Styczeń, luty no i marzec... Czas przywitać się z bobasem! III-IV 2012 cz.7 - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-23, 18:11   #2251
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa
Dot.: Styczeń, luty no i marzec... Czas przywitać się z bobasem! III-IV 2012 cz.7

Mój maluch cały czas jest wyjątkowo ruchliwy, czuję go bardzo i widzę co spojrzę na brzuch widzę jak się porusza, wierci wypycha - to chyba normalne ?? jestem w 30tc bo wcześniej tak nie było tylko czułam kopy, a teraz chyba ma mniej miejsca może dlatego?

MICHAŁEK

WYMIANA
Jolkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 18:12   #2252
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Dot.: Styczeń, luty no i marzec... Czas przywitać się z bobasem! III-IV 2012 cz.7

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Moja córcia dziś jest hiperaktywna. Mogłaby dac mi odpocząć.
Chciałam zrobić sobie inhalację z rumianku to nie mogłam siedziec, bo ta zaczęła sie rozpychać.
Więc leżę sobie teraz na boku
u mnie to samo maly czas sie rozpycha
maż postanowił dzis ze bedzie pil najwyżej jedno piwo zeby byc w gotowości na godzinę "W" ciekawe czy dotrzyma słowa
Stary 2012-01-23, 18:13   #2253
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Napisane przez cottonpuma Pokaż wiadomość
taaa, skąd ja to znam. babcia, babcia męża i teściowa wiedzą lepiej od gina i każą dużo chodzić.
Gin się uśmiał, bo chodzenie nie ma nic do porodu tylko dotlenienia i ogólnej kondycji, a jak ktoś nie chodził przed ciążą, to w ciąży zaczynać nie ma po co. Mówił o mięśniach Kegla.
Moja matka znowu od początku ciąży, mimo naczelnego hasła "ty się tak nie ciesz, jeszcze nie wiadomo,czy coś z tej ciąży będzie"co tydzień zaczyna o szorowaniu brodawek, żeby zahartować piersi, a ginekolog znów swoje - nadmierna stymulacja i pocieranie mogą wywołać skurcze i on radzi unikać.
Uwielbiam panie "wiem lepiej".
No właśnie.
Ja należę do typu leniwca przed ciążą też mało się ruszałam.

Co do mięśni Kegla ja nie ćwiczyłam nigdy i nie ćwiczę. Lekarz nic nie wspominał nawet.

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2012-01-23, 18:14   #2254
cottonpuma
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rybka13 Pokaż wiadomość
No tak, ale takie mowienie na pewno Ci nie pomagalo, mozna byc zupelnie zdrowym i stracic ciaze. A polowa sukcesu to pozytywne nastawienie Wazne, ze mimo wszystkko Tobie sie udalo i ze masz sie z czego cieszyc, bo na pewno wszystko dobrze sie skonczy
Dziękuję za dobre słowo
no a gadanie mamy owszem, w niczym mi nie pomogło, a wręcz się przed nią ukrywałam z zakupami wyprawkowymi itp.
No ale moja matka, to przypadek taki, że niejeden psychiatra mógłby się na niej habilitować. Ale patrząc po forum, nie jest to tylko mój problem...
Nie wiem, jestem tak od niej różna, że momentami nie dość, że nie mam o czym z nią gadać, to i słuchać nie mogę. Nie przypominam sobie ani jednej chwili szczerej, bliskiej rozmowy, przytulenia przez nią, czy pochwały. Mam nadzieję, że sama będę lepszą matką.
Stary 2012-01-23, 18:15   #2255
karolca
Zakorzenienie

Jakie to szczęście, że mój mąż w ogóle nie pije alkoholu Czasem, od wielkiego święta cos tam sobie wypije ale tak...

Ewelinka właśnie wypychała rączki w podbrzuszu. Nie wiem jak elastyczne jest to dziecko. Machą rączkami niesamowicie mocno Dziś tak wystawiła piąstkę, że miałam kilkucentymetrową gulę

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 18:17   #2256
cottonpuma
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Jolkaaa Pokaż wiadomość
No właśnie.
Ja należę do typu leniwca przed ciążą też mało się ruszałam.

Co do mięśni Kegla ja nie ćwiczyłam nigdy i nie ćwiczę. Lekarz nic nie wspominał nawet.
A ja też rzadko. Co do lenistwa - też jestem winna. Ale jako astmatyk wolę się nie forsować niż faszerować inhalatorami. A jako nerkowiec, mam tak wrażliwe drogi moczowe, że każda wizyta na basenie kończy się infekcją bakteryjną. Ze sportów zostaje mi chyba tylko brydż
Uwielbiam jogę, gimnastykę, szybkie spacery, no ale teraz żywcem nie dam rady. Kłuje, ciągnie, swędzi brzuch.
Stary 2012-01-23, 18:24   #2257
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cottonpuma Pokaż wiadomość
Dziękuję za dobre słowo
no a gadanie mamy owszem, w niczym mi nie pomogło, a wręcz się przed nią ukrywałam z zakupami wyprawkowymi itp.
No ale moja matka, to przypadek taki, że niejeden psychiatra mógłby się na niej habilitować. Ale patrząc po forum, nie jest to tylko mój problem...
Nie wiem, jestem tak od niej różna, że momentami nie dość, że nie mam o czym z nią gadać, to i słuchać nie mogę. Nie przypominam sobie ani jednej chwili szczerej, bliskiej rozmowy, przytulenia przez nią, czy pochwały. Mam nadzieję, że sama będę lepszą matką.
chyba wiem o czym mówisz
my bedziemy lepszymi matkami i nie popelnimy takich samych bledow, ja ze swoja mam teraz poprawde stosunki zeby nie powiedziec dobre, w swieta caly czas mi gadala ze urodze za wczesnie ze poronie itp

wg książki "W oczekiwaniu na dziecko" zaczęłam właśnie 8 miesiąc

Edytowane przez Cytrynka_Wawa
Czas edycji: 2012-01-23 o 18:27
Cytrynka_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 18:28   #2258
88natka
Zadomowienie

Witam się
Jeszcze 50 dni zostało.. Jutro zaczynam 34 tydzień
W końcu mamy gaz i ciepłą wodę, właśnie wzięłam kąpiel
Idę poczytać "język niemowląt" i trochę posiedzę z tż bo już w domku jest
Byłam dziś rano na wizycie u GP, dzidzia już ułożona główką w dół i nie mam już infekcji

niespodzianka
88natka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 18:30   #2259
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

88natka super wieści
Stary 2012-01-23, 18:33   #2260
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

mi do porodu zostało 70dni - z jednej strony dużo jeszcze, ale z myśląc z drugiej to obawiam się - boję się porodu i tych skurczy czy będę wiedziała kiedy jechać achh

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

88natka no to super, że wsio ok

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2012-01-23, 18:34   #2261
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 88natka Pokaż wiadomość
Witam się
Byłam dziś rano na wizycie u GP, dzidzia już ułożona główką w dół i nie mam już infekcji
też zostało mi 50 dni

Ale mnie złapał kaszel oskrzelowy Jak nie mąż to ja, super

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 18:37   #2262
cottonpuma
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Cytrynka_Wawa Pokaż wiadomość
chyba wiem o czym mówisz
my bedziemy lepszymi matkami i nie popelnimy takich samych bledow, ja ze swoja mam teraz poprawde stosunki zeby nie powiedziec dobre, w swieta caly czas mi gadala ze urodze za wczesnie ze poronie itp

mam nadzieję, że wypadniemy lepiej, bo już u siebie widzę niepokojąco wiele jej zachowań. a jak się zorientuję, strasznie mi głupio...

Ooooo, to ja na luzie 94 dni.
Stary 2012-01-23, 18:38   #2263
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

mi zostalo 56 dni do porodu
Stary 2012-01-23, 18:40   #2264
MegMakeUp
Rozeznanie

GG do MegMakeUp

Cytat:
Napisane przez 88natka Pokaż wiadomość
Witam się
Cieszę się,że juz jest dobrze

Co do tematu mamy... Ja z moją nie byłam w najlepszych stosunkach jak mieszkałam z mamą... teraz jak już mieszkam oddzielnie to lubię do niej zajść i codziennie do siebie dzwonimy tak po prostu... i cieszę się,że teraz jest o wiele lepiej
MegMakeUp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 18:55   #2265
ivonka7
Rozeznanie

No to my 37 dni...
ivonka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 18:57   #2266
Roksape
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
Oj to rzeczywiscie masz nieciekawie z tym, ze tescie chca na sile wszystko po swojemu. Moze sprobowalabys z nimi pogadac (jesli sie da), ze chcialabys zrobic cos po swojemu, bo to Twoje dziecko a nie ich. I np z tym smokiem, ze chcesz byc konsekwentna i zeby sprobowali sie w to nie wtracac, bo Ty chcesz sama w tym wzgledzie wychowac malca. Ja sie domyslam jak Ci trudno, bo ogolnie pewnie duzo pomagaja i nie chcesz by sie obrazili, poza tym no jednak jestes nie u siebie i Ci glupio tak stanowczo powiedziec nie.
A moze z mezem bys o tym porozmawiala...moze on by jakos z rodzicami pogadal, bo wiadomo ze Tobie trudniej.
Mysle, ze tesciowie postepuja tak jak przy swoich dzieciach tak jak piszesz, byc moze nie byli na tyle konsekwentni a teraz jako ze sa dziadkami z ta konsekwencja jest jeszcze gorzej, bo dziadkowie dodatkowo maja potrzebe rozpieszczania.
Oj bidulko, ja tez mam tesciowa bardzo nachalna, jednak jak jest u mnie, to jest inaczej, bo jak mi sie wpiernicza w cos to jej mowie stanowczo nie, ja sobie tak nie zycze. Ale mnie latwiej bo to jest inna sytuacja, nie mieszkam u nich. Jednak czesto mimo moich prosb widzialam jak robi po swojemu kiedy ja bylam w pracy, ona ma taka potrzebe na sile zrobienia tak jak ona chce
Jednak sprobuj kochana nie dac sie przy drugim maluszku, bedzie Ci na pewno latwiej bo masz juz dosiwadczenie i mniej pomocy czy rad bedziesz potrzebowala.
Zycze Ci by sie udalo.

Dziękuję dziewczyny za wsparcie
No nie jest łatwo zwłaszcza jak się z nimi mieszka. Bo jak widzisz sama teściowa z klatki obok więc nie wszystko musi wiedzieć i widzieć a ja to niestety nic nie zrobię bez ich wiedzy. No ale mam nadzieję, że w końcu nabiorę tą siłę żeby im wytłumaczyć a jak nie to nawet się wykłócić. Mój mąż z kolei jest po mojej stronie ale często staje po środku, mam nadzieję, że jak będzie tym razem powtórka z rozrywki to jednak weźmię moją stronę i wytłumaczy co i jak. Zwłaszcza, że jak on postawi na swoim to jest koniec i kropka
Nie mam lekko , ale poza tymi czynnikami to moja teściowa jest osobą sympatyczną, da się z nią o wszystkim pogadać, pomoże, doradzi jak coś spytam. Sama też jej nie raz pomogę i dlatego to tak jest. Wiem, że ona mnie lubi bo jak z kimś gada to tylko Roksana to, Roksana tamto. Czasem mi nawet coś z ubrań kupi bo sama się stroić lubi, chodź ja nie proszę i nie wymagam. Ale jak chce to chyba widać, że jestem przez nią lubiana. Tylko ten jeden ogromny minus to kwestia wychowania. Szkoda, że akurat to.
Mam nadzieję, że tym razem zobaczy, że ja już bogatsza w doświadczenia świetnie sobię poradzę i nie będzie się niepotrzebnie narzucać. Oby
Roksape jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 18:59   #2267
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cześć.. u nas 89 days to go ...Już nie mogę się doczekać
Powoli jestem zniecierpliwiona ..
Stary 2012-01-23, 19:38   #2268
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

gardło zaczyna mnie bolec
Stary 2012-01-23, 19:40   #2269
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
gardło zaczyna mnie bolec
zapraszam do mnie na syropek cebulowy
Stary 2012-01-23, 19:46   #2270
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
zapraszam do mnie na syropek cebulowy
juz lece
Stary 2012-01-23, 20:11   #2271
Mała!
Zakorzenienie

Hello U mnie 57 dni ... lekarz mówi żebym wytrzymała do 21 lutego i będzie super! Myślę, że spokojnie damy radę

Ja już po wizycie i wygląda na to, ze wszystko gra... szyjka się nie skraca... ładnie trzyma więc.. Synek waży 2040gr. i ładnie się rozwija... a dziś szaleje w brzuszku...czasami aż boli...

mam dużo leżeć, oszczędzać się... i na pogrzeb lepiej nie iść... lekarz nie dał mi zielonego światła na spacery i wychodzenie... tylko na zajęcia ze szkoły mogę chodzić ale bez ćwiczeń...tylko na samą teorię tak napisał na zaświadczeniu no cóż... za dwa tyg mam się zgłosić na kontrolę, KTG i na badanie obecności paciorkowców... strasznie mi ciężko...chodzić, oddychać i stać... więc i tak pewnie wychodzenie gdziekolwiek by odpadło!
cieszę się ulżyło mi... Trzymam kciuki za Wasze wizyty

Aha i kupiłam dziś dwa pajace, bodziaka, koszulkę i spodnie dla Synka ...myślę, że na ciuszkach już poprzestanę jutro wypiorę to mi zostało... i poukładam ładnie rozmiarami po na razie są popakowane w woreczki i czekają...

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 20:15   #2272
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Małą wytrzymasz jeszcze troche mi tez ciężko funkcjonować juz ktory tydzien u ciebie?
Stary 2012-01-23, 20:16   #2273
iw32
Rozeznanie

Dziewczyny, jak jesteście zainteresowane niektórymi produktami Fisher Price to z kuponem z "Mamo to ja" (za 1 zł) możecie w Tesco dostać rabat 25 % do 1 lutego. Zobaczcie w linku

http://www.tesco.pl/akcje-konkursy/4...inne/index.php
iw32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 20:31   #2274
MoniaHan
Wtajemniczenie

natka i Mala super ze wszystko ok!!!

a mi humor srednio dopisuje dzisiejszego popoludnia, bo usiadlam sobie na kanapie aby odpoczac od lezenia, posiedzialam pol godziny, bylo mi tak wygodnie, a jak wstalam to jak mnie nie aboli spojenie!!!czyli siadanie odpada, poki co jeszcze zostaje mi lezenie i stanie, no nie wiem moze i moge siedziec troche, ale nie wiem czy sie nie pogarsza jak tak zaboli przy wstawaniu i czy sie nie pogarsza wtedy, nie wiem;( i juz sie boje siadac. sorki za smuty, ale sie martwie, mam nadzieje ze szybko sie do mnie odezwa z tej fizjoterapii to moze tam czegos sie dowiem wiecej.bo tez nie wiem czy to tak dobrze jak tak leze wiecej, ale siedziec za bardzo nie moge, jak chodze troche to tez nie jest fajnie, to juz sama nie wiem;(

Jolka u mnie tez teraz dzidzia inaczej sie rusza, tzn inaczej ja czuje, baaaardzzooo intensywnie, czasami az boli i brzuch jakos tak w poprzek sie wygina, czasami tak wypina czesci cialka ze mam wrazenie ze zaraz mi skory zabraknie.

http://www.suwaczek.pl/cache/99ac688358.png
MoniaHan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 20:40   #2275
monika_krk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Albo możesz w ogóle nie miec wycieków siary przed porodem Nie każda je ma
ja też nie ma nic na razie...

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Ja też się dziś ważyłam i masakra! ogólnie przez calutki miesiąc przytyłam 2 kg! z czego dzidzia aż 1kg! wiec ja też kg! ...ale już mam dosyć rozrastania się!

* w sobotę zrobiliśmy sobie z mężem sesję z brzuszkiem...nie mogę się doczekać jak zobaczę te zdjęcia...ze względu na mój stan zaszaleć nie mogliśmy ( ja w ogóle mam problem ze staniem bo od razu mam kamień z brzuszka) ...więc zrobiliśmy tyko kilka fotek ale pamiątka będzie superowa pochwalę się ma pewno!
czekamy na fotki z sesji

Cytat:
Mój maluch cały czas jest wyjątkowo ruchliwy, czuję go bardzo i widzę co spojrzę na brzuch widzę jak się porusza, wierci wypycha - to chyba normalne ?? jestem w 30tc bo wcześniej tak nie było tylko czułam kopy, a teraz chyba ma mniej miejsca może dlatego?
u mnie też tak jest. Przedtem były kopniaki, a teraz takie pływanie skóry- bardziej jakby przesuwała nóżkę czy rączkę lub rozpychała się właśnie... czasem to mi przeszkodza np. w nocy jak próbuję usnąć (a mam z tym spory problem) to ona się rozbudza i szaleje, raz z jednej raz z drugiej

Cytat:
gratki ja w przyszłym tygodniu chyba

Cytat:
Napisane przez iw32 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak jesteście zainteresowane niektórymi produktami Fisher Price to z kuponem z "Mamo to ja" (za 1 zł) możecie w Tesco dostać rabat 25 % do 1 lutego. Zobaczcie w linku

http://www.tesco.pl/akcje-konkursy/4...inne/index.php
dzięki, a nie orientujesz się może czy był też tam kupon do Smyka??
monika_krk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 20:42   #2276
Mała!
Zakorzenienie

Cytat:
Małą wytrzymasz jeszcze troche mi tez ciężko funkcjonować juz ktory tydzien u ciebie?
32 tydzień

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 20:46   #2277
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

no właśnie te wiercenie się dziecka mi również często w nocy przeszkadza jak próbuję zasnąć a tu się mały kręci i wierci

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2012-01-23, 20:50   #2278
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
32 tydzień
to tak jak ja idziemy łeb w łeb
Stary 2012-01-23, 20:50   #2279
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

po wczorajszym kebabie dzisiaj mniej jem czuję się tak grubaśnie

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2012-01-23, 20:56   #2280
Zia_
Zadomowienie

Hej laseczki,
tyle ostatnio poruszalyscie ciekawych tematow! Wszystko czytalam choc nic nie pisalam bo mialam gosci. Duzo sie ruszalam - spacerki, zwiedzanie, latanie po miescie. Fajna odmiana od mojego pracowo-kanapowego stylu zycia ostanio. Na szczescie super sie czuje, brzucho duzy i pewnie dobijam +10kg na wadze. Dzis zaczelam 30 tygdzien. Ania wariuje tak jak wasze - coraz mocniej i rozleglej

Cytat:
Napisane przez agabi Pokaż wiadomość
a ja wczoraj przeżyłam piekiełko.całą noc bolał mnie ząb.o 6 rano pojechaliśmy na pogotowie, całodobowe , prywatne. dentysta powiedział, że on umywa ręce bo mój przypadek to "gorzej niż wojna". ząb do wyrwania. wysłał nas na pogotowie na nfz, pracują tam do 7. punkt 7 tam byliśmy.pani mnie nie przyjęła.powiedziała że skończyła prace i tyle.nic nie dały prośby i płacz. mówilam, że jestem w 33 t.c , jestem po operacji serca, bardzo mnie boli.gówno sobie z tego zrobiła. i tak się bujałam od tej 6 do 15. nikt mi nie chciał pomóc. w koncu się jakoś udało. na izbie przyjęć zobili mi ktg, przejrzeli badania.napisali świstek że nie ma przeciwskazań do wyrwania zęba i chirurg mi go usunął. jak zrobić mi znieczulenie, to się popłakałam z ulgi. ;potem bolało strasznie, bo znieczulenie jednak słąbiutkie było ze względu na ciążę, ząb się połamał i trzeba było po kolei każdy korzeń wyciągać. poród to będzie pikuś.
Agabi, biedna nacierpialas sie z tym zebem. To takie niesprawiedliwe ze nie dosc ze kazda z nas czeka porod/polog to jeszcze niektore sie dodatkowo nacierpiec musza jak ty, Aaagga z nerkami czy chocby Monia z tym spojeniem ostatnio

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
No ja tez już od dawna żadnych kwiatków nie dostałam, ciekawe kiedy się doczekam
Hihi, od razu mi sie przypomnialo jak Alamig dostala od meza roze na studniowke terminu... Powiedzialam TZowi o tym i bach, dostalam dwa bukiety na przestrzeni paru dni Piekne stokroty na nasza rocznice i rozowe roze na urodziny Kocham kwiaty

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
My po obiadku. Dzis pomidorowka i jablka w ciescie (placuszki z jablkami).
I posypalam Filipowi zamiast cukrem pudrem to maka ziemniaczana placka
Zakręt ze mnie niezly
Aguskaa, wyslij mi pare placuszkow plisss!

Cytat:
Ja tez tak mam - mala alienuje i rusza calym brzuchem. bez konca moglabym na to patrzec, tylko w pracy mi to niesamowicie przeszkadza bo sie zupelnie skupic nie moge Ale ogolnie to fantastyczne te ruchy sa, choc silne to nie bola i az szkoda ze nie mozna zwolnic uplywu czasu by sie nimi dluzej nacieszyc. A tak to 11 tygodni i to bedzie juz historia

Cytat:
Napisane przez MoniaHan Pokaż wiadomość
a mi humor srednio dopisuje dzisiejszego popoludnia, bo usiadlam sobie na kanapie aby odpoczac od lezenia, posiedzialam pol godziny, bylo mi tak wygodnie, a jak wstalam to jak mnie nie aboli spojenie!!!czyli siadanie odpada, poki co jeszcze zostaje mi lezenie i stanie, no nie wiem moze i moge siedziec troche, ale nie wiem czy sie nie pogarsza jak tak zaboli przy wstawaniu i czy sie nie pogarsza wtedy, nie wiem;( i juz sie boje siadac. sorki za smuty, ale sie martwie, mam nadzieje ze szybko sie do mnie odezwa z tej fizjoterapii to moze tam czegos sie dowiem wiecej.bo tez nie wiem czy to tak dobrze jak tak leze wiecej, ale siedziec za bardzo nie moge, jak chodze troche to tez nie jest fajnie, to juz sama nie wiem;(
Biedna jestes Monia! Cos mi sie wydaje ze takim wysokim typom jak ja (177cm) chyba duuuzo latwiej zniesc ciaze - bobas na wiecej miejsca, nie cisnie tak na miednice itp. Bardzo fajnie ze TZ tak ci pomaga we wszystkim i ze mozesz 'spokojnie' oddac sie lezakowaniu w lozku. Jak trzeba to trzeba, wszystko przeciez dla malucha

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Cytat:
32 tydzień
Mala, wytrzymasz do tego 21 lutego spokojnie. Przeciez to mniej niz miesiac!
Zia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości