|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz
Cytat:
|
|
|
|
|
#4592 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz
ooo to na pewano nie
nie martw się, tylko ważne żebys zaczęła stosować wcześniej, tak z miesiąc...Ja dzisiaj byłam na przeglądzie zębów, umówiłam się na maj na wybielanie
|
#4593 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Laski!
z powodu takiego, ze TZ spalil sie Jego laptop po burzy teraz musimy dzielic mojego na pół i bede Was mniej odwiedzac... chyba, ze jakos wymyslimy naprawe tamtego, ale on jest na gwarancji, wiec w kwietniu jak bedziemy w PL najprędzej.. tzn podczytuje Was na telefonie ale odpisywac mi sie juz na nim nie chce ![]() dzisiaj zaczelismy kurs norweskiego!! tak na spontanie, bo sie dowiedzielismy, ze dzisiaj sie zaczyna semestr wiec poszlismy 2 godziny i mozg mi zaczal parowac hehe ale powiem Wam, ze te 3 lata jak tutaj prawie jestesmy i mimo, ze wczesniej nie uczylismy sie tego jezyka to i tak duzo nam dalo obeznac sie z tym językiem, duzo slowek samo weszlo i przede wszystkim ten ich okropny akcent ciesze sie, ze wkoncu sie za to zabralismy. Jak juz bede umiala sie swobodnie porozumiec szukam normalnej pracy ale wiecie mozg mi parowal bo babka tlumaczyla z norweskiego na angielski i ten angielski to taki pikuś sie wydawal przy norweskim hehe jakby po polsku tlumaczyla hehe mysle, ze bedzie dobrze niestety cena tego kursu troche nas przerazila, ale jak mus to mus fajnie siedziec z TZ w szkole w jednej lawce hehe i dobrze, ze jestesmy na tym samym poziomie bo przyjanmniej sobie nie dogryzamy adoosienka suknia na filmiku pieknie sie prezentuje kilianna ja Ci juz opisywalam kiedy moje nieprzyjemne doswiadczenia z air brushem... ja nie polecam.. i naprawde wspolczuje Ci uczulenia na slonce kurde bo tak nawet jak ktos nie uzywa solarium (jak ja) to na wesele tak czy siak pojde sie troche opalic jak nie bede miala czasu na slonce..a Tobie nic nie zostaje tylko tak jak dziewczyny mowią, jakies balsamy brązujące, ale one smieeerdzaaa:P oki, ja spadam spac..zmeczona jestem i mi mozg nie pracuje juz po tym kursie
|
|
|
|
#4594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oprócz sąsiedztwa bloku azbestowego (do kiedy w przepisach jest podane, że muszą go usunąć?) jest jeszcze koksownia. Sama mieszkam obok hałdy i mi nie przeszkadza, bo zarośnięta jest. |
|
|
|
|
#4595 | ||||||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Już się nie przejmuję,
Najśmieszniej że on nawet nie odpisal na smsa TŻ aby się określił... nosz k.a Olewam to. Dla mnie sprawa jest zamknięta! Cytat:
Spadasz mi z nieba Będę wdzięczna za info na priv! Normalnie dziękuję niesamowicie Cytat:
Co do fotek w madonnie mi tez się nie udało! Szansy nie miałam nawet ![]() A co do tej sukience z piórami. Nie wiem czy Tobie Pani wspomniała, ale jest to sukienka jednorazowa... Nie dasz rady jej sprzedać bo po czyszczeniu pióra po prostu się niszczą. Nie wiem na ile jest w tym prawdy ale powiedziano mi to w salonie. Cytat:
Cytat:
Strasznie mi przykro.. Nie ogarniam jak czasem ludzie tak mogą. Tym bardziej ze do wesela troche jest. Wiec jakby jej zalezalo to powiedzialaby że się postara ale się zobaczy bliżej wesela jak to bedzie A ja wróciłam z nart i normalnie padam
|||||||||||||||||||||||||
|
|
#4596 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj jest:
piątek trzynastego Wierzycie w jakieś zabobony? |
|
|
|
#4597 |
|
Zadomowienie
|
NIE i spokojnie idę sobie spać. Tyle tylko, że muszę wcześnie wstać, a to mi nigdy dobrze dnia nie rozpoczyna:/
Słodkich snów i do zobaczenia zapewne w nowym wątku
|
|
#4598 |
|
Zakorzenienie
|
Do naszego ślubu pozostało 100 dni
i to w piątek trzynastego jest nasza studniówka... :P |
|
|
|
#4599 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
uważam, że takie koszyczki na pewno się przydadzą i Gościom będzie miło, że tak o Nich pomyśleliśmy Planujemy je zrobić w obu łazienkach i męskiej i żeńskiej, tylko w męskiej będzie mniej rzeczy.Cytat:
![]() Hm, sama nie wiem, jakie u nas są serwetki. Ja bym najchętniej dała zielono-niebieskie, no ale nie kupię 200 materiałowych, bo bym poszła z torbami. Także kolejna rzecz, którą musimy spytać na sali. Cytat:
Tę bengasi widziałam w Madonnie i zaciekawiły mnie bardzo te pióra Taki dziwny pomysł trochę Dla fanek ornitologii albo takich, co mają narzeczonych ornitologówA co do zdjęcia... no cóż, trafiłam po prostu na rewelacyjną babeczkę ak byłam na Marszałkowskiej to pilnowały 3 baby i nie było absolutnie mowy, żeby zrobić fotkę. A na Wilczej miałam wielką zaciszną przymierzalnię, z której kobitka cały czas gdzieś latała np. wziąć inną suknię, odebrać telefon itd... Więc generalnie cykałam ile się dało Zresztą myślę, że przeczuwała, że wezmę tę kieckę, to może dlatego...![]() Cytat:
Cytat:
I widzę, że humorek pięknie dopisuje Ależ ja już czekam na Twoją relację ![]() Cytat:
Czaaaaaaaaaad i jaka taniocha Superowe, gratulacje! MARGIDKO - w dniu urodzin życzę Ci samych najwspanialszych przeżyć, nieustannej miłości ze strony Rodzinki i Przyjaciół, najpiękniejszego ślubu i przyjęcia weselnego z możliwych oraz żeby Twoje życie z dnia na dzień stawało się coraz piękniejsze Wszystkiego naj!
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2012-01-13 o 02:17 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#4600 |
|
Zakorzenienie
|
oj stres jest, z każdym dniem większy, co dzięń coś nowego wymyśłam, dzis zaczełam sie streować pogodą, i jak my będziemy się całowali przy kamerze, jeszcze czeka nas egzamin.wogóle kosciół bardzo mnie stresuje.
a dla mnie piątek 13 był przeważnie szczęśliwy bo ja lubię 13, ale dzis jak tylko wstałam głowa mnie boli i czekam na okres i mam swoje humory więc może nie być szczęśliwy
|
#4601 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za zakupki! Super Cytat:
A gdzie bylas? Margidko wszystkiego najlepszego w Dniu Twojego Swieta, duzo radosci, milosci i usmiechu na twarzy! Aby Dzien Slubu minal tak jak go sobie wymarzylas, Tż zeby sie sluchal, a nowe auto aby super sie sprawowalo! 100 latek!
|
||
|
|
|
#4602 | ||||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a ja mam imieninki, częstuję zatem wirtualnym ptasim mleczkiem Margida - sto lat szczęścia w miłości |
||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||
|
|
#4603 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, ale właśnie w nim suknie były najbrudniejsze, najbardziej szare i bure... Nic mi babka nie wspomniała o jednorazowości sukni, ba! mówila że spokojnie mogę oddać do komisu za 30% ceny, myślę sobie też mi sprzedaż jak wyjściowo zapłaciłabym 7 tysięcy ![]() ja mam różne swoje dziwactwa, nie przechodzę między słupem, pukam w szybe jak mi kot droge przebiegnie jak jade samochodem itp ;P Cytat:
Ja czytalam że któreś dziewczyny już mają mniej niż 200 dni do wesela i jakoś tak nie ustosunkowałam tego do siebie, wczoraj wieczorem zrobiłam sobie suwaczek i patrzę... DZIŚ 190 dni do Naszego ślubu .. przecież dopiero co się zaręczyliśmy
|
|
#4604 |
|
Wtajemniczenie
|
Jamee skad masz taka ladna podwiazke? Ja bym sobie z checia sprawila taka tylko z FC
|
|
|
|
#4605 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Ale się nie wyspałam. Tak wiał wiatr w okna zacinał deszcz a teraz muszę jechać na zajęcia do piekarni. osoby po praktykach w piekarni powinny być zwolnione
|||||||||||||||||||||
|
|
#4606 |
|
Zakorzenienie
|
heej ho laseczki
![]() ja tam lubie piatki 13 zawsze sa fajne i wesołe u mnie ![]() w nocy straszna burza u mnie byla, wiatr z deszczem zacinal po oknach
|
#4607 |
|
Zakorzenienie
|
MARGIDO
wszystkiego najpiękniejszego z życiu przy boku TŻ, dużo uśmiechu, pięknego ślubu i weselicha, pociechy z córy i żeby wszystko to o czym marzysz się spełniło ![]() ![]() ![]()
|
#4608 |
|
Zakorzenienie
|
Nieeee
Ja tam zawsze bardzo lubiłam liczbę 13 Nawet na maturze i na egzaminach na studiach zawsze miałam srebrną zawieszkę 13 na łańcuszku ![]() Kasiu buty boskie ![]() Margidko, ziomalko kochana wszystkiego co najlepsze. Spełnienia marzeń. Zawsze grzecznego TŻa. Radości z rodziny i przyjaciół. Dużo zdrowia i wszystkiego, czego sobie życzysz Twoje zdrowie!
|
|
|
|
#4609 |
|
Zakorzenienie
|
Margido :
Niech wszystko co szare i bezbarwne Twoje życie na zawsze opuści.. Niech każda jego cenna sekunda będzie powodem do wielkiej radości. Niech smutek i lęk przed życiem zawsze Cię szerokim łukiem omija. Niech szczęście i wszelka pomyślność będzie przy Tobie i zawsze Ci sprzyja. zdrówko ![]()
|
#4610 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Margidko nena1984 wszystkiego najlepszego w Dniu Twojego Świętą Skarbie Cytat:
Czas biegnie nieubłaganie, a teraz już coraz szybciej |
||
|
|
|
#4611 | |||||||||||||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||
|
|
#4612 |
|
Zakorzenienie
|
Ja do dzisiejszego poranka gdzieś tam nie wierzyłam w piątek 13
i zaspałam budzik nastawiłam na 5:30, oczywiście on zadzwonił, ja go wyłączyłam, między czasie nawet smsy pisałam z TŻ i co? przebudzam się, patrze na zegarek na tam 6:30. A ja o 6:40 mam autobus ale co? zdążyłam:P:P WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE
Zostaniesz na stałe? Edytowane przez Madziuniusia Czas edycji: 2012-01-13 o 09:05 |
|
|
|
#4613 |
|
Wtajemniczenie
|
MAGRIDKO STO LAT
![]()
|
#4614 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4615 |
|
Raczkowanie
|
MARGIDKO wszystkiego najlepszego
Edytowane przez paulinak18 Czas edycji: 2012-01-13 o 09:25 |
|
|
|
#4616 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4617 |
|
Zakorzenienie
|
CZOŁGIEM
MARGIDO wszystkiego najlepszego
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4618 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie w ten piątek 13!
Moja pierwsza chmurka ![]() U mnie pada pięknie śnieg! Ale się zdziwiłam jak odsłoniłam okno
|||||||||||||||||||||
|
|
#4619 | |
|
Zakorzenienie
|
MARGIDO- Sto lat!!
Cytat:
Przykro mi. Jeszcze tę pierwszą koleżankę jestem w stanie zrozumieć. Można się krępować, można bać się, że się nie da rady i też przecież różne są dzieci. Wesele mogłoby okazać się dla niej tylko męką, ale ta druga koleżanka... Dla mnie żaden argument. Nieeee! Nie boję się trzynastego, czarnych kotów i stojących na drodze drabin W kwestii ślubu też nie wierze w żadne zabobony.
|
|
|
|
|
#4620 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do księgi gości, to ja mam też w formie obrazu, ale drzewka bez liści i goście będą odbijać swoje odcisku palców w formie liści na tych drzewach. Pod swoim odciskiem sie podpiszą ![]() jamee sukienka jako winietka, super audrey suknie pronovias są cudne, w madonnie widziałam na żywo, ale to jest najnowsza kolekcja i Pani w salonie powiedziała, że ceny zaczynają się od 7 tys w górę Margida sto lat. Ja to chyba 07.01. od nikogo nie dostałam życzeń, bo pewnie nawet mnie nie kojarzycie na forum. Od świąt mało co sie udzielam. Trudno. Ćwierćwiecze mi stuknęło Ze ślubnych spraw: podwiązka dotarła. Zarezerwowałam termin u makijażystki. 16.03.2012 będę miała makijaż próbny. W lutym idę na kwasy lub na mikrodermabrazję z moimi ramionami i twarzą. Zobaczymy co mi doradzi kosmetyczka. Zamówiłam próbne ręcznie robione ciasteczka do pudełeczek, które chce postawić dla każdego gościa przy talerzyku w formie podziękowania Wczoraj odebraliśmy obrączki, jutro zrobię zdjęcia to wam pokażę, jak chcecie.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.

nie martw się, tylko ważne żebys zaczęła stosować wcześniej, tak z miesiąc...
hehe ale powiem Wam, ze te 3 lata jak tutaj prawie jestesmy i mimo, ze wczesniej nie uczylismy sie tego jezyka to i tak duzo nam dalo obeznac sie z tym językiem, duzo slowek samo weszlo i przede wszystkim ten ich okropny akcent
hehe i dobrze, ze jestesmy na tym samym poziomie bo przyjanmniej sobie nie dogryzamy
kurde bo tak nawet jak ktos nie uzywa solarium (jak ja) to na wesele tak czy siak pojde sie troche opalic jak nie bede miala czasu na slonce..a Tobie nic nie zostaje

... za to później widziałam ją w Bella Sposa na Filipa.. i kosztowała bodajże 2700 bądź 2800 i do tego też miała ten pas, tylko on na zdjęciu jest bardziej zielony, a tam w salonie był taki trochę mataliczny...

Jest mi cholernie przykro i mam żal do tych dziewczyn. Nie spodziewałam się tego po nich. Gdybym wiedziała, że tamta pierwsza odwali mi taki numer, to w życiu nie poszłabym na to jej wesele. Z kolei ta druga była na weselu tej pierwszej (sama, bez osoby towarzyszącej!) i było o.k., a u mnie nagle jest źle. A argument, że tamtej nie będzie po prostu mnie powalił

I widzę, że humorek pięknie dopisuje ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Dla mnie żaden argument.