883
mszpilka
Rozeznanie

GG do mszpilka

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Co ona ma za buty?!
jakas porażka to to.
Chociaz jak sobie przypominam no nam kamerzysta proponawł takie nagranie w naszym "apartamencie małżeńskim"
popatrzyliśmy jak na idiote i jak już moglismy coś powiedzieć to grzecznie odmówilismy

Cytat:
Daj ją mnie Skąd Ty ją masz??!! Zaczynam wierzyć w teorię spiskową - wszystkie dynie chowają się przede mną chyba, bo ani raz w tym roku nie kupiłam
Zrób koniecznie zupę i te muffiny: http://www.kwestiasmaku.com/zielony_...a/przepis.html
Kupiłam na małym bazarku na Bronowicach (skrzyżowanie Młodej Polski z Jadwigi z Łobzowa i Rydla) chodze tam na spacerki wiec jak chcesz to mogę zobaczyć czy jeszcze mają i ewntulanie Ci kupić

Zupy z dyni mi śrenio smakują a znowu mężowi bardzo, wiec jakąś na pewno zrobię, a muffinki bardzo mi sie podabają i zrobię na pewno.
mszpilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 20:23   #2884
Melka88
Zakorzenienie

SdC, twój były współlokator siedzi na wizażu https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=584027 !!
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 20:25   #2885

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;31421300]...więc w momencie jak ktoś ni z dupy ni z pietruchy wbija się w wątek z pytaniem, traktując nas faktycznie jako punkt informacyjny, to może to niektórych irytować. Mnie to w sumie wali, ale rozumiem co mają na myśli osoby, które to irytuje.[/QUOTE]
Każde ma inne odczucia, ale mnie dziwi, że takie coś Wam przeszkadza Co za problem po prostu ten post zignorować. Przecież to nie są pytania zadawane co pięć postów innych użytkowniczek.
Ja tak samo u Was zaczynałam! Pytałam o różne rzeczy, np. najlepszą bibliotekę w Krakowie, mimo że mogłam to sprawdzić w internecie - ale wolałam dowiedzieć się w miejscu, w którym wiem, że odpowiedź dostanę od żywego człowieka spoza drugiego ekranu. Na szczęście dziękowałam za odpowiedź (już się boję, co by się stało, gdybym nie podziękowała...). Dla mnie to był sposób na wbicie się w wątek, bo ja nie przepadam za przedstawianiem się w pierwszym poście i pytaniem, czy może ktoś dołączyć. Dla mnie to jest oczywiste, że ktoś może dołączyć, w końcu to jest otwarte forum. Wydawało mi się, że to jeden z najbardziej otwartych i przyjaznych wątków na wizażu - a tu się okazuje, że tworzycie/my zamknięte społeczeństwo?

Cytat:
Lenka, po prostu zmień imię w dowodzie
Tak, zmień. Wtedy będę jedyna i niepowtarzalna Nie jestem przyzwyczajona, że w jakimś kręgu jest więcej osób o moim imieniu

Jestem w domu, mama już przyjechała, ale tłum się zrobił

Edytowane przez ville
Czas edycji: 2012-01-05 o 20:26
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 20:35   #2886
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Melka - nie mam Was dość, tylko tego, że moje życie odbywa się głównie w internecie. Przecież ja nie mam życia poza Wizażem prócz pracy i kota. Przestałam widywać się z innymi znajomymi, w górach nie byłam już pół roku, o rodzinie przypominam sobie od święta.
Mam prawie 30 lat i jestem wirtualna

Chyba mylisz mnie z mmmmmm albo ze Słodziakiem
Ja mam jedną przyjaciółkę niewirtualną, reszta to znajomi, w większości z uczelni, których często widuję raz na ho-ho-ho... Także mam podobny problem. Szczególnie, ze mam przyjaciolke, ktora poznalam przez internet, teraz wyjechala do Warszawy i mamy kontakt ino internetowo..

weekend
Stary 2012-01-05, 20:35   #2887
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra i niech mi to ktoś łopatologicznie teraz wytłumaczy - czemu gugel wywala na to samo hasło różne wyniki? kiedyś jak się guglałam to cała pierwsza strona to był wizaż, potem murator. A teraz same dziwy. Oraz jakieś forum francuskie, na którym się wymądrzam, chwalę imieniem i adresem mailowym - no masakra jakaś
Łopatologicznie nie umiem, ale może to kwestia pozycjonowania i zmiany sposobów wyszukiwania, algorytmów i silników?

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
SdC, twój były współlokator siedzi na wizażu https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=584027 !!
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 20:37   #2888
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
I matko boska, nie wydzieraj się tak. Może dlatego masz problemy ze słuchem, bo zauważyłam, że kilkanaście razy pytałaś CO? CO? COOO POWIEDZIAŁAAAAŚ?!
Hard a może Ty faktycznie masz coś ze słuchem? Bo ja też odniosłam wrażenie że za często czegoś nie słyszysz. Idz na badanie audiogramem.

Cytat:
Kilka lat temu rozkręcałam ten wątek i jestem dumna, jak się rozwinął Przeżyłam wprawdzie swoje typu przychodzenie samej zimą na spotkania, na które umawiało się 5 osób, a nikt się nie zjawił lub na 5 minut przed spotkaniem napisał w wątku że nie może, bo gołąb osrał parapet czy coś Ale warto było i jak Was opuszczę, to w poczuciu spełnionego obowiązku
gdyby przyleciał smok wawelski i zrobił to samo, nieobecność byłaby usprawiedliwiona. Ale gołąb? phi

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
A teraz uwaga! Nie umiem grać w Domino!!! Nie wiem jakim cudem, bo to chyba prosta gra, która ma sto lat, ale nigdy w nią nie grałam :/ Chętnie nadrobię zaległości :P
Nigdy nie grałam w szachy. I nie umiem

Cytat:
Nie mogę się zabrać za fitness. Nawet widok hard i Mistrzyni prezentujących swoje bicepsy i mówiących o twardszych mięśniach brzucha mnie nie mobilizuje Motywacjo, gdzie Ty jesteś?!
Lenka musisz znalezc taki sport który Cię porwie, bo inaczej jak się robi coś na siłe to człowiek szybko traci zapał.

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
"Puma" to od skarpetek .
Lenkaskarpetka

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;31423844]Szybkie pytanie i szybka decyzja - komuś coś stąd - http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2427257
Zamawiam sobie bazę UD [/QUOTE]

Hiper jeszcze aktualne?Bo ja chciałabym te baze UD oryginal w fopletowym opakowaniu.

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Tak! Zaraz będę robiła posta na blogu i wystawiała dziewczyny na allegro
CZY KTOŚ MA OCHOTĘ SIĘ WYSTAWIĆ?
Ja mam ochote ale po ostatniej akcji nie mam zamiaru
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 20:39   #2889
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Wydawało mi się, że to jeden z najbardziej otwartych i przyjaznych wątków na wizażu - a tu się okazuje, że tworzycie/my zamknięte społeczeństwo?
Nie o to chodziło
Stary 2012-01-05, 20:41   #2890
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
Lenka musisz znalezc taki sport który Cię porwie, bo inaczej jak się robi coś na siłe to człowiek szybko traci zapał.
Na razie muszę się ruszyć, żeby schudnąć. Próbowałam już kilku form aktywności, ale żadna na dłuższą metę mnie nie porwała. Na razie mam plan zacząć od poniedziałku

Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 20:43   #2891
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez mszpilka Pokaż wiadomość
j

Kupiłam na małym bazarku na Bronowicach (skrzyżowanie Młodej Polski z Jadwigi z Łobzowa i Rydla) chodze tam na spacerki wiec jak chcesz to mogę zobaczyć czy jeszcze mają i ewntulanie Ci kupić

Zupy z dyni mi śrenio smakują a znowu mężowi bardzo, wiec jakąś na pewno zrobię, a muffinki bardzo mi sie podabają i zrobię na pewno.
dziękuję Ci, ale znów nie bardzo miałabym jak odebrać, skoro w tamtych okolicach mieszkasz.
Zupę polecam tą: http://www.wielkiezarcie.com/recipe7526.html

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Każde ma inne odczucia, ale mnie dziwi, że takie coś Wam przeszkadza Co za problem po prostu ten post zignorować. Przecież to nie są pytania zadawane co pięć postów innych użytkowniczek.
Ja tak samo u Was zaczynałam! Pytałam o różne rzeczy, np. najlepszą bibliotekę w Krakowie, mimo że mogłam to sprawdzić w internecie - ale wolałam dowiedzieć się w miejscu, w którym wiem, że odpowiedź dostanę od żywego człowieka spoza drugiego ekranu. Na szczęście dziękowałam za odpowiedź (już się boję, co by się stało, gdybym nie podziękowała...). Dla mnie to był sposób na wbicie się w wątek, bo ja nie przepadam za przedstawianiem się w pierwszym poście i pytaniem, czy może ktoś dołączyć. Dla mnie to jest oczywiste, że ktoś może dołączyć, w końcu to jest otwarte forum. Wydawało mi się, że to jeden z najbardziej otwartych i przyjaznych wątków na wizażu - a tu się okazuje, że tworzycie/my zamknięte społeczeństwo?
:
No właśnie o to mi chodziło
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 20:43   #2892
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
jakas porażka to to.
Chociaz jak sobie przypominam no nam kamerzysta proponawł takie nagranie w naszym "apartamencie małżeńskim"
popatrzyliśmy jak na idiote i jak już moglismy coś powiedzieć to grzecznie odmówilismy
Już go sobie wyobrażam jak montuje w jedną całość to co mu nagraliście

Cytat:
Na razie muszę się ruszyć, żeby schudnąć. Próbowałam już kilku form aktywności, ale żadna na dłuższą metę mnie nie porwała. Na razie mam plan zacząć od poniedziałku
Dziewczyno z czego Ty sie chcesz odchudzać?
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 20:51   #2893
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Łopatologicznie nie umiem, ale może to kwestia pozycjonowania i zmiany sposobów wyszukiwania, algorytmów i silników?
Z pozycjonowaniem mi przyszło do głowy i rozumiem Reszty nie Ale to jest tak, że np. jak my wszystkie równoczesnie wyszukamy to samo hasło to mamy te same wyniki - czy te wszystkie te co wymieniłaś zależą też od ustawień/typu wyszukiwarki, etc?
Stary 2012-01-05, 21:06   #2894
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Z pozycjonowaniem mi przyszło do głowy i rozumiem Reszty nie Ale to jest tak, że np. jak my wszystkie równoczesnie wyszukamy to samo hasło to mamy te same wyniki - czy te wszystkie te co wymieniłaś zależą też od ustawień/typu wyszukiwarki, etc?
Wydaje mi się, że powinnyśmy mieć te same wyniki . Google zmienia ciągle sposób przeszukiwania stron, część stron banuje w swojej wyszukiwarce, pewnie dlatego to się zmienia .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 21:16   #2895
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
No to jak będę chciała zrobić gulasz - udam się po resztki do twojej lodówki
Moja dzisiejsza rozmowa z tatą:
-obiecałaś zrobić porządek w lodówce...
-smakował Ci obiad?
-gulasz?
-tak, gulasz
-no dobry był
-to widzisz jaki porządek zrobiłam?

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
OMD, na pogaduszki (o nartach i nie tylko) to wolałabym się umówić osobiście, przy okazji przekażę Ci zamówienie zakolanówkowe
Super Tylko, że ja w krk będę dostępna dopiero w połowie stycznia jak dobrze pójdzie..

Cytat:
A może jakieś intensywne zajęcia salsy? Lubisz tańczyć!

Ineso ja wiem, że mam u Ciebie jakieś zamówienie jeszcze...Strasznie Ci ono zawadza? Bo serio nie mam jak teraz tego odebrać i chciałabym aby jeszcze troszkę u Ciebie poleżało...
OneMoreDress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 21:21   #2896
Shiruvii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość

Super Tylko, że ja w krk będę dostępna dopiero w połowie stycznia jak dobrze pójdzie..
OMD, to zobaczymy się jak u Ciebie w domu wszystko będzie w porządku i wrócisz spokojnie do KRK

Stary 2012-01-05, 21:23   #2897
Ineso
Matka Smoka

OMD - wcale mi nie zawadza, nic się nie przejmuj.

Shiruvii - a może Ty otworzysz awanti?
Stary 2012-01-05, 21:37   #2898
2016070953
Konto usunięte

Lenka mam wystający brzuch i go ukrywam
Mistrzyni mam lekko uszkodzone jedno ucho przez laryngologa konowała (stalo się to przy płukaniu uszu jak byłam mała) :/
poza tym jak już zeszło na tematy zdrowotne to mam tez sp... nogę i kręgosłup - stało się to przy porodzie :/ i na tym koniec tematów zdrowotnych
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 21:41   #2899
Shiruvii
Zakorzenienie

Cytat:

Ja to w zasadzie miałabym ze 2-3 rzeczy tylko...

Stary 2012-01-05, 21:45   #2900
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Lenka - ile ścięłaś? To teraz czas na Lily

Musze tylko odpowiedniego (cenowo przede wszystkim) fryzjera znaleźć.

Cytat:
Napisane przez baajeczna2 Pokaż wiadomość
co Ty paczysz!?!?!?

No bo o muzyce w tle nie wspomne...

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość

no przecież po domu nie będzie chodzić w butach, to sobie kapcie przebrała takie pod sukienkę

Cytat:

Delikatna.. dziecięca ! Opinie są podzielone teraz - jedne uważają, że wyglądam jeszcze młodziej, a inne że dojrzalej
Dziękuję
A tam dziecieca. Na pewno ładna!

Cytat:
jakas porażka to to.
Nie, ja nie lubie takich "rzeczy"

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2012-01-05 o 21:46
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 22:03   #2901
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Jaki ze mnie flak jest Nie potrafię już dotknąć głową kolan, dotknąć kolanami ziemi leżąc na plecach, a przy każdym bocznym wymachu nogi w górę moje boczki dają o sobie znać Jak mogłam się doprowadzić do takiego stanu? Jeszcze w szkole uwielbiałam wf i grałam wyczynowo w siatkówkę jedna wielka TRAGEDIA. Zaczynam od dziś rozciągać się i ćwiczyć 2x dziennie.

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 22:19   #2902
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
OMD, to zobaczymy się jak u Ciebie w domu wszystko będzie w porządku i wrócisz spokojnie do KRK
Super, ciesze się bardzo! Zwłaszcza, że obie mam już chyba co opowiadać-dawno się nie widziałyśmy!

Cytat:

Uf to mi ulżyło Jak tylko wrócę na trochę do krk i będę mieć wolne to dam znać i podjadę po rzeczy

Cytat:
Ja to w zasadzie miałabym ze 2-3 rzeczy tylko...
I nieeee, tylko nie awanti....! Chce jedynie tysiąc rzeczy A tak na serio to z 3, może 4 bym znalazła...

Idę się uczyć
OneMoreDress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 22:26   #2903
ola_gie
Zakorzenienie

Nadrobiłam! siedząc sobie z olejem kokosowym na głowie

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
sorry, ale muszę skomentować...
mam wrażenie, że wpadasz tutaj tylko po to żeby dopytać się gdzie co jest w Krakowie. zrobiłaś sobie z nas informację turystyczną i wcale mi się to nie podoba. ooo. i nie jest to kwestia tego, że jestem nieuprzejma, nie chcę pomóc itd. bo do tej pory odp. na Twoje pytania, ale zeźliło mnie to w końcu, bo odbieram to jako wygodnictwo i ignorancję w stosunku do nas. Poza tym zapraszam do skorzystania z pomocy tak na prawdę wiele można znaleźć.
Ja się zgadzam całkowicie.

Cytat:
Wyciszam telefon na noc, więc nie mam tego problemu Budzik działa przy wyłączonym dzwonku.
Jak ktoś dzwoni o takiej porze, to martwię się, że coś się stało.
Mam tak samo
Cytat:
Napisane przez Soline Pokaż wiadomość
lily ja na pierwszym spotkaniu też głównie siedziałam i słuchałam, od czasu do czasu coś tam powiedziałam, ale wiadomo - najpierw trzeba się poznać chociaż najgorsze było to, że nie dość, że się spóźniłam (= przyszłam ostatnia), to jeszcze wyszłam pierwsza
Shame on you! Potem było tak fajnie, a Ty sobie poszłaś :<
Cytat:
Chodzi mi o to, że to miał być mój mały, odrębny świat i nie planowałam mieszania się różnych światów. A teraz chyba nie uda mi się z Was wykrzewić nazywanie mnie na żywo Lenką ;p
Nie uda
Cytat:
Ale warto było i jak Was opuszczę, to w poczuciu spełnionego obowiązku
Nie opuszczaj nas!
Cytat:
Napisane przez Soline Pokaż wiadomość
chyba, że to są jakieś inne słowa, np "Len kapu ma" albo anagram od "amupakneL"

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
Co Wam się dziś stało?
na zajęcia się dotoczyłam i przetrwałam je pół śpiąc i nie odzywając się do nikogo słowem, ale obecność mam potem poszłam spać i spałam do 15, yh.
(...)
ja tam w sumie osoby, które moglabym do Was przyprowadzić, mogę policzyć na połowie palców jednej ręki
kuruj się!

Omg, 2,5 człowieka? Kogo zaklasyfikowałaś jako pół osoby?
Cytat:
O tak! Jungle Speed! Też mam! Świetna gra i w dobrym towarzystwie można sikać po nogach ze śmiechu. Szczególnie pod wpływem alkoholu, który wpływa znacząco na przebieg gry Co więcej, sama mam tą grę i jeszcze dodatek francuski, który zawiera tak porąbane karty, że czasem na trzeźwo człowiek nie widzi różnicy i dopiero jak mu się pokaże palcem dostrzega
KOCHAM JUNGLE SPEEDA!
Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość

Nigdy nie grałam w szachy. I nie umiem
High five

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 22:33   #2904
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Zachorowałam na tę obróżkę wokół szyi https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...36523685_n.jpg i nie mogę nigdzie takiej chociaż podobnej znaleźć

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 22:44   #2905
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Ineso,
Jakby Shiruvii nie chciała, to mogę również grzecznościowo Wam owtorzyć Awanti. Tylko wiecie- szybka piłka.

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 22:44   #2906
ola_gie
Zakorzenienie

Aha, zapomniałam Wam powiedzieć, a może komuś się przyda - od dzisiaj w Biedrze są zakolanówki za dyszkę szare, czarne, kremowe i granatowe. Jedne bardziej przyległe do nogi a drugie grubaśne pręgowane

Tak właśnie.
Stary 2012-01-05, 22:52   #2907
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Aha, zapomniałam Wam powiedzieć, a może komuś się przyda - od dzisiaj w Biedrze są zakolanówki za dyszkę szare, czarne, kremowe i granatowe. Jedne bardziej przyległe do nogi a drugie grubaśne pręgowane
Jak nic muszę zacząć oszczędzać na drugą szafę

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 22:54   #2908
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ecrulo Pokaż wiadomość
jak nic muszę zacząć oszczędzać na drugą szafę
:d

Tak właśnie.
Stary 2012-01-05, 22:55   #2909
Soline
Zadomowienie

Cytat:
Kurde, głupio wkleić śmiejącą się emotkę
głupio, ale to oczywista, że ze mnie, nie z Lenki

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
Wszystkie chorujące kurujcie się i szybko wracajcie do zdrowia
dzięki, choć dziś znajomi mieli ze mnie ubaw na zajęciach i rozkminiali moje symptomy

Cytat:

Teraz mi normalnie wstyd, że nie jestem

No. Ścięłam się. Dziękuję za uwagę
a tam

dużo straciłaś w cm? ach, no i w sumie to podobnej długości włosy też mam, tylko ja raczej przód krótszy i bardzo fajnie mi się nosi

Cytat:
Może nauczymy się wszystkie jednego układu i potańczymy przy jakiejś okazji? http://www.youtube.com/watch?v=fzAov1esINk
0:04

Cytat:
Zrób koniecznie zupę i te muffiny: http://www.kwestiasmaku.com/zielony_...a/przepis.html
oo, kwestia smaku! te przepisy są nieziemskie! robiłam ostatnio białe pralinki z advocatem - rany, co za smak

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
A teraz uwaga! Nie umiem grać w Domino!!! Nie wiem jakim cudem, bo to chyba prosta gra, która ma sto lat, ale nigdy w nią nie grałam :/ Chętnie nadrobię zaległości :P
I we wtorki i czwartki też mam zajęcia do 21, więc mnie to odpowiada
A ten weekend... Soline, nie narażaj się, bo Gocha organizuje wyjście do klubu a Ty tu proponujesz konkurencyjną 'imprezę'
to się nauczysz! ja się nauczyłam zasad na kurniku, w sensie, że to jest jakoś punktowane, a nie polega tylko i wyłącznie na wykładaniu podobnych kostek
Pardon, nie wiedziałam, że gg coś organizuje, nie śmiałabym proponować

Cytat:
Shame on you! Potem było tak fajnie, a Ty sobie poszłaś :<

ale to jest punkt wyjścia do stwierdzenia: "musimy to powtórzyć!"

Cytat:
o, a faktycznie są takie dłuższe jak zakolanówki? bo kiedyś dostałam jedną parę zakolanówek, to noszę je jako podkolanówki

Do pracy rodacy!

I shoot photos not people
Soline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 22:56   #2910
nicRu
maszyna, nie człowiek

Uuuch, czyli sobota=wyprawa do biedrony
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości