|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#24121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
Cytat:
![]() ja też kocham Mika Wazoskiego i jego soczewkę kontaktową w ogóle uwielbiam wszystkie tego typu bajki: Shreka, Potwory i Spółka, Epoka Lodowcowa, zawsze mnie rozberajają ![]() do jutra |
|
|
|
|
#24122 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie 103.6 , a ty z jakiego miasta jesteś? chyba się skuszę i posłucham w wolnej chwili twojego radia Cytat:
to która bierze mike'a, bo chyba mamy conajmniej 2 chętne shrek był świetny, ale ogladałam tylko pierwszą część , a epoki lodowcowej wogóle nie widziałam |
||
|
|
|
#24123 |
|
Zakorzenienie
|
Epoka lodowcowa wymiata, zresztą obie częście, tak samo jak obie części Shreka
|
|
|
|
#24124 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#24125 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie szukam problemów, ale nie chce byc w miejscu gzie mnie ingorują i nie liczą sie ze mną na ITVP trzeba mieć konto i zapłacić 6 zł ![]() Cytat:
![]() [quote=Gosiak84;3181191]mi w końcu było obojętne czy będziemy na WS, bo i tak na wątek wchodzę z panelu użytkownika, ech, szkoda nerwów na takie błahostki jesteś pewna, że chcecie? to zaraz wstawię kilka fotek franka może dla Was to błahostki ale dla mnie nie ![]() Cytat:
jakby to było o mnie drugą fotke kiedyś dawałam Cytat:
![]() [quote=magda_aparatka;3181 817] hahaha... faktycznie taki koles latał w masce... prawie jak metze w swojej 'nosowej' XD mo tata stwierdzil, ze to napewno nowy nabytek klubu i nie chca go za szybko ujawnić, wiec kaza mu nosic maske co ja ci moge powiedziec... po pierwsze: ogladałam tylko końcowke... po drugie: na wisle to ja sie znam jak.... no nie znam sie jednym slowem :P wiem, ze tak duzo śmigał na chłopak na b. i nie byl to baszczu XD chociaz baszczu tez ciagle mykal... i gadali o nim jakis wiślak strzelił brame... raczej nie byl Polakiem xD potem to mi wygladało na samobója ale nie wiem...bo nic specjalnie nie mowili...i byl drugi gol, ktory widzialam a zarazem trzeci dla wisły no i co...i potem brat mi przelaczyl xD i widzialam ostatnie 2 minutki... mysle, ze tri ci lepiej wyjasni...sie zna i ty sie znasz to ją lepiej zrozumiesz no i dalej nie wiem co z tą maską ![]() chłopak na B ? to pewnie Burns ![]() to chyba Jasiek Paulista strzelił ![]() dobra dzięki chociaz za to Cytat:
Cytat:
![]() aaa jak wyzdrowieje to będe oglądać meczyk ![]() a ja nie widziałam o masz, a któż to sobie o nas przypomniał aj aj aj jaki przystojniak ![]() Cytat:
![]() aaaa jakaś Ty śliczna i pasuje Ci ta fryzurka, naprawde Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#24126 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak sie ciesze że wygrali dzięki ![]() Cytat:
Cytat:
ci co nie zdali to nie napisali wypracowania albo mieli za mało oj to biedna jestes z tej matmy ![]() Cytat:
moi znajomi prowadzą radio ale głównie z techno więc rzadko słucham Cytat:
to dobrze że już wszystko ok z kompem Cytat:
![]() Cytat:
i do Lahma jest taki podobny ![]() niezły pomysł z tym skrótem Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#24127 |
|
Zakorzenienie
|
ajjjj dalej jestem chora
tęsknicie tu chociaż za mną ? pewnie nie to chociaż wypijcie żeby mi sie polepszyło ![]() aha, wyczułam u siebie guzka, może to tylko powiększone węzły chłonne a może jestem chora edit: widze że nikogo nie ma to zaraz ide wrr siedze pozawijana w koc i mi strasznie gorąco, a jak sie odkryje to zaraz mam dreszcze
|
|
#24128 | |
|
Zakorzenienie
|
nawet ładna ta Elen
Cytat:
Gosiu, skomentowałam fotki tak jak chciałaś, tak troche pobieżnie, ale teraz na więcej nie mam sił widze że dalej nikogo nie ma, to pójde sie położyć, w uszach mi cos zaczęło szumieć :confued: matko co sie ze mną dzieje
|
|
|
#24129 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
e no tak palnełam...
Cytat:
![]() nie pamietam... niestety... na k coś chyba tytulu piosenki nie pamietam tez...nawet slow... poprostu obudzilam sie i mi w glowie przez chwile muzyczka grała z sarah connor(piosenka) to widzialam reklame coca coli na dojczlandzkich kanalach... Cytat:
zasady? nami rządzi brak zasad poprostu kwestią dobrego wychowania bedzie jesli nie bedziesz innym podbierała facetów ![]() witaaaamy w domu! Cytat:
![]() na tym foto gdzie widac tylko wlosy to jestes identycznya Cytat:
![]() te fotki są z oficjalnej strony podo, wiec juz dawno je wszystkie mam...ale oczywiscie dziekuje za poswiecony czas na poszukanie dla mmie ![]() no szukaj...bede wdzieczna...chyba bede musiala cos dla ciebie poszukac :P Cytat:
taka prawda... w sumie to jakby sie zastanowic to i twoj tata ma racje i moj... ale i tak nie zamierzam rezygnowac z ogladania ![]() moj brat za to wczoraj sciagal tego borata czy jak mu tam...i to ogladal XD o gaaasz... Cytat:
i zanim wyjechalam z domu to bayern wlasnie remisowal (pozniej sprawdzilam, ze wynik taki pozostal) demichelis gola strzelil, że werder 3:1 bylo... w tym dwa klose, borussia i to z czym grała było 0:0 .. w koncu wygrali tak? no to Cytat:
![]() Cytat:
![]() lu lu lu... to tez jedna z moich ulubionych...chociaz mundialowki prawie wszystkie sa ulubione...lzy szczescia, lzy smutku, wszystko to, wszystkiem oje wspomnienia pozostaly w tych piosenkach, dlatego przywiazalam sie do nich na zawsze narazie nie zmienie, bo tez mi sie podoba hehehe Cytat:
przeczytałam świątecznie wygladasz... haha... juz mi szajba odwala... ja nie slucham radia wcale prawie...tylko rano przed szkola...rmf chyab leci...bo tylko takie stacje mi na komórce odbierają kiedy poloze ją byle gdzie i byle jak :P zeby eske odbierac w ogole w domu na moim terenie to ciezko trzeba sie napracowac i chodzic z nadajnikiem po calym domu...klasc na podloge xD hihihi... podoba mi sie hit fm ale to chyba tylko w trojmiescie dzialaCytat:
jako siostra nie moglabym...tylko czekalam az mi odpiszesz na pw...sama wiesz o co chosi...ooo... swietnie... odbic radzi !!! odbic radzia !!! kahn ze stolka !!! kahn ze stolka !!! ![]() podobny do lahma? hjeeee.... musze zlukac Cytat:
wypije tu, zebys zdrowiala i to winkiem... mimo, ze z rana, zeby szybciej podzialal toast... ZA LUNCIE nooo...ciekawe ile minut pisalam tego posta hehehe...łooo... duzzzzooo...ale dokladnie nie wiem...cos kolo pol godziny pffff...ok ide drukowac sobie matury probne, bo jutro rozwiazujemy w szkole...blehhh...a potem meczyk ;] a potem nauka esz...i przypomnijcie mi, zebym jak bede na kompie znalazła fotki z mecz bayernu papapa
|
|
|
#24130 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wróciłam wróciłam ![]() Wpadłam teraz tylko na chwilkę zaraz lecę ogarnąć i siatke obejrzeć ![]() Cytat:
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
||
|
|
|
#24131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Proszę oto MOJ Michał Winiarski edit: jakaś dziewczyna mi się do zdjęć wkradła
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#24132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Nie oglądałam
|
|
|
|
|
#24133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurde my chyba sobie okres internetowo wysyłamy Tak się przyjrzałam i faktycznie do niego jest podobny ![]() A oto Mike Wazowski
|
|
|
|
|
#24134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tęsknie za Tobą ![]() ![]() Wpadaj do nas jak tylko będziesz mogła
|
|
|
|
|
#24135 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też zmykam na śniadanie i siatkę
będę później
|
|
|
|
#24136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sobie szarpie nerwy, bo mi drukara pdfów nie chce drukowac XD i nie moge tych matur zrytych sobie zrobic...kumpela mi drukowala i w polowie tusz jej sie skonczyl... fatum...fatum normalnie... wlasnie sie wykapalam zjadlam szybkie sniadanie... i juz lece do tv wzielam pierwsze lepsze ciuchy i co sie okazalo? ze mam białą koszulke polo i czerwone spodnie łohohoh... akurat do kibicowania... no i czarne skarpetki... z myszkami xD hoho... jak brat mi bedzie chcial zrobic foto w przyplywie dobrego nastroju to wam pokaze moj stroj a ostatnio mysle jakby tu skombinowac sobie koszulke reprezentacyjna szwajniego i bayernową poldiego hihihiok lece... zeby nic nie przegapic...do milego
|
|
|
#24137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok nie będziemy wysyłać, ale i Ciebie złapie ![]() Ja mam na sobie czerwoną koszulkę z białym wielkim napisem na plecach "Crunchips" i bordowe spodnie, czekać!!!! Mam baiłe skarpetki Ej mówili że w TV Polska Brazylia o 11.30, jest 11.42 a leci Japonia Rosja? Co jest?
|
|
|
|
|
#24138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i czytam...mecz odbedzie sie z okolo godzinnym opoznieniem z powodu przedluzania sie meczu rosja japonia :l no coz...to chyba ide sie poucze z angola... zeby czasu nie marnowac olcia...no pewnie...wazne, ze bialo i czerwono
|
|
|
#24139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() BIALO-CZERWONI DO BOJU!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#24140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a my sie napijmy moj tata obiecal mnie zawolac na mecz... wiec mysle, ze moge tu posiedziec i spokojnie (albo nie ) pcozekac na mecz ;]dziadek z babcia do nas przyjechali wlasnie hihihi... i tu dziadek do mnie: ' ooo...a co ty tez kibic sportowy?' XD no baaaa...chociaz szczerze i bez bicia przyznam, ze mimo, iz nasi są w finale... kurcze przeogromna rzecz, ze graja o zloto lub srebro...to nie ma we mnie tylu emocji co przy ogladaniu nawet grupowego meczu pilki noznej ![]() no, ale...to nie zmienia faktu, ze jestem za chlopakami... i marzy mi sie nasze zwyciestwo POLSKA !!!
|
|
|
#24141 |
|
Zakorzenienie
|
hejo
uf....udało mi się na mecz zdażyć POLSKA DO BOJUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
#24142 |
|
Zakorzenienie
|
Chłopcyyyyyyyy do boju !!!!!! Matko zawału dostanę zaraz
|
|
|
|
#24143 |
|
Zakorzenienie
|
DLA MNIE I TAK CHŁOPAKI SĄ MISTRZAMI
|
|
|
|
#24144 |
|
Zakorzenienie
|
i dla mnie .... WELTMEISTER DER HERZEN
!!!!!!!!!!!!!!!!!! pijmy za SREBRO !!!!!!!!!!!! lece sie uczyc z angola ![]() dodam, ze za kazdym razem jak obejmowalismy przewage łzy mi ciurkiem leciały xD jestem z nich dumna
|
|
#24145 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#24146 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też uwielbiam te filmy Cytat:
Michał jest sweet i Wlazły ![]() ![]() i Bąkiewicz oczywiście
|
||
|
|
|
#24147 |
|
Zakorzenienie
|
piękny gest - wszyscy z numerem Arka Gołasia
Zagumny - najlepszym rozgrywającym Wlazły - nominacja do MVP w trójce najlepszych zawodników BRAWA Edytowane przez xtalciax Czas edycji: 2006-12-03 o 14:24 |
|
|
|
#24148 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Widzialam mecz Gratulacje za SrebroMoze gdzbym sie nie patrzyla to by bylo zloto
|
#24149 |
|
Wtajemniczenie
|
Milan za 15 minut gra
mam nadziej ze sie to nie zmieniOby wygrali
|
#24150 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:53.

A fajny ten daniel?
, oglądałam ten film w zeszłe Boże Narodzenie

Razem mach ich dwóch!

jakby to było o mnie 

pffff...