Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII. - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytyuł do kolejnej części naszego wątku
Uśmiechamy się radośnie, bo zaraz witamy wiosnę. 5 11,36%
Ząbek tu, ząbek tam , ale jeszcze czadu mamie dam 10 22,73%
Dietka rozszerzona, mama zadowolona a ja poznaje nowe smaki, bo już nawet jem buraki 7 15,91%
Poznajemy smaki nowe i jesteśmy przez to zdrowe ! 2 4,55%
RosnąRączki,RosnąNóżkiTo też czas zębowej wróżki, baba,baba wciąż słyszymy i na wiosnę sie cieszymy. 12 27,27%
Pół roczku już mamy i siadać, pełzać zaczynamy! Mamusie VII-VIII. 8 18,18%
Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-25, 13:31   #1231
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7
Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
ja mam takie http://krasnolandia.pl/krzeselka-do-...osmo-2-rt.html dostaliśmy od moich roziców, jest takie se. Ale Agat nie barzo lubi w nim siedzieć, ze względu na uziemienie

Minie Agata tez tak strajkowała i już jest ok. A spróbuj dawać łyżeczką, ja tak Agacie dawałam pić.
http://allegro.pl/krzeselko-do-karmi...067582093.html my mamy takie...

A co do jedzenia łyżeczka, to Lena miała strajk i dostawała łyżeczka to Liliana tez chciała, mimo ze jadła chwile wcześniej i to butelką.
Stary 2012-01-25, 13:32   #1232
wodaqua
Zadomowienie

Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.

Cytat:
Napisane przez CookieMonsters Pokaż wiadomość
ide do biedronki, chce coś ktoś?
Padłam!

Shira, spóźnione sto lat!!!!

Agadus, ja mam podobną sytuację, tylko mąż inaczej się zachowuje. Rodzice zdecydwali przepisać na mnie mieszkanie, w którym mieszkamy - wcześniej tego nie robili, bo był podatek od darowizn, teraz znieśli. Przepisują na mnie i tylko na mnie ze względu na podatek i zabezpieczenie na przyszłość. Tak naprawdę nigdy nie wiadomo co się zdarzy, jak mężowi interes nie wypali, to chociaż chata zostanie (myślimy również o rozdzielności majątkowej). Mój mąz ma takie podejście, że po cudze reki nie wyciąga i widzę, że wcale nie czuje się gorzej w takiej sytuacji. Poza tym on będzie miał mieszkanie po swoich rodzicach, więc będziemy kwita
Nie rozumiem, dlaczego Twój tak się focha, z tego co pamiętam, mieszkacie w jego mieszkaniu (albo jego rodziców)... Kurcze, przecież tylko się trzeba cieszyć, ze coś dostaliście, że łatwiej Wam będzie.
A z tymi ubezpieczeniami to tak jest - musisz pare lat miec ubezpieczenie, zeby mieć zniżkę. W PZU chyba można się "przytulić" do właściciela i przejąć jego składki. Ale jak to dokładnie jest to nie wiem - warto jakiegoś agenta dopytać. Załatw wsztystko sama, mąż niech się nie "kłopocze"

Sygine, szczęka mi opadła! dla Nataniela!

Edytowane przez wodaqua
Czas edycji: 2012-01-25 o 13:34
wodaqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 13:35   #1233
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
Napisane przez Brida Pokaż wiadomość
Stronczek, Eveewe dziękujemy

Szukam sukienki ślubnej i znalazłam taką, w której bym się widziała

Uploaded with ImageShack.us

Czy wizaż aprobuje ?
edit: nie wiem czemu się nie wyświetla...
piekna kieca
Cytat:
Napisane przez sygine Pokaż wiadomość
Czy wyście zgłupiały?????? 11 stron od wczoraj I jak niby mam nadrobić????

A teraz witam
W żłobku coraz fajniej - dzisiaj Natan już się śmiał a nie płakał, tylko jeszcze ma stracha przed większą grupą dzieci ale jest coraz lepiej Jutro idziemy na 3 godziny!!!

A TERAZ PATRZCIE I PODZIWIAJCIE
no

Nie nadrabiam więcej, bo tata jest u mnie i brat dziś wylatuje do UK i siedzimy - więc ja tylko na chwilke
adrij ja też zostawiam mała pod domem jak wrócę z szybkiego spacerku, uchylam okno w kuchni i robię obiadek i widzę ją - niani nie kupowałammoja też lubi zimno, bo im zimniej tym szybciej spać idzie aniołek.
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 13:35   #1234
Bartessa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez adrji Pokaż wiadomość
Rety dziewczyny mój synek własnie przed chwila pierwszy raz w życiu sam stanął w łóżeczku!
złapal sie za szczebelki i nawet próbował sie przemieszczać, wieczorem akcja obniżania łóżeczka jak nic,
nagralam nawet filmik dla was żebyście go przy okazji zapoznały
czy mozna wrzucić filmik jakoś poprostu nie przez youtuba?

i dzień dobry, mam nadzieje wdroże sie w rozmowy
no ja nie wiem co się dzieje z tymi dziecmi, maly sygine juz prawie chodzi...

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
Ja mam takie samo jak Ty Bartessa Chyba je dziś rozłożę i spróbuje jak mała będzie chciała w tym siedzieć to OK. Brakuje mi w nich szelek. Na leżaczku już prawie leży na ziemi, temu chyba muszę je wyjąć i wypróbować.

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

madzia ja nie pomogę, nie mam takich problemów póki co. Także przykro mi.
adrij wdrożysz się, ja dopiero od miesiąca jestem z dziewczynkami i próbuje załapać wszystko
no fakt, szelki by się przydaly, byloby stabilniej, ale i tak uwzam ze jest ono bezpieczne.

Cytat:
Napisane przez agadus Pokaż wiadomość
witajcie
wybaczcie,że nie odniosę się do Waszych postów,
mam mega doła, nie dogaduję się z mężem, a poszło o samochód, moi rodzice dali mi samochód, wczoraj załatwiałam z tata darowiznę i w komunikacji dowód rejestracyjny na mnie, ale mąz chyba zazdrosny, wszystko go wali a na mojej glowie wszystko ,ja jestem zielona, wczoraj powiedział,żebym sama nie ubez[pieczał, chciałam ubezpieczyć w PZU a on mówi,że nie ma mowy, nie mam zadnych żniżek, a Mm jest współ właścicelem ze swoja matka ( samochód matki),
ja mam dosyc, zaczyna mnie wszystko walic i w doopie mam,żeby takie problemy, ja nie wiem, samochód za darmo a same problemy stwarza
faceci... z moim tez wiecznie klotnia o samochod... ja nie mialam prawka to samochod byl jego, chcoaziaz tak naprawde za moje pieniądze kupilismy auto, teraz prawko mam to on mi nie da bo potrzaskam... dlatego szukam jakiegos niedrogiego ale ladnego autka.
Auta od zawsze byly słabym punktem facetów... powinien sie cieszyc, a nie fochy stroic.

a moze jest zazdrosny bo to on chcial ci autko kupic?

Cytat:
Napisane przez zapałeczka Pokaż wiadomość
Śliczna ta suknia

Haha fajnyyy Chyba dobrze, że taki wygadany, a nie wstydliwy i małomówny. Takie otwarte osoby mają prościej w życiu

no on moze będzie miał lepiej... ale ja nie... kabluje na mnie.

Cytat:

A teraz witam
W żłobku coraz fajniej - dzisiaj Natan już się śmiał a nie płakał, tylko jeszcze ma stracha przed większą grupą dzieci ale jest coraz lepiej Jutro idziemy na 3 godziny!!!

no własnie

Edytowane przez Bartessa
Czas edycji: 2012-01-25 o 13:36
Bartessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 13:35   #1235
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Stronczku Tatiana z ALeksandrem poznali sie pierwszwego dnia najazdu Niemiec na Związek Radziecki...
Tak dla poprawienia.

Lili a ksiązka niesamowita, i jej dalsze częsci tez.
Jak pracowałam w dzień, to po nocy czytałam.

Właśnie piję kawusie...
Stary 2012-01-25, 13:37   #1236
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Bartessa szelki wskazane, moja nie siedzi jeszcze tak pewnie i temu. No nic jak zacznę używać to wszystko wyjdzie w praniupóki co sobie radzę
lecę robić obiad - do później laseczki i nie piszcie aż tyle
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 13:47   #1237
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość
Padłam!

Agadus, ja mam podobną sytuację, tylko mąż inaczej się zachowuje. Rodzice zdecydwali przepisać na mnie mieszkanie, w którym mieszkamy - wcześniej tego nie robili, bo był podatek od darowizn, teraz znieśli. Przepisują na mnie i tylko na mnie ze względu na podatek i zabezpieczenie na przyszłość. Tak naprawdę nigdy nie wiadomo co się zdarzy, jak mężowi interes nie wypali, to chociaż chata zostanie (myślimy również o rozdzielności majątkowej). Mój mąz ma takie podejście, że po cudze reki nie wyciąga i widzę, że wcale nie czuje się gorzej w takiej sytuacji. Poza tym on będzie miał mieszkanie po swoich rodzicach, więc będziemy kwita
Nie rozumiem, dlaczego Twój tak się focha, z tego co pamiętam, mieszkacie w jego mieszkaniu (albo jego rodziców)... Kurcze, przecież tylko się trzeba cieszyć, ze coś dostaliście, że łatwiej Wam będzie.
A z tymi ubezpieczeniami to tak jest - musisz pare lat miec ubezpieczenie, zeby mieć zniżkę. W PZU chyba można się "przytulić" do właściciela i przejąć jego składki. Ale jak to dokładnie jest to nie wiem - warto jakiegoś agenta dopytać. Załatw wsztystko sama, mąż niech się nie "kłopocze"

Mój mąż ma na siebie samochód bo nie ma jeszcze tego 25 roku życia za soba więc samochód jest na teścia a mój małż jest współwłaścicielem i jemu także zniżki już lecą, z racji że teść ma już wypracowane chyba 60%.

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Bartessa Pokaż wiadomość
no ja nie wiem co się dzieje z tymi dziecmi, maly sygine juz prawie chodzi...

no fakt, szelki by się przydaly, byloby stabilniej, ale i tak uwzam ze jest ono bezpieczne.

faceci... z moim tez wiecznie klotnia o samochod... ja nie mialam prawka to samochod byl jego, chcoaziaz tak naprawde za moje pieniądze kupilismy auto, teraz prawko mam to on mi nie da bo potrzaskam... dlatego szukam jakiegos niedrogiego ale ladnego autka.
Auta od zawsze byly słabym punktem facetów... powinien sie cieszyc, a nie fochy stroic.

a moze jest zazdrosny bo to on chcial ci autko kupic?

no on moze będzie miał lepiej... ale ja nie... kabluje na mnie.

no własnie

Jak będzie miał byc potrzaskany to on tez to może zrobić nie koniecznie TY, takie jest moje zdanie.

a ja ostatnio jechałam samochodem w sierpniu...
i teraz 400 zł poszlo na akumulator do meganki
Stary 2012-01-25, 13:53   #1238
agadus
Wtajemniczenie

Cytat:
Padłam!

dzwonił z pracy i chyba przemyslał sprawę bo juz inna była rozmowa, a co mieszkania to w którym mieszkamy jest przypisane na M. a to mieszkanie gdzie mieszkaja moi rodzice jest na mnie przypisane, tak że każdy ma swoje mieszkanie, trzeba miec zabezpieczenie bo różnie w życiu bywa , a co samochodu, to tata ma inny samochód i już nowy dowód rejestracyjny, i trzeba było by 180 zł zapłacić, żebym była jako współwłaścicielka to juz sobie daruje, a wiem że to było by dobre, M. ma 2,5 roku zniżki to może od niego "wezmę"

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Bartessa, sama nie wiem o co cho, zobaczymy, umówiłam się z nim po pracy koło ubezpieczyciela, zobaczymy ile mi krzyknie
ludzie chce to już mieć za sobą, jeździć sobie i miec daleko głęboko,
M. wczoraj załozył nowe blachy, jeszcze muszę to maklejkę jakość ściągnąc, macie jakieś sposoby??( ta naklejka co jest na przedniej szybie z nr. rej.)ponoć cięzko schodzi

agadus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 13:57   #1239
pieleszka
Wtajemniczenie

agadus dobrze, że się chłopak opamiętał
brida piekna suknia
zanko i jak?? cały czas trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!
nataniel już stoi - toż on niedługo chodzić zacznie!!! się należą i za to, że w żłobku dzielny!!!

a ja się kisze z hanką w domku, bo po wczorajszych pneumo ma dzisiaj cały czas 37, 7 i nie chcę jej na mróz zabierać... wobec czego ona nie śpi normalnie i marudzi mi...
ale prawie bym zapomniała napisać, że Hania kończy dzisiaj pół roczku

od razu dla Madziulkowego Szymka wysyłamy z okazji półrocznicy

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 14:08   #1240
wodaqua
Zadomowienie

Agadus, mam nadzieję, że przejdzie mu całkowicie! Faceci to dziwne "człowieki"
Stary 2012-01-25, 14:12   #1241
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

laski jednak nie idę do szpitala
napisze w klubie
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 14:21   #1242
adrji
Raczkowanie

Cytat:

A teraz witam

Super silny, radzi sobie chłopak szybko
adrji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 14:25   #1243
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Cytat:
muszę to maklejkę jakość ściągnąc, macie jakieś sposoby??( ta naklejka co jest na przedniej szybie z nr. rej.)ponoć cięzko schodzi
podłączam się do pytania , nie potrafię tego zedrzeć tak cholerstwo przyklejone

Sloneczko555xxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 14:27   #1244
wodaqua
Zadomowienie

Mój mąż żyletka nawet szorował, benzyną, rozpuszczalnikiem, gąbkami, chyba ze 2h się męczył
Powodzenia!
Stary 2012-01-25, 14:27   #1245
Brida
Rozeznanie

Naataaszkaa
zapałeczka
karolinee
Wodaqua
patik
CookieMonster
Eveewe
Sloneczko
Pieleszka

Dziękuję za zaakceptowanie w imieniu wizażu
Zobaczymy czy przejdzie test w przymierzalni

Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość
Blondynka

Gratuluję przyszłych,już prawie przebitych zabków

Na narty zapraszam do mnie,stok na którym wczoraj jeździłam jest 35km ode mnie
Byłaś w Laskowej ?

Cytat:

Podziwiamy
Zazdrościmy

A najbardziej cieszy, że NAtan się tak szybko w żłobku odnalazł.
Sama ulgę poczułam, bo te rozłąki z Wami przeżywam

Edytowane przez Brida
Czas edycji: 2012-01-25 o 14:31
Brida jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 14:29   #1246
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
dla Igorka Sweet za 5 m-cy
A o moim Szymku to się zapomniało?

Cytat:
Madzia ja patrzyłam takie http://hipp.dodomku.pl/salon_hipp/pr...ml_sliwki.html
i tam w składzie jest cukier, grysik ryżowy, skrobia ryżowa...
Faktycznie... Tylko, że w UK nie ma Gerbera

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
Madziulka_17
Sto lat spełnienia marzeń, samych radosnych chwil i pociechy z Twoich mężczyzn
Dziękuję Beatko

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość

dziewczyny ja się przyszłam pożegnać

mam jeszcze trochę rzeczy do zrobienia w domu i nie wiem czy będę mieć czas na kompa.
Będę w kontakcie z Zanką i Marzenką pozdrawiam
Trzymajcie kciuki
Trzymam mocno kciuki!

Dzień dobry,

Mój najukochańszy syn kończy dzisiaj pół roczku! A mamusia 24 lata...

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html

Edytowane przez Madziulka_17
Czas edycji: 2012-01-25 o 14:31
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 14:34   #1247
wodaqua
Zadomowienie

O właśnie MADZIULKA! STO LAT dla Ciebie i Szymona!!!
Stary 2012-01-25, 14:38   #1248
pieleszka
Wtajemniczenie

madziulka szymkowi(nasze skarby z jednego dnia to pamiętałam o nim) już życzyłam, Tobie zatem również urodzinowe!! sto lat!!

Stary 2012-01-25, 14:39   #1249
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość
A o moim Szymku to się zapomniało?

Faktycznie... Tylko, że w UK nie ma Gerbera

Dziękuję Beatko

Trzymam mocno kciuki!

Dzień dobry,

STO LAT MAMUSIU !!!!!!!!!!!!!!!!
STO LAT dla naszych solenizantów :
Szymka
Hani
Igorka
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 14:42   #1250
pieleszka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
Szymka
Hani
Igorka
dziękuję w imieniu haneczki

i dla igorka za 5 miesięcy

Stary 2012-01-25, 14:44   #1251
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
A ja nigdy nie mogłam kupić Nutry bez recepty

Ja się wyoutowuje z FB, wpadne pooglądać foty ale ten czat to nie dla mnie. dziękuje za uwagę.
FB tez nie dla mnie, ja tam tylko fotki ogladam, bo, wstyd sie przyznac, w klubie mi sie nie chce
ogolnie - nienawidze FB ale mam bo koleznaka z pracy mi zdjecia przez niego pokazywala... (no i siostra sie zareczyla przez FB...)

poza tym dzis kinga zrobila taka kupe, ze byla cala do przebrania plus koc na ktorym leżała

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 14:45   #1252
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Cytat:
dzwonił z pracy i chyba przemyslał sprawę bo juz inna była rozmowa, a co mieszkania to w którym mieszkamy jest przypisane na M. a to mieszkanie gdzie mieszkaja moi rodzice jest na mnie przypisane, tak że każdy ma swoje mieszkanie, trzeba miec zabezpieczenie bo różnie w życiu bywa , a co samochodu, to tata ma inny samochód i już nowy dowód rejestracyjny, i trzeba było by 180 zł zapłacić, żebym była jako współwłaścicielka to juz sobie daruje, a wiem że to było by dobre, M. ma 2,5 roku zniżki to może od niego "wezmę"

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Bartessa, sama nie wiem o co cho, zobaczymy, umówiłam się z nim po pracy koło ubezpieczyciela, zobaczymy ile mi krzyknie
ludzie chce to już mieć za sobą, jeździć sobie i miec daleko głęboko,
M. wczoraj załozył nowe blachy, jeszcze muszę to m aklejkę jakość ściągnąc, macie jakieś sposoby??( ta naklejka co jest na przedniej szybie z nr. rej.)ponoć cięzko schodzi
a jesteś z tego samego powiatu co Twoi rodzice, bo jeśli tak to nie trzeba blach zmieniać, wtedy tylko dowód rejestracyjny sie zmienia i zostaje część kasy w kieszeni.
Stary 2012-01-25, 14:46   #1253
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolinee1983 Pokaż wiadomość
Madziulka_17 - ma urodzinki??? Jeśli tak, to wszystkiego najlepszego!
Dziękuję

Cytat:
Patrzę, patrzę i nie mogę wyjść z podziwu...

Cytat:
Napisane przez pieleszka Pokaż wiadomość
od razu dla Madziulkowego Szymka wysyłamy z okazji półrocznicy
Dziękuję

Cytat:
O właśnie MADZIULKA! STO LAT dla Ciebie i Szymona!!!
Dziękuję w imieniu swoim i Szymona

Stary 2012-01-25, 14:47   #1254
brunetka2000
Zakorzenienie

Słoneczko, Agadus polecam skrobak do płyty ceramicznej, u nas zadziałał

Madziulka_17 sto lat dla Ciebie i synia

I dla Hani

Edytowane przez brunetka2000
Czas edycji: 2012-01-25 o 14:49
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 14:48   #1255
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Cytat:
Szymka
Hani
Igorka
Dołaczam do życzeń

Zanka trzyma i nie puszczam.
Stary 2012-01-25, 14:49   #1256
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pieleszka Pokaż wiadomość
madziulka szymkowi(nasze skarby z jednego dnia to pamiętałam o nim) już życzyłam, Tobie zatem również urodzinowe!! sto lat!!
Dziękuję

Cytat:
Szymka
Hani
Igorka
Dziękuję

Buziaki w czółko dla Hani i Igorka!

Stary 2012-01-25, 14:54   #1257
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Madziulka zapomniałam, że Ty w UK.
Sto lat kochana, spełnienia marzeń, zdrówka i przespanych nocek

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 14:57   #1258
karolinee1983
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez adrji Pokaż wiadomość

Stronczek27, Naataaszkaa, zapałeczka, karolinee1983, ewee
nie wychodzi mi jeszcze wielocytowanie

Jaś ma wlaśnie 7 miesięcy, w dzien półroczku zaczął robić wszystko aby raczkować - stał ciagle na czworaka, zajęło mu to 2,5 tygodnia aż wkoncu ruszyl ręka noga ale to naprawde wczesnie, szczegolnie jak na chłopaka, średnia to 9 miesiecy - w domu mówią że przebił z tym wszystkie wnuczki
no i jeszcze śmiesznie bo my nigdzie w mieszkaniu nie mamy dywanów, i przez pierwsze dni bardzo sie denerwował płakał irytował bo poza kocem raczkowanie mu nie wychodziło smiesznie dreptał w miejscu no ale teraz juz opanował tą sztuke,

zakupiłam mu też na allegro takie rajstopki do raczkowania z absem na kolankach - polecam już teraz dla dzieciaczków bezdywanowych, niewiedziałam że coś takiegoo jest mąż wymyślił i faktycznie są takie rajstopulce

No to mały zdolniacha!

Cytat:

Wow!

Cytat:

Zobaczymy czy przejdzie test w przymierzalni
Musi przejść!

Cytat:

Sto lat! Sto lat! Sto lat!

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 14:58   #1259
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez editka2022 Pokaż wiadomość
witam sie
przepraszam malo sie udzielam ale Nela chora i niemam czasu
a co podajecie maluchom na deserek moja po jablku boli brzuszek banana nie lubi,niewiem co jej dac,poradzcie???
brzoskwinia, gruszka, morela...

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 15:00   #1260
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Jakie macie krzesełka do karmienia ?
Takie z regulacją oparcia i wysokości
http://allegro.pl/krzeselko-do-karmi...051412572.html
Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Mój mąż się nie złości o wizaż, ale się czasem nabija ze mnie np. ostatnio wybieraliśmy coś do domu, a że nie mogłam się zdecydować to mąż do Pani która doradzała powiedział "no nic, narazie dziękujemy, musimy się skonsultować z dziewczynami z wizazu"

Babonik, zazdroszczę nart W Laskowej byłaś?

Cytat:
Natomiast zaczął się wściekać.
Jak coś chce to coraz czesciej zamiast płaczu jest taki 'wściek"
Gada do siebie w taki specyficzny sposób, z tonu głosu wnioskuję, że to niemowlęce przekleństwa
Wasze smyki też tak robią ?
też
Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
Adrij to ile ma Juz Twoj smyk ze Juz staje ?
Wstawić filmik sie chyba tak poprostu nie da. ale Moze ja sie nie znam
mojej koleżanki syn też już wstaje sam, a jest dwa dni starszy od Adasia...
Cytat:
mam mega doła, nie dogaduję się z mężem, a poszło o samochód, moi rodzice dali mi samochód, wczoraj załatwiałam z tata darowiznę i w komunikacji dowód rejestracyjny na mnie, ale mąz chyba zazdrosny, wszystko go wali a na mojej glowie wszystko ,ja jestem zielona, wczoraj powiedział,żebym sama nie ubez[pieczał, chciałam ubezpieczyć w PZU a on mówi,że nie ma mowy, nie mam zadnych żniżek, a Mm jest współ właścicelem ze swoja matka ( samochód matki),
ja mam dosyc, zaczyna mnie wszystko walic i w doopie mam,żeby takie problemy, ja nie wiem, samochód za darmo a same problemy stwarza

Może chciał dobrze, tylko źle wyjaśnił...
Może chodziło mu o to żebyś wzięła kogoś na współwłaściciela żeby mieć zniżki? Bo bez sensu przepłacać jak można ubezpieczyć taniej...

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
1. Bo faceci to plotkarze tak naprawdę

2. A za godzinkę idę na masaż
To prezent gwiazdkowy od męża, ale dopiero teraz go realizuję
1 - zgadzam się!!!
2 - zazdroszczę I jak??

Cytat:

wow! klask i:
Cytat:
Agadus, ja mam podobną sytuację, tylko mąż inaczej się zachowuje. Rodzice zdecydwali przepisać na mnie mieszkanie, w którym mieszkamy - wcześniej tego nie robili, bo był podatek od darowizn, teraz znieśli. Przepisują na mnie i tylko na mnie ze względu na podatek i zabezpieczenie na przyszłość.

1 - dobrze że na ciebie, mąż poza tym prawdopodobnie musiałby i tak jakiś podatek zapłacić..
2- nie tylko w PZU, w każdym tak jest. Ale nie tak że przejmujesz jego składki, tylko wtedy uwzględnia się największe zniżki, a Tobie dodatkowo też już naliczają zniżkę. Opłaca się korzystać ze współwłaściciela zwłaszcza jak ten ma 60%

Cytat:
klask i:STO LAT!!!!!!

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości