|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
| Pokaż wyniki sondy: Temat na nowy wątek! | |||
| Letnie bobasy robią wygibasy.VII-VIII 2011 |
|
3 | 5,26% |
| Mamo, Tato spójrzcie na mnie - siadam, wstaje już tak ładnie! |
|
7 | 12,28% |
| Letnie bobasy i ich mamy radosne z niecierpliwością czekają na wiosnę. |
|
0 | 0% |
| Płatki śniegu i czerwone noski- a letnie maluszki są poprostu boskie. |
|
2 | 3,51% |
| Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkujac czekamy na wiosnę. |
|
25 | 43,86% |
| Na pierwsze ząbki czekamy, przez co spać mamie czasem nie damy. |
|
3 | 5,26% |
| Sześć miesięcy już prawie wszyscy mamy, ale na sanki się jeszcze w tym roku nie wybieramy. |
|
4 | 7,02% |
| Siadam, wstaje, podskakuje - czasem mamie dokazuje ! |
|
13 | 22,81% |
| Pierwsze ząbki już mamy i pięknie już siadamy. |
|
0 | 0% |
| Ząbki się już pokazują i radośnie mamy podskakują. |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pierwsza zima naszych dzieci, jak ten czas szybciutko leci.Mamy VII-VIII 2011r
Cytat:
![]() Kajool zdrówka życzę! Ja Cię podziwiam! Trzymaj się Kochana! |
|
|
|
|
#4652 |
|
BAN stały
|
Dot.: Pierwsza zima naszych dzieci, jak ten czas szybciutko leci.Mamy VII-VIII 2011r
Dziewczynki jutro o 14 trzymajcie za mnie kciuki, mam egzamin na prawo jazdy
![]() mam nadzieje ze zdam, bo ogolnie instruktor mi robi jakies glupie podteksty, mam nadzieje ze to tylko zarty, ale normalnie wczoraj jak mialam jazde to mnie zamurowalo.. Jedziemy kolo galeri, i mowie mu ze jak teraz nie zdam, to nastepnym razem jak dokupie sobie godziny to przejedziemy sie przez ten podziemy parking pod galerią bo jak ja sama tam pojade to moze byc cięzko, A oon mi na to: Dobrze, ale pozniej pojdziemy na zakupy, ja mu ze ok, ale on płaci. A on na to: dobrze, ale pozniej idziemy do kina. ![]() jedziemy dalej i mowi mi: w lewo, no to ja w lewo, a on ze to nie to ze on jakies podteksty ze mam isc z nim na lewo, i sie smieje
Edytowane przez Bartessa Czas edycji: 2012-01-18 o 09:44 |
|
|
|
#4653 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczątka!
dzięki za miłe słowa! U mnie noc nawet nawet, 2 razy się obudził na jedzenie, ale nic nie zjadł. No i na smoka tez kilka pobudek. za potrzebujących
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
#4654 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Świetne te Twoje dzieciaki!Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() z a szczepienia!---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
za jutrzejszy egzamin!Ja też jeździłąm z dwoma takimi instruktorami. Każdy ich tekst brzmiał jakoś dwuznacznie |
||||
|
|
|
#4655 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
Wyszłam na chwilę zza krzaka U nas wszystko dobrze Trzymam kciuki dla tych, które proszą, gratuluję wszystkim, którym się należy, tulę potrzebujących, cieszę się z radującymi się - wszystko w mojej głowie, mam nadzieję, że się nie obrazicie, ale czasu brak na więcej niż czytanie z opóźnieniem ![]() Całuję moje Kochane Kobietki! Babonik, chętnie się wproszę na tą piękną i zapewne pyszną kawusię ![]() Moge zapytać, jaki to ekspres? Jeśli już pisałaś, pewnie doczytam ![]() Miłego dnia Mamuski! Edytowane przez wodaqua Czas edycji: 2012-01-18 o 09:57 |
|
|
|
#4656 |
|
Zakorzenienie
|
Marinko, nie zignorowałam Cię wczoraj, tylko wyłączyłam lapusia i czytałam z komórki, a nie mogłam napisać nic nie wiem czemu
![]() Dzien dobry wszystkim ![]() Bartessa kciuki !!!!!!!
|
#4657 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Dobry niej już są te bobry
no nic chłopak nie mówi ewentualnie napije się soczku i wymamle ze dwa chrupki kukurydziane Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() http://www.kamuflaz.com/news.php to moje ukochane studio! Cytat:
![]() no najpierw ten miętowy powiew mnie oszołomił, lecz po chwili było już bardzo przyjemnie myślę, że może jeszcze kiedyś powtórzę, ale oszczędzam sobie pastę bo taka pyszna ![]() ![]() będą kciukasy Cytat:
ja mam do dziś kiedyś wyciągnęłam to tż kazał włożyć z powrotemCytat:
Cytat:
|
|
#4658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już trzymam ![]() ![]() ![]() Moja siostra młodsza (19l) dzisiaj miała egzamin na prawko. Drugi raz oblała. Dzwoniła i ryczała strasznie ![]() Jeździła 30min, wracali już na ośrodek i gdzieś babka z dzieckiem zamierzała się przejść przez ulicę. Nie było pasów tam. Nie zatrzymała się i ją ulał. Że zagrożenie życia było. Trudno. Ryczy i mówi, że więcej nie zapisze się na żaden egzamin. Mam nadzieję, że jak ochłonie to zmieni zdanie. |
|
|
|
|
#4659 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() mam rcepte na pepti ze zniżką szczerze to bałam się, że da na 100% płatności, teraz takie cyrki.. ale ona dała bez problemu i powidziała, że wysyłanie niemowląt na badania do specjalistów w tej kwestii to totalna bzdura i to dopiero jest naciąganie NFZtu na koszty. poza tym powiedziała, że po to ludzie pracują i płacą składki, żeby korzystać jak trzeba ![]() i da nam recepte jak pójdziemy na szczepienie na zapas, żeby w razie czego jednak nie biegać i nei szukać po białymstoku myślącego lekarza ![]() kciuki dla wszystkich potrzebujących ![]() ide pochłonąć spagetti
|
|
|
|
#4660 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Shirko - jakiej frimy ta kaszka jablkowo-marchwiowa? Czesc dziewczyny..... My niedawno wstaliśmy juz po toalecie i śniadanku ...... w nocy byly dwie pobudki ale nie wiem o ktorej bo spalam (Tż wstawał) Dziś szczepienie ![]() Prosimy o kciuki......
Złoty krążek mi wcisną na ręce.... ![]() A ja rosnę i rosnę latem, zimą na wiosnę ![]() Jeszcze tylko..... ![]() Ząbki Igorka Edytowane przez SweetAngel1984 Czas edycji: 2012-01-18 o 10:01 |
|
|
|
|
#4661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bartessa a koło której galerii?
|
|
#4662 |
|
Wtajemniczenie
|
Podczytuję z pracy, ale ciiiii
![]() ![]() Chyba jestem uzależniona
|
#4663 | |
|
Zakorzenienie
|
ok
![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#4664 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4665 |
|
Zadomowienie
|
oj nie ladnie nie ladnie
|
|
|
|
#4666 |
|
Rozeznanie
|
agadus no właśnie na policzki to nawet przestałam nakładać a czoło mam wysypane i szczypie jak smaruję ... chyba jednak go odpuszczam
masz może jakąś sugestię jaki krem byłby dobry Mam cerę mieszaną ale wrażliwą. Jaki Ty teraz stosujesz?Sweet ![]() Jacieeee spoko nikt nie widziMam nadzieję, że jak ja wrócę do pracy to będę mogła podczytywać, ostatnio jakąś akcję zrobili i poblokowali strony
|
|
|
|
#4667 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
kolo galerii tęcza, w kaliszu jest jeszcze galeria carefour, ale to przy carefourze, to tam jest normalny parking. |
||
|
|
|
#4668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kiedy wracasz do Białego? Pyszne śniadanko masz |
||
|
|
|
#4669 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
5-6 mm 9-10 kaszka 12 obiadek ok 14 mm 17 mm 18 deserek no chyba że śpi wtedy niet 19.30-20 mm i spać ![]() Ale jak wroce do pracy to zamienie obiadek na 15 a mm na 12 ![]() Witam U nas dziś pobudka o 6.30 na szamanko a potem jeszcze sen do 8 . Było by dłuzej ale zadzwonił szef do Tża z jakąś pierdołą i obudził mi dziecko ![]() Marinka wszystkie Twoje tatuaże ![]() Lili ja po prostu powkładałam wszystko do porowaru i gotowalam warzywa są pycha takie kruche . Wczoraj zrobiłam warzywka dla Krystka ale dzieć dostał odruchu wymiotnego A ta sytuacja u siostry na egzaminie dziwna , ja też bym sie nie zatrzymała ale zapytam Tża co by zrobił w końcu tyle lat jest kierowcą ![]() Bartessa ![]() Brumek Eve Sweet ![]() Patik moj Tż też ma takiego "starego" chrześniaka Za godzinke jedziemy do przychodni za kciuki podziękuje jak wrócimy
|
|
|
|
|
#4670 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny, ile czasu zajmuje zrobienie prawka i ile kosztuje ta przyjemnosc? tak mniej wiecej?
|
|
|
|
#4671 |
|
Zakorzenienie
|
Cookie ja robiłam 5 lat temu i to było 1200 zł, a czas - mi przeciągnęło się do roku. Zdałam za 3 razem.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
#4672 |
|
Zakorzenienie
|
Mysle ze ok 2-3 tys. jak długo ze 2-3 miesiące, zależy jaka szkoła ilu ma chętnych kursantów.
|
|
|
|
#4673 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
kurs podstawowy- moj 1350, ale nawet slysze ze sa po 2000 egzamin i testy 140 jak nie zdasz to kolejne koszta, ja juz doplacilam jakies 500 zl. z tym ze 200 jeszcze przed 1 egzaminem, bo nie czulam sie dobrze za kółkiem. godzina jazdy dodatkowa 40 zl. robie juz od listopada. tzn jazdy. a od wrzesnia chodzilam przez 2 msc na wyklady/ dziekuje za kciuki Edytowane przez Bartessa Czas edycji: 2012-01-18 o 10:28 |
|
|
|
|
#4674 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4675 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() spagetti to moj czuly punkt! mog jsc je na okraglo![]() ja w ogol kocham makaron miloscia wielka i bzgraniczna
|
|
|
|
|
#4676 |
|
Zakorzenienie
|
zmalowana no coś Ty, nic się nie stało !
![]() Cookie makaron o też mój numer jeden. Wszystko inne mogłoby dla mnie nie istnieć. Kocham.
Edytowane przez Marina1 Czas edycji: 2012-01-18 o 10:30 |
|
|
|
#4677 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakie warzywa gotowałaś? To każde warzywo w osobnej komorze nie? Rany, nie smiejcie się. Jestem zielona w temacie jak brokuł ![]() A co do siostry... Mnie uczyli, że jak ktoś już wlezie na jezdnię, albo ewidentnie widać, że zaraz wlezie to trzeba przepuścić. I strefa zabudowana jak jest to też. Nie wiem jak dokładnie z nią było bo nie szło się dogadać. Załamana była. ![]() ![]() za wizytę ![]() Cytat:
Dodatkowo egzamin 120zł. I jak chcesz wykupić godziny dodatkowe to 35zł za sztukę. U nas deserku czas część II
|
||
|
|
|
#4678 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja tam się cieszę, że jesteś uzależniona Zawsze więcej czytania Ciesz się, że masz możliwość czytania i pisania w pracy
|
||
|
|
|
#4679 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzien Dobry dziewczynki
ja juz po szybkich zakupach w Biedronie i sniadanku a teraz kawusia. Czekam na ojca to pojdzie z Marys na spacer a ja umyje w tym czasie glowe i ogarne dom. Poznie zawioze TZ do pracy i odbiore mojego brata od mamy (przylecial z Anglii na tydzien).Cytat:
a instriktor - oh oh myslalby se kto. Dobrze ze ma kursantki bo tak by nie umial zagadac |
|
|
|
|
#4680 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej Baby! Ja tak szybko, bo zaraz koniec taryfy ulgowej, czyli drzemki dzieciecia.
Przede wszystkim kciuki za szczepienia - Vaniliova, Eveewe, Brumek, Sweet Brumeczkudziś krwi już nie bylo, ale z jednego czka cały czas wypływa troszke ropki usilnie płukamy i masujemy, mam nadzieje że sie udrożnią [/QUOTE] Dobrze, ze juz bez krwi, oby to bylo tylko oczyszczanie. Cytat:
Cytat:
tam u dolu sa pomysly na Dzien Babci i Dziadka. Ja juz zrobilam z dziewczynami, teraz jeszcze Antek musi przybic "piatke". Cytat:
Zdasz na pewno! Cytat:
1. Super, ze masz takiego pediatre! 2. Nie rob smaka ![]() To dzis juz mniejszy kociol? Ufff, spi jeszcze... to zrobie sobie kawe, to na pewno wstanie. |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:32.

za potrzebujących
na razie daje 3-4 raczki i pada na brzuch ale spokojnie przedostaje się już tam gdzie chce.
)) gość zakochany w małym, zawozi na rechabilitację, ona kwitnie, ma pracę...
bo wszyscy przede mną byli negatywni...A z okiem idę dopiero w piątek rano do neurologa...

ja mam do dziś kiedyś wyciągnęłam to tż kazał włożyć z powrotem

zębole