Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII. - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytyuł do kolejnej części naszego wątku
Uśmiechamy się radośnie, bo zaraz witamy wiosnę. 5 11,36%
Ząbek tu, ząbek tam , ale jeszcze czadu mamie dam 10 22,73%
Dietka rozszerzona, mama zadowolona a ja poznaje nowe smaki, bo już nawet jem buraki 7 15,91%
Poznajemy smaki nowe i jesteśmy przez to zdrowe ! 2 4,55%
RosnąRączki,RosnąNóżkiTo też czas zębowej wróżki, baba,baba wciąż słyszymy i na wiosnę sie cieszymy. 12 27,27%
Pół roczku już mamy i siadać, pełzać zaczynamy! Mamusie VII-VIII. 8 18,18%
Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-26, 14:19   #1531
Lili 83
Zakorzenienie

Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
ja nie byłabym w stanie przestać płakać, byłabym w totalnej histerii...
Mnie to od razu w kaftan i do wariatkowa musieli by zawieźć

Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość
Pamiętacie o zmienianiu stron leżenia dziecka w łóżeczku - my co 2 miesiące zmieniamy i właśnie nadszedł ten czas.

o co cho?
Z prawej na lewą czy tam gdzie nogi teraz głowa?
Lili 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 14:22   #1532
Marina1
Zakorzenienie

Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.

Cytat:
Napisane przez Lili 83 Pokaż wiadomość
czy tam gdzie nogi teraz głowa?
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 14:33   #1533
wodaqua
Zadomowienie

Cytat:
Z prawej na lewą czy tam gdzie nogi teraz głowa?
O tak, dokładnie!
No i się us.rało, nie mam 2 ciast francuskich, piersi będą w weekend
Dzisiaj pierogi teściowej
wodaqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 14:35   #1534
brumek
Zakorzenienie

Tymek nie zjadł dziś praktycznie nic. Rano 2 minuty possał, teraz 3 i to wszystko. Mam nadzieję, że to ostatnie bóle związane z tą jedynką nową, a nie oznaka że idą górne Nigdy się nawet tym górnym dziąsełkom nie przyglądałam jeszcze

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
Aż tak popsuta jestem ?
Zobaczymy, bo u mnie to się parę rzeczy na siebie nakłada .
Dziadki zakochani we wnuczce, zwłaszcza dziadek. Pół dnia mi ją nosi na rękach. Będzie wesoło jak pojadą
Nie tyle popsuta, co nieszczęśliwa Wiem własnie że Ci się dziwnie "ponakładało" ostatnio...

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Ech przykro mi, że ta mała zaginęła
Poczytałam dzisiaj sporo artykułów na ten temat, płakać się chce bo jest w wieku naszych dzieciaków.
Niestety w jednym z nich znalazłam takie coś i doznałam szoku
"Początkowo policja twierdziła, że idącą z wózkiem 22-letnią matkę niemowlęcia ktoś zaatakował. Teraz wiadomo już, że napadu nie było, a kobieta z niewyjaśnionych powodów straciła przytomność. Kiedy się ocknęła córeczki nie było już w wózku.
Policji nie udało się jej we wtorek przesłuchać. Podczas krótkiej rozmowy kobieta twierdziła jednak, że szła z dziewczynką do mamy, potem, że do pracy. Kiedy jednak okazało się, że jest bezrobotna, powiedziała, że właśnie szła szukać pracy"

I zgłupiałam !!!
Co o tym myślicie ?
No właśnie też wczoraj w radiu słyszałam takie trochę niepokojące sugestie, że coś ta mama może kręcić. Oby nie...

Cytat:
moje dziecko towarzyszyło mi przy gotowaniu obiadu
na przemian gwizdał i maltretował gryzaka
siedział prezes w krzesełku do karmienia więc wszystko widział
te jedynki a przynajmniej jedna , już tuż tuż
Będzie obiad gwizdany

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
u nas noc jako tako, po tym jak położyłam się z Filipem przed 23, niestety gorączkował całą noc i dawaliśmy mu paracetamol, spałam z nim na jego łóżeczku do 2 bo mi się usnęło....
Lila zasnęła o 19:30, pierwsza pobudka właśnie o 2, ale o tej porze przebudził się również Filip,. Zaczął gadać, rozbudził się i tym samym rozbudził Lilę, przewalali się oboje w łóżku do 3, a ja między nimiwstaliśmy po 7
Ty masz wszystkie nocno-zdroweotne atrakcje razy dwa Twardzielka z Ciebie

Cytat:
Co do promocji pampków dziś zakupiłam w Carrefourze karton Mega paka po 79zł. Kupiłam 2 takie kartony bo to dobra cena a można właśnie było brać tylko po dwa
A ile sztuk jest w tej pace?

Cytat:
Napisane przez CookieMonsters Pokaż wiadomość
na szkoleniu dla agresywnych psow tez byl wszyscy rozkladali rece po kilku spotkaniach.. i radzili zeby go wywiezc na wies na podworka na lancuch bo to jdyne wyjscie

to mieszaniec, weterynarz twierdzi ze amstafa z akita, my go przygarnelismy z patologicznego domu jako szczeniaka..
Smutne

Cytat:
1. brumek za drugi ząbek pamiętam że Filipowi w ciągu dwóch tygodni wyszły 4 zęby - wszystkie jedynki miał wtedy skończone 7 miesięcy, pamiętam dokładnie bo to były moje pierwsze dwa tygodnie w pracy po macierzyńskim, nie powiem jak wtedy wyglądałam

2.Lila też już raczkuje jak szalona, jak ją zostawię na podłodze to przyjdzie za mną do kuchni i zaczyna się wspinać jak do czegoś podejdzie.

3.ta co urodziła w samochodzie to wow!! podziwiam męża że jeszcze pomyślał o tym żeby to nagrywać
1. Cztery Mam nadzieję, że Tymek nie pobije tego rekordu
2. Nie mogę się doczekać Choć z drugiej strony pewnie więcej roboty, co?
3. I kto to mówi

Cytat:
Brumek, ale Tymkowi się śpieszy do gryzienia prawdziwymi zębolami Może teraz będziecie mieli trochę spokoju w ząbkowaniu U nas CHYBA kreseczkę widać
Doczytałam, że zęby dalej idą...

Pamiętacie o zmienianiu stron leżenia dziecka w łóżeczku - my co 2 miesiące zmieniamy i właśnie nadszedł ten czas.

Zabieram się za piersi Brumka Te z bloga oczywiście Tak zareklamowałyście, że się skusiłam
1. No spieszy się, dziwne
2. Ja pamiętam Ale zmieniam tak raz po raz, a nie tak że dwa tyg. tak, dwa inaczej. Teraz to już w zasadzie przestaję, bo Tymek przestał preferować którąkolwiek ze stron, wyrósł z tego, i
3. Łaaaaaaaaa

Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość

Brumek lepiej uważaj na cycuchy
No właśnie, ze wszystkich stron są atakowane: Tymek ze swoimi zębami, teraz Wodaqua

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
Chociaż mam jakieś mieszane uczucia jeśli chodzi o tą mamę - nie wiem, namiętnie oglądam Polsat crime i wiele takich przypadków jest tam zobrazowanych, w niektórych takich sytuacjach właśnie matki upozorowywały zaginięcie czy porwania maluchów...
Broń Boże nie mówię, że tak było, ale brunetka napisała jakąś taką informację, która daje jakiś sprzeczny obraz tej kobiety.
No właśnie tego się boję
Stary 2012-01-26, 14:36   #1535
Lili 83
Zakorzenienie

Cytat:
No co?

Cytat:
O tak, dokładnie!
No i się us.rało, nie mam 2 ciast francuskich, piersi będą w weekend
Dzisiaj pierogi teściowej
J jednym ciastem owinęłam dwa kurczaki
Ale miałam w kostkę pokrojone. Może temu
Stary 2012-01-26, 14:40   #1536
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

ja cały czas czytam w necie czy są jakieś wieści o małej Madzi
tyle różnych informacji piszą że nie wiadomo wkońcu jak to było.

Gratuluję zęboli i Naszej Izunii raczkowania
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 14:40   #1537
CookieMonsters
Rozeznanie

No to wyjde na bezduszną, ale we mnie porwanie tej dziewczynki ni wzbudziło żadnych większych emocji. Za dużo tu niejasności, chociażby to że centrum, biały dzień, i nikt nic nie zauważa? a matka nie wie, gdzie szła? Jakby nie było, dziecka mi szkoda, oczywiste. a pamietacie sprawe sprzed kilku lat z ta dziewczynka porwana z hotelu co jej cały swiat szukał? i do tej pory nikt nic nie wie.. a kidys mi sie rzuciło w oczy, ze w samochodzi rodziców w bagazniku byla jej krew.. po prostu duzo takich rzeczy dzieje sie przez rodzicow, albo sprawcami sa rodzice, albo ich nieuwaga do tego doprowadza. i tylko szkoda w tym wszystkim dzieci.
CookieMonsters jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 14:43   #1538
Lili 83
Zakorzenienie

Idę, muszę Tż skrócić spodnie, dwie pary
Jak ja tego nie lubię

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Cytat:
No to wyjde na bezduszną, ale we mnie porwanie tej dziewczynki ni wzbudziło żadnych większych emocji. Za dużo tu niejasności, chociażby to że centrum, biały dzień, i nikt nic nie zauważa? a matka nie wie, gdzie szła? Jakby nie było, dziecka mi szkoda, oczywiste. a pamietacie sprawe sprzed kilku lat z ta dziewczynka porwana z hotelu co jej cały swiat szukał? i do tej pory nikt nic nie wie.. a kidys mi sie rzuciło w oczy, ze w samochodzi rodziców w bagazniku byla jej krew.. po prostu duzo takich rzeczy dzieje sie przez rodzicow, albo sprawcami sa rodzice, albo ich nieuwaga do tego doprowadza. i tylko szkoda w tym wszystkim dzieci.
Mi właśnie o te biedne dzieci chodzi.
Bo niby nic nie rozumieją ale czują
Stary 2012-01-26, 14:46   #1539
madziaranew
Rozeznanie

Lena, Lili I Wiki wszystkiego najlepszego dziewczynki 100 latek
Dziewczyny dziekujemy za zyczenia I gratulacje dla naszego zabka

Ja tez caly czas mysle o tej Madzi , biedactwo , jak ona musi plakac za mama , a mama za nia ....
Dzis mi przyszla torba do wozka , Bo az wstyd mi bylo ze mam taka wsiurska, oioi w motylki , kupiona przez Internet I powiem Wam ze jestem zadowolona , Bo czesto tak bywa ze zakupy przez Internet nie podobaja mi sie , musze dotknac , poczucie material , taki juz jestem egzemplarz dziwny...
madziaranew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 14:48   #1540
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
ja przypuszczam,że część tych sprzecznych informacji może być winą dziennikarzy. Każdy pisał co usłyszał a potem wychodzi taki bajzel. Ale też nie wiedzieć czemu mam jakieś dziwne przeczucia co do tej sprawy

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Cytat:
Napisane przez madziaranew Pokaż wiadomość
Lena, Lili I Wiki wszystkiego najlepszego dziewczynki 100 latek
Dziewczyny dziekujemy za zyczenia I gratulacje dla naszego zabka

Ja tez caly czas mysle o tej Madzi , biedactwo , jak ona musi plakac za mama , a mama za nia ....
Dzis mi przyszla torba do wozka , Bo az wstyd mi bylo ze mam taka wsiurska, oioi w motylki , kupiona przez Internet I powiem Wam ze jestem zadowolona , Bo czesto tak bywa ze zakupy przez Internet nie podobaja mi sie , musze dotknac , poczucie material , taki juz jestem egzemplarz dziwny...
a podzielisz się linkiem?? muszę kupić jeszcze jedną
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 14:52   #1541
madziaranew
Rozeznanie

Ja mam dzis Brumkowy obiad , tylko ze pozno , Bo czekam na Tz jak z pracy wroci , wszystko zakupione , Sophie pojdzie spac a ja przygotuje, a pozniej siup do piekarnika.
Glowa mnie boli , wzielam paracetamol I du..a nic nie pomoglo , pogode mamy super tylko wietrznie I jeszcze mnie na spacerze wytrzepalo , wiec teraz mi zaraz peknie lepetyna.
Stary 2012-01-26, 14:52   #1542
Marina1
Zakorzenienie

Cytat:
No co?

Lili myslałam, że żartujesz
A t wodaqua pisze, że tak ma być
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 14:56   #1543
madziaranew
Rozeznanie

Cytat:
Ja pamietaj jak bylam u siostry na swieta I ta dziewczynie porwali , niestety nieznalezli

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Dziubek
http://www.ebay.co.uk/itm/OiOi-CHANG...#ht_1515wt_689
Stary 2012-01-26, 15:01   #1544
karolinee1983
Zadomowienie

Cytat:
Poczytałam dzisiaj sporo artykułów na ten temat, płakać się chce bo jest w wieku naszych dzieciaków.
"Początkowo policja twierdziła, że idącą z wózkiem 22-letnią matkę niemowlęcia ktoś zaatakował. Teraz wiadomo już, że napadu nie było, a kobieta z niewyjaśnionych powodów straciła przytomność. Kiedy się ocknęła córeczki nie było już w wózku.
Policji nie udało się jej we wtorek przesłuchać. Podczas krótkiej rozmowy kobieta twierdziła jednak, że szła z dziewczynką do mamy, potem, że do pracy. Kiedy jednak okazało się, że jest bezrobotna, powiedziała, że właśnie szła szukać pracy"

I zgłupiałam !!!
Co o tym myślicie ?
Trochę to wszytko jest dziwne, te jej sprzeczne zeznania

Cytat:

ja dalej ścigam księdza, byłam już u niego 3 razy muszę mu zawieźć papiery na chrzciny. Wieczorem podejście czwarte
To Ty jeszcze tego księdza nie załatwiłaś??? Ostro!

Co do żeberek... Jak są mdłe, to nie będę ich robić, też wolę pikantne

Cytat:
Hej!

Wyjdę może na idiotę, ale też nie wiem o co chodzi? I czemu to służy?

Cytat:
O tak, dokładnie!
Czyli jak?

Yes! Yes! Yes! (tu wyobraźcie sobie gest Marcinkiewicza ) - mam chodzik żyrafę! jeszcze nie fizycznie, ale jednak powiedziałam mamie, że w Wawie nie mogę już znaleźć i miała mi w Olsztynie poszukać. Okazało się, że do poszukiwań zatrudniła jakąś swoją koleżankę z pracy, która mieszka koło Biedry i kupiła mi ostatnią sztukę za dwadzieścia zl - czeka już tylko na nasz odbiór

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 15:04   #1545
madziaranew
Rozeznanie

Stronczek jak stosunki miedzy zona, a mezem? Lepiej juz?
Brumek widzialam Twoj ekspres do kawy podobny do mojego z pojemnikiem na mleko?ja niestety moge pic tylko jedna kawe , Bo jak wypije dwie to zoladek mnie bardzo boli , wiec jedna pije slaba rozpuszczalna z mlekiem.
Stary 2012-01-26, 15:05   #1546
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość
Która Pani jeszcze do nas nie dołączyła na FB??
Ja

Cytat:
Napisane przez adrji Pokaż wiadomość
i przedstawiam mojego Jasia, gdyby ktoś chciał sie zapoznać

Sliczny!

Cytat:
A ja Nesspresso, jestem zadowolona
A cos wiecej o nim?

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
A ja Philips philips senseo Też tego typu
ooo czytalam wczoraj o nim, a masz taki z pojemnikiem na mleko? Pokazesz model, ktory masz? I czy to prawda, ze kapsulki do senseo sa tansze niz do tassimo, czy dolce gusto? Kupujesz je gdzies w sklepie, czy przez internet?

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
AgaG tak ja mam dolce gusto. Mam model z serii KRUPS (te co teraz reklamują w tv) a dokładnie melody 2. www.euro.com.pl/ekspresy-cisnieniowe/krups-dolce-gusto-kp2106.bhtml
Jest ich kilka modeli ale różnią sie tylko i wyłącznie pojemnoscia zbiorniczka na wodę, No i cena oczywiscie.

Mi kawka bardzo smakuje. Ogolnie Lubie latte kupiłam sobie kilka rodzajów ( Vaniliowa, carmelowa). Jest tez zwykle latte. Capuccino, mocha, i espresso każdy znajdzie Cos dla siebie. Polecam
Dziekuje!

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
AgaG ja mam Tassimo, kawusia jest pyszna i herbata i czekolada również Mam dokładnie ten http://www.euro.com.pl/ekspresy-cisn...tas-6515.bhtml

Dziekuje!

No to mam zagwozdke...tak mi sie chce ekspresu, ale kasy za wiele niet. Jeszcze najtaniej z tego wszystkiego mialabym ekspres tchibo caffisimo.

Chciala tez napisac, ze robilam trzecie podejscie do szczepienia Antka, no i proba nieudana Mamy jutro zrobic morfologie, crp i jeszcze cos. I jak te badania wyjda ok, to bedzie szczepienie.

Lece nadrabiac dalej.
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 15:07   #1547
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Ja pamietaj jak bylam u siostry na swieta I ta dziewczynie porwali , niestety nieznalezli

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Dziubek
http://www.ebay.co.uk/itm/OiOi-CHANG...#ht_1515wt_689

ooo fajna ale oczywiście zapomniałam skąd klikasz ebay mi nie bliski

Cytat:
Napisane przez karolinee1983 Pokaż wiadomość
Trochę to wszytko jest dziwne, te jej sprzeczne zeznania

To Ty jeszcze tego księdza nie załatwiłaś??? Ostro!

Co do żeberek... Jak są mdłe, to nie będę ich robić, też wolę pikantne

Wyjdę może na idiotę, ale też nie wiem o co chodzi? I czemu to służy?

Czyli jak?

Yes! Yes! Yes! (tu wyobraźcie sobie gest Marcinkiewicza ) - mam chodzik żyrafę! jeszcze nie fizycznie, ale jednak powiedziałam mamie, że w Wawie nie mogę już znaleźć i miała mi w Olsztynie poszukać. Okazało się, że do poszukiwań zatrudniła jakąś swoją koleżankę z pracy, która mieszka koło Biedry i kupiła mi ostatnią sztukę za dwadzieścia zl - czeka już tylko na nasz odbiór

ja już widze artykuły w gazetach za pół roku : uwaga mieszkańcy Polski, kraj został zaatakowany przez mafię żyrafkową (no i króliczkową-Lili) przeciętna średnia wieku atakujących k 12 miesięcy.
Każdy mieszkaniec , jeśli nie ma konieczności proszony jest o pozostanie w domu. Każdy członek mafii może być uzbrojony, uwaga na broń schowaną w pampersach
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 15:08   #1548
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość
Ja mam Dolce Gusto Picolo- kawa jest pyszna.
Tak jak Stronczek pisała, poszczególne modele różnią się jedynie ceną, wyglądem i pojemnością zbiornika na wodę- kawa jest taka sama.

Dziekuje za opinie. Na picolo byloby mnie stac. Wiec moze ten ekspres? Tylko te kapsulki takie drogie...
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 15:09   #1549
Naataaszkaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
kluczyki mi zostawil bo pojechal kolegi autem - no nic dalam rade bez kompa - a co pokazalam ze umiem i tym go bardziej wkurzylam
ale odwdziecze sie jeszcze - spoko spoko - ja pamietliwa jestem wiec pozaluje niedlugo tego.
o ja to też pamiętliwa jestem, po latach potrafię wyciągnąć jakąś pierdołę i się czepiać

Cytat:
Napisane przez mamad1 Pokaż wiadomość
A wiesz, że ja to pod tym względem to nawet nie czuję, że w bloku mieszkam?
Ja to się czuję, jakbym pracowała przy płocie pneumatycznym.. pozabijam kiedyś

Cytat:
Patik szoruj do gina!!!

hah, gadałam teraz z mamą. i chyba pierwszą rzeczą którą bed musiała zrobić po powrocie do domu to pójść i uśpić naszego psa.. moja mama nie jst w stanie psychicznie tego zrobić.. Chodziliśmy z nim od małego na kilkanaście(!) szkoleń, wykastrowaliśmy, podawaliśmy uspokajacz.. ale nic nie pomaga.. on ma 7 lat i od szczeniaka jest bardzo agresywny. rzuca sie do wszystkich ludzi, nawet domowników, gryzie, warczy, najbardziej ni lubi dzieci, od razu skacze do szyi z zębami.. atakuje inne psy. a to jest mega silne bydle, jestogromny i nikt nie ma siły go dobrze utrzymać. a moja matka już ni daje rady.ciągle coś.. traz ma wykręconą reke, bo psu zamarzyło się zatakować jakiegoś faceta i tak pociągnął matke ż na glbe polciała. i co robić? do schroniska? tam tż go uśpią, bo nikomu nawt ni da do siebie poddejść
Mimo, że to trudne to wg mnie lepiej nie trzymać go w domu jak tak reaguje.. bo skończy się jakąś tragedią

Cytat:
Napisane przez agadus Pokaż wiadomość
Patik Ty lec do ginekologa, dla swojego świętego spokoju, po co masz się martwić

Marina
, luuuudzie ja lubię wszystko powyższe co napisałas, a żeberka z cebulką, zrazy, bitki, ale bym zjadła, ni o kiełbaska dobra np, z ogniska

Nataszka u mnie też taki jeden był co remontował, ale jak zacząl stukać przed 7 to już się wkurzyłam i poszła nauczyć kultury, od tamtej pory jak ma wiercić to po 9
W końcu chyba i ja się wybiorę do tych na górze bo mnie coś trafi.. dzisiaj cały czas stukają i wiercą

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
ja też rycze

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

http://www.fakt.pl/Urodzila-w-samoch...,143882,1.html

widziały?
O masakra!!!!!!

Cytat:
U nas tez jak na poligonie - nie dość że tej wody nie ma już tydzień, to jeszcze od 1,5 tygodnia mamy generalny remont na klatce. Śmierdzi farbą, kurzy się niemiłosiernie, stukają i wiercą. Ale już kończą na szczęście. Za to ładnie będzie

Filmik znam i nie lubię. Szkoda go , masz rację. Nie wiem czemu rodzice sami robią coś, co "dokucza" dziecku
No ale u Ciebie chociaż pięknie będzie to warto się przemęczyć a u mnie porażka.. jeszcze nade mną takie głupie dziadki mieszkają.. babka np myje parapety tymi chusteczkami nawilżanymi i wywala je potem przez okno i one gdzie lecą? na mój parapet i na balkon! Głupia p.i.p.a

Piszę tego posta cały dzień już pewnie z 2 strony natrzaskałyście.. Hania wciągnęła zupkę jarzynową, puściła serię potężnych bąków, aż się kołdra podnosiła i zadowolona buja sie w bujaku.. taka to pożyje
Naataaszkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 15:15   #1550
madziaranew
Rozeznanie

Aga- dla nas sie ekspres sprawdza , ja nie lubie jak cos co ma ulatwic zycie pozniej trzeba myc czesto iskomplikowanie, tu mleko wstawiam do lodowki , tez jest na kapsulki , Kawa pyszna, ale sa gusta I gusciki, moja siostra sobie kupila na kawe w ziarenkach , fajne , ale pracochlonne , a tu wciskasz I juz maz kawe
dziubek
Stary 2012-01-26, 15:16   #1551
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Natka
Marina
CookieMonster
Żaneta
Nerola
Telik

Patik ( mnie też t określenie się bardzo podoba)
Shira
Mamad
Agadus
Brumek
youyou
Wodaqua
Madziaranew

Dziękujemy!
(mam nadzieję,że nikogo nie pominęłam)

Wikusia Wszystkiego najlepszego z okazji miesięcznicy!
Stary 2012-01-26, 15:20   #1552
brunetka2000
Zakorzenienie

po jednej róży dla bliźniaczek
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 15:22   #1553
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Cytat:
po jednej róży dla bliźniaczek
Dziękujemy Cioteczko...

a mnie afta wyszła i to dziadostwo boli
Stary 2012-01-26, 15:24   #1554
brunetka2000
Zakorzenienie

ojjjj i dla Wiktorii

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
Dziękujemy Cioteczko...

a mnie afta wyszła i to dziadostwo boli
posmaruj sacholem
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 15:25   #1555
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Dziewczynki a gdzie jest Stapelka?
Stary 2012-01-26, 15:27   #1556
iustyna1
Wtajemniczenie

Cytat:

I zgłupiałam !!!
Co o tym myślicie ?
Dziwne i niepokojące

Cytat:
Ale mi też Cookie chodzi o tę malutką. Jeżeli w tym brała udział matka, to tym bardziej mi żal tej małej....

Cytat:

łeeee no to git . Czyli jakbym coś potrzebowała, to mam do Ciebie walić, bo nawet niedostępne rzeczy potrafisz załatwić?

Cytat:
Napisane przez Naataaszkaa Pokaż wiadomość
Ja to się czuję, jakbym pracowała przy płocie pneumatycznym.. pozabijam kiedyś
Ja wiem, że przejęzyczenie, ale

Cytat:
Natka
Marina
CookieMonster
Żaneta
Nerola
Telik

Patik ( mnie też t określenie się bardzo podoba)
Shira
Mamad
Agadus
Brumek
youyou
Wodaqua
Madziaranew

Dziękujemy!
(mam nadzieję,że nikogo nie pominęłam)
Mnie pominęłaś

Ale się nie gniewam

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

Cytat:
Dziewczynki a gdzie jest Stapelka?
Na FB
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 15:28   #1557
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Cytat:
ojjjj i dla Wiktorii

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

posmaruj sacholem
Smaruje cały czas.
Jeszce mi wczoraj Lena główką przez przypadek uderzyła to myślałam,ze się zwyje, tak mocno zabolała...

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:
Dziwne i niepokojące

Ale mi też Cookie chodzi o tę malutką. Jeżeli w tym brała udział matka, to tym bardziej mi żal tej małej....

łeeee no to git . Czyli jakbym coś potrzebowała, to mam do Ciebie walić, bo nawet niedostępne rzeczy potrafisz załatwić?

Ja wiem, że przejęzyczenie, ale

Mnie pominęłaś

Ale się nie gniewam

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

Na FB
Przepraszam

No i dziękujemy cioci Iustynce
Stary 2012-01-26, 15:30   #1558
zanetaa88
Zakorzenienie

Jesteśmy po szczepieniu.
Za 6 tyg następne.
Tyle czekania, że głowa boli

Doktorek kazał Nam iść do okulisty,
bo Emi ucieka ponoć lewe oko.
Ja tego kurczę nie widzę
Ponoć do roku dziecko może zezować, nie?
Sama już nie wiem co myśleć,
pewnie dla świętego spokoju pójdę i sprawdzę o co chodzi z tymi oczami,
choć na NFZ się nie załapię, bo terminy są już na wrzesień

Idę robić granolę

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 15:31   #1559
aania_20
Zakorzenienie

Nerola, dla Izuni!

Lena, Lila, Wiki, gratulacje!!!!!!!klaski :

Cytat:
Żeberka - wiecie, że nie miałam nigdy w ustach, i nie odważę się wziąć ? Tak jak na przykład jakichś flaczków, zrazów, kotletów wieprzowych, pulpetów, sznycli...Ja to straszny niejadek i wybrzydacz jestem
No i ostatnia rzecz, której nie ruszę - kiełbasa...Pod każdą postacią. A najgorsza pieczona.
o jak ja Cię dobrze rozumiem, nie tknę się tego
v
Cytat:
czytam jeden z artykułów o tym porwaniu i zdziwiło mnie to zdanie (pod warunkiem,że jest prawdą ):
"...Od wczorajszego ranka matka uczestniczyła w wizji lokalnej. Jej twarz była smutna, ale nie płakała. .."
albo ta kobieta jest taka,że nie okazuje uczuć czy jest w szoku albo coś jest nie tak, ja nie byłabym w stanie przestać płakać, byłabym w totalnej histerii...
Dla mnie to robi się coraz bardziej dziwne...
a sama nie przeżyłabym czegoś takiego...

Cytat:
3. Uuu, sesja - współczuję
Cytat:
Pewnie kilka dni, u Zuzy drugi już jest tak bliziutko. Trzymam kciuki za sesję, chociaż wiem, że wszystko zaliczysz

dzięki dziewczyny, na pewno nie będzie źle Jedną pracę oddałam, jeszcze tylko jeden egz przeprowadzę i z głowy

Cytat:

Cytat:
ja już widze artykuły w gazetach za pół roku : uwaga mieszkańcy Polski, kraj został zaatakowany przez mafię żyrafkową (no i króliczkową-Lili) przeciętna średnia wieku atakujących k 12 miesięcy.
Każdy mieszkaniec , jeśli nie ma konieczności proszony jest o pozostanie w domu. Każdy członek mafii może być uzbrojony, uwaga na broń schowaną w pampersach
leżę i kwiczę

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 15:33   #1560
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Jesteśmy po szczepieniu.
Za 6 tyg następne.
Tyle czekania, że głowa boli

Doktorek kazał Nam iść do okulisty,
bo Emi ucieka ponoć lewe oko.
Ja tego kurczę nie widzę
Ponoć do roku dziecko może zezować, nie?
Sama już nie wiem co myśleć,
pewnie dla świętego spokoju pójdę i sprawdzę o co chodzi z tymi oczami,
choć na NFZ się nie załapię, bo terminy są już na wrzesień

Idę robić granolę

tak, i nie martw się na zapas.

Aania dziękujemy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości