|
|
#211 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 415
|
Dot.: £adne cia³o: postanowienie noworoczne
pewnie, tylko podaj pare informacji o sobie
dzieñ dobry laski na ¶niadanie u mnie dzisiaj ciemny chleb z serkiem wiejskim (2 kromki) ![]() wczoraj poæwiczy³am 30 day shred i spodoba³o mi siê
|
|
|
#212 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 303
|
Cytat:
![]() zacznê mo¿e od tego, ¿e mam s³omiany zapa³. czasmi mam napady, ¿e zacznê æwiczyæ, dbaæ o siebiê, balsamowaæ cia³o, dbaæ o paznokcie itp. itd, robiê to 2 tyg i zaraz mój zapa³ znika. a to nie mam czasu, a to idê na spotkanie z tz i takie tam. Nie zale¿y mi na jakim¶ wielkim zgubieniu kg. mo¿e tak do 5 kg. jak ju¿. Moim celem od 3 stycznia jest reglarne robienie brzuszków, æwiczeñ na uda i po¶ladki oraz krêcenie hula hop. od dnia dzisiejszego postanawiam codziennie siê balsamowaæ, dbaæ o nawil¿enie skóry, dbaæ o w³osy i paznokcie. Chcia³abym to robiæ raczej domowymi sposobami ze wzglêdu na brak funduszy. od 3 stycznia zaczê³am od nowa zdrowe od¿ywianie. |
|
|
|
|
|
#213 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 277
|
Hej Wszystkim
![]() Kolejny trening TurboFire za mn± - Core 20 Class i Stretch 40 Class - Super! ![]() Oczywi¶cie nie wystarczy³o mi to i dodatkowo zrobi³am jeszcze 200 brzuszków, 60 przysiadów i po 50 powtórzeñ na obie nogi æwiczeñ rozci±gaj±cych ![]() Dopada mnie przeziêbienie(katar, kaszel) ale nie dajê siê ![]() Moje ¶niadanie dzi¶- 2 kromki chrupkiego pieczywa z polêdwic± drobiow± + jedna ma³a sajgonka warzywna(zrobiona przeze mnie, sma¿ona na ma³ej ilo¶ci oliwy z oliwek)(wiem, ¿e sajgonka jest do¶æ kcal, ale raz na jaki¶ czas mo¿na co¶ takiego zje¶æ )natimielec Witaj Z Nami Ci siê uda Tylko odnajd¼ w sobie si³ê by spe³niæ swoje postanowienia ![]() Pozdrawiam
|
|
#214 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 069
|
Dzieñ dobry dziewczyny. Jak siê trzymacie?
Ja jutro wa¿ê siê po 1 tyg turbofire. I muszê siê w koñcu pomierzyæ!! Jako¶ nie moge siê do tego zabraæ. Jestem w wyj±tkowo dobrym humorze bo pogodzi³am siê z przyjació³k± i umówi³y¶my siê w pi±tki na wspólne bieganie. ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- A i zapomnia³am: witaj natimielec! Co do dbania o w³osy to polecam olejowaæ. Robiê to od niedawna i efekty super! Koniecznie poczytaj blog o w³osach "anwena". I powodzenia! Z nami na pewno sie uda, tylko odwiedzaj nas czêsto! |
|
|
|
|
#215 |
|
Zadomowienie
|
Dziêki za mi³e przyjêcie. No wiêc ja jak narazie dzisiaj zjad³a na ¶niadanie tosty dukana(robi³am pierwszy raz i mi siê przyklei³y do tostera i rozwali³y). trudno. ok. 12 zjad³am jab³ko plus serek naturaly z p³atkami nestle fitness. narazie tyle. zaraz czeka mnie ros³ó³ na obiad. Ja niestety obiady jem takie normalne poniewa¿ mieszkam z rodzicami i sama dla siebie nie bêdê nic innego robiæ bo rodzice bêd± marudziæ ¿e wydziwiam.
|
|
|
|
|
#216 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie musisz sobie odmawiaæ, wystarczy, ¿e porcje bêd± mniejsze.
|
|
|
|
#217 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wzrost 176, a waga 64. Tak jak pisa³am wy¿ej nie zale¿y mi na kg, a raczej na zdrowych nawykach, dbaniu o cia³o i pozbyciu siê boczków a tak¿e zrzuceniu i wymodelowaniu brzucha |
|
|
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 055
|
Ja równie¿ Ciê serdecznie witam
Chcia³am siê pochwaliæ, ¿e dzi¶ zaliczy³am egzamin w terminie zerowym ! czyli odejdzie mi od sesji ![]() Wczoraj nie by³ mój najlepszy dzieñ je¶li chodzi o dietê, bo raz, ¿e impreza urodzinowa, a dwa ¿e siê pó¼no uczy³am. Ale na pewno nie by³o ¼le, po prostu nie dietetycznie ![]() Dzi¶ wracam do walki. Wróci³am wcze¶niej z uczelni to mam nadziejê, ¿e uda mi siê dzi¶ jeszcze poæwiczyæ. A do tej pory w¶ród posi³ków (o 6 rano): -40 g Frutiny + 0,5 szkl. mleka 1,5 % - 250 kcal -trochê sa³atki kebabowej - zjad³am g³ownie miêso- ok. 150 kcal - jogurt naturalny: ok 100 kcal - bu³ka pe³noziarnista - 150 kcal z musztard± i miêsem pieczonym bez t³uszczu - ok 100 kcal = 250 kcal W sumie dot±d: 750 kcal. Trochê du¿o ale w sumie za mn± ju¿ prawie 10 godzin od kiedy wsta³am
|
|
#219 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 155
|
natimielec witaj ;d ja dzisiaj ³adnie siê trzyma³am i o jakiej¶ 18 poleglam.. takiej kalorycznej kolacji to ja dawno nie mia³am.. makaron z takiej gotowej zupki, i dwie kanapki zapiekane na ciep³o z serem i szynk± ;oo wspaniale. Blu_eye jestem pod wra¿eniem Twojej determinacji ;o
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 592
|
Jak Wam idzie? Ja weekend spedzilam w szkole, wiec na suchym prowiancie byla. chociaz taka pyszna salatke zrobilam sobie
Jutro moj T¯ ma mi wygrzebac orbitrek z piwnicy, bo podobno ma i bede ostro cwiczyla
|
|
|
|
|
#221 |
|
Zadomowienie
|
Witam. No ja niestety wczoraj wieczorem sobie pozwoli³am nap izze (przez t¿-ta wszystko-g³odny by³ a ja mu nie umiem odmówiæ). Muszê dzi¶ wiêcej poæwiczyæ. z wczorajszych æwiczeñ 300 brzuszków, æwiczenia na uda i po¶ladki i 30 min hula hop.
|
|
|
|
|
#222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te¿ lubiê hula-hop i mam ju¿ dzi¶ za sob± 25 minut Przymierzam siê do tego ¿eby zacz±æ skakaæ na skakance, ale narazie nie mam skakanki i nie mam gdzie, hehe
|
|
|
#223 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakie masz hula hop?? j mam takie zwyk³e dzieciêce du¿e. |
|
|
|
|
|
#224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przez te wypustki na pocz±tku mo¿na siê nabawiæ siniaków, ale to tylko na pocz±tku Ja zacze³am od 10 minut i codziennie o 5 minut wiêcej. Jak dojde do 30, to tyle ju¿ zostawie ![]() My te¿ lubimy pizze, no ale trzeba siê po¶wiêciæ. Polecam Ci FABACUM. Taki suplement diety skladaj±cy sie z Fasolaminy, które nautralizuje spo¿ywan± skrobiê, dziêki czemu ta nie odk³ada siê w postaci t³uszczu Je siê jedn± tabl. przed posi³kiem skrobiowym ( np. pierogi, nale¶niki, pizza, bia³e pieczywo itd) i z pewno¶ci± bêdzie on mia³ mniej op³akane skutki ![]() Jak ja siê odchudzam to raz na tydzieñ pozwalam sobie na takie co¶ ekstra, np pizze, nale¶niki, kebab czy wiêksza ilo¶æ czekolady Taka nagroda za moje mêki, a na pewno to nie zrujnuje ca³ej diety Najgorzej jest siê za³amywaæ i nagle rezygnowaæ ze wszystkiego.
|
|
|
#225 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#226 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 313
|
Cytat:
![]() Ja te¿ zawsze dajê siê skusiæ TZ`owi na tego typu rzeczy, ale od czasu do czasu to nie taki grzech. |
|
|
|
|
|
#227 |
|
Zadomowienie
|
Tylko, ¿ê mój t¿ móg³by takie co¶ je¶æ codziennie. mi to kasy nawet szkoda na takie jedzenie. wole co¶ w domu przygotowaæ. AAA szkoda mi kasy bo... od nowego roku mam postanowienie... OSZCZÊDZAM
|
|
|
|
|
#228 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Jeszcze w pracy, wiêc dzisiejszy trening bêdzie pó¼niej ![]() Dietê trzymam Dzi¶ rano ok.7:15 zjad³am 3 chrupkie kromki pieczywa z chud± wêdlin±.W pracy ok.godziny 9:30 -> jab³ko; Ok.godziny 12:50->3 chrupkie kromki pieczywa(bez niczego) + serek wiejski ![]() Pozdrawiam
|
|
#229 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 153
|
hej dziewczyny! mogê do³±czyæ?
mam jak±¶ tam historiê odchudzania za sob±, ale chcia³abym zacz±æ raz jeszcze ![]() dzi¶ wycieram z kurzu skakanke, jutro siê wa¿ê mierzê i zaczynam!
|
|
|
|
|
#230 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 069
|
JakKazdaInna witaj! Nie wiem czy zauwa¿y³a¶, ale ka¿da z nas pisa³a co¶ o sobie.
Mo¿e te¿ opowiedz: ile masz lat, zainteresowania, itp. Ja dzi¶ ca³y dzieñ bez s³odyczy. I mam tak zamiar dotrwaæ narazie do czwartku. Pó¼niej bêde podnosiæ poprzeczkê
Edytowane przez 201612080925 Czas edycji: 2012-01-09 o 16:52 |
|
|
|
|
#231 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny
Jestem tu nowa,w³a¶nie siê zarejestrowa³am-ale czêsto bywa³am na wi¿a¿u. W³a¶nie te¿ jestem na pocz±tku mojego odchudzania i pomy¶la³am,¿e do Was do³acze-razem lepiej Mam nadziejê,¿e mnie przyjmiecie?
|
|
|
|
|
#232 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
pewnie, ¿e mo¿ecie do³±czyæ w kupie si³a heh ![]() napiszcie pare s³ów o sobie o diecie i nie tylko (studia? praca? mi³o¶æ waszego ¿ycia? )Cytat:
tak do kawki.. no ale mam w planach za pó³ godz. zrobiæ 30 day shred to mo¿e siê "spal±" ![]() æwiczy³a która¶ z was mo¿e z Jillian Michaels ju¿? bo chcia³abym siê dowiedzieæ jakie efekty daje
|
|
|
|
#233 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja w³a¶nie wróci³am z si³owni i muszê przyznaæ, ¿e czuje siê znacznie lepiej ni¿ ostatnio Tak wiêc kondycja coraz lepsza mo¿e jeszcze co¶ dorzucê ![]() O dziwo nie ci±gnie mnie do s³odyczy, a za to rzucam siê na bia³kowe produkty :O miêso, serki itd... a ja od paru lat praktycznie wcale miêsa nie jad³am :| Póki co na dzi¶ z diet± ok
|
|
|
#234 |
|
Raczkowanie
|
Niedawno wróci³am do domku
![]() Przygotowa³am sobie kilka ró¿yczek broku³ i 150g fasolki szparagowej- ugotowane w wodzie bez soli + paluszki rybne. To by³oby na tyle, je¶li chodzi o dzisiejsze jedzenie. Za chwilke trening
|
|
#235 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja ju¿ dzisiaj po treningu tzn. 310 brzuszków, æw. na posladki i uda, 30 min hula hop oraz 100 podskokow na skakance. a no i zrobi³am sobie na kolacjê omleta i pomidorami i mocarella. |
|
|
|
|
|
#236 |
|
Wtajemniczenie
|
ja te¿ ju¿ po kolacji
jajecznica z 1 jajka z cebula i z szynk± + 1 kromka chleba razowego z pomidorem a przed kolacj± 1 poziom 30 min shred od razu musia³am wejsæ pod prysznic a pó¼niej balsamowanie ![]() wczoraj jeszcze by³am na basenie i dzisiaj ³ydki dawa³y o sobie znaæ... oj zero kondycji, mam nadziejê, ¿e to siê zmieni po tych moich æwiczeniach ![]() jak dzisiaj wam siê uda³ dzieñ kochane? ja zaliczam do udanych, chcoia¿ jutro czeka mnie kolokwium a ja nie kiwnê³am palcem w stronê nauki
|
|
|
#237 |
|
Raczkowanie
|
Po treningu
![]() TF - rewelacja po prostu Z ka¿dym dniem nie mogê siê nadziwiæ energii jak± dostajê poprzez ten trening Æwiczenia wyciskaj±ce pot, a pomimo tego po nich cz³owiek dostaje "kopa" energii (nawet podczas przeziêbienia-jak w moim przypadku ) + do tego do³o¿y³am 300 brzuszków, po 70 powtórzeñ na obie nogi æwiczeñ rozci±gaj±cych i 100 przysiadów ![]() Teraz pora na prysznic ![]() felliciti mój dzieñ równie¿ mogê zaliczyæ do udanych ale jutrzejszy bêdzie o 100% lepszy, bo wieczór spêdzê z moim Skarbem. ![]() Mi³ej nauki i powodzenia na kolokwium felliciti.
|
|
#238 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 155
|
Witam nowe Kole¿anki
cieszê siê, ¿e grono nam siê powiêksza ;d ja dzi¶ dieta bardzo ³adnie <skromny> jeszcze tylko jakies æwiczenia i spaæ Fellicity dziêkujê za przypomnienie o basenie ;d mia³am siê na wybraæ którego¶ dnia i jakos zapomnia³am
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
Ja równie¿ mogê powiedzieæ, ¿e udany dzieñ, chocia¿ dla mnie on jeszcze trochê potrwa.
Jeszcze muszê zrobiæ sobie kolacjê ( wiem pó¼no, ale pójdê spaæ gdzie¶ o 1). My¶lê ugotowaæ jajko i zrobiæ z niego pastê na jogurcie naturalnym +pieczywo pe³noziarniste.
|
|
#240 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 153
|
Cytat:
kilka dni temu rozsta³am siê z T¯, trochê mnie to dotknê³o, mimo ¿e sama podjê³am tê decyzjê. Nie mam apetytu, czujê siê l¿ejsza i mniejsza i to w³a¶ciwie zmotywowalo mnie do ponownego odchudzania (na pewno skurczy³ mi siê ju¿ trochê ¿o³±dek). moj plan: je¶æ mniej, regularnie, butelka wody i skakanka. nie rezygnuje calkowicie ze slodyczy i innych rzeczy, bo moim zdaniem nie ma to wiekszego sensu. byleby nie za czesto i nie w nadmiarze. juz w ten sposob zgubilam kilka ladnych kg, wiec wiem, ¿e dzia³a. ![]() czas: koniec lutego cel: 48kg wytrwa³o¶ci i mi³ego wieczoru
|
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:41.

czyli odejdzie mi od sesji 

pewnie, ¿e mo¿ecie do³±czyæ 
)
tak do kawki.. no ale mam w planach za pó³ godz. zrobiæ 30 day shred to mo¿e siê "spal±"