Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-20, 19:37   #2881
Lenka_1987
Zadomowienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII

Cytat:
Napisane przez Maala_Czaarna Pokaż wiadomość
Za taką cenę to ja też kupowałabym tylko takie rzeczy których byłabym na 1000% pewna. Jak mam 10 zł/kg i moje malutkie rzeczy wychodzą dosłownie za grosze to często nawet nie przymierzam, biorę co mi się spodoba a w domu jest selekcja - albo daję siostrze, albo sobie przerabiam albo odsprzedaję komuś. Myslę, że i tak to mi się opłaca, bo jak widzę ceny w sklepie to padam Niestety do tej pory nie udało mi się upolować ramoneski o jakiej marzę na wiosnę i chyba będę zdana na sieciówki Pokaż ten sweterek?
Też przeczesuję ciuchlandy w poszukiwaniu ramoneski

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
już wkleiłam do albumu na 2 zdj widać lepiej, że jest przeplatany trochę złotą nitką sorki za pozy ale samowyzwalaczem robione
Fajny sweterek
Ale twoje włosy...
Takie gęste i zadbane
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 19:40   #2882
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Też przeczesuję ciuchlandy w poszukiwaniu ramoneski

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Fajny sweterek
Ale twoje włosy...
Takie gęste i zadbane
dziękuję

czekam na Tż aż wróci o 21 idziemy świętować jego imieniny

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 19:46   #2883
Lainathiel
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzieciecy rozmiar?? Bo mój tak W ogóle, mialam juz ci kiedys pisać że na moją przyjaciolke mówię Leńka i jest urodzona w 1987 r.

Ale to nie z jednego wypadu dłuzszy czas zbierane

Rozejrzę się za tym peelingiem, ale nie widzialam go nigdzie u mnie
tak, widziałam, że nie z jednego Wciąż nie zmienia to faktu, że naprawdę fajne rzeczy, jeszcze za taką cenę

Wróciłam właśnie z TŻtem z Pizza Hut Teraz będę dogorywać na kanapie. Może później poćwiczę
Stary 2012-01-20, 19:53   #2884
karolcia198506
Zakorzenienie

Snow wysyłam zaproszenie
Stary 2012-01-20, 20:01   #2885
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Snow wysyłam zaproszenie
przyjęłam

Dbam o siebie

Stary 2012-01-20, 20:06   #2886
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
już wkleiłam do albumu na 2 zdj widać lepiej, że jest przeplatany trochę złotą nitką sorki za pozy ale samowyzwalaczem robione
Świetny I masz super figurę Marzy mi się taki sweter ze złotą albo srebrną nitką albo "metaliczny" http://stylio.pl/szukaj/sweter/sweter-metaliczny/757339 ale nie mogę znaleźć
Maala_Czaarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 20:07   #2887
Lenka_1987
Zadomowienie

Ja zaolejowałam włosy olejem rzepakowym (ale tym tłoczonym na zimno). Biorąc pod uwagę fakt, że mam wolne do środy, a do wtorku prawdopodobnie nigdzie nie będę wychodzić, czy nie przesadzę, gdybym ten olej zmyła z włosów dopiero we wtorek rano???
Stary 2012-01-20, 20:12   #2888
karolcia198506
Zakorzenienie

Snow fajny sweterek widziałam ostatnio podobny w Pepco o ile się nie mylę za 60 zł
Stary 2012-01-20, 20:17   #2889
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Świetny I masz super figurę Marzy mi się taki sweter ze złotą albo srebrną nitką albo "metaliczny" http://stylio.pl/szukaj/sweter/sweter-metaliczny/757339 ale nie mogę znaleźć
dziękuje takie metaliczne były w H&M na pewno na dziale dziecięcym

Cytat:
Snow fajny sweterek widziałam ostatnio podobny w Pepco o ile się nie mylę za 60 zł
dzięki no to mój jest z RI i dałam trochę ponad 20zł a w stanie jest idealnym

Dbam o siebie

Stary 2012-01-20, 20:23   #2890
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Ja już po spa Było:
-depilacja, peeling mango
- wyszorowanie ud i pośladków szczotką
- umycie włosów
- odżywka gliss kur, capitavit
-peeling buzi, krem babydream nagietkowy
- l'biotica na rzęsy
- krem na stópki, balsam Afryka na ciałko

Teraz poczekam aż włosy mi wyschną i jestem gotowa do łóżka

Snow nie ma u mnie H&M

Edytowane przez Maala_Czaarna
Czas edycji: 2012-01-20 o 20:24
Stary 2012-01-20, 21:11   #2891
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Piękne
Ale sobie sobie dziś zakupy kosmetyczne zrobiłam
Kupiłam sobie kallosa placente (mam latte jestem zadowolona i na zmianę będę używać), pędzel do pudru, tusz do rzęs i podkład z lumene, zapas maseczek ziaji, krem pod oczy. Muszę jeszcze kupić eucerin na dzień, kilka odżywek joanna naturia b/s (do mycia) jakieś serum modelujące na brzuch, uda, pośladki, jakiś olej do włosów i może jeszcze maskę bingo
Jeśli chodzi o kosmetyki do włosów to w nałóg popadam. Mam 3 maski, myślę nad 4, a może i 5 (obie z bingo), 3 szampony a i tak myję odżywkami ale moje włosy są coraz ładniejsze:brzyd al:
Chcę osiągnąć efekt takich spiralek jak na zdjęciu na całej głowie. Jeszcze miesiąc temu ich nie było, później zaczęły się od spodu pojawiać, a teraz z każdym myciem jest ich coraz więcej
Piękne robią Ci się loczki.

Cytat:
Śliczny ten sweterek.

A ja dzisiaj kupiłam w Biedronce sól do kąpieli (za 3,75) i termofor czerwony z pingwinem.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 21:14   #2892
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cześć
Nie było mnie bo wczoraj po przyjściu z pracy padłam tak, że obudziłam się późno i tylko się okąpałam, zrobiłam podstawy i poszłam spać.
Teraz nadrobiłam i powiem Wam tak: są pewne osoby na tym wątku, które uważają ze są tak pseudo cudowne że nic nie można im powiedzieć bo od razu jest się obrażanym. No ale tak najłatwiej

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 21:54   #2893
NUTELLA87
Raczkowanie

Cytat:
Ja zaolejowałam włosy olejem rzepakowym (ale tym tłoczonym na zimno). Biorąc pod uwagę fakt, że mam wolne do środy, a do wtorku prawdopodobnie nigdzie nie będę wychodzić, czy nie przesadzę, gdybym ten olej zmyła z włosów dopiero we wtorek rano???
podziwiam Cię za sam pomysł hehe mi jest ciężko wytrzymać kilka godzin
hmm ale nie wiem czy to dobry pomysł tzn nie mam przekonania że efekty będą lepsze jak po kilku godzinach czy po nocy

jak jest cos nie tak to sie zaraz wszystko wali... dostałam informacje że mogę przyjść jutro na okres próbny do pracy.. a ja chora własnie teraz no i musiałam odmówić o rzesz kutwa chora bezrobotna i nie ma kto przytulić dziś...

-stawiam sobie cele, które realizuję, powoli... ale realizuje
NUTELLA87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 22:03   #2894
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NUTELLA87 Pokaż wiadomość
podziwiam Cię za sam pomysł hehe mi jest ciężko wytrzymać kilka godzin
hmm ale nie wiem czy to dobry pomysł tzn nie mam przekonania że efekty będą lepsze jak po kilku godzinach czy po nocy

jak jest cos nie tak to sie zaraz wszystko wali... dostałam informacje że mogę przyjść jutro na okres próbny do pracy.. a ja chora własnie teraz no i musiałam odmówić o rzesz kutwa chora bezrobotna i nie ma kto przytulić dziś...
wszystko się ułoży

Czytam sobie opinie tych kapsułek i kurcze muszę jeszcze kupić keratynowe https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,20251,gal-dermogal-a-e-kapsulki-zelatynowe-twist-off.html
Stary 2012-01-20, 22:22   #2895
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez NUTELLA87 Pokaż wiadomość
Będzie dobrze Ja też na bezrobociu...
Stary 2012-01-20, 22:25   #2896
party_girl7
Zakorzenienie

cudowne rzeczy, niektore sukienki swietne

snow bardzo ladny ten sweterek

ja juz po zabiegu, bylam w nowym gabinecie i za drobna oplata zamiast mikro pani zrobila mi zabieg na tradzik, bo mam niestety stany zapalne caly czas.. zrobila mi taki zabieg w stylu kwasow Comodex, bardzo antybakteryny, zluszczajacy, momentami niezbyt przyjemny ale czulam ze dziala. Wiec teraz czekam na efekty za 2 tyg mam nastepna wizyte, zobaczymy co wtedy. Poki co za namowa tej pani kosmetyczki kupilam masc antybakteryjna, sciagajaca na te stany zapalne i bede smarowala na noc. Polecala mi tez bardzo krem z kwasem pirogronowym 3% i 10% kwasem azelainowym Clarena czyli w sumie ma 13% a kwasy u kosmetyczki robi sie wrazliwcom 15% stezeniem wiec w sumie bardzo silny krem, zastanawiam sie czy sprobowac niestety troche drogi, no ale moze zadziala...

chcialam kupic joanne z lnem ale nie dostalam... patrzalam tez na olejki alterry ale stwierdzilam ze nie moge kupowac za duzo bo mam troche wydatkow chocby z kosmetyczka, niedlugo oddaje suknie do krawcowej (tez kilka stow pojdzie) buty na slub to tez nie lada wyzwanie bo nie wiem czy nie bede musiala robic na wymiar, tak mala mam stope a to kolejne kilkaset zl wiec poki co nie bede kupowala zbednych rzeczy niestety choc kusza niesamowicie...

w terranovie outlet spodnie sztruksy za 14,90 i 19,90, skorzane za 19,90 moze sie komus przyda
Stary 2012-01-20, 22:40   #2897
Lenka_1987
Zadomowienie

U mnie dziś podstawy(balsamowanie po prysznicu, rano i wieczorem krem na stopy, krem na ręce w ciągu dnia) plus wieczorem olej na włosy i peeling enzymatyczny na noc.
Do wtorku planuję nigdzie nie wychodzić więc zrobię sobie weekend SPA (minimum 2 dni, gdzie zadbam o siebie od A do Z, oprócz włosów, z których olej planuję zmyć dopiero we wtorek, chociaż boję się, że przedobrzę z tym olejem). Przy okazji dam buzi od makijażu odpocząć, bo jak nigdzie nie wychodzę to nie będę się malować.
I muszę się w końcu do ćwiczeń zmobilizować bo marzy mi się idealne ciałko
A zaraz planuję zrobić moim łapkom i skórkom przy paznokciach oraz paznokciom masaż moim "specyfikiem" zmieszanym z maścią z witaminą A, później bawełniane rękawiczki i spaciu
Dobranoc
Stary 2012-01-20, 22:50   #2898
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
cudowne rzeczy, niektore sukienki swietne

snow bardzo ladny ten sweterek

ja juz po zabiegu, bylam w nowym gabinecie i za drobna oplata zamiast mikro pani zrobila mi zabieg na tradzik, bo mam niestety stany zapalne caly czas.. zrobila mi taki zabieg w stylu kwasow Comodex, bardzo antybakteryny, zluszczajacy, momentami niezbyt przyjemny ale czulam ze dziala. Wiec teraz czekam na efekty za 2 tyg mam nastepna wizyte, zobaczymy co wtedy. Poki co za namowa tej pani kosmetyczki kupilam masc antybakteryjna, sciagajaca na te stany zapalne i bede smarowala na noc. Polecala mi tez bardzo krem z kwasem pirogronowym 3% i 10% kwasem azelainowym Clarena czyli w sumie ma 13% a kwasy u kosmetyczki robi sie wrazliwcom 15% stezeniem wiec w sumie bardzo silny krem, zastanawiam sie czy sprobowac niestety troche drogi, no ale moze zadziala...

chcialam kupic joanne z lnem ale nie dostalam... patrzalam tez na olejki alterry ale stwierdzilam ze nie moge kupowac za duzo bo mam troche wydatkow chocby z kosmetyczka, niedlugo oddaje suknie do krawcowej (tez kilka stow pojdzie) buty na slub to tez nie lada wyzwanie bo nie wiem czy nie bede musiala robic na wymiar, tak mala mam stope a to kolejne kilkaset zl wiec poki co nie bede kupowala zbednych rzeczy niestety choc kusza niesamowicie...

w terranovie outlet spodnie sztruksy za 14,90 i 19,90, skorzane za 19,90 moze sie komus przyda
Dziękuje Fajnie że zrobiła Ci inny zabieg bo mikro na stany zapalne to nie bardzo Pochwal się efektami. Ja muszę zamówić sobie tonik z kwasem migdałowym i zrobić miesięczną kurację. Efekty po nim są super
Jaki masz rozmiar stopy? Bo ja w obacasach 35
Stary 2012-01-20, 23:06   #2899
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuje Fajnie że zrobiła Ci inny zabieg bo mikro na stany zapalne to nie bardzo Pochwal się efektami. Ja muszę zamówić sobie tonik z kwasem migdałowym i zrobić miesięczną kurację. Efekty po nim są super
Jaki masz rozmiar stopy? Bo ja w obacasach 35
no zdjec nie bede wstawiala raczej bo tragedia na twarzy wiec mi wstyd
ale jak bedzie czysto to wstawie ale tak jeszcze nigdy nie bylo wiec raczej nie ma co liczyc...
migdalek jest chyba delikatnym kwasem?

ja mam tak naprawde 34 tzn kupuje 35 bo nie ma mniejszych w sklepachm, ale moj but na obcasie musi byc przymocowany przy kostce wstazka, paskiem cokolwiek bo inaczej wypada.... z kozakami nie ma tak zle bo sie trzyma ale juz z czolenkami to koszmar a jak bylam w ccc i boti to maja same czarne czolenka, nic na slub sie nie nadaje... nie wiem czy czekac czy szukac juz szewca ktory szyje, musze przemyslec.
Wiec wiem co czujesz szukajac butow
Stary 2012-01-20, 23:07   #2900
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:

Joannę dostaniesz w Tesco Extra. Chyba za 3.99 zł. i bardzo ją polecam.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2012-01-20, 23:15   #2901
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Joannę dostaniesz w Tesco Extra. Chyba za 3.99 zł. i bardzo ją polecam.
wczoraj bylam, mam nie po drodze wiec poki co nie planuje isc, moze w carrefourze sprawdze. i nie znalazlam w tesco reddsa zurawinowego;/
Stary 2012-01-20, 23:19   #2902
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Snow wysłaam Ci zapka
też chyba zbiera mnie na chorobe. no i mojego TŻ'ta tez;/

\w ogole dzisiaj TŻ namowil mnie doslownie na kilka chipsow, glupia sie skusiłam a teraz chyba umre z powodu bolu brzucha, ehhh...

ide do lozka, jutro rano jade do babci na cmentarz dobranoc

Edytowane przez ghana
Czas edycji: 2012-01-20 o 23:23
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 23:29   #2903
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
wczoraj bylam, mam nie po drodze wiec poki co nie planuje isc, moze w carrefourze sprawdze. i nie znalazlam w tesco reddsa zurawinowego;/
W Carrefourze nie patrzyłam. Ja też nigdzie nie umiałam znaleźć Reddsa żurawinowego, jak gdzieś znajdziesz to daj znać.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2012-01-20, 23:30   #2904
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
świetny jest!
Cytat:
ale jak bedzie czysto to wstawie ale tak jeszcze nigdy nie bylo wiec raczej nie ma co liczyc...

ja mam tak naprawde 34 tzn kupuje 35 bo nie ma mniejszych w sklepachm, ale moj but na obcasie musi byc przymocowany przy kostce wstazka, paskiem cokolwiek bo inaczej wypada.... z kozakami nie ma tak zle bo sie trzyma ale juz z czolenkami to koszmar a jak bylam w ccc i boti to maja same czarne czolenka, nic na slub sie nie nadaje... nie wiem czy czekac czy szukac juz szewca ktory szyje, musze przemyslec.
wczoraj, przeglądając podforum ślubne natknęłam się na taką oto stronę http://www.akces2.com/obuwie-slubne.html gdzie można uszyć buty na miarę właśnie wcale nie są takie drogie biorąc pod uwagę buty np z allegro, dla przykładu http://moda.allegro.pl/wesele-slubne...067064919.html
http://moda.allegro.pl/czolenka-buty...059717475.html

w sumie to chcesz białe czy kolorowe?

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 23:30   #2905
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
Snow wysłaam Ci zapka
też chyba zbiera mnie na chorobe. no i mojego TŻ'ta tez;/

\w ogole dzisiaj TŻ namowil mnie doslownie na kilka chipsow, glupia sie skusiłam a teraz chyba umre z powodu bolu brzucha, ehhh...

ide do lozka, jutro rano jade do babci na cmentarz dobranoc
Ja jadę do Hospicjum do babci.
A zawsze w tym dniu gdzieś do kawiarni chodziłyśmy.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2012-01-20, 23:36   #2906
ParoleParole
Zakorzenienie

J
Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
Buahhot, a moze jakies rekawiczki, kosmetyczke/kuferek,szafeczke na kosmetyki np. z ikei te szufladkowe, portfel? ksiazke uwazam za ciekawy pomysl, sama lubie takie prezenty. ciesza mnie rowniez wszelkie balsamy, kremy do rak, wiec ja bym zapewne kupila cos co mi sie podoba, przynajmniej wiedzialabys, ze wg Ciebie to by Ci sprawilo radosc

dobranoc
ja tez uwiebiam takie prezenty praktyczne, miłe
Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
hej bylam w biedronce i sa fajne termofory kupilabym ale nie mialam tyle kasy przy sobie
ja kupiłam;p MMam nadzieję, że na bolący okres bedzie dobry
Cytat:
Hej
Ale mnie głowa bolała na szczęście tabletka zaczyna działać i przechodzi
Kupiłam sobie wczoraj w biedronce fajowe majtki 2zł/2szt
Widziałam dziś w Rossmanie olejki Alterra za 9,99 chyba kupię na włosy ten z granatem
ooo kolejna rzecz do kupienia

musze sobie zrobić zapas odzywek z joanny.. Ale dopiero w piątek sobie nagrodę zrobię;p I pojadę kupować

aa i w ogóle w końcu pozbyłam się swoich podskórnych grudek z brody.. mialam ich mase;/ Ale tribioticiem smarowałam przez tydzień i normalnie minimalnie już zostało. W końcu mi się udało je usunac

Edytowane przez ParoleParole
Czas edycji: 2012-01-20 o 23:40
ParoleParole jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 23:49   #2907
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
świetny jest!

wczoraj, przeglądając podforum ślubne natknęłam się na taką oto stronę http://www.akces2.com/obuwie-slubne.html gdzie można uszyć buty na miarę właśnie wcale nie są takie drogie biorąc pod uwagę buty np z allegro, dla przykładu http://moda.allegro.pl/wesele-slubne...067064919.html
http://moda.allegro.pl/czolenka-buty...059717475.html

w sumie to chcesz białe czy kolorowe?
nie chce typowo slubnych bialych, po 1 nie podobaja mi sie a po 2 nie chce wydac kase na 1 raz bo mi szkoda po prostu dlatego chcialabym albo jakies ecru albo kolorowe ale na czasie, zeby potem normalnie w nich chodzic, nie takie czuby czy typowo slubne no a jest kilka stronek na zamowienie, ale ja sie troche boje zamawiac stamtad, bo jednak wole wczesniej przymierzyc, nie wszytskir butki nawet drogie sa wygodne... dlatego nie chcialabym zadnych z neta, ewentualnie w ostatecznosci... np takie mi sie podobaja klik a dzis mierzylam te 35 i super, ale odrobinke moglyby byc mniejsze... no i byly tylko czerwone, a byly tez ecru ze skorki a nie z zamszu ale nie bylo rozmiaru

A Ty co tak forum slubne, jakis slubik sie szykuje?
Cytat:
Napisane przez angelinmyhear t Pokaż wiadomość
Ja jadę do Hospicjum do babci.
A zawsze w tym dniu gdzieś do kawiarni chodziłyśmy.
ojej, duzo sily i wytrwalosci w tych ciezkich chwilach oby sie babci polepszalo z dnia na dzien
Stary 2012-01-20, 23:55   #2908
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
nie chce typowo slubnych bialych, po 1 nie podobaja mi sie a po 2 nie chce wydac kase na 1 raz bo mi szkoda po prostu dlatego chcialabym albo jakies ecru albo kolorowe ale na czasie, zeby potem normalnie w nich chodzic, nie takie czuby czy typowo slubne no a jest kilka stronek na zamowienie, ale ja sie troche boje zamawiac stamtad, bo jednak wole wczesniej przymierzyc, nie wszytskir butki nawet drogie sa wygodne... dlatego nie chcialabym zadnych z neta, ewentualnie w ostatecznosci... np takie mi sie podobaja klik a dzis mierzylam te 35 i super, ale odrobinke moglyby byc mniejsze... no i byly tylko czerwone, a byly tez ecru ze skorki a nie z zamszu ale nie bylo rozmiaru

A Ty co tak forum slubne, jakis slubik sie szykuje?

ojej, duzo sily i wytrwalosci w tych ciezkich chwilach oby sie babci polepszalo z dnia na dzien
aaa rozumiem
nie no tak podałam stronkę bo własnie na niej robią buty na zamówienie. Ale skoro mówisz, że chcesz kolorowe, to lepiej jak w sklepie poszukasz ja sama nie wiem jakie bym chciała...
a mi się szykuje, ale jeszcze nie wiem kiedy dokładnie dokładnie
tak tylko przeglądałam forum, zostałam zainspirowana filmikiem z wątku AG :love

obie pary, które pokazałaś są bardzo fajne

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 01:32   #2909
kobietasukcesu
zawsze mam racje

co za tydzień

buahhot: ale zaręczona jesteś jak dobrze pamiętam?

i 1,5- 2 godz do Sopotu jedziesz? bo uczelnię tam masz jak dobrze pamiętam.

Ja mam pół godz autobusem do centrum i wydaje mi się to kosmisznie długo, pociągiem mogę jeździć, ale w autobusie mi się dłuży. Szczególnie, że potrafię się zawiesić i przegapić przystanek Wolę 50 min w pociągu niż 30 w autobusie. Zwykle i tak siedzę, bo u nas się wsiada pierwszymi drzwiami, ja idę na sam tył, a później ludzie i tak blokują przejście i żadna osoba starsza czy kobieta w ciąży się tam nie dostanie, więc sobie siedzę
A jeszcze niektórzy ludzie się nie myją
Niestety auto nie jest rozwiązaniem do końca, bo miejsca jakie odwiedzam w ramach pracowania, są albo w ścisłym centrum gdzie wjechać nie można - bardzo inteligentne rozwiązania , albo są w takim miejscach gdzie absolutnie się nie zaprakuje (nawet tam gdzie nie wolno i grozi mandatem - nawet te miejsca za zajęte )
Zostaje więc komunikacja miejska lub taxi, tż kiedyś skądś wracał, więc mnie przewiózł z miejsca a do b, niestety dłużej to wyszło niż z buta, więc się już wolę przespacerować.
Ostatnio w Krakowie o 2 za daleko przejechałam, bo tak sobie jadę, gazetkę czytam i czekam nie wiem na co

letmebeyourfantasy: a skąd dokładniej jesteś jeśli nie tajemnica?

czarna_mamba: mnie na pozbycie się wągrów pomagała głównie zielona glinak- najpiepiej sypana bez żadnych dodatków.
A ostatnio po zmianie pielęgnacji na niezapychającą i myciu metodą ocm nie mam żadnych albo bardzo sporadyczne

Kupiłam ostatnio 2 brązowa torebką(w venezii, Mocno podobna do tej: http://etorebka.pl/torebki-damskie-torebka.php?f=0101 , tylko że porządniejsza i łatwo a4 mieści- te z etorebki to ja niestety szybciutko niszczę), co jest szokiem, bo nigdy nie umiałam nosić tego koloru jeśli chodzi o torebki i ubrania także. Była jeszcze czarna, ale nie lubię czarnych dodatków jakoś pogrzebowo się czuję, więc padło na tym. Wydawało mi się, że była beżowa, ale mnie się dużo rzeczy wydaje, więc brałam co było
Do czego najlepiej pasują ciemno-brązowe torebki? bo sama nie wiem
.

Szukałam też torebek na all, mam parę typów, ale to zapisanych na innym kompie, więc teraz nie wkleję linków, jak się sama nie zdecyduje to poproszę o pomoc.

co do rozmiarów butów:
party: różne sklepy mają różne te rozmiary, był czas (zanim mi stopa chyba podrosła jakiś sposobem), że w pewnych sklepach się mieściłam w 40, w pewnych nie
Prima moda ma chyba 35 z tego co pisałam wizażanka w innym wątku, z tego co ja mierzyłam, to 40 wydawały mi się mniejsze niż gdzie indziej. Ceny mają niemałe, ale skoro buty na zamówienie też drogie to może się tam uda

Co ja bym dała za rozmiar 40
badura ma wszystkie buty do 40 - a taaakie piękne mieli balerinki
venezia szpilki praktycznie 41 nie do dostania, balerinki czasem, kozaków mało, a takie piękne kozaki widziałam ostatnio, w kazarze tak samo z rozmiarami
Wiem, że deichman ma też czasami ładne buty itd, ale ja nie mogę nosić sztucznych, bo stopy mam zmasakrowane, raz w tamtym roku wyszłam w sztucznych balerinkach i boli mnie na samo wspomnienie
A dużo znam dziewczyn o rozmiarze 41, więc nie wiem o co chodzi.
Niekóre rozpychają buty u szewca, ale jak chcę buty dobrze zmierzyć, a nie kupić w ciemno za małe, zapłacić za nie za mało i liczyć, że szewc ich nie popsuje ale chyba z desperacji tak zrobię

a jeszcze co do butów- wypastowałam kozaki z goretexem jakąś pastą z kazara i jakby zaczęły przemakać delikatnie
jest to możliwe?
bo nigdy wcześniej mi się tak nie działo, a po kałużach chodziłam
czy się to w czasie nieszczęśliwie zbiegło?

a ogólnie to mi się butów nie chce nigdy pastować, czyścić czyszczę, ale do pastowania się przemóc nie mogę. Kiedyś inteligentnie stwierdziłam, że te środki pielęgnacyjne też swoje kosztują i wolę następne buty kupić niż na nie wydawać

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 09:03   #2910
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Hej dziewczyny
Cytat:

Miejmy nadzieję, że będzie się czym chwalić i że ładnie się cera poprawi Co do kwasu migdałowego - zależy w jakim stężeniu się go używa. Dla mnie w 10% wystarcza i wcale nie jest taki delikatny. Widzę łuszczenie i poprawę. A lubię go za to, że nie uwrażliwia skóry na słońce i mozna go stosowac caly rok Tu sobie poczytaj jak masz ochote http://alejazdrowia.pl/tonik-z-kwase...5f6204af040a31

Współczuję Ci tego szukania butów - dla mnie to zawsze byl problem, bo nie dość ze male to jeszcze musze miec to zapiecie, bo pieta mi wypada. Teraz juz nie moge nosic obcasow i problem z glowy

Zaraz sie zbieramy z tztem i jedziemy do babć i dziadka (+ do jednego na cmentarz ). Mamy 150 km w jedna strone, wiec bede dopiero wieczorem. Miłego dnia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości