|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII
Cytat:
ani koscielnego ani cywilnego slubu? tylko zabawa w "meza i zone" ?
|
|
|
#2252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak to można nazwać ... oni w ogóle udani są on wygląda przy niej jak statysta nic się nie odzywa nazwisko po cywilnym jak znajdą czas on będzie miał jej w ich filmiku STD tylko ona opowiada jak go poznała a teraz prowadzi bloga o dzieciach
|
|
#2253 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Po podliczeniu kosztów naszego (bardzo skromnego wesela, porównując do tego od Zia) nie wierzę, że wesele ich wyszło 80 tys.
Edytowane przez chocolate muffin Czas edycji: 2012-01-21 o 23:08 |
|
|
|
|
#2254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą pamiętam, że Zia wklejała swego czasu zdjęcia kościoła w którym miał być ślub. Ciekawe więc co się stało, że ślub był tylko humanistyczny. |
|
|
|
|
#2255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
co Ty głupiutka gadasz ![]() dziekuje kochane ![]() foty pokasowałam juz bo mnie tz ochrzanil ze pokazuje kazdemu
|
#2257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie też mnie to zastanawia
|
|
#2258 |
|
Rozeznanie
|
Tak odbiegając od naszych tematów. Pewnie już słyszałyście o ACTA..
Co o tym myślicie ? Ja nie do końca wiem co o tym myśleć, na początku myślałam, że internauci rozdmuchuja coś niepotrzebnie. Ale jak się wgłębiam w temat to już nie jest tak ciekawie. Trochę mnie przeraża to co się dzieje ostatnio. A jeszcze miałam dzisiaj tak okropny sen...
|
|
#2259 |
|
Zadomowienie
|
I bardzo dobrze!!!! Niech walczą o wolność słowa!!! W końcu mamy demokrację...sami tego chcieli nie pytając o zdanie narodu....
|
|
|
|
#2260 |
|
Zadomowienie
|
Wlasnie skonczylismy z TZ ogladac "Sluzace".
Uryczalam sie jak bobr...i nawet mojemu TZ lezka splynela... Naprawde dobry film, gleboki, daje do myslenia... Jak jeszcze ktos nie ogladal, to polecam... A teraz do lozeczka, bo pozno sie zrobilo... |
|
|
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
nena- przykro mi z powodu kotka, ale zrobiłaś co mogłaś Na pewno jest w kotkowym niebie ![]() W sukience wyglądasz bardzo ładnie. Dopiero teraz zauważyłam że ona jednak troche niżej się zaczyna. Zawsze myślałam że te falbanki idą już od tali ![]() Ale jak panie cię tam wcisnęły w nią to już wogole bomba!!!! marylka- też bardziej mi się podoba koszula w niebieskie kwiatki. Ewentualnie jeśli kolor koszuli gryzie się z Twoją sukienką to obstawiałabym białą. Bo kolor przewodni na plaży "niebieski" jest o wiele lepszy chyba niż pomarańczowy :tak: Pięknie będzie komponować się z niebem i wodą ![]() Ale to juz sami musicie przemyśleć ![]() ladystar- PRZEPIĘKNA TA SUKIENKA!!! Miałam wstąpić wczoraj do Gracji ale już czasu nie miałam i nie wiedziałam też czy mnie wpuszczą, bo w weekendy raczej wymagają umawiania się. Ale zachęciłaś mnie niesamowicie ![]() I jesteś Boska że udało Ci sie te zdjęcia z ukrycia zrobić !!! ze spraw weselnych KUPILIŚMY WÓDKĘ !!!! 170 sztuk Stocka. Oczywiście kłóciłam sie z TŻ aby szukać taniej ale jemu się już nie chciało Opierał się argumentem że 100 zł w tę czy w tamtą tgo na paliwo akurat wydamy jeżdzac do innego miasta. Daliśmy więcej niż Paulinka18, bo 20.10 zł za butelkę ![]() Ale juz ją ochrzciliśmy wczoraj, a arczej ja z siostrą i całe szczęście nie ma się po niej kaca ![]() A teraz siedzę z mokrą głową przy kaloryferze bo szuszarka mi sie zepsuła a na 12 idziemy do kościółka
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Mam straszne zakwasy po wczorajszych ćwiczeniach. Wyciągnęłam swój przyrząd do brzuszków i natrzaskałam wczoraj 200 brzuszków. Tak na dobry początek ![]() Spadam się uczyć |
|
|
|
#2263 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na zdjęciu katalogowym nie widać tego jak dół się pięknie układa, jaki jest pięknie "lejący" się mimo tej ilości falban, mi jednak te krótkie na samej górze troche nie pasują, zapytam czy dałoby się zrobić żeby one nie b yły takie strzępiate ![]() No i mi podnoszą w niej stan i robią dekolt w lekkie serduszko ![]() Ciesze się że mogłam pomóc Do usług będziemy na swoich ślubach jak bliźniaczki Suknia, buty... Będziesz wyglądała pięęęęknie ![]() Ale mi się nieee chceeee tłuc do krk z powrotem na zajęcia... ehh..
|
|
#2264 | ||
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczynki
![]() mój TŻ-et jeszcze śpi, a ja zajrzałam do Was trochę ponadrabiać ![]() Cytat:
, obiecuję być grzeczna ![]() fajna z Was para Cytat:
my z koleżankami takie historie sobie opowiadałyśmy 30 lat temu na koloniach letnich ( wieczorem, przed snem w ramach straszenia) to jest jedna z tzw. urban legend, jak ta o czarnej wołdze porywającej dzieci ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- marylko przygotuj się psychicznie, że na Dominikanie trzęsie się ziemia a co do zestawu kolorystycznego, to jestem za tym z jaśniejszą koszulą |
||
|
|
|
#2265 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do sukni z trupa
|
#2266 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie w niedziele
![]() [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;31765391]dzięki za nazwę, zapiszę sobie ![]() Rozmawialiśmy dziś z dj i koleś konkretny jak nie wiem co ![]() u nas jednak będą winietki, tak doradził nam dj bo nie chciałabym żeby koło mnie wcisnęła się nielubiana ciotka [/QUOTE]Ależ proszę bardzo My z Tż jednak stwierdziliśmy, że żadnych winetek nie będziemy robić, każdy usiądzie tam i obok kogo będzie chciał. Jeśli chodzi o zamieszanie, to myślę, że będzie takie samo jak każdy na winetkach będzie szukał gdzie siedzi, no chyba, że wcześniej na tablicy wszystko będzie rozpisane. A koło mnie nie wciśnie się niechciana ciotka po stół będzie tylko dla nas i dla świadków ![]() Cytat:
i masz przynajmniej to za sobą, a u mnie przede mnaCytat:
|
||
|
|
|
#2267 |
|
Wtajemniczenie
|
Audrey w kazdej "plotce" jest zirano prawdy
![]() Marylka mi sie tez bardziej podoba motyw z nibieskimi kwitami... a ten inny odcien mysle ze sie zgubi na przstrzeni plazowej ![]() Jamee polecam goraca kapiel na zakwasy A ja mykam z Tż na zakupkowe szalenstwo moze do Czech podjedziemy po pistacje, bo oni maja najsmaczniejsze i najtansze Milej niedzieli |
|
|
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny!
![]() imprezka z naszą MagdziąS bardzo udana ![]() no i ... będę świadkową u niej na ślubie!!!
|
#2269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje ![]() Hejo ![]() Ja dopiero wstałam ![]() TŻ ma małego kaca po wczorajszym - właśnie się ubrał i leci po piwko Ja ma dzisiejszy dzień juz zaplanowany ![]() Najpierw podrukuje wszystkie zdjecia, które zrobiłam wczoraj książkom w bibliotece. I chyba sie poucze na egz z logopedii i później biore sie za gotowanie ![]() TŻ powiedział że chce placek wegierski
|
|
#2270 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja czytam i lubię ją czytać bo: ma jakiś pomysł i go realizuje, nikogo nie obraża, trudno ją wyprowadzić z równowagi, grzecznie wszystkim odpowiada na pytania. Często, gęsto ludzie ją obrażają, zazdroszczą jej kasy jaką może przeznaczyć na swoje wesele a ona nic, dalej pisze swoje. A tak w ogóle czym ona różni sie od nas - my też planuje ślub prawie od dwóch lat i dyskutujemy nad wszystkimi pierdółkami, może tylko budżet nas różni. Dla tych co chcą być na bieżąco - planuje teraz ślub cywilny w Paryżu. |
|
|
|
|
#2271 |
|
Zadomowienie
|
Zamawiałam na all
|
|
#2272 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szczerze? Też jej nie potępiam. Skoro ma możliwość to niech z tego korzyszta. A w jaki sposób, to już tylko zależy od niej. ~~ ladystar noo Kochana najwyraźniej masz suknie!! No i jak widać było WOW więc nie ma o czym mówić, pewnie ją zamówisz! Doskonały wybór! ![]() marylka zdecydowanie ten zestaw: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1327168894 i myślę, że bukiet kolorystycznie do koszuli dobrany i będzie bosssko |
|
|
|
|
#2273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- poślesz mi linka na pw? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie niedzielnie;
Ja wczoraj położyłam się spać bo głowa mnie bolała i nie mogłam się już uczyć. Chyba przez ilość pepsi jaką wypiłam nie mogłam zasnąć, miałam wstać wcześniej żeby się uczyć, a obudziłam się przed 10 i głowa dalej boli. :/
|
#2275 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
no i nie obszeloby sie w niej bez kola moze mi w poniedzialek pozwola jak wplace zaliczke ![]() Cytat:
![]() dziekuje trzeba bylo wstapic, moze akurat trafilabys na moja przymiarke a dzien rzeczywiscie byl juz mocno obstawiony, ja bylam umowiona na 12:30, ale i tak musialam czekac 15 min i po mnie dziewczyna tez juz czekala - jedna na 13 i druga na 13:30 wyobrazam sobie suszenie wlosow na kaloryferze a co do sukienki neny to ja tez myslalam ze falbanki zaczynaja sie wyzej!!! Cytat:
![]() Ja sie troche boje robic duzo zmian, bo nie mam zaufania do ludzi i moze nie wyjsc do konca tak jak bym chciala, z reszta panie tez powiedzialy ze jakies powazniejsze zmiany zrobia ale na moja odpowiedzialnosc (bylo to w momencie jak mowilam im ze chcialabym falbanki od pasa) Ale dekolt w serduszko tez koniecznie robie, mniej wiecej taki jak w pierwszej sukience ktora pokazalam. Ty rowniez bedziesz wygladala przepieknie
|
|
#2276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
marylko mi rowniez bardziej podoba sie zestaw z turkusem, ale to pewnie dlatego ze nie lubie pomaranczowego koloru
|
|
#2277 |
|
Zakorzenienie
|
Troszkę zazdroszczę tym dziewczynom, które biorą ślub cywilny tak dla siebie. Też bym tam chciała. Bo ten kościelny to z taka pompą, tylu praktycznie obcych mi ludzi będzie, a taki cywilny tylko ze światkami super sprawa. Wczoraj byłam u babci i ona mówi do mnie że tyle zachodu z tym ślubem i wogole. A ja jej na to, ze dopiero by miała do gadania jakbyśmy żyli bez ślubu ( ona taka już jest ), a ona do mnie "no chyba być tego nie zrobiła". A ja do niej dlaczego nie? I temat się skończył. Wkurzają mnie te jej gadki wieczne. Ale coż babcia to babcia. Sory, że o takich pierdołach pisze...
|
|
#2278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
świadkową ?? no proszę gratki ![]() melody za wódeczkę i to jeszcze jaką
|
|
#2279 | |
|
Zakorzenienie
|
Czegoś części moich postow z wczoraj nie ma
W każdym razie ladystar suknia bardzo ładnie prezentuje się na żywo ![]() Co do ACTA ja jestem totalnie przeciwko. Po zagłębieniu się w temat nawet my tutaj mogły byśmy pójść siedzieć za łamanie praw autorskich bo wklejamy tu masę zdjęć. karolinko mi po prostu nie podoba się całe to halo wokół tego ślubu. Miało być wszystko z najwyższej półki. Suknia very piękny kościół iluś tam fotografów i kamerzystow. A gdzie są w tym oni i ich miłość? Gdzieś uleciala wg mnie. Wszystko było pod nią przynajmniej ja to tak odbieram. Z tego co wyczytałam na ślubie nie było rodzin tylko chyba rodzice. Poza tym jak można planować 3lata ślub i nie znaleźć jednego dnia czasu żeby załatwić cywilny? Mnie odrzucił od nich ich filmik std bo w sumie pierwsze wrażenie jest najważniejsze a to był mój pierwszy kontakt z ich osobami. On wygląda jakby się jej totalnie podporządkował np z tym nazwiskiem. Ale wiadom to ich sprawa. Ale też sama kwestia ślubu jest dość kontrowersyjna bo mówi się o tym ślub. A jaki to ślub? Humanistyczny bo co można sobie powiedzieć dowolną przysięgę? Ale gdzie sens całej tej otoczki. Dla mnie to zabawa. Kolejna sprawa dekoracji wrzuciła na forum fotki ze ślubu i było widać pewne niedociągnięcia w dekoracji ktoś zwrócił uwagę bo w końcu ileś tam to kosztowało a ona skasowała bo one są bez obróbki fotografa. Potem już pokazała poprawione to były tak obrobione to nie było tego widać. Jak dla mnie zbyt duże naginanie rzeczywistości ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
|
|
#2280 | |||
|
Zakorzenienie
|
ano
nie przypominaj mi Cytat:
) no ale tek naprawdę cóż możemy teraz zrobić, tylko czekać czy przegłosuję tę ustawę czy nie, trzymać kciuki żeby nie ![]() Cytat:
ja też tę historię słyszałam milion razy i tez niby dokładnie osoby i miejsca i czas były wskazane a to zwykła bujda tak samo jak ta historia, ze na jakimś weselu podrzucano pannę młodą i zabił ją wiatrak taki pod sufitem, czy też to że na innym weselu pan młody zostawił gościom pod talerzami zdjęcia z panieńskiego podczas którego młoda go zdradziła i odwołał ślub Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.

czyli ani papierów cywilnych, zmian nazwiska, nic co formalnie ich łączy jako małżeństwo)

Na pewno jest w kotkowym niebie 
[/QUOTE]

) no ale tek naprawdę cóż możemy teraz zrobić, tylko czekać czy przegłosuję tę ustawę czy nie, trzymać kciuki żeby nie