|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytyuł do kolejnej części naszego wątku
|
|||
| Uśmiechamy się radośnie, bo zaraz witamy wiosnę. |
|
5 | 11,36% |
Ząbek tu, ząbek tam , ale jeszcze czadu mamie dam
|
|
10 | 22,73% |
Dietka rozszerzona, mama zadowolona a ja poznaje nowe smaki, bo już nawet jem buraki
|
|
7 | 15,91% |
| Poznajemy smaki nowe i jesteśmy przez to zdrowe ! |
|
2 | 4,55% |
| RosnąRączki,RosnąNóżkiTo też czas zębowej wróżki, baba,baba wciąż słyszymy i na wiosnę sie cieszymy. |
|
12 | 27,27% |
| Pół roczku już mamy i siadać, pełzać zaczynamy! Mamusie VII-VIII. |
|
8 | 18,18% |
| Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.
moja nie chce odpłynąć nawet na 10 minut
tak, ja kupowałam pepti bez recepty, płatne 100%. i wiem, że Nutre też można kupić bez recepty za 100%, ale to chyba dopiero od momentu kiedy nie jest refundowana
|
|
|
|
#962 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nigdy nie mogłam kupić Nutry bez recepty
![]() Ja się wyoutowuje z FB, wpadne pooglądać foty ale ten czat to nie dla mnie. |
|
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
a takim cudem że wchodze do apteki i prosto z mostu poprosze nutamigen 1/2 i nikt mi jeszcze nie odmówił.
Czasami po 3 puszki naraz w 1 aptece. ![]() wcześniej jak była jeszcze refundacja tez tak kupowałam
|
#965 |
|
Wtajemniczenie
|
Kto Usunal Eveewe z FB i dlaczego ?????????
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#966 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() może dlatego, że mamy zgrany skład i to sa dziewczyny, które maja dostęp do klubu |
||||
|
|
|
#967 | ||||||
|
Zadomowienie
|
ja tez nie jestem na fb i jakoś nie chcę być tu mi dobrze
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja się podpinam do podpiętego!! ![]() kl aski:Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zajrzyj do klubu |
|
|
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
agadus dobra spoko rozumiem - ja sie tam nie wpychalam tylko zostalam zaproszona. Wiec jak przeszkadzalam komus nie ma problemu, jednak sa osoby ktorym nie przeszkadzam skoro do znajomych mnie dodaja.
|
|
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
Shira ja liczę na to że będzie w Auchan, jak nie znajdę tam to nie wiem gdzie
tam największy wybór.Ewentualnie wezmę kupie na all.8-ka mi wychodzi i dziąsło mnie boli. Zrobiłam obiadek Emilie i go nie zjadła. Chyba za bardzo chce aby jej smakowało. Jutro za karę dostanie ziemnioko i marchewe a co.. |
|
|
|
#971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Weż podrzuć jeszcze raz linka do tego amarantusa po mi gdzieś uciekł.
|
|
|
|
|
#972 |
|
Wtajemniczenie
|
nie obrażaj się eve, nikt Cię nie wyrzuca z forum, dziewczyny pewnie się pomyliły, nie bierz tego do siebie,
Edytowane przez agadus Czas edycji: 2012-01-24 o 16:48 |
|
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
Scio właśnie że nie ma, gdyby taki sklep to bardzo bym się cieszyła,ale muszę się zaspokoić półką EKO w Auchan
|
|
|
|
#974 |
|
Wtajemniczenie
|
A mnie wkurza FB. Wszystko mnie wkurza zresztą
Kinga, Zuzia i
|
#975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana
|
|
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
Jacieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e
napisz coś kobieto więcej ![]() Jak Domek sobie radzi z tatusiem? Jak mamusią sie odnajduję w pracy? Jak wprowadzanie nowych posiłków ? Jak nocki Domka? reaguje jakoś że Cię nie ma? |
|
|
|
#978 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no ciezko mi tez na dwa fronty Cytat:
Dziewczyny am zrobiony przeglad auta. Pojechalam do elektryka a Pan mlody elektryk zapytal czy ma mi ta uszkodzona lampe na nowa wymienic i ze to koszt 20 zeta. A ja no jasne. Pozniej zapytal sie jak z przegladem, a ja na to, ze wlasnie auto szykuje do przegladu. To on, ze jak chce, to moze lampy poprzegladac. Ok juz mi sie buzia smiala. Pytam sie czy zostawic dowod rejestracyjny, a on na to, ze jak chce. Ale moge, to od razu przeglad zrobi, bo obok maja fachowcow od tego. Ja na to, ze fajnie by bylo ale ten samochod raczej nie przejdzie przegladu. No to mlody pan elektryk powiedzial, z ejak nie przejdzie, to nic nie zaplace a jak przejdzie, to normalnie 100. Po poludniu dzwonia, ze auto gotowe i jest przeglad Mam zrobic tylko sworznie wahacza ale to maly koszt
|
|
|
#979 |
|
Rozeznanie
|
Witam Was mamusie I przepraszam za swoja nieobecnosc wynikajaca
uwaga tlumacze sie)Przeprowadzki Niepodlaczonego internetu przez tydzien Wychodzacego zabka mojej dziewczynce No I zapomnialam swojego hasla I jak mialam przechodic przez to wszystko to wrrr... Cookie dzieki ze sie martwisz
|
|
|
|
#980 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Domek z tatusiem świetnie. Radzą sobie super, wracam do domu, obiadek dla mnie czeka, Dominik najedzony, czysty i w ogóle. Tylko bałagan w domu ale nie można mieć wszystkiego ![]() W pracy fajnie, choć przez 4 godziny nie zdążę się wdrożyć, a już trzeba wyjść Nowe posiłki wprowadzamy po całym słoiczku i już się nie "patyczkujemy" Dominik je wszystko bez wybrzydzania. Słoiczek 190 to mało. Od dziś mieszam Bebilon AR 1 z Bebikiem 2 bo będziemy zmieniać.W nocy różnie, dziś na przykład armagedon i w pracy spałam prawie przy biurku
|
|
#981 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki dziewczyny Radziu wycałowany, wyściskany. Cytat:
![]() dla dzieciaczków!Dobra jesteś ![]() Cytat:
Ja nie nadążę za klubem, głównym i jeszcze fb ![]() Posmaruj Dantinoxem |
|||
|
|
|
#982 |
|
Raczkowanie
|
Witam się popołudniowo
![]() Znowu nie było mnie parę dni i znowu mam mega zaległości...eh... Na początek: Dla Kingi i Zuzi ![]() za skończone miesiącezaległe ![]() dla Blanki, Tymka, Malwinki, Korneli, Sary, Juli i Hani też za skończone miesiące ![]() Ja prawie w ogóle nie mam czasu w ciągu dnia zajrzeć na wizaż, Helenka prawie w ogóle nie chce spać w dzień, okresowo jest marudna - chciałaby spać a nie może no chyba, że na rękach... a jak ją położę na macie to zaraz się obraca na brzuszek i zaraz jest marudzenie bo się zaczyna nudzić o z powrotem na plecki nie umie ![]() Spróbuję ponadrabiać trochę |
|
|
|
#983 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jadłam jabłko i Hania aż się ślinić zaczęła na jego widok dałam kawałek , ciumka ciumka i nagle zębami pół odgryzła! Ooo sobie myślę.. i dałam jej ze słoiczka jak już taką chęć miała.. ale widać było po oczach, że normalne jej lepiej pasowało![]() Cholerka zawiesił mi się wizaż i nie zaznaczyło mi wszystkiego.. |
|
|
|
|
#984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie tez bida z takim sklepem. A dziąsło posamruj sobie żelem Emi |
|
|
|
|
#985 |
|
Rozeznanie
|
Zaneta jestes swietna I te przepisy rewelacja
![]() Brumek brawa za zabka dla Tymka Stronczek witam Cie kochana buziaki dla WikiNerola trzymam kciuki za Was ![]() Brawa za wszystkie nowe miesiace i nowe umiejetnosci |
|
|
|
#986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie też dziś armagedon więc nie byłaś sama ![]() Cięszę się, że mąż sobie radzi i obiadek masz no no no !Ile masz wolnego w tyg? |
|
|
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
Sluchajcie nic sie nie stalo - nie ma tematu.
![]() Ja na FB rzadko sie udzielam, z Wami wole pisac tu. ![]() Niestety nie byłam z Wami od poczatku, gdyz nie wiedzialam, ze takie forum jest - malo oblatana bylam po WIzazu, a teraz lubie Was czytac i z Wami pisac, bo zawsze sie cos dowiem ciekawego. A tajemnicze grono w Klubie czy na FB nie jest dla mnie czyms czego pragne. Poprostu zostalam zaproszona a poznej wyrzucona. O to mi chodzilo. Takze dziewczynki w Klubie ustalajcie kogo zapraszacie i juz. ![]() Marys nadal spi |
|
|
|
#988 |
|
Rozeznanie
|
No to ja sie troche pochwale
![]() Sophie wczoraj ukazal sie zabek , wszystkich zawiadomilam wkolo, pukalismy lyzeczka ![]() Spi u siebie w pokoju z dwiema pobudkami , czasami trzema, ale nie narzekam. Gotuje jej obiadki , sa takie dni, ze tylko lyzeczke zje ,a reszte wypluwa. Zrobila sie zlosnica , wymusza placzem I krzykiem , nie polezy , wiec mam co robic
|
|
|
|
#989 | ||
|
Zadomowienie
|
Babonik i tak podziwiam, że tak długo walczyłaś, by karmić UU
![]() żeby Nikosiowi na zdrowie to wyszło!Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#990 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
masz klase dziewczyno
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.

może na ok. 40-50min.

Wszystkiego najlepszego solenizantki!!!!!!!
kl aski:

tam największy wybór.Ewentualnie wezmę kupie na all.
napisz coś kobieto więcej