Katalogi Avonu - Strona 561 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie?
Tak 1 100,00%
Nie 0 0%
Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-11-26, 12:18   #16801
nutka85
Wtajemniczenie

Dot.: Katalogi Avonu

ANIA- najlepiej kliknij sobie prawym przyciskiem myszy na plik spakowany, wybierz opce "wypakuj do..." albo "wypakuj tutaj" i już
Stary 2006-11-26, 12:19   #16802
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *~An!@~* Pokaż wiadomość
http://www.avoninfo.yoyo.pl/index.php?id=61

Kochane! Wie któraś jak się otwiera katalogi zapakowane ZIP'em? Bo jak je ściągnę na dysk to nie potrafię sobie z nimi poradzić .

edit: ZIP'em albo RAR'em...Nie znam się ^^
musisz mieć zainstalowanego np. WinZipa albo WinRara zresztą na tej stronce są różne http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=1&t=3

Cytat:
Napisane przez smerfeta01 Pokaż wiadomość
też chcę się skusić na jakiś odcien tego cienia, ale z tego co czytałam na KWC to nie cieszą się zbyt pochlebnymi opiniami, ale warto spróbować
ja mam cień w musie, ale to nie z tych co są teraz w kat. ja brałam jak była oferta 2 dowolone z avon colour za ileś tam i brałam kolorek soft mauve, i cień jest trwały (cały dzień wytrzymuje), wogóle sie nie wałkuje i nie ściera ale nie wiem jak jest z tymi musami niestety
Stary 2006-11-26, 12:31   #16803
jagoda48
Raczkowanie

Arrow Dot.: Katalogi Avonu

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
dziewczyny, o rany ale jestem szczesliwa mam spore zamowienie juz na katalog 01!! osiagne drugi poziom TPS!
jest wsrod nich pare zestawow swiatecznych i chce zeby klientki dostaly je punktualnie..dlatego mam pytanie.. kiedy mozna najwczesniej zamawiac z katalogu 01?
gratuluję ! następne na pewno również uda Ci się osiągnąć

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
Chyba będe dziś pierwszadzień dobry
dzień dobry

[quote=doniczka21;3149216]
Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
nie musisz od razu krzyczeć! skoro nikt nie odpowiedział to znaczy że nie znał odpowiedzi! nie pomyślałaś o tym?dzieczyny cały czas odpowiadają na pytania-nikogo nie ignorują, jednak jeśli jakieś pytanie pozostaje bez odpowiedzi to może warto wejść na inne fora i tam poszukać

wiesz co mnie ciekawi?skoro były wrzucone tutaj zdjecia torebki Kithira to nadal uważasz ze ktos nie zna odpowiedzi?!
doniczko, to że wrzuciłam tu zdjęcia Kithiry nie znaczy, że to jest moja torebka i znam jej gabaryty z doświadczenia zdjęcia były zrobione zupełnie przypadkowo i na szybko, torebka była dla klientki. nawet jak wrzucałam zdjęcia to napisałam, że niestety mogę pomóc tylko w taki sposób, czyli nie mogę opisać tej torebki, czy jest wytrzymała, etc.
uwierz mi, że widziałam Twoje pytania o nią, ale skoro nie znam odpowiedzi to nie ma sensu po raz kolejny zaśmiecać wątku postami typu "nie wiem", "i ja również nie wiem", "nie mam pojęcia", etc. dlatego nikt Ci nie odpisał

najlepiej napisz maila do Avonu i dowiesz się wszystkiego lub zadzwoń na infolinię i pozostań tu z nami, przecież dziewczyny są pomocne i zawsze czegoś nowego możesz się dowiedzieć.

pozdrawiam
jagoda48 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-26, 13:12   #16804
Rayka
Rozeznanie

Dziewczynki ja mam pytanie odnośnie oferty netto a dokładniej chodzi mi o zestaw filiżanek za 19,90.Moja klientka chce je zamówic i chciałaby wiedziec jakiej one sa wielkosci ,poniewaz boi sie zeby nie były one malusie.A ja niestety nie wiem .Takze jeśli któras z Wizażanek by wiedziała to bardzo bym prosiła o odpowiedź

To już 9 lat razem

http://www.suwaczek.pl/cache/607ef315c4.png
Rayka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-26, 13:22   #16805
jagoda48
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Rayka Pokaż wiadomość
Dziewczynki ja mam pytanie odnośnie oferty netto a dokładniej chodzi mi o zestaw filiżanek za 19,90.Moja klientka chce je zamówic i chciałaby wiedziec jakiej one sa wielkosci ,poniewaz boi sie zeby nie były one malusie.A ja niestety nie wiem .Takze jeśli któras z Wizażanek by wiedziała to bardzo bym prosiła o odpowiedź
hej była juz tu mowa niedawno o tych filiżankach poszukaj parę stron wcześniej albo skorzystaj z wyszukiwarki zestaw zawiera 3 talerzyki i 3 filiżanki. w filiżankach mieści się niecała szklanka cieczy, czyli mają mniej niż 250ml.
Stary 2006-11-26, 13:22   #16806
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

dziękuję dziewczynki za odpowiedzi !!
mam oczywiscie kolejna sterte pytań
zastanawiam się bowiem nad kremem z serii solutions (tej pomaranczowej) Krem rozpromieniajacy na dzien spf15, macie z nim jakies doswiadczenia? Chodzi mi jakis lekki krem pod podklad, na dzien czy rzeczywiscie troche ozywia cere? No i czy bylby odpowiedni na 19latki?

ja widzialam torebke kithira na zywo i na 99% pomiesci format a4, ale we wtorek bede w COKu to przyjrze sie dokladniej. Nie kloccie sie juz

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-26, 13:25   #16807
Rayka
Rozeznanie

Dziekuje jagódko

P.S. Przepraszam ze tak was mecze ale mam jeszcze pytanie odnośnie tego zaparzacza do kawy z tej oferty.Jaka on ma pojemnosc i ile filiżanek mozemy nim zalac???

To już 9 lat razem

Edytowane przez Rayka
Czas edycji: 2006-11-26 o 14:25
Stary 2006-11-26, 14:36   #16808
pAtiŚ
Zakorzenienie

Co trochę zabieram się za złożenie zamówienia na kat 13 II termin a tak mi się nie chce

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-26, 15:22   #16809
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

widzę że jest tutaj bardzo wiele konsultantek avonu
dlatego mam pytanie... co sądziecie o podkładzie perfect wear? jaki odcień jest najczęściej kupowany, czy w ogóle jest na niego popyt? a może same używacie? ja własnie zamówiłam warmest beige tylko nie jestem pewna czy nie okaże się za ciemny
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-26, 15:38   #16810
jagoda48
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Rayka Pokaż wiadomość
Dziekuje jagódko

P.S. Przepraszam ze tak was mecze ale mam jeszcze pytanie odnośnie tego zaparzacza do kawy z tej oferty.Jaka on ma pojemnosc i ile filiżanek mozemy nim zalac???
tego już niestety nie wiem

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
Co trochę zabieram się za złożenie zamówienia na kat 13 II termin a tak mi się nie chce
to ja mam odwrotnie, jak tylko mam mozliwość złożenia zamówienia na strefie to od razu zabieram się do roboty
Stary 2006-11-26, 15:43   #16811
Anitka11
Zakorzenienie

GG do Anitka11

destiny666, anka dziękuje wam za odpowiedz
Wezmę ten owocowy błyszczyk. Fajnie, że jest taki wątek i można się Was dziewczyny kochane poradzić
Stary 2006-11-26, 15:56   #16812
evilcia
Zadomowienie

Cześć wszystkim
To mój pierwszy post tutaj, ale śledzę was od długaśnego czasu. Nie jestem konsultantką, bo nie mam skąd brać zamówień, ale koleżanka jest i zawsze coś sobie zamawiam.
Czasami przegryzienie się przez wszystkie posty zabiera ogrrrrom czasu :P

No ale żeby nie było pozatematowo, to widziałam, że ktoś miał w brakach ten zestaw ProVibe z 13. Do mnie doszedł i już cieszę się miłym zapachem mojego TŻ-ta, bo nie mogłam wytrzymać do mikołaja.. Mam nadzieje, że ten zestaw z 1 katalogu dam na gwiazdke, a nie wcześniej

Przy okazji mam pytanie odnośnie serii spa z oliwką. Czaję się na promocję z 1 i chciałam zamówić maseczkę do włosów + krem do ciała. Miała któraś z was te rzeczy lub jedną z nich i mogłaby coś napisac?

Będę BARDZO wdzięczna.
evilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-26, 15:57   #16813
pAtiŚ
Zakorzenienie

Ok, zamówienie poszło
Dobrze że wcześniej nie złożyłam tego zamówienia bo jeszcze kolezanka mi dała zamówienie na 92,70zł

a dla siebie zamawiałam:
- zestaw do włosów ten gdzie jest szampon i spray nabłyszczający oraz szczotka kompaktowa z tej oferty -35% [bardzo mnie skusił ten zestawik ]
- konturówke brązową Ct
brat:
- zestaw Individual też z tej oferty -35%
mama:
- szminke złotą Gold Dipped [oferta -35% ]

i jeszcze zamowienie od jednej kolezanki
pozdrawiam

Stary 2006-11-26, 16:19   #16814
rzyrafka
Zakorzenienie

Interesuje mnie Roziskrzony błyszczyk do ust CT (ten płaski ze str. 152 w kat13)- możecir coś o nim powiedzieć?
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-26, 16:30   #16815
nutka85
Wtajemniczenie

nie, nie, nie, nie, nie mówcie nic o tym błyszczyku, bo sobie kolejny kupię, a dałam sobie słowo, że do końca roku nie kupię już zadnego błyszczyka

rzyrafka, żartuję....:P piszcie piszcie, sama jestem ciekawa czy rzeczywiście jest taki "roziskrzony" czy taki bardziej "normalny", typowy...

bo taki ze mnie maniak błyszczykowy, że jak coś zobaczę nowego, to od razu muszę kupić
mój potrfel przez to strasznie cierpi <','>
Stary 2006-11-26, 17:09   #16816
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny, o rany ale jestem szczesliwa mam spore zamowienie juz na katalog 01!! osiagne drugi poziom TPS!
jest wsrod nich pare zestawow swiatecznych i chce zeby klientki dostaly je punktualnie..dlatego mam pytanie.. kiedy mozna najwczesniej zamawiac z katalogu 01?
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez doniczka21 Pokaż wiadomość

wiesz co mnie ciekawi?skoro były wrzucone tutaj zdjecia torebki Kithira to nadal uważasz ze ktos nie zna odpowiedzi?!
Cytat:
Napisane przez doniczka21 Pokaż wiadomość
oj dziewczyny dziewczyny czasami jestescie naprawde straszne
wyobraz sobie moja droga ze nie zawsze wymiar torebki swiadczy o tym ze wejdzie do niej teczka na przykład A4 weź pod uwage wewnetrzne kieszenie rozmiar podszewki i długosc zamka
napisałam na czerwono bo jest 3 post i nikt na niego nie zwrócił uwagi choc w watku był poruszany temat torebek Kithira i zaraz po tym ja wysłałam posta

tylko ze Wy dziewczyny zauważyłam ze niektóre posty w ogóle pomijacie a szczycicie się tym ze jestescie takie pomocne

wiedziałam ze jesli nie wybolduje i nie nadam koloru mojej wypowiedzi to najnormalniej w swiecie po raz 3 mnie olejecie
no cóz trzeba sie pogodzic z ta prawda...
To już drugi raz kiedy źle zachowujesz się na forum. Dlatego zapamiętałam Twoj nick. Nie oznacza, że jak ktos Ci nie udzielił odpowiedzi masz od razu się na nas wydzierać Nikt nikogo tu nie olewa Jets tu miła i przyjazna atmosfera, która psuja takie posty jak Twoje. Nie ironizuj , że się szczycimy, skoro Ci się tu nie podoba nikt nie każe Ci tu siedziec. Dla mnie EOL.

Cytat:
Napisane przez evilcia Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim
To mój pierwszy post tutaj, ale śledzę was od długaśnego czasu. Nie jestem konsultantką, bo nie mam skąd brać zamówień, ale koleżanka jest i zawsze coś sobie zamawiam.

No ale żeby nie było pozatematowo, to widziałam, że ktoś miał w brakach ten zestaw ProVibe z 13. Do mnie doszedł i już cieszę się miłym zapachem mojego TŻ-ta, bo nie mogłam wytrzymać do mikołaja.. Mam nadzieje, że ten zestaw z 1 katalogu dam na gwiazdke, a nie wcześniej

Przy okazji mam pytanie odnośnie serii spa z oliwką. Czaję się na promocję z 1 i chciałam zamówić maseczkę do włosów + krem do ciała. Miała któraś z was te rzeczy lub jedną z nich i mogłaby coś napisac?

Będę BARDZO wdzięczna.
Witam na forum
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-26, 17:40   #16817
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć wszystkim

Będę BARDZO wdzięczna.

witamy ja miałam krem do ciała bardzo ładnie pachnie i dobrze się wchłaniał. nie pozostawiał tłustych śladów, i dobrze nawilżał suchą skórę. ja byłam z niego bardzo zadowolona jedynym minusem jest cena. za wysoka, ale teraz wg mnie sie opłaca w tej ofercie z K01
Stary 2006-11-26, 18:05   #16818
Anka :)
Wtajemniczenie

A jaki jest porównywalnie scrub sródziemnomorski z tym tropikalnym ?
Stary 2006-11-26, 18:19   #16819
evilcia
Zadomowienie

O i jeszcze mi się przypomniało. Mogłaby któraś z was dać linka do netto z katalogu 1? Niechcąco usunęłam z dysku, a chciałam stamtąd coś zamówić też..
evilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-26, 18:51   #16820
varda
Raczkowanie

dzisiaj pękł mi zaparzacz do kawy wczoraj zostawiłam go umyty w zlewie, dziś mój tata opłukał go i tylko strzepał wodę, odrazu później zalał wrzątkiem, bo chciał mi jak najszybciej zaparzyć herbatę i bęc szkoda, fajny był, używałam rok i byłam bardzo zadowolona

Ludziom przytrafia się to, co się przytrafia, a nie to, na co zasługują
varda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-26, 19:22   #16821
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Interesuje mnie Roziskrzony błyszczyk do ust CT (ten płaski ze str. 152 w kat13)- możecir coś o nim powiedzieć?

Z dwa lata temu w serii CT były roziskrzone cienie kremowe w identycznych kolorach... Czyźby przerobili cienie na błyszczyki?
Stary 2006-11-26, 19:49   #16822
pAtiŚ
Zakorzenienie

po avonie wszystkiego można sie spodziewac

Varda, współczuje ci

Stary 2006-11-26, 19:56   #16823
Rayka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez varda Pokaż wiadomość
dzisiaj pękł mi zaparzacz do kawy wczoraj zostawiłam go umyty w zlewie, dziś mój tata opłukał go i tylko strzepał wodę, odrazu później zalał wrzątkiem, bo chciał mi jak najszybciej zaparzyć herbatę i bęc szkoda, fajny był, używałam rok i byłam bardzo zadowolona

vardziu a czy mogłabys mi poweidziec jak duzy jest ten zaparzacz???i ile sie miesci do niego??jaka ma pojemnosc??byłabym bardzo wdzieczna

To już 9 lat razem

Stary 2006-11-26, 21:04   #16824
marta_md
Rozeznanie

GG do marta_md

Cytat:
dziękuję dziewczynki za odpowiedzi !!
mam oczywiscie kolejna sterte pytań
zastanawiam się bowiem nad kremem z serii solutions (tej pomaranczowej) Krem rozpromieniajacy na dzien spf15, macie z nim jakies doswiadczenia? Chodzi mi jakis lekki krem pod podklad, na dzien czy rzeczywiscie troche ozywia cere? No i czy bylby odpowiedni na 19latki?

ja widzialam torebke kithira na zywo i na 99% pomiesci format a4, ale we wtorek bede w COKu to przyjrze sie dokladniej. Nie kloccie sie juz
ja osobiście nie polecam tego kremu - mam cere mieszaną i po nim strasznie twarz sie świeci (ma dużo malutkich drobinek) i jest jeszcze bardziej tłusta
nie wiem jak u Ciebie będzie - najlepiej zamów sobie próbki i wtedy zobaczysz
marta_md jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-26, 21:27   #16825
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość
A jaki jest porównywalnie scrub sródziemnomorski z tym tropikalnym ?
ponawiam pytanko jeśli ktoś wie a jak nie wiecie to może co myślicie o tym sródziemnomorskim

A jak wam się podobają kolczyki KINNSLEY ?
Stary 2006-11-26, 21:40   #16826
Limonatka
Zakorzenienie

Aaaahh, dziewczyny, powąchałam dziś u kuzynki (która zresztą u mnie zamawiała), chłodzącą mgięłkę do ciała Wody Mineralne Islandii - boskie Jutro albo jakoś w tygodniu lecę do COKu kupować dla siebie, bo ani w 01, ani w 02 nie ma ich A teraz są, i to jeszcze w promocji 19,90 No naprawdę fajny. Taki świeży zapach. I ona ma taka smieszna, tłustą konsystencję. Ale ahh.. boskie.

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-26, 21:45   #16827
destiny666
Wtajemniczenie

GG do destiny666

Cytat:
Napisane przez kootek_mamrotek Pokaż wiadomość
wlasnie czytalam KWC i te zapachy mnie zachecaja ale nie wiem czy niektorym dziewczynam wszystko przeszkadza czy co.. ale pisza ze jablko daje mocny kolor nie wiem czy to czyjes przewrazliwienie czy jak
W ofercie jest dostępny tylko brzoskwiniowy więc możesz bez obaw zamówić

Cytat:
Napisane przez Anitka11 Pokaż wiadomość
destiny666, anka dziękuje wam za odpowiedz
Wezmę ten owocowy błyszczyk. Fajnie, że jest taki wątek i można się Was dziewczyny kochane poradzić
nie ma sprawy, od tego tu jesteśmy

Cytat:
Cześć wszystkim

Będę BARDZO wdzięczna.
O kremie do ciała z oliwką było pisane kilkanaście stron wstecz, ogółem cieszy się bardzo dobrą opinią wiem, że sama się na niego pokuszę
Stary 2006-11-26, 21:56   #16828
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez destiny666 Pokaż wiadomość
W ofercie jest dostępny tylko brzoskwiniowy więc możesz bez obaw zamówić
A w netto katalogu13 jest też jabłko, czy to nie te?
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-26, 21:59   #16829
jagoda48
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość
ponawiam pytanko jeśli ktoś wie a jak nie wiecie to może co myślicie o tym sródziemnomorskim

A jak wam się podobają kolczyki KINNSLEY ?
ja zamawiałam je dla 2 klientek już. kolczyki są ładne, porządnie wykonane, podobają mi się, ale trzeba mieć odpowiedni styl. poza tym nie mam dziurek w uszach
nie wiem tylko jak się je nosi, czy nie są za ciężkie np. ale dla osoby, która na codzień nosi takie kolczyki nie powinno być to problemem.
Stary 2006-11-26, 22:07   #16830
Wtajemniczenie

[QUOTE][nie ma sprawy, od tego tu jesteśmy /QUOTE]
własnie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości