Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz. XVI - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-14, 12:25   #4891
a u d r e y
Wtajemniczenie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

zieloneziele witaj

wróciłam ze szkoły, g* się dowiedziałam, moja promotorka jest jakaś dziwna

Ide ogarnąć dom, bo przede mną wizyta w sklepie meblowym i zrobienie tortu na urodziny BF

miłej soboty
Stary 2012-01-14, 12:25   #4892
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Fotki wrzucę po powrocie z pracy - są beznadziejne, bo moja babcia, która mi towarzyszyła, nie chciała robić zdjęć i musiałam zrobić sama i prosić panią z salonu o pomoc
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 12:26   #4893
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Dzieńdoberek

Już wczoraj chciałam Wam napisać newsa, a tu wizaż nie działał, więc ta wielkopomna chwila nadeszła teraz - marzyłam o tym, aby móc w końcu napisać Wam post o takiej treści

Mam suknię!!
Gratki To kiedy nam się w niej zaprezentujesz? Jestem głodna fotek
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 12:28   #4894
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
U nas będzie kareta, ale ja i M. raczej nie będziemy brać udziału. Byłam na weselu, na którym Panna Młoda wywróciła się biegnąć, stłukła kolano i podarła pończochy. Ja nie będę ryzykować. Będziemy siedzieć i oceniać.

Fajny jest też Taniec z Gwiazdami, ale nie może być u nas, bo był u siostry ciotecznej w listopadzie, a już i tak mamy ich kapelę. Nie chcę, żeby było za dużo takich samych rzeczy.
Super jst ta kaerta, ogladalam na youtube i juz mam pomysl na polaczenie dwoch przestawionych tam zabaw - kareta i basn o krolu i krolowej (dodadmy tak jak i tam odlgosy )! A tej zabawy taniec z gwiadami nie slyszalam, widzialam podobne, ale chyba tez zastosuje, dzieki za inspiracje

Cytat:
Napisane przez Iwa87_18 Pokaż wiadomość
Z Innej beczki ..
szukam dobrej makijażystki w okolicach RYBNIKA ( Wodzisław Śl., Jastrzębie-Zdrój, Radlin, Żory) ..szukam kogoś naprawdę dobrego ..wiem że parę wątków temu ktoś wspominał o Majce i Basi ale może znajdzie się ktoś jeszcze bardziej unikatowy jakaś perełka ..czekam na jakiś odzew
Ja tez szukaj makijazystki z okolic Rybnika... na probny makijaz i fryzure chyba sie wybiore do damaris w Zorach.

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
z tego sklepu
http://www.4fanatic.com/

My będziemy mieli tylko dwie
Słonia i Gorące Krzesła

Uwielbiam tą przyśpiewkę

Za co kochana? Aha i niestety smutna nowina. Nie będziemy już chodzić na kurs tańca

Aha i TŻ wybrał sukienkę - winietkę po egzaminach ruszy produkcja
Szukalam tam i nie widze zadnych podwiazek
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
tadam o to zaproszenia ależ się cieszę bo pięknie jej wyszły i ta złota wstążka cudo i kwiatek również

i dobrze wiecie ile te zaproszenia mnie nerwów kosztowały przez TŻ
zdjęcia robione telefonem słabej jakości ale nie mogłam się powtrzymać i musiałam Wam je pokazać

ileż radości było przy otwieraniu paczki

w gratisie dostałam dodatkowo 10 zaproszeń do samodzielnego wypełnienia nazwisk (będzie w razie czego jak mi ktoś odmówi na wymiankę ) i koperty w kolorze zaproszenia
bardzo ladne te zaproszenia, super! Mozesz poslac link? Ja wczoraj tez dostalam probne, pozniej Wam wrzuce fotki
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 12:30   #4895
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Gratki To kiedy nam się w niej zaprezentujesz? Jestem głodna fotek
Jeszcze troszkę trzeba będzie poczekać, a żebyś nie głodowała przeze mnie to masz tutaj lizaczka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg lizak.jpg (14,5 KB, 6 załadowań)
Stary 2012-01-14, 12:30   #4896
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Tort wygląda przepysznie!!!!!! Czy mogłabym prosić o przepis????
proszę bardzo
przepis wypróbowany

http://www.wielkiezarcie.com/recipe52732.html
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 12:32   #4897
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Fotki wrzucę po powrocie z pracy - są beznadziejne, bo moja babcia, która mi towarzyszyła, nie chciała robić zdjęć i musiałam zrobić sama i prosić panią z salonu o pomoc
to czekamy! Babcia pewnie nie siedziala na wizazu i nie wie jak wazna sprawa sa fotki dla wizazanek
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 12:34   #4898
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
A to moje buty
fajne
Cytat:
tadam o to zaproszenia ależ się cieszę bo pięknie jej wyszły i ta złota wstążka cudo i kwiatek również
naprawdę pięknie wyszły
Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
hej hej byłam wczoraj na fryzurze probnoej zdjecie robione po paru godzinach i noszeniu kaptura a makijaz nie poprawiany od rana
super fryzurka fajny masz kolor włosów
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;31605691]witajcie pmki mogę do Was dołączyć?[/QUOTE]

Cytat:

Mam suknię!!

My wczoraj zrobiliśmy pierwsze nieśmiałe podejście do kupowania garnituru dla TŻa być może jednak kupimy w tym miesiącu bo są fajne promocje teraz

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 12:34   #4899
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
to czekamy! Babcia pewnie nie siedziala na wizazu i nie wie jak wazna sprawa sa fotki dla wizazanek
Moja babcia jest z tych bardziej nowoczesnych i trochę pokręconych, ale wizaż już nie dla Niej Kiedyś np. oglądałam z Nią program, w którym zadawali dzieciom pytania i było pytanie: "Skąd się bierze mleko?", a moja babcia: "No jak to skąd - ze sklepu!"
Stary 2012-01-14, 12:41   #4900
malwus20
Wtajemniczenie

Witam! Mi dziś stuknęło 3 MDŚ

Ale nie jest mi jakoś do śmiechu bo Tz mnie wczoraj wkurzył Oczywiście chodzi o pierdołę ale dla mnie ważną a dla niego niekoniecznie

Wszystkim PM które zrobiły jakiś ślubny zakup gratuluję
Stary 2012-01-14, 12:49   #4901
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Jeszcze troszkę trzeba będzie poczekać, a żebyś nie głodowała przeze mnie to masz tutaj lizaczka
Ktoś mnie chce utuczyć, żebym w kiecę nie weszła

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość

Ale nie jest mi jakoś do śmiechu bo Tz mnie wczoraj wkurzył Oczywiście chodzi o pierdołę ale dla mnie ważną a dla niego niekoniecznie

Zaczyna się gorący okres Będzie dobrze Trzymaj się dzielnie!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-14, 12:52   #4902
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość

Ja też chcem!!!!!!! Mam nadzieję, że uda nam się nazbierać ekipę na 28 stycznia, wtedy bym wypróbowała fryzurkę i makijaż ślubny

Nie lubię tego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

Chociaż zostało tylko 1 spotkanie z 2 stopnia. Ale planujemy tez na 3 się załapać. Jak już zaczęliśmy, to chcielibyśmy jak najwięcej tego tańca chłonąć.
To jak Wam nie wypali to zapraszam na zabawę do Borucina

A co do tańca to T. stwierdził, że on tańczyć nie umie, nie zamierza się uczyć i już. Bardzo ale to bardzo denerwuje mnie taki bezsensowny upór

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 12:55   #4903
Blacky
Zadomowienie

Widzę, ze nie tylko ja nie mogłam się dobić do Wizażu. A tak strasznie chciałam zobaczyć zaproszenia Kindzi. Pięć razy próbowałam i nic. :pp

Cytat:
hej hej byłam wczoraj na fryzurze probnoej zdjecie robione po paru godzinach i noszeniu kaptura a makijaz nie poprawiany od rana
Piękny kolor! Fryzura też bardzo ładna. I cieszę się, że temat wypłynął, bo jest właśnie u mnie na tapecie. Wrzucę Wam zdjęcia fryzur, które mnie interesują i może mi podpowiecie coś z podpięciem welonu.

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;31605691]witajcie pmki mogę do Was dołączyć?[/QUOTE]

Witamy Szkoda, że nie pokażesz sukni, nasza ciekawość nie zna granic

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;31606016]
a nie wiem czy któraś wychodzi z domu razem z tż bo my tak robimy
mieszkamy razem więc nie widzę sensu aby on miał jechać po mnie do moich rodziców 30km w jedną stronę i 30km w drugą[/QUOTE]

U nas jest tak samo, mieszkamy razem od 3 lat. Nie będę M. do dziadkó czy gdzieś wysyłać.
On się będzie szykował w jednym pokoju, ja w innym i już.

Cytat:
Dzieńdoberek

Już wczoraj chciałam Wam napisać newsa, a tu wizaż nie działał, więc ta wielkopomna chwila nadeszła teraz - marzyłam o tym, aby móc w końcu napisać Wam post o takiej treści

Mam suknię!!
Poka, poka!

Cytat:
Super jst ta kaerta, ogladalam na youtube i juz mam pomysl na polaczenie dwoch przestawionych tam zabaw - kareta i basn o krolu i krolowej (dodadmy tak jak i tam odlgosy )! A tej zabawy taniec z gwiadami nie slyszalam, widzialam podobne, ale chyba tez zastosuje, dzieki za inspiracje

Ja tez szukaj makijazystki z okolic Rybnika... na probny makijaz i fryzure chyba sie wybiore do damaris w Zorach.
Cieszę się, że mogłam pomóc. Zabawa jest super - braliśmy w niej udział i było dużo śmiechu, żadnej żenady - super i na poziomie!

A w załączniku fryzurki, o których myślę. Na cywilnym miałam całkiem gładkie upięcie - taką banieczkę na karku. Ale teraz chciałabym chyba troszkę mniej gładkiego. Albo gładkiego z jednej strony, a z drugiej trochę luźniej? Pewnie trochę bełkoczę, ale nie potrafię tego do końca zwerbalizować.
A potem różne podipęcia - zastanawiam się nad podpięciem welonu od spodu, żeby było widać fryzurę. Ale nie chcę, żeby tak smętnie zwisał. Wiecie o co chodzi, prawda? Więc myślę o takim podpięciu jakoś w połowie głowy, żeby przy twarzy było widać trochę tego welonu. Co o tym sądzicie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fryz.jpg (9,5 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fryz_Ania.jpg (12,1 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fryz2.jpg (9,8 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fryz3.jpg (10,0 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fryz5.jpg (9,4 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg podpiecie5.jpg (13,0 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg podpiecie6.jpg (8,1 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg podpiecie8.jpg (10,6 KB, 11 załadowań)

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 12:57   #4904
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość

Zaczyna się gorący okres Będzie dobrze Trzymaj się dzielnie!
Nie wydaje mi się żeby mi już aż tak na mózg padło Oczywiście nie chodziło o ślub..
Stary 2012-01-14, 12:57   #4905
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:

i dobrze wiecie ile te zaproszenia mnie nerwów kosztowały przez TŻ
zdjęcia robione telefonem słabej jakości ale nie mogłam się powtrzymać i musiałam Wam je pokazać

ileż radości było przy otwieraniu paczki

w gratisie dostałam dodatkowo 10 zaproszeń do samodzielnego wypełnienia nazwisk (będzie w razie czego jak mi ktoś odmówi na wymiankę ) i koperty w kolorze zaproszenia
bardzo ładne
Cytat:
jak dla mnie bomba
Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
byłam odcięta od wizazu wieczorem ale z tego co widzę to żadnej z was strona się nie ładowała,
postanowiłam sobie czoraj że wkońcu obejrzę do końca "zieloną milę" bo zawsze zasypiałam tak długi jest ten film, spłakałam się na końcu jak cholera
uwielbiam ten film i też ryczę jak porypana
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Pozostało mam pół roku do ślubu

witaj
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;31606503]to ta sukienka co ją kupiłam była na taki wzrost szyta i powiem Ci że praktycznie pasuje na mnie idealnie jak założę buty do niej[/QUOTE]
sukienka bardzo ładna
Cytat:
Dzieńdoberek

Mam suknię!!

Cytat:
padłam na cycki i nie mogę wstać
Cytat:

kochana będzie dobrze teraz zaczynają się emocje przetrwacie to...
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 12:59   #4906
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
A co do tańca to T. stwierdził, że on tańczyć nie umie, nie zamierza się uczyć i już. Bardzo ale to bardzo denerwuje mnie taki bezsensowny upór
Wiesz co mojego M. przekonało? Że czy chce czy nie chce będzie musiał tańczyć z różnymi konietami na weselu. Nie ma najmniejszych szans, żeby nie tańczył. Więc lepiej się przygotować już teraz. Tak się przejął, że udało mi się go na Sylwestra namówić, żeby potańczył z moją Mamą, z ciocią, itd. I już się przełamuje powoli. Argumentowałam też, że on i tak ma łatwiej, bo to on będzie prowadził - nikt nim nie będzie szarpał na parkiecie jak mną.

Kindziu bardzo ładne zaproszenia.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Stary 2012-01-14, 13:01   #4907
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co mojego M. przekonało? Że czy chce czy nie chce będzie musiał tańczyć z różnymi konietami na weselu. Nie ma najmniejszych szans, żeby nie tańczył. Więc lepiej się przygotować już teraz. Tak się przejął, że udało mi się go na Sylwestra namówić, żeby potańczył z moją Mamą, z ciocią, itd. I już się przełamuje powoli. Argumentowałam też, że on i tak ma łatwiej, bo to on będzie prowadził - nikt nim nie będzie szarpał na parkiecie jak mną.

Mój na taki argument stwierdził, że sobie poradzi a na tańce i tak nie chce już chodzić bo nie. To jest argument bo nie

Stary 2012-01-14, 13:02   #4908
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:

to ja mam problem bo ja tańczę to ja chcę prowadzić i to ja prowadzę tańcząc z tżcikiem i przez to nie potrafię tańczyć z innymi facetami bo to i on i ja chcę prowadzić więc ten fakt już mnie przeraża :P
Lili & Gabryś

Stary 2012-01-14, 13:03   #4909
Jamee
Zakorzenienie

Dziewczyny proszę o pomoc.

Co ubrać do takiej tuniko-sukienki (chodzi mi o nogi) żeby całość nabrała wieczorowego look'u
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sukienka_S2358-99X-01.jpg (17,9 KB, 12 załadowań)

Stary 2012-01-14, 13:05   #4910
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
to ja mam problem bo ja tańczę to ja chcę prowadzić i to ja prowadzę tańcząc z tżcikiem i przez to nie potrafię tańczyć z innymi facetami bo to i on i ja chcę prowadzić więc ten fakt już mnie przeraża :P

mam to samo aczkolwiek po ostatnim weselu i sylwestrze widze pewną poprawę u TŻ tylko czasami za mało mnie obraca i taniec staję sie monotonny przez co ja znowu zaczynam prowadzić ale co tam od dziś zaczynamy naukę domową tańca już buciki moje slubne są u niego i będziemy coś kombinować
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 13:11   #4911
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
Mój na taki argument stwierdził, że sobie poradzi a na tańce i tak nie chce już chodzić bo nie. To jest argument bo nie
No to przegrana sprawa. Ale może zmieni zdanie.

Cytat:
Dziewczyny proszę o pomoc.

Co ubrać do takiej tuniko-sukienki (chodzi mi o nogi) żeby całość nabrała wieczorowego look'u
Ja bym wzięła po prostu super wysokie szpilki i jakiś długi kajdan na szyję. Jest czarna i gładka, więc prawie wszystko pasuje. Leginsiaków nie polecam, bo nie lubię. Zresztą nie są ani trochę wieczorowe.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Stary 2012-01-14, 13:14   #4912
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

kindzia piękne zaproszenia!!

zieloneziele witaj! i chwal sie suknią!

Wiktusiaczek chwal się suknią!

czarna_kawa80 świetna fryzurka (i kolorek ) - wyglądasz świetnie!

~~~~
No to ruszamy na poszukiwanie obrączek
Jak wrócimy, napiszę jak poszło!

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 13:14   #4913
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Szkoda że Twój Tż zrezygnował bo ja mówiac szczerze jak jestem na weselu to nie lubię tańczyć z kims kto mną szarpię albo po mnie depcze i robi inne cuda niewidy A tak jak ktoś zna podstawy to fajnie sie tańczy, na kamerze nie widać jakiejś szarpaniny pomiędzy tańczącymi, że jedno chce w jedna strone a drugie ciagnie w drugą.

Troszkę zmarnowaliście czas i pieniążki a Tz mógł tak od razu mówić ze nie chcę chodzić na tańce i już. Czasem nie ma co na siłe ciagnąc faceta jak jest uparty bo jak idzie nie z własnych chęci to potem tak własnie jest, lekcje sa dla niego nudne, nie bardzo chce sie starac i ogólnie nie ciagnie go do tanca wiec rezygnuje.
Nie w każdym przypadku tak jest ale czesto sie to zdarza.
Stary 2012-01-14, 13:19   #4914
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:

Ja bym wzięła po prostu super wysokie szpilki i jakiś długi kajdan na szyję. Jest czarna i gładka, więc prawie wszystko pasuje. Leginsiaków nie polecam, bo nie lubię. Zresztą nie są ani trochę wieczorowe.
To jakieś rajstopki? jakie polecasz bo ja nie mam kompletnie pomysłu

Cytat:
Szkoda że Twój Tż zrezygnował bo ja mówiac szczerze jak jestem na weselu to nie lubię tańczyć z kims kto mną szarpię albo po mnie depcze i robi inne cuda niewidy A tak jak ktoś zna podstawy to fajnie sie tańczy, na kamerze nie widać jakiejś szarpaniny pomiędzy tańczącymi, że jedno chce w jedna strone a drugie ciagnie w drugą.

Troszkę zmarnowaliście czas i pieniążki a Tz mógł tak od razu mówić ze nie chcę chodzić na tańce i już. Czasem nie ma co na siłe ciagnąc faceta jak jest uparty bo jak idzie nie z własnych chęci to potem tak własnie jest, lekcje sa dla niego nudne, nie bardzo chce sie starac i ogólnie nie ciagnie go do tanca wiec rezygnuje.
Nie w każdym przypadku tak jest ale czesto sie to zdarza.
Poszedł ze mną w własnej woli. Dopiero jak mu zaczęło nie wychodzić, mylił kroki, gubił się to stwierdził, że on się nie nauczy, mnie już ręce opadają

Stary 2012-01-14, 13:20   #4915
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
mam to samo aczkolwiek po ostatnim weselu i sylwestrze widze pewną poprawę u TŻ tylko czasami za mało mnie obraca i taniec staję sie monotonny przez co ja znowu zaczynam prowadzić ale co tam od dziś zaczynamy naukę domową tańca już buciki moje slubne są u niego i będziemy coś kombinować
ja mojego tżcika już trochę nauczyłam podczas ostatnich dwóch wesel.... tak mu się obroty spodobały i to różne, że co chwilę mnie obraca ale że jest tylko troszkę ode mnie wyższy to często zahacza ręką w moje włosy i nie chcę żeby mi rozwalił na weselu moją fryzurę bo go ja tak myślę żeby pójść gdzieś na jakąś wiejską potupawę gdzie leci dużo disco polo (a nie jakiegoś łup łup) żeby jeszcze poćwiczyć z tżcikiem. Bo wiadomo jak idziesz na imprezę to tańczysz około 4 godzin więc niezła wprawa a i kalorii się straci
Lili & Gabryś

Edytowane przez jagodzia133
Czas edycji: 2012-01-14 o 13:22
Stary 2012-01-14, 13:28   #4916
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
ja mojego tżcika już trochę nauczyłam podczas ostatnich dwóch wesel.... tak mu się obroty spodobały i to różne, że co chwilę mnie obraca ale że jest tylko troszkę ode mnie wyższy to często zahacza ręką w moje włosy i nie chcę żeby mi rozwalił na weselu moją fryzurę bo go ja tak myślę żeby pójść gdzieś na jakąś wiejską potupawę gdzie leci dużo disco polo (a nie jakiegoś łup łup) żeby jeszcze poćwiczyć z tżcikiem. Bo wiadomo jak idziesz na imprezę to tańczysz około 4 godzin więc niezła wprawa a i kalorii się straci

ja po sylwestrze wróciłam lżejsza o kilogram ale niestety szybko mi on wrócił

oj moja waga tak skacze teraz że masakra

mój TŻ chce się walca nauczyć niestety na weselu leciały tylko dwie melodie i nie dałam rady więc będziemy ćwiczyć do skutku... poza tym chcemy trochę pierwszy taniec poćwiczyć żeby dodać kilka elementów co by przez 4 minuty nie bujać się tylko ale takie tylko malutkie elementy

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll...0102/385720885

idziesz się napić pach i umierasz no masakra
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 13:28   #4917
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Poszedł ze mną w własnej woli. Dopiero jak mu zaczęło nie wychodzić, mylił kroki, gubił się to stwierdził, że on się nie nauczy, mnie już ręce opadają
Więc pewnie myślał że polubi taniec ale tylko pierwsze niepowodzenie i zrezygnował a szkoda bo jak się człowiek tak zaprze to jednak coś sie nauczy
Ja bardzo lubie taniec, umiem prowadzić ale robię to tylko wtedy gdy tańczę sobie z dziewczyną, uczyłam też paru chłopaków tańczyć. To nic nie da jak ktos zna obroty itp rzeczy a nie ma kompletnie rytmu. Może spróbujcie sie uczyc w domu, jest luźniejsza atmosfera, inni nie patrzą, człowiek jest bardziej wyluzowany.

Edytowane przez malwus20
Czas edycji: 2012-01-14 o 13:29
malwus20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 13:29   #4918
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
To jakieś rajstopki? jakie polecasz bo ja nie mam kompletnie pomysłu

Rajstopy to niestety nie moja działka, bo ja uznaję tylko jedne - cieliste.
A już wszelkie wzory, nadruki, faktury, cekiny, itd odpadają w przedbiegach.

To chyba częste u mężczyzn, jak im coś nie wychodzi, to się zniechęcają. Mam nadzieję, że uda nam się z M. przebrnąć przez te trudne początki.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Stary 2012-01-14, 13:35   #4919
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
ja po sylwestrze wróciłam lżejsza o kilogram ale niestety szybko mi on wrócił

oj moja waga tak skacze teraz że masakra

mój TŻ chce się walca nauczyć niestety na weselu leciały tylko dwie melodie i nie dałam rady więc będziemy ćwiczyć do skutku... poza tym chcemy trochę pierwszy taniec poćwiczyć żeby dodać kilka elementów co by przez 4 minuty nie bujać się tylko ale takie tylko malutkie elementy

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll...0102/385720885

idziesz się napić pach i umierasz no masakra
ooooo masakra i w taki sposób można życie stracić..... nigdzie nie jest bezpiecznie.... że to jeszcze starsza osoba dobra wiadomo zachwianie równowagi organizm już nie ten a tu młoda dziewczyna szok
Lili & Gabryś

Stary 2012-01-14, 13:35   #4920
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Mam podobnie. O ile z TŻem tańczy mi się super, bo potrafi mnie poprowadzić, to z innymi facetami jest jakaś masakra. Ja ich chcę prowadzić i czasami wręcz widać , jak się siłujemy Ale nic to
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości