Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII. - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytyuł do kolejnej części naszego wątku
Uśmiechamy się radośnie, bo zaraz witamy wiosnę. 5 11,36%
Ząbek tu, ząbek tam , ale jeszcze czadu mamie dam 10 22,73%
Dietka rozszerzona, mama zadowolona a ja poznaje nowe smaki, bo już nawet jem buraki 7 15,91%
Poznajemy smaki nowe i jesteśmy przez to zdrowe ! 2 4,55%
RosnąRączki,RosnąNóżkiTo też czas zębowej wróżki, baba,baba wciąż słyszymy i na wiosnę sie cieszymy. 12 27,27%
Pół roczku już mamy i siadać, pełzać zaczynamy! Mamusie VII-VIII. 8 18,18%
Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-24, 22:59   #1141
Kajool
Zadomowienie

Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
A możecie mi bardzo pobieżnie streścić tego Jeźdźca Miedzianego?

Kajool a pamiętasz rogatą babę na suficie ?

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

o dokładnie tak
maUpa :P
jjezdzca nie streszcze bo nie pamietam za bardzo. Niestety mam taka przypadosc, ze za duzo czytam i pozniej mi sie mieszaja ksiazki, pamietam, ze byla fajna i gruba :P Aa i tam byla Tatiana-Rosjanka i Aleksander -Amerykanin i ich losy przed i w czasach II wojny.

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Dzięki za zainteresowanie I jszcze paru dziewczyną, których mi niezacytowało Odpowiem zbiorowo.

Agata ma kilka krostek wokół ust. W sumie ostatni raz jadła kaszke na mleku przedwczoraj. ALe mam jeszcze dwóch podejżanych. Krem z Ziajki,którym ją posmarowałam przedwczoraj, albo po prostunadmiar śliny. Bo z nowości raczej nic nie wprowadzałam
I teraz mam zagwostke, czy dosypać jej hippa do Nutry i zobaczyć czy się nasili, czy poczekać az zejdzie i dopiero wtedy spróbować z hippem
Dodatkową zagadką jest to, ze Agata nie miała żadnych krostek jak była napiersi czy Bebiko Wymiotowała mlekiem wtedy

Beatko Agata piła pepti tydzień czasu i miała po nim mega zatwardzenia.

:kciukki:

Zdrówka dla Nelki.

Co do FB ja wyraziłam swoje zdanie. Nie mam zamiaru tam zagościć
To ja obstawiam krem z ziajki, Szymka tez uczulil
Ide spac dobranoc.
Stary 2012-01-24, 22:59   #1142
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988
Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Wreszcie jesteś!!! Przeprowadzki i zęba gratuluję, braku netu i hasła współczuję. Napisz coś więcej o tej przeprowadzce
a Tobie jak się żyło bez wody? biedna..

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
piwnoooka przebij - ja sobie sama prezbilam w 8 klasie podstawowkistarzy kasy nie mieli na przebicie, a mnie cisnelo na kolczyki, wiec siostry przeklowki wzielam, naostrzylam chyba pilniczkiem i hejaa I wyszlo - bolalo chyba, albo i nie
masochistka z Ciebie - ja bym się nie odważyłą sama za nim w świecie...

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 23:00   #1143
piwnooka77
Raczkowanie

czytałyście http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...?lokale=poznan

straszne
piwnooka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 23:03   #1144
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez piwnooka77 Pokaż wiadomość
tak blisko mnie ????!!!!
umarłabym
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 23:05   #1145
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Eve musimy się kiedyś na kawe umówić. Fajna babka z Ciebie.

A pytanie któaś pisała, że dawała Jogurt (Kolina? Kajol) cholerk a nie pamiętam a chciałam zapytać jaki?

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 23:12   #1146
brumek
Zakorzenienie

Jeszcze co do tego artykułu.

Nie podoba mi się (albo podoba, zalezy jak na to spojrzeć ) taki fragmencik:
Redakcja "British Medical Journal" potwierdziła, że trzech z czterech autorów "w ciągu trzech ostatnich lat pracowało jako konsultanci i/lub otrzymało fundusze na prace badawcze od firm produkujących mleko i jedzenie dla niemowląt.

To o nieznaniu smaków przez dzieci karmione piersią (i niechęci do jedzenia przez to) jest bzdurą, bo dzieci poznają smaki tego, co je matka. To o braku żelaza też, bo wiadomo, że dziecko do cna wyczyści organizm matki z żelaza, ale sobie je zapewni. O celiakii i karminiu czytałam kilka dni temu (a propos wprowadzania glutenu) i znalazłam kilka badań mówiących, że karmienie w czasie pierwszych kontaktów z glutenem samo w sobie chroni przed chorobą. Tylko jedno europejskie badanie twierdzi co innego. Ale ono jest jedno przeciw kilkunastu innym, potwierdzonym długoletnimi obserwacjami.
No i jest jeszcze cała masa badań dowodzących, że układ pokarmowy niemowlaka jest gotowy na przyjmowanie stałych pokarmów dopiero w wieku ok. 6. miesięcy.

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
a Tobie jak się żyło bez wody? biedna..
Fatalnie A jeszcze 4 dni

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

Cytat:
Matko kochana
Stary 2012-01-24, 23:18   #1147
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez Lili 83 Pokaż wiadomość
Mam po jednej w każdej dziurce.
przepraszam Lili, wiem że to przejęzyczenie ale po prostu nie mogłąm się powstrzymać

bo tak jednoznacznie to zabrzmiało a ja zboczona baba oczywiście więc mi się tak skojarzyło a do tego jeszcze mi tż-ta na nocke wysłali dziś do roboty...buu.. wrócił z 1 zmiany i kazali mu na nocke na 23 przyjechać bo mają coś pilnego

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Cytat:
A potem Tymek płakał w łóżeczku i przez pół godziny go uspokajałam.
biedny Tymek ..... oby ząbek szybko wyszedł

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
W ogóle byłam dziś w restauracji zapłacić za chrzciny, wszystko ustalone ( to już w niedzielę), potem pojechałam do księdza bo się z nim tak umawiałam a jego nie było musze więc jutro go ścignąć
ooo to będzie impreza u Youyou

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość

Mojego nie ma w domu i na szczęście nie widzi co robię ( bo on tez już ma alergię na wizażowanie )
mój ma to samo - to zaraźliwe jest? :conf used:

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
jutro mój sądny dzień
o 10.20 egzamin, więc proszę o kciuki
prawko?

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Cytat:
Mój też czasami piany dostaje jak mnie widzi na wizażu, dlatego też czasami muszę robić sobie przerwy...

Helena nie chce spać, leży w łóżeczku i marudzi...
ech skad ja to znam... ja czasami wizazuje w ukryciu ale ciiiii...

moja poszla spac o 22.35

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

Cytat:
Beatko Agata piła pepti tydzień czasu i miała po nim mega zatwardzenia.
aha rozumiem..oby winny był krem..

Stary 2012-01-24, 23:19   #1148
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Moj tez się czepia wizażowania.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 23:24   #1149
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja daje Gerbera bo Hipp wali cukier
Kurczę, ale w składzie niby nie ma cukru

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
witajcie...
ja jakaś poddenerwowana...... to przez jutrzejsza wizytę u lekarzy: usg głowki, usg bioderek i neurolog, wsio na raz, po kolei
mam nadzieje ze objawy niedotlenienia sie cofnely, prosze was o kciuki
Trzymam mocno kciuki!

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
A jeśli chodzi o FB - ja nie mam i nie chce mi się tworzyć konta. Mi jest dobrze tak jak jest - tu i teraz
Poza tym nie mam czasu na wizaż, a co dopiero na fejsa.
Szkoda tylko, bo ta społeczność fejowych-grupowych mam może nas już podzielić, ale tak naprawdę.
Jestem tego samego zdania co Marinka
Igor i Jula cudo

Cytat:
Straszne...
Aż strach samej na spacer wychodzić z dzieckiem... :/

A mnie coś łapie przeziębienie... Piję właśnie ciepłe mleczko z masłem.

---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ----------

Aaa, zapomniałam - Zanko trzymam kciuki!

Spokojnej nocy!

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 23:25   #1150
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Iustyna jeździec miedziany to historia Tatiany i Aleksandra. Rzecz dzieje sie w Lenningradzie podczas II wojny światowej. Bardzo wzruszajaca historia dwojga młodych ludzi którzy spotykają sie w dzien wybuchu II WŚ. Ona niespełna 17-sto letnia, on Amerykanin służący w armi radzieckiej. Zmuszeni są ukrywać swoje uczucie przed jej rodzina i kolega Aleksandra ktory szantazuje go i grozi ze wyda w ręce Rosjan. Oprócz tego bardzo obrazowo przedstawione jest zycie w okupowanym Leningradzie. Jak to wszystko wyglądało. Jak były bombardowania, nie było jedzenia, ludzie umierali z głodu i wyziebienia. No to tak po krotce

Sent from my iPhone using Tapatalk
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 23:26   #1151
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
to ja mam męża ideała
Stary 2012-01-24, 23:28   #1152
iustyna1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kajool Pokaż wiadomość
maUpa :P
jjezdzca nie streszcze bo nie pamietam za bardzo. Niestety mam taka przypadosc, ze za duzo czytam i pozniej mi sie mieszaja ksiazki, pamietam, ze byla fajna i gruba :P Aa i tam byla Tatiana-Rosjanka i Aleksander -Amerykanin i ich losy przed i w czasach II wojny.

To ja obstawiam krem z ziajki, Szymka tez uczulil
Ide spac dobranoc.
mam tą samą przypadłość. Pożerałam książki i potem wszystko mi się kręciło.

Pamiętam, że kiedyś czytałam jakiś horror i był tak straszny, że przerywałam czytanie .
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 23:30   #1153
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
boże....

Stary 2012-01-24, 23:39   #1154
dziubek79
Zakorzenienie

dobranoc
Stary 2012-01-24, 23:41   #1155
piwnooka77
Raczkowanie

A ja oglądam horror na tvn7 i się boję (teraz są reklamy )
piwnooka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 23:41   #1156
iustyna1
Wtajemniczenie

dobranoc, ja też uciekam
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???

Stary 2012-01-24, 23:50   #1157
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
to ja mam męża ideała
Mój też się wizażowania nie czepia, tylko sobie z tego żartuje ALe czasem się pyta, co u Was
Stary 2012-01-24, 23:59   #1158
pieleszka
Wtajemniczenie

nadrobiłam w końcu
niby pustki cały dzień na głównym, a ja tutaj 8 stron do nadrobienia miałam
dziękuję Wam kochane moje za wszystkie kciuki!!!!!!!
szczepienie za nami-było trochę płaczu, ale szybko się Hania przy cycu uspokoiła, zdrzemnęła i było juz ok ale najlepsze było jak w gabinecie podczas badania Hani się nóżki trzęsły (dosłownie)ze strachu!!aż pani doktor to zauważyła mała waży 7530 g..niby przytyła w 2 miesiące tylko 700 g ale zdaniem naszej pediatry to w zupełności wystarczająco

Zuzia i Kinga - i dla Was dziewczynki!!!!
dziubku wracaj do zdrowia
ja tam horrorów nie czytam, bo schizy mam po tym....bojduszka ze mnie
youyou niefajny ten ksiądz
kolinko za jutro

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 00:14   #1159
madziaranew
Rozeznanie

Cytat:
Moj sie smieje I czasami dokucza ze zamias z nim to wizarz

Brumek naczytalam sie Twojego blogu , Boziu jaka jestem glodna , wszystko wyglada wysmienicie , ale napewno zrobie piers z francuskim och.....

Ja ostatnio zaniechalam czytanie ksiazek , nie mam czasu , cholerka , wiecznie cos , teraz to wogole do miasta kawal drogi ,wiec jak sie wybieramy to po dniu.

Brumek-
Przeprowadzilismy sie do domku , dwa pokoje na gorze isalon na dole, ogrodek. Moj Tz Sam nas przeprowadzal , no I trawlo, biedny , nie moglam mu pomoc , Bo Sophie zeby szly wiec wszystko jej bylo zle, troche moja siostra sie Nia zajela ( spacer) . Na dodatek w poprzednim mieszkaniu mielismy strych , no I kazdy kartonow od butow tam pakowalismy , co niepotrzebne tam...... I wiecie co tam bylo, jak Tz zaczal to wszystko sciagac , masakra , buty popsute a kartonow jest, czajnik juz nowy a od starego karton.... Zawsze Tz powtarzala ze on ma tam porzadek, dobrze ze ja sie zajmuje porzadkami w domu , Bo dopiero byl by sajgon.
Sophie spi u siebie , jestem z Niej dumna,wszyscy wkolo gadali ze nie bedzie , ze bedzie sie bala ,tesciowa nie wierzy
A no I jeszcze moja corcia ssie paluszki u nozki, rano jej nie wychodzi , ale jak sie rozciagnie to dopiero daje popis?

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Czytam I przepraszam Was ze tak pisze , ale jakis piepszony slownik mi sie tu zalacza I przekreca mi slowa , a ja za cholere nie umie go wylaczyc.

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

Cytat:
dobranoc, ja też uciekam
Wczorajszy kawal to jakby o mnie, Sophie calkowicie podobna do Tz-a
madziaranew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 01:14   #1160
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pieleszka Pokaż wiadomość
szczepienie za nami-było trochę płaczu, ale szybko się Hania przy cycu uspokoiła, zdrzemnęła i było juz ok ale najlepsze było jak w gabinecie podczas badania Hani się nóżki trzęsły (dosłownie)ze strachu!!aż pani doktor to zauważyła mała waży 7530 g..niby przytyła w 2 miesiące tylko 700 g ale zdaniem naszej pediatry to w zupełności wystarczająco
Brawo dla Hani Ale te trzęsące nóżki to mnie rozwaliły - ale to musiało być rozczulające

Cytat:
Napisane przez madziaranew Pokaż wiadomość
Brumek naczytalam sie Twojego blogu , Boziu jaka jestem glodna , wszystko wyglada wysmienicie , ale napewno zrobie piers z francuskim och.....
Kochana jesteś

Cytat:
Napisane przez madziaranew Pokaż wiadomość
Brumek-
Przeprowadzilismy sie do domku , dwa pokoje na gorze isalon na dole, ogrodek. Moj Tz Sam nas przeprowadzal , no I trawlo, biedny , nie moglam mu pomoc , Bo Sophie zeby szly wiec wszystko jej bylo zle, troche moja siostra sie Nia zajela ( spacer) . Na dodatek w poprzednim mieszkaniu mielismy strych , no I kazdy kartonow od butow tam pakowalismy , co niepotrzebne tam...... I wiecie co tam bylo, jak Tz zaczal to wszystko sciagac , masakra , buty popsute a kartonow jest, czajnik juz nowy a od starego karton.... Zawsze Tz powtarzala ze on ma tam porzadek, dobrze ze ja sie zajmuje porzadkami w domu , Bo dopiero byl by sajgon.
Super taki własny domek A jeszcze ogródek, kiedy ma się małe dziecko, to ideał! Porządki w wydaniu mężczyzn to temat rzeka - u nas byłoby podobnie. Bo mojemu zawsze wszystko się przyda, więc lepiej nie wyrzucać. A w efekcie też zalegają (choć systematycznie to wywalam ) jakieś stare sprzęty AGD, części komputerowe. Nawet niedawno gdzieś się natknęłam na wymontowany klakson z jakiegoś jego starego samochodu
I barwa dla Sophie za samodzielność

A w ogóle to HALO HALO!!! Gdzie się podziewacie? Justyna, co tak wcześnie zniknęłaś (chociaż Ty masz akurat dobra wymówkę - gości w domu).
A Ty, Stronczusiu? Dziś nie Twój dzień na spanie w samochodzie
Stary 2012-01-25, 01:16   #1161
iustyna1
Wtajemniczenie

matko jaka cisza
ja juz sie miam klasc ale zuziak sie caly czas wybudza, wiec leze podczytuje
tylko nie ma co czytac...

pooowoli bedzie wychodzila druga dolna jedynka
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???

Stary 2012-01-25, 01:29   #1162
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
matko jaka cisza
ja juz sie miam klasc ale zuziak sie caly czas wybudza, wiec leze podczytuje
tylko nie ma co czytac...

pooowoli bedzie wychodzila druga dolna jedynka
Jestes

A po czym wnosisz że będzie wychodziła? Widać ją już czy objawy po prostu są? Bo u nas też się na to CHYBA zanosi?

No to chyba idziemy spać, co?
Stary 2012-01-25, 01:34   #1163
iustyna1
Wtajemniczenie

brumku po tej kreseczce na dziasle
mamy taki strajk glodowy ze maskra

to idziemy spac, dobrej nocy! gasze!
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???

Stary 2012-01-25, 01:34   #1164
brumek
Zakorzenienie

Ja się tych kreseczek nie mogę dopatrzeć, bo Tymcia język nie dopuszcza

Papa
Stary 2012-01-25, 02:19   #1165
Brida
Rozeznanie

Cytat:
brumku po tej kreseczce na dziasle
mamy taki strajk glodowy ze maskra

to idziemy spac, dobrej nocy! gasze!
Nie gaś jeszcze, siedzę w archiwum

Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość
Melduję, że oddajemy kompa do naprawy, więc pewnie mnie trochę nie będzie, bo ze stacjonarnego nie lubię korzystać.
Powodzenia Dziewczynki!
Wracaj szybko!

Cytat:
jutro mój sądny dzień

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
witajcie...
ja jakaś poddenerwowana...... to przez jutrzejsza wizytę u lekarzy: usg głowki, usg bioderek i neurolog, wsio na raz, po kolei
mam nadzieje ze objawy niedotlenienia sie cofnely, prosze was o kciuki

Z wczorajszego nadrabiania zapamiętałam:

Gratulacje uzębieniowe dla Tymka, Maji (Karolinee) oraz dla Żanetki

Wyrazy współczucia z powodu stłuczki dla Kajool -----> i wyrazy radości z powodu szczęśliwego rozwoju wydarzeń z tym związanych---->

Madziaranew
fajnie, że się odezwałaś i jeszcze fajniej, że macie nowe "salony"

Edytowane przez Brida
Czas edycji: 2012-01-25 o 02:21
Brida jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 04:28   #1166
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Brumku Stronczusia nie było bo sie Mala Stronkówna obudziła o 23.30 i mamusi potrzebowała.
Iustyna ja Ci napisałam lekturę na wieczór
Madziaranew mam nadzieje ze teraz bedziesz czesciej zaglądać

Wracam do łóżka ...

Stary 2012-01-25, 07:44   #1167
aania_20
Zakorzenienie

dzień dobry
dziś Stronczek miał nocny dyżur

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
whmm - jak to bylo - wszystkie Marysie takie grzeczne zapraszam do mojego TZ po nastepne
To chyba tylko po instrukcje, bo nie wiem co by mój na to powiedział
Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość
Nie przekonuje mnie to zupełnie...

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Na twarzy pod okiem z boku robi mi się coś a'la wrzydzianka albo okropna krosta. Boli to przy samym dotyku.
Sypię się jak choinka po Trzech Króli.
]
biedna... ale określenie mi się podoba
Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
mój tz to samo powtarza - sam oplem jedzi i ja golfikem

i dodaje jeszcze że
fiat jego brat
o tak
Cytat:
On to chyba będzie łamaczem damskich serc Takie ma skłonności od małego

Coś Ty, każdy by potrafił I w tym cały czad - wygląda pokazowo i cała rodzina ma Cię za super kucharkę, a roboty tyle co nic

Cytat:
jutro mój sądny dzień

Cytat:
Agata ma kilka krostek wokół ust. W sumie ostatni raz jadła kaszke na mleku przedwczoraj. ALe mam jeszcze dwóch podejżanych. Krem z Ziajki,którym ją posmarowałam przedwczoraj, albo po prostunadmiar śliny. Bo z nowości raczej nic nie wprowadzałam
biedna
Cytat:
słyszałam w radio, straszne
Cytat:
Jeszcze co do tego artykułu.

Nie podoba mi się (albo podoba, zalezy jak na to spojrzeć ) taki fragmencik:
Redakcja "British Medical Journal" potwierdziła, że trzech z czterech autorów "w ciągu trzech ostatnich lat pracowało jako konsultanci i/lub otrzymało fundusze na prace badawcze od firm produkujących mleko i jedzenie dla niemowląt.

dokładnie tak! Z cała resztą też się zgadzam w zupełności, wyjęłaś mi to z ..hmm....klawiatury przeglądówka, bez konkretnych danych...
choćby pierwsza z brzegu odpowiedź: http://www.minnpost.com/healthblog/2...ts_of_interest

http://www.nancymohrbacher.com/blog/...-6-months.html

Cytat:
no to

A u mnie śnieżyca a ja muszę na uczelnię jechać....

---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ----------

W Superpharm jest promocja - za zakup 4 słoiczków Hippa gratis płyn do kąpieli

http://www.superpharm.pl/images/gaze...z_022012_8.jpg

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 08:09   #1168
jacieeeee
Wtajemniczenie

Hejka.

Kciuki za Zankowy egzamin i dla Koliny za badania i dla wszystkich potrzebujących

Zbieram się do pracy. Dominikowi chyba się katar zaczyna ... znowu

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 08:44   #1169
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Witam

Moja Mala miała Dzis kiepskawa noc i mama razem z nią. Pól nocy spędziła z nami w łóżku. Pierwszy raz jej sie to zdarzyło.

dla Igorka Sweet za 5 m-cy

Zanka daj znac jak poszło

Ide do mojej marudy...

Stary 2012-01-25, 08:45   #1170
Naataaszkaa
Raczkowanie

Cytat:
jutro mój sądny dzień

Cytat:

Jak zwykle mądrze mówisz

Ale przerażające, prawda?

1. Nic nie szkodzi. Twoje pierdzenie to aria dla mojej duszy
2. Pytam bo nie wiem, czy nie zaczekać na Ciebie ALe 3 lata to dla mnie za dużo. Zaczynamy w te wakacje

To teraz skrobnę, czy tego chcecie czy nie, co u nas Był z wizytą mój ojciec i jakoś przeżyłam. Ba, nawet nie było źle.

Oprócz tego hiper ślinienia ciąg dalszy i coś czuję że lada dzień drugi ząbek powitamy Do tego po kąpieli i jedzeniu, TYmek jak zwykle cudnie zasnął, aby po 15 minutach obudzić się z wielkim płaczem. I nie dał sie uspokoić. Tylko masaż dziąsełek na chwilę ulgę przynosił, a potem syrena od nowa się włączała. W końcu po 30 minutach u mnie na rękach zasnął i dał się odłożyć. Okropnie sie wymęczył, tchu nie mógł złapać, tak krzyczał A mi aż się coś ściskał w środku. I teraz niby śpi, ale parę razy słyszałam takie cicha jęknięcie. Na 99% to kolejne zębisko.
Biedny Tymek.. oby szybko ząbek wyszedł

Cytat:
Okropne! A ja po opowieści Brumka jak to jakaś baba za nią szła cały czas mam jakąś schizę i każda dziwnie patrząca się osoba na nas powoduje u mnie zawał serca...

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
to ja mam męża ideała
Mój to jak mu za dużo gadam i gadam to sam mnie na wizaż wysyła

Cytat:
nadrobiłam w końcu
niby pustki cały dzień na głównym, a ja tutaj 8 stron do nadrobienia miałam

Ja nie zapomnę jak mi się nogi trzęsły przed pierwszym masażem szyjki przed porodem... brrr aż mnie ciarki przeszły.. okropieństwo!

No i dzień dobry noc udana teraz Hania dospypia, a ja po śniadanku.. pierwszy raz jadłam tuńczyka, aż wstyd się przyznać zrobiłam pastę z serkiem wiejskim i pychota
Naataaszkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości