|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytyuł do kolejnej części naszego wątku
|
|||
| Uśmiechamy się radośnie, bo zaraz witamy wiosnę. |
|
5 | 11,36% |
Ząbek tu, ząbek tam , ale jeszcze czadu mamie dam
|
|
10 | 22,73% |
Dietka rozszerzona, mama zadowolona a ja poznaje nowe smaki, bo już nawet jem buraki
|
|
7 | 15,91% |
| Poznajemy smaki nowe i jesteśmy przez to zdrowe ! |
|
2 | 4,55% |
| RosnąRączki,RosnąNóżkiTo też czas zębowej wróżki, baba,baba wciąż słyszymy i na wiosnę sie cieszymy. |
|
12 | 27,27% |
| Pół roczku już mamy i siadać, pełzać zaczynamy! Mamusie VII-VIII. |
|
8 | 18,18% |
| Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.
Cytat:
---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1262 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.
Ostatnio, jak Maja nie chciała spać w łóżeczku, a zasypiała przy cycku, to już z bezsilności myślałam, że będę się ładować do łóżeczka razem z nią
|
|
|
|
#1263 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jak ja sie ciesze, ze moj maz nie ma nic do gadania odnosnie auta. Zreszta my prawie zawsze mamy dwa bo jednym bysmy sie nie pogodzili jak pracowalismy. Ale ogolem TZ uwaza ze jestem swietnym kierowca i nie zrzedzi mi za uszami co moge zrobic a czego nie - na rekach go musze chyba nosic. Dla dzisiejszych wszystkich solenizantów sto latek!!!! ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- 83monia ta metoda tylko dla mam karmiacych MM jak ja ale u mnie sie sprawdza i jestem MEGA ZADOWOLONA ![]() DZiadek poszedl z Marys na spacerek, a mamusia zmyla gary po obiadku i przed kompa
|
||
|
|
|
#1264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() monia kinga nie czytała ale ma 50 ebooków w tym smętarz i miasteczko salem. ma tez tess jakiejtam i tego drugiego (cook?) od thrillerow medycznych i czeka. teraz doczytuje Intruza Stephanie Meyer (calkiem calkiem! nie o wampirach!)kinga słucha płyt i do nich spiewa (czyt.: lezy na panelach i skrzeczy)... poza tym zaczela podnosic sie na kolanach ale tylko na chwilkę wiec wstep do raczkowania juz ma Edytowane przez 83monia Czas edycji: 2012-01-25 o 15:55 |
|
|
|
|
#1265 |
|
Zakorzenienie
|
Oczopląsu dostałam z nadrabiania
![]() i co ? co miałam napisać... Agadus jeżeli chcesz szybkie ubezpieczenie OC i coś tam to weź LINK4 oni zrobią wszystko za Ciebie. Ja tak zrobiłam przy moim autku Porwanie dziewczynki - MATKO aż strach wychodzić z dzieckiem na dwór właśnie teraz o tym mówią w wiadomościach Horrory- Nie lubię ich, nie umiem spać po nocach. Dama wstała. |
|
|
|
#1266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1267 |
|
Wtajemniczenie
|
Brumku mozna powiedzieć chyba ze byłam i pierwsza i ostatnia
Brida suknia boska, ale tak jak mówisz trzeba sprawdzic na sobie. Ja miałam suknie o której nigdy bym nie powiedziała ze Bedzie mi pasować, a jednak !!! Madziulka Wybacz.... Jakiegoś zacmienia chyba dostałam i przeoczylam. Naprawiam sie: Szymonku No i dla mamusi STO LAT i Haniu dla Ciebie perelko rownież Sygine szczękę zbieram do tej pory z podłogi. Bystrzacha z Nataniela A my sie spacerujemy. Mamy Dzis UWAGA UWAGA ... 12 stopni ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#1268 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Będziesz w niej cudnie wyglądać !!! ![]() Cytat:
zdolnego masz syna! ![]()
|
|
#1269 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dla młodego i za te 18!Cytat:
dżentelmen zasnął
|
|
#1270 |
|
Zakorzenienie
|
uwaga! kinga przmieszcza sie!!!!! juz nie w bok turlaniem a w tył pełzaniem, a wlasciwie slizgiem (kolana i d.pka na podłodze, rece przesuwaja i to po dywanie a nie panelach!)!!! i jak sie wscieka ze wszystko jej ucieka....
|
|
|
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
Zanim nadrobię i poodpowiadam, chcę tylko zrobić małą prywatę:
Teliku - paczka doszła. Jestem w szoku dziewczyno! Jesteś boska, kochana, cudowna, ale niestety też wprawiająca w zakłopotanie i niepoprawna . Mąż mi wyjadł od razu pół puszki tej z melasą zanim zdążyłam się zorientować A warto zaznaczyć, że on musli itp. nie lubi Chyba weekend w SPA Ci muszę postawić ![]() A tak na serio, to pięknie dziękuję. Jesteś naprawdę kochana Dziewczyny, a Wam polecam tę granolę z blogu Telika. Mmmmmm
|
#1272 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj iskrzy iskrzy Az oczy bolą
![]() Madziulka zapomniałam Wczesniej napisac. Gerber jest. Dobrze Poszukaj w polskich sklepach. Ja kupuje A moja corcia śpi ale jednym okiem kontroluje sytuacje. Komicznie to wyglada. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#1273 |
|
Zadomowienie
|
Ja tak własnie czasem zerkam na blog Telika i płaczę z rozpaczy
bo ja jakoś ciągle nie mogę się skusić na ugotowanie czegoś poza standardem tam mi się chce wyć,że to nie moja pasja...a jeść kocham kobieto ale ja Ci zazdroszczę to tak a propos granoli...Wiecie co?A jeśli chodzi o to porwanie,to nie mogę uwierzyć... że ludzie są w stanie zrobić komuś coś takiego?...
|
|
|
|
#1274 | |||
|
Zakorzenienie
|
Brida, póki pamiętam - świetna suknia. Bardzo stylowa
![]() Syn idealny jest, mąz idealny ... cóz, bywa Albo nie bywa ![]() Cytat:
![]() [QUOTE=Stronczek27;3184037 4 A my sie spacerujemy. Mamy Dzis UWAGA UWAGA ... 12 stopni ![]() [/QUOTE]Zazdroszczę ![]() CUDNIE Ae ciężko było zwlec sie z tego wyrka i wrócić do rzeczywistości Chociaż z drugiej strony do Tymcia mnie już ciągnęło ![]() Cytat:
Gratuluję stawania Że co? ![]() WOW!!! Ale go żłobek zmotywował ![]() Tylko trzeba pamiętać, że jesli Ty będziesz miała jakąś stłuczkę to wtedy także mąż traci zniżki. Cytat:
I sto lat także dla Hani Pieleszkowej i Igora Swwet I HIT DNIA - kupiłam chodzik Żyrafę za 20 zł
|
|
#1275 | |||
|
Zakorzenienie
|
My nie mamy krzesełka jeszcze Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i:Cytat:
EDIT: to samo podejrzewasz. Przejdzie mu ![]() Piękna, taka kobieca
|
|||
|
|
|
#1276 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zdolniachaŻanetko byłam dziś w tym eko sklepie i co zamknięte chyba kupię też tą jaglankę i będę robić grudki małemu
|
|
#1277 | ||
|
Zakorzenienie
|
Sygine szczena mi opadła jak zobaczyłam jak Nataniel pięknie stoi
![]() ![]() klask i:---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() lece do klubu Cytat:
|
||
|
|
|
#1278 |
|
Zakorzenienie
|
teorie zdałam, ale na mieście mnie uwalił
|
#1279 |
|
Zakorzenienie
|
83monia jak Ci idzie nauka emotikonek?
|
|
|
|
#1280 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:Cytat:
EDIT: Zanka, widzę Cię na pasku... Pisz, jak prawko! |
||
|
|
|
#1281 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie się zmobilizowały do pisania na głównym żeby nie było gadaniny że towarzystwo na fb siedzi
![]() Cytat:
Moja to istny nerwus. I też ma taki wściek, jak coś jest nie po jej. Agadus: nie wiem czy dobrze zrozumiałam: nie bierz sama na siebie rejestracji bo opłaty za oc są wysokie bardzo jak ktoś nie ma zniżek i jest młodym kierowcą.Weź z mamą, tatą...nie wiem daczego Twój tż się focha, zazdrosny czy co? powinien się cieszyć. A macie jakiś inny samochód? ( czy tż ma?) Może weszli mu na ambicje po prostu.. Brida piękna sukienunia, no no ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
to takich rzeczy w żłobie uczą Cytat:
Cytat:
dla Hanki, i przy okazji dla Madziulki i Szymka najlepszegoCytat:
ja bym się skusiła, jakby mi telik wysłała, a co! ![]() Monia Ty to jesteś dobra..
|
|
#1282 |
|
Zadomowienie
|
Ehhhh
|
|
|
|
#1283 |
|
Zakorzenienie
|
Sygine brawo
sam wstał?
|
#1284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ sam sobie zniżki wypracowuje ![]() super, że żyrafę dorwałaś.Ale będzie Tymek śmigał oj, szkoda... Ale to zazwyczaj ludzie oblewają przez głupotę...tzn stres Znajomy np zdawał po raz piąty i ustawił się na ulicy dwukierunkowej jak na jednokierunkowej... ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1285 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana stres swoje robi, uwierz,ze wiem co mówię...
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1287 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ale dzisiaj mam senny dzień łohoo.
Dobrze, że syn wyrozumiały to strzelamy sobie drzemki co jakis czas ![]() Teraz dwa anioły turlają się po macie a ja piję kawuchę. Cytat:
Śliczna suknia ![]() Cytat:
2. Osz to, się nabijają z naszego wizażu ![]() Agadus dziwnie się zachowuje mąż, powinien się cieszyć, że dostałaś samochód a nie tak okazywać zazdrość Może ochłonie ![]() Sygine jestem w SZOKU! on już tak sam stoi
|
||
|
|
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
Brumku, ależ dziękuję
![]() ![]() Ale ja chyba mądrze zawsze nie mówię ![]() Tak, mnie też uwalił za pierwszym razem. Będzie oki! sygine, no nie! ale sprytny! sam wstał? ( mój to nawet dupą nie ruszy w przód )Brida suknia mi się podoba, oj podoba. Aż sama nabieram ochoty na kościelny Babonik ja jestem dopiero zerem kulinarnym Teraz jak M. jest w łodzi, to w ogóle nie gotuję, tylko jem byle co. Madziulka sto lat kochana!!!!!!!!!!!1 Witajcie!Rano byłam w Rze, oddałam referat. Mama bawiła mi dzieciaka. Grzeczny był mówiła. Potem długi 2 godzinny spacer. A teraz śpi, o , już nie . wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
#1289 |
|
Rozeznanie
|
AAAAAAA
musze sie z Wami tym podzielić!!! za 6 dni wracam do białegostoku i mam od ręki robote! ale uwahga.. robote zdalną, w domuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!! ! gadałam niedawno z kolga Marcina, on ogarnity chlopak. obiecal mi ze mi pomoze i wlasnie dzwonil ze ma mi ta robote !!!!!!! popłakałam sie ze szczescia... |
|
|
|
#1290 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

się należą i za to, że w żłobku dzielny!!!
bedzie ok.
jeżeli chcesz szybkie ubezpieczenie OC i coś tam to weź LINK4 oni zrobią wszystko za Ciebie. Ja tak zrobiłam przy moim autku

, nie potrafię tego zedrzeć tak cholerstwo przyklejone 

. Mąż mi wyjadł od razu pół puszki tej z melasą zanim zdążyłam się zorientować

spełnienia marzeń, samych radosnych chwil i pociechy z Twoich mężczyzn
klask i: