![]() |
#541 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zapuszczamy włosy
Ależ ja nie atakuję
![]() ![]() ![]() Co do tamtego koloru no ja akurat preferuję ciemniejsze włosy ale nie każdemu przeciez one pasują. Wszystko dla mnie lepsze niż kolory zbyt sztuczne, natura rulezzz, jak to mój brat zwykł powiadać. ![]() ![]() Pozdr.
#542 |
Raczkowanie
|
zgadzam sie z Agatin-K.stawim na natyralny kolor,
|
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
Raczkowanie
|
piekne i zdrowe wloski sa seksi, ale kazdy ma inny gust i kazdej z nas lepiej w innym kolorze wloskow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#544 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co, a ja dzisiaj mam "doła" bo wydaje mi się, że włosy mi się jakieś krótsze zrobiły
![]() To wogóle jest możliwe?! |
![]() ![]() |
![]() |
#545 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
Raczkowanie
|
no raczej nie możliwe;p ja co do poruszonego wątku wypowiem się następująco: mam długie kręcone włosy zapuszczam je od dawna
![]() ![]() ![]() ![]()
o O...wszystko znosi, wszystkiemu wierzy, we wszystkim pokłada nadzieję, wszystko przetrzyma... ;* O o Edytowane przez paulaaaaaaa7 Czas edycji: 2006-11-27 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#547 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#548 |
Raczkowanie
|
Mi też się nie podoba zdjęcie włosów dziewczyny na poprzedniej stronie... Nie chodzi o kolor. Wydają się postrzępione, cienkie ale obciążone i przylegające do głowy (oczywiście wiem, że przy takiej długości tak to już bywa). Chociaż muszę przyznać, że tak ogólnie to nie wiem jak ta dziewczyna wygląda i wzoruję się na tym zdjęciu.
A tak ogólnei to wydaje mi się że długie i cienkie włosy zupełnie nie wyglądają dobrze... Po spięciu w kucyk zostaje sznureczek. Edit: klaudynka4 napewno ci się tylko wydaje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj mam zamiar nałożyć Waxa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Raczkowanie
|
daje zdjęcia Julii Pietruchy(tej co zdjęcie było na poprzedniej stronie...ma piekne włosy i wszytsko mozna z nimi robić....
Była miss nastolatek w 2002 roku i miała wtedy 14 lat ![]() Moim zdaniem ma śliczne włosy ![]() julia pietrucha.jpg ok_tn_julia_2002.jpg Julia pietrucha 2.jpg Czyż te loki nie są cudowne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#551 |
Zakorzenienie
|
są
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#552 |
Przyczajenie
|
moim zdaniem sa za bardzo sztuczne i nienaturalne...
ach... nie to co łaadnr tylko to co sie komu podoba ;o) |
![]() ![]() |
![]() |
#553 |
Zakorzenienie
|
E tam, sztuczne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#554 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
Nie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przeczytałam kiedyś opinię znanego stylisty - fryzjera gwiazd Brzmiało to mniej wiedzej tak "Włosy za łokiec? Tylko jeśli masz 12 lat ..." |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Zakorzenienie
|
A to moje włoski..stan na dzień dzisiejszy
![]() pozdrawiam
#556 |
Rozeznanie
|
Eluśka, masz sliczne włosy, mam taką sama fryzurę jak Ty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#557 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() widziałam już wiele dziewczyn, z długimi włosami i więkość ma zniszczone(szczególnie końcówki), nie tak zadbane jak ona... Ze świecą takich szukać! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozdrawiam @ll
![]() |
#560 |
Zakorzenienie
|
Śliczne, gęste
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Wtajemniczenie
|
nooo to było w Glamour, i chodziło o włosy za łopatki ... ja głupia przez to jedno zdanie zdecydowłam się obciąć włosy (no bo jak znany stylista tak mówi- to musi być prawda) no i ofkorzzz żałowałam ;/ heh...tak to jest słuchać złotych raz z kolorowych pisemek ;/
#562 |
Zakorzenienie
|
Taak.. szczególnie jeśli chodzi o tych świetnych specjalistów. Tylko zapominają dodać, że nijak ma się moda z tzw. "wyższych sfer" (które rzekomo reprezentują
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
BAN stały
|
Tylko, że MODA to jedno, a tzw. moda uliczna to drugie ...
Natomiast jak to jest z MODNYMI i modnymi fryzurami, tego nie wiem .. Bo nigdy nie interesowało jakie fryzury są modne ... bo długie włosy na wybiegach są (chyba) zawsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#564 |
Raczkowanie
|
Zdjęcia tej miss mnie dalej nie przekonują, chociaż muszę przyznać, że na ostatnim wlosy są śliczne, ale czy jej na codzień udaje się uzyskać taki efekt nieprzyklapniętych i gęstych włosów? Nie sądzę, zdjęcie jest stylizowane...
Nawiasem mówiąc, gdyby jej włosy miały taką kondycję jak włosy eluśki87 to co innego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#565 |
Zakorzenienie
|
ja sie wylamalam z zapuszczania. moje krecone wlosy zaczely wygladac jak szczotka do kurzu sa mocno scieniowane warstwami obecnie i duzo lepiej sie kreca..
![]()
![]() |
#566 |
Rozeznanie
|
Dlugie wlosy sa super, ale jak widze kogos z maxymalnie dlugimi i te koncowki tak smetnie zwisaja to zawsze mam ochote ciachnąć nożyczkami z 10 cm zeby sie ladniej prezentowaly
![]()
#567 |
Zakorzenienie
|
Faktycznie, ja też mam ochotę ciachnąć takim osobom
![]() Szczególnie, jak na dole są wycieniowane na takie "piórka" ![]() A jak myślicie, czy można mieć ładne włosy do połowy pleców i pofarbowane?? Czy farbowanie może całkowicie wyklucza ładne włosy?? Bo ja swoje maluję od jakiegoś czasu i zapuszczam również... są troche zniszczone, ale nie aż tak bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#568 |
Zakorzenienie
|
ah dzis ogladalam swoje foty z wakacji i smiem stwierdzic ze jednak troche wlosi urosly
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi się też wydaje, że moje włosy nie rosną, ale zawsze jak mój tato przyjeżdża to się dziwi, ile mi włosy urosły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#570 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.