Pielęgnacja loków, loczków i fal - wszystkie części - niech się kręcą! - Strona 1748 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Notka

Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-05, 15:08   #52411
yarrowia
Zadomowienie

Dot.: Pielęgnacja loków, loczków i fal - XI część zakręconej opowieści

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
a jaki kolor robiłaś? adnie włoski błyszczą, u mnie nie ma jeszcze takiego blasku
swoje zdjęcia po hennie wrzuciłam w wątek hennowy.

Powiedzcie, czy po wyschnięciu włosów ( w trakcie starałam sie nie dotykać) odgniatacie je rękami czy jak?
Khadi z amlą i jatrophą + ciemny brąz, po połowie. Ale wydaje mi się, że fioletowa chemiczna farba która jest pod spodem też ma coś wspólnego z tym kolorem, wżarła się na amen

Rękami, lub przez koszulkę, albo coś śliskiego jak mówi Ag Rafka.. i faktycznie śliska chustka najlepiej się sprawdza u mnie

Cytat:
Napisane przez Ag Rafka Pokaż wiadomość
No to świetnie. Gratuluję udanego samodzielnego farbowania, ja na rzaie sama tylko gloss na odrosty robię. Jak dla mnie kolor masz miodzio(a blask), zwłaszcza na pierwszym zdjęciu, nie widzę rudości(choć ja akurat lubię). Może to i domena henny, że w każdym świetle inaczej wyglądają. Moje z lampą są ogniście rude, w dziennym jasnym kasztanowe, a w dziennym ciemnym wiśniowoczarne.
Dziękuję Najlepsze jest to, że nawet farby chemicznej nigdy sama sobie nie nakładałam, myślałam, że to za trudne Właśnie najgłupsze jest to, że w świetle dziennym na żywo wyglądają jak na zdjęciu z lampą, czyli są prawie czarne, a bez lampy wychodzą rudobrązowe Rudości i czerwienie są fajne, tylko wybitnie mi w nich nie do twarzy
W ogóle chyba jestem o krok od farbowania włosów na czarno. Wiedziałam, że to się tak kiedyś skończy ^^

Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
odżywką myłam raz kiedyś, kiedyś, nie pamiętam nawet jakie efekty przyniosła
Chyba muszę ograniczyć BD, bo myję nim 3 razy w tygodniu, no i ja unikam silikonów, zobaczę może wezmę raz na 2 tygodnie SLS, przed każdym myciem praktycznie nakładam oleje, ale jakiś czas temu puch się robił i nie wiedziałam czego

boski kolor czym farbowałaś? kurczę nigdy nie farbowałam henną, miałam jakieś obawy, ale widzę, że świetnie to wychodzi
Spróbuj odżywką jeszcze myślę, że raz na 2 tygodnie może wystarczyć BD, a SLS rzadziej. Chyba że faktycznie zauważasz obciążanie włosów.

wyżej napisałam czym farbowałam, ale dodam, że po pierwszym razie byłam umiarkowanie zadowolona, teraz mi się na prawdę podoba Nawet zapach tym razem wydaje mi się mniej mułowaty, bardziej zalatuje świeżym sianem i mniej przeszkadza

Cytat:
Napisane przez Misha_ Pokaż wiadomość
A gdzie kupujecie hennę? Bo ja patrzyłam to trochę to kosztuje, zawłaszcza z przesyłką ze stron
Ja zamawiałam przez stronę Khadi ale odbierałam osobiście, więc koszt jest mniej więcej taki jak trochę lepsza farba w sklepie..

Cytat:
Napisane przez Rabarba Pokaż wiadomość
Yarrowia- kapitalny kolor dziewczyno, strasznie mi się podoba! chyba muszę poczytać o tym farbowaniu henną, ja jestem wierna tylko Castingowi jak na razie
Dziękuję i namawiam
Już podoba mi się ten kolor, ciekawe co będzie jak się utleni całkiem...

Edytowane przez yarrowia
Czas edycji: 2012-01-05 o 15:10
yarrowia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 15:11   #52412
Nekotka_
Raczkowanie

Witam!
Niedawno zarejestrowałam się na forum, żeby opisać mój problem z włosami. Mimo stosowania olejów (Amla i kokosowy) na kilka godzin przed każdym myciem (myję co dwa dni), używania szamponów bezsilikonowych, lub z lekkimi silikonami zmywalnymi SLS (kilka miesięcy wcześniej bezsilikonowa pielęgnacja, która nie dała efektów), kompresów z masek Bingo oraz Alterra, oleju kokosowego na końcówki po myciu, suszenia zimnym strumieniem powietrza (taką pielęgnację stosuję od maja ubiegłego roku, z małymi zmianami) moje włosy nadal wyglądają źle. Bardzo się puszą, ostatnio musiałam ściąć końcówki, ponieważ były okropnie porozdwajane. Elektryzują się, chociaż moja suszarka ma funkcje jonizacji. Nie wiem co mam robić, więc pytam ekspertek dlaczego tak się dzieje i jak mogę pomóc moim biednym kłaczkom? Więcej informacji w moim wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=584217
Z góry dziękuje za odpowiedzi
Nekotka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 15:11   #52413
yarrowia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Riddim Pokaż wiadomość
yarrowia, kolor co to za magiczna henna? gdzie ją kupujesz? czas zainteresować się tematem i zrobić rozeznanie w terenie

moje włosy po podcięciu końcówek trochę odżyły

faktycznie, po długości nie bardzo widać, ale dużo lepiej to wygląda!
yarrowia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 15:12   #52414
Miskaa78
Kazar Lady

użyłam jedwabnej chustki

efekt końcowy na dziś
w ogóle wydaje mi się że mam grubsze włosy, prześwity zniknęły
ale do pełnego zadowolenia długa droga
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (41,2 KB, 40 załadowań)

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Edytowane przez Miskaa78
Czas edycji: 2012-01-12 o 08:02
Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 15:14   #52415
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
yarrowia, kolor co to za magiczna henna? gdzie ją kupujesz? czas zainteresować się tematem i zrobić rozeznanie w terenie

ślicznie się układają

Stary 2012-01-05, 15:27   #52416
86Paula
Zakorzenienie

mam te zdjecia
pierwsze z sylwestra-po nieudanym pierwszym myciu, drugie na szybko, bez d/s. puch po bokach, ujecie tylko z tyłu
kolejne po ostatnim myciu, nawet nawet.

edit. kiedy one zaczną jakoś wyglądac z tyłu i z lewej strony? włosy widocznie bardziej nawilżone, a ta lewa strona czasami ma prawie wyprost podczas gdy prawa wygląda jak na ostatnim zdjeciu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN6810.jpg (17,5 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN6876.jpg (24,3 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN6856.jpg (39,5 KB, 31 załadowań)

Edytowane przez 86Paula
Czas edycji: 2012-01-05 o 15:30
86Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 15:37   #52417
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez 86Paula Pokaż wiadomość
mam te zdjecia
pierwsze z sylwestra-po nieudanym pierwszym myciu, drugie na szybko, bez d/s. puch po bokach, ujecie tylko z tyłu
jak pięknie błyszczą i takie mięsiste są

Stary 2012-01-05, 15:58   #52418
Ag Rafka
Rozeznanie

Cytat:
czesc dziewczyny.
u mnie nic nowego- poza tym, ze ostatnio spróbowałam znowu samych olei (mieszanka) i tez fajnie było. przydałoby mi się chyba już malowanie odrostów, ale nie chce mi się i jeszcze troche poczekam.
zdjęcia robiłam z dwoch ostatnich myc ale nie chciało mi sie ich przerzucać na kompa, moze dzis to zrobie to coś moze tu pokaże. choc ostatnio nie ma za bardzo czym sie chwalic, tak mi się wydaje.
dzis znowu bedzie olejowanie a jutro chyba sprobuje przekonać się jak będą włosy wyglądały bez stylizatora.

yarrowia kolorek super, u mnie rudości nie widać. i ten blask ciekawa jestem efektu koncowego.
Pokaż, pokaż
Cytat:
Pięknie odżyły!Śliczne, miękkie fale.
Cytat:
Napisane przez yarrowia Pokaż wiadomość
Dziękuję Najlepsze jest to, że nawet farby chemicznej nigdy sama sobie nie nakładałam, myślałam, że to za trudne Właśnie najgłupsze jest to, że w świetle dziennym na żywo wyglądają jak na zdjęciu z lampą, czyli są prawie czarne, a bez lampy wychodzą rudobrązowe
Ha, faktycznie! zupełnie odwrotnie niż moje!
Cytat:
Napisane przez Nekotka_ Pokaż wiadomość
Witam!
Niedawno zarejestrowałam się na forum, żeby opisać mój problem z włosami. Mimo stosowania olejów (Amla i kokosowy) na kilka godzin przed każdym myciem (myję co dwa dni), używania szamponów bezsilikonowych, lub z lekkimi silikonami zmywalnymi SLS (kilka miesięcy wcześniej bezsilikonowa pielęgnacja, która nie dała efektów), kompresów z masek Bingo oraz Alterra, oleju kokosowego na końcówki po myciu, suszenia zimnym strumieniem powietrza (taką pielęgnację stosuję od maja ubiegłego roku, z małymi zmianami) moje włosy nadal wyglądają źle. Bardzo się puszą, ostatnio musiałam ściąć końcówki, ponieważ były okropnie porozdwajane. Elektryzują się, chociaż moja suszarka ma funkcje jonizacji. Nie wiem co mam robić, więc pytam ekspertek dlaczego tak się dzieje i jak mogę pomóc moim biednym kłaczkom? Więcej informacji w moim wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=584217
Hmm, to aż nieprawdopodobne, aby po tak długiej pielęgnacji nie było efektów. Staż masz duzo wiekszy niż połowa z nas (np. ja 5 miesiecy-ale jakieś efekty były już po miesiacu). Nie wiem , ajk ten szampon Dove wyglada składowo. Bo tylko on nieciekawie wyglada w Twojej pielęgnacji (choc przeleciałam dość pobieżnie). Ja tu jestem fanatykiem masek (bo oleje też u mnie efektu wielkiego nie dają), zwłaszcza takich domowych , ale widzę, że tez stosowałas (może jeszcze keratyny do masek spróbuj). Zostaje jeszcze suplementacja, dieta, no i może jakieś badania lekarskie...tylko kompletnie nie wiem jakie. Innych pomysłów nie mam. Moze mądrzejsze doradzą.
Aaa, pokażesz włoski? Może będzie łatwiej radzić nad nimi.
Cytat:
użyłam jedwabnej chustki

efekt końcowy na dziś
w ogóle wydaje mi się że mam grubsze włosy, prześwity zniknęły
ale do pełnego zadowolenia długa droga
Świetnie. Za jakiś czas zaczną się zbijać w grubsze pukle.

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

Cytat:
mam te zdjecia

edit. kiedy one zaczną jakoś wyglądac z tyłu i z lewej strony? włosy widocznie bardziej nawilżone, a ta lewa strona czasami ma prawie wyprost podczas gdy prawa wygląda jak na ostatnim zdjeciu.
Prawa strona faktycznie śliczna. Reszta powoli ją dogoni.U mnie lewa też długo odstawała od pozostałych w jakości, teraz bywa, ze wyglada lepiej niż prawa, a bywa ,że i całość wygląda kiepsko-na szczęście coraz rzadziej. Wytrwałości.
Ag Rafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 16:19   #52419
86Paula
Zakorzenienie

Cytat:
jak pięknie błyszczą i takie mięsiste są
dzięki, ale na mięsiste to tylko wyglądaja- mam delikatne i cienkie włosy. ale na szczescie nie mają skłonności do obciążeń.

Cytat:
Pokaż, pokaż
Prawa strona faktycznie śliczna. Reszta powoli ją dogoni.U mnie lewa też długo odstawała od pozostałych w jakości, teraz bywa, ze wyglada lepiej niż prawa, a bywa ,że i całość wygląda kiepsko-na szczęście coraz rzadziej. Wytrwałości.
czasami mam wrażenie ze ta lewa to taki jakby kołtunek z wyglądu (bo w dotyku nie, nie sa splątane)
miną zaraz 2 miesiące. i tak jestem zadowolona.
planuję jeszcze spróbować podpiąc włosy i zrobić plunking odwrócony, ciekawa jestem jak będą wtedy wyglądały.

ciekawie kiedy pojawi się Maliniarka, dawno nie pokazywała swoich uroczych falek.
86Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 16:40   #52420
beautystyleandme
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nekotka_ Pokaż wiadomość
Witam!
u mnie było podobnie i Dziewczyny poradziły mi mycie samymi odżywkami lub metodą OMO. aaa i polecam Ci odżywkę Garniera Awokado i Karite - użycie jej było u mnie przełomem. Spróbuj może u Ciebie też się sprawdzi
beautystyleandme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 16:57   #52421
mayletka
Rozeznanie

GG do mayletka

Cytat:
Napisane przez ewcia1807 Pokaż wiadomość
mayletka o taak, chyba wszyscy odczuwają sztywność po tym żelu , mi niestety nie przypasował
O, to dobrze, że nie jestem sama Ty masz tak świetny skręt, że wydaje mi się, iż nie potrzebuje w ogóle stylizatorów
Cytat:
Napisane przez pati_bc Pokaż wiadomość

A robiłaś harmonijkowanie albo plunking? włosy po isanie są sztywniejsze dlatego trzeba je dłużej odgniatać. Ale należy to robić umiejętnie, np przez śliski materiał aby włosy się nie spuszyły.

Fajnie jest mieć włosową siostrę, jest wtedy łatwiej
Harmonijkowałam.
No, to jeszcze dużo nauki przede mną.
O tak, fajnie.

Cytat:
Cześć Dziewczyny

Ja dziś nie mam na nic siły. Mycie włosów sobie odpuściłam. Umyje jutro
Położyłam się wczoraj jeszcze w wilgotnych i przez noc mi urosły
Nie są zdefiniowane, ale za to szopa jest
Haha, chciałabym to zobaczyć.

Oficjalnie ogłaszam, iż olej z czarnuszki jest moją miłością, miałam po nim większy skręt, bez stylizacji, niż po konopnym z isaną. Teraz jestem z kokosem, chyba też się polubimy.

Przeszła kurs przygotowawczy do bycia piękną suką i
wyszła z niego z wyróżnieniem, dyplomem z różową bransoletką jako prezentem dla prymuski.

instagram||blog
mayletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 17:32   #52422
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Świetnie. Za jakiś czas zaczną się zbijać w grubsze pukle.

.
Na prawdę? Bardzo bym chciała, narazie przyzwyczajam sie do nowego wyglądu.
Dziecko juz mnie skrytykowało
Cytat:
dzięki, ale na mięsiste to tylko wyglądaja- mam delikatne i cienkie włosy. ale na szczescie nie mają skłonności do obciążeń.

.
no patrz, zawsze to lepiej niż jakby miały wyglądac na cienkie

Stary 2012-01-05, 17:43   #52423
Nekotka_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beautystyleandme Pokaż wiadomość
u mnie było podobnie i Dziewczyny poradziły mi mycie samymi odżywkami lub metodą OMO. aaa i polecam Ci odżywkę Garniera Awokado i Karite - użycie jej było u mnie przełomem. Spróbuj może u Ciebie też się sprawdzi
Kiedyś próbowałam tylko szamponu z tej serii, którego jak najszybciej się pozbyłam, gdyż zostawił na nich tłustą warstwę. Zniechęciło mnie to do tej serii, ale skoro polecasz to na pewno spróbuję. Tonący brzytwy się chwyta
Cytat:
Nie wiem , ajk ten szampon Dove wyglada składowo. Bo tylko on nieciekawie wyglada w Twojej pielęgnacji (choc przeleciałam dość pobieżnie). Ja tu jestem fanatykiem masek (bo oleje też u mnie efektu wielkiego nie dają), zwłaszcza takich domowych , ale widzę, że tez stosowałas (może jeszcze keratyny do masek spróbuj). Zostaje jeszcze suplementacja, dieta, no i może jakieś badania lekarskie...
To była odżywka Dove, szamponów używam bezsilikonowych Z suplementów stosuję Ha - Pantoten Optimum.
Nekotka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 17:45   #52424
ewcia1807
Zakorzenienie

mayletka uwierz, ze potrzebuje

Chociaż w sumie dziś miałam włosy bez żadnego stylizatora i wszyscy zaczęli je chwalić

28-...-36-37-38-39-40-41-42-43-44-45-46 -47-48-49-50 ... 60

Zapraszam na mojego kosmetycznego bloga: www.kosmetyczny-raj.blogspot.com
ewcia1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 18:48   #52425
Chatul
ma zielone pojęcie

Mam właśnie na głowie Lorysa do kręconych (brązowy) oraz przeterminowany () olej z konopi
Stary 2012-01-05, 18:53   #52426
ewcia1807
Zakorzenienie

A na głowę, to ma znaczenie przeterminowanie oleju?

Stary 2012-01-05, 18:55   #52427
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
A na głowę, to ma znaczenie przeterminowanie oleju?
Jeżeli nie jest zepsuty, to raczej nie. Na włosy nie boję się go nałożyć. Ale o ust bym już nie wzięła
Stary 2012-01-05, 18:58   #52428
ewcia1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Jeżeli nie jest zepsuty, to raczej nie. Na włosy nie boję się go nałożyć. Ale o ust bym już nie wzięła
Ja tak samo

Stary 2012-01-05, 19:11   #52429
agulaaaa
Zakorzenienie

jednak troszkę puchu łapią, nie wiem co im jest
agulaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 19:19   #52430
Chatul
ma zielone pojęcie

Tak w ogóle to znacie jakieś mocno sylikonowe pryskadełko do włosów? Ale firmy, która nie testuje na zwierzętach? No i żeby nie było w składzie jedwabiu, keratyny i innych substancji zwierzęcych (tj. takich, do których pozyskania jest potrzebne zabicie zwierzęcia, bo mleka, miodu itd. używam).

Ewentualnie może dałabym radę jakoś sama zrobić sobie takie pryskadełko z jakiegoś serum do włosów albo bardzo sylikonowej odżywki? Bo zauważyłam, że moje włosy na długości lubią nawet te cięższe sylikony. O wiele lepiej po nich wyglądają.
Stary 2012-01-05, 19:34   #52431
ornament
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AjriszMarta Pokaż wiadomość
moze nie pojsc, rycyna jest oporna
naloz szampon na suche zaolejowane wlosy - rozetrzyj w rekach porcjei wetrzyj we wlosy. daj temu chwile i spłucz, moze to wystarczy i reszta pojdzie hegronem? zmywam tak np sam lniany
dziękuję za radę myłam jednak wcześniej, Hegronem, 3 razy ale w koncu dał radę dziś chyba też je umyje bo jutro mam wyjście i boję się przyklapu. Zakupiłm już BD, na następne olejowanie się przyda.

Dal zainteresowanych - w Rossmanie od dziś Granier AiK w promocji, 4,99 zł

Edytowane przez ornament
Czas edycji: 2012-01-05 o 19:37
ornament jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 19:35   #52432
kascysko
Zakorzenienie

Heloł dziołchy na nowym roku, wszystkiego zakręconego życzę

Dopadła mnie moja uczelnia i brak czasu

Myszko, trzymam kciuki, żeby wszystko z Lokaską i Tobą było w porządku

Wiecie co, włosy mi zjaśniały - od sporadycznie stosowanego miodu i płukanki lniano - cytrynowej, bo innego pomysłu nie mam but...I like it very much Mają się bardzo dobrze, już w ogóle nie widać, że je podcięłam
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 20:09   #52433
czikibam
Raczkowanie

GG do czikibam Send a message via Skype™ to czikibam

ehhh no i znów nie miałam kiedy zajrzeć ;/
pochwalę się tylko i wracam do nadrabiania

więc- mycie odżywką to jest to! Po pierwsze- nie wiem czemu bałam się, że włosy, a właściwie skóra głowy będzie mi się bardziej przetłuszczać. Po myciu szamponem i odżywkach, maskach pod koniec dnia już miałam przetłuszczone włosy przy skórze głowy. Po trzech myciach Isaną z babassu problem jakby od razu zniknął. To raz. Dwa, to że po dwóch tygodniach nowej pielęgnacji włosy są widocznie bardziej odżywione i w ogóle lepiej wygladają i są zdrowsze. Przesuszenie końcówek zmniejszyło się, a ostatnio sama podcięłam te rozdwojone, więc uratowałam się przed fryzjerem . ogólnie, zbieram komplementy na temat włosów, a dziś zaczepiła mnie kręconowłosa koleżanka i spytała, czego używam i co robię że one tak ładnie wyglądają, bo ona nie może sobie poradzić z puchem. Odesłałam ją tutaj, więc możliwe że dojdzie ktoś nowy .
A ja w końcu nauczyłam się odczytywać potrzeby moich włosów. Wiem kiedy i co nakładać, żeby było ok. Teraz siedzę z waxem pod czapką i ręcznikiem, ale szczerze mówiąc nie widzę żadnych efektów jego stosowania... Za to Timotei po dodaniu artiste i isany była boska, będę robić takie mieszanki.
Jak mi wyschną włosy (czyli rano, bo podepnę wilgotne) to pokażę fotki
ehhh i znów się rozpisałam... Przepraszam, ale nawet nie wiecie jak niesamowicie cieszy mnie poprawa włosów, bo już miałam zamiar uciachać na krótko :<

dbam o włoski od 20.12.2011r (powrót)

zapuszczam!

Jest: 36 cm

Będzie:70 cm
czikibam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 20:26   #52434
agatka89
Raczkowanie

kolejne mycie isana babassu, na to odzywka d/s garnier awokado, jako odzywka b/s krem z biedronki Ostatnio nalozylam d/s elseve volume i jakos faktycznie mialam wlosy u nasady bardziej uniesione, nie wiem czy to zasluga tej odzywki, bo dzis sa jakies u nasady oklapniete. Moze wlosy musza sie przyzwyczaic do mycia odzywka i stad taki efekt. Raczej z niczym nie przesadzilam zeby je obciazyc... Dziewczyny suszycie dyfuzorem ze spuszczona glowa w dol? Bo nie wiem czy to potrzebne czy mozna normalnie stac prosto

dodaje fotki (3 zdjecie bez lampy - juz sie sciemnialo)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1 wlos.jpg (56,4 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2 wlos.jpg (25,6 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg w2los 3.jpg (19,8 KB, 22 załadowań)

zapuszczam do talii

agatka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 20:38   #52435
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez agatka89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny suszycie dyfuzorem ze spuszczona glowa w dol?
Tak
Stary 2012-01-05, 21:05   #52436
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez ornament Pokaż wiadomość
oooo masz a ja się wczoraj złościłam,ze NIC z tego co kupowałam nie było w promocji oczywiście Garniera również brałam
wiecznie mi brakuje czasu żeby tak wejść do ross i przejrzeć totalnie wszystko, co mnie interesuje

Stary 2012-01-05, 21:20   #52437
agatka89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ornament Pokaż wiadomość

no kurde a ja kupilam wczoraj w normalnej cenie

zapuszczam do talii

Stary 2012-01-05, 21:44   #52438
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
kolejne mycie isana babassu, na to odzywka d/s garnier awokado, jako odzywka b/s krem z biedronki Ostatnio nalozylam d/s elseve volume i jakos faktycznie mialam wlosy u nasady bardziej uniesione, nie wiem czy to zasluga tej odzywki, bo dzis sa jakies u nasady oklapniete. Moze wlosy musza sie przyzwyczaic do mycia odzywka i stad taki efekt. Raczej z niczym nie przesadzilam zeby je obciazyc... Dziewczyny suszycie dyfuzorem ze spuszczona glowa w dol? Bo nie wiem czy to potrzebne czy mozna normalnie stac prosto

dodaje fotki (3 zdjecie bez lampy - juz sie sciemnialo)
Może Isana odrobinę za ciężka w połączeniu z Garnierem?
Stary 2012-01-05, 21:47   #52439
agatka89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Może Isana odrobinę za ciężka w połączeniu z Garnierem?
to moze morelka alterry bedzie lepsza? Niczego innego narazie nie mam do mycia procz tej isany. Musze sie wdrozyc i kupic jeszcze cos

zapuszczam do talii

Stary 2012-01-05, 22:03   #52440
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
to moze morelka alterry bedzie lepsza? Niczego innego narazie nie mam do mycia procz tej isany. Musze sie wdrozyc i kupic jeszcze cos
Wiesz, nie miałam jej, więc ciężko mi się wypowiedzieć Teraz zużywam mój porządny zapas Bingosiów. Moje włosy ciężko obciążyć, ale powiem jedno - przy myciu Isaną to wszystko by mnie obciążyło Ale to z mojej strony doświadczenia, każde włosy są inne Myję Pottersami i Hegronem.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości