Katalogi Avonu - Strona 562 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie?
Tak 1 100,00%
Nie 0 0%
Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-11-26, 22:09   #16831
Anka :)
Wtajemniczenie

Dot.: Katalogi Avonu

Cytat:
Napisane przez jagoda48 Pokaż wiadomość
ja zamawiałam je dla 2 klientek już. kolczyki są ładne, porządnie wykonane, podobają mi się, ale trzeba mieć odpowiedni styl. poza tym nie mam dziurek w uszach
nie wiem tylko jak się je nosi, czy nie są za ciężkie np. ale dla osoby, która na codzień nosi takie kolczyki nie powinno być to problemem.
o dziękuje za odpowiedź ja lubie duże kolczyki wiec dla mnie to problemem nie będzie jeszcze pomyślę moze ktoś cos napisze
Stary 2006-11-26, 22:16   #16832
marta_md
Rozeznanie

GG do marta_md

Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość
A jaki jest porównywalnie scrub sródziemnomorski z tym tropikalnym ?
moje zdanie
scrub tropikalny - lepiej "drapie", ale jest mniej wydajny; bardzo dobry do dolnych partii ciała
scrub z oliwką - bardziej delikatniejszy, starcza na dłużej (ale to nie kwestia większego opakowania)
marta_md jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-26, 23:30   #16833
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

[quote=doniczka21;3149216]
Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
nie musisz od razu krzyczeć! skoro nikt nie odpowiedział to znaczy że nie znał odpowiedzi! nie pomyślałaś o tym?dzieczyny cały czas odpowiadają na pytania-nikogo nie ignorują, jednak jeśli jakieś pytanie pozostaje bez odpowiedzi to może warto wejść na inne fora i tam poszukać

wiesz co mnie ciekawi?skoro były wrzucone tutaj zdjecia torebki Kithira to nadal uważasz ze ktos nie zna odpowiedzi?!
Cytat:
Napisane przez doniczka21 Pokaż wiadomość
oj dziewczyny dziewczyny czasami jestescie naprawde straszne
wyobraz sobie moja droga ze nie zawsze wymiar torebki swiadczy o tym ze wejdzie do niej teczka na przykład A4 weź pod uwage wewnetrzne kieszenie rozmiar podszewki i długosc zamka
napisałam na czerwono bo jest 3 post i nikt na niego nie zwrócił uwagi choc w watku był poruszany temat torebek Kithira i zaraz po tym ja wysłałam posta

tylko ze Wy dziewczyny zauważyłam ze niektóre posty w ogóle pomijacie a szczycicie się tym ze jestescie takie pomocne

wiedziałam ze jesli nie wybolduje i nie nadam koloru mojej wypowiedzi to najnormalniej w swiecie po raz 3 mnie olejecie
no cóz trzeba sie pogodzic z ta prawda...
dziewczyno weź się trochę zastanówktoś cię zmusza żebyś siedziała na tym wątku?skoro nie odpowiada Ci atmosfera po prostu tu nie wchodź-jakoś nie zauważyłam żeby którekolwiek dziewczyny narzekały w taki sposób. Nie przypominam też sobie żeby któraś z nas szczyciła się pomocą i odpowiedziami-wiemy to odpowiadamy i tyle-twoja wypowiedź sugeruje że mamy taki obowiązek a jak nie odpowiemy to już jesteśmy złe???!!!!Ja też zadałam odpowiedź jakieś 3 strony wcześniej i nie mam jeszcze odpowiedzi a jakoś się na wszystkich nie wydzieram-zapytam jeszcze raz, poczekam a jak nikt nie odpowie będe wiedziała, że tej odpowiedzi nie znamoże pora żeby nabrać trochę ogłady i kultury
Cytat:
Napisane przez evilcia Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim
To mój pierwszy post tutaj, ale śledzę was od długaśnego czasu. Nie jestem konsultantką, bo nie mam skąd brać zamówień, ale koleżanka jest i zawsze coś sobie zamawiam.
Czasami przegryzienie się przez wszystkie posty zabiera ogrrrrom czasu :P

No ale żeby nie było pozatematowo, to widziałam, że ktoś miał w brakach ten zestaw ProVibe z 13. Do mnie doszedł i już cieszę się miłym zapachem mojego TŻ-ta, bo nie mogłam wytrzymać do mikołaja.. Mam nadzieje, że ten zestaw z 1 katalogu dam na gwiazdke, a nie wcześniej

Przy okazji mam pytanie odnośnie serii spa z oliwką. Czaję się na promocję z 1 i chciałam zamówić maseczkę do włosów + krem do ciała. Miała któraś z was te rzeczy lub jedną z nich i mogłaby coś napisac?

Będę BARDZO wdzięczna.
witamosobiście nie miałam kremu ale dziewczyny bardzo pozytywnie się o nim wypowiadały i skuszę się na niego(wraz z peelingiem)w promocji k01

dziewczynki ponawiam pytanie-vzy odcień superlśniącej szminki On Ice jest faktycznie odcieniem zimnym jak sugeruje katalog czy też może go z powodzeniem używać osoba o jesiennym typie urody?jeśli któraś z was go miała lub widziała proszę o pomoc
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-26, 23:45   #16834
Ptysio5
Zakorzenienie

a ja mam dylemat.. zestaw upominkowy interact dla TŻta? Podoba Wam się ten zapach?
i mama powiedziałą,że zgłupiałam bo się zachwycam różową szkatułką na biżuterię dla dziewczynek
Ptysio5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-26, 23:52   #16835
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ptysio5 Pokaż wiadomość
a ja mam dylemat.. zestaw upominkowy interact dla TŻta? Podoba Wam się ten zapach?
i mama powiedziałą,że zgłupiałam bo się zachwycam różową szkatułką na biżuterię dla dziewczynek
ja zamówiłam TZ-etowii on i ja jesteśmy zadowolenia co do szkatułki-ja też się nią zachwycam
Stary 2006-11-26, 23:56   #16836
Ptysio5
Zakorzenienie

śliczne dzięki. to piszę do mikołaja,że to żadna kicha i chcę ją mieć i może różowy zestaw do manikiuru? (tak do kompletu )
Stary 2006-11-27, 00:03   #16837
anetapan
Raczkowanie

GG do anetapan

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
widzę że jest tutaj bardzo wiele konsultantek avonu
dlatego mam pytanie... co sądziecie o podkładzie perfect wear? jaki odcień jest najczęściej kupowany, czy w ogóle jest na niego popyt? a może same używacie? ja własnie zamówiłam warmest beige tylko nie jestem pewna czy nie okaże się za ciemny
Witaj...u mnie systematycznie zamawia go dziewczyna po 30ce i właśnie bierze odcien W. Beige...ale korzysta z solarium. Ten podkład jest dość mocno kryjący, daje pudrowe wykończenie, jeśli masz ładną cerę to szkoda tak mocnego podkładu - tak uważam. chociaż w zimie jest przydatny go nie brudzi ubrań no i chroni buźkę przed zimnem itp. Mam nadzieję, że pomogłam. pozdrawiam. Aneta.
anetapan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-27, 06:01   #16838
varda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Rayka Pokaż wiadomość
vardziu a czy mogłabys mi poweidziec jak duzy jest ten zaparzacz???i ile sie miesci do niego??jaka ma pojemnosc??byłabym bardzo wdzieczna
zaparzacz ma pojemność odpowiadającą trzem zwykłym kubkom-nie filiżanką-więc pojemność dość duża. Ogólnie przyjemny w użytkowaniu dla mnie już niestety nie

Ludziom przytrafia się to, co się przytrafia, a nie to, na co zasługują
varda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-27, 09:19   #16839
tangerynka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
widzę że jest tutaj bardzo wiele konsultantek avonu
dlatego mam pytanie... co sądziecie o podkładzie perfect wear? jaki odcień jest najczęściej kupowany, czy w ogóle jest na niego popyt? a może same używacie? ja własnie zamówiłam warmest beige tylko nie jestem pewna czy nie okaże się za ciemny
Ja również jak wizażanka powyżej uważam że ten podkład świetnie sprawdza się w zimie. Przetestowałam go nawet w dość ekstremalnych narciarskich warunkach i byłam zszokowana jego trwałością.
Fatycznie mało brudzi. Jest to podkład dość mocno kryjący więc ten odcień - Warmest beige poleciłabym tylko osobie o śniadej cerze (w dodatku o ciepłym odcieniu), bo podkład nie bardzo się stapia z kolorem skóry. Ja używałam Almond - średni ciepły odcień.
tangerynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-27, 09:41   #16840
Irysekk
Rozeznanie

hejka! czy jest gdzies w necie stronka na ktorej mozna zobaczyc caly katalog 1/2007 ?

Irysekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-27, 10:10   #16841
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Napisane przez marta_md Pokaż wiadomość
ja osobiście nie polecam tego kremu - mam cere mieszaną i po nim strasznie twarz sie świeci (ma dużo malutkich drobinek) i jest jeszcze bardziej tłusta
nie wiem jak u Ciebie będzie - najlepiej zamów sobie próbki i wtedy zobaczysz
dziekuje za odpowiedz w takim razie juz wiem, ze nie bedzie sie nadawal, bo rowniez mam mieszana cere

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-27, 10:16   #16842
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ptysio5 Pokaż wiadomość
śliczne dzięki. to piszę do mikołaja,że to żadna kicha i chcę ją mieć i może różowy zestaw do manikiuru? (tak do kompletu )
proszęco do zetawu to wklejałam kilka stron wcześniej skany poszczególnych części

Cytat:
Napisane przez Irysekk Pokaż wiadomość
hejka! czy jest gdzies w necie stronka na ktorej mozna zobaczyc caly katalog 1/2007 ?
http://s001.wyslijto.pl/index.php?fi...20808075868850
http://directdl.66.ftpz.us/loadup.as...M/k01.rar.HtMl
spróbuj któryś z tych linków
Stary 2006-11-27, 10:53   #16843
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Dziewczyny, mam pytanie- jaki procent przysluguje perfumom. Chodzi mi o to ile za perfumy Extraordinary płaci konsultantka?? Dzieki
Stary 2006-11-27, 11:09   #16844
jagoda48
Raczkowanie

Arrow Dot.: Katalogi Avonu

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam pytanie- jaki procent przysluguje perfumom. Chodzi mi o to ile za perfumy Extraordinary płaci konsultantka?? Dzieki
opust nie jest uzależniony od tego, czy kupujesz perfumy czy np. podkład lub szampon, a od tego, na jaką kwotę konsultantka składa zamówienie. i tak powyżej 200zł przysługuje opust 20%, powyżej 500zł - 25%, powyżej 1200zł - 30%, powyżej 2400zł - 35%. ponadto na biżuterię i wszystkie akcesoria przysługuje opust max 20%. mam nadzieję, że choć trochę Ci pomogłam
jagoda48 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-27, 11:11   #16845
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jagoda48 Pokaż wiadomość
opust nie jest uzależniony od tego, czy kupujesz perfumy czy np. podkład lub szampon, a od tego, na jaką kwotę konsultantka składa zamówienie. i tak powyżej 200zł przysługuje opust 20%, powyżej 500zł - 25%, powyżej 1200zł - 30%, powyżej 2400zł - 35%. ponadto na biżuterię i wszystkie akcesoria przysługuje opust max 20%. mam nadzieję, że choć trochę Ci pomogłam
dokładnie
Stary 2006-11-27, 11:11   #16846
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Ahaaa, a ja zawsze myślałam, że to od produktu zależy Dzieki
Stary 2006-11-27, 11:12   #16847
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

A jeśli moja konsultantka idzie do sklepiku i kupuje tylko tą jedną buteleczkę perfum? Bo ona zawsze tak robi, że jeśli ją poproszę to nie czekam na zamówienie. To wtedy jest 20 % upustu??
Stary 2006-11-27, 11:16   #16848
jagoda48
Raczkowanie

Arrow Dot.: Katalogi Avonu

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
A jeśli moja konsultantka idzie do sklepiku i kupuje tylko tą jedną buteleczkę perfum? Bo ona zawsze tak robi, że jeśli ją poproszę to nie czekam na zamówienie. To wtedy jest 20 % upustu??
to również zależy od kwoty zamówienia, jakie Twoja konsultantka złożyła w ostatnim katalogu jeżeli było ono powyżej kwoty 200zł to konsultantce przysługuje opust 20%. ale jeżeli kwota była niższa niż 200zł to niestety jest to opust 15%.
jagoda48 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-27, 11:31   #16849
patusia22
Zakorzenienie

moje pytanie pozostało bez odpowiedzi do tej pory może dzisiaj ktoś mi pomoże
mam pytanie do konsultantek w Warszawie jak trafić do COK na Alejach Jerozolimskich???wybieram się do stolicy ,będę na ul.Puławskiej i chciałabym się tam dostać do tego COK-u
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-27, 11:36   #16850
Ptysio5
Zakorzenienie

wsiądź w 501 albo 131
Stary 2006-11-27, 11:37   #16851
fofic
Raczkowanie

Patusia, jeśli przyjeżdżasz od Puławskiej, to najlepiej, jak dojedziesz do ronda (hmmmm, jak ono się nazywa ??) - no nie wiem - to jest główne rondo, przy Rotundzie PKO, a na przeciwko są domy centrum. Na tym rondzie skręcasz w lewo, jedziesz cały czas prosto, mijasz jedne światła przy Dworcu Centralnym, potem drugie, takie główniejsze, jedziesz jakieś 200 m, i po prawej masz COK. Tylko musisz gdzieś w pobliżu zaparkować, co chyba takie łatwe nie jest.

No a ja ponawiam pytanie - bo też nie uzyskałam odpowiedzi - któraś z Was miała maseczkę do włosów z makadamią ?
fofic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-27, 11:41   #16852
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fofic Pokaż wiadomość
Patusia, jeśli przyjeżdżasz od Puławskiej, to najlepiej, jak dojedziesz do ronda (hmmmm, jak ono się nazywa ??) - no nie wiem - to jest główne rondo, przy Rotundzie PKO, a na przeciwko są domy centrum. Na tym rondzie skręcasz w lewo, jedziesz cały czas prosto, mijasz jedne światła przy Dworcu Centralnym, potem drugie, takie główniejsze, jedziesz jakieś 200 m, i po prawej masz COK. Tylko musisz gdzieś w pobliżu zaparkować, co chyba takie łatwe nie jest.

No a ja ponawiam pytanie - bo też nie uzyskałam odpowiedzi - któraś z Was miała maseczkę do włosów z makadamią ?
dziękuję za pomoc,parkować nie będę bo wybieram się tam autobusem
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-27, 11:52   #16853
Anka :)
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fofic Pokaż wiadomość
nie miałam ale wąchałam super pachnie popatrz jeszcze na KWC

http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=12543
Stary 2006-11-27, 12:10   #16854
noseknosek

a ja mam kolejną dobrą wiadomość, moja nowa klientka złozyła zamowienie na 142 złote a już myslalam, ze wcale nie zloze zamowienia w drugim terminie, a tu prosze

bardzo mi się podoba ten wątek, taka przyjazna atmosfera

biegam
Stary 2006-11-27, 13:07   #16855
drum_girl
Raczkowanie

ja też się mile zaskoczyłam myślałam że nikt nie złoży zamówienia na drugi termin a tu zaskoczenie
Stary 2006-11-27, 13:11   #16856
noseknosek

Cytat:
Napisane przez drum_girl Pokaż wiadomość
ja też się mile zaskoczyłam myślałam że nikt nie złoży zamówienia na drugi termin a tu zaskoczenie
gratuluję

a co zapachu Interact, to mi i mojemu TŻ bardzo się podoba ale tym razem wybralam dla niego FullSpeed

biegam
Stary 2006-11-27, 13:44   #16857
Aga21Aga
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
gratuluję

a co zapachu Interact, to mi i mojemu TŻ bardzo się podoba ale tym razem wybralam dla niego FullSpeed

Full Speed miałam, tzn. mój facet miał bardzoooo mi się podoba
Interact wąchałam tylko w katalogu, ale wg mnie też jest super
Aga21Aga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-27, 14:29   #16858
Ptysio5
Zakorzenienie

mi też się podoba, ale chciałam żebyście się wypowiedziały, dziękuję
zamówię napewno, tylko teraz się zastanawiam nad piaskami arizony (mam lekko odmrożone łapki - myślicie,ze pomoże?)
tym zestawem do manikiuru (Vanilla - ryłam dzielnie na ok. 15 stronach i mi się znudziło, nie znalazłam..)
różową kasetką na biżu (ale ona ma na wieczku jakieś rysunki.. naprawdę jak dla 5latki )
Stary 2006-11-27, 14:32   #16859
taka jedna
Zakorzenienie

Dostałam właśnie smsa od Avonu, że mój termin złożenia zamówienia się zbliża(30.11)
Nie ma to jak solidna firma
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-27, 14:49   #16860
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Dostałam właśnie smsa od Avonu, że mój termin złożenia zamówienia się zbliża(30.11)
Nie ma to jak solidna firma
ja też dostałam sms (mam termin 28.11) i nie miałam pojęcia dlaczego mi wysłali i w ogóle nie wiedziałam co to za numer jakiś 608 myślałam, że moja koordynatorka, ale ona ma inny
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości