|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#17251 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Katalogi Avonu
|
|
|
|
#17252 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
mam pytanie, apropo kupowania w COKu? jak to jest: zaczyna obowiązywać katalog 01 i np. kupie/zrealizyje powiedzmy część zamówienia ( to musi byś chyba ponad 160zł żeby jakiś kosztów paczki nie doliczyli, prawda? )i póżniej jeszcze raz będe kupować w COKu jakoś przed świętami, to co: 1) zsumują mi te dwa zamówienia ? i jak będe mieć ponad 500zł to będe miała 25% procent na przyszłą kampanie? 2) jak będe drugi raz w coku to też musze mieć zamówienie na conajmniej ponad 160zL? 3) płaci się gotówką, ale czy od razu odliczją procent jaki wypracowałam z poprzedniej kampanii? moje pytania są związane z tym że mnie termin zamówienia z 01 wypada na 18 grudnia, a termin dostawy na piątek 22 tuż przed śiętami - fatalnie i coś trzeba kombinować innej rady nie ma, a poza tym boje się brakówach ten avon |
|
|
|
#17253 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() 2) nie musisz wystarczy, że pierwsze będziesz miała na 150 zł3) tak, od razu odliczają
|
|
|
|
|
#17254 |
|
Zadomowienie
|
MAm juz fakture i nadal nie ma rękawiczek pozatym dalej brak lakieru do włosów , tarki do stóp , wyręcanej kredki modern mauve,paletki cieni .Z zaległych braków doślą tylko lakier rave
|
#17255 |
|
Zakorzenienie
|
ja też mam teraz fakture wystawioną
w brakach mam rękawiczki z zestawu i perfumy w kompakcie Today z minikatalogu. ponadto teraz dostane Mleczko SAKE no ale ja w międzyczasie pomyślałam, że domówie jeszcze jednego dodatkowo na wszelki wypadek, ale już wpisze go w zamówieniu. i te dwa ich miśki są na fakturze, a ten jeden co ja wpisałam w zamowieniu jest w brakach
|
#17256 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
:Pa ja mogę troszkę jeszcze pomarudzić odnośnie kupowania w COKU? ![]() Mamtakie pytanko: załóżmy, że najpierw kupię w COKu za 170 zł. (więc bede płacić 15% mniej, tak, bo taki jest opust na tę kwotę). Ale po dwóch dniach przyjdę i dokupię coś za 170 zł ... i wtedy łącznie, jest to powyżej 200 zł, to policzą mi opust 15% czy 20% ?
|
|
|
#17257 |
|
Raczkowanie
|
ale ja mam zapłon
przeglądam strefę konsultantki, wchdzę na ofertę specjalną ( tak z przyzwyczajenia) i czytam że jest niedostępna do kampanii 01=D chodzi tu o to że do 01 włącznie, czy że już teraz będzie dostępna??
|
#17258 |
|
Wtajemniczenie
|
właśnie
tez mi przypomniałaś o ofercie specjalnej.... Jestem początkująca, co tam właściwie jest? jakieś tańsze rzeczy? i czy na zasadzie netto (do wyczerpania zapasów?) czy są "zawsze"? Pozdrawiam
|
|
#17259 |
|
Perfume Lover
|
Dziewczyny pomozcie, moze ktoras z Was zamawiala z katalogu 1/2007 ze str 157 zestaw upominkowy do pedikiuru i wie czy w zestawie jest to pudelko, klientce bardzo zalezy na kupnie tego na prezent, ale chcialaby zeby bylo pudelko a na stronie avonu ani slowa.
|
|
|
|
#17260 |
|
Wtajemniczenie
|
ja nie zamiawiałam, bo dopiero za 2 tygodnie mam pierwszy termin z k01, albo za tydzień, jakoś tak...
ale wydaje mi się, że w COKu, na samej górze regałów stały poustawiane takie pudełeczka...Więc chyba zestawy są w pudełeczkach. ale nie chcę Cię wprowadzić w błąd....
|
|
#17261 | ||
|
Wtajemniczenie
|
![]() a powiedz mi-dostałaś szlafroczek? Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#17262 |
|
Wtajemniczenie
|
pudełko jest w zestawie
|
|
|
|
#17263 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
okręg 645![]() Cytat:
Ale to raczej dobrze bo jakby były jakieś fajne rzeczy to bym już zbankrutowała ![]() Cytat:
Oferta internetowa jest do wyczerpania zapasów.. |
|||
|
|
|
#17264 |
|
Zakorzenienie
|
Vanilla ja szlafroczka nie dostane, bo nie spełniam wszystkich wymagań
dopiero teraz udało mi się cudem zdobyć to mleczko z sake, a peelingu i balsamu nie dostałam
|
#17265 |
|
Konto usunięte
|
Też mam fakturę i wszystko pzyjdzie prócz oczywiście TTA dla Niego
![]() Ale mam mleczko SAKE Oddam klientce, bo wanny nie mam
|
|
|
|
#17266 |
|
Zakorzenienie
|
W środę złożyłam zamówienie na drugi termin K13, w czwartek mi dopiero fakturę wystawili, paczka miała przyjść w poniedziałek, a przyszła dzisiaj-to się Avon pospieszył
![]() Ten sake to naprawdę strasznie śmierdzi, nie wiem jak np można się w tym kąpać, myć, balsamować się tym, a maseczki na twarz to już w ogóle sobie nie wyobrażam
|
|
|
|
#17267 |
|
Zakorzenienie
|
wrrr... zła jestem... tak sobie od kilku dni koresponduję z avonem w kwestii tomorrow dla niego i za każdym razem odpisuje mi ktoś inny...
najpierw napisali, że koło 5-6grudnia spodziewają się już mieć te zestawy i mam się do nich zgłosić w celu ustalenia sposobu wysyłki. po moim pytaniu czy mogę liczyć na dostawę kurierem bez naliczania opłat (bo to w końcu nie moja wina, że mają braki, a klientkę czas goni), napisali, że mogą mi to wysłać na odbiór w COKu (co jeszcze przeżyję) lub w następnej paczce (!!!) (tu dodam, że informowałam ich, że regularne zamówienie jakie mam w najbliższym czasie przyjdzie dopiero 20.12., a klientka może czekać tylko do 15.12.). no i wkońcu na moje pytanie czy mnie poinformują, że tomorrow już jest i kiedy mi je wysyłają dostałam odpowiedź - pragniemy poinformować , że zamówienie z kampanii 13/2006 zostało juz zrealizowane na dostawę regularną . Niestety w paczce nie ma zestawu TTA dla Niego . Spodziewamy się dostawy do magazynu 6.12 . Prosimy o kontakt w tym terminie w celu umówienia się na konkretny termin dostawy . jakbym nie wiedziała, że termin minął i w paczce mam braki... no comment ![]() co ciekawe - chyba mają dzień roboczy bo aż 2 maile dzis od nich dostałam, a normalnie się czeka zanim ktoś tam raczy odpowiedzieć... |
|
|
|
#17268 |
|
Konto usunięte
|
Napisłam im maila, że chcę TTA, żeby mi przywieźli na swój koszt
Alem ja bezczelna ![]() A te sake oddaje ale pewnie bym nie używała, bo wolę zwykłe płyny do kąpieli słodziutkie(jak miałam wanne jeszcze na starym adresie) |
|
|
|
#17269 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3188056]Napisłam im maila, że chcę TTA, żeby mi przywieźli na swój koszt
Alem ja bezczelna ![]() A te sake oddaje ale pewnie bym nie używała, bo wolę zwykłe płyny do kąpieli słodziutkie(jak miałam wanne jeszcze na starym adresie)[/quote] ja tak zrobiłam z wodą Midnight i Interact i poskutkowało...więc warto próbować
|
|
|
|
#17270 |
|
Konto usunięte
|
Mam nadzieję, że mi też przywiozą, bo kobieta chce na święta a ja mam dostawę z k01 22.12...I przecież nie będę jeździła dzień przed świętami do z kosmetykami, też mam robotę w domu a Avon pochłonąłby mi cały dzień pewnie
|
|
|
|
#17271 |
|
Zakorzenienie
|
hej, byłam dzisiaj w szoku, otóż przyszła mi paczka dziś z II terminu kat 13, a miała przyjsc w poniedziałek dopiero
byłam strasznie szczesliwa jak jakiś chłopak, z reszta nawet faaaajny zapukał i powiedział 'paczka z Avonu' ![]() moje opinie: - spray nabłyszczajacy AT - boski zapach, bardzo mi się podoba ale dopiero jeden raz dzisiaj uzyłam i włosy wydają się jakieś takie miększe ![]() - szampon nabłyszczający AT - jeszcze tego nie używałam, ale kiedyś tam użyłam jeden raz... i byłam zadowolona - szczotka kompaktowa AT - porpostu jest świetna, bardzo mi służy, poręczna, tylko troszkę cięzko się ją otwiera - kredka brązowobiała CT - to jest faktycznie brąz, nie spodziwałam się aż takiego brązowego koloru... ale fajnie się ją uzywa, ale znika...rozmazuje sie itd. tak samo czarna, ktorą uzywa mama tez sie rozmazuje...chociaz jej nie dotykamy ... (to wyżej to to, co moje) - złota szminka kolor Gold Dipped - mamy, ale jest straaaasznie zadowolona z kolorku o taki włąsnie jej chodziło ![]() - roziskrzony eyeliner szary CT - bardzo fajny pedzelek, nie to co eyeliner w starej wersji...nie malowałam sie nim, bo to jest klientki ![]() - kredka liliowobiała ct - tez klientki, ale z tego co widze to kolor jaśniejszy niz jest pokazany na zdjęciu - płyn do kąpieli z linii swiatecznej Avon Care - ładny zapach...tylko jeden raz go powachałam i nie zapamiętałam zapachu i to tak na szybko wachałam go ![]() - zestaw Full Speed - podoba mi sie zapach perfumki... - kosmetyczka Solution - bardzo mi sie podoba, ale niestety widziałam ją tylko przez tą folijkę... ale kolorki bardzo ładne, a wielkość myśle ze mi by pasowała (to wyzej to klientek) - zestaw Individual Blue - brata, ale zapach również mi się podoba ogólnie fajnie
|
#17272 |
|
Zakorzenienie
|
ja te kredki z CT bardzo lubie
używam czarnej, mam jeszcze tą w starym opakowaniu z zeszłego roku jest mięciutka i w moim przypadku sie wcale nie rozmazuje jeszcze mam chyba połowe tej kredki czarnej, bo tej białej strony wogóle nie używam
|
#17273 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też tej białej nie używam... Nie widze sensu tej kredki białej...
|
#17274 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a mogłabyś wrzucić zdjątka złotej szminki?
|
|
|
|
|
#17275 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro sie postaram zrobić zdjęcie tej szminki, ale chcecie na ustach, czy też bezposrednio w opakowaniu?
|
#17276 | ||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej, nie było mnie zaledwie tydzień a tu ruch jak w ulu Seredcznie Was witam po przerwie
![]() Cytat:
Daj jej lepiej powachac próbki. Ja kiedys kupiłam mamie perfumy, wg mnie slicznie wg niej stechlizna Lepiej nie ryzykować Chyba, że potem sama złuzyjeszCytat:
Cytat:
Chociaz ja rzęsy maluje tylko jak nie zakładam okulaów czyli bardzo rzadko Ale takie cudo powinnam miećCytat:
Nie poznałam![]() Cytat:
efekt skóra dobrze nawilzona, nie wysuszona Czoło się nawet nie błyszczy jak latarnia![]() Cytat:
Ja bym Ci radziła coś odpowiedniego dla Twojego wieku....Cytat:
Cytat:
Ale scrubu przeznaczonego do ciała nie odwazyłabym sie uzyc do twarzyCytat:
![]() Cytat:
Dzięki jansym kolorom wydaje sie, że mamy usta większe![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pozdrawiam |
||||||||||||
|
|
|
#17277 |
|
Rozeznanie
|
Ale numer....złożyłam dziś zamówienie z K01 na ponad 400 zł..wchodze etraz w strefe konsultantk ia tam wiadomość że dla mojego okręgu kampania 13 trwa do niedzieli do 24h i że wszystkie złożone zamówienia do tego czasu będa liczone na K13 :| Całe szczęście że dało się wykasowac zamówienie..bo kurde ale chce to na kampanie 01 i opust mieć w 02 :| ale bym się wkurzyła żebym tego nie przeczytała
|
|
|
|
#17278 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie odnośnie Złociście połyskujących cieni do powiek,chodzi o te nowe kolorki....
ślicznie dziękuję za informacje |
|
|
|
#17279 |
|
Przyczajenie
|
Ma Ktoś może wodę Extraordinary w wersji specjalnej (lśniącej
). I może powiedzieć czy pachnie równie ładnie i utrzymuje się tak ładnie jak klasyczna woda Extraordinary? No i czy wogóle warto ją kupić? Pozdrawiam! |
|
|
|
#17280 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie szczypią oczy jak pomaluję dolną powiekę białą częścią tej kredki i zaraz się cała linia rozmazuje ![]() Za to część kolorowa(ja mam turkusową) dość dobrze się trzyma, ale raczej na dłuższe wyjścia się nie nadaje - wymaga niestety poprawek
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.

Widziałam u mnie w COKu na wystawie...śliczne pudełeczka i ten materiał którym jest wyścielony

)
i coś trzeba kombinować
innej rady nie ma, a poza tym boje się braków
no ale ja w międzyczasie pomyślałam, że domówie jeszcze jednego dodatkowo na wszelki wypadek, ale już wpisze go w zamówieniu. i te dwa ich miśki są na fakturze, a ten jeden co ja wpisałam w zamowieniu jest w brakach
:P