Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-16, 16:49   #2581
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Na razie mnie nie boli, bo ciągle chodzę w okularach, ale pewnie gdybym założyła soczewki, to od razu by wszystko wróciło :/ Jedyne co jest teraz nie tak, to to, że chyba wzrok mi się pogorszył Dziwne trochę, bo kiedyś prawie wcale nie chodziłam w okularach i wada się nie pogarszała, a od roku chodzę non-stop, od rana do wieczora albo w okularach albo w szkłach i jest gorzej
Jedyne co mi przychodzi do głowy, to parówka i delikatne usunięcie wągrów Albo wizyta u kosmetyczki? Tylko że raczej problem będzie wracał....
No mi wada przez rok noszenia soczewek podniosła się z -2 na -2,75

Robię regularnie parówki, maseczki oczyszczające, używam plastrów na nos, toników z kwasami, kremów, maści itp. albo delikatnie sama je usuwam, ale wracają Do kosmetyczki też chodzę na peeling kawitacyjny i zabiegi oczyszczające. Muszę na następnych zajęciach w szkole zapytać babki od kosmetologii co poleca jeszcze. Już tyle kasy wydałam na pozbycie się tego dziadostwa i ciągle problem wraca.
Maala_Czaarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 17:01   #2582
lacrimachristi
Zakorzenienie

mala czarna moze sprobuj jakiegos peelingu u kosmetyczki???
Stary 2012-01-16, 17:10   #2583
91moniaa161
Zadomowienie

hej

czeko prześlicznie wyglądałaś
soph ładna sukienka
caate gratuluję 5

kallos działa cuda z moimi włosami + uwielbiam jego zapach

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Maala_Czaarna Pokaż wiadomość

Robię regularnie parówki, maseczki oczyszczające, używam plastrów na nos, toników z kwasami, kremów, maści itp. albo delikatnie sama je usuwam, ale wracają Do kosmetyczki też chodzę na peeling kawitacyjny i zabiegi oczyszczające. Muszę na następnych zajęciach w szkole zapytać babki od kosmetologii co poleca jeszcze. Już tyle kasy wydałam na pozbycie się tego dziadostwa i ciągle problem wraca.
Ja używam tego żelu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-all-in-1.html i problem z wągrami znikł

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 17:12   #2584
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

a ja miałam dzisiaj kolosa, nawet dob rze mi psozedł, a poprzedniego z gramatyki zaliczyłam na 5, zatem luzik teraz powtarzam materialy do jutrzejszego kolosa, został mi jeszcze jeden temat na szczescie pozniej muszę zrobić jeszcze kurs BHP i powtórzyć materiały z hiszpanskiego na srode. eh a po 18 jakos przychodzi TŻ. no nic jakoś dam radę
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 18:00   #2585
91moniaa161
Zadomowienie

Miłego wieczoru

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 18:00   #2586
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Dziewczyny co polecanie na usunięcie wągrów na nosie? Już nie wiem co mam z nimi zrobić. Nic mi nie pomaga - wszystkie kremy tylko wysuszają skórę, a to dziadostwo dalej siedzi Może macie jakieś sposoby, których jeszcze nie znam??
Azjatyckie plasterki

Dzień dobry dziewczyny

Przepadłam przez sesję, jeszcze sporo egzaminów mi zostało. Zaniedbałam się, po świętach utyłam, bo pozwalałam sobie na dużo za dużo, ale koniec z tym Mam nadzieje, że przy Was wytrwam i będę laseczka

Ma któraś z Was olejek Khadi stymulujący wzrost włosów? Na helfach kosztuje 58 pln i zastanawiam się czy warty jest swojej ceny?
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 18:32   #2587
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
ja wzielam poczte bo do paczkomatu musialabym jechac do miasta a to kolejne pieniadze na dojazd, wiec wole od razu do domu

moje pieniazki jeszcze sa bo czekaja na wesele, wiec nie tykam ich

ja spedzilam fajny week z TZ, matko jak u mnie sypie! dobrze ze nie musze jutro nigdzie jechac, masakra, boje sie jezdzic autem w takiej pogodzie
No ja je zarobiłam na swoje codzienny potrzeby, ale zakupiłam w tym sporo rzeczy typu laptop, telefon, okulary. No i przede wszystkim nie musiałam nikogo prosić o pieniądze Niestety co dobre się skończyło
możesz coś powiedzieć więcej na temat kolagenu naturalnego?pierwsze słyszę

Czekoladowa
super wyglądałaś sukienka śliczna, figura boska

Talullah
żeby moja opiekuna praktyk miała takie nastawienie jak ty nawet jak totalnie nie ma co robić to i tak siedzimy "bo będzie miała problemy ja nas wcześniej puści". Poza tym ledwie po mgr a nosi się jak nie wiadomo co a tylko 3 lata starsza

Odebrałam dziś okulary, na razie jest mi dziwnie Jak odzyskam kartę pamięci do aparatu to się Wam pokaże. Poza tym kupiłam wreszcie maskę jajeczną i szampon z ziaji do codziennej pielęgnacji

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 18:41   #2588
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
mala czarna moze sprobuj jakiegos peelingu u kosmetyczki???
Tak jak pisałam chodzę na peeling kawitacyjny, ale na krótko to pomaga.
Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość
Ja używam tego żelu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-all-in-1.html i problem z wągrami znikł
Dzięki za radę, ale skład nie dla mnie
Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Azjatyckie plasterki

Dzień dobry dziewczyny

Przepadłam przez sesję, jeszcze sporo egzaminów mi zostało. Zaniedbałam się, po świętach utyłam, bo pozwalałam sobie na dużo za dużo, ale koniec z tym Mam nadzieje, że przy Was wytrwam i będę laseczka

Ma któraś z Was olejek Khadi stymulujący wzrost włosów? Na helfach kosztuje 58 pln i zastanawiam się czy warty jest swojej ceny?
Azjatyckie plasterki?? Co masz na mysli? Nie słyszałam

Próbowała któraś maseczki z żelatyny i mleka? Pomaga?
Stary 2012-01-16, 18:51   #2589
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:

Szereg plasterków na nos, tylko pochodzą z Azji. Miałam na razie jeden rodzaj i spisały się, teraz czekam na kolejne

Maseczkę robiłam, ale nie potrafiłam dojść do dobrych proporcji i zawsze było coś nie tak Jak przetestujesz i coś z tego wyjdzie to daj znać

Zmykam na ćwiczenia
Stary 2012-01-16, 18:56   #2590
Talullah
Wtajemniczenie

Soph, Czekoladowa - bardzo ladne sukienki

Loluska - no u mnie tez jest taka roznica wieku Tez nie wiem czy nie bede miec problemow ale zwisa mi to, mam nadzieje ze nie A szkoda mi ich bylo bo wiem ze maja na dniach egzamin z medycyny sadowej a z okulistyki troche pozniej to sie zdaza nauczyc

Poza tym tak mi jakos dziwnie, np przyszla do mnie dziewczyna i sie pyta czy moze przyjsc odrobic zajecia i niby jest limit miejsc ale ja nie potrafie powiedziec twardo nie, za dobrze wiem ile te studia kosztuja nerwow wiec po co mam jej utrudniac? No i w koncu mialam 7 osob zamiast 5 ale co tam, najwyzej ja zgarne opieprz za to, juz i tak mnie nic w tym szpitalu nie zdziwi

Edytowane przez Talullah
Czas edycji: 2012-01-16 o 19:03
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 18:58   #2591
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej
Wróciłam z pracy nałożyłam olej lniany na włosy chociaż na 2godz
Śnieg u mnie sypie az zostawiłam auto u sąsiada bo pewnie nas zasypie
Stary 2012-01-16, 19:00   #2592
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

loluska a Ty cos studiujesz?

Jezu jestem taka senna, a ten TŻ coś się spóźnia
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 19:04   #2593
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Szereg plasterków na nos, tylko pochodzą z Azji. Miałam na razie jeden rodzaj i spisały się, teraz czekam na kolejne

Maseczkę robiłam, ale nie potrafiłam dojść do dobrych proporcji i zawsze było coś nie tak Jak przetestujesz i coś z tego wyjdzie to daj znać

Zmykam na ćwiczenia
Zamawiałaś pewnie na ebayu?

Nie wiem czy dam radę wytrzymać z tym na nosie ze względu na zapach
Stary 2012-01-16, 19:34   #2594
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Zamawiałaś pewnie na ebayu?

Nie wiem czy dam radę wytrzymać z tym na nosie ze względu na zapach
Uczestniczę w wizażowych rozbiórkach

Dla mnie zapach nie najgorszy, wąchałam gorsze
Stary 2012-01-16, 19:34   #2595
snowhitee
Zakorzenienie

Hej

Któraś prosiła o zdj płaszczyka więc wkleiłam do albumu przy okazji kozaki które kupiłam razem z nim

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam

ja już siedzę z olejem na włosach, potem użyję waxa

kupiłam sobie wczoraj na egzaminy beżową marynarkę w stradivarisie. planowałam kupić jakąś granatową, ale zbyt ohydnie się do tych ciemnych wszystkie paprochy przyczepiały, że od razu mi się odwidziało

dzisiaj mam zaliczenie z filozofii i coś czuję, że to będzie ciężko czytałam wczoraj książkę i co, większość to niezrozumiałe gadanie o niczym, wszystko można podsumować w kilku zdaniach, a nie na 100 stronach jak będzie kazał się rozpisywać na jakieś tematy, to będę mogła mieć z tym problem na szczęście kolega się tym interesuje, bo jego wujek jest filozofem, więc powiedział, że w razie czego mi pomoże
fajne mają te marynary

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
No ja je zarobiłam na swoje codzienny potrzeby, ale zakupiłam w tym sporo rzeczy typu laptop, telefon, okulary. No i przede wszystkim nie musiałam nikogo prosić o pieniądze Niestety co dobre się skończyło

Czekoladowa

Talullah
żeby moja opiekuna praktyk miała takie nastawienie jak ty nawet jak totalnie nie ma co robić to i tak siedzimy "bo będzie miała problemy ja nas wcześniej puści". Poza tym ledwie po mgr a nosi się jak nie wiadomo co a tylko 3 lata starsza

Odebrałam dziś okulary, na razie jest mi dziwnie Jak odzyskam kartę pamięci do aparatu to się Wam pokaże. Poza tym kupiłam wreszcie maskę jajeczną i szampon z ziaji do codziennej pielęgnacji
to czekamy na fotki

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 19:40   #2596
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

dziękuje dziewczyny jeszcze raz za mile komentarze tutaj i pod zdjęciami

a ja siedzę dalej z olejem od wczorajszego wieczoru, stwierdziłam ze i tak dziś nigdzie nie wychodzę więc nie zmywam

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 19:41   #2597
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość

Czekoladowa

Talullah

no wlasnie najlepsze jest to ze mozna sobie kupic co sie chce i nikogo o kase nie prosic
a o kolagenie troche tu a wiecej np na allegro w opisach aukcji:

Kolagen Naturalny likwiduje objawy starzenia się skóry: zmiany naczyniowe takie jak rozszerzone naczynka, “pajączki”, nadmierne rumieńce, trądzik różowaty i pospolity, zaczerwienienia oraz wszelkiego rodzaju zmiany pigmentowe: przebarwienia, piegi, plamy posłoneczne i starcze. Stosując preparat skóra jest jędrniejsza, bardziej elastyczna, zmniejszają się rozszerzone pory, zmarszczki czy też blizny zostają wygładzone. Skuteczny w zabiegach rewitalizujących cerę dojrzałą, w nieinwazyjnym liftingu twarzy, po zabiegach chirurgii plastycznej. Stosować również po oczyszczeniu mechanicznym cery, po opalaniu, solarium i jako podkład pod maseczki i makijaż.

Szerokie zastosowanie Kolagenu Naturalnego może zastąpić wiele kosmetyków które używamy na co dzień. Na jeden zabieg do całej twarzy i dekoltu zużywamy nie więcej niż 0,3ml. Opakowanie 30ml przy stosowaniu 2-3 razy dziennie wystarcza na ok. 1,5 miesiąca.

Skład wg INCI:

aqua, collagen, caprylyl glycol, elastin, lactic acid.

Kolagen Naturalny jest produktem wolnym od jakichkolwiek barwników, czy aromatów chemicznych. Jego skład tworzą wyłącznie: czyste białka nieuczulające, woda, stabilizatory oraz kwas mlekowy. Dla wielu osób uczulonych na setki składników kremów, żeli i odżywek - preparat ten będzie jedynym możliwym do pielęgnacji skóry twarzy.

Cytat:
Tak jak pisałam chodzę na peeling kawitacyjny, ale na krótko to pomaga.

Dzięki za radę, ale skład nie dla mnie

ja probowalam ale masakra, zrobilam cos zle bo jak sciagalam to tak mocno trzymalo ze wlosy z twarzy powyrywalam a zaskorniki zostalywiecej nie probuje
Stary 2012-01-16, 19:45   #2598
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Uczestniczę w wizażowych rozbiórkach

Dla mnie zapach nie najgorszy, wąchałam gorsze
Chodzi mi oczywiście o zapach mleka z żelatyną
Cytat:
no wlasnie najlepsze jest to ze mozna sobie kupic co sie chce i nikogo o kase nie prosic
a o kolagenie troche tu a wiecej np na allegro w opisach aukcji:

Kolagen Naturalny likwiduje objawy starzenia się skóry: zmiany naczyniowe takie jak rozszerzone naczynka, “pajączki”, nadmierne rumieńce, trądzik różowaty i pospolity, zaczerwienienia oraz wszelkiego rodzaju zmiany pigmentowe: przebarwienia, piegi, plamy posłoneczne i starcze. Stosując preparat skóra jest jędrniejsza, bardziej elastyczna, zmniejszają się rozszerzone pory, zmarszczki czy też blizny zostają wygładzone. Skuteczny w zabiegach rewitalizujących cerę dojrzałą, w nieinwazyjnym liftingu twarzy, po zabiegach chirurgii plastycznej. Stosować również po oczyszczeniu mechanicznym cery, po opalaniu, solarium i jako podkład pod maseczki i makijaż.

Szerokie zastosowanie Kolagenu Naturalnego może zastąpić wiele kosmetyków które używamy na co dzień. Na jeden zabieg do całej twarzy i dekoltu zużywamy nie więcej niż 0,3ml. Opakowanie 30ml przy stosowaniu 2-3 razy dziennie wystarcza na ok. 1,5 miesiąca.

Skład wg INCI:

aqua, collagen, caprylyl glycol, elastin, lactic acid.

Kolagen Naturalny jest produktem wolnym od jakichkolwiek barwników, czy aromatów chemicznych. Jego skład tworzą wyłącznie: czyste białka nieuczulające, woda, stabilizatory oraz kwas mlekowy. Dla wielu osób uczulonych na setki składników kremów, żeli i odżywek - preparat ten będzie jedynym możliwym do pielęgnacji skóry twarzy.

ja probowalam ale masakra, zrobilam cos zle bo jak sciagalam to tak mocno trzymalo ze wlosy z twarzy powyrywalam a zaskorniki zostalywiecej nie probuje
Ciekawe z tym kolagenem
Kurcze, to nie wiem czy robić

Snow, czekoladowa wysłałam Wam zaproszenia
Stary 2012-01-16, 19:48   #2599
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Chodzi mi oczywiście o zapach mleka z żelatyną

Ciekawe z tym kolagenem
Kurcze, to nie wiem czy robić

Snow, czekoladowa wysłałam Wam zaproszenia
już przyjęłam

Dbam o siebie

Stary 2012-01-16, 20:11   #2600
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Hej

Któraś prosiła o zdj płaszczyka więc wkleiłam do albumu przy okazji kozaki które kupiłam razem z nim

fajne mają te marynary

to czekamy na fotki
Ładny płaszczyk i kozaki.

Ja dzisiaj kupiłam zestaw do brwi z Essence.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 20:18   #2601
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Ładny płaszczyk i kozaki.

Ja dzisiaj kupiłam zestaw do brwi z Essence.
dziękuję
ja do brwi używam ostatnio ciągle ten korektor Delii

Dbam o siebie

Stary 2012-01-16, 20:21   #2602
party_girl7
Zakorzenienie

dziewczyny macie sciereczki muslinowe? warto takie kupowac czy to to samo co takie biedronkowe z mikrofibry? chcialabym sprobowac ocm
Stary 2012-01-16, 20:31   #2603
Kalpana
Zakorzenienie

Dziewczynki wstawiłam zdjęcia do albumu z okresu, kiedy miałam blond włosy i o niebo lepszą figurę... Proszę teraz o szczere opinie

K

Sz

Edytowane przez Kalpana
Czas edycji: 2012-01-16 o 20:33
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 20:40   #2604
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
dziewczyny macie sciereczki muslinowe? warto takie kupowac czy to to samo co takie biedronkowe z mikrofibry? chcialabym sprobowac ocm
Muślinowych nigdy nie miałam, więc nie mam porównania do takich z mikrofibry.
Cytat:
Dziewczynki wstawiłam zdjęcia do albumu z okresu, kiedy miałam blond włosy i o niebo lepszą figurę... Proszę teraz o szczere opinie
Wysłałam zaproszenie
Stary 2012-01-16, 20:50   #2605
Lainathiel
Wtajemniczenie

Cytat:
Na razie mnie nie boli, bo ciągle chodzę w okularach, ale pewnie gdybym założyła soczewki, to od razu by wszystko wróciło :/ Jedyne co jest teraz nie tak, to to, że chyba wzrok mi się pogorszył Dziwne trochę, bo kiedyś prawie wcale nie chodziłam w okularach i wada się nie pogarszała, a od roku chodzę non-stop, od rana do wieczora albo w okularach albo w szkłach i jest gorzej
Jedyne co mi przychodzi do głowy, to parówka i delikatne usunięcie wągrów Albo wizyta u kosmetyczki? Tylko że raczej problem będzie wracał....
Strasznie współczuję, też mam dość wrażliwe oczy, choć nie do tego stopnia. Niestety też soczewki mają to do siebie że bardziej niż od okularów pogłębia się od nich wada, bo mięśnie oka się rozleniwiają, bo mniej muszą pracować. U mnie wada długo długo się utrzymywała, a jak wymieniłam okulary na soczewki to poleciałam ponad 2 dioptrie w dół...

Byłam z koleżanką na zakupach i jestem tak mega zadowolona!!!! Zaoszczędziłam dzięki wyprzedaży 70 funtów!!! Kupiłam 2 swetry i jedną bezrękawkową narzutkę, tusz do rzęs i puder transparentny

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Cytat:
o widzisz, ja ostatnio miałam napisać ale mi wypadło w końcu z głowy Moim skromnym zdaniem o niebo Ci lepiej w blondzie i powinnaś wracać do niego jak najszybciej. Ewentualnie może jakiś karmelowy blond, coś leciutko pod brąz, ale na pewno nie ten kolor który masz teraz - on w ogóle Ci nie pasuje!
Stary 2012-01-16, 20:51   #2606
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
moim zdaniem lepiej w blond, szczerze to te czarne Ci nie pasują, nie grają z Twoją delikatną urodą, są zbyt intensywne, przytlaczaja Cie.. na Twoim miejscu spróbowałabym najpierw jasnego brązu, a ew potem blondu znowu.
Stary 2012-01-16, 20:57   #2607
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
moim zdaniem lepiej w blond, szczerze to te czarne Ci nie pasują, nie grają z Twoją delikatną urodą, są zbyt intensywne, przytlaczaja Cie.. na Twoim miejscu spróbowałabym najpierw jasnego brązu, a ew potem blondu znowu.
zgadzam się

Dbam o siebie

Stary 2012-01-16, 20:59   #2608
Lilith890502
Zakorzenienie

nadrobiłam Was w końcu
Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
swoje kupowalam w soczewki24, pro-optyk - jedno i to samo. ramki kosztowaly 220zl, szkla 130zl+robocizna, ale i tak dostalam rabat bo bylismy we dwojke to oboje zamknelismy sie w 330zl. w prownaniu do fielmanna, gdzie zawsze zostawialam tam 650-800zl to dla mnie to taniutko, a duuzo lepsza obsluga i wreszcie jestem zadowolona.
ja muszę się tez wybrać do optyka, żeby zakupic okulary, bo czasami nie chce mi się non stop w soczewkach siedzieć. Muszę popytać, co by cena mnie nie zabiła

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
Ostatnio przechodze ciezki okres,jest mi bardzo zle bylismy razem ponad 5 lat i nagle wszystko sie skonczylo,czuje zal,wscieklosc,pustke...b ylo juz tak dobrze,niby sie z tym pogodzilam,wrecz bylam szczesliwa,ze nie musze sie juz dluzej meczyc,a tu nagle zaczelam czuc wielki smutek Do tego nie moge sie dogadac z bylym w zadnej kwestii,ciagle mi docina,krytykuje to co robie,mam go dosc,zazdrosze niektorym ,ze po rozstaniu moga sie calkowicie odizolowac od bylych,w moim przypadku jest to niemozliwe,jestesmy polaczeni juz na zawsze przez naszego synka i chyba kiedys bedziemy musieli sie jakos dogadac,choc wiem,ze to nie bedzie latwe
trzymaj się cieplutko

Cytat:
mnie w samych soczewkach nie podskoczyła w ogóle, ale czasami od za długiego noszenia i siedzenia przy kompie oczy mi wysychają, a wtedy soczewki mnie podrażniają...

Kalpana w blondzie Ci ślicznie

dziewczyny, polećcie mi jakiś szampon do włosów przetłuszczających się . Teraz uzywałam tego https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...cy.html&next=1 i był ok, ale chciałabym na coś zmienić

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel

Edytowane przez Lilith890502
Czas edycji: 2012-01-16 o 21:07
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 21:11   #2609
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Muślinowych nigdy nie miałam, więc nie mam porównania do takich z mikrofibry.

Wysłałam zaproszenie
Przyjęłam
Cytat:
Napisane przez Lainathiel Pokaż wiadomość
Strasznie współczuję, też mam dość wrażliwe oczy, choć nie do tego stopnia. Niestety też soczewki mają to do siebie że bardziej niż od okularów pogłębia się od nich wada, bo mięśnie oka się rozleniwiają, bo mniej muszą pracować. U mnie wada długo długo się utrzymywała, a jak wymieniłam okulary na soczewki to poleciałam ponad 2 dioptrie w dół...

Byłam z koleżanką na zakupach i jestem tak mega zadowolona!!!! Zaoszczędziłam dzięki wyprzedaży 70 funtów!!! Kupiłam 2 swetry i jedną bezrękawkową narzutkę, tusz do rzęs i puder transparentny

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

o widzisz, ja ostatnio miałam napisać ale mi wypadło w końcu z głowy Moim skromnym zdaniem o niebo Ci lepiej w blondzie i powinnaś wracać do niego jak najszybciej. Ewentualnie może jakiś karmelowy blond, coś leciutko pod brąz, ale na pewno nie ten kolor który masz teraz - on w ogóle Ci nie pasuje!
Nie wiedziałam, że od soczewek się może wzrok pogorszyć A to tylko na początku, czy później też? Bo jak będzie coraz gorzej, to ja dziękuję za soczewki, już wolę okulary Bo już i tak mam strasznie słaby wzrok (-2) i bez okularów bardzo słabo widzę Chyba zacznę składać kasę na ten zabieg laserowy i będę miała spokój, bo noszę okulary od 6 klasy i każdy okulista mi mówi, że do końca życia się z nimi nie rozstanę
Dziękuję za szczerą odpowiedź Dobrze się w czarnych czuję i zawsze chciałam mieć ciemne włosy, ale teraz jak patrzę na te zdjęcia to wydaje mi się, że chyba faktycznie w blondzie było mi lepiej Tylko teraz problem z tym, żeby dojść do jasnych włosów. Dekoloryzacja odpada, bo mnie po pierwsze nie stać na nią, a po drugie strasznie niszczy włosy... Chyba muszę stopniowo schodzić, tzn. brąz, ciemny blond i dopiero, tylko nie wiadomo czy cokolwiek złapie na czarnych włosach.... Z tego co mi raz fryzjerka mówiła, to farba mi się strasznie już wżarła we włosy i musiałabym obciąć
Cytat:
Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
zgadzam się
Dziękuję dziewczyny za opinię Muszę tylko TŻtowi pokazać, co on o tym myśli.... Mam ochotę już jutro coś zrobić, przy okazji pobytu w miasteczku, ale wolałabym znać jego zdanie po dokładnym obejrzeniu zdjęć, a na razie to niemożliwe, bo ciągle się nie odzywamy

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Lilith dziękuję
Skoro tak wszystkie jednoznacznie twierdzicie, to coś w tym musi być

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 21:14   #2610
loluska
Zakorzenienie

Talullah
więcej takich ludzi ja Ty na tym świecie poproszę!

Ghana
robię studium dwuletnie Technik Masażysta. W tym roku kończę i mam ogromny mętlik co robić dalej. W grę wchodzą studia zaoczne i w tygodniu praca, albo sama praca. Tylko nie chcę studiować dla samego studiowania, a nie ciągnie mnie jakiś konretny kierunek. Rozważam w ostatnim czasie kosmetologię ale obawiam się chemii i do końca nie jestem przekonana do kierunku. Mogłabym to później połączyć z masażem jakoś fajnie. Fizjoterapia odpada bo totalnie mnie nie kręci rehabilitacja. I taki zonk totalny mam Niby tyle kierunków a jakoś nic do mnie nie przemawia.... A mgr masażu zrobić się nie da tylko ew fizjo.

Kalpana

w blondzie na prawdę Ci do twarzy. Podkreśla fajnie twoją urodę BLOND zdecydowanie!

snow

płaszczyk w moim stylu nie wiem jakim cudem ale dopiero dziś obejrzałam Twoje zdjęcia z albumu, widziałam wcześniej tylko jedno Masz niesamowitą urodę

party
brzmi ciekawie, ale wydaje mi się że jest dla dojrzalszej cery niż 20letnia?

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości