Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII. - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytyuł do kolejnej części naszego wątku
Uśmiechamy się radośnie, bo zaraz witamy wiosnę. 5 11,36%
Ząbek tu, ząbek tam , ale jeszcze czadu mamie dam 10 22,73%
Dietka rozszerzona, mama zadowolona a ja poznaje nowe smaki, bo już nawet jem buraki 7 15,91%
Poznajemy smaki nowe i jesteśmy przez to zdrowe ! 2 4,55%
RosnąRączki,RosnąNóżkiTo też czas zębowej wróżki, baba,baba wciąż słyszymy i na wiosnę sie cieszymy. 12 27,27%
Pół roczku już mamy i siadać, pełzać zaczynamy! Mamusie VII-VIII. 8 18,18%
Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-25, 22:45   #1411
zapałeczka
Zadomowienie

Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.

Cytat:
Napisane przez adrji Pokaż wiadomość
i przedstawiam mojego Jasia, gdyby ktoś chciał sie zapoznać
elegancik
Stary 2012-01-25, 22:48   #1412
Lili 83
Zakorzenienie

Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.

Idę Spać.
Zerknę jeszcze do klubu.
Dobranoc
Lili 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 22:59   #1413
pieleszka
Wtajemniczenie

kochane wizażowe ciotki - Haneczka bardzo dziękuje za wszystkie i życzenia!!!

przez tą jej poszczepienna gorączkę miałam dzisiaj przez pół dnia mega marudne dziecko i pewnie dlatego czuje sie teraz jak koń po westernie.. w dodatku mąż się pakował (jedzie sobie na narty...) i oczywiście co chwilę było "widziałaś moje..??", "wiesz gdzie są .." itp... się naszukałam bo ta sierota nigdy nie wie co gdzie ma

brunetko ja bym zrobiła tak jak dziewczyny radzą - przedmiot niezgodny z opisem!!
kajool - jej skąd to paskudztwo Cię dorwało?? dobrze, że niania się okazała w porządku!!!
zanko - nastęnym razem na pewno się uda!! już stresik będzie mniejszy
kolina to bardzo dobrze, że się zahamowało..zobaczysz, że po następnej wizycie już na pewno będzie ok!!!

no i coś jeszcze chciałam i nie pamiętam...wstyd...

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 23:10   #1414
iustyna1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
A ta mała terrorystka nie chce mleka, wyje nawet na rękach zaraz się śmieje, spać nie chce tak cały dzień. A właściwie z dnia na dzień jest coraz gorzej, a ja za bardzo nerwowa się zrobiłam
U mnie jest TO SAMO!!! Wiesz jak mnie trafia jak ona nie je i marudzi! U nas wychodzą dwa zęby i to przez to . Już miała tak ładnie ustawione jedzenie i spanie a teraz to pełna prowizorka.

Cytat:
Powiem Ci, że gdybym nie miała takiego świetnego zięcia ( i przyszłą teściową swojej córki), to Twojego bym bardzo chętnie przygarnęła dla córki. Jest słodki i baaardzo przystojny .
Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość
Oczywiscie nie zacytowalo mi wszystkich i teraz nie pamiętam co komu pisać sie wściekne
Wiadomość dnia dziś w pracy sie WYROBIŁAM
Bardzo się cieszę, że się Pani w pracy wyrobiła .

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
Adrji Jaś przesłodki

Dziewczyny uciekam.Musze się wyspać, bo jutro znów ciężki dzień z tymi moimi dziewczynami.... i mam nadzieję,że jutro nie będzie mnie głowa boleć jak dzis od rana
Życzę dobrej nocki.

PS. Monia ja jak nie pamiętam emotek to podglądam Twój podpis
Też masz ciężkie dni ostatnio? I to podwójnie .

Madziulka najlepszego z okazji urodzin i ucałuj syneczka od cioci wizażowej !

Brida całkiem szczerze i bez słodzenia Ci powiem, że suknia prześliczna .

Kolina cieszę się z wyników (że się nie pogorszyły).

Zanka na drugi raz zdasz!!! Na pewno

Kajool standardowo zdrówka życzę .

Brumek gratuluję zobaczenia kreseczki na dziąśle, nasze maluszki idą "łeb w łeb" .

Dobry wieczór, więcej nie pamiętam.
Jak rodzice pojadą będę bardziej na bieżąco
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 23:28   #1415
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
Brumek gratuluję zobaczenia kreseczki na dziąśle, nasze maluszki idą "łeb w łeb" .
U nas już coś więcej niż kreseczka, ale na razie csiiiii Podejrzewam że jutro rano przybiegnę z radosną nowiną

No a kiedy rodzice jadą? (nie bij)
Stary 2012-01-25, 23:32   #1416
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
natka dawaj adres na Pw

a mój Jas dziś był słodki
marudztwo mu w koncu przeszło
mam nadzieje ustawienia snu też się srestarują

Brumku byłam w pracy troche rekreacyjnie troche zaczynam szykować sobie nowe miejsce pracy(moje stare miejsce zajęte )
poz a tym jeżdżę tam 1 lub 2 razy w tygodniu żeby choć trochę być na bieżąco (z ploteczkami)

Kiedy dokładnie wracasz do pracy?

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Ten drugi to taki nieco przerośnięty anioł, co?
Taa ledwo się na macie mieści I ten mniejszy jakby taki bardziej żwawy

Cytat:
Napisane przez meszsares Pokaż wiadomość
Natomiast nie polecalabym takiego jak ma Natka (Natko sorry!) z takim wielkim bolcem miedzy nogami i takiego obudowanego. Dzieciak siedzi w nim totalnie ubezwlasnowolniony, to jest twierdza nie krzeselko..
Oj tu się nie zgodzę Widać, że raczej nie widziałaś tego krzesełka na żywo
To krzesełko właśnie nie z tych ciasnych. Domek ma duuuużo luzu.

Suuuper, że i Blanka przestałą ulewać

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
prawo cywilne się kłania kiedyś się tego uczyło i coś niecoś zostało w głowie na ekonomii nas wszystkiego uczą.. tiaaa.. a my i tak nic nie umiemy ekonomiści
lecę dziecia przewinąć bo mi kupkę sprezentowała jeszcze przed spaniem - a co!
Taaaa

Agadus cieszę się, że wszystko załatwiłaś

Adrij ale śliczny elegancik Też mamy takie body z muchą z H&m-u

Patik ta Twoja teściowa to i mi zaczyna działąć na nerwy

AgaG ja mam Tassimo, kawusia jest pyszna i herbata i czekolada również Mam dokładnie ten http://www.euro.com.pl/ekspresy-cisn...tas-6515.bhtml
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 23:33   #1417
marzena_S
Zadomowienie

Ale dzisiaj jesteście płodne, ciężko było Was dogonić.
Grrr i już widzę, że mi wszystkiego nie zacytowało.

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
dla mnie egzamin z prawka był najgorszym w życiu !!!
Dla mnie tak samo, ani na maturze, ani na dwóch obronach nie stresowałam się tak jak siedząc w poczekalni w WORD-zie.

Cytat:
Napisane przez CookieMonsters Pokaż wiadomość
AAAAAAA
musze sie z Wami tym podzielić!!!
za 6 dni wracam do białegostoku i mam od ręki robote! ale uwahga.. robote zdalną, w domuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!! ! gadałam niedawno z kolga Marcina, on ogarnity chlopak. obiecal mi ze mi pomoze i wlasnie dzwonil ze ma mi ta robote !!!!!!!
popłakałam sie ze szczescia...
O matko,świetna wiadomość-cieszę się razem z Toba!!!

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
( dada, gaga - kto to wymyślał ? )
Haha, musieli robić sondę wśród niemowlaków.

Cytat:
Napisane przez sygine Pokaż wiadomość
A teraz gwoli wyjaśnienia - Nataniel nie wstał sam, ani też nie został przez nikogo postawiony
Siedział na tapczanie i wyczaił, że na podłodze jest włączony laptop... A że pięknie potrafi czołgać się w tył więc dawaj na brzuch i ruchem posuwisto - zwrotnym dawaj na podłogę. Jak dotarł do krawędzi łóżka to się pięknie zsunął, przytrzymał rękami tapczanu i ustał parę sekund na nóżkach. A ja dosłownie chwilę prędzej mu foty pstrykałam więc szybko mi się udało to uchwycić, bo po chwili już pięknie siedział na podłodze
Za taki wyczyn i tak się należą.

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
usg bioderek ok, nie będzie dalszej kontroli
usg główki do kontroli za 2 miesiące, jeszcze są widoczne ślady niedotlenienia, nie powiększyło się, jest zahamowane, lekarz mówi że nie ma paniki, ale kontrolować trzeba
neurolog mówi że rozwój jest prawidłowy, może troche zbyt npięte ma ramionka ale generalnie jest ok, mam troszke z nim ćwiczyć
to co poprzednio mieliśmy ćwiczyć zrobiliśmy na 5
prosiła by zajrzeć do niej przy okazji usg główki za 2 miesiące
To i tak bardzo dobre wiadomości - trzeba się cieszyć, że lekarz nie bagatelizuje sytuacji i synek jest pod kontrolą.

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Dziewczyny załamałam sie Chciałam trochę zaoszczędzić przez brak kasy i kupiłam Ali używane krzesełko. Babka napisała, że było kilka razy uzyte stan idealny. A jest okropne brudne, wyłamana śrubka jeszcze coś by się znalazło. Nie dość, że nie mam kasy to i krzesełka Co robić ??????
O kurczę, a były zdjęcia na aukcji? Ja bym próbowała oddać, a jak nie to zgłosić do allegro, że produkt niezgodny z opisem.

Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość
Stronczek Ty masz Dolce Gusto, tak? Zadowolona jestes? Pyszna ta kawa? I jaki model, bo widze, ze sa rozne?
Ja mam Dolce Gusto Picolo- kawa jest pyszna.
Tak jak Stronczek pisała, poszczególne modele różnią się jedynie ceną, wyglądem i pojemnością zbiornika na wodę- kawa jest taka sama.

Cytat:
Jaki elegant.

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Brumek a tylko do pieczenia i smażenia wykorzystujesz te cudo ? Bo znalazłam, że dobry na próchnicę jest..."Regularne płukanie jamy ustnej roztworem ksylitolu przywraca właściwe PH jamy ustnej, remineralizuje szkliwo, a nawet leczy (zasklepia) drobne ubytki. W tym celu wskazane jest nawet pozostawienie ksylitolu na zębach na noc" tadam
Ooo, no proszę zastępuje cukier, a ma przeciwstawny wpływ na zęby-ciekawe. Gdzie takie cudo można dostać?

Brumek, doczytałam, że żyrafa upolowana-mi niestety się nie udało. Uściski dla ząbkującego Tymka.

Zanko, przykro mi z powodu prawa jazdy- następnym razem na pewno się uda!

Agadus, tak jak dziewczyny pisały- naklejkę nagrzej suszarką, powinna dać się ładnie ściągnąć. Swoją drogą zobaczcie ile korzyści z takiego niepozornego urządzenia. I dziecko uśpi i naklejkę odklei.

Wszystkiego najlepszego z okazji dzisiejszych miesięcznic i urodzin (Madziulka)!

A ja dzisiaj pojechałam do reala, bo widziałam w ulotce, że takie wielkie paczki pampersów (+50%) są za 55zł. Doszłam do działu dla dzieci, chwytam pakę i coś mnie tknęło bo spojrzałam na cenę- 65zł. Zastanawiam się o co chodzi, dzwonię do tż czy to oby ulotka z reala była, i co? Owszem z reala, ale promocja obowiązuje od jutra... Tak się wkurzyłam, że już sama nie wiedziałam co mam jeszcze kupić. Na pocieszenie 3 bluzki dla Hani wzięłam.

Edytowane przez marzena_S
Czas edycji: 2012-01-25 o 23:35
marzena_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 23:36   #1418
Natka_
Zakorzenienie

Brumku zazdroszczę masażyku

Mam pytanko: czy któraś z Was posiada iPhona? Czy warto kupić? Bo mąż ma okazję wziąść w fajnej cenie na firmę, on nie lubi dotykowych więc może ja bym się skusiła? Nie jestem za głupia na niego?
Stary 2012-01-25, 23:36   #1419
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość

Kiedy dokładnie wracasz do pracy?
Miałam wracać juz 1 lutego
ale 2 mam szczepienia i wogole muszę się zoorganizować wiec wróce 6 lutego

a gdzie ten adres?

Natko bierz iPhona

jak juz bedziesz miała nie bedziesz chciała innego
i nie pisz ze jestes za głupia

Zanetko ja całkowicie przerzuciłam się z cukru na ksylitol
ma dobry smak- nie taki słodzikowy
tylko jest bardzo drogo
ja kupuje w necie w bogutynmlym.pl

Edytowane przez telik
Czas edycji: 2012-01-25 o 23:38
telik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 23:37   #1420
Natka_
Zakorzenienie

Kolinko wiedziałam, że będzie dobrze Najważnijsze, że nie postępuje !
Stary 2012-01-25, 23:38   #1421
iustyna1
Wtajemniczenie

/
Cytat:
U nas już coś więcej niż kreseczka, ale na razie csiiiii Podejrzewam że jutro rano przybiegnę z radosną nowiną

No a kiedy rodzice jadą? (nie bij)
To nas wyprzedzicie, bo jutro to na bank jeszcze się nie przebije .
Ps. w niedzielę
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???

Stary 2012-01-25, 23:45   #1422
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj pojechałam do reala, bo widziałam w ulotce, że takie wielkie paczki pampersów (+50%) są za 55zł. Doszłam do działu dla dzieci, chwytam pakę i coś mnie tknęło bo spojrzałam na cenę- 65zł. Zastanawiam się o co chodzi, dzwonię do tż czy to oby ulotka z reala była, i co? Owszem z reala, ale promocja obowiązuje od jutra... Tak się wkurzyłam, że już sama nie wiedziałam co mam jeszcze kupić. Na pocieszenie 3 bluzki dla Hani wzięłam.
To jutro drugi wypadzik do reala?

Marzenko, a wybieracie sie znowu na basen? Bo ja ciągle o tym myślę, tylko jakoś się zebrać nie mogę...

Cytat:

Mam pytanko: czy któraś z Was posiada iPhona? Czy warto kupić? Bo mąż ma okazję wziąść w fajnej cenie na firmę, on nie lubi dotykowych więc może ja bym się skusiła? Nie jestem za głupia na niego?
Bierz w ciemno

Cytat:
Mi się też wtedy (5 lutego) kończy macierzyński ale na bank nie wracam. Na razie ze 2 miesiące wypoczynkowego wezmę, a potem się zobaczy.

A Ty się trochę stresujesz tym powrotem?
Stary 2012-01-25, 23:46   #1423
Natka_
Zakorzenienie

Brumku idziecie ztymi ząbkami jak burza

Brunetko domagaj się zwrotu pieniędzy, towar nie jest zgodny z opisem! Swoją drogą co za ludzie

QUOTE=marzena_S;31851790]A ja dzisiaj pojechałam do reala, bo widziałam w ulotce, że takie wielkie paczki pampersów (+50%) są za 55zł. Doszłam do działu dla dzieci, chwytam pakę i coś mnie tknęło bo spojrzałam na cenę- 65zł. Zastanawiam się o co chodzi, dzwonię do tż czy to oby ulotka z reala była, i co? Owszem z reala, ale promocja obowiązuje od jutra... Tak się wkurzyłam, że już sama nie wiedziałam co mam jeszcze kupić. Na pocieszenie 3 bluzki dla Hani wzięłam.[/QUOTE]

sory
Stary 2012-01-25, 23:46   #1424
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
/To nas wyprzedzicie, bo jutro to na bank jeszcze się nie przebije .
Ps. w niedzielę
To byle do niedzieli
Stary 2012-01-25, 23:46   #1425
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Cytat:

Ja jestem szczęśliwa posiadaczka takowego iPhone. Z tym ze ja mam Juz starszy model bo 3 gs, a teraz Juz 4 S wszedł. Powiem tak. Jak dla mnie jabluszko wymiata. Nie wyobrażam sobie mieć innego telefonu. Wszystko pod ręka. Mozna zadzwonic, wysłać SMS, email, WIZAZ !!!!! internet. Przyjazny w obsłudze, nie skomplikowany. W marcu kończy mi sie umowa i chyba sie pokusze na 4 S.
Podejrzewam ze Brumek i Telik podziela moje zdanie.
Natka !!!! Ty za głupia, chyba Juz Cos majaczysz. Pozna pora w koncu.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 23:47   #1426
iustyna1
Wtajemniczenie

Cytat:
To byle do niedzieli
Tymek je Ci w miarę normalnie? Bo u nas strajk na całego
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???

Stary 2012-01-25, 23:53   #1427
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
Oj czyli lada dzień wracasz, ale to zleciało
PW poszdło

Cytat:
Bierz w ciemno

Cytat:
Natko bierz iPhona

jak juz bedziesz miała nie bedziesz chciała innego
i nie pisz ze jestes za głupia
Czyli warto, dziękuję

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
Ja jestem szczęśliwa posiadaczka takowego iPhone. Z tym ze ja mam Juz starszy model bo 3 gs, a teraz Juz 4 S wszedł. Powiem tak. Jak dla mnie jabluszko wymiata. Nie wyobrażam sobie mieć innego telefonu. Wszystko pod ręka. Mozna zadzwonic, wysłać SMS, email, WIZAZ !!!!! internet. Przyjazny w obsłudze, nie skomplikowany. W marcu kończy mi sie umowa i chyba sie pokusze na 4 S.
Natka !!!! Ty za głupia, chyba Juz Cos majaczysz. Pozna pora w koncu.

Dziękuję Stronczku za opinię

Wiedziałam, że na Was można liczyć
Stary 2012-01-25, 23:54   #1428
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Tymek je Ci w miarę normalnie? Bo u nas strajk na całego
W miarę Tzn. trochę strajkuje ale coś tam jednak je. W dzień kiepsko, wieczorem nadrabia. Ale i tak lepiej niż przed weekendem, bo wtedy dwa dni nic mi nie chciał jeść (oczywiście słowo nic jest nieco przesadzone, ale mało ).
Stary 2012-01-25, 23:55   #1429
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

adrji cały czas zapominam pisać
Jaś uroczy, Jaśki tak mają
Cytat:
T

Mi się też wtedy (5 lutego) kończy macierzyński ale na bank nie wracam. Na razie ze 2 miesiące wypoczynkowego wezmę, a potem się zobaczy.

A Ty się trochę stresujesz tym powrotem?
Brumeczku strasznego stresu nie mam bo:
-wracam na pół etatu
-a w lutym to wogóle na 2-3 godziny(ze względu na karmienie wyłącznie UU)
-brakuje mi troche pracy -bo rutyna która jest tak ważna dla rozwoju Jasia mnie nieco dobija
-nie mam presji jeśli nie bede ogarniać postaram się zoorganizować żeby pracować w domu(choć to troche skomplikowane by było)

jedyne co mnie martwi to :
czy moja mama poradzi sobie z Jasiem
Stary 2012-01-25, 23:55   #1430
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Natka powiedz mężowi ze Juz skonsultowalas zakup iPhone na wizazu

Moja corcia tez strajkowala. Teraz przestała ale zębów ni ma

Stary 2012-01-26, 00:00   #1431
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
adrji cały czas zapominam pisać
Jaś uroczy, Jaśki tak mają
Brumeczku strasznego stresu nie mam bo:
-wracam na pół etatu
-a w lutym to wogóle na 2-3 godziny(ze względu na karmienie wyłącznie UU)
-brakuje mi troche pracy -bo rutyna która jest tak ważna dla rozwoju Jasia mnie nieco dobija
-nie mam presji jeśli nie bede ogarniać postaram się zoorganizować żeby pracować w domu(choć to troche skomplikowane by było)

jedyne co mnie martwi to :
czy moja mama poradzi sobie z Jasiem
Rozumiem. Choć mnie na razie baby-rutyna nic a nic nie dobija
A powiedz, Teliczku, dziś się zastanawiałam, czy nie marzyło Ci się kiedyś żeby otworzyć własny biznes cateringowy? Bo mi się marzy od lat... Tak po cichutku i tylko w sferze marzeń to pozostaje, ale coś w tym jest pociągającego
A jakoś tak mi przyszło do głowy, że i Ty byś się mogła w tym dobrze bawić

Cytat:

Idę karmić syna mego.

---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ----------

Cytat:
Brumek podziela
Stary 2012-01-26, 00:03   #1432
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
A wiesz, że przed chwilką mu właśnie mówię, że jednak chce tego iPhona, a on tylko na mnie spojrzał i powiedział "oohooo wizaż znowu nam pomógł"
Stary 2012-01-26, 00:06   #1433
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
NATKA

A ja Zmykam do pierzynowa. Poprztykalam sie z Tz i Dzis w nocy zmarzne. Chyba ze Wiki zechce ze mną spać

Dobranoc

Stary 2012-01-26, 00:16   #1434
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
A ja Zmykam do pierzynowa. Poprztykalam sie z Tz i Dzis w nocy zmarzne. Chyba ze Wiki zechce ze mną spać
Oo to niedobrze, Wiki napewno Cię ugości
Dobranoc
Stary 2012-01-26, 00:18   #1435
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

witam dziewczyny o tak późnej porze po raz pierwszy chyba ... a to dlatego że pobierałam kody na pampki z rossmana ... mam nadzieję ze to te duże paczki są i warto było nie spać do północy .... a mam aż 3 kody więc zapas jakiś by był

Sloneczko555xxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 00:19   #1436
iustyna1
Wtajemniczenie

DaKaro
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???

Stary 2012-01-26, 00:26   #1437
marzena_S
Zadomowienie

Cytat:
1. To jutro drugi wypadzik do reala?

2. Marzenko, a wybieracie sie znowu na basen? Bo ja ciągle o tym myślę, tylko jakoś się zebrać nie mogę...
1. Ehh, nic nie mów. Już zapowiedziałam tż, że to będzie jutro jego zadaniem.
2. W styczniu już nie damy rady, bo na parę dni do rodziców jedziemy, ale w lutym na pewno się wybierzemy. Idziecie z Nami?

Cytat:
A wiesz, że przed chwilką mu właśnie mówię, że jednak chce tego iPhona, a on tylko na mnie spojrzał i powiedział "oohooo wizaż znowu nam pomógł"
Jak to było (Wodaqua pomóż) : "Forum wspiera, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi! "

Pamiętacie jak pisałam, że Hanię uczuliła albo kaszka z glutenem, albo Nivea. Ma biedulka takie czerwone suche placki na brzuchu i rączkach. Wróciłam do żelu Hippa, i zaczęłam podawać kaszkę mleczno- ryżową i nadal nic. Dostaje też wapno co zawsze pomagało np. przy wysypce po zjedzeniu przeze mnie cytrusów. Teraz ta wysypka od tygodnia się nie zmienia(nie mówiąc już o tym, że tak mocnej nigdy wcześniej nie było ) i tak sobie myślę, że to może przez mleko zawarte w kaszce? Czy są kaszki dla dzieci bez dodatku mleka modyfikowanego? Jeśli tak to powiedzcie jakie?
Stary 2012-01-26, 00:28   #1438
brumek
Zakorzenienie

Please, powiedzcie że jeszcze nie śpicie! Bo musze się podzielić nowiną:

ZĄB nr. 2 własnie się przebił

O 20 go jeszcze nie było, a teraz jest - malutki i ostry Niesamowite jak szybko poszło. Pierwszy w niedzielę, mineły 4 dni i jest drugi. Ale cały czas go boi, bo trze łapkami buzię

---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ----------

Cytat:
Mądry chłopak z niego, szybko sie nauczył

Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
witam dziewczyny o tak późnej porze po raz pierwszy chyba ... a to dlatego że pobierałam kody na pampki z rossmana ... mam nadzieję ze to te duże paczki są i warto było nie spać do północy .... a mam aż 3 kody więc zapas jakiś by był
O, zaraz ide popatrzeć, bo nic nie wiedziałam.

edit - ale to są extra large tylko

Cytat:
2. W styczniu już nie damy rady, bo na parę dni do rodziców jedziemy, ale w lutym na pewno się wybierzemy. Idziecie z Nami?
Idziemy Podaj godzinę i datę

Edytowane przez brumek
Czas edycji: 2012-01-26 o 00:29
brumek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 00:36   #1439
iustyna1
Wtajemniczenie

Cytat:

Nie śpimy, widzimy, czytamy, gratulujemy!

A mówiłam, że nas wyprzedzicie .
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???

Stary 2012-01-26, 00:39   #1440
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
Jak to było (Wodaqua pomóż) : "Forum wspiera, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi! "

Pamiętacie jak pisałam, że Hanię uczuliła albo kaszka z glutenem, albo Nivea. Ma biedulka takie czerwone suche placki na brzuchu i rączkach. Wróciłam do żelu Hippa, i zaczęłam podawać kaszkę mleczno- ryżową i nadal nic. Dostaje też wapno co zawsze pomagało np. przy wysypce po zjedzeniu przeze mnie cytrusów. Teraz ta wysypka od tygodnia się nie zmienia(nie mówiąc już o tym, że tak mocnej nigdy wcześniej nie było ) i tak sobie myślę, że to może przez mleko zawarte w kaszce? Czy są kaszki dla dzieci bez dodatku mleka modyfikowanego? Jeśli tak to powiedzcie jakie?

Marzenko są kaszki bezmleczne z bobovity. Mój Domk też dostał po tych melcznych takich suchych placków na brzuszku i policzkach...

Cytat:

O 20 go jeszcze nie było, a teraz jest - malutki i ostry Niesamowite jak szybko poszło. Pierwszy w niedzielę, mineły 4 dni i jest drugi. Ale cały czas go boi, bo trze łapkami buzię
No idziecie jak burza!
BRAWO DLA DRUGIEGO BRUMIĄTKOWEGO ZĄBKA!!!kla ski:
Biedny Tymcio
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości