Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz. XVI - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-13, 19:31   #4831
ona8686
Zakorzenienie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
ona8686 ładne buciki, też się zastanawiałam nad ukośnymi paskami, ale chyba nie będą pasować.

Dokładnie to samo miałam napisać, to bardzo niebezpieczna zabawa. W pewnym okresie dawali do niej kaski, ale wtedy jak ktoś tym kaskiem walnął kogoś innego w brzuch to też było nie fajnie. I już się raczej odchodzi od tego.

Nie zamawiaj, jak nie jesteś pewna! Suknia to najważniejsza rzecz, a jak się pochodzi to w końcu jest to WOW.
Dziękuje Paseczki nie są na bok, tak po prostu się ułożyły normalnie zapinane w kostce

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
Dziękuję

Kochana rozmiar sukni jest 34 (mój naturalny, że tak powiem) ale ja obecnie mam 38 bo przytyłam (ze świadomością). Jak tylko zejdę rozmiarowo niżej (sądzę, że dość szybko) to się Wam pokażę A welon pokażę razem z suknią Ale wierz mi: jest niesamowita

Dlaczego nie potrafisz? Obcasa nie czuć w nich ani trochę (dzięki platfromie), są świetnie wyprofilowane i wyważone, stabilne - w życiu nie miałam tak wygodnych bucików

~~~~
A przede mną i Tżn weekend "szukamy obrączek" trzymajcie kciuki Miłego weekendu dziewczynki
żeby się udało za pierwszym razem

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
Myślałam, że jak wrócę będzie nowy wątek a tu jeszcze stary.

My jutro jedziemy do Warszawy i mamy zamiar zaprosić parę osób w tym chrzestną T.

I może rozejrzymy się za garniturem dla T i butami ślubnymi.
Weekend cały zapełniony. Oby się udało załatwić to co jest w planach

Czy ja też mogę prosić o dopisanie? 11.08

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12

Edytowane przez ona8686
Czas edycji: 2012-01-13 o 19:33
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 19:40   #4832
Blacky
Zadomowienie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
tylko już nie wiem gdzie mam jej szukać, skoro w krk salony schodziłam, okoliczne też i doslownie NIC nie było w 100% takie jakbym chciała, takie ... moje?
Co do jednego salony schodziłaś? Wszyściutkie? Może jakiś umknął albo może jest jakiś w dalszych okolicach Krakowa? Albo wybierz się na weekend do Warszawy.

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
W tesco też są. Ale szczerze- frytki są smaczniejsze, tańsze i bardziej podzielne. Bo te kulki ziemniaczane z lodówek to taka papka bardziej. Nam z TŻtem nie bardzo te sklepowe smakowały. Najlepsze są kulki ziemniaczane zrobione z klusek, czyli ugotowane kartofelki+ mąka ziemniaczana+ surowe jajko. U nas na to dufinki mówimy
Mam to samo zdanie - te kulki są w środku takie rozmemłane, a nie chrupkie jak frytki. Mi nie smakują.

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
Dlaczego nie potrafisz? Obcasa nie czuć w nich ani trochę (dzięki platfromie), są świetnie wyprofilowane i wyważone, stabilne - w życiu nie miałam tak wygodnych bucików
Też nie byłam przekonana do platform, ale są super wygodne! Naprawdę, przynajmniej te, które ja mam.

Trochę się teraz martwię obcasami (przez kostkę), ale chyba po rehabilitacji postaram się dalej ćwiczyć kostki, żeby móc założyć szpilki. Uwielbiam buty na obcasie.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 19:43   #4833
kindziulindzia
Zakorzenienie

tadam o to zaproszenia ależ się cieszę bo pięknie jej wyszły i ta złota wstążka cudo i kwiatek również

i dobrze wiecie ile te zaproszenia mnie nerwów kosztowały przez TŻ
zdjęcia robione telefonem słabej jakości ale nie mogłam się powtrzymać i musiałam Wam je pokazać

ileż radości było przy otwieraniu paczki

w gratisie dostałam dodatkowo 10 zaproszeń do samodzielnego wypełnienia nazwisk (będzie w razie czego jak mi ktoś odmówi na wymiankę ) i koperty w kolorze zaproszenia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 13-01-12_1926.jpg (122,1 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 13-01-12_1927.jpg (111,5 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 13-01-12_1928.jpg (107,8 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 13-01-12_1929.jpg (112,2 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 13-01-12_1930.jpg (98,9 KB, 27 załadowań)
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 19:43   #4834
misiak17
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość

Weekend cały zapełniony. Oby się udało załatwić to co jest w planach
no cały zapełniony. Tym bardziej, że jedziemy dopiero o 14. I większość rzeczy będziemy musieli w niedzielę załatwić. Ale damy radę

I mamy dziś 99 DDŚ

Kindzia super te zaproszenia

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny

Edytowane przez misiak17
Czas edycji: 2012-01-13 o 19:45
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 19:45   #4835
justyna_g4
Zakorzenienie

Co za dzień...normalnie nie zwracam uwagę na piątek 13 ale dzisiaj. Nie dość, że czekam na dwóch kurierów i obie paczki podobno wysłane w środę i żadna nie przyszła chyba po to się płaci za kuriera, żeby mieć coś na następny dzień. Przecież nie mamy świąt, żeby mieli takie opóźnienia. Nie wiecie czy kurierzy pracują w soboty?? Na pewni nie było dopłaty za jakiś ekspres. Żeby tego było mało od rana się uczę i efektów brak. Jestem taka zrezygnowana, że pozostaje siąść i Wczoraj sie dowiedziałam, że na najtrudniejszym egzaminie facet daje punkty ujemne za złe odpowiedzi, więc na dobrą sprawę najlepiej wyjdę na tym jak nic nie zaznaczę bo nie wyjdę na minus. To wszystko zaczyna mnie przeratać, a najbardzij mi będzie szkoda tego 1,5roku magisterki jak mnie teraz wywalą.

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
tadam o to zaproszenia ależ się cieszę bo pięknie jej wyszły i ta złota wstążka cudo i kwiatek również

zdjęcia robione telefonem słabej jakości ale nie mogłam się powtrzymać i musiałam Wam je pokazać

w gratisie dostałam dodatkowo 10 zaproszeń do samodzielnego wypełnienia nazwisk (będzie w razie czego jak mi ktoś odmówi na wymiankę ) i koperty w kolorze zaproszenia
Gratuluje piękne są

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 19:55   #4836
chocolate muffin
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
To wszystko zaczyna mnie przeratać, a najbardzij mi będzie szkoda tego 1,5roku magisterki jak mnie teraz wywalą.
Dasz radę, jeszcze tylko 0,5 roku i spokój
Stary 2012-01-13, 20:36   #4837
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

śliczne zaproszenia

miałam coś napisać ale tak mi wizaż muliło że zapomniałam
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-13, 23:59   #4838
justyna_g4
Zakorzenienie

Patrząc na godziny ostaniach postów tez nie mogłyście wejść na wizaz tak jak i ja.

Laura

Stary 2012-01-14, 00:03   #4839
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
Patrząc na godziny ostaniach postów tez nie mogłyście wejść na wizaz tak jak i ja.
Masakra jakaś, początkowo myslałam, że to ja mam coś z netem, ale jak widać to wizaż muli:/

Słodkich snów życzę!

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ----------

Cytat:

piękne!

Jeżeli to już możliwe (czynnie jestem tu krótko), to proszę o dodanie mnie do kalendarza z datą 15.IX

Edytowane przez Cierpliwosc
Czas edycji: 2012-01-14 o 00:04
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 00:10   #4840
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Co za dzień...normalnie nie zwracam uwagę na piątek 13 ale dzisiaj. Nie dość, że czekam na dwóch kurierów i obie paczki podobno wysłane w środę i żadna nie przyszła chyba po to się płaci za kuriera, żeby mieć coś na następny dzień. Przecież nie mamy świąt, żeby mieli takie opóźnienia. Nie wiecie czy kurierzy pracują w soboty?? Na pewni nie było dopłaty za jakiś ekspres. Żeby tego było mało od rana się uczę i efektów brak. Jestem taka zrezygnowana, że pozostaje siąść i Wczoraj sie dowiedziałam, że na najtrudniejszym egzaminie facet daje punkty ujemne za złe odpowiedzi, więc na dobrą sprawę najlepiej wyjdę na tym jak nic nie zaznaczę bo nie wyjdę na minus. To wszystko zaczyna mnie przeratać, a najbardzij mi będzie szkoda tego 1,5roku magisterki jak mnie teraz wywalą.

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Gratuluje piękne są
Jesli wysyłający zaznaczył opcję: dostawa w sobotę to może przyjść. Niekoniecznie to wina kuriera, może sprzedawca minął sie z prawdą i paczke nadał z opóźnieniem...

Cytat:
mnie od 21 wyskakiwało Database Error i nie było szans wejścia...

Zaproszenia bardzo fajne

Co do sukni to jak pojadę z zaliczką to pgadam jeszcze o tym pronoviasie, zobaczę jak wyjdzie...

Zmykam spać, TŻt pojechał z kumplami do krk na kluby, a ja padam na twarz, więc słit drims
Stary 2012-01-14, 00:26   #4841
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Jesli wysyłający zaznaczył opcję: dostawa w sobotę to może przyjść. Niekoniecznie to wina kuriera, może sprzedawca minął sie z prawdą i paczke nadał z opóźnieniem...
Co prawda Pani nigdzie mi nie napisała, że wysyła to kurierem ale ja jej pisałam, że tak chcę. Więc dzisiaj napisałam do niej maila, żeby mi podała nazwę firmy i numer przesyłki. Odpisała mi, że wysłała paczkę pocztą ( rzekomo ekspress) bo umowa jaką ma z kurierem nie obowiązuje pobrania pieniędzy. Na co ja jej napisałam, żeby i tak podała mi numer bo sprawdzę sobie jutro gdzie jest ta przesyłka na co ona mi odpisała, że wyśle mi w poniedziałek bo ma w sklepie, ale myśli, ze i tak do tego czasu dostarczą. Tylko problem w tym, że tą paczkę trzeba sprawdzić,a ja mam zajęcia od pon do czwartku i nie mam jak sprawdzić tego ja przyjdzie bo wracam koło 17, a w środę nawet koło 22.

Laura

Stary 2012-01-14, 06:35   #4842
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:

klask i: ale ładne

a ja sie szykuje na zajeecia, mam zjazd teraz

wiec pewnie w ponieedzialek bede dopiero

aaaa... wstałam i u mnie biało

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 07:42   #4843
niusia_87
Zakorzenienie

Witam
Wczoraj po 20, a może już było po 21, tak było po 21:00, nie umiała się załadować strona wizażu...

PKP dostarcza atrakcji 12 I ukradli trakcję, jechaliśmy drogą okrężną, godzina spóźnienia, 13 I trakcja przerwana na innym odcinku, pani konduktor powiedziała, że pociąg skończył bieg (do celu podróży zostało mi 2 stacje, pociągiem jedzie się 10 minut) i mamy wysiąść i za chwile podjedzie autobus i czekaliśmy godzinę, zaczęło dawać śniegiem i wiatr, buty przemoczyłam. Dzwoniłam do TŻ by mi przyniósł buty na zmianę, mieliśmy kilka punktów programu do zrealizowania, w tym rozdanie zaproszeń... Dzisiaj za oknem biało, cel podróżny Opole.

Wczoraj mieliśmy iść jeszcze do jubilera, nie dało rady już...
Ogólnie pomijając historię z PKP, to fajny był wczorajszy dzień, ta nasza ślubna studniówka , już mamy dwucyfrowy czas
99 dni do ślubu, jak nam się uda, to dzisiaj będzie jubiler, chce obrączki tradycyjne wklęsłe 5 milimetrowe, tak sobie wymyśliłam, chyba, że TŻ będzie stawiał opór, to może się zgodzę na tradycyjne, ale matowe

---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ----------

Cytat:
Wypadałoby ten w końcu zakończyć

I tak na koniec wątku wracam do propozycji porządku kalendarzowego.
Aktualnie robię nowe zestawienie w Wordzie. I mam pytanie, czy sprawiedliwie usuwać wszystkie nieaktywne i wtedy wszystkie te "usunięte" dopisać na dole jako nieaktywne. Czy tez zostawić parę dziewczyn, które się dawno temu mocno udzielały, a teraz nie ma od nich wieści???
Bo były dziewczyny, które nawet prosiły, by w razie w nie usuwać ich z listy

Oczywiście efekty swojej pracy najpierw wkleją Wam tutaj jak luźny post, a potem zobaczymy czy wprowadzić to na pierwszą stronę.

Wersja kalendarza zrobiona na podstawie dochodzenia Jagódki (czyli sprawiedliwie wszystkie dziewczyny nieudzielające się dodane poniżej kalendarza):

~*~Styczeń~*~
7
14
21

28

arletka1313

~*~Luty~*~
4
11

18

Seagirl

25

~*~Marzec~*~

3
10
17
24
31

~*~Kwiecień~*~

7

10

gosza_m

14

malwus20
patiss89

21

magduś2
misiak17
nusiekowa

niusia_87
28
monikazmc
Lubcia
Nika0208
sikoreczka111
maruda80
verumka

~*~Maj~*~
2

Ewusia_marchew

5

jagata
madzia2306
Ania_M_

12

magdziaS
19

GilmoreGirl
kindziulindzia
jagodzia133

26

Palulitka
MARGIDA

~*~Czerwiec~*~

2

niut0
vesna84
Piekielny_Aniolek
magdawe02
Kasiowa24

party_girl7
7

kasioonya

8

Jazzowa Panienka

9

baskaeta
marylka80
gamariel

14

E87

16

kooocur
smerf_etka13

23

evoonia86
Magdzia0108
ibyza

30

paulinka009
Karolina_83
betterw
Brydzia_
whitepower

~*~Lipiec~*~
7

kotek6
nena1984
marcia45

14
(kicia)
__Paulinka__
maly_czlowieczek
Oriflame_Rybnik

21

czarna_kawa80
tenebrosa
sztuczka_magiczka
carmelova
kleo111

28

Chatka
Wiktusiaczek
Anulka_p
Dancing_Lady
aleksandretta

Lily ofthe Valley

~*~Sierpień~*~
4

Kessi_86
Talaaa87
paulinka777

11

Czarnooka_Paula
Gorska_Kozica
olaa_22

18

tusia_m
beat@
bluesky89
wloszka8

25

ewika19
karolinka85
fablous
31

Kabriela

~*~Wrzesień~*~

1

DobraDusza88
melod_y
kasiamniam
kilianna

8

89Madzia89
Lilith890502
adoosienka
Malinowa08

15

Nattiv
zubi89
megan713
martuha24
gosiulka22

22

Blacky
Malenka321
Madziuniusia

29

agnes j

~*~Październik~*~

6

niki19
Jamee

13

20

Irmelin333
_kamea_

27

justyna_g4

~*~Listopad~*~

3
10
17
24

~*~Grudzień~*~

1
8
15
22
29

~*~pozostałe PMki~*~

alufa
aniaste87
eimear
ninagg
te_quiero
renez

lineczka1989
ewelina8334
Liama
menippe

patrycjja
NightButterflyVIP
Dotk4
fraise
iwantyou99
luzna_krk

biedroneczek
Kawuszkaa
zareczonaasia
agnieszkolina
Basiek19
talkative2

M_ilkaa
andzya
moooniaaa

fafla

czuelina
moniczka_2010

I tak na koniec wątku wracam do propozycji porządku kalendarzowego.
czytając te słowa, to się zdziwiła, że to już kończymy ten wątek

---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ----------

Moja mama mi wczoraj na gg napisała:
(ja) życzę Tobie i ( TŻ) wszystkiego najlepszego Don"t worry, be happy
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 08:08   #4844
misiak17
Wtajemniczenie

Też nie mogłam się wczoraj zalogować na wizaż. A taka miałam ochotę z Wami posiedzieć wieczorkiem.

Malarze skończyli wczoraj i trochę sprzątnęłyśmy z mamą wczoraj.

Dziś do tej Warszawy jedziemy.

U mnie też troszkę śniegu leży. Dobrze by było gdyby się utrzymał choć trochę.

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 08:11   #4845
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Witam

PKP dostarcza atrakcji 12 I ukradli trakcję, jechaliśmy drogą okrężną, godzina spóźnienia, 13 I trakcja przerwana na innym odcinku, pani konduktor powiedziała, że pociąg skończył bieg (do celu podróży zostało mi 2 stacje, pociągiem jedzie się 10 minut) i mamy wysiąść i za chwile podjedzie autobus i czekaliśmy godzinę, zaczęło dawać śniegiem i wiatr, buty przemoczyłam. Dzwoniłam do TŻ by mi przyniósł buty na zmianę, mieliśmy kilka punktów programu do zrealizowania, w tym rozdanie zaproszeń... Dzisiaj za oknem biało, cel podróżny Opole.
pomyśl sobie, że 2 lata czy nawet 3 temu jechaliśmy z TŻtem pociągiem nad morze, z Krk na środek wybrzeża... Po 11 godzinach podróży ja już chodzilam po suficie, kręgosłup mi do tyłka właził i co? 2 stacje przez Naszym końcem podróży zapierdzielili kawałek trakcji i staliśmy ponad 1.5 h ... Także znam ten ból

Witam się i zmykam na seminarium, dziś impreza urodzinowa mojej przyjaciółki więc będę jeszcze piekła tort ;D
Stary 2012-01-14, 08:45   #4846
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

hej hej byłam wczoraj na fryzurze probnoej zdjecie robione po paru godzinach i noszeniu kaptura a makijaz nie poprawiany od rana
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMGP1122.jpg (37,6 KB, 72 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMGP1121.jpg (37,2 KB, 66 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMGP1120.jpg (46,8 KB, 62 załadowań)

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 08:47   #4847
Lubcia
Zadomowienie

Witajcie koleżanki

Wczoraj miałam problem z zalogowaniem się na wizaż a miałam wolny wieczór i chciała z wami pogadać ale niestety się nie udało wyskakiwał mi komunikat że jest jakiś problem i chwilowo wizaż nie działa.

Teraz się szykuje do wyjścia bo jedziemy kolejne zaproszenia rozdać pewnie jak wrócę będzie już nowy wątek więc do zobaczenia w kolejnej części Miłego dzionka wszystkim życzę
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 08:59   #4848
Jamee
Zakorzenienie

Dzień dobry

Myślałam, że wejdę już dzisiaj na nowy wątek a tu proszę takie zaskoczenie

Plan na dzisiaj:
1. referat o HIV i AIDS
2. zrobić notatkę o mięśniach i trochę się pouczyć z niej
3. przerobić parę tematów z Historii Śląska

A 11 lutego idziemy na zabawę karnawałowo - walentynkową

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 09:00   #4849
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
hej hej byłam wczoraj na fryzurze probnoej zdjecie robione po paru godzinach i noszeniu kaptura a makijaz nie poprawiany od rana
genialna ta fryzura! baardzo Ci pasuje, a z makijażem tworzy fajne, klimatyczne połączenie
Stary 2012-01-14, 09:20   #4850
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Jamee skad masz taka ladna podwiazke? Ja bym sobie z checia sprawila taka tylko z FC
z tego sklepu
http://www.4fanatic.com/

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
dziewczyny mam do ws pytanie, ile zabaw planujecie na weselu? oprócz tych typowo oczepinowach..
My będziemy mieli tylko dwie
Słonia i Gorące Krzesła

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
My planujemy wyłącznie zabawę- "Kto się w styczniu urodził..." na początku wesela, tak dla poznania się gości, później oczepiny i to wszystko. Takiej typowej zabawy weselnej, gdzie do wygrania jest wódka nie będzie w ogóle. Nie lubimy tego z TŻem, więc zupełnie z tego rezygnujemy
Uwielbiam tą przyśpiewkę

Cytat:

Jamee wielkie dla Ciebie
Za co kochana? Aha i niestety smutna nowina. Nie będziemy już chodzić na kurs tańca

Aha i TŻ wybrał sukienkę - winietkę po egzaminach ruszy produkcja

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 09:23   #4851
madzia2306
Zakorzenienie

byłam odcięta od wizazu wieczorem ale z tego co widzę to żadnej z was strona się nie ładowała,
postanowiłam sobie czoraj że wkońcu obejrzę do końca "zieloną milę" bo zawsze zasypiałam tak długi jest ten film, spłakałam się na końcu jak cholera

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 09:26   #4852
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Hejka Lachoniki

Przyznawać się, która wczoraj popsuła wizaż

Kindziu zaproszenia prezentują się super

We Wro w końcu przypruszyło śniegiem. Od razu wszystko ładniej wygląda Ciekawe ile się utrzyma
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 09:30   #4853
Karolina_83
Raczkowanie

czarna_kawa80 bardzo mi się podoba i fryzura i makijaż i w ogóle bardzo jestem ciekawa efektu końcowego czyli jak będziesz wyglądała w tym dniu
Karolina_83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-14, 09:43   #4854
justyna_g4
Zakorzenienie

Witajcie!

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
Ale masz ładny kolor włosów...a fryzura myślę, że świetnie pasuje do Twojej koncepcji wesela.

Parzecie jakie dodatki mi dobrali w subclicku http://www.slubclick.com/report/dobi...1&bienvenida=1

Zmykam do sprzątania bo niestety nikt za mnie tego nie zrobi...

Laura

Stary 2012-01-14, 09:46   #4855
(kicia)
Zakorzenienie

Dzień dobry

Pozostało mam pół roku do ślubu

Mi też wczoraj wizaz nie działał a myślałam że skończymy wątek a tu cóż pewnie dopiero w poniedziałek.

U mnie za oknem biało ale jak się wyjdzie na dwór to masakra tak wieje br

Stary 2012-01-14, 09:54   #4856
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Nam w środę stuknęło 7 MDŚ. A dzisiaj 210 DDŚ. Już niedługo jedyneczka z przodu
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 10:05   #4857
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

witajcie pmki mogę do Was dołączyć?
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 10:15   #4858
(kicia)
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;31605691]witajcie pmki mogę do Was dołączyć?[/QUOTE]

Witaj opowiadaj o sobie

Stary 2012-01-14, 10:16   #4859
justyna_g4
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;31605691]witajcie pmki mogę do Was dołączyć?[/QUOTE]

Witaj

Powiesz nam coś o sobie??

Laura

Stary 2012-01-14, 10:20   #4860
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Witaj opowiadaj o sobie
Dzięki za przyjęcie
zależy co chcecie wiedzieć

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

ja mam 20lat tż w tym roku 26 kończy
W sierpniu stuknie nam 5lat a mieszkamy ze sobą od ponad roku
w październiku w równy rok jak zamieszkaliśmy ze sobą oświadczył się, oczywiście musiałam mu powiedzieć że już jestem pewna że chcę z nim spędzić resztę swojego życia, bo wcześniej to on cały czas nalegał a ja nie byłam pewna
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości