|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytyuł do kolejnej części naszego wątku
|
|||
| Uśmiechamy się radośnie, bo zaraz witamy wiosnę. |
|
5 | 11,36% |
Ząbek tu, ząbek tam , ale jeszcze czadu mamie dam
|
|
10 | 22,73% |
Dietka rozszerzona, mama zadowolona a ja poznaje nowe smaki, bo już nawet jem buraki
|
|
7 | 15,91% |
| Poznajemy smaki nowe i jesteśmy przez to zdrowe ! |
|
2 | 4,55% |
| RosnąRączki,RosnąNóżkiTo też czas zębowej wróżki, baba,baba wciąż słyszymy i na wiosnę sie cieszymy. |
|
12 | 27,27% |
| Pół roczku już mamy i siadać, pełzać zaczynamy! Mamusie VII-VIII. |
|
8 | 18,18% |
| Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.
Idę Spać.
Zerknę jeszcze do klubu. Dobranoc |
|
|
|
#1413 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.
kochane wizażowe ciotki - Haneczka bardzo dziękuje za wszystkie
przez tą jej poszczepienna gorączkę miałam dzisiaj przez pół dnia mega marudne dziecko i pewnie dlatego czuje sie teraz jak koń po westernie.. w dodatku mąż się pakował (jedzie sobie na narty...) i oczywiście co chwilę było "widziałaś moje..??", "wiesz gdzie są .." itp... się naszukałam bo ta sierota nigdy nie wie co gdzie ma ![]() brunetko ja bym zrobiła tak jak dziewczyny radzą - przedmiot niezgodny z opisem!! kajool - jej skąd to paskudztwo Cię dorwało?? dobrze, że niania się okazała w porządku!!! zanko - nastęnym razem na pewno się uda!! już stresik będzie mniejszy ![]() kolina to bardzo dobrze, że się zahamowało..zobaczysz, że po następnej wizycie już na pewno będzie ok!!! no i coś jeszcze chciałam i nie pamiętam...wstyd... |
|
|
|
#1414 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Już miała tak ładnie ustawione jedzenie i spanie a teraz to pełna prowizorka. Powiem Ci, że gdybym nie miała takiego świetnego zięcia ( i przyszłą teściową swojej córki), to Twojego bym bardzo chętnie przygarnęła dla córki. Jest słodki i baaardzo przystojny Cytat:
.Cytat:
.Madziulka najlepszego z okazji urodzin i ucałuj syneczka od cioci wizażowej ! Brida całkiem szczerze i bez słodzenia Ci powiem, że suknia prześliczna Kolina cieszę się z wyników (że się nie pogorszyły). Zanka na drugi raz zdasz!!! Na pewno Kajool standardowo zdrówka życzę Brumek gratuluję zobaczenia kreseczki na dziąśle, nasze maluszki idą "łeb w łeb" .Dobry wieczór, więcej nie pamiętam. Jak rodzice pojadą będę bardziej na bieżąco
|
|
|
#1415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podejrzewam że jutro rano przybiegnę z radosną nowiną ![]() No a kiedy rodzice jadą? (nie bij)
|
|
#1416 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy dokładnie wracasz do pracy? Taa ledwo się na macie mieści I ten mniejszy jakby taki bardziej żwawy![]() Cytat:
Widać, że raczej nie widziałaś tego krzesełka na żywo To krzesełko właśnie nie z tych ciasnych. Domek ma duuuużo luzu. Suuuper, że i Blanka przestałą ulewać Cytat:
![]() Agadus cieszę się, że wszystko załatwiłaś ![]() Adrij ale śliczny elegancik Też mamy takie body z muchą z H&m-u![]() Patik ta Twoja teściowa to i mi zaczyna działąć na nerwy ![]() AgaG ja mam Tassimo, kawusia jest pyszna i herbata i czekolada również Mam dokładnie ten http://www.euro.com.pl/ekspresy-cisn...tas-6515.bhtml
|
|||
|
|
|
#1417 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Ale dzisiaj jesteście płodne, ciężko było Was dogonić.
![]() Grrr i już widzę, że mi wszystkiego nie zacytowało. Dla mnie tak samo, ani na maturze, ani na dwóch obronach nie stresowałam się tak jak siedząc w poczekalni w WORD-zie. ![]() Cytat:
Haha, musieli robić sondę wśród niemowlaków. ![]() Cytat:
należą.Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Tak jak Stronczek pisała, poszczególne modele różnią się jedynie ceną, wyglądem i pojemnością zbiornika na wodę- kawa jest taka sama. Jaki elegant. Cytat:
Brumek, doczytałam, że żyrafa upolowana -mi niestety się nie udało. Uściski dla ząbkującego Tymka.Zanko, przykro mi z powodu prawa jazdy- następnym razem na pewno się uda! Agadus, tak jak dziewczyny pisały- naklejkę nagrzej suszarką, powinna dać się ładnie ściągnąć. ![]() Wszystkiego najlepszego z okazji dzisiejszych miesięcznic i urodzin (Madziulka)! A ja dzisiaj pojechałam do reala, bo widziałam w ulotce, że takie wielkie paczki pampersów (+50%) są za 55zł. Doszłam do działu dla dzieci, chwytam pakę i coś mnie tknęło bo spojrzałam na cenę- 65zł. Zastanawiam się o co chodzi, dzwonię do tż czy to oby ulotka z reala była, i co? Owszem z reala, ale promocja obowiązuje od jutra... Tak się wkurzyłam, że już sama nie wiedziałam co mam jeszcze kupić. Na pocieszenie 3 bluzki dla Hani wzięłam.Edytowane przez marzena_S Czas edycji: 2012-01-25 o 23:35 |
||||||
|
|
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
Brumku zazdroszczę masażyku
![]() Mam pytanko: czy któraś z Was posiada iPhona? Czy warto kupić? Bo mąż ma okazję wziąść w fajnej cenie na firmę, on nie lubi dotykowych więc może ja bym się skusiła? Nie jestem za głupia na niego? |
|
|
|
#1419 |
|
Wtajemniczenie
|
Miałam wracać juz 1 lutego
ale 2 mam szczepienia i wogole muszę się zoorganizować wiec wróce 6 lutego a gdzie ten adres? Natko bierz iPhona jak juz bedziesz miała nie bedziesz chciała innego i nie pisz ze jestes za głupia ![]() Zanetko ja całkowicie przerzuciłam się z cukru na ksylitol ma dobry smak- nie taki słodzikowy tylko jest bardzo drogo ja kupuje w necie w bogutynmlym.pl
Edytowane przez telik Czas edycji: 2012-01-25 o 23:38 |
|
|
|
#1420 |
|
Zakorzenienie
|
Kolinko
!
|
|
|
|
#1421 | |
|
Wtajemniczenie
|
/
Cytat:
.Ps. w niedzielę
|
|
|
#1422 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marzenko, a wybieracie sie znowu na basen? Bo ja ciągle o tym myślę, tylko jakoś się zebrać nie mogę... Cytat:
Cytat:
A Ty się trochę stresujesz tym powrotem?
|
|
#1423 |
|
Zakorzenienie
|
Brumku idziecie ztymi ząbkami jak burza
![]() Brunetko domagaj się zwrotu pieniędzy, towar nie jest zgodny z opisem! Swoją drogą co za ludzie QUOTE=marzena_S;31851790]A ja dzisiaj pojechałam do reala, bo widziałam w ulotce, że takie wielkie paczki pampersów (+50%) są za 55zł. Doszłam do działu dla dzieci, chwytam pakę i coś mnie tknęło bo spojrzałam na cenę- 65zł. Zastanawiam się o co chodzi, dzwonię do tż czy to oby ulotka z reala była, i co? Owszem z reala, ale promocja obowiązuje od jutra... Tak się wkurzyłam, że już sama nie wiedziałam co mam jeszcze kupić. Na pocieszenie 3 bluzki dla Hani wzięłam. |
|
|
|
#1424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1425 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podejrzewam ze Brumek i Telik podziela moje zdanie. Natka !!!! Ty za głupia, chyba Juz Cos majaczysz. Pozna pora w koncu. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#1426 |
|
Wtajemniczenie
|
Tymek je Ci w miarę normalnie? Bo u nas strajk na całego
|
|
#1427 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PW poszdło Cytat:
---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Cytat:
Wiedziałam, że na Was można liczyć
|
|||
|
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
W miarę
Tzn. trochę strajkuje ale coś tam jednak je. W dzień kiepsko, wieczorem nadrabia. Ale i tak lepiej niż przed weekendem, bo wtedy dwa dni nic mi nie chciał jeść (oczywiście słowo nic jest nieco przesadzone, ale mało ).
|
#1429 | |
|
Wtajemniczenie
|
adrji cały czas zapominam pisać
Jaś uroczy, Jaśki tak mają ![]() Cytat:
-wracam na pół etatu -a w lutym to wogóle na 2-3 godziny(ze względu na karmienie wyłącznie UU) -brakuje mi troche pracy -bo rutyna która jest tak ważna dla rozwoju Jasia mnie nieco dobija -nie mam presji jeśli nie bede ogarniać postaram się zoorganizować żeby pracować w domu(choć to troche skomplikowane by było) jedyne co mnie martwi to : czy moja mama poradzi sobie z Jasiem
|
|
#1430 |
|
Wtajemniczenie
|
Natka powiedz mężowi ze Juz skonsultowalas zakup iPhone na wizazu
Moja corcia tez strajkowala. Teraz przestała ale zębów ni ma Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#1431 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A powiedz, Teliczku, dziś się zastanawiałam, czy nie marzyło Ci się kiedyś żeby otworzyć własny biznes cateringowy? Bo mi się marzy od lat... Tak po cichutku i tylko w sferze marzeń to pozostaje, ale coś w tym jest pociągającego ![]() A jakoś tak mi przyszło do głowy, że i Ty byś się mogła w tym dobrze bawić ![]() Idę karmić syna mego. ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Cytat:
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1433 |
|
Wtajemniczenie
|
NATKA
A ja Zmykam do pierzynowa. Poprztykalam sie z Tz i Dzis w nocy zmarzne. Chyba ze Wiki zechce ze mną spać Dobranoc Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1435 |
|
Zakorzenienie
|
witam dziewczyny o tak późnej porze po raz pierwszy chyba ... a to dlatego że pobierałam kody na pampki z rossmana ... mam nadzieję ze to te duże paczki są i warto było nie spać do północy
.... a mam aż 3 kody więc zapas jakiś by był
|
|
|
|
#1436 |
|
Wtajemniczenie
|
DaKaro
|
|
#1437 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 2. W styczniu już nie damy rady, bo na parę dni do rodziców jedziemy, ale w lutym na pewno się wybierzemy. ![]() Cytat:
) : "Forum wspiera, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi! "Pamiętacie jak pisałam, że Hanię uczuliła albo kaszka z glutenem, albo Nivea. Ma biedulka takie czerwone suche placki na brzuchu i rączkach. Wróciłam do żelu Hippa, i zaczęłam podawać kaszkę mleczno- ryżową i nadal nic. Dostaje też wapno co zawsze pomagało np. przy wysypce po zjedzeniu przeze mnie cytrusów. Teraz ta wysypka od tygodnia się nie zmienia(nie mówiąc już o tym, że tak mocnej nigdy wcześniej nie było ) i tak sobie myślę, że to może przez mleko zawarte w kaszce? Czy są kaszki dla dzieci bez dodatku mleka modyfikowanego? Jeśli tak to powiedzcie jakie?
|
||
|
|
|
#1438 | |||
|
Zakorzenienie
|
Please, powiedzcie że jeszcze nie śpicie! Bo musze się podzielić nowiną:
ZĄB nr. 2 własnie się przebił O 20 go jeszcze nie było, a teraz jest - malutki i ostry Niesamowite jak szybko poszło. Pierwszy w niedzielę, mineły 4 dni i jest drugi. Ale cały czas go boi, bo trze łapkami buzię ![]() ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- Cytat:
Mądry chłopak z niego, szybko sie nauczył ![]() Cytat:
edit - ale to są extra large tylko ![]() Cytat:
Podaj godzinę i datę
........................ Edytowane przez brumek Czas edycji: 2012-01-26 o 00:29 |
|||
|
|
|
#1439 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A mówiłam, że nas wyprzedzicie .
|
|
|
#1440 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marzenko są kaszki bezmleczne z bobovity. Mój Domk też dostał po tych melcznych takich suchych placków na brzuszku i policzkach... Cytat:
BRAWO DLA DRUGIEGO BRUMIĄTKOWEGO ZĄBKA!!! kla ski:Biedny Tymcio
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.

. Już miała tak ładnie ustawione jedzenie i spanie a teraz to pełna prowizorka.
.
.
kiedyś się tego uczyło 
Mam dokładnie ten 
należą.
Dziewczyny załamałam sie
Chciałam trochę zaoszczędzić przez brak kasy i kupiłam Ali używane krzesełko. Babka napisała, że było kilka razy uzyte stan idealny. A jest okropne
Zastanawiam się o co chodzi, dzwonię do tż czy to oby ulotka z reala była, i co? Owszem z reala, ale promocja obowiązuje od jutra... 

Mądry chłopak z niego, szybko sie nauczył
kla ski: