Jednym już figurki wracają, inne jeszcze z brzuszkami biegają. Mamusie I-II 2012. - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-20, 09:23   #901
klaurencja
Raczkowanie

Dot.: Jednym już figurki wracają, inne jeszcze z brzuszkami biegają. Mamusie I-II 201

GRATULACJE dla kolejnych rozpakowanych mamus! Inutil, , , trzymaj sie tam!

Uska, zazdroszcze, ja od dwoch dni to na resztkach energii jade. A gdzie kupie ten lek na kolki? W aptece bedzie?
Stary 2012-01-20, 09:54   #902
Lucy1111
Zakorzenienie

Dot.: Jednym już figurki wracają, inne jeszcze z brzuszkami biegają. Mamusie I-II 201

UWAGA, UWAGA

Inutil urodziła ok. godz. 9:00 małego Julianka, który waży 3900g, mierzy 61cm!!!!!

Rozmawiałam z jej mężem, ale jestem podekscytowana Skończyło się niestety cesarką, ale są już w trójeczkę na sali i są szczęśliwi!!

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
1. sms od Kamciurki

Alex jest juz na swiecie jest piekny podobny do tatusia wazy 3300 i ma 50cm. urodzil sie o 5,50
gratulacje
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 09:58   #903
klaurencja
Raczkowanie

INUTIL NARESZCIE GRATULACJE!!!
Stary 2012-01-20, 09:59   #904
czubasek20
Zakorzenienie

Helloł widzę ze wyspyp dzieciaczków był

My mieliśmy z mężem straszną noc, najpierw mała się nie ruszała i nie reagowała na tarmoszenie więc obydwoje z płaczem zbieraliśmy się na IP ale zaczęła lekko kopać wiec kamień z serca. A potem miałam skurcze, na szczęście to były przepowiadające.

lecę nadrabiać.

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 10:05   #905
staraupa
Raczkowanie

INUTIL nareszcie, hurrra !!!!! GRATULUJE JULIANKA STRASZNIE SIĘ CIESZĘ!!!!!!!
staraupa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 10:06   #906
Mijus
Rozeznanie

Dzień Dobry
Dopadł mnie strach przed porodem...masakaraZaczynam panikować Wszystko spowodowane tym, że całą noc bolał mnie brzuch...tak jak przy bolesnej miesiączce Jeszcze tak nie miałam...wziełam godzinę temu no-spę i trochę ulżyło, ale cały czas coś czuje...boje się

Cytat:
Napisane przez violette7 Pokaż wiadomość
Czytałam że zachwalałyście Sab Simplex na kolki można wiedzieć gdzie je dostałyście ?
Ja znalazłam tylko takie 2 stronki:
http://www.sabsimplex.pl/zamowienie.php

http://www.sabsimplex.info.pl/sklep

czy któraś z Was zamawiała z nich może?
Ja zmówiłam z tej pierwszej stronki wczoraj, zobaczymy kiedy dotrze

Cytat:
hej mamuski ja z dwiema dobrymi wiadomosciami

1. sms od Kamciurki

Alex jest juz na swiecie jest piekny podobny do tatusia wazy 3300 i ma 50cm. urodzil sie o 5,50

a to ci ranny ptaszek

a druga ze moje dziecko jak zaneslo kolo 20 to wstalo o 1 zjadlo pogadalo ze mna i przed 2 bylo juz w lozeczku teraz wstalo przed 6 zjadlo i spi ja sie umylam wkoncu dokladnie a nie na szybko bo sie drze;p;p wyprasowalam tone jego ciuchow i tetr.. i teraz pije kawke i mam czas na wizaz i wszytskie zaleglosci
tej nocy uzylam kropli Infacol pomogly
Gratulacje dla kamciurki

Uska - super, że dzidziul dał odsapnąć mamusi

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
UWAGA, UWAGA

Inutil urodziła ok. godz. 9:00 małego Julianka, który waży 3900g, mierzy 61cm!!!!!

Rozmawiałam z jej mężem, ale jestem podekscytowana Skończyło się niestety cesarką, ale są już w trójeczkę na sali i są szczęśliwi!!

gratulacje

Gratulacje Namęczyła się bidulka no ale już za nią
Stary 2012-01-20, 10:15   #907
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
a to spoko
juz myslalam, ze i Ty mnie zostawilas i poszlas rodzic
fajnie, ze ciaza donoszona - juz sie nie musisz niczym martwic
a co to sie bedzie dzialo przy wykurzaniu,to az sie boje pomyslec
tesciowka lepiej niech opusci domiszcze, bo jeszcze sufit jej sie na glowe zwali

Na razie nici z szlaństw bo tz ma na 5 rano do pracy i o 21 jest już styrany
ale nie narzekam , nie mam ochoty
boje sie na tej końcówce jak choler.a. Tylko leże i liczę ruchy w czwartek chce zostać w szpitalu i już urodzić bo zwariuje ze strachu
Cytat:
Wiadomosc od Agatka:
Jutro wieczor Andrzej wyjezdza do nas. Ja jestem padnieta. Od wczoraj od 4 rano nie spie. Bezsennosc plus skurcze plus porod wykancza. Chodze po scianach... I jeszcze oszolomiona jestem. Dziwnie mi. Pewnie forum nie nadrobie. Kinga lezy przytulona do mnie a ja padam. Andrew to sie poplakal jak uslyszal placz i nowine w sumie meczylam sie z porodem 13 h z czego 3,5 na porodowce, bo se polozne w ch...ja leca :/ Dobrze,ze moja bylam, to mi ulzyla...

czyli będzie Kinga
Cytat:
hej laseczki

Agawoo piala o 13,45 ze miala cesarke u ich coreczka jest juz na swiecie wazy 3080 nie wie ile wazy..jak dojdzie do siebie napisze wiecej pozdrawia

i lece dalej do mojego bo ryczy.. suszarka pomaga na chwilke tylko..
Gratulacje
Cytat:
Dziewczyny, ja tylko na chwilkę. Od rana nie miałam prądu i nie mogłam Wam przekazać wiadomości od Inutil

Ola w nocy urodziła Mikołaja. Podobno mały jest kudłaty
(tak, tak.... na pewno chodzi o Olcię)

nie nadrabiam, bo zaraz będę miała gości. Zajrzę do Was wieczorem.
GRATULACJE

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
Dzis byla u mnie tesciowa i uraczyła mnie 'niezawodnym' sposobem obliczania daty porodu. Niby za' jej czasów ' lekarz kazał liczyć od pierwszego ruchu dziecka , ze to jest skonczony 17tc , i wtedy liczyc do 40tc rzekomo u niej sie sprawdziło co do dnia

I tak wlasnie z ciekawosci sobie policzyłam, i wyszło ze z tym niezawodnym sposobem powinnam miec 2 tygodniowego niemowlaka w domu
też to słyszłam i też według tej metody powinnam mieć 2-3 tyg niemowlaka
Cytat:

1. sms od Kamciurki

Gratulacje

Kamciurka miała termin na ten dzień co ja
Cytat:
UWAGA, UWAGA

gratulacje

GRATULACJE

Julianek - piękne imię

A mi się dziś śniło że poszłam do łazienki i wyleciała ze mnie zamiast wód- krew
a potem ze jak się podcierałam to miałam na papierze śluz zabarwiony krwią ale ten drugi sen był tak realny że aż tz się pytałam czy w nocy go nie budziłam i nie mówiłam że rodzę. Naczytam się na forum o wodach, czopkach i teraz mam .

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z

Edytowane przez czubasek20
Czas edycji: 2012-01-20 o 10:17
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 10:17   #908
dph
Rozeznanie

Cytat:

1. sms od Kamciurki

a to ci ranny ptaszek

a druga ze moje dziecko jak zaneslo kolo 20 to wstalo o 1 zjadlo pogadalo ze mna i przed 2 bylo juz w lozeczku teraz wstalo przed 6 zjadlo i spi ja sie umylam wkoncu dokladnie a nie na szybko bo sie drze;p;p wyprasowalam tone jego ciuchow i tetr.. i teraz pije kawke i mam czas na wizaz i wszytskie zaleglosci
GRATULACJE DLA KAMCIURKI
dla Igorka za taką piękną nockę

Cytat:
UWAGA, UWAGA

gratulacje
DLA INUTIL i GRATULACJE dla małego wielkoluda
Stary 2012-01-20, 10:42   #909
Misienka23
Raczkowanie

Cytat:

1. sms od Kamciurki
gratulacje dla KAMCIURKI

to masz wspaniale malenstwo, tylko pozazdroscic

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:
Napisane przez violette7 Pokaż wiadomość
Mi jeden termin z ostatniego USG minął (17.01) teraz czekamy na termin z OM na 23.01 - zobaczymy czy coś się rozkręci na razie cisza, ani żadnych skurczy, żadnego odejścia / sączenie wód, kompletnie nic nie wskazuje na to aby to miało być już niedługo No nic czekamy z niecierpliwością na Weronisię
ja mam na 26 go i tez zero skurczybykow, moze jakies delikatniutkie. ale wiesz kobiety roznie rodza i moze nawet nie zauwazysz, ze pojdzie taaaak szybko, tego Ci zycze

Misienka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 10:50   #910
paulaLbn
Raczkowanie

dzien dobry
witam kolejne mamusie i dzieciaczki
Cytat:
Napisane przez BebiBebi Pokaż wiadomość

A teraz pytanie do mam rozpakowanych :

Mamuśki, które rodziły sn, miałyście znieczulenie ?

Pozdrowionka dla wszystkich i miłego dnia

P.S. Upiekłabym jakieś ciasto, ale nie mam pomysłu. Macie jakiś pomysł ?

u mnie niestety nie zdazyli podac zzo, wiec poszło bez
a ciacho to bym zjadla, tylko zastanawiam sie czy małemu nie zaszkodzi <mysli> Mamusie karmiace: czy odzywiacie sie normalnie czy jakas diete trzymacie?
Stary 2012-01-20, 11:03   #911
ultraradiola
Wtajemniczenie

Cytat:
UWAGA, UWAGA

gratulacje
gratulacje dla mamusi i Julianka

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 11:16   #912
Haniula
Zakorzenienie

Gratulacje dla Kamciurki i Inutil
teraz by sie przydały jakies dziewcznki do pary - która dziś wypuści swoja córe?

Moj tz dziś wraca miał byc jutro, ale uda sie predzej

A ja mam wisielczy nastrój i nic mi sie nie chce
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 11:17   #913
agacia_cz
Zadomowienie

gratuluję nowym mamusią
agacia_cz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 11:26   #914
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:
UWAGA, UWAGA

GRATULUJE!!!!!!

Cytat:
Napisane przez paulaLbn Pokaż wiadomość
dzien dobry
witam kolejne mamusie i dzieciaczki

u mnie niestety nie zdazyli podac zzo, wiec poszło bez
a ciacho to bym zjadla, tylko zastanawiam sie czy małemu nie zaszkodzi <mysli> Mamusie karmiace: czy odzywiacie sie normalnie czy jakas diete trzymacie?
Ja odzywiam sie raczej ostroznie, nie jem slodyczy, ew. skusze sie kiedys na gorzka czeko, jem delikatne mieso, z owocow jablko/banan, warzywa surowe pomidor-ogorek, bulki, razowe pieczywo, czasem jogurt, ser bialy, ale to ostroznie i patrze na buzke malego. wedlina tylko indyk/kurczak.

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 11:28   #915
ultraradiola
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
Moj tz dziś wraca miał byc jutro, ale uda sie predzej

A ja mam wisielczy nastrój i nic mi sie nie chce
mój tz wraca jutro rano i już tak strasznie się cieszę ważne żeby jeszcze tylko jedna noc wytrzymać a potem malutki może się pchać na świat kiedy tylko chce

kamciurka spóźnione gratulacje bo przeoczyłam wiadomość o narodzinach Alexa

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 11:35   #916
snesha
Rozeznanie

Hej. Rzadko zaglądam bo mi się źle pisze na leżąco. Ale co tu się wyrabia. Nie dość że mam do nadrobienia 23 strony to jeszcze tyle dzieciaczków pojawiło się na świecie !!! Ja zaraz zwariuję z zazdrości !!! Ile emocji !!!

GRATULACJE DLA NOWO ROZPAKOWANYCH MAMUSIEK I DZIECIACZKÓW!!!!

Milli_85 i Wojtusia
Bambuska i Tymusia
Sofcii i Julci
Renaty i Lilki
Annyonne i Konradka
Agatka i Kingusi,
ELIZY84 i Nikoli
Oluski1988 i Mikołajka
Agawoo i małej córeczce
Kamciurkce i Alexowi
Inutil i Juliankowi

……………………………………
Blanszor – Alanek cudowny słodziak
MartuNiunia87 – wózek super, kolor genialny a i brzuszek niczego sobie
agawoo – 4 koła jak się patrzy
n1kotynka – fajnie, że już możesz dojść do siebie po wizycie teściowej. Nic się nie przejmuj, że się obraziła. Może się trochę zastanowi nad swoim postępowaniem
MissZuzia – super opis porodu, może trochę mniej się boję
…………………………………..
Dziewczyny, dzięki za pocieszenie po stracie rodzinnego zwierzaka.

U mnie nic się nie dzieje. Staram się leżeć, ale ciężko bo zawsze coś jednak trzeba zrobić – obiad, odgarnąć mieszkanie, jechać na badania czy do mechanika z autem.
Ale przynajmniej nie mam żadnych skurczybyków. W sumie to się dziwę, bo wy piszecie ciągle o jakiś skurczach, a ja nic nie czułam ani razu!!! A przecież coś musiało być skoro szyjka skrócona. Wizyta u gin. dopiero w środę, zobaczymy.
snesha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 11:47   #917
Angelika_26
Raczkowanie

Gratulacje dla Kamciurki i Inutil!!!

Ja się zbieram do przedszkola na przedstawienie z okazji Dnia Dzaidka i Babci.
Angelika_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 11:53   #918
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki

Hejunia

Wczoraj dostałam list, mój tż zafundował sobie dość kosztowne zdjęcie......nie dosć ze 80euro kosztowało to tylko tablice rejestracyjne są na nim . ...... Trochę to wkurzające bo wcale nie piracił, to było w Dubline i na 50tce miał 58km/h.

Cytat:
Kasik nam dzis pediatra tez to przepisal i mamy nie zapeszajac spi poki co, a tak to od 18 do 23 byla tragedia wiec miejmy nadzieje, ze bedzie działało, tylko u nas Nikos nie bardzo chce to przełknać, chyba mu nie smakuje
Mojej też nie smakowało, wykrzywiała się na maxa a raz wszystko wypluła
Oby i wam pomogło

Cytat:
Napisane przez BebiBebi Pokaż wiadomość
A teraz pytanie do mam rozpakowanych :

Mamuśki, które rodziły sn, miałyście znieczulenie ?

za 38 tydź.

Ja miałąm znieczuleni które działało 1 godzinę i dobrze ze je wzięłam bo przynajmniej troche odpoczęłam

Cytat:

1. sms od Kamciurki

a to ci ranny ptaszek

Kamciurka gratki

Uska superowo że krople pomogły

Cytat:
Napisane przez staraupa Pokaż wiadomość

ja wczoraj miałam koszmar jakiś. Od 11 zaczęły mi się skurcze, znaczy brzuch sięstawiał w taki stozek i ciągneło w dół i tak co równe 20 min. Potem pojawiło się delikatne plamienie i mały wogóle się nie ruszał. Spanikowałam więc i pojechałam na IP, tam się okazało że te skurcze to przepowiadacze takie (trwały od 11 do 21 co 20 min) a plamienie bo się szyjka rozwiera i przygotowuje do porodu. Lekarz zawyrokował że do poniedziałku powinno się zakończyć porodem. No zobaczymy, Brzuch mnie cały czas teraz ciągnie jak na okres....mam nadzieję że to się szybko rozkręci.
AgaMilli jakoś czuję że my razem urodzimy
Miłego dzionka kochane!
No to kciuki

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
Helloł widzę ze wyspyp dzieciaczków był

My mieliśmy z mężem straszną noc, najpierw mała się nie ruszała i nie reagowała na tarmoszenie więc obydwoje z płaczem zbieraliśmy się na IP ale zaczęła lekko kopać wiec kamień z serca. A potem miałam skurcze, na szczęście to były przepowiadające.

lecę nadrabiać.
Bidulko ale sie zestresowałaś.

Inutil gratulacje Julianka jednak Julianek a nie Aleksander

Cytat:
Mamusie karmiace: czy odzywiacie sie normalnie czy jakas diete trzymacie?
Ja od samego początku postanowiłąm ze nie będę świrować z mocną dietą i w zasadzie wystrzegam sie potraw wzdymających ale jeśli chodzi o te uczulające typu czekolada,pomidor, mleko, owoce cytrusowe to jek bardzo umiarkowanie ale jem
Przedwczoraj zjadłam magnuma i małej nie wysypało

Edytowane przez kasikzaki
Czas edycji: 2012-01-20 o 11:55
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 12:11   #919
pearpearl
Wtajemniczenie

Widze, ze moj post z telefonu nie doszedl.
Napisalam nad ranem, jak tylko sie dowiedzialam,ze Kamciurka urodzila. Dobrze, ze Uska byla na posterunku
Swoja droga, ciekawe, czemu nie zapisalo go?

W tamtym poscie pochwalilam Uskowego Igorka, ze tak ladnie dal mamie odpoczac

Inutil, gratulacje dla Ciebie i Julianka !!!!! Ten maly Julian wcale nie taki maly !!! Kawal klocuszka

Cytat:
Napisane przez Mijus Pokaż wiadomość
Dzień Dobry
Dopadł mnie strach przed porodem...masakaraZaczynam panikować Wszystko spowodowane tym, że całą noc bolał mnie brzuch...tak jak przy bolesnej miesiączce Jeszcze tak nie miałam...wziełam godzinę temu no-spę i trochę ulżyło, ale cały czas coś czuje...boje się
Mialam dokladnie to samo. Ok.3 w nocy zlapal mnie taki bol jak na okres, ze bez zastanowienia siegnelam po dwie nospy. Czekalam, czekalam, a bol sie nasilal. I juz nawet mowie sobie w myslach do brzucha - no tak, to jednak nie poczekasz na kolderke?
Raptem dotknelam sie tam w okolicach i bylo mokre, wiec juz w ogole zalamka i lzy w oczach. Poszlam do lazienki zobaczyc,co sie dzieje, ale sie okazalo, ze z nerwow tak sie spocilam, ze mialam wszystko mokre i ze to nie wody. W koncu usnelam...

Ale juz widze swoja reakcje na porod... Nie ma radosci, podniecenia i szczescia, tak jak u innych dziewczyn. U mnie jest jeden wielki strach i przerazenie :/

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
Na razie nici z szlaństw bo tz ma na 5 rano do pracy i o 21 jest już styrany
ale nie narzekam , nie mam ochoty
boje sie na tej końcówce jak choler.a. Tylko leże i liczę ruchy w czwartek chce zostać w szpitalu i już urodzić bo zwariuje ze strachu
ja na szczescie ruchow liczyc nie musze, bo Mala rusza sie non stop. Jak bedzie taka ruchliwa po urodzeniu i tak samo rzadko bedzie sypiac to mamy z tztem prze-ki-cha-ne

A Ty bednia sie namartwilas. Dobrze,ze na marne

Sometimes when I close my eyes, I can't see

Edytowane przez pearpearl
Czas edycji: 2012-01-20 o 12:15
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 12:15   #920
agacia_cz
Zadomowienie

pearl ja też jestem przerażona porodem ;/ każdy sygnał wywołuje u mnie panikę i płacz każdy mi mówi: pewnie chciałabyś już urodzić" a ja sobie odpowiadam w myślach =jeszcze nie, nie jestem gotowa ;(
agacia_cz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 12:23   #921
pearpearl
Wtajemniczenie

Agacia, mam dokladnie to samo...
I glupio mi sie przyznac przed tymi wszystkimi ludzmi, ze ja wcale jeszcze nie chce i ze im blizej, to dla mnie tym gorzej.
Chcialabym jeszcze pochodzic w tej ciazy kilka miesiecy...

wiadomosc od Bambuska:
Ale kicha Mielismy dzis na 99% wyjsc ze szpitala - niestety ten 1% zepsul wszystko. Ponoc jutro juz na pewno, ale juz sie nie nastawiam nawet. Pozdrowienia i buziaki dla Dziewczyn

Stary 2012-01-20, 12:25   #922
Misienka23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agacia_cz Pokaż wiadomość
pearl ja też jestem przerażona porodem ;/ każdy sygnał wywołuje u mnie panikę i płacz każdy mi mówi: pewnie chciałabyś już urodzić" a ja sobie odpowiadam w myślach =jeszcze nie, nie jestem gotowa ;(
a ja jestem chyba bardziej ciekawa niz przerazona, oczywiscie boje sie bo to nic przyjemnego.... ale juz tak bardzo chcialabym zobaczyc mojego maluszka a tu jeszcze tydzien i kto wie czy nie dluzej... tylko ze u mnie nic sie nie dzieje, dzisiaj w nocy mialam jakies schizy ze mi wody odchodza... ale to tylko wlasnie i pot i chec siku... ech ile jeszcze

Misienka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 12:35   #923
aniaxxxxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Misienka23 Pokaż wiadomość
a ja jestem chyba bardziej ciekawa niz przerazona, oczywiscie boje sie bo to nic przyjemnego.... ale juz tak bardzo chcialabym zobaczyc mojego maluszka a tu jeszcze tydzien i kto wie czy nie dluzej... tylko ze u mnie nic sie nie dzieje, dzisiaj w nocy mialam jakies schizy ze mi wody odchodza... ale to tylko wlasnie i pot i chec siku... ech ile jeszcze
Misienka, to tak jak ja... juz bym chciala urodzic ale wiadomo bolu sie boje.. tylko u mnie zadnych objawow przedporodowych... wkurza mnie to i dzis ide kupic herbatke z lisci malin.. trzeba mala wykurzac bo mamuska sie niecierpliwi
Stary 2012-01-20, 12:35   #924
mala_stopka
Zadomowienie

hej hej

no proszę, chwile mnie nie było i kolejne dzieciaczki na swiecie ale się dzieje

gratulacje dla nowo rozpakowanych Mamuś!!!

a ja mam coraz mniej czasu...
do tego Iga zaraziła mnie jakims okropnym suchym kaszlem i tak sobie churchlam i mam nadzieje, ze nie przejdzie na Maje...
mala_stopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 12:40   #925
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

gratulacje dla nowych dziudziusiów i nowych mamuś

jak ten czas leci.....niedawno ja sama brzucha nie mialam i dzis rozmawialam z kolezanka ktora dopiero zaczyna droge do macierzynstwa i czulam sie jak jakis dinazaur

a mam pytanie,moze ktoras miala tak,ze z piersi sie saczylo ale przestalo?
od jakiegos tygodnia mam sucho pod bluzką
mam sie martwic?
Katerina_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 12:54   #926
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki

Cytat:
Napisane przez Katerina_00 Pokaż wiadomość
gratulacje dla nowych dziudziusiów i nowych mamuś

jak ten czas leci.....niedawno ja sama brzucha nie mialam i dzis rozmawialam z kolezanka ktora dopiero zaczyna droge do macierzynstwa i czulam sie jak jakis dinazaur

mam sie martwic?
Mi siara w trakcie ciazy leciala tylko kilka razy, a przez ostatni miesiac to w ogóle.
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 12:56   #927
pearpearl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Katerina_00 Pokaż wiadomość
mam sie martwic?
sporo dziewczyn tak mialo - najpierw cos tam cieklo, a pozniej przestawalo

Stary 2012-01-20, 12:58   #928
agawoo
Zakorzenienie

Dziewczynki ją mam info od Boroo n też miała cesarke wczoraj,synek jest już z nimi. Dziękuję za gratulacje,nie dam rady napisać więcej na razie

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 12:59   #929
snesha
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość
Hejunia

Wczoraj dostałam list, mój tż zafundował sobie dość kosztowne zdjęcie......nie dosć ze 80euro kosztowało to tylko tablice rejestracyjne są na nim . ...... Trochę to wkurzające bo wcale nie piracił, to było w Dubline i na 50tce miał 58km/h.
Sporo jak na zdjęcie "bez twarzy" Może zgłoście reklamację? Jak już płacić, to za takie które można sobie na witrynce postawić w ramce. A co
snesha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 13:05   #930
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

Cytat:
sporo dziewczyn tak mialo - najpierw cos tam cieklo, a pozniej przestawalo
czy to oznacza,ze nie bede miala pokarmu?
Katerina_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości