|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII
Cytat:
![]() Specjalnie sprawdziłam liczbę swoich dni... i co? 80 Powinnam już mocno sr** w gacie a cały czas sobie mówię kochana to jeszcze tyle czasu, nie stresuj się, w ogóle to czy ja naprawdę wychodzę za mąż
|
|
|
#3032 | |||
|
Zakorzenienie
|
A jakie dobre
![]() Cytat:
jak weźmie teraz np. jeden dzień urlopu na żądanie to zostanie mu 19 dni wypoczynkowegoCytat:
u mnie było tak, że dawaliśmy pytania z jakich chcemy aby nas spytałCytat:
Edytowane przez ona8686 Czas edycji: 2012-01-25 o 10:48 |
|||
|
|
|
#3033 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak się do niego zapiszesz, to na 100% będzie na obronie, bo promotor musi być.
|
#3034 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tematyka wydaje mi sie ze bedzie pasowala mi od takiego co wykladal Nam psychologie bo uwielbiam ten przedmiot- ale... podobno ludzie w tamtym roku sie od niego wypisywali ![]() Wiec serio zastanawiam sie nad tym "postrachem" uczelni.. Cytat:
musze dzisiaj ten zakres problemow przeczytac i sie zecydowac...
|
|
#3035 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;31827411]robi sie niebezpiecznie a ja się wam pochwalę że w niedzielę będziemy mieli podpisana oficjalnie umowę na salę z tymże że tż chyba sam pojedzie z teściem bo ja mam szkołę i egzamin, tzn. mam w sobotę ale jak sie okaże że go nie zaliczę to będę musiała w niedzielę[/QUOTE] gratuluje wyboru sali ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
śliczna[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;31828666]u nas protokół spisuję się 2msc przed ślubem[/QUOTE] u mnie tak samo 2 msc przed [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;31828755]ja mam @ ale przecież chcieliśmy mieć dziecko z tż i mierzyłam tempkę przez jakiś czas i nic z tego nie wyszło więc jak widać w moim przypadku się to nie sprawdziło[/QUOTE] ja też mam @ hehehe i powiem wam że na ślub mi wypada bo mam zawsze tyle samo dni... ale chyba pigułe wezme żeby nie mieć bo co to za frajda mieć @ na własnym ślubie Cytat:
Cytat:
a ja pokłóciłam się wczoraj z TŻ ehm.. i dzisiaj mam doła nie mam na nic ochoty a jeszcze dzisiaj musze iśc do babci bo urodziny ma.. |
|||||
|
|
|
#3036 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dla Was ![]() i jako osoba która już ma mniej niż 100 dni ( ) powiem Ci że popłochu nie zaobserwowałam i ogólnie nic się nie zmieniło Cytat:
Cytat:
Cytat:
bo z doświadczenia wiem że na każdej uczelni, ba nawet na każdym wydziale i kierunku może być inaczej u mnie np na seminarium się chodziło do dwóch gości którzy akurat prowadzili seminaria, a promotora się zupełnie osobno wybierało no ale moje studia były, hmmm, inne niż wszystkie Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3037 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Na magisterce już go nie było, a szkoda! Wybrałam lajtową babkę i co, za chiny ludowe nie mogłam się z nią dogadać...
|
|
#3038 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak w ogóle to czekam na obrączki, zamówiliśmy je 31 grudnia i miały być do końca stycznia a tu ciągle żadnego odzewu ![]() A druga sprawa.... JAKIEŚ CIEKAWE POMYSŁY NA WALENTYNKI ?:d
|
|
#3039 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z tą nogą to jak Ty masz zamiar tam dotrzeć? Cytat:
A co do promotorów to różnie bywa, ja swojego musiałam szukać na innych uczelniach, na seminaria się spóźniał lub nie przychodził a potem były pretensje, że się na nich nie uważało
|
||
|
|
|
#3040 | |
|
Wtajemniczenie
|
!! to teraz już poleeeeeeci!! ![]() no ma mocnego konkurenta ze wschodu, który też jest świetnie oceniany przez krytyków, więc się rozegra to pomiędzy nimi. Cytat:
|
|
#3041 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Miałam ustaloną datę obrony a dzień przed terminem dzwoni do mnie Pani z dziekanatu, że nie mam oceny pracy od recezenta i nie będę jej miała bo wpisany recezent nawet nie widziała mojej pracy i nie godzi się na ocenianie jej na następny dzień. Myślałam, że mnie nie dopuszczą do obrony i bedę musiała czekać na resztę grupy (jak potem się okazało kolejny temin mieli wyznaczony na jakieś 2 miesiące po moim terminie). Zadzwoniłam do promotora, który oczywiście nie odebrał, więc wyrwałam się z pracy i poleciałam na uczelnię bo wiedziałam, że promotor miał mieć konsultacje. Wparowałam do niego do pokoju i pytam się o co kaman. A on do mnie, że bardzo przeprasza, że przed wyjazdem na konferencję zapomniał dać moją pracę recezentce (obiecał, że to zrobi bo ja pytałam się czy mam osobiście jej zanieść pracę) i dlatego ona jej nie sprawdziła... ale już znalazł kogoś, kto mi tę pracę oceni i na pewno następnego dnia mam być na obronie... No i wyszło na to, że na obronie był tylko promotor, prodziekan i jakiś Pan, który w ogóle nie wiedział o czym pisałam. Na trzy osoby tylko i wyłącznie promotor widział moją pracę. Recezenta widziałam na kilka minut przed obroną, który przyszedł i zostawil ocenę pracy i po prostu sobie wyszedł.
|
|
|
#3042 |
|
Wtajemniczenie
|
Pierwsze dwa to zaproszenia próbne które nam przyszły, ostatnie to już nasze
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1323425462 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1323425506 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1325153473
|
|
#3043 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3044 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3045 |
|
Zakorzenienie
|
My nie lubimy i oficjalnie nie obchodzimy walentynek - jak dla mnie święto na pokaz i okazja dla handlowców by zarobić.
Ewentualnie tylko coś symbolicznego - planuję upiec pizze w kształcie serca +piwko i film
|
#3046 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ile lat pracy/szkoły ma? |
|
|
|
|
#3047 |
|
Wtajemniczenie
|
wiadomo
tylko, że natłok dat powoduje, że u mnie przez kolejne 11 miesięcy jest wielka posucha. A wymyślanie za każdym razem prezentów jeden po drugim nie jest wcale takie łatwe....
|
|
#3048 | ||
|
Wtajemniczenie
|
![]() i dla koziczki Cytat:
![]() śliczne te obrączkiCytat:
![]() szkoda że nie masz zdjęć na sobie
|
|
#3049 |
|
Zadomowienie
|
My kupiliśmy sobie kupon na suhi i zamówimy sobie do domu. Nigdy jeszcze tego nie jedliśmy. A tak, to ja kupuję TŻ jakieś tam drobne rzeczy na ślub tzn planuję bieliznę dla niego - bokserki i skarpetki. Tzn ja nie lubię tego święta, i tak byśmy te suhi zjedli itp, ale jak jest okazja (walentynki wypadają w tygodniu) to zrobimy sobie to w weekend. W ogóle to super by było gdyby w końcu spadło mega dużo śniegu, przy tym byłby mrozik i słoneczko, bo mamy niedaleko zalew i planujemy, żeby siostra moja porobiła nam zimowe zdjęcia. Przy okazji to też puścilibyśmy lampion do nieba i byłoby to uwiecznione na fotach, ale jak na razie nie ma takiej pogody jak chcę
|
|
#3050 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja jakiś czas temu, jak jeszcze byłam spontaniczna i odważna kupiłam 10 metrów takiej grubej czerwonej kokardy i w Walentynki tż już leżał a ja ubrałam bokserki które mu kupiłam a górę obwiązałam kokardą - i byłam prezentem. Trochę czasu zleciało zanim mnie wyplątał z tej kokardy
|
|
#3051 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
fajne i oryginalne
Edytowane przez ona8686 Czas edycji: 2012-01-25 o 11:19 |
||
|
|
|
#3052 |
|
Wtajemniczenie
|
My nie obchodzimy Walentynek. Kochamy się na co dzien, więc nie musimy celebrować tego w specjalny dzień
|
#3053 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiadomo, że to nie najłatwiejsza robota, ale im szybciej się z tym ogarniecie, tym wcześniej będziecie mieli spokój ![]() Cytat:
Ostatnio testuję różne żele i nie znalazłam jeszcze idealnego, może to właśnie ten będzie ![]() Cytat:
![]() Śliczny! Właśnie taki chcę i ja ![]() Dzięki Kochana Cytat:
Cytat:
![]() Gratuluję Dziewczątka! ![]() Cytat:
Ale się fajnie udało ![]() Cytat:
Candice jest piękną suknię, na pewno dobrze wybrałaś Szkoda, że nie masz fotki, następnym razem weź koniecznie aparat ![]() Magdzia, fajnie te krówki wyglądają Szkoda, że mało się mieści w te pudełeczka.kasiamniam, śliczne obrączki
|
|
#3054 |
|
Rozeznanie
|
A no szkoda... jak założyłam i dostałam potwierdzenie, że jednak ta (mierzyłam też Sincerity 3621, fotki w załączniku) to stwierdziłam, że w takim razie ta i zdejmuję
A tak bardzo chciałam zdjęcia Z drugiej strony może to i lepiej, ta była za duża więc też mogła inaczej leżeć. Dziewczyny, a Wy macie sukienki śnieżnobiałe czy jakiś inny odcień? Bo ja się wciąż biję z myślami, że może jednak biała była by lepsza? Że złamana biel wygląda na brudną czy śnieżnobiałych koszulach PM i gości...
|
#3055 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ani to biel ani to ecru :P
|
|
#3056 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
bardzo ładne
|
|||
|
|
|
#3057 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gorzej jak jakaś dziewczyna założy śnieżnobiała sukienkę...
|
|
|
#3058 |
|
Rozeznanie
|
u mnie śnieg sypie biało na dworze ale piękna pogoda
ja ide włoski umyć i zaraz do was wracam
|
|
|
|
#3059 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Zamawiałam na all był jeszcze z mereżką ale wybrałam bez obszycia myślę że będzie pasował do sukni
|
|
#3060 |
|
Zakorzenienie
|
witam się z wami
byłam w mieście kupic prezent dla tżta MagdziS bo w sobotę idziemy na jego urodziny ![]() a tak w ogóle to opowiem wam coś, od paru dni w moim pokoiku wyłaziły mi takie malutkie robaczki wczoraj zabiłam ich chyba z 10 szt, myślałam że to może wychodzi z siana mojej świnki morskiej no więc dzisiaj z rana z mamą zrobiłyśmy akcję sprzątanie i wszystkie siana trociny i karmę zawinęłyśmy w zrywki(to po naszemu reklamówki jednorazowe jakby ktoś nie wiedział ) i pojechałam do miasta, wracam wchodzę do domu a tu na podłodze w przedpokoju jeden robak a w moim pokoiku z 5 szt już nie miałam siły, nachyliłam się nad klatką mojej świnki i słyszę szelest zrywki odsunęłam stolik ja paczę a tam w zrywce gdzie była taka kupna karma(awaryjan jakby tej od tżta zabrakło) pełno tego cholerstwa i to próbowało ze zrywki wyleźc no to zaraz wyjęłam dwie reklamówki wzięłam tą karmę zawinęłam i poleciałam na śmietnik, i teraz mam problema, musze kupic jakąś trutkę do spsikania żeby to wytępic bo może tego nie jest już dużo ale co jakiś czas zabijam jednego
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.

Nadszedł w końcu ten moment.

Powinnam już mocno sr** w gacie a cały czas sobie mówię kochana to jeszcze tyle czasu, nie stresuj się, w ogóle to czy ja naprawdę wychodzę za mąż

Ale ja już tak mam, że szukałabym i szukała aż do dnia ślubu ;p No cóż. Zdecydowałam się na śmietankową biel Herm's Candice. Zdjęcia nie mam :| Zupełnie mi wypadło z głowy żeby zrobić 

bo jestem za granica 

wczoraj zabiłam ich chyba z 10 szt, myślałam że to może wychodzi z siana mojej świnki morskiej no więc dzisiaj z rana z mamą zrobiłyśmy akcję sprzątanie i wszystkie siana trociny i karmę zawinęłyśmy w zrywki(to po naszemu reklamówki jednorazowe jakby ktoś nie wiedział