Mundial 2006 = Przystojniacy - Strona 805 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-12-02, 22:31   #24121
tricomi
Zakorzenienie

Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy

Cytat:
Napisane przez Gosiak84 Pokaż wiadomość
to chyba dotyczy głównie mnie, bo to ja prowadziłam dyskusje z nom.de, ale ja po prostu broniłam Arcziego oleczki i chyba mi się udało
świetnie to ujęłaś tri
pewnie może, ale i tak przyda ci się pocieszenie

świetnie wyglądasz w tej fryzurce

ja też nie, może nic więcej nie będę pisała bo i nie ma o kim
moja ulubiona stacja to radio eska, czy któraś z was jej słucha?

Ja zawsze staram się o was myśleć . tak a propos to coś mav się nie odzywa? Luna jest chora, niech wraca do nas jak najszybciej, bo tęsknimy tutaj za nią A fajny ten daniel?

mój kochany Mike, to ten zielony z jednym okiem , oglądałam ten film w zeszłe Boże Narodzenie

Najważniejsza jest jedna: jeśli piłkarz jest "zaklepany" to możesz go tylko podziwiać . Nom.de nie chciała tego zrozumieć, a dokładniej mówiąc później pisała, że chciała się z nami pobawić, podroczyć, nie wiem czemu to miało służyć, faktem jest że zrezygnowała z uczestnictwa w tym wątku

do jutra magduniu
wszystkie musimy się bronić, jak na dobre piłkarsko-mundialowe żony przystało

ja też kocham Mika Wazoskiego i jego soczewkę kontaktową w ogóle uwielbiam wszystkie tego typu bajki: Shreka, Potwory i Spółka, Epoka Lodowcowa, zawsze mnie rozberajają

do jutra
tricomi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-02, 22:40   #24122
Gosiak84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sloncee Pokaż wiadomość
Ale się wkurzyłam Właśnie napisałam notkę i coś się z netem stało.. wizaż mi wyłączyło i muszę pisać od nowa

Doda tylko ładnie śpiewa To tak wg mnie. A dla mojej koleżanki jest autorytetem

Wręcz przeciwnie Nie mogłam na niego patrzeć

Zapodaj może jego fotę A czy ja już pisałam, że Simao też jest mój? Jak nie to już wiecie Razem mach ich dwóch!

Nie słucham eski, nie wiem na jakiej częstotliwości jest Rmfmaxxx jak dla mnie wymiata Prawie wszystkie kawałki mi się podobają, jakie puszcza

A oto Simao Lepszych fot nie szukałam, te są troszku stare
Mi też się tak zrobiło
u mnie 103.6 , a ty z jakiego miasta jesteś? chyba się skuszę i posłucham w wolnej chwili twojego radia
Cytat:
Napisane przez tricomi Pokaż wiadomość

ja też kocham Mika Wazoskiego i jego soczewkę kontaktową w ogóle uwielbiam wszystkie tego typu bajki: Shreka, Potwory i Spółka, Epoka Lodowcowa, zawsze mnie rozberajają

do jutra
racja, musimy walczyć jak lwice
to która bierze mike'a, bo chyba mamy conajmniej 2 chętne
shrek był świetny, ale ogladałam tylko pierwszą część , a epoki lodowcowej wogóle nie widziałam
Gosiak84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-02, 22:50   #24123
tricomi
Zakorzenienie

Epoka lodowcowa wymiata, zresztą obie częście, tak samo jak obie części Shreka polecam, ja płakałam ze śmiechu
tricomi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-02, 23:09   #24124
Gosiak84
Zadomowienie

Cytat:
Epoka lodowcowa wymiata, zresztą obie częście, tak samo jak obie części Shreka polecam, ja płakałam ze śmiechu
dzięki tri, mam nadzieję, ze kiedyś je zobaczę
teraz już idę spać
aha, byłam na mandarynie dzisiaj papa dziewczyny
Gosiak84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-03, 08:29   #24125
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:

co do przeniesienia wątku... decyzje trzeba było podjąć do wczoraj, niestety prawie nikogo tutaj nie było, więc pod uwagę nasze wcześniejsze rozmowy na ten tema i to, że większość osób była za lub było jej to obojętne, to sprawa była jasna taka jest demokracja,
ja też mogę powiedzieć, że jest mi przykro, bo twierdzisz, że się nie liczę z Tobą albo kimkolwiek innym, a tak nie jest, więc po co szukać problemu tam gdzie go nie ma

to był puchar UEFA, więc może na itvp będzie jakiś skrót
dobra, taka jest demokracja ale ja mówiłam że nie chce przenosić a już wcześniej wszystkie mnie zignorowałyście ( tylko Magda nie chciała tego przeniesienia )
nie szukam problemów, ale nie chce byc w miejscu gzie mnie ingorują i nie liczą sie ze mną i to jest do wszystkich, nie tylko do Ciebie
na ITVP trzeba mieć konto i zapłacić 6 zł

Cytat:
Napisane przez Izka000 Pokaż wiadomość
Hejka

jak ja kocham te moje studia nie ma co dzis znowu poszlismy na wykald tym razem jakis o polonistyczny ku pamieci dwoch ludzi ktorzy pracowali u nas. No i Byl tak slawienny Miodek smiesznie bylo.

Stwierdzilysmy ze my robimy na tych wykladach sztuczny tłum nie bardzo nas dotycza polowe nie czaimy ale jestesmy

No i weekend do wtorku
ooo to masz super studia

[quote=Gosiak84;3181191]mi w końcu było obojętne czy będziemy na WS, bo i tak na wątek wchodzę z panelu użytkownika, ech, szkoda nerwów na takie błahostki

jesteś pewna, że chcecie? to zaraz wstawię kilka fotek franka

może dla Was to błahostki ale dla mnie nie

Cytat:
Kolejne fotki
1 - o tę dziewczynkę mi chodziło
2 - Frank z Luną na lotnisku
3 - Frank z małą Luną
4, 5 i 6 - sesje zdjęciowe
kurcze dziwnie sie czuje jak czytam o tej Lunie jakby to było o mnie
drugą fotke kiedyś dawałam
Cytat:
Dziewczyny mam jeszcze kilka fotek, ale takich naprawdę ekstra z sesji zdjęciowej, która będzie tak dobra i mi je zmniejszy? please
ja CI je moge zmniejszyć, i nauczyć Cie jak to sie robi

[quote=magda_aparatka;3181 817]

hahaha... faktycznie taki koles latał w masce... prawie jak metze w swojej 'nosowej' XD
mo tata stwierdzil, ze to napewno nowy nabytek klubu i nie chca go za szybko ujawnić, wiec kaza mu nosic maske

co ja ci moge powiedziec... po pierwsze: ogladałam tylko końcowke... po drugie: na wisle to ja sie znam jak.... no nie znam sie jednym slowem :P wiem, ze tak duzo śmigał na chłopak na b. i nie byl to baszczu XD chociaz baszczu tez ciagle mykal... i gadali o nim jakis wiślak strzelił brame... raczej nie byl Polakiem xD potem to mi wygladało na samobója ale nie wiem...bo nic specjalnie nie mowili...i byl drugi gol, ktory widzialam a zarazem trzeci dla wisły no i co...i potem brat mi przelaczyl xD i widzialam ostatnie 2 minutki...
mysle, ze tri ci lepiej wyjasni...sie zna i ty sie znasz to ją lepiej zrozumiesz

no i dalej nie wiem co z tą maską
chłopak na B ? to pewnie Burns
to chyba Jasiek Paulista strzelił
dobra dzięki chociaz za to
Cytat:
ja też tak niestety mam
dobrze mówisz . liczę się ze zdaniem każdej z was
to był Paulista , Luna zarzuć fotkę, to zobaczymy jak wygląda
to trochę za młody dla mnie . tak a propos to Frank jako dziecko był grubaskiem
Cytat:
Iza, fajne fotki . Obiecuję, że teraz będę oglądać każdą dokładnie, bo wiem ile czasu trzeba poświęcić, aby je zamieścić Mam wiadomość dla Słońca: w środę na tvp2 jest mecz ManU chyba z Benficą w ramach LM
a gdzie się podziewa oleczka,dawno jej tu nie było
tez sie zastanawiam co z Oleczką
aaa jak wyzdrowieje to będe oglądać meczyk bo tez lubie Crisa, wiem wiem on nalezy do Słońca

Cytat:
Zgadnijcie, która to ja?
a ja nie widziałam

Cytat:
Napisane przez paula007 Pokaż wiadomość
Hej, hej. Pamięta mnie tu jeszcze ktos?
o masz, a któż to sobie o nas przypomniał

Cytat:
Speszyl na prośbę Gosi cudowny Frank w elegancko- seksownej odsłonie
aj aj aj jaki przystojniak

Cytat:
Napisane przez xtalciax Pokaż wiadomość
hejo
jasne że pamiętamy

dziewczyny ja nie wiem czy ze mną jest coś nie tak nic mi nie wychodzi na czym mi zależy ...

a tymczasem tadam !!! Talcia w fryzurze a la Vicky B

ięcej będzie później bo nie mogę dodać

ooops......trochę w drugą sronę się dodało jutro zrobię edita bi dzisiaj już nie mam sił....
witaj w klubie, mi też nic sie nie udaje
aaaa jakaś Ty śliczna
i pasuje Ci ta fryzurka, naprawde

Cytat:
Napisane przez magda_aparatka Pokaż wiadomość
ja chce !!! u la la...

hik hik... chlip...jakie boskie czy wy chcecie, zebym ja dzis umarla na zawal zbiorowo-przyczynowy? ;> nie wiem co bym dala, zeby moim mezom takie sesje zrobili ale franko jest tu boski przeboski... XD i nie moj :P a no chwila ... moj... SZWAGIER hihiihi
no przperaszma bardzo ale dojczki tez mieli taką sesje
Cytat:
no to dziewczyny na poprawe nastroju zdjęcie, które nam novitzka na Ebikowym zapodała

http://republika.pl/blog_ba_189777/2...cosmo_baku.gif
aaaa
Stary 2006-12-03, 08:30   #24126
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
i co??? WYGRALIŚMY!!!! licze, że chłopcy zdobędą jutro złoto, definitywnie im się należy!!
za nich
ahh, wczoraj siedziałam przed telewizorem zawinięta w koc, z herbatą i gorączką ale wydsiedziałam i oglądałam mecz i jak sie ciesze że wygrali
Cytat:
coś dawno nie było Luny, biedna choruje, trzymaj się siostro
dzięki Ty jedyna chyba zauważyłaś że mnie nie ma chocaiż mówiłam że jeste chora

Cytat:
witanko

wróciłam do domku własnie i od razu wpadam do was

jak obiecałam to pokazuję jeszcze fryzurkę z innego rzutu
ahh śliczna, śliczna
Cytat:
Ja nie wysłałam tej wiadomości do Rambo, bo wiedziałam, że nie wszystkie się na to zgadzamy Zdrowiej nam szybciutko
Ja czegoś tu nie rozumiem.. czy to możliwe, żeby mój numerek był losowany na każdej matematyce?! I bardzo dobrze, że nie poszłam do szkoły.. na klasówkę się nauczę kiedy indziej.
Taa.. zdolni jesteście U mnie jeszcze z polskiego nie oddali..
nom ok wiem że Ty sie nie wypowiadałaś dzięki
ci co nie zdali to nie napisali wypracowania albo mieli za mało
oj to biedna jestes z tej matmy
Cytat:
Buheheh Doda Nie lubię tej prostaczki http://www.smog.pl/wideo/5889/doda_nie_potrafi_gotowac/

Lubicie słuchać radio przez neta? Tu macie linka do mojego ulubionego
http://www.abradio.pl/online-streami...-maxxx-79.htm#
ja Dodzie zamierzam odbić Radzia
moi znajomi prowadzą radio ale głównie z techno więc rzadko słucham

Cytat:
Napisane przez Oleczka Pokaż wiadomość
Nie było mnie ponad tydzień i tylko Ty zauwazyłaś moją nieobecność *

Miałam zepsutego kompa (tatuś robił eksperymentu i usunął coś z rejestru, nie mogłam się dostać wogle do kompa nic a nic Dopiero dzisiaj przyszedł taki Daniel i wgrał windowsa na nowa )
ja tez widziałam ze Cie nie ma ale zapominałam sie zapytac o Ciebie a poźniej mnie nie było
to dobrze że już wszystko ok z kompem

Cytat:
Ja też mam ten czas i mnie masakrycznie krzyż boli i brzuch, i biodra, ałaaaa
witaj w klubie ja tez mam

Cytat:
A tak pozatym siatkę oglądałam, no i z Winiarskiego to fajna dupa jest

Zaklepię go sobię, i Michał ma na imię

Jutro też trzeba będzie oglądać i trzymać kciuki, dobrze że nie leci o 7

A tak na marginesie wiecie co wymyśliłam?Bo z koleżankami mówiłyśmy na Michała "Majk" lub "Majkel"

I moja koleżanka Karolina oglądała bajkę potwory i społka i tam był Majk Wazoski, no i genialna ola wymyśliła skrót od autka --> BMW *

BMW--> Boski Majkel Wazoski

Także w większym gronie można się posługiwać takimi skrótami
mi sie Wlazły podoba i do Lahma jest taki podobny
niezły pomysł z tym skrótem

Cytat:

Zapodaj może jego fotę A czy ja już pisałam, że Simao też jest mój? Jak nie to już wiecie Razem mach ich dwóch!
a to ten Simao z Portugalii

Cytat:

do jutra
a co to za Mike
Stary 2006-12-03, 08:34   #24127
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

ajjjj dalej jestem chora prawie nic mi nie przechodzi, dalej mam gorączke, wszystko mnie boli kiedy to sie skończy
tęsknicie tu chociaż za mną ? pewnie nie to chociaż wypijcie żeby mi sie polepszyło

aha, wyczułam u siebie guzka, może to tylko powiększone węzły chłonne a może jestem chora

edit: widze że nikogo nie ma to zaraz ide wrr siedze pozawijana w koc i mi strasznie gorąco, a jak sie odkryje to zaraz mam dreszcze
Stary 2006-12-03, 09:41   #24128
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Kolejne:
1-frank z luną
2-frank i elen na przyjęciu
nawet ładna ta Elen

Cytat:
Czas na fotki
2 - Frank podpisuje piłki
4 - Frank i elen na spacerze z luną
5 i 6 - Frank i Elen
Frank to mi przypomina troche wiecznego chłopca

Gosiu, skomentowałam fotki tak jak chciałaś, tak troche pobieżnie, ale teraz na więcej nie mam sił

widze że dalej nikogo nie ma, to pójde sie położyć, w uszach mi cos zaczęło szumieć :confued: matko co sie ze mną dzieje
Stary 2006-12-03, 10:21   #24129
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
no proszę Cie, jasne, że wiem kto to Beckenbauer
e no tak palnełam... bo zdaje sobie sprawe, ze malo kto sie interejszyn dojczkami w kazdej postaci
Cytat:
zakochałam się w tych zdjęciach, tak, twój szwagier, ale nic więcej

a pamiętasz to nazwisko

a jaki jest tytuł tej piosenki, to może i ja sobie ściągnę . w tv leci już nowa świąteczna piosenka Sarah Connor, bardzo ładna
dzięki za avek chelsea siostro
tak jest szefie...nie dotykać
nie pamietam... niestety... na k coś chyba
tytulu piosenki nie pamietam tez...nawet slow... poprostu obudzilam sie i mi w glowie przez chwile muzyczka grała i wiem, ze swiateczna i nie polska...szukalam w necie i jej nie znalazlam
z sarah connor(piosenka) to widzialam reklame coca coli na dojczlandzkich kanalach...

Cytat:
Napisane przez Abbie Pokaż wiadomość
chętnie bym sie przyłączyła ale boje sie że zrobicie ze mną to samo co z nom de
łohohoh...ja i gosia...'czarownice z wątku mundial ...'
Cytat:
Napisane przez Abbie Pokaż wiadomość
a jakie to zasady ??
poczekam na decyzje reszty dziewczyn
zasady? nami rządzi brak zasad poprostu kwestią dobrego wychowania bedzie jesli nie bedziesz innym podbierała facetów
witaaaamy w domu!
Cytat:
o widze, że zaczynamy mieć opinię wrednych żmij
my ją chciałyśmy wprowadzić w zasady tutaj panujące, a ona nie załapała dowcipu ale ciiii było minęło jak ktoś nie ma na tyle poczucia humoru, żeby nas znieść, to nie będziemy siłą zatrzymywać
poza tym, przecież nie potrzebujesz naszej zgody, żeby się udzielać na wątku, po prostu się udzielasz jeśli chcesz i tyle
tri... dobrze gada
Cytat:
jak obiecałam to pokazuję jeszcze fryzurkę z innego rzutu
na tym foto gdzie widac tylko wlosy to jestes identycznya czyli fryzjerka odwalila kawal dobrej roboty ;]
Cytat:
Magda chcialas foty z fanami i znalazl Poldiego na polskim forum
http://http://anita720-2.blog.onet.pl/2,1,0,album.html

Zobacza sobie chyba ze juz tu bylas, znalam takze 2 avki bastka nie wiem czy je juz masz ale daje
Ale jeszcze chinskiej strony z nimi nie znalam ale bede dalej szukala
dziekuje ci izuś
te fotki są z oficjalnej strony podo, wiec juz dawno je wszystkie mam...ale oczywiscie dziekuje za poswiecony czas na poszukanie dla mmie
no szukaj...bede wdzieczna...chyba bede musiala cos dla ciebie poszukac :P
Cytat:
spiłas się tłins i gadasz od rzeczy

a mój się pyta : ' a co Ci zagubieni to się pogubili w dżungli i nie mogą się odnaleźć??? "
zaraz tam spilas sie... taka prawda...
w sumie to jakby sie zastanowic to i twoj tata ma racje i moj... ale i tak nie zamierzam rezygnowac z ogladania
moj brat za to wczoraj sciagal tego borata czy jak mu tam...i to ogladal XD o gaaasz...
Cytat:
Ogladam sobie wyniki na zywo na eurosporcie i patrze sie a BVB prowadzi i zaraz pomyslam ze napewno Ebi, wchodze i oczywiscie ze on Brawo 90 min, dzieki nie mu maja 3 punkty ale bedzie chwlony
widzialm ze Bayern remisuje 1:1 ale Cruza mi wpuscil
no a mi brat kompa zajal, wiec ogladalam sobie tv...i co jakis czas wrzucalam na n24, bo tam zawsze pod spodem w czasie meczu leci pasek infromacyjny o wynikach i zanim wyjechalam z domu to bayern wlasnie remisowal (pozniej sprawdzilam, ze wynik taki pozostal) demichelis gola strzelil, że werder 3:1 bylo... w tym dwa klose, borussia i to z czym grała było 0:0 .. w koncu wygrali tak? no to
Cytat:
Ebi rządzi za długo wyczekiwane 3 pkt
Odonkor już po operacji
Piłkarz reprezentacji Niemiec, David Odonkor przeszedł we wtorek operację prawego kolana. W szpitalu pozostanie do następnego tygodnia, poinformował agent piłkarza.
Odonkor, który nie będzie mógł grać przez trzy miesiące, jest obecnie piłkarzem Betisu Sewilla. Do hiszpańskiego klubu trafił z Borussii Dortmund, po tegorocznych mistrzostwach świata.
biedny odiś...w ogole...niech sie kuruje moje biedactwo
Cytat:
Ja nie wysłałam tej wiadomości do Rambo, bo wiedziałam, że nie wszystkie się na to zgadzamy. Zdrowiej nam szybciutko
Ja czegoś tu nie rozumiem.. czy to możliwe, żeby mój numerek był losowany na każdej matematyce?! I bardzo dobrze, że nie poszłam do szkoły.. na klasówkę się nauczę kiedy indziej. A ta piosenka Lu Lu Lu.. to moja ulubiona z mundialowych

Nio, nie zmieniaj tego avka Mi tez się sp0odobał
ja tam nie wyslalam, bo sie nie zgadzalam...ale ktos musial w koncu to zrobic... i ja nie mam nikomu za zle...a luncia musi nam zdrowiec
lu lu lu... to tez jedna z moich ulubionych...chociaz mundialowki prawie wszystkie sa ulubione...lzy szczescia, lzy smutku, wszystko to, wszystkiem oje wspomnienia pozostaly w tych piosenkach, dlatego przywiazalam sie do nich na zawsze
narazie nie zmienie, bo tez mi sie podoba hehehe

Cytat:
to chyba dotyczy głównie mnie, bo to ja prowadziłam dyskusje z nom.de, ale ja po prostu broniłam Arcziego oleczki i chyba mi się udało

świetnie wyglądasz w tej fryzurce

moja ulubiona stacja to radio eska, czy któraś z was jej słucha?
do jutra magduniu
i mnie , bo ja z nia dyskusji prowadzic nie chcialam...za to ona ze mna chyba bardzo
przeczytałam świątecznie wygladasz... haha... juz mi szajba odwala...
ja nie slucham radia wcale prawie...tylko rano przed szkola...rmf chyab leci...bo tylko takie stacje mi na komórce odbierają kiedy poloze ją byle gdzie i byle jak :P
zeby eske odbierac w ogole w domu na moim terenie to ciezko trzeba sie napracowac i chodzic z nadajnikiem po calym domu...klasc na podloge xD hihihi...
podoba mi sie hit fm ale to chyba tylko w trojmiescie dziala
Cytat:
Napisane przez $Luna$ Pokaż wiadomość
ahh, wczoraj siedziałam przed telewizorem zawinięta w koc, z herbatą i gorączką ale wydsiedziałam i oglądałam mecz i jak sie ciesze że wygrali

dzięki Ty jedyna chyba zauważyłaś że mnie nie ma chocaiż mówiłam że jeste chora

ja Dodzie zamierzam odbić Radzia
moi znajomi prowadzą radio ale głównie z techno więc rzadko słucham

no nie mow... ja tez zauwazylam jako siostra nie moglabym...tylko czekalam az mi odpiszesz na pw...sama wiesz o co chosi...
ooo... swietnie... odbic radzi !!! odbic radzia !!!
kahn ze stolka !!! kahn ze stolka !!!
podobny do lahma? hjeeee.... musze zlukac
Cytat:
ajjjj dalej jestem chora prawie nic mi nie przechodzi, dalej mam gorączke, wszystko mnie boli kiedy to sie skończy
tęsknicie tu chociaż za mną ? pewnie nie to chociaż wypijcie żeby mi sie polepszyło

aha, wyczułam u siebie guzka, może to tylko powiększone węzły chłonne a może jestem chora
biedna ty moja...wszystko dotyczace w sumie tego posta juz ci napisalam na pw to nie bede sie powtarzac...tylko jedyne co ...
wypije tu, zebys zdrowiala i to winkiem... mimo, ze z rana, zeby szybciej podzialal toast...
ZA LUNCIE

nooo...ciekawe ile minut pisalam tego posta hehehe...łooo... duzzzzooo...ale dokladnie nie wiem...cos kolo pol godziny pffff...

ok ide drukowac sobie matury probne, bo jutro rozwiazujemy w szkole...blehhh...a potem meczyk ;] a potem nauka esz...
i przypomnijcie mi, zebym jak bede na kompie znalazła fotki z mecz bayernu
papapa

FC BAYERN - Stern des Südens

magda_aparatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-03, 10:39   #24130
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
wszystko dziewczyny juz przeczytałam ale nie moge odpisac, bo nie jestem u siebie tylko u kuzyna na wsi :P wroce do domciu to skomentuje pewnie jutro...bo pewnie tez wroce pozno do siebie. widzialam, ze iza mi ladne znalazla avki... widzialam juz jeden z nich... na linki nie wchodzilam-wejde w domu...widze, ze olcia wrocila i ze talcia dala nowe boskie foty
i ze do naszego grona ktos chce dolaczyc...szczerze 'nowa osobko' - pisze tak, bo nie chcialabym przekrecic nicku i na wejsciu sie skreslic XD to tak czesto cie widze obserwującą nasz watek, ze juz sie na amen przyzwyczailam i zdajesz mi sie bywalcem
z tą całą no...coś tam to bylo jedno wielkie nieporozumienie...

teraz musze leciec, bo moja siostrzyczka cioteczna sie dopycha do kompa ----> kurnik
papapa...do jutra ...skomentuje wszystk odokladnie

No wróciłam wróciłam ]
Wpadłam teraz tylko na chwilkę zaraz lecę ogarnąć i siatke obejrzeć

Cytat:
No i dobrze robiłaś
Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna.
Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna.
Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
Oleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-03, 10:50   #24131
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:

Wręcz przeciwnie Nie mogłam na niego patrzeć

Ja tam na twoim miejscu to bym się gapiła i gapiła

Proszę oto MOJ Michał Winiarski

edit: jakaś dziewczyna mi się do zdjęć wkradła
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg UWF_zNyptdP5zweI.jpg (112,1 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg win.jpg (24,9 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg winiar16.jpg (68,7 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg michal_winiarski.jpg (25,1 KB, 4 załadowań)
Stary 2006-12-03, 10:51   #24132
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
Mi też się tak zrobiło
u mnie 103.6 , a ty z jakiego miasta jesteś? chyba się skuszę i posłucham w wolnej chwili twojego radia

racja, musimy walczyć jak lwice
to która bierze mike'a, bo chyba mamy conajmniej 2 chętne
shrek był świetny, ale ogladałam tylko pierwszą część , a epoki lodowcowej wogóle nie widziałam
Ja oglądałam i Shreki i EL ale właśnie PiS ( ) Nie oglądałam
Stary 2006-12-03, 10:54   #24133
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:

ja tez widziałam ze Cie nie ma ale zapominałam sie zapytac o Ciebie a poźniej mnie nie było
to dobrze że już wszystko ok z kompem

witaj w klubie ja tez mam

a co to za Mike

Kurde my chyba sobie okres internetowo wysyłamy

Tak się przyjrzałam i faktycznie do niego jest podobny

A oto Mike Wazowski
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mike2.jpg (34,0 KB, 2 załadowań)
Stary 2006-12-03, 10:54   #24134
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:

edit: widze że nikogo nie ma to zaraz ide wrr siedze pozawijana w koc i mi strasznie gorąco, a jak sie odkryje to zaraz mam dreszcze
Dochodź do zdrówka królewno

Ja tęsknie za Tobą

Wpadaj do nas jak tylko będziesz mogła
Stary 2006-12-03, 10:59   #24135
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Ja też zmykam na śniadanie i siatkę będę później
Stary 2006-12-03, 11:26   #24136
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:

Kurde my chyba sobie okres internetowo wysyłamy

Tak się przyjrzałam i faktycznie do niego jest podobny

A oto Mike Wazowski
eee tylko prosze mi tu czasem nie wysylac

ja sobie szarpie nerwy, bo mi drukara pdfów nie chce drukowac XD i nie moge tych matur zrytych sobie zrobic...kumpela mi drukowala i w polowie tusz jej sie skonczyl... fatum...fatum normalnie...

wlasnie sie wykapalam zjadlam szybkie sniadanie... i juz lece do tv za naszych

wzielam pierwsze lepsze ciuchy i co sie okazalo? ze mam białą koszulke polo i czerwone spodnie łohohoh... akurat do kibicowania... no i czarne skarpetki... z myszkami xD hoho... jak brat mi bedzie chcial zrobic foto w przyplywie dobrego nastroju to wam pokaze moj stroj
a ostatnio mysle jakby tu skombinowac sobie koszulke reprezentacyjna szwajniego i bayernową poldiego hihihi

ok lece... zeby nic nie przegapic...do milego

Stary 2006-12-03, 11:42   #24137
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
eee tylko prosze mi tu czasem nie wysylac

ja sobie szarpie nerwy, bo mi drukara pdfów nie chce drukowac XD i nie moge tych matur zrytych sobie zrobic...kumpela mi drukowala i w polowie tusz jej sie skonczyl... fatum...fatum normalnie...

wlasnie sie wykapalam zjadlam szybkie sniadanie... i juz lece do tv za naszych

wzielam pierwsze lepsze ciuchy i co sie okazalo? ze mam białą koszulke polo i czerwone spodnie łohohoh... akurat do kibicowania... no i czarne skarpetki... z myszkami xD hoho... jak brat mi bedzie chcial zrobic foto w przyplywie dobrego nastroju to wam pokaze moj stroj
a ostatnio mysle jakby tu skombinowac sobie koszulke reprezentacyjna szwajniego i bayernową poldiego hihihi

ok lece... zeby nic nie przegapic...do milego

Ok nie będziemy wysyłać, ale i Ciebie złapie

Ja mam na sobie czerwoną koszulkę z białym wielkim napisem na plecach "Crunchips" ale ważne że biało czerwona i bordowe spodnie, czekać!!!! Mam baiłe skarpetki

Ej mówili że w TV Polska Brazylia o 11.30, jest 11.42 a leci Japonia Rosja? Co jest?
Stary 2006-12-03, 11:47   #24138
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
Ok nie będziemy wysyłać, ale i Ciebie złapie

Ja mam na sobie czerwoną koszulkę z białym wielkim napisem na plecach "Crunchips" ale ważne że biało czerwona i bordowe spodnie, czekać!!!! Mam baiłe skarpetki

Ej mówili że w TV Polska Brazylia o 11.30, jest 11.42 a leci Japonia Rosja? Co jest?
wlasnie przyszlam sprawdzic
i czytam...mecz odbedzie sie z okolo godzinnym opoznieniem z powodu przedluzania sie meczu rosja japonia :l

no coz...to chyba ide sie poucze z angola... zeby czasu nie marnowac

olcia...no pewnie...wazne, ze bialo i czerwono a jeszcze wazniejsze, ze w sercu kibic pelna geba za zwyciestwo....

Stary 2006-12-03, 11:53   #24139
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
wlasnie przyszlam sprawdzic
i czytam...mecz odbedzie sie z okolo godzinnym opoznieniem z powodu przedluzania sie meczu rosja japonia :l

no coz...to chyba ide sie poucze z angola... zeby czasu nie marnowac

olcia...no pewnie...wazne, ze bialo i czerwono a jeszcze wazniejsze, ze w sercu kibic pelna geba za zwyciestwo....
Ufff, już myślałam że przegapiłam, ale wtedy by trabili o tym w tv i necie

BIALO-CZERWONI DO BOJU!!!!!!!!!!!!!!
Stary 2006-12-03, 12:02   #24140
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
Ufff, już myślałam że przegapiłam, ale wtedy by trabili o tym w tv i necie

BIALO-CZERWONI DO BOJU!!!!!!!!!!!!!!
inne dziewczyny pewnie siedza i czekaja przed tv a my sie napijmy
moj tata obiecal mnie zawolac na mecz... wiec mysle, ze moge tu posiedziec i spokojnie (albo nie ) pcozekac na mecz ;]
dziadek z babcia do nas przyjechali wlasnie hihihi... i tu dziadek do mnie: ' ooo...a co ty tez kibic sportowy?' XD no baaaa...
chociaz szczerze i bez bicia przyznam, ze mimo, iz nasi są w finale... kurcze przeogromna rzecz, ze graja o zloto lub srebro...to nie ma we mnie tylu emocji co przy ogladaniu nawet grupowego meczu pilki noznej ...a przynajmniej jak przy ogladaniu Polski czy Niemiec
no, ale...to nie zmienia faktu, ze jestem za chlopakami... i marzy mi sie nasze zwyciestwo
POLSKA !!!

Stary 2006-12-03, 12:19   #24141
xtalciax
Zakorzenienie

hejo

uf....udało mi się na mecz zdażyć

POLSKA DO BOJUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
xtalciax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-03, 12:28   #24142
xtalciax
Zakorzenienie

Chłopcyyyyyyyy do boju !!!!!! Matko zawału dostanę zaraz
Stary 2006-12-03, 13:38   #24143
xtalciax
Zakorzenienie

DLA MNIE I TAK CHŁOPAKI SĄ MISTRZAMI
Stary 2006-12-03, 13:40   #24144
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
DLA MNIE I TAK CHŁOPAKI SĄ MISTRZAMI
i dla mnie .... WELTMEISTER DER HERZEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!
pijmy za SREBRO !!!!!!!!!!!!

lece sie uczyc z angola

dodam, ze za kazdym razem jak obejmowalismy przewage łzy mi ciurkiem leciały xD
jestem z nich dumna

Stary 2006-12-03, 13:43   #24145
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:
i dla mnie .... WELTMEISTER DER HERZEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!
pijmy za SREBRO !!!!!!!!!!!!

lece sie uczyc z angola

dokładnie za srebro dzięki chłopcy
Stary 2006-12-03, 13:51   #24146
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:

do jutra

ja też uwielbiam te filmy

Cytat:
Ja tam na twoim miejscu to bym się gapiła i gapiła

Proszę oto MOJ Michał Winiarski

edit: jakaś dziewczyna mi się do zdjęć wkradła

Michał jest sweet i Wlazły i Żygadło i Bąkiewicz oczywiście
Stary 2006-12-03, 14:03   #24147
xtalciax
Zakorzenienie

piękny gest - wszyscy z numerem Arka Gołasia
Zagumny - najlepszym rozgrywającym
Wlazły - nominacja do MVP w trójce najlepszych zawodników

BRAWA

Edytowane przez xtalciax
Czas edycji: 2006-12-03 o 14:24
Stary 2006-12-03, 14:33   #24148
Izka000
Wtajemniczenie

GG do Izka000

Witam
Widzialam mecz Gratulacje za Srebro
Moze gdzbym sie nie patrzyla to by bylo zloto ale coz

F.
Inzaghi & M.Owen

Milan Forever

Izka000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-03, 14:45   #24149
Izka000
Wtajemniczenie

GG do Izka000

Milan za 15 minut gra i wdze ze Filippek jest w wyjsciowym skladzie mam nadziej ze sie to nie zmieni

Oby wygrali

F.
Inzaghi & M.Owen

Milan Forever

Izka000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-03, 14:50   #24150
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:
Witam
Widzialam mecz Gratulacje za Srebro
Moze gdzbym sie nie patrzyla to by bylo zloto ale coz

hej Izka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości