Nowy Rok za pasem, czas przywitać się z Bobasem-mamy styczniowo-lutowe 2012 - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-07, 19:07   #3331
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil
Dot.: Nowy Rok za pasem, czas przywitać się z Bobasem-mamy styczniowo-lutowe 2012

U nas rodzice na obiedzie ybli (wszystko sami przywieźli i zrobili ) , teraz leżę.

Miałam jednego surczybyka bolącego

Dzięki za wszystkie odpowiedzi co do ubioru na wyjście. To już przyszykowane jakby co. Muszę dołożyć jeszcze krem do buzi.

A czy to nie jest tak, że półśpiochów najlepiej na początek nie zakładać, dopóki pępek nie odpadnie??

kasikzaki
super, że już w domu

Cytat:
Napisane przez boroo50 Pokaż wiadomość
A teraz lecę zrobić ryż z szafranem, sałatkę z rukolą i kotleciki meksykańskie z TŻtem oczywiście
woo, a co to za rarytasy?
Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
A ja mam pytanie co do komibnezonika. Macie dwa na wyjscie ze szpitala jeden, a pozniej na spacerki drugi, czy tylko jeden ?
ja mam dwa 0-3 jeden ciepły, drugi lżejszy welurowy. Fajne to co pokazałaś, ale jak dziewczyny pisały, w tesco były fajne za 40zł i ostatnio w Smyku widziałam za 45zł cieplutkie naprawdę fajne warto pochodzić po sklepach bo wyprzedaże już są zimowe
Cytat:
Napisane przez magda1804 Pokaż wiadomość
Lenusie zatrzymali jeszcze, bo bilirubina jest jeszcze zbyt wysoka

jestem w pokoju z taka mloda dziewczyna, ktora niesamowicie mnie drazni
o kurde, ale towarzystwo... trzymaj się jakoś. No i kciuki, żeby Lence przeszło i żebyście jak najszybciej to do domu wróciły.
Na SR położna mówiła, że zawsze można coś poradzić, musisz znaleźć spokój i jakoś pójdzie (chociaż wiem, że łatwo mówić, pewnie będę sama panikować).
Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Ej no podziel się skurczami, a nie wszystkie dla siebie bierzesz!!!!!!

Ja kupowałam karuzelę tiny love
e tam, kto pierwszy ten lepszy :brzyda l: ale widzę, że Czubasek rozdawała potem więcej i się załapałaś

Fajne ma melodyjki?

Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość
....Zapowiedziałam juz mężowi ,ze jak urodzę i będe juz w domu to oni wyjeżdżaja jeszcze tego samego dnia co przyjechali,ale widzę ,ze mu cos nie pasi za bardzo
oszzz, co za ludzie. bezmyślni...

Cytat:
Napisane przez NataliaM1103 Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez bybella Pokaż wiadomość
dzisiaj na SR pokazywali nam film z porodów - tzn . mieliśmy obserwować jakie pozycje sprzyjają szybszemu rozwiązaniu, ale jedyne co zapamiętałam z tego to okropne nieogolone pipki, po widoku których teraz cały dzień mi niedobrze
a film nakręcony chyba 20 lat temu wiec se wyobraźcie...
Stary 2012-01-07, 19:10   #3332
miniusia91
Raczkowanie

GG do miniusia91
Dot.: Nowy Rok za pasem, czas przywitać się z Bobasem-mamy styczniowo-lutowe 2012

no wlasnie nie mialam, bo zdazylam wstac z lozka a na noc wkladki nie zakladam... ale caly ten czop mi nie odszedl jeszcze wiec nie wiem czy by to mogly byc wody. ehh... nic, powiem mu we wtorek o tej sytuacji, chyba ze nie dorwam;P
miniusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 19:12   #3333
uska000
Zadomowienie

i happy i hugiesy maja wyciecie.. hugiesow nie poelcam happy nie mialam nie wiem;/ ale w szpitalu uzywali happy 2 i byly ok

kurde mam ponad pol paczki 1 a robia sie ciasne.. musze pomyslec kto tu rodzi niedlugo dzis dostalismy wielka pake 2 od mojej kolezanki to bedziemy mieszac z dada ale wydaje mi sie ze pampers mi malego odpaza a dada nie

maly wykapany najedzony spi

co do karmienia piersia chyba Magda pisala nie przejmuj sie moj tez nie chcial nie umial;/ spruboj na lezaco karmic wtedy brodawka bardziej sterczaca sie robi

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 19:13   #3334
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

zobaczcie co znalazłam apropos tego płynu owodniowego....
http://www.i-apteka.pl/product-pol-2...wego-3szt.html
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 19:14   #3335
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
no własnie da się sprawdzic ale nie wiem czym,... trzeba by było na necie poszukac. mnie gin sprawdza przy badaniu czy sie wody nie sączą. nie jestem pewna ale moz to byc papierek lakmusowy.....
są chyba takie paski do kupienia w aptekach... coś mi się kiedyś o uszy obiło...

A co do kombinezonów, podobno warto mieć takie zapinane na obie nogi, bo jak na bok i na jedną nogę jest to ciężko włożyć w niego malucha. o takie coś
Stary 2012-01-07, 19:14   #3336
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:
no własnie da się sprawdzic ale nie wiem czym,... trzeba by było na necie poszukac. mnie gin sprawdza przy badaniu czy sie wody nie sączą. nie jestem pewna ale moz to byc papierek lakmusowy.....
mi sprawdzali pH pochwy takim papierkiem

Cytat:
Napisane przez miniusia91 Pokaż wiadomość
no wlasnie nie mialam, bo zdazylam wstac z lozka a na noc wkladki nie zakladam... ale caly ten czop mi nie odszedl jeszcze wiec nie wiem czy by to mogly byc wody. ehh... nic, powiem mu we wtorek o tej sytuacji, chyba ze nie dorwam;P
albo po prostu większa wilgoć
nie wiem czy najpierw czop musi odejść żeby wody zaczeły się sączyć - MAMUŚKI A JAK U WAS BYŁO

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 19:16   #3337
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
po prostu potrzebujemy spamerek z końcówki lutego bo jak się posypią styczniówki to nie bedzie już tylu postów
ze mnie marny spamerek....
Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość

Mama jest do jutra a później to już sama bo tż idzie do pracy.
A kaftaników nie mam, bo też uważam że są niepraktyczne. Używam bodziaków a pępuszek goi się bardzo ładnie.
to dobrze wiedzieć, bo jakoś nie uśmiecha mi się używać tych kaftaników :/
Cytat:
czesc
u mnie niestety nic sie nie wydarzylo mimo wczorajszych staran. wlasnie wrocilaam z apteki, kupilam sobie ten oeparol (wiesiolek). hmmm... choc moze i nie do konca nic sie nie wydarzylo. siedze dzisiaj na przescieradle sobie na lozku, tyle czasu co zdazylam ubrac corke. no i... wstalam zakrecilam sie patrze a tam gdzie siedzialam mokra plama... wielkosci dloni... wiec to raczej nie bylo moje nietrzymanie moczu... nie mam zielonego pojecia co to, wiem ze to na pewno ja... dodam ze bylam tylko w majtach... i zastanawiam sie caly dzien, nie daje mi to spokoju... mialyscie cos takiego??
ja jestem panikara i jechałabym od razu na IP. lepiej to skontrolować, niż bić się z myślami
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 19:19   #3338
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
i happy i hugiesy maja wyciecie.. hugiesow nie poelcam happy nie mialam nie wiem;/ ale w szpitalu uzywali happy 2 i byly ok

kurde mam ponad pol paczki 1 a robia sie ciasne.. musze pomyslec kto tu rodzi niedlugo dzis dostalismy wielka pake 2 od mojej kolezanki to bedziemy mieszac z dada ale wydaje mi sie ze pampers mi malego odpaza a dada nie

maly wykapany najedzony spi

co do karmienia piersia chyba Magda pisala nie przejmuj sie moj tez nie chcial nie umial;/ spruboj na lezaco karmic wtedy brodawka bardziej sterczaca sie robi
a ile dziennie szło ci pieluszek 1
bo ja mam jedną paczkę 74szt i zastanawiam się czy kupić drugą tak duża czy taką mniejszą....

Cytat:
oj ale drogie...

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 19:21   #3339
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
a ile dziennie szło ci pieluszek 1
bo ja mam jedną paczkę 74szt i zastanawiam się czy kupić drugą tak duża czy taką mniejszą....

oj ale drogie...
no własnie nie najtańsze... chyba lepiej w szpitalu sprawdzic czy u gina...
chociaz moze sa tańsze ale to mi się pierwsze "wygooglowało"

Agatek przestań juz sprzątac
ja to dzisiaj jestem zdechła masakrycznie... wcale siły nie mam
Stary 2012-01-07, 19:23   #3340
pearpearl
Wtajemniczenie

Zuzia, dobrze, ze mu nie odpuscilas

Neska
,to moze nie mam sie czym martwic ta siara
Co do kombinezonika, to chyba sie jeszcze przelece po sklepach, jak starczy sil

I ja tez mam dzisiaj jakos bardziej mokro niz zwykle i teraz zaczelam sie schizowac, ze to moga byc te wody.
Ale wczoraj zastosowalam gynazol - krem przeciwko infekcji, ktory ma podobno powodowac oczyszczanie pochwy, wiec moze to to?

Sometimes when I close my eyes, I can't see
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 19:24   #3341
BebiBebi
Rozeznanie

GG do BebiBebi

Dziewczyny czy Wy będziecie używać lub używacie pudru na pupcie ?

BebiBebi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 19:28   #3342
miniusia91
Raczkowanie

GG do miniusia91

Cytat:
no niesety nie zainwestowalabym... szkoda kasy

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Cytat:
Napisane przez BebiBebi Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy Wy będziecie używać lub używacie pudru na pupcie ?
rzadko kiedy sporadycznie
Stary 2012-01-07, 19:30   #3343
renata:)
Zadomowienie

Cytat:
Dziekuje za odpowiedzi w sprawie kombinezonu
Czyli najprawdopodobniej zdecyduje sie na jeden 62 cm i miskowy - takie wydaja mi sie najwygodniejsze i najmilsze dla malucha. Tu mam kilka swoich typow:
http://allegro.pl/kombinezon-jak-now...031589347.html
http://allegro.pl/disney-kombinezon-...032898621.html
http://allegro.pl/kombinezon-dla-chl...035820025.html
http://allegro.pl/kombinezon-ff-0-3-...034657473.html

Troche spalam, obudzilam sie i zobaczylam w lodowce kawalek naszego slubnego tortu. Mysle sobie "zrobie frajde Nietopkowi". Zjadlam kawaleczek i mysle sobie "dobry, czkwaka bedzie jak nic". No i leze juz tak z 15 minut z podskakujacym brzuchem
śliczne kombinezoniki!! nie wiem jakie są w tesco ale te bardzo ładne
Nietopson dobry
Cytat:
Napisane przez magda1804 Pokaż wiadomość
dziękuje kochane za słowa wsparcia i otuchy chyba dopada mnie jakas depresja poporodowa... a to wszystko przez to, ze nastawilam sie, ze dzis do domu nas wypuszcza, a tu
dzis jeszcze odstawilismy MM i tu zaczal sie problem mala przyzwyczaila sie do butelki i nie potrafi dobrze zlapac, tym bardziej, ze mam beznadziejne brodawki, sutki sa plaskie, nie takie jak smoczek od butelki- wystajacy i twardy ona sie denerwuje, bo jest glodna, nie moze zlapac piersi, ja sie denerwuje, ze nie potrafie przystawic, bo ona krzyczy. plakac sie chce razem z dzieckiem jedynie kapturki mnie uratowaly bo zlapala. siedziala ponad godzine i ciaglela, nie chce puscic, a kiedy wyciagam ta w placz. Masakra z tym karmieniem piersia. Jednak moje obawy sie potwierdzily Z butelka jest o wiele lepiej- pije, najada sie, pozniej musi sie odbic, zmieniamy pieluszke i spac. Probuje nie stracic wiary w siebie, ale latwe to nie jest
mówią że są jakieś cwiczenia na sutki może położna ci pomoże jakaśniedługo na pewno sie dogadacie kochana z córcią
Cytat:
powiedzcie mi, które to są "pampersy" z wycięciem na pępuszek? bo zgłupiałam już happy czy hugies? czy pampers też takie mają?

dzisiaj na SR pokazywali nam film z porodów - tzn . mieliśmy obserwować jakie pozycje sprzyjają szybszemu rozwiązaniu, ale jedyne co zapamiętałam z tego to okropne nieogolone pipki, po widoku których teraz cały dzień mi niedobrze
a film nakręcony chyba 20 lat temu wiec se wyobraźcie...

a ja jeszcze nie mam łóżeczka coś nie możemy się z tż zdecydować.
huggiesyna bank mam próbke właśnie bez pepuszka
Cytat:

a ja dziś byłam w rossmanie i wkur,wiła mnie stara baba, ustawiłam tż do kolejki która była przy dzieciowych kosmetykach a ja sobie stałam i przeglądałam je jeszcze, bo co mam robić, podpierać się a ta sie wpycha, czaicie... baba przede mną kończy płacić ja się odwracam do tż żeby podchodził już do kasy a ta do niego że ona ma jedną herbatę i czy może przed nami
a ja aż się zjeżyłam
a ten oczywiście nie miał nic przeciwko
i skomentowałam to ale jak odeszła bo sił nie miałam na kłótnie z nią
a ten mnie jeszcze śmiał skrytykować że za głośno to zrobiłam
noż kur.wa kto tu ma termin na dziś i nosi wielki brzuch, ja czy ta baba po 50tce nie znosze tej jego niemej ustępliwości względem innych wyszczekanych ludzi
ludzie w polsce są bardzo bardzo niemili niekulturalni i egoistyczni
Cytat:

Chwalę sie moją księżniczką w klubie
lece do klubiku!!
Cytat:

U mnie ostanio byla sytuacja, ze i ja i taka inna babA w jednym momencie ruszylysmy do kolejki i jak zobaczylysmy siebie, to stanelysmy na moment, po czym ta szuja zrobila krok, zeby pierwsza kupic. Nie wytrzymalam i powiedzialam dostatecznie glosno (az aptekarz sie usmiechnal), ze "niekotrzy to nie maja za grosz wyobrazni, albo za grosz wstydu".
no i bardzo dobrze
Cytat:
hmm... powinnam to zgłosic do lekarza jak najpredzej? czy poczekac do wizyty? zaznaczam ze mam we wtorek po poludniu...
ja bym zadzwoniła od razu do lekarza na bank

"nadwrażliwość to mój wróg- przerost duszy nad rozumem[...] dyskretnej troski trzeba mi"

http://www.suwaczki.com/tickers/ajwwb201imv5ykw7.png

Lilka już z nami!!

renata:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 19:30   #3344
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
no niesety nie zainwestowalabym... szkoda kasy

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

rzadko kiedy sporadycznie
no a to się "Dzieje" cały czas czy rano taka sytuacja jednorazowa? jak ciągle tak jest to chyba bym pojechała do szpitala

ja mam puder bo dostałam ale nie wiem czy bede uzywac
Stary 2012-01-07, 19:36   #3345
miniusia91
Raczkowanie

GG do miniusia91

no wlasnie jednorazowo tak duzo to nigdy nie polecialo, zazwyczaj w ciagu dnia leci troche ale to raczej nietrzymanie moczu (bynajmniej tak mi sie wydaje)
Stary 2012-01-07, 19:37   #3346
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:

I ja tez mam dzisiaj jakos bardziej mokro niz zwykle i teraz zaczelam sie schizowac, ze to moga byc te wody.
Ale wczoraj zastosowalam gynazol - krem przeciwko infekcji, ktory ma podobno powodowac oczyszczanie pochwy, wiec moze to to?
też go używałam i byłam bardzo zadowolona, bo w porównaniu do innych globulek, utrzymuje się w pochwie przez 5 dni, nie wypływa (dobrze pamiętam ).
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 19:54   #3347
19mala83
Raczkowanie

Cytat:

Agatek - mi się wydaje czy to ty pisałaś, że w Toruniu znieczulenie jest płatne bo to nieprawda jest
Jak ja zapytałam swojego gina o znieczulenie w Toruniu to tylko zrobił wielkie oczy i powiedział że w Toruniu nie ma bo za dużo porodów a nie maja tylu anestezjologów żeby zdążyć każdej podać więc jak juz to tylko jak trzeba lub płatne to wtedy wcześniej się rezerwuje anestezjologa a jak nie to kierunek Chełmża tam każdej rodzącej podają.

Takie info mi lekarz podał a Ty czego się dowiedziałaś na temat znieczulenia?
19mala83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 20:16   #3348
*Agatek*
Zakorzenienie

Pospałam sobie chyba z 1,5-2 h po tej nocce troszkę, zjadłam, a teraz idę znowu sprzątać i na kolanach podłogę myć w kuchni

Dziewczyny mi już przestała lecieć siara tak jak kiedyś- teraz o wiele mniej... aż się zastanawiałam, czy mam, ale po naciśnięciu wypływa, więc chyba szafeczka gra

Magda boję się bardziej tego bólu sutków niż przystawiania do piersi

Cytat:
Agatek - mi się wydaje czy to ty pisałaś, że w Toruniu znieczulenie jest płatne bo to nieprawda jest
Jak to?!!?!!
No ja pisałam Bo jak leżałam na pato to jeszcze przypominam sobie jak laska skręcająca się z bólu (krzyżowe miała) mówiła "nie interesuje mnie ile zastrzyk kosztuje, ale ja chce". Teraz to zgłupiałam Może coś zmienili od tego roku?

I tak podziękuję... chyba...

To się kocurów naoglądałaś.......

Ejj nie strasz mnie z tym kombinezonem malutkim mam nadzieję, że jak wyjdę na dwór pierwszy raz to nie będzie mrozów i nie ubiorę tak grubo, że będzie mu/jej przyciasno
Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
e tam, kto pierwszy ten lepszy :brzyda l: ale widzę, że Czubasek rozdawała potem więcej i się załapałaś

Fajne ma melodyjki?
a jakby dała tylko 1 raz to byś mi nie użyczyła, Ty @ wstrętna?!!

Melodyjki megaśne jak lubisz bacha/mozarta

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 20:48   #3349
uska000
Zadomowienie

wiesz co ja mialam 2 paczki hugiesow 27 szt i 2 paczki pampersa 43szt
czyli razem 140 i teraz zluzylam 10 i reszta juz ciasnawa czyli ok 150 jedynek ale zalezy jaka bedziesz miec dzidzie duza mojz juz 4,5kg i sa ciasne;/ a sa niby do 5..

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 21:05   #3350
boroo50
Rozeznanie

GG do boroo50

Cytat:
po prostu potrzebujemy spamerek z końcówki lutego bo jak się posypią styczniówki to nie bedzie już tylu postów
O dobrze, nie będziemy musiały tyle nadrabiać

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200807202338.html
http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...d7fcac01be.png
82 68 67 66 65 64 63 62 61 60 59 58 57 -->56 <--
boroo50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 21:14   #3351
Oluska1988
Raczkowanie

Właśnie zaliczyłam mega wielkie normalnie ile się w człowieku potrafi zmieścić a tż ciągle pyta czy jedziemy bo dziś mam termin wg pomiarów z listopada a tu

Pearl ja mam jeden z carrerefura taki od 0-3 mc 39,99zł płaciłam. A na wyjscie zestaw kaftanik śpiochy skarpetki kombinezon czapka rękawiczki i kocyk
Oluska1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 21:16   #3352
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

zapomniałam Wam powiedzieć ze upolowałam dzisiaj na all kosz mojżesza jak przyjdzie to wkleję fotencje Junior juz bedzie miał w czym spać w sypialni naszej bo w dzień będzie w swoim pokoiczku

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Oluska1988 Pokaż wiadomość
Właśnie zaliczyłam mega wielkie normalnie ile się w człowieku potrafi zmieścić a tż ciągle pyta czy jedziemy bo dziś mam termin wg pomiarów z listopada a tu

Pearl ja mam jeden z carrerefura taki od 0-3 mc 39,99zł płaciłam. A na wyjscie zestaw kaftanik śpiochy skarpetki kombinezon czapka rękawiczki i kocyk

to może CIę coś ruszy
a mnie coś w krzyżu zaczyna boleć....
Stary 2012-01-07, 21:21   #3353
Oluska1988
Raczkowanie

Tak pomidor z cebulką mnie ruszył
Stary 2012-01-07, 21:24   #3354
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
oj tam pomidor, organizm się oczyszcza... coś z tego będzie
Stary 2012-01-07, 21:30   #3355
Oluska1988
Raczkowanie

Oby bo jak tż sie jeszcze raz mnie zapyta czy jedziemy to on pojedzie ale na chirurgie szczękową

Inutil miałyśmy jechać razem mama znalazła patelnie
Stary 2012-01-07, 21:35   #3356
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
Oby bo jak tż sie jeszcze raz mnie zapyta czy jedziemy to on pojedzie ale na chirurgie szczękową

Inutil miałyśmy jechać razem mama znalazła patelnie
hehe, patelni mama nie znalazła... mam nadzieję, że mały na to nie czeka jak na razie chyba nie myśli o wyjściu bo ma imprezę...
Stary 2012-01-07, 21:52   #3357
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

rany co tu taka cisza? rodzą wszystkie czy co?
Stary 2012-01-07, 21:53   #3358
boroo50
Rozeznanie

GG do boroo50

Cytat:
Chwalę sie moją księżniczką w klubie

Mama jest do jutra a później to już sama bo tż idzie do pracy.
A kaftaników nie mam, bo też uważam że są niepraktyczne. Używam bodziaków a pępuszek goi się bardzo ładnie.
A tak się martwiłaś, ze babcia nie zdąży przed wylotem małej zobaczyć A tu proszę - jeszcze się nacieszyła porządnie

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200807202338.html
http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...d7fcac01be.png
82 68 67 66 65 64 63 62 61 60 59 58 57 -->56 <--
boroo50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 21:53   #3359
dph
Rozeznanie

Cytat:
zapomniałam Wam powiedzieć ze upolowałam dzisiaj na all kosz mojżesza jak przyjdzie to wkleję fotencje Junior juz bedzie miał w czym spać w sypialni naszej bo w dzień będzie w swoim pokoiczku [COLOR="Silver"]
pokaż już pokaż
co do samopoczucia to ja byłam dziś na zakupach zrobiłam dwa prania i jestem padnięta, brzuch mnie jakoś bolał a co było najlepsze to siedzimy se z mężem on przed tv ja przed wizażem i nagle takie bul gul gul ale normalnie takie głośne że hej i to kilka razy aż się wystraszyłam a nie byłam głodna śmialiśmy się że Dorotka jest głodna i drze się z brzucha matka daj jeść :P w końcu mąż poszedł do kuchni i zrobił kanapki i przeszło :P
Stary 2012-01-07, 21:56   #3360
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez dph Pokaż wiadomość
pokaż już pokaż
co do samopoczucia to ja byłam dziś na zakupach zrobiłam dwa prania i jestem padnięta, brzuch mnie jakoś bolał a co było najlepsze to siedzimy se z mężem on przed tv ja przed wizażem i nagle takie bul gul gul ale normalnie takie głośne że hej i to kilka razy aż się wystraszyłam a nie byłam głodna śmialiśmy się że Dorotka jest głodna i drze się z brzucha matka daj jeść :P w końcu mąż poszedł do kuchni i zrobił kanapki i przeszło :P
no ale nie mam fotki tylko co najwyzej aukcję mogę pokazać

http://allegro.pl/show_item.php?item=2042242165

mi tez teraz ostatnio tak głosno bulgocze w brzuchu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości