|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytyuł do kolejnej części naszego wątku
|
|||
| Uśmiechamy się radośnie, bo zaraz witamy wiosnę. |
|
5 | 11,36% |
Ząbek tu, ząbek tam , ale jeszcze czadu mamie dam
|
|
10 | 22,73% |
Dietka rozszerzona, mama zadowolona a ja poznaje nowe smaki, bo już nawet jem buraki
|
|
7 | 15,91% |
| Poznajemy smaki nowe i jesteśmy przez to zdrowe ! |
|
2 | 4,55% |
| RosnąRączki,RosnąNóżkiTo też czas zębowej wróżki, baba,baba wciąż słyszymy i na wiosnę sie cieszymy. |
|
12 | 27,27% |
| Pół roczku już mamy i siadać, pełzać zaczynamy! Mamusie VII-VIII. |
|
8 | 18,18% |
| Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.
Jakie dziękuję!?! Wracaj!!! Rodzice nie zające...
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Justyna Ci na ambicję wlazła, co? ![]() ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Co tu takie puchy? Dziewczyny, śpicie czy siedzicie na tym facebooku?
|
|
#872 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.
A wiesz ze calkiem mozliwe ze na fb siedza. Tam duzo wiekszy ruch niz tu. Co najlepsze tam najwiecej pisza te, co tu bardzo malo sie udzielaja
. na prawde nie chcecie zalozyc takiego konta jak ja? brakuje tam Was ![]() ---------- Dopisano o 01:17 ---------- Poprzedni post napisano o 01:12 ---------- Aaa zapomnialam sie chwalic: Zuzina powoli przymierza sie do raczkowania!
|
|
#873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wciąż nie rozumiem, po co i dlaczego ![]() A dla Zuziaka gratulacje!!! Na czym to polega? Pupę wypina i nóżkami się odpycha?
|
|
#874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z autkiem współczuje, ale jak pisały dziewczyny auto to skarbonka - my ostatnio do naszego opla "wrzuciliśmy" prawie 2 tysie... ![]() i gratki za 7 miesięcy - bo chyba nie gratulowałam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ---------- dokładnie - a zderzak może da się zgrzac - jest coś takiego jak spawanie plastiku i taniej wyjdzie jeśli pęknięcie jest małe - i racja że na takie defekty kosmetyczne typu zderzak raczej nie zrwacają uwagi na przeglądzie - byleby sprawny technicznie był
|
|
|
#875 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Zapalam światło, zaraz nadrobię
|
|
#876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- no właśnie mnie też się tak wydawało
|
|
|
#878 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
zwykle wypada tak że jedną porcję mleka, ostatnio jarzynki jeszcze, jak mnie dłużej nie ma.
Cytat:
![]() ![]() A z wodą współczuję, strasznie to uciążliwe na pewno. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ząbków gratuluję ![]() u nas nic...ja też coś tam widzę, nie tyko ja zresztą ale coś się wykluć nie może.... Cytat:
![]()
drugie ciągnie je ku górze... " Edytowane przez aania_20 Czas edycji: 2012-01-24 o 07:45 |
||||||
|
|
|
#879 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- hi hi ja już zapaliłam przed Tobą
|
|
|
#880 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie byłam w stanie więcej bo mała na bieżąco mi wyjadała z piersi, w nocy trochę więcej ale też nie wiem ile dokładnie, bo ściagałam tylko żeby piersi twarde nie były. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
bo mi Twojego wcześniejszego postu nie zacytowało![]() Cytat:
![]() i dla Lili83 bo też mi nie zacytowało ![]() Cytat:
zaczynam się łamać , ale poczekam aż wszystkie mamy, które się wzbraniają dołączą to i ja polezę ![]() Za próby raczkowania ![]() Ellika - (znowu mi posta nie zacytowało, głupi wizaż ) szkoda, że badanie wyszło jak wyszło, ale tak jak piszesz - malutka i tak jest idealna! Brawa za mądre podejście
|
|||||||||
|
|
|
#881 |
|
BAN stały
|
Dzień dobry
![]() Hurtem podizękujemy za kciuki Marinko ja za 1 lutego juz trzymam ![]() Pieleszko i za dzisiejsze szczepienie Haniolka ![]() Bartesso-jedziemy bo mała ma naczyniaka i będzie miała podawany lek na zamknięcie naczyń krwionosnych.Tzn.ma ich dużo ale ten na łuku brwiowym to wielka bomba. Dziewczynki jeszcze wysle maila z zapytaniem do nich czy mogę wziać lezak i jak wygląda sprawa z kąpiela(moja). A jedziemy na tydzień. Shiro wsiego naj,naj!!!! Ellika wazne,że już bedize miałą aparat i będzie słyszeć ![]() Oby się cofnęło,życzę z całego serca. Marzenko,dizękuję Meszsares Klara jest niesamowita!!! I dopytam o lezak jakis czy materac jak mówiła Wodaqua Brumku,współczuje tyle bez wody ![]() Jakie to uciazliwe! Nataszko ale fajnie gada z nóziami pannica ![]() Babonik i Carmelko ja nie umiem FB obsługiwać Nic tam nie widzę,nie wiem,jakaś doopa jestem .Kajool współczuje awarii auta. Wiem jak to jest bo nam silnik padł a T.musiał czym do pracy jeździć i kupilismy małego bzyka za 800 zł. Moze czegoś takiego małego,sprawnego technicznie poszukaj? Co do obiadków,ja sama Izie gotuję.Dodaję oliwę z oliwek lub masło. A panna zagląda nam juz do talerzy i trzeba się dzielić bo się upomina "szczekaniem". Edytowane przez nerola Czas edycji: 2012-01-24 o 08:25 |
|
|
|
#882 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() e tam wiekszy...oszukuje.. Cześć
|
|
#883 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Ja za Was kciuków nie puszczam ![]() Witam u nas w końcu noc nawet ok Karolcia spała od 22 do 7 z dwoma karmieniamiZąbków nadal nie ma, choć wszystko wskazuje na to, że idą ![]() Mrozy idą brrrrr nie lubię
|
||||
|
|
|
#884 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#885 |
|
BAN stały
|
Elliko a ja za Was
![]() Paticzku-wysłałam do nich maila następnego z pytaniami. Zapytałam o mozliwość przywiezienia mataraca badź leżaka i mozliwość kąpieli na oddziale. Czekamy na odp. You ja sie na nikogo nie obraziłam,no coś Ty
Edytowane przez nerola Czas edycji: 2012-01-24 o 08:56 |
|
|
|
#886 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a deserek czasem mam czasem nie. Jest albo owocek,chrupek,soczek. Zależy jak leży. Jestem na etapie, wprowadzania ponownie MM i teraz na tym się też więcej skupiam. Cytat:
![]() Proszę ! Proszę ![]() A Ja miałam noc do co godzinę od 24 ![]() Nie mam pojęcia dlaczego ![]() Ale trzymam się trzymam ![]() |
||
|
|
|
#887 |
|
Zakorzenienie
|
Nerolka
![]() ![]() Iustynka za przymiarki Zuzki do raczkowania![]() Cześc Beatko, dawno Cię nie było Brumek gdzie Ty mieszkasz, że ciągle wode Wam zabierają?? ![]() Dzień Dobry. Jem z Wami śniadanko, dzieciatko jeszcze dosypia ![]() Wczoraj miałam gości-koleżanki z pracy-bardzo miło, a Julcia dostała fajne prezenty no i mój powrót do pracy zbliża się wiekimi krokami. |
|
|
|
#888 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#889 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
witam się z rana czuję sie jak koń po westernie bo hanka znowu miała jakieś majaki i przez sen mi ryczała musiałam co chwilę tulić i cycem uspokajać... no ale wstałyśmy o 8:30 więc aż tak źle nie jest ![]() lili83 ![]() nerolko dla Was również mam nadzieje, że chociaż na leżak zezwolą...beatko nie poznałam Cię początkowo bo awatarek zmieniłaś - swoją drogą cudny jest |
|
|
|
|
#890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brumku dziekuje za przepisy, na pewno skorzystam Moja panna wczoraj padla o 20. o 2 w nocy pobudka na jedzonko i wstala o 8.30 - zaczyna mi sie to podobac ![]() Ja tez fan FB stronczek wyslalm ci zaproszenie
|
|
|
|
|
#891 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja sie czuje jakbym je już troche znala bo troche juz Was podczytuje, mam nadzieje że i wy szybko poznacie mnie ![]() i tak wogole WITAM się raz jeszcze z rana, dla tych ktore moze wieczornego posta nieczytaly, chciałabym nieśmialo się do waszych rozmow dolączyć... |
|
|
|
|
#892 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie niedługo bedzie normalnie.Kajol a nie jest tak, ze musisz przyniesc zaswiadczenie, zeby Ci w ogóle Nutre dała. Bo raczej nie możliwe kupić Nutre z refundacją, bo nie ma jej na liscie, na stronie producenta info, ze rozmowy trwaja. Zaj..iscie boli mnie ząb. A póki biore antybiotykna drgi oddechowe nie bardzo moge coś z nim zrobić |
||
|
|
|
#893 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() I nie przenoście się na fb bo tu smutno będzie!!!!! ![]() spodobały jej się nózie![]() Cytat:
![]() U nas (nie chwalę nic a nic ) noc cuuudowna.. przed 19 poszła spać, pobudka o 5 na butlę i do 7 spanie.. czuję, że znowu mam moc Hania od wczorajszego fikania z brzucha na plecy się rozkręciła na maksa i teraz fruwa po łóżeczku, po łóżku, po podłodze.. maatko oczu nie można z niej spuścić
|
||||||
|
|
|
#894 |
|
Zakorzenienie
|
Nataaaaszka to nie samowite, że potrafimy się cieszyć z takiej rzeczy jak turlanie, co nie ?
|
|
|
|
#895 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chodzę tylko i trzaskam zdjęcia, nagrywam żeby mieć wszystko na pamiątkę cudownie jest mieć dzieci i móc patrzeć jak się z dnia na dzień rowijają.. takie małe ideałki nasze |
|
|
|
|
#896 |
|
BAN stały
|
Nerola, w takim razie trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok, tak sądzilam ze na to ale pewności nie mialam
A wchlonie się jej? czy po prostu nie bedzie sie powiększac?
|
|
|
|
#897 |
|
Zadomowienie
|
Ej, co jest? Mam ponad 5 stron do nadrobienia!
Zaczęłam odpisywać, ale pewnie zanim skończę, to następne 5 będzie![]() Po niedzielnym kleiku ryżowym, wczoraj kleik w niezmienionej postaci mieliśmy w pieluszce Możliwe?Dlatego wczoraj kupiłam kleik kukurydziany i dziś mieliśmy na śniadanko - ledwo 50 ml zjadł ![]() No i rano robiłam polowanie na siuśki Za trzecim razem się udało Jak sobie pomyślę, że znowu będę musiała iść do tej znachorki po wyniki, to aż mi się coś robi ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- lecę nadrabiać... |
|
|
|
#898 | |
|
Wtajemniczenie
|
![]() sunny 77, napisz coś więcej o sobie Cytat:
a tak w ogóle to witam z rana mam mega lenia a muszę posprzatać, i mam trochę załatwień na mieście, i więcej na razie nie piszę bo mi się nie chce
|
|
|
|
|
#899 |
|
Rozeznanie
|
Hola Chicas!
|
|
|
|
#900 |
|
Wtajemniczenie
|
Nerola mam nadzieje,że leki pomogą i to dziadostwo będzie się wchłaniać
Elika mam nadzieje, że aparat pomoże cofnąć tą wadę, i będzie wszystko ok Nataszkaato fajnie,że Hania juz taka "żywa",serce rośnie, jak te nasze dzieciaczki rosną |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.

.
Justyna Ci na ambicję wlazła, co?

A zła jestem, bo to nie żadna awaria, tylko "renowacja zaworów". W środku zimy 
.

stala nad tym jakuzzi i ciagnela mnie do srodka. wyobrazilam sobie moja malutka dziewczynke posrod nich...
). na zyczenie panny wsadzilam ja do tego krzeselka i w pewnym momencie przechodzi taka smutna starsza pani, a Klara do niej z usmiechem: POPROSZE SNIADANIE!

zaczynam się łamać