Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-25, 10:45   #3031
malwus20
Wtajemniczenie

Dot.: Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Nadszedł w końcu ten moment.
Piękna jedyneczka już jest. Ciekawe co się będzie działo, jak t ajedynka zniknie Będzie popłocho

Specjalnie sprawdziłam liczbę swoich dni... i co? 80 Powinnam już mocno sr** w gacie a cały czas sobie mówię kochana to jeszcze tyle czasu, nie stresuj się, w ogóle to czy ja naprawdę wychodzę za mąż
Stary 2012-01-25, 10:46   #3032
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
to są krówki firmy Wawel
A jakie dobre

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Heej!

SEIRO????? Do końca września??? TŻ ma wprawdzie tylko 7 dni z zeszłego roku, 20 z tego, 2 okolicznościowe i 4 na żądanie czyli jakby nie było zawsze to 33 dni
Muszę Cie rozczarować, ale urlop na żądanie jest wliczony w urlop wypoczynkowy. Wiec te 4 dni to cześć z 20 jak weźmie teraz np. jeden dzień urlopu na żądanie to zostanie mu 19 dni wypoczynkowego

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
hej dziewczyny.
Mam do Was tak na szybkiego sprawe. Musze zapisac sie na seminarium i nie mam pojecia do kogo?
Mam do wyboru "kose" i upierdliwych innych.. w sumie zaden wykladowca jako tako mi nie pasuje
ten u ktorego sie zapisze to nie bedzie mnie potem pytac?

wybaczcie ciemna jestem w tych sprawach :P
Będzie będzie pytał u mnie było tak, że dawaliśmy pytania z jakich chcemy aby nas spytał

Cytat:
Napisane przez mayeczka87 Pokaż wiadomość
Kupiłam Suknię!

Póki co jeszcze to do mnie nie dociera i biję się z myślami czy dobrze zrobiłam Ale ja już tak mam, że szukałabym i szukała aż do dnia ślubu ;p No cóż. Zdecydowałam się na śmietankową biel Herm's Candice. Zdjęcia nie mam :| Zupełnie mi wypadło z głowy żeby zrobić

Ze spraw ślubnych mamy też już załatwione autko - biały Jaguar XJ Premium. A już niedługo wybieramy się po obrączki i strój dla TŻ

A tak w ogóle, to dzień dobry
Gratuluje

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12

Edytowane przez ona8686
Czas edycji: 2012-01-25 o 10:48
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 10:46   #3033
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
no bo zawsze wydawalo mi sie ze ci pozostali beda zadawac pytania. A jak "ten facet" przypadkowo znajdzie sie na mojej obrobie to bedzie nieciekawie. Wiec nie wiem czy "wrogow" nie lepiej jest miec blisko siebie i sie do niego nie zapisac
Jak się do niego zapiszesz, to na 100% będzie na obronie, bo promotor musi być.
Stary 2012-01-25, 10:49   #3034
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Promotor to ktoś kto ma Ci pomóc na obronie nie będzie tych pozostałych chyba, że jeden z nich zostanie Twoim recenzentem to też najlepiej się dowiedzieć, recenzent ocenia pracę, a oprócz niego będzie jeszcze jakiś dziekan lub prodziekan, który zazwyczaj w ogóle się nei udziela promotor zazwyczaj n obronie zadaje Ci takie pytania żeby Ci pomóc nie ma zamiaru Cię jakoś pogrążyć
Recenzenta tez na pewno bede miala (ale pewnie juz z przydzialu) o wyborze nikt nam nie wspominal. Ale jak wlasnie trafi mi sie taki X do ocenienia pracy to masakra

Tematyka wydaje mi sie ze bedzie pasowala mi od takiego co wykladal Nam psychologie bo uwielbiam ten przedmiot- ale... podobno ludzie w tamtym roku sie od niego wypisywali
Wiec serio zastanawiam sie nad tym "postrachem" uczelni..

Cytat:
A przedmiot, który najbardziej Ci odpowiada, czy wszyscy są od tego samego??? A to magisterke chodzi, tak???
Ja ci powiem, że czasem u takiej kosy lepiej się pisze, bo fakt, upierdliwa będzie strasznie, z każda pierdoła będzie odsyłała, ale znowu jej wymagania zmobilizują Cie do pracy i efekty na pewno będą bardzo dobre, współmierne do wysiłku niestety jaki w to włożysz.

Gratuluję zakupu sukni
Gosza- licencjat. ja mialam 2 lata przerwy po LO.
musze dzisiaj ten zakres problemow przeczytac i sie zecydowac...

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 10:52   #3035
sloneczko740
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
Skoro temat fryzur dziewczyny to pokaże Wam swoj fragment kolekcji

1. i 2. zdjęcie - warkocze
3. zdjęcie - taka właśnie luźna, zwiewna
4. i 5. zdjęcie to moje faworytki - w takim stylu będzie moja głowa Tego Dnia
6. zdjęcie - ciekawostka
5 jest cudna ja też taką chce
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;31827411]robi sie niebezpiecznie
a ja się wam pochwalę że w niedzielę będziemy mieli podpisana oficjalnie umowę na salę z tymże że tż chyba sam pojedzie z teściem bo ja mam szkołę i egzamin, tzn. mam w sobotę ale jak sie okaże że go nie zaliczę to będę musiała w niedzielę[/QUOTE]
gratuluje wyboru sali
Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość

A ja właśnie zakupiłam sobie welon

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość

Ja się bardzo ciesze bo napływają do mnie wiadomości o tym że każdemu tak się nasze zaproszenia podobają że niektórzy nie mogą sie na nie napatrzeć Moja znajoma otwierała i chowała je przy nas z 10 razy Niby taka głupotka a jednak ludzie na to zwracają uwagę
pokaż te zaproszenia bo nie widziałam
Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość

do rzeczy: przyszla moja podwiązka. Oczywiscie na zywo jej nie widzialam, i zobacze ją dowpiero w kwietniu jak bede w domu, ale brat zrobil mi zdjecie:P na aukcji ladniejsza sie wydawala, ale co tam, to tylko podwiazka, nikt nie bedzie tam patrzal brat mowi, ze wykonana jest dobrze (znawca podwiązek). Wklejam Wam fotke jaką mi zrobil tak na szybko, moze jutro poprosze Go o dokladniejsze zdjecia
śliczna
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;31828666]u nas protokół spisuję się 2msc przed ślubem[/QUOTE]
u mnie tak samo 2 msc przed
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;31828755]ja mam @ ale przecież chcieliśmy mieć dziecko z tż i mierzyłam tempkę przez jakiś czas i nic z tego nie wyszło więc jak widać w moim przypadku się to nie sprawdziło[/QUOTE]
ja też mam @ hehehe i powiem wam że na ślub mi wypada bo mam zawsze tyle samo dni... ale chyba pigułe wezme żeby nie mieć bo co to za frajda mieć @ na własnym ślubie
Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
A ja mam dzisiaj 1 z przodu

199 dni do ślubu

Koziczka tez

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość

Hej podczytuje Was co jakis czas ale malo sie udzielam bo jak chce juz cos napisac to za chwile cos mi wypadnie i nie zdazam i tak w kolko
Teraz mam chwilke wiec sie chwale ze jednak zdecydowalismy sie na takie obraczki
a ze slubnych spraw to:
* podwiazka i poduszka na obraczki sie robi - robi mi kobieta na moj projekt
*Zakupilam ostatnio tez tablicze slubne z naszym zdjeciem
*tuby z kwiatami bialo-rozowymi
*pudelka na ciasta w rozyczki
*podziekowania dla gosci frak i suknia z fuksjowa wstazeczka
* zamowilam buty slubne w bialebuty.com.pl
jakie piękne te obrączki a jakie śliczne serduszko
Cytat:
Kupiłam Suknię!

Póki co jeszcze to do mnie nie dociera i biję się z myślami czy dobrze zrobiłam Ale ja już tak mam, że szukałabym i szukała aż do dnia ślubu ;p No cóż. Zdecydowałam się na śmietankową biel Herm's Candice. Zdjęcia nie mam :| Zupełnie mi wypadło z głowy żeby zrobić

Ze spraw ślubnych mamy też już załatwione autko - biały Jaguar XJ Premium. A już niedługo wybieramy się po obrączki i strój dla TŻ

a ja pokłóciłam się wczoraj z TŻ ehm.. i dzisiaj mam doła nie mam na nic ochoty a jeszcze dzisiaj musze iśc do babci bo urodziny ma..
sloneczko740 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 10:52   #3036
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

dzięki za opinię.
po przespaniu się z tym pomysłem, jednak z niego zrezygnuję. Wczoraj rozmawiałam z Tżtem i on jest anty. Tzn wiem, że prędzej czy później bym go namówiła, tak jak było z kamerzystą, ale sama mam dużo ALE co do tego. Logicznym dla mnie jest, że ci fotografowie w jakiś sposób rozpowszechnią te zdjęcia, w koncu nie ma nic za darmo. pomysł więc upadł
szkoda trochę ale Cię rozumiem w sumie bo skoro oni chcą robić portfolio to na pewno będą szeroko rozpowszechniać te zdjęcia które zrobią podczas darmowych sesji, coś za coś
Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Piękna jedyneczka już jest. Ciekawe co się będzie działo, jak t ajedynka zniknie Będzie popłocho
dla Was
i jako osoba która już ma mniej niż 100 dni ( ) powiem Ci że popłochu nie zaobserwowałam i ogólnie nic się nie zmieniło

Cytat:
Teraz mam chwilke wiec sie chwale ze jednak zdecydowalismy sie na takie obraczki
fajne obrączki

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki, wczoraj dostałam kolejne zamówione przesyłki:
Pudełeczka sukienka i frak - to będą pudełeczka dawane dla osób, które by zrobiły ewentualną bramę lub wiedząc, że mamy ślub, przyszliby pod kościół do nas z życzeniami
Cukierki krówki ze śmiesznymi napisami (do sukienki niestety mieści się tylko jeden cukierek, do fraka dwa
szalejesz z tymi prezencikami
Cytat:
hej dziewczyny.
Mam do Was tak na szybkiego sprawe. Musze zapisac sie na seminarium i nie mam pojecia do kogo?
Mam do wyboru "kose" i upierdliwych innych.. w sumie zaden wykladowca jako tako mi nie pasuje

musisz się dowiedzieć jak to jest u Ciebie bo z doświadczenia wiem że na każdej uczelni, ba nawet na każdym wydziale i kierunku może być inaczej u mnie np na seminarium się chodziło do dwóch gości którzy akurat prowadzili seminaria, a promotora się zupełnie osobno wybierało no ale moje studia były, hmmm, inne niż wszystkie
Cytat:
Kupiłam Suknię!

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 10:55   #3037
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Muszę Cie rozczarować, ale urlop na żądanie jest wliczony w urlop wypoczynkowy. Wiec te 4 dni to cześć z 20 jak weźmie teraz np. jeden dzień urlopu na żądanie to zostanie mu 19 dni wypoczynkowego
To mnie TŻ za ciula za przeproszeniem zrobił, bo zawsze powtarzał, że oprócz 20 dni, ma 4 do wybrania w sytuacjach kryzysowych... Chyba że jego beznadziejny szef zrobił im taki prezent od firmy... w co mi ciężko uwierzyć...

Cytat:

Niestety to nie jest taka decyzja hop siup. Trzeba wszystko dokładnie przeanalizować. Na licencjacie wzięłam faceta, który na uczelni nie miał dobrej opinii, dużo wymagał, trudno było u niego zaliczyć, o wszystko się czepiał. Na seminarium okazał się za☠☠☠iaszczym facetem, praca z nim to była sama przyjemność, a obrona zupełnie bezstresową formalnością.
Na magisterce już go nie było, a szkoda! Wybrałam lajtową babkę i co, za chiny ludowe nie mogłam się z nią dogadać...

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 10:57   #3038
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Cytat:
Recenzenta tez na pewno bede miala (ale pewnie juz z przydzialu) o wyborze nikt nam nie wspominal. Ale jak wlasnie trafi mi sie taki X do ocenienia pracy to masakra
U mnie było tak, że Ci promotorzy się znali i na obronach zamieniali się tak, że u jednego ten drugi był recenzentem i na odwrót także wiedziałam co wybrać

Tak w ogóle to czekam na obrączki, zamówiliśmy je 31 grudnia i miały być do końca stycznia a tu ciągle żadnego odzewu

A druga sprawa....
JAKIEŚ CIEKAWE POMYSŁY NA WALENTYNKI ?:d
Stary 2012-01-25, 11:01   #3039
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość

a ja pokłóciłam się wczoraj z TŻ ehm.. i dzisiaj mam doła nie mam na nic ochoty a jeszcze dzisiaj musze iśc do babci bo urodziny ma..
wiesz ostatnio jakieś takie dziwne 'fluidy' są ja też mam focha na Tż
A z tą nogą to jak Ty masz zamiar tam dotrzeć?

Cytat:
To mnie TŻ za ciula za przeproszeniem zrobił, bo zawsze powtarzał, że oprócz 20 dni, ma 4 do wybrania w sytuacjach kryzysowych... Chyba że jego beznadziejny szef zrobił im taki prezent od firmy... w co mi ciężko uwierzyć...

Niestety to nie jest taka decyzja hop siup. Trzeba wszystko dokładnie przeanalizować. Na licencjacie wzięłam faceta, który na uczelni nie miał dobrej opinii, dużo wymagał, trudno było u niego zaliczyć, o wszystko się czepiał. Na seminarium okazał się za☠☠☠iaszczym facetem, praca z nim to była sama przyjemność, a obrona zupełnie bezstresową formalnością.
Na magisterce już go nie było, a szkoda! Wybrałam lajtową babkę i co, za chiny ludowe nie mogłam się z nią dogadać...
Może źle mu szef przekazał

A co do promotorów to różnie bywa, ja swojego musiałam szukać na innych uczelniach, na seminaria się spóźniał lub nie przychodził a potem były pretensje, że się na nich nie uważało

Franuś
Stary 2012-01-25, 11:02   #3040
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:

199 dni do ślubu

Koziczka tez
!! to teraz już poleeeeeeci!!

Cytat:

A ja to wiem, że Oskar jest murowany!!!

no ma mocnego konkurenta ze wschodu, który też jest świetnie oceniany przez krytyków, więc się rozegra to pomiędzy nimi.

Cytat:
hej dziewczyny.

brałabym kose! bo przynajmniej Ci powie wszystko co i jak, a jak będzie upierdliwiec to będzie Ci co chwile zmieniał i poprawiał sam po sobie co jest bardziej wkurzające niż wymagający promotor
Stary 2012-01-25, 11:02   #3041
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
A przedmiot, który najbardziej Ci odpowiada, czy wszyscy są od tego samego??? A to magisterke chodzi, tak???
Ja ci powiem, że czasem u takiej kosy lepiej się pisze, bo fakt, upierdliwa będzie strasznie, z każda pierdoła będzie odsyłała, ale znowu jej wymagania zmobilizują Cie do pracy i efekty na pewno będą bardzo dobre, współmierne do wysiłku niestety jaki w to włożysz.
Cytat:

Tematyka wydaje mi sie ze bedzie pasowala mi od takiego co wykladal Nam psychologie bo uwielbiam ten przedmiot- ale... podobno ludzie w tamtym roku sie od niego wypisywali
Wiec serio zastanawiam sie nad tym "postrachem" uczelni..

u mnie z pracą były niezłe przeboje. Promotor był bardzo luzacki. Prawie go na uczelni nie było a w czasie wakacji nie odpowiadał na maile i nie odbierał telefonów. Moją pracę przeczytał dopiero wtedy kiedy napisałam całość (razem ze wstępem i zakończeniem). Miał trochę uwag, ale bardziej o stylistykę niż o metodologię i metody zastosowane w pracy (wiadomo zakres pracy ustaliłam z nim na samym początku).
Miałam ustaloną datę obrony a dzień przed terminem dzwoni do mnie Pani z dziekanatu, że nie mam oceny pracy od recezenta i nie będę jej miała bo wpisany recezent nawet nie widziała mojej pracy i nie godzi się na ocenianie jej na następny dzień. Myślałam, że mnie nie dopuszczą do obrony i bedę musiała czekać na resztę grupy (jak potem się okazało kolejny temin mieli wyznaczony na jakieś 2 miesiące po moim terminie). Zadzwoniłam do promotora, który oczywiście nie odebrał, więc wyrwałam się z pracy i poleciałam na uczelnię bo wiedziałam, że promotor miał mieć konsultacje. Wparowałam do niego do pokoju i pytam się o co kaman. A on do mnie, że bardzo przeprasza, że przed wyjazdem na konferencję zapomniał dać moją pracę recezentce (obiecał, że to zrobi bo ja pytałam się czy mam osobiście jej zanieść pracę) i dlatego ona jej nie sprawdziła... ale już znalazł kogoś, kto mi tę pracę oceni i na pewno następnego dnia mam być na obronie... No i wyszło na to, że na obronie był tylko promotor, prodziekan i jakiś Pan, który w ogóle nie wiedział o czym pisałam. Na trzy osoby tylko i wyłącznie promotor widział moją pracę. Recezenta widziałam na kilka minut przed obroną, który przyszedł i zostawil ocenę pracy i po prostu sobie wyszedł.
Stary 2012-01-25, 11:03   #3042
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
pokaż te zaproszenia bo nie widziałam
Pierwsze dwa to zaproszenia próbne które nam przyszły, ostatnie to już nasze Tak trochę ciemne zdjęcia wyszły, kokardka jest w kolorze fuksji, ten wzorek miedzy imionami też. Na allegro o wiele lepiej widac całe wykończenie. Tu link ---> http://allegro.pl/wyjatkowe-zaprosze...074363765.html

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1323425462

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1323425506

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1325153473
Stary 2012-01-25, 11:05   #3043
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
U mnie było tak, że Ci promotorzy się znali i na obronach zamieniali się tak, że u jednego ten drugi był recenzentem i na odwrót także wiedziałam co wybrać

Tak w ogóle to czekam na obrączki, zamówiliśmy je 31 grudnia i miały być do końca stycznia a tu ciągle żadnego odzewu

A druga sprawa....
my nie obchodzimy walentynek, gdyż TŻ by zbankrutował bo mam zarówno urodziny jak i imieniny w lutym a potem zaraz jest dzień kobiet
Stary 2012-01-25, 11:06   #3044
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
my nie obchodzimy walentynek, gdyż TŻ by zbankrutował bo mam zarówno urodziny jak i imieniny w lutym a potem zaraz jest dzień kobiet
Prezentów nigdy za wiele
Stary 2012-01-25, 11:07   #3045
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:

A druga sprawa....
My nie lubimy i oficjalnie nie obchodzimy walentynek - jak dla mnie święto na pokaz i okazja dla handlowców by zarobić.

Ewentualnie tylko coś symbolicznego - planuję upiec pizze w kształcie serca +piwko i film

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 11:08   #3046
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
a może ma w sumie 24 dni, tylko tak rozdzielał?
ile lat pracy/szkoły ma?
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 11:10   #3047
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Prezentów nigdy za wiele
wiadomo tylko, że natłok dat powoduje, że u mnie przez kolejne 11 miesięcy jest wielka posucha. A wymyślanie za każdym razem prezentów jeden po drugim nie jest wcale takie łatwe....
Stary 2012-01-25, 11:11   #3048
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:

199 dni do ślubu

Koziczka tez
i dla koziczki

Cytat:
niestety nie moge zobaczyc bo jestem za granica

duzo zdrowka!
wymocz nogi w cieplej wodzie z sola, plukanki z sola na gardelko i duzo witaminki C

Hej podczytuje Was co jakis czas ale malo sie udzielam bo jak chce juz cos napisac to za chwile cos mi wypadnie i nie zdazam i tak w kolko
a ze slubnych spraw to:
* podwiazka i poduszka na obraczki sie robi - robi mi kobieta na moj projekt
*Zakupilam ostatnio tez tablicze slubne z naszym zdjeciem
*tuby z kwiatami bialo-rozowymi
*pudelka na ciasta w rozyczki
*podziekowania dla gosci frak i suknia z fuksjowa wstazeczka
* zamowilam buty slubne w bialebuty.com.pl
śliczne te obrączki

Cytat:
Kupiłam Suknię!

szkoda że nie masz zdjęć na sobie
Stary 2012-01-25, 11:13   #3049
Magdzia0108
Zadomowienie

Cytat:

A druga sprawa....
My kupiliśmy sobie kupon na suhi i zamówimy sobie do domu. Nigdy jeszcze tego nie jedliśmy. A tak, to ja kupuję TŻ jakieś tam drobne rzeczy na ślub tzn planuję bieliznę dla niego - bokserki i skarpetki. Tzn ja nie lubię tego święta, i tak byśmy te suhi zjedli itp, ale jak jest okazja (walentynki wypadają w tygodniu) to zrobimy sobie to w weekend. W ogóle to super by było gdyby w końcu spadło mega dużo śniegu, przy tym byłby mrozik i słoneczko, bo mamy niedaleko zalew i planujemy, żeby siostra moja porobiła nam zimowe zdjęcia. Przy okazji to też puścilibyśmy lampion do nieba i byłoby to uwiecznione na fotach, ale jak na razie nie ma takiej pogody jak chcę

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 11:17   #3050
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
wiadomo tylko, że natłok dat powoduje, że u mnie przez kolejne 11 miesięcy jest wielka posucha. A wymyślanie za każdym razem prezentów jeden po drugim nie jest wcale takie łatwe....
Wiem coś o tym, bo dopiero skończyły się Święta a moja siostra i tż zaraz po mieli urodziny i ciężko wymyślać po 2 prezenty

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
My kupiliśmy sobie kupon na suhi i zamówimy sobie do domu. Nigdy jeszcze tego nie jedliśmy. A tak, to ja kupuję TŻ jakieś tam drobne rzeczy na ślub tzn planuję bieliznę dla niego - bokserki i skarpetki. Tzn ja nie lubię tego święta, i tak byśmy te suhi zjedli itp, ale jak jest okazja (walentynki wypadają w tygodniu) to zrobimy sobie to w weekend. W ogóle to super by było gdyby w końcu spadło mega dużo śniegu, przy tym byłby mrozik i słoneczko, bo mamy niedaleko zalew i planujemy, żeby siostra moja porobiła nam zimowe zdjęcia. Przy okazji to też puścilibyśmy lampion do nieba i byłoby to uwiecznione na fotach, ale jak na razie nie ma takiej pogody jak chcę
Fajny pomysł

Ja jakiś czas temu, jak jeszcze byłam spontaniczna i odważna kupiłam 10 metrów takiej grubej czerwonej kokardy i w Walentynki tż już leżał a ja ubrałam bokserki które mu kupiłam a górę obwiązałam kokardą - i byłam prezentem.
Trochę czasu zleciało zanim mnie wyplątał z tej kokardy
Stary 2012-01-25, 11:17   #3051
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:

A druga sprawa....
My nie obchodzimy walentynek, tzn. ja, Tż kupował jakieś dosłownie małe symboliczne drobiazgi, ale jak dla mnie to takie walentynki nie powinny być raz w roku, a co jakiś czas.

Cytat:

Ja jakiś czas temu, jak jeszcze byłam spontaniczna i odważna kupiłam 10 metrów takiej grubej czerwonej kokardy i w Walentynki tż już leżał a ja ubrałam bokserki które mu kupiłam a górę obwiązałam kokardą - i byłam prezentem.
Trochę czasu zleciało zanim mnie wyplątał z tej kokardy
fajne i oryginalne

Franuś

Edytowane przez ona8686
Czas edycji: 2012-01-25 o 11:19
Stary 2012-01-25, 11:24   #3052
a u d r e y
Wtajemniczenie

My nie obchodzimy Walentynek. Kochamy się na co dzien, więc nie musimy celebrować tego w specjalny dzień
Stary 2012-01-25, 11:25   #3053
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja się bardzo ciesze bo napływają do mnie wiadomości o tym że każdemu tak się nasze zaproszenia podobają że niektórzy nie mogą sie na nie napatrzeć Moja znajoma otwierała i chowała je przy nas z 10 razy Niby taka głupotka a jednak ludzie na to zwracają uwagę

Wybaczcie że jakoś tak mało się ostatnio udzielam, jakiś dół mnie dopadł, nie mam ostatnio humoru i wbrew pozorom rozwożenie zaproszeń nie jest takie strasznie przyjemne, a męczące, wracamy z Tz nocami od gości bo u każdego trzeba posiedzieć, wypić po raz 5 herbatkę bo jak "cioci odmówisz"
No to super, że się zaproszenia podobają Wiadomo, że to nie najłatwiejsza robota, ale im szybciej się z tym ogarniecie, tym wcześniej będziecie mieli spokój

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Nivea Sunny Melon
i ma takie perełeczki w środku, które się rozpływają ja mam świra na punkcie żeli pod prysznic więc mogę polecać i polecać
Tego jeszcze nie próbowałam, może sobie kupię Ostatnio testuję różne żele i nie znalazłam jeszcze idealnego, może to właśnie ten będzie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
do rzeczy: przyszla moja podwiązka. Oczywiscie na zywo jej nie widzialam, i zobacze ją dowpiero w kwietniu jak bede w domu, ale brat zrobil mi zdjecie:P na aukcji ladniejsza sie wydawala, ale co tam, to tylko podwiazka, nikt nie bedzie tam patrzal brat mowi, ze wykonana jest dobrze (znawca podwiązek). Wklejam Wam fotke jaką mi zrobil tak na szybko, moze jutro poprosze Go o dokladniejsze zdjecia
Brat jaki profesjonalista, zdjęcie zrobił z suknią ślubną w tlePodwiązek to ja w ogóle nie lubię, ale ta wygląda dobrze, więc już się jej nie czepiaj, tylko się ciesz, że masz

Cytat:
A taki o
Śliczny! Właśnie taki chcę i ja

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
Chatka gratuluję pracy
Dzięki Kochana A jak Ci idzie w Twojej obecnej? Wdrożyłaś się już we wszystko?

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
chatko moja mama w żadnym przypadku nie jest przeciwna mojemy ślubowi, ale to powitanie chlebem uznała za moją fanaberię - "bo gdyby to były wasze pierwsze śluby..."itd., na razie odpowiedziałam jej tylko, że dla my z D. akurat pobieramy się pierwszy raz
dzisiaj idę do teściow, to zapytam, co oni o tym sądzą i zobaczymy
Ale Twoja Mama wymyśla, co za różnica, który raz. Przecież witanie chlebem i solą to tradycja nie tylko dla PM, ale w ogóle staropolska tradycja witania i życzenia szczęścia na dalszej drodze, więc nie widzę tu żadnego związku z tym, który to ślub.

Cytat:
hej,

cholera jasna wstałam z bólem gardła

czuje ze mi sie robi angina
a w niedziele mam egzamin
nie mam siły na nic

Cytat:

199 dni do ślubu

Koziczka tez
Gratuluję Dziewczątka! Teraz już poleeeeci

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Dziewczyny wczoraj Was wszystkie cytowałam i zasnęłam przed kompem - dziękuję każdej za kciuki, pytania siadły i zaliczyłam egzamin na 5, a prawie nic nie umiałam I to bez ściemy - pierwszy raz poszłam tak nieprzygotowana na egzamin...
Gratulacje! Ale się fajnie udało

Cytat:
Kupiłam Suknię!

Graaaaaaaatsy! Candice jest piękną suknię, na pewno dobrze wybrałaś Szkoda, że nie masz fotki, następnym razem weź koniecznie aparat

Magdzia, fajnie te krówki wyglądają Szkoda, że mało się mieści w te pudełeczka.

kasiamniam, śliczne obrączki

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 11:26   #3054
mayeczka87
Rozeznanie

Cytat:
i dla koziczki

śliczne te obrączki

szkoda że nie masz zdjęć na sobie
A no szkoda... jak założyłam i dostałam potwierdzenie, że jednak ta (mierzyłam też Sincerity 3621, fotki w załączniku) to stwierdziłam, że w takim razie ta i zdejmuję A tak bardzo chciałam zdjęcia Z drugiej strony może to i lepiej, ta była za duża więc też mogła inaczej leżeć.

Dziewczyny, a Wy macie sukienki śnieżnobiałe czy jakiś inny odcień? Bo ja się wciąż biję z myślami, że może jednak biała była by lepsza? Że złamana biel wygląda na brudną czy śnieżnobiałych koszulach PM i gości...

Ćwiczę!! 1.12.2012

15.10.2008 12.12.2010 Zaręczyny 07.07.2012 Ślub

mayeczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 11:29   #3055
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:

Dziewczyny, a Wy macie sukienki śnieżnobiałe czy jakiś inny odcień? Bo ja się wciąż biję z myślami, że może jednak biała była by lepsza? Że złamana biel wygląda na brudną czy śnieżnobiałych koszulach PM i gości...
ja mam w kolorze tzw. śmietanki ani to biel ani to ecru :P
Stary 2012-01-25, 11:32   #3056
sloneczko740
Rozeznanie

Cytat:

A druga sprawa....
ja kupiłam mojemu bokserki wstawiam zdjęcie dla mnie są brechowe
Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
wiesz ostatnio jakieś takie dziwne 'fluidy' są ja też mam focha na Tż
A z tą nogą to jak Ty masz zamiar tam dotrzeć?
no samochodem z Tż mimo że się z nim nie odzywam ale już tydzień temu to planowaliśmy więc pojedziemy
Cytat:
Pierwsze dwa to zaproszenia próbne które nam przyszły, ostatnie to już nasze Tak trochę ciemne zdjęcia wyszły, kokardka jest w kolorze fuksji, ten wzorek miedzy imionami też. Na allegro o wiele lepiej widac całe wykończenie. Tu link ---> http://allegro.pl/wyjatkowe-zaprosze...074363765.html

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1323425462

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1323425506

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1325153473
sama robiłaś czy gotowe kupiłaś..??
bardzo ładne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bokserki-walentynkowe-techno-love.jpg (110,5 KB, 32 załadowań)
Stary 2012-01-25, 11:34   #3057
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
A no szkoda... jak założyłam i dostałam potwierdzenie, że jednak ta (mierzyłam też Sincerity 3621, fotki w załączniku) to stwierdziłam, że w takim razie ta i zdejmuję A tak bardzo chciałam zdjęcia Z drugiej strony może to i lepiej, ta była za duża więc też mogła inaczej leżeć.

ja mam śmietankową biel i do tego odcienia dobieraliśmy koszulę. A to, że będzie mniej biała niż koszule gości to mi nie przeszkadza gorzej jak jakaś dziewczyna założy śnieżnobiała sukienkę...
Stary 2012-01-25, 11:35   #3058
sloneczko740
Rozeznanie

u mnie śnieg sypie biało na dworze ale piękna pogoda ja ide włoski umyć i zaraz do was wracam
Stary 2012-01-25, 11:37   #3059
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:

U mnie wpisali Biały nawet nie pytałam się czy są inne odcienie bieli i Pani w salonie też mi nic nie mówiła

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Śliczny! Właśnie taki chcę i ja
Zamawiałam na all był jeszcze z mereżką ale wybrałam bez obszycia myślę że będzie pasował do sukni
Stary 2012-01-25, 11:41   #3060
madzia2306
Zakorzenienie

witam się z wami byłam w mieście kupic prezent dla tżta MagdziS bo w sobotę idziemy na jego urodziny
a tak w ogóle to opowiem wam coś,
od paru dni w moim pokoiku wyłaziły mi takie malutkie robaczki wczoraj zabiłam ich chyba z 10 szt, myślałam że to może wychodzi z siana mojej świnki morskiej no więc dzisiaj z rana z mamą zrobiłyśmy akcję sprzątanie i wszystkie siana trociny i karmę zawinęłyśmy w zrywki(to po naszemu reklamówki jednorazowe jakby ktoś nie wiedział ) i pojechałam do miasta, wracam wchodzę do domu a tu na podłodze w przedpokoju jeden robak a w moim pokoiku z 5 szt już nie miałam siły, nachyliłam się nad klatką mojej świnki i słyszę szelest zrywki odsunęłam stolik ja paczę a tam w zrywce gdzie była taka kupna karma(awaryjan jakby tej od tżta zabrakło) pełno tego cholerstwa i to próbowało ze zrywki wyleźc no to zaraz wyjęłam dwie reklamówki wzięłam tą karmę zawinęłam i poleciałam na śmietnik, i teraz mam problema, musze kupic jakąś trutkę do spsikania żeby to wytępic bo może tego nie jest już dużo ale co jakiś czas zabijam jednego normalnie non stop siedzę i sie drapię bo nie cierpię robaków

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości