|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytyuł do kolejnej części naszego wątku
|
|||
| Uśmiechamy się radośnie, bo zaraz witamy wiosnę. |
|
5 | 11,36% |
Ząbek tu, ząbek tam , ale jeszcze czadu mamie dam
|
|
10 | 22,73% |
Dietka rozszerzona, mama zadowolona a ja poznaje nowe smaki, bo już nawet jem buraki
|
|
7 | 15,91% |
| Poznajemy smaki nowe i jesteśmy przez to zdrowe ! |
|
2 | 4,55% |
| RosnąRączki,RosnąNóżkiTo też czas zębowej wróżki, baba,baba wciąż słyszymy i na wiosnę sie cieszymy. |
|
12 | 27,27% |
| Pół roczku już mamy i siadać, pełzać zaczynamy! Mamusie VII-VIII. |
|
8 | 18,18% |
| Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.
Cytat:
|
|
|
|
|
#1202 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.
Cytat:
![]() Brumku wiem, ze czytasz uwaznie - a to byl tylko zart widzialam ze nadrabiasz stronami i zanim odp ja juz napisalam dla zartu.![]() Kawa wypita, śniadanko zjedzone idobijam sie do goscia, bo wplate otrzymal a towaru brak!!! |
|
|
|
|
#1203 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.ceneo.pl/2057707 |
|
|
|
|
#1204 |
|
Wtajemniczenie
|
Madzia1k1 u nas było tak samo z jedzeniem. Strajk głodowy. W ciagu dnia wypijala MAX 300 ml co normalnie tyle zjadala na dwa posiłki. O kaszce w ogóle słyszeć nie chciała. Soczki, herbatki tez bleeee. W nocy tez slabo jadla a Pielucha po prawie sucha. Miała tak ze 3 dni. Od wczoraj sie naprawila. Ufffff myśle ze trzeba to przeczekać i próbować karmić.
Natka ciekawe poczucie humoru ma Twoj maz. Ale prawdę powiedział. Trzeba sie z nami skonsultować Brida dla Filutka ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#1205 |
|
Raczkowanie
|
Rety dziewczyny mój synek własnie przed chwila pierwszy raz w życiu sam stanął w łóżeczku!
złapal sie za szczebelki i nawet próbował sie przemieszczać, wieczorem akcja obniżania łóżeczka jak nic, nagralam nawet filmik dla was żebyście go przy okazji zapoznały ![]() czy mozna wrzucić filmik jakoś poprostu nie przez youtuba? i dzień dobry, mam nadzieje wdroże sie w rozmowy
|
|
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam takie samo jak Ty Bartessa Chyba je dziś rozłożę i spróbuje jak mała będzie chciała w tym siedzieć to OK. Brakuje mi w nich szelek. Na leżaczku już prawie leży na ziemi, temu chyba muszę je wyjąć i wypróbować.
![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- madzia ja nie pomogę, nie mam takich problemów póki co. Także przykro mi. adrij wdrożysz się, ja dopiero od miesiąca jestem z dziewczynkami i próbuje załapać wszystko
|
|
|
|
#1207 |
|
Wtajemniczenie
|
Adrij to ile ma Juz Twoj smyk ze Juz staje ?
Wstawić filmik sie chyba tak poprostu nie da. ale Moze ja sie nie znam Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#1208 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie
wybaczcie,że nie odniosę się do Waszych postów, mam mega doła, nie dogaduję się z mężem, a poszło o samochód, moi rodzice dali mi samochód, wczoraj załatwiałam z tata darowiznę i w komunikacji dowód rejestracyjny na mnie, ale mąz chyba zazdrosny, wszystko go wali a na mojej glowie wszystko ,ja jestem zielona, wczoraj powiedział,żebym sama nie ubez[pieczał, chciałam ubezpieczyć w PZU a on mówi,że nie ma mowy, nie mam zadnych żniżek, a Mm jest współ właścicelem ze swoja matka ( samochód matki), ja mam dosyc, zaczyna mnie wszystko walic i w doopie mam ![]() |
|
|
|
#1209 | |
|
Rozeznanie
|
Stronczek, Eveewe dziękujemy
Cytat:
![]() Uploaded with ImageShack.us Czy wizaż aprobuje ? ![]() edit: nie wiem czemu się nie wyświetla... Edytowane przez Brida Czas edycji: 2012-01-25 o 11:28 |
|
|
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ja się przyszłam pożegnać
mam jeszcze trochę rzeczy do zrobienia w domu i nie wiem czy będę mieć czas na kompa. Będę w kontakcie z Zanką i Marzenką pozdrawiam Trzymajcie kciuki
|
|
|
|
#1211 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
będzie dobrze
|
|
|
|
|
#1212 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Agadus a nie mozesz byc współwłascicielem z tatą? Już przerejestrowany, tak? Każdy sobie musi zniżki wypracować, więc warto żebyś figurowała w dowodzie, ale właśnie ze względów oszczędnościowych warto być współwłaścicielem z kimś, kto już zniżki ma. Tak czy owak, to przecież nie jest temat wart fochów. Może mu przejdzie ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
za szybki powrót do pełni zdrowia i pełni sił
|
||
|
|
|
#1213 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do filmików, jak ja nagrywam telefonem to potem przerzucam na kompa i w youtubie masz "Prześlij film", wybierasz z dysku i się wrzuca Hmm doczytałam, że chodzi Ci nie o youtuba czytanie ze zrozumieniem się kłania.. to nie pomogę w takim razie..Cytat:
Cytat:
Cytat:
Hani spodobało się wyrzucanie zabawek wyrzuci i od razu krzyk żeby jej dać.. i tak w koło macieja.. no i piszczy.. duużo piszczy
Edytowane przez Naataaszkaa Czas edycji: 2012-01-25 o 11:46 |
||||
|
|
|
#1214 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Chyba dobrze, że taki wygadany, a nie wstydliwy i małomówny. Takie otwarte osoby mają prościej w życiu Cytat:
Ile on ma ?
|
|
#1215 |
|
Wtajemniczenie
|
mamad masz rację-nasza pediatra naprawdę nam się udała
a z dokarmianiem to pani doktor nie kazała, ale zaakceptowała, że my już jemy kaszki i zupki, bo ja do pracy wracam i coś to dziecko powinno zjeść zanim nie wrócę
|
|
|
|
#1216 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1217 |
|
Wtajemniczenie
|
brida, juz za późno, tata ma inny samochód, i chyba sam jest, jako właściciel, a ja jako,że mam swój, nir mogę byc współwłaścicielem z tatą
|
|
|
|
#1218 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale nagadałyście od rana ![]() Dziękuję bardzo za zrozumienie dla mojego małego zębulka Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Ale nie, Tymek nie przeklina ![]() Co by nie było i tak jesteś bardzo dzielna Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale może po prostu coś go ugryzło wczoraj. Myślisz że mógłby być zazdrosny o samochód własnej żony?
|
|
#1219 |
|
Wtajemniczenie
|
chodzi o to że samochód na mnie stoi, nie na niego,
oj ja juz sama się pogubiłam i sama mam dosy c, a łeb mam kwadratowy
|
|
|
|
#1220 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mi się zarymowało ![]() Cytat:
pewnie Filip wcześniej z tego wyrósł a co do złości to mój też tak ma ![]() Cytat:
co do ubezpieczenia to racja, szkoda płacić bez zniżek , a tata nie może być właścicielem a Ty współwłascicielem ?? Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1221 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Bo faceci to plotkarze tak naprawdę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A jak wysypka Agaty? Tak Cytat:
![]() Ja przedwczoraj łożyłam do zmywarki zużytą chusteczkę higieniczną, a łyżeczkę wrzuciłam do kosza ![]() A za godzinkę idę na masaż To prezent gwiazdkowy od męża, ale dopiero teraz go realizuję
|
|
#1222 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Hello. W końcu udaje mi się przywitać
od godziny próbuję spacyfikować Maję, ale się nie daje... Teraz drze mi się nad uchem w leżaczku (próbuje zaczepiać bo nie zwracam na nią uwagi )Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wodaqua - brawa dla turlającej się panienki ![]() Cytat:
[QUOTE=patik87;31832212] Jakie macie krzesełka do karmienia ? Takie z regulacją oparcia i wysokości [/QUOTE] Ja nie mam żadnego, ale trzeba się chyba powoli nad tematem zastanawiać ![]() Madziulka_17 - ma urodzinki??? Jeśli tak, to wszystkiego najlepszego! Cytat:
To ile on ma miesięcy, że tak się zapytam? ![]() Cytat:
Cytat:
Ciekawa EDIT: połowy mi nie zacytowało Zanka Spadam bo dziecko histerii mi dostało
Edytowane przez karolinee1983 Czas edycji: 2012-01-25 o 12:03 |
|||||||
|
|
|
#1223 |
|
Rozeznanie
|
Brida, za☠☠☠ista kieca!
|
|
|
|
#1224 |
|
Zadomowienie
|
Blondynka
Gratuluję przyszłych,już prawie przebitych zabków ![]() Na narty zapraszam do mnie,stok na którym wczoraj jeździłam jest 35km ode mnie
|
|
|
|
#1225 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1226 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zamierzam się na książkę Cytat:
Nie dość, że syn idealny to jeszcze mąż ![]() Cytat:
![]() Cytat:
to dziel się co i jak i jakie proporcje
|
||||||
|
|
|
#1227 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiaderkowe mamy czy wasze dzieci też stoja na baczność we wiadrach, Sara za nic nie chce siedzieć
Cytat:
|
|
|
|
|
#1228 | |
|
Raczkowanie
|
więc się przedstawie troche i napisze ogólnie ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
odkąd jest zima ma drzemke 11-14 powietrze od razu go usypia, stawiam go pod oknem a ja mam czas tak jak teraz mogę do was napisać i potem róznie 15.30/16-17.30 potrafi spać byleby go znowu wystawić na powietrze, przeważnie jest już za zimno i ciemno to zostawiam go w wózku w wejściu w domu z nianią, tam tez jest zimno i sobie drzemie
|
|
|
|
|
#1229 |
|
Zadomowienie
|
Czy wyście zgłupiały?????? 11 stron od wczoraj
I jak niby mam nadrobić????A teraz witam ![]() W żłobku coraz fajniej - dzisiaj Natan już się śmiał a nie płakał, tylko jeszcze ma stracha przed większą grupą dzieci ale jest coraz lepiej Jutro idziemy na 3 godziny!!! ![]() A TERAZ PATRZCIE I PODZIWIAJCIE
Edytowane przez sygine Czas edycji: 2012-01-25 o 13:22 |
|
|
|
#1230 | |
|
Zakorzenienie
|
mam propozycje - wy nic nie piszcie a ja nadrobie bo od wczoraj jestem na 27 stronie!!!!
kinga ulewa dynia z ziemniakiem... (domowej roboty) ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
2. jeszcze nie podawałam tak, ale nie za dobrze idzie (moze dlatego ze ciagle zapominam ze mam smoczek z 1 na chociaz 2 wymienic... herbatka tez jej nie idzie wiec pewnie wina smoczka)
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:56.

, czekamy na info

widzialam ze nadrabiasz stronami i zanim odp ja juz napisalam dla zartu.

ale Moze ja sie nie znam 

i moje kochane dziecko i książka kilka stron dziennie albo i nie.

Ale nie, Tymek nie przeklina
jadę... przygotowana na porażkę. choć maleńkie szanse są... pa
Ale może po prostu coś go ugryzło wczoraj. Myślisz że mógłby być zazdrosny o samochód własnej żony? 

od godziny próbuję spacyfikować Maję, ale się nie daje... Teraz drze mi się nad uchem w leżaczku (próbuje zaczepiać bo nie zwracam na nią uwagi
Zanka 

to dziel się co i jak i jakie proporcje
zębole