Pierwsza zima naszych dzieci, jak ten czas szybciutko leci.Mamy VII-VIII 2011r - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Temat na nowy wątek!
Letnie bobasy robią wygibasy.VII-VIII 2011 3 5,26%
Mamo, Tato spójrzcie na mnie - siadam, wstaje już tak ładnie! 7 12,28%
Letnie bobasy i ich mamy radosne z niecierpliwością czekają na wiosnę. 0 0%
Płatki śniegu i czerwone noski- a letnie maluszki są poprostu boskie. 2 3,51%
Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkujac czekamy na wiosnę. 25 43,86%
Na pierwsze ząbki czekamy, przez co spać mamie czasem nie damy. 3 5,26%
Sześć miesięcy już prawie wszyscy mamy, ale na sanki się jeszcze w tym roku nie wybieramy. 4 7,02%
Siadam, wstaje, podskakuje - czasem mamie dokazuje ! 13 22,81%
Pierwsze ząbki już mamy i pięknie już siadamy. 0 0%
Ząbki się już pokazują i radośnie mamy podskakują. 0 0%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-09, 23:03   #3451
Natka_
Zakorzenienie

Unhappy Dot.: Pierwsza zima naszych dzieci, jak ten czas szybciutko leci.Mamy VII-VIII 2011r

Halo halo

Żyjemy

Telik zaciśnięte!

Youyou dla Lilki za pół roczku i udaną próbę zmiany położenie

Aania, Telik, Brumek dla chłopaków za przewroty!

Dziubek za stracone kg.

Cookie dla czyszczącego pełzaka

Babonik matko, biedny Nikoś, skąd to pieroństwo się bierze

Widzę, że Karolineee do nas wróciła na stałe, cieszę się

I Beatka się pojawiła

Youyou mój Domek pije tylko zwykłą niesłodzoną wodę , soczków, herbatek itp nie toleruje
A co do tego krzesełka do wanny, dostaliśmy takie, ale jeszcze ni używamy. Kuzynka i kuzyn męża mieli dla swoich dzieci i oboje bardzo chwalili

Oglądałam ten filmik, o którym pisała Iustyna straszne Serce boli... Nie zaniosłam wczoraj Domka do łóżeczka, spał ze mną, tuliłam całą noc Brak słów na to co się tam dzieje

A co do obrzezania, mam takie samo zdanie co Brumek! Nie rozumiem jak można tak upadlać kobiety. Nie ma wytłumaczenia, że tradycja, że obrzęd! Takie coś nie powinno mieć w ogóle miejsca! I koniec kropka.
Czytałam "Kwiat Pustyni", polecam dla tych co jeszcze nie czytali...

Mąż chory, wyniósl się z sypialni.
Dominik był dzisiaj ze mną w Katowicach na uniwesytecie po książki, w sumie objeździlimy trzy biblioteki, dzielny chłopina zniósł podróż, ani nie zawkilił. Były z nami moje koleżanki, nie mogły uwierzyć, że dziecko potrafi być tak grzeczne
Domek dzisiaj powtórzył za moją koleżanką "kuku" Bardziej przypadkowo, ale i tak pękałam z dumy
Coraz stabilniej sobie sam siada i siedzi bez gibania.
Ogólnie prawdziwy ANIOŁ z niego

Edytowane przez Natka_
Czas edycji: 2012-01-09 o 23:04
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 23:09   #3452
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Eveewe tylko sie nie obrażaj. Ja sobie żartowałam

Teliczku kciuki za kanaliki

Brunetka chyba nie ma lekarstwa. Przykro mi. Moj tz jak sie napije to chrapie niemiłosiernie, tak daje ze az sie sufit podnosi Wtedy mam chęć iść spać do łazienki.

A moja corcia sie nie obraca. Legacisko małe. Generalnie nie nawidzi leżeć na brzuszku i dlatego pewnie nawet nie próbuje. Kiedys obrocila sie z brzucha na plecy, ale to przypadkiem i wiecej sie to nie powtorzylo. Za to odrywa plecki od podłoża. Dzis sie uniosla na wysokosc tego Sloneczka w playskool i bez podciagania sie na raczkach.

Soczki, daje Wiki jablkowy. Nie rozrabiam z woda. Pije średnio OK 60 ml dziennie. Dzis jej kupiłam jabłko z mieta, ale jeszcze nie Dawalam. Jutro będziemy próbować.

Agadus moja dama tez Dzis jadła kaszke mleczno- ryzowa z bananami. mam w zanadrzu jeszcze z malinami.

Oooo Natka. Witaj
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 23:12   #3453
DaKaro
Zadomowienie

Dot.: Pierwsza zima naszych dzieci, jak ten czas szybciutko leci.Mamy VII-VIII 2011r

Brunetko mam jeden-mocny kopniak, a jak sie przebudzi to udaj, ze spisz . Na szczescie moj malz chrapie tylko po wiekszej dawce alkoholu, czyli bardzo rzadko.

Natka odnalazla sie nasza zguba .

Malwinka
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 23:16   #3454
brunetka2000
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsza zima naszych dzieci, jak ten czas szybciutko leci.Mamy VII-VIII 2011r

Cytat:
Napisane przez DaKaro Pokaż wiadomość
Brunetko mam jeden-mocny kopniak, a jak sie przebudzi to udaj, ze spisz . Na szczescie moj malz chrapie tylko po wiekszej dawce alkoholu, czyli bardzo rzadko.

Natka odnalazla sie nasza zguba .
A mój nawet na sucho
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 23:22   #3455
marzena_S
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
no to jeszcze nie będzie tak źle jak dostaną dofinansowanie... bo 650zł to duużo :/
Ja tam bym się cieszyła gdyby w Poznaniu tyle kosztował prywatny żłobek. Jak się teraz rozglądałam to jest to u nas koszt 1200zł/miesiąc...
Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
Kajool daj znać jakie butki kupisz..

Ja już testuje trzecią parę na Lilce i wszystkie jej spadają
Ona tak wierzga nogami że w sekundę zrzuca te buciki
To może sprzedam patent jaki mam w swoim kombinezonie. Butki mają pętelkę a kombinezon guzik od wewnętrznej strony nogawki. Pętelkę zahaczamy o guzik i "voila" bucika się zgubić nie da.

Cookie, nieźle musiała wyglądać te wędrówka Zuzi. się jej należą.

Telik, wyobraziłam sobie tą sytuację. (dziecku to jednak mało do szczęścia potrzeba )
Trzymam mocno kciuki za jutrzejsze przetykanie kanalików.

Brumek, gratulacje dla przyjaciółki, Tymek będzie miał kumpelę.
Stary 2012-01-09, 23:27   #3456
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Halo halo
Żyjemy

Oglądałam ten filmik, o którym pisała Iustyna straszne Serce boli... Nie zaniosłam wczoraj Domka do łóżeczka, spał ze mną, tuliłam całą noc Brak słów na to co się tam dzieje

A co do obrzezania, mam takie samo zdanie co Brumek! Nie rozumiem jak można tak upadlać kobiety. Nie ma wytłumaczenia, że tradycja, że obrzęd! Takie coś nie powinno mieć w ogóle miejsca! I koniec kropka.

Dominik był dzisiaj ze mną w Katowicach na uniwesytecie po książki, w sumie objeździlimy trzy biblioteki, dzielny chłopina zniósł podróż, ani nie zawkilił. Były z nami moje koleżanki, nie mogły uwierzyć, że dziecko potrafi być tak grzeczne
Domek dzisiaj powtórzył za moją koleżanką "kuku" Bardziej przypadkowo, ale i tak pękałam z dumy
No wreszcie jesteś
Twój post to przykład zwięzłości i rzeczowości

Ja tak samo zareagowałam na ten film. Nie mogłam się opanować żeby nie pójść popatrzeć chociaż na Tymcia i go dotknąć (jak już przestałam płakać).

A dla Domka wielkie brawa, bo to już nie lada wyczyny

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
A moja corcia sie nie obraca. Legacisko małe. Generalnie nie nawidzi leżeć na brzuszku i dlatego pewnie nawet nie próbuje. Kiedys obrocila sie z brzucha na plecy, ale to przypadkiem i wiecej sie to nie powtorzylo. Za to odrywa plecki od podłoża. Dzis sie uniosla na wysokosc tego Sloneczka w playskool i bez podciagania sie na raczkach.
Tymek za to nie umie się chyba unieść ani na cm, bo nigdy nie widziałam żeby tak robił.
A obroty dopiero od wczoraj i tylko dwa do tej pory, a Twoje szczęście młodsze. Ale ja myślę, że oni jeszcze maja czas

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

Cytat:
Też tak robię Na szczęście mój też chrapie bardzo rzadko
Stary 2012-01-09, 23:29   #3457
iustyna1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
jutro jedziemy na zabieg przetykania kanalików
proszę o kciuki

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
Dziewczyny sadzacie swoje maluchy do jedzenia np.obiadku?
w leżaczku leży

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
my też poprosimy o kciuki za jutrzejsze szczepienie

Cytat:
Żyjemy

Dobrze, że żyjecie .
Wiesz, że ja wczoraj jak leżałam w łóżku, to sobie pomyślałam, że ja spokojnie sobie zasypiam a w tym samym czasie na świecie dzieją się tak straszne rzeczy... I nic z tym nie mogę zrobić.

Cytat:
Hehe mój chrapie tylko jak jest strasznie zmęczony. Tak samo z mówieniem przez sen.

Dziubek chyba też się wezmę za dietę . Im więcej myślę o diecie, tym bardziej się obżeram . Zmobilizuj mnie, plisss .
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 23:32   #3458
Natka_
Zakorzenienie

Widziałam, że Brumek mnie nawoływała, przepraszam już nie znikam

Vaniliova nie było żadnej imprezy, to raczej obowiązki (pisanie pracy).

Brunetko wywal na balkon

Brumku dla przyjaciółki
Fajnie, że tak razem zabrałyście się do dzieciaczków

Marzenko jak przyczytałam co Was spotkało to aż mi się ciepło zrobiło. Dobrze, że wszystko wporządku. Podejrzewam jak byłaś wystraszona
Stary 2012-01-09, 23:34   #3459
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Brunetko wywal na balkon

:
nie mam
Stary 2012-01-09, 23:39   #3460
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Ja tak samo zareagowałam na ten film. Nie mogłam się opanować żeby nie pójść popatrzeć chociaż na Tymcia i go dotknąć (jak już przestałam płakać).
Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
Wiesz, że ja wczoraj jak leżałam w łóżku, to sobie pomyślałam, że ja spokojnie sobie zasypiam a w tym samym czasie na świecie dzieją się tak straszne rzeczy... I nic z tym nie mogę zrobić.
Wiecie co, ja dzisiaj cały dzień o tym myślę. To co zobaczyłam mam przed oczami. Nawet zastanawiałam się czy można coś z tym zrobić, ale co taka jednostka jak ja mogę? Nic...
Te dzieci to bezbronne istotki, które potrzebują ciepła, bliskości a co mają? No płakać się chce.
Nigdy tego nie zrozumiem, nawet nie chcę...

Stronczku spokojnie, Wiki ma jeszcze czas na takie wyczyny
Stary 2012-01-09, 23:42   #3461
toskany
Przyczajenie

Witam
Jestem mamą urodzonego w sierpniu Jasia oraz rok wcześniej Weroniki. Czy mogę się przyłączyć do wątku?
toskany jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 23:47   #3462
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Natko wiem ze jeszcze ma czas jest jedna z najmłodszych na naszym watku i siła rzeczy daleko za niektórymi dzieciaczkami (Np Iza Nerolki) Jestem spokojna, na wszystko przyjdzie czas.

Cytat:
Napisane przez toskany Pokaż wiadomość
Witam
Jestem mamą urodzonego w sierpniu Jasia oraz rok wcześniej Weroniki. Czy mogę się przyłączyć do wątku?
Witaj. Jasne. Zapraszamy. Napisz kilka slow o Was
Stary 2012-01-09, 23:47   #3463
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Witam
Witaj
Zapraszamy I nawet moje strony
Stary 2012-01-09, 23:50   #3464
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co, ja dzisiaj cały dzień o tym myślę. To co zobaczyłam mam przed oczami. Nawet zastanawiałam się czy można coś z tym zrobić, ale co taka jednostka jak ja mogę? Nic...
Te dzieci to bezbronne istotki, które potrzebują ciepła, bliskości a co mają? No płakać się chce.
Nigdy tego nie zrozumiem, nawet nie chcę...
Mam to samo, nawet mi przemknęła myśl o adopcji. Oczywiście to tylko jedna myśl. I tak byłby to niemożliwe...
Stary 2012-01-10, 00:03   #3465
iustyna1
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam to samo, nawet mi przemknęła myśl o adopcji. Oczywiście to tylko jedna myśl. I tak byłby to niemożliwe...
Może możliwe. Czytałam o dziewczynkach (niemowlakach) sprzedawanych z tamtych sierocińców do adopcji zagranicznej. Kilka, jak nie kilkanaście tysięcy dziewczynek. Nie pamiętam tylko o jakich latach było napisane, czy to jeszcze trwa.

Jak czytałam, to za kilka tysięcy dolarów oddawali dziewczynki do adopcji. Nikt nie sprawdzał czy faktycznie do adopcji czy na organy...
Jednak chyba wszystko lepsze od tamtego sierocińca.
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 00:05   #3466
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
Witam
Witaj Pewnie, zapraszamy. Napisz coś więcej o Was

Stronczku i bardzo dobrze
Wiecie, że ja dopiero niedawno doczytałam, że Stronczek t Stronczek a nie Stroneczek Ja cały czas źle czytałam Twój nick Ale ze mnie gapa Wybacz
Stary 2012-01-10, 00:06   #3467
83monia
Zakorzenienie

brumek - gdyby zabkowanie moich dzieci polegalo tylko na wybudzeniu z krzykiem który jest utulony dotknieciem ręki to nawet bym go pewnie nei zauwazyla. i przy arturze i przy kindze tylko rzeciwbólowe leki pozwalaja im zasnac... bez nich cala noc by wyły. wiem bo juz z synem przerabialam. wył do ostatniego zęba. teraz piszczy kingusia.... dopiero zasnela...

u mnie zlobek prywatny w cenie 650 zl (ten mój, ja mam znizke ) i konkurencyjny 800 zl... wiecej nawet nie ma. jak juz to przyjmuja dwulatki... do tego przedszkole ok 670 zl miesiecznie jak chodzi caly miesiac i... nie wiem za co paliwo na dojazdy kupie...

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 00:16   #3468
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Natko ja sie nie gniewam. Jest nas tu tyle ze nie sposob spamietac. Stroneczka zauważyłam ale mi to nie przeszkadzało

Edit: Uciekam spać bo tz Juz w ambasadzie japońskiej (jak mówi Zanetka)

Kolorowych snów mamuski
Stary 2012-01-10, 00:36   #3469
DaKaro
Zadomowienie

Witam nową mamę .

I uciekam spać.

Malwinka
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 02:20   #3470
ellika
Rozeznanie

Wy śpicie a ja nie...mała znów jest noworodkiem, chce spać z cycem w buzi
Jadła o 20.30, 22, 23.30, 1.40 i od tamtej pory nie spi....ZWARIUJE
ellika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 04:26   #3471
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
A ja Nakarmilam na spiocha. Nawet oczu nie otworzyła śpi dalej wiec i ja mykam.
Ellika mam nadzieje ze Juz spisz
Stary 2012-01-10, 06:58   #3472
editka2022
Rozeznanie

dziekuje brumku ze pytaszdobrze sie czuje,babcie pochowalismy wczoraj.
telik kciuki za kanaliki ,zey poszlo szybko sprawnie i w miare bezblesnie,my dzis mamy kontrole
babonik bedny Nikos
brumek no juz sie balam ze moja corka zostanei zdradzoan
editka2022 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 07:58   #3473
ellika
Rozeznanie

Stronczku zasnęła z powrotem o 3.30 o 6tej już chciała znowu jeść no i łaskawie dospała do 7mej. Here I am
ellika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 08:29   #3474
aania_20
Zakorzenienie

dzień dobry
witam jak co rano znad kawy porannej
pobudki dziś co dwie godziny, co do minuty....

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
Dziewczyny sadzacie swoje maluchy do jedzenia np.obiadku?

w leżaczku albo na kolanach, sam jeszcze nie siedzi na tyle stabilnie żeby w krzesełku wytrzymał.

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
my też poprosimy o kciuki za jutrzejsze szczepienie

Cytat:
1. A co do reszty, to ... pewnie zęby Śmieję się, bo to jakaś plaga ostatnio

2. To miał przygodę A ptaszki miałaś do wycierania dwa

1 - wygląda jakby dzieci w podobnym wieku były, czy co.....
2 - to samo pomyślałam ale nie napisałam

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Jak kiedyś napiszą, że żona zabiła męża za chrapanie to będę JA!!!!!!!!!!!! ostatnio doprowadza mnie do białej gorączki!!! Chrapie, chrapie i chrapie, a żeby go obudzić to megafon trzeba Czy są jakieś sposoby na chrapanie ????????????

tak, solidny kopniak albo szturchaniec pod żebro.
A na poważnie, chrapie zawsze? czy tylko jak leży na plecach?
na mojego działa obrócenie na bok, bo tylko na plecach chrapie. Na szczęście zdarza mu się to rzadko. W tygodniu niech sobie chrapie ale w weekend nie wolno

Cytat:
Halo halo

Żyjemy

hello!
i dla Domka!!!

Cytat:
Witam
witaj i napisz coś więcej

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ----------

Brunetka, coś dla ciebie http://www.mydeal.pl/caly_kraj/deal/5114/

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 09:19   #3475
Bartessa
BAN stały

Dziewczyny mam kilka pytan do Was:

1. Jak zmieniałyście mleko 1 na 2? stopniowo dosypywalyscie mleko?
2. Karol jadl wczoraj swoj pierwszy rosolek, z kaszką. Mozna dac pol rocznemu dziecko makaron do zupki?
3. pamiętacie kiedy czulyscie pierwsze objawy ciązy? ile dni przed okresem ?

Brunetka na chrapanie to najlepsza pobudka dobry szturchaniec
Bartessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 09:24   #3476
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

[BBartessa[/B] Ja przechodziłam stopniowo, pierwszego 1 mierka, drugiego dwie, trzeciego trzy itd.
Ja dałam wczoraj do zupy makaron, ale wzięłam taki włoski z durum bez jajek, z tym ze on ma gluten, więc jak makaron to kaszka glutenowa odpada.
Ja nie miałam żadnych objawów

U mnie noc tragedia. Agata często budziła się z płaczem, albo zęby albo kalafior, bo pierdziała mocno (btw. co na takie pierdki moge jej dać, tosamo co na kolke )

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 09:40   #3477
karolinee1983
Zadomowienie

Dzień dobry moje dziecko zasnęło wieczorem, uwaga!!!!, w łóżeczku wzięłam Wasze rady do serca i obłożyłam ją wałkami zrobionymi z kocyków i jakoś to łyknęła ale póki co, nie podniecam się, traktuję raczej jako pojedynczy incydent

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Odciągać kiedy dam nasivin? czy zostawić?

Tak, jak dziewczyny napisały już - najpierw odciągnąć, zakroplić nasivin i tak zostawić

yoyuyou
brawa dla zdolnej Lilki

Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość

a ja załamana kolejny wysyp ale mi żal mojego dziecka

jestem total-bezradna
Biedny Nikoś

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
Tak Brumeczku
jutro jedziemy na zabieg przetykania kanalików

proszę o kciuki
Proszę

Cytat:

Widzę, że Karolineee do nas wróciła na stałe, cieszę się
Ooo! Jesteś! Dziękuję kochana staram się częściej zaglądać, jak mi tylko mała pozwoli

Cytat:
Witam
Cześć

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 09:59   #3478
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Witajcie
Stronczek ja nie jestem z tych obrazalskichpoprawilam sie tylko na twoja prosbe
toskany witajwidze ze masz niewielka roznice miedzy dzieciakami - moje pytanie jak sobie dajesz rade, bo ja planuje za pol roku starania o drugie dziecko i tak chcialabym wiedziec jak to jest
telik trzymam kciuki za przetykanie kanalikow
Dopisuje sie do pytania Bartessy o wprowadzanie mleka 2?? jak to robic??
aania moja poki co je na lezaczku
brunetka jak kiedys przeczytasz ze maz zabil zone za chrapanie - to bedzie moja smierc
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 10:01   #3479
zanetaa88
Zakorzenienie

Youyou no cena w sumie nawet do akceptacji. Jestem zadowolona bo żłobek jest bardzo fajny,kolorowy.Emi już była w nim na 3h i podobało się jej. Nie szukała mamusi i tatusia no i w cenie wyżywienie oprócz mleka i pampersów.

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 10:12   #3480
CookieMonsters
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość
Beatka- miło Cię widzieć

Cookie i Youyou -macie dziewczyny zuchy super ,pogratulować moje cielątko dalej nie ruchawe ale takie kochane

a ja załamana kolejny wysyp ale mi żal mojego dziecka

jestem total-bezradna
to wyglada strasznie, ehh. ja pewnie juz dawno na Twoim miejscu przeszlabym na preparat mlekozastepczy. masz bardzo duzo samozaparcia:cmo k:

Dzień dobry
Dziekuje Wam w imieniu Zuzy
W ogóle moje dziecko ostatnimi czasy zrobiło się podejrzanie rozkoszne gada sobie takim delikatnym dziewczęcym głosikiem, uśmiecha się cały czas... ona planuje jakąś grubszą akcje i w ten sposób chce uśpić moją czujność! mówie Wam

Scio, miałam pytać, na jakie mleko się w końcu zdecydowałaś?

Witam nową mamusię
CookieMonsters jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości