|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | |||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII
Cytat:
![]() no cena szokująca ale chyba ją zamówie.. bo tak bardzo mi sie podoba [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;31840251] na kwiatowej tam oprócz kwaitów sprzedają rózne dekoracje w tanich cenach[/QUOTE]tylko u mnie czegoś takiego nie ma.. nie zapominajćie że ja z Ostrołeki jestem woj. mazowieckie Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ehm ide się kąpać i do Tża spać...do jutra
|
|||||
|
|
|
#3302 |
|
Wtajemniczenie
|
buuu...pomimo wygranej nie ma dalszej gry. Szkoda chłopaków. Teraz trzymam kciuki za mozliwośc gry w turnieju kwalifikacyjnym do IO.
Co do wpisywania adresów, to my z tego zrezygnowaliśmy. Większość gości jest z okolic i nie powinni mieć problemu ze znalezieniem kościoła (tym bardziej, że znajduje się zaraz przy cmentarzu i jak ktoś przyjeżdża na groby bliskich, to mniej więcej kojarzy który to kościół). Poza tym mieszkam na tej samej ulicy i by do mnei dojechać goście muszą przejechać obok kościoła. Natomiast na salę przyjadą razem z nami, więc mapek im nie potrzeba
|
|
#3303 | ||||
|
Podróżniczka
|
Dziewczyny - bardzo wielka prośba, załatwiamy teraz z TŻtem pilną sprawę dotyczącą naszej przyszłości (nie chcę pisać by nie zapeszać), wszystko ma się rozstrzygnąć w przeciągu następnego tygodnia, proszę Was więc serdecznie o kciuki
![]() ![]() Bo Wasze kciuki mają moc, a to bardzo ważna dla nas sprawa Cytat:
![]() Cytat:
żeby wszystko się udało Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3304 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super, że się tak zaprzyjaźniłyście dzięki naszemu wątkowi, to go jakby trochę uświęca ![]() Sąąąąąąąąąąą! Cytat:
Grunt, że już za Tobą ![]() Cytat:
Cytat:
![]() My na pewno będziemy mieć drzewko (już się umówiłam z Przyjaciółką, że mi namaluje, tylko jeszcze się kłócimy, jaka wielkość Bo Ona mówi, że na mniejszym niż 100/140cm to się nie opłaca, ale mi się to zdaje zdecydowanie za duży obraz!), kto nie będzie chciał, to go nie zmuszę przecież, ale chusteczki będą mokre w pogotowiu, za chwilę od razu mogą polecieć do łazienki umyć ręce, no bez przesady.Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() magdziaS, bardzo mocne !!!! Oby wszytko poszło po Waszej myśli! ![]() No, zbieram się do spania. Kurcze, mam nadzieję, że w pracy będę mogła sobie Was czytać, bo inaczej to chyba wypadnę z obiegu zupełnie
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2012-01-25 o 23:33 |
|||||||
|
|
|
#3305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeżeli mieszkasz w dużym mieście i nie zapewniasz dojazdu to lepiej napisać Podaliśmy za to adres sali, zamawiamy wprawdzie autokar dla gości, ale TŻ stwierdził, że lepiej, żeby był, w razie gdyby ktoś się spóźnił na mszę i chciał dojechać na samą salę. MagdziuS -
|
|
|
#3306 |
|
Zadomowienie
|
My nie bierzemy ślubu w kościele - a Urzędów jest w mieście kilka i musze adres napisać - a część gości nie będzie samochodami - więc nie bedą jechac jeden za grugim - chyba że taksówkami więc muszą znać adres - w ogóle zastanawiam się czy nie umówić kilku taksówek żeby przewoziły gości.
Myślę że pomysł wrzucenia mapki do koperty jest fajny - i łatwiej to będzie wykonać niż na zaproszeniu ![]() Blacky te iskry to bardzo ciekawa sprawa ![]() a zaproszenia bardzo ładne! |
|
|
|
#3307 | |||
|
Zakorzenienie
|
dotarlam w koncu do domu ale padam na twarz
![]() jeszcze tylko szybkie nadrabianko i do lozeczka pod nasza nowa kolderke Cytat:
sama obrona mimo, iz byla bardzo stresujaca to przebiegla w przemilej atmosferze, przede mna i po mnie ludzie byli tak zjezdzani za swoje prace, a mnie tylko chwalili dodatkowo chyba nikt na uczelni niesmialby podwazyc zdania pani prodziekan wiec tylko jej gratulowali takiej dyplomantki, wiec po wszystkich mekach jakie z nia przeszlam ostatecznie jestem w pelni usatysfakcjonowana Co do walentynek to nigdy ich nie lubilam, nadal nie lubie i nie obchodzimy ich, ale w tym roku przed walentynkami bedziemy mieli swoje swieto - pierwsza rocznice zareczyn 07.02 mayeczka87 gratulacje!!! piekna sukienka gdybym nie kochala sie bezgranicznie w falbankach to pewnie szukalabym czegos takiego Cytat:
bialej w ostatnim mi powiedzieli ze sie DA!! przeszczesliwam z tego powodu bo w bialej czulam sie naj ![]() ooo fuuuu!!! co to za rozmowy na forum slubnym o robalach??!! Audrey buciki zamowilam 38, mam rozmiar czasem 38 czasem 39 - takie prawdziwe chyba 38,5 - zimowe kupuje 39, a letnie 38, sprawdzilam dlugosc wkladki wiec powinny byc ok, jakby cos to podobno moge wymienic. Jeszcze moj rozmiar byl w odrobine nizszej cenie wiec tym bardziej sie skusilam Jutro rano mi wysle wiec mam nadzieje ze w piatek beda u mnie Kindziu piekne obraczki gratuluje!!! co za szalony dzien za Toba ![]() ![]() Cytat:
07.07.2012 JA+ON 25.04.2015 ONA Edytowane przez ladystar Czas edycji: 2012-01-26 o 01:07 |
|||
|
|
|
#3308 |
|
Zadomowienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;31839937][/COLOR]
i ta co mówi że nić nie umie [/QUOTE] Mayeczka - moja kieca Jagodziu - gratuluję i trzymam kciuki za sukces! ![]() Wizażowe kciuki są mi potrzebne na 6.02: mamy z jedną babką dwa przedmioty i seminarium i właśnie szóstego mam: egzamin z przedmiotu kierunkowego; kolokwium z drugiego przedmiotu + ocena za pracę zaliczeniową (której nie oddałam, a był termin do 4.01) i oddać 1 rozdział pracy magisterskiej, a nie mam ani zdania... I właśnie do 6.02 mam wolne, które wykorzystam na pisaniu tych wszystkich dziadostw i naukę, a mi się chce na samą myśl o ślęczeniu w książkach i wgapianiu się w monitor Edytowane przez Wiktusiaczek Czas edycji: 2012-01-26 o 01:44 |
|
|
|
#3309 |
|
Zakorzenienie
|
wtf http://moda.allegro.pl/suknia-slubna...077801085.html
co ona zrobiła z górą gorsetu?
|
#3310 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A oto link do strony http://www.akces2.com/victoria-obuwi...standardu.html Cytat:
![]() Mission complete ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3311 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
dzisiaj mam 4 miesiące do ślubu wczoraj byliśmy z pierwszym zaproszeniem - u rodziców TŻ-ta ![]() jagodziu i magdziu ![]() ![]() oraz ![]() a dla dziewczyn mających sesję:
|
|
|
|
#3312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w lutym się planuję wybrać do Akcesa mogłabym zaryzykować i zamówić przez neta, skoro Wam tak dobrze idzie, ale chyba jednak chcę najpierw na żywo zobaczyć ![]() ![]() i dla wszystkich z 26 maja (już 26 jest, a dopiero był Sylwester )I trzymam kciuki za kogo trzeba
|
|
|
|
|
#3313 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzięki dziewczyny za info o paszporcie ladystar znam ten ból co do promotorki, bo na taką trafiłam na obronie magisterskiej. Jeszcze się z nią męczę. A pierwszy termin był w lipcu 2010. Wybrałam młodą promotorkę i to był wielki błąd. Wybierajcie zawsze starszych promotorów, oni to bardziej na luzie biorą, a młodzi są za ambitni i ciągle jakieś wąty mają do twojej pracy mimo, że chyba z tysiąc razy już ją poprawiałam. gosza ja nie będę używała tuszu tylko farbek plakatowych, więc chyba łatwiej się to zmyje
|
|
|
#3314 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
starsi są bardziej na luzie, bo nie muszą niczego udowadniać ![]() oczywiście trzeba uważać na "nawiedzonych" ![]() i jeszcze Wam powiem,że mój promotor mnie "położył" na obronie, bo zapytał, ile lat ma Juszczenko (pisałam o Pomarańczowej Rewolucji) -ale załapał, że nie wiem, bo zadał dodatkowe pytania i wybrnęłam na 5 Edytowane przez MARGIDA Czas edycji: 2012-01-26 o 08:17 |
|
|
|
|
#3315 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewoje
Ja jak zwykle ![]() Cytat:
najmocniejsze dla Was. Żeby Wam się udało to, co zaplanowaliście ![]() Co do adresów, to będziemy wpisywać i adres sali i adres kościoła. Lepiej mieć pewność, że wszyscy zostali dobrze poinformowani i nikt mi nie powie, że nie wiedzial, gdzie co jest. ![]() Cytat:
Ja na obronach z promotorami nie mialam problemów. Na magisterce tylko recenzent zapomniał o mojej obronie (umawiałam się z nim osobiście na życzenie promotorki) i w dzień obrony przez 3 godziny go szukałam, a jak go w końcu znalazłam, to się spytał: "To o czym Pani pisała pracę?" Prawie tam zeszlam na miejscu. Byłam w takim szoku, że zapomniałam tytułu pracy
|
||
|
|
|
#3316 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Goszu śliczne buciki Byłam wczoraj u fryzjera i zrobiłam sobie wymarzoną grzywkę nowoczesna Kleopatra ![]() I dowiedziałam się, że odwołali mi jutrzejszy egzamin Ale jutro mamy z TŻtem pierwszą rocznicę zaręczyn |
|
|
|
#3317 |
|
Zakorzenienie
|
100 dni do ślubu!!!
|
#3318 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem pójdę za to siedziec i oczywiście jak zawsze mocno trzymam kciuki
11.10.2005-RAZEM 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2012-01-26 o 08:42 |
|
|
|
|
#3320 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3321 |
|
Zakorzenienie
|
magdziuS bardzo bardzo mocne
![]() madzia za stówkę
26.11.2011 19.05.2012 ![]() Edytowane przez kindziulindzia Czas edycji: 2012-01-26 o 08:47 |
|
|
|
#3322 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, ale suknia ze zdjęć nie jest moja ;p Ja wybrałam jednak Herm's Candice - była bardziej moja
Dziękuję za miłe komentarze
|
#3323 |
|
Zakorzenienie
|
hej
dzisiaj mamy 10 rocznicę odkąd jesteśmy razem A wszystko zaczęło się od przypadku. Tż był w 4 klasie liceum i miał studniówkę, ja byłam wtedy w trzeciej. Nie wiem czy u was tez było coś takiego, że z rocznika młodszego szła na studniówkę do "czwartaków" delegacja z klas trzecich. Po jednej parze z każdej klasy. Ja wtedy chodziłam z takim uroczym wielkoludem, który miał ksywę "Legia" i płakał jak jego ukochana drużyna przegrywała. Oboje chodziliśmy do jednej klasy i liczyliśmy na to, że pójdziemy jako delegacja na tą studniówkę. Ale los chciał inaczej. Takich chętnych jak my zgłosiła się prawie cała klasa i wychowawczyni zarządziła losowanie. W woreczku z imionami dziewczyn było jakieś 15 kartek - zostałam wybrana ja. Mój ówczesny chłopak na szczęście nie. Więc na studniówkę poszłam z kolegą z klasy. Bawiliśmy się dość dobrze do czasu aż zobaczyłam mojego Tzta, który nawiasem mówiąc powodował u mnie hiperwentylację za każdym razem gdy go spotykałam na szkolnym korytarzu. Nie ma to tamto, wpadł mi w oko zaraz na początku liceum, ale niestety tajnymi źródłami dowiedziałam się że ma dziewczynę. Wracając do studniówki, to Tż przyszedł sam, pół wieczoru na mnie patrzył, a potem podszedł i powiedział coś, co bardzo chciałabym mieć wygrawerowane na obrączce. Jako że dwa plus dwa daje cztery, dzisiaj obchodzimy dziesiątą rocznicę od kiedy jesteśmy razem. A zostaliśmy parą w zasadzie po trzech wymienionych zdaniach. Tak wiem, to magia |
|
|
|
#3324 |
|
Rozeznanie
|
|
#3325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
One istnieją No i pięna rocznica Kawał czasu.
|
|
|
|
|
#3326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z nami była trochę zawiła historia może wam kiedyś opowiem, powiem tylko że głupia byłam... boże to ja jak będę w twoim wieku to będę z tżtem 12 lat ![]() aha u nas nie było takiego zwyczaju jak u was, ale też się załapałam na studniówkę bo jak zaczęłam byc z tżtem on był w ostatniej klasie
|
|
#3327 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
wita sie zasmarkana i rozgrzana do granic możliwości Paula ![]() prawie całą noc nie spałam i nie mam sił isc do małej ![]() a juz nie wspomne o niedzielnym egzaminie ![]() jestem jeszcze w czarnej dupie i nie mam sił na nauke
|
#3328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kuruj się. Pij mleko z czosnkiem. Herbatkę z lipy z cytrynką.
|
|
|
|
|
#3329 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
za staż i super historia
|
|
#3330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamietasz jak opisywalam swoje rewelacje z brzuchem ? odstawilam mleko 2 tyg temu , poki co chyba jest ok ![]() mam jakies leki, szprycuje sie wszystkim co moge
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.

od kilku dni strasznie zle sie czuje... Kreci mi sie w glowie. Normalnie jak bym byla pijana. A najgorsze jest to ze to nie sa jakies mocne zawroty, ale za to trwaja caly dzien. Chyba w tamtym tygodniu jakos mi sie to zaczelo. Do tego mam ogromne wypieki, choc wcale nie jest mi goraco. Zwolnili mnie dzis wczesniej z pracy i kazali isc jutro do lekarza. A ja sie boje 

żeby wszystko się udało 

bialej w ostatnim mi powiedzieli ze sie DA!! 

mi się chce na samą myśl o ślęczeniu w książkach i wgapianiu się w monitor
co ona zrobiła z górą gorsetu?

Kuruj się. Pij mleko z czosnkiem. Herbatkę z lipy z cytrynką.