Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII. - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytyuł do kolejnej części naszego wątku
Uśmiechamy się radośnie, bo zaraz witamy wiosnę. 5 11,36%
Ząbek tu, ząbek tam , ale jeszcze czadu mamie dam 10 22,73%
Dietka rozszerzona, mama zadowolona a ja poznaje nowe smaki, bo już nawet jem buraki 7 15,91%
Poznajemy smaki nowe i jesteśmy przez to zdrowe ! 2 4,55%
RosnąRączki,RosnąNóżkiTo też czas zębowej wróżki, baba,baba wciąż słyszymy i na wiosnę sie cieszymy. 12 27,27%
Pół roczku już mamy i siadać, pełzać zaczynamy! Mamusie VII-VIII. 8 18,18%
Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-30, 00:13   #2071
piwnooka77
Raczkowanie

Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
A ona jak tak sie budzi to co dokładnie robi? Krzyczy tak przeraźliwie, czy jak?
Moja włącza płacz-syrena. Początkowo płacze przez sen. Czasami pokwili ale głównie to płacz-syrena, nagle i głośno, trochę narastająco.
piwnooka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 00:15   #2072
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Juz od dawna jej wszedł, tylko coraz to wcześniej i częściej.Jak tak dalej pójdzie to rzucę sie pod pociąg
biedna Brunetka. Ja moge przygarnac Ale na Troche. Uwielbiam Twoja corcie
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 00:17   #2073
brunetka2000
Zakorzenienie

Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
biedna Brunetka. Ja moge przygarnac Ale na Troche. Uwielbiam Twoja corcie
To kiedy po nią będziesz????
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 00:23   #2074
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Ha ha choćby zaraz. Jednak podejrzewam ze dobrowolnie jej nie oddasz choćby nawet mialabys przez tydzien wcale nie spać.
Btw po tej historii z porwana Madzia zdałam sobie sprawę ile tak naprawde znaczy dla mnie moje dziecko... Az sie przestraszylam.. Nie wiedziałam ze Mozna Az tak kochać
Stary 2012-01-30, 00:31   #2075
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Ha ha choćby zaraz. Jednak podejrzewam ze dobrowolnie jej nie oddasz choćby nawet mialabys przez tydzien wcale nie spać.
Btw po tej historii z porwana Madzia zdałam sobie sprawę ile tak naprawde znaczy dla mnie moje dziecko... Az sie przestraszylam.. Nie wiedziałam ze Mozna Az tak kochać
no jasne, że nie oddam
Stary 2012-01-30, 00:34   #2076
iustyna1
Wtajemniczenie

krzyczy tak nagle i glosno,ze w nocy potrafie wyskoczyc z lozka na dwie nogi i na bacznosc.

ile razy sie przestraszylam jak spalam a ona sie nagle wydarla. jak nie ma mojej reakcji, albo jest za wolna, to zaczyna jeszcze glosniej krzyczec i macha z zawrotna predkoscia wszystkimi konczynami, do tego zazwyczaj przewroci sie na brzuch a tego to ona nie lubi.

no Brunetko jestescie z Ala bardzo punktualne czekalam na Was
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

Edytowane przez iustyna1
Czas edycji: 2012-01-30 o 00:37
iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 00:37   #2077
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
krzyczy tak nagle i glosno,ze w nocy potrafie wyskoczyc z lozka na dwie nogi i na bacznosc.

ile razy sie przestraszylam jak spalam a ona sie nagle wydarla. jak nie ma mojej reakcji, albo jest za wolna, to zaczyna jeszcze glosniej krzyczec i macha z zawrotna predkoscia wszystkimi konczynami, do tego zazwyczaj przewroci sie na brzuch a tego to ona nie lubi.

no Brunetko jestescie z Ala bardzo punktualne czekaam na Was
ona w głowie ma taki zegareczek, włącza sie kiedy ma jeść i wstać (w nocy oczywiście)
Stary 2012-01-30, 00:41   #2078
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
ona w głowie ma taki zegareczek, włącza sie kiedy ma jeść i wstać (w nocy oczywiście)
Moja tak ma rano. Punkt 7

A ja Juz Uciekam. Spokojnych nocy zycze (Iustyna, Brunetka). Tymcio napewno słodko cała noc przespi, wiec i mama tez.
Do jutra kochane. Pa pa
Stary 2012-01-30, 00:45   #2079
brumek
Zakorzenienie

Spoko dziewczyny, powiedzcie sobie, że to już niedługo. Najwyżej kilkanaście miesięcy i będziemy się wysypiać
I to nie jest w takim razie tak, że Tymcio to zupełnie łagodnie przechodzi, bo te noce jakieś dwa tyg. temu też takie były. Budził się z nagłym krzykiem, którego przez kilkanaście minut nie dało się niczym prawie ukoić Najwyraźniej wtedy dokuczały mu te dziąsełkowe bóle najbardziej. Teraz zostało już tylko (albo dopiero tylko, jeśli górne jedynki okażą się prawdą) niejedzenie i poddenerwowanie. Przy czym niejedzenie to tak łagodnie brzmi, a w rzeczywistości często wygląda to jak walka z bykiem Bo on niby chce się przyssać, i to tak gwałtownie, po czym równie gwałtownie i z płaczem się wyrywa. I tak 10 minut
Ale cóż, założę się że on się z tym dużo bardziej męczy niż ja...
Stary 2012-01-30, 00:49   #2080
iustyna1
Wtajemniczenie

paaaa Stronczku

zostalysmy z Brunetka same
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 00:51   #2081
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Tego nie jedzenia to nie rozumiem. U nas było tak ze Wicia lapala smoka od butli a pozniej otwierał buzie, wypychala język i koniec jedzenia. Ja myslalam ze ten smok od butelki drażni jej dziaselka ale nie. Bo zwykłego smoka brała do buzi i ciagala bez najmniejszego skrzywienia. Dziwne

Teraz Juz Ide naprawde... Pa pa Iustyna
Stary 2012-01-30, 01:01   #2082
brumek
Zakorzenienie

A mnie to nie widzą?
Stary 2012-01-30, 01:03   #2083
piwnooka77
Raczkowanie

Cytat:
A mnie to nie widzą?
Mnie też nie..eh..
Stary 2012-01-30, 01:04   #2084
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez piwnooka77 Pokaż wiadomość
Mnie też nie..eh..
Małpy, co nie?

Edytowane przez brumek
Czas edycji: 2012-01-30 o 01:08
brumek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 01:07   #2085
piwnooka77
Raczkowanie

Cytat:
Małpy, co ni?
Oj tak chyba, że my się niewidzialne stałyśmy...
Stary 2012-01-30, 01:19   #2086
brumek
Zakorzenienie

No to dobranoc, Piwnooka

I te podglądaczki w krzakach (Justyna, Madziara) też dobranoc
Stary 2012-01-30, 01:30   #2087
madziaranew
Rozeznanie

Cytat:
No to dobranoc, Piwnooka

I te podglądaczki w krzakach (Justyna, Madziara) też dobranoc
dobranoc, mi nie do smiechu Sophie nie chce puscic cycka , jest ryk ,ma czule dziasla juz spa lam a tu mi pobudka
Jutro kupie mleko , juz mam dosyc nocnego wstawania
Ide Ja odlozyc
Brumek detektyw
madziaranew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 01:38   #2088
piwnooka77
Raczkowanie

Dobranoc Brumku
dobranoc wszystkim
Stary 2012-01-30, 06:52   #2089
aania_20
Zakorzenienie

dzień dobry
Moje dziecko powinno pracować jako zegarynka, ostatnio dzień w dzień budzi się co do minuty - 5:58. Ja nie wiem jak on to robi
Wczoraj nie po drodze mi było z laptopem więc spróbuję nadrobić

brrr.... za oknem -20 stopni....

Dominiczku, spóźnione klask i:

Cytat:
A to moje to taka przytulanka, Krowie pieszczoty od rana do nocy mu serwuję i dzielnie to znosi

Mój też, przylepka taka - wtula się, ale i on to uwielbia i ja
Jeszcze ad. oznak głowu - ostatnio próbował wprowadzić samoobsługę - tzn siedzi na kolanach, zaczął mi bluzkę naciągać i buzią łapać (przez ubranie) dystrybutor

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
Fajny dzień
szcególnie te lody mi się podobały
brawa za ząbek
może głodny??
może moje mleko juz nie wystarcza

z mlekiem to raczej mało prawdopodobne, fakt że trawi się bardzo szybko, ale niekoniecznie ma wpływ na długość snu (patrz- żywy przykład na forum śpiący całą noc ). Może ma taki okres i przejdzie niedługo...

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
dziewczyny czy wasze dzieci jak sa w pokoju gdzie jest TV to wylaczacie go, żeby czasem nie patrzyło w ekran??
staram się odwracać, nie wyłączam (jeśli sama coś chcę obejrzeć) ale nie chcę żeby patrzył, jeszcze ma czas..
Cytat:
Napisane przez mamad1 Pokaż wiadomość
A rano dostałąm smsa od brata, ze tata złamał nogę. Jakoś tak niefortunnie stanął i się przewrócił... Aż mi się słabo zrobiło, a prawie Małego karmiłam... No i został w szpitalu.
oj, przykro mi. Dużo zdrowia!
Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość

Za zyczenia dziekuje.

I spoznione zyczenia dla meza.

za zabka!

Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość
Aania GRATULUJĘ ZĄBKA

Mam nadzieję że się Nikosiowi wreszcie poprawi...

Natka, gratuluję zaliczeń! A wzmocnienia alergii współczuję
Iustyna, ja robię tak samo Mały wcina piętki z chleba, ostatnio u znajomych byliśmy to opędzlował trzy biszkopty, i nie zauważyłam żeby mu coś się działo

Marinko, idź lepiej do lekarza, sprawdź co się dzieje

Mój mąż jak jest w domu to stara się nadrobić nieobecność w tygodniu, w zasadzie dziecka wtedy nie zostawia, wszystko przy nim robi, tak żeby jak najwięcej czasu spędzić razem..

Brumek, Adaś od kilku dni też notorycznie język wystawia, tak jakby go wszystkim pokazywał... myślisz że to sprawka zębów?
No obsesja, jakby nasze dzieci w podobnym wieku były czy coś...

CrazyMachine, za ząbka!

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 07:12   #2090
Lili 83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
.
Ja wsypuje na jedna tacke w parowarze warzywa (mrozone - najczesciej warzywa na patelnie z Biedronki) a na druga piers z kurczaka i posypuje ziolami prowansalskimi.

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
proponuję obrać ziemniaki i pokroić w grube plastry, posypać je ulubionymi przyprawami ( ja używam bazylii, oregano, przyprawy do kurczaka, czosnku). Proponuję wsypać więcej bo jednak w parowarze trochę tracą przyprawy na mocy.
wysypać ziemniaki na 2 tackach (ja mam 3 piętrowy parowar)

na najwyższej tacce ułożyć kurczaczka posypanego solą i czosnkiem troche można.

ja to "gotuję" ok 40 minut

do tego zrobić sos tzaziki
Dziewczyny a posypujecie po warzywach/mięsie bezpośrednio ?
Bo ja wyczytałam o pojemniku na przyprawy ...

agulaaabar

Cytat:
Napisane przez CrazyMachine Pokaż wiadomość

Przebił się nam pierwszy ząbek. Nie widać go jeszcze na wysokość, ale jak się jeździ palcem po dziąśle to czuć ostrą krawędź.

Cześć!
U nas -25*C

O 8 jedziemy do lekarza z Radkiem.
wszystko w porządku tylko mają być wyniki badań i od razu lekarka go przebada. Mam nadzieję, że żelazo w porządku.
Lili 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 07:34   #2091
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lili 83 Pokaż wiadomość
wszystko w porządku tylko mają być wyniki badań i od razu lekarka go przebada. Mam nadzieję, że żelazo w porządku.

A ja niedługo na uczelnię...

może kogoś zainteresuje http://www.mydeal.pl/caly_kraj/deal/5772/

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 07:35   #2092
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Brrrryyy.... -15 i ja bezduszna matka wlasnie wyprawilam dziewczyny do przedszkola, a sama grzeje d.upe z Antkiem w cieplym lozku.
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 08:16   #2093
ellika
Rozeznanie

Witam
ale mrozzzy
u mnie deprecha, siły pisać nie ma nadal...
czuję kooopkę, idę przebrać Karolinkę
ellika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 08:47   #2094
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Cześć mamusie

Buziaki dla Was i maleństw
Wpadaj cześciej kochana, na stałe wracacie do PL czy tylko w ramach odwiedzin? buziaki dla Lili

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Całe szczęście pozaliczałam co miałam pozaliczać, póki co same 5-tki i 4,5, ale jeszcze czekają mnie 3 egzaminy.

Alergia powróciła, ze zdwojoną siłą Nie wiem czemu, jak cały czas jestem na lekach...
za zaliczenia i współczuje nawrotu alergii

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

Cytat:
My robiliśmy wesele we własnym zakresie na remizie strażackiej Wszyscy ze strony męża byli przyjezdni i w sumie z róznych miast w Polsce, więc nocleg im zapewniliśmy.
tak samo ja i my - wesele też mieliśmy w domu weselnym - dawnej remizie strażackiej - ale tam się samemu organizuje kucharkę i kupuje produkty a kucharka ze swoją ekipą wszystko przygotowuje domowe ciasta, miesiwa, itd - no i kosztowo wyszło znacznie mniej niż w knajpie. sala juz ubrana - my tylko nakrywalismy stoły, dekoracje na stół we własnym zakresie, świece, kwiaty i było fantastycznie

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Cytat:
Cześć!
U nas -25*C

u mnie -20 za wizytę

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

Cytat:
Napisane przez ellika Pokaż wiadomość
uu.. a co się stało kochana?

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

Cytat:
A rano dostałąm smsa od brata, ze tata złamał nogę. Jakoś tak niefortunnie stanął i się przewrócił... Aż mi się słabo zrobiło, a prawie Małego karmiłam... No i został w szpitalu.
przykro mi.. czasem tak niewiele potrzeba i juz problem gotowy.. zdrówka dla taty

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
Tż przyjechał i staram się siedzieć z nim. W nocy już jedzie, tym razem do Wrocławia...( telikowa )
I do końca lutego.
Miałam dziś niepokojącą akcję ze swoimi oczami, nagle mi się obraz podwoił i widziałam wszystko przez pryzmat takich srebrnych migawek. Trwało to z 5 - 9 minut.
A nie było bzykania już ze 4 dobre miechy ponad.

Egzamin zdany! Dziękuję za kciukasy, pomogły! Na 3 co prawda, ale z głowy.
kurcze i znowu sama będziesz - myślałam że przed kolejnym wyjazdem pobędzie z Wami choć przez kilka dni... ale zapraszam do siebie w każdej chwili jak tylko masz czas - to dzwoń i wpadaj

gratki za egzamin - ja wyniki swojego z piątku poznam jutro a z tymi oczami to skontroluj bo to może być coś o podłożu neurologicznym - z tym nie ma żartów - i to może być np od kręgosłupa coś.

no i mam nadzieję jednak że pomimo Waszego zmęczenia nocka po takiej rozłące była bardzo udana stosunkowo udana oczywiście

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Cytat:

mały padł, był takie biedny śpiący , że szok. Dziś mu dałam do mleka tą kaszkę z lipy , smakowała mu bardzo
a co to za kaszka?? bo chyba coś przeoczyłam

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

no nadrobiłam - jeszcze mi zpstało doczytać 3 strony z soboty i będę na bieząco - no i do klubu zerknę jeszcze bo mnie dawno nie było tam

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 09:20   #2095
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
proponuję obrać ziemniaki i pokroić w grube plastry, posypać je ulubionymi przyprawami ( ja używam bazylii, oregano, przyprawy do kurczaka, czosnku). Proponuję wsypać więcej bo jednak w parowarze trochę tracą przyprawy na mocy.
wysypać ziemniaki na 2 tackach (ja mam 3 piętrowy parowar)

na najwyższej tacce ułożyć kurczaczka posypanego solą i czosnkiem troche można.

ja to "gotuję" ok 40 minut

do tego zrobić sos tzaziki

danie gotowe dla mnie bomba !!!!

oj tez tak mam Brumek, za dużo postów widać na raz zacytowałaś
Dzieki, a probowalas inne miesko niz z kurczaka?? I faktycznie moze ziemniaki dzis zrobie - ja mam tez 3 pietrowy.

Cytat:
Dziewczyny a posypujecie po warzywach/mięsie bezpośrednio ?
Bo ja wyczytałam o pojemniku na przyprawy ...

agulaaabar

Cześć!
U nas -25*C

ja po miesku sype ziola prowansalskie, a po warzywkach odrobinke vegety.

Witam kochane. Moje dziecko obudzilo sie o 8.20ja juz wstawilam pranko i zrobilam kawusie. Moze maz skonczy dzis wczesniej pracke to pojedziemy odebrac pozwolenie na budowei pojdziemy popytac o kredyt na budowe domu - juz mnie to przeraza, ale coz wyjscia nie ma.
Jak mnie wczoraj wkurzyl szwagier (siorki facet)!!!! No wiec pol roku temu kupil mieszkanie w centrum-scislym, 2 pokoje okolo 50m2, cena ok bo 190 tys i cale do remontu. No dobra - a czynsz 600 zl??!!??!! Kredyt wzial placi cos kolo 1100 zl miesiecznie. Z siorka nie jest "chajtniety", ale mieszkaja razem. A my wczoraj mowilismy o kredycie rodzina na swoim i mowie ze nie dostaniemy bo dom musi miec pow do 140m2 a nasz ma ponad 200 m2 bo nasz jest z powierzchnia pod sklep. A ten ze my jestesmy nienormalni zeby na takim zadupiu budowac dom pod sklep, na pewno nam to nie wypali. Ja mowie a ty byles wogole tam, wiesz gdzie to?? no nie. wiec mu mowie a po co sie udzielasz. Ale kredyt rodzina na swoim itd - ja mowie czlowieku to czemu nie wziales cywilnego z mloda i nie wziales tego kredytu, tylko zwykly - bo nie pomyslalem!!! Ja nie mam zamiaru do konca zycia robic u kogos tylko chce swoj interes otworzyc a on sie bedzie wymadrzal ze to glupota itd. Jak mnie to wkurza. A on wzial kredyt, zyja z kasy mojej siorki bo jego wyplata idzie na kredyt i czynsz, moja siorka malo zarabia, to lataja do mamusi mojej i im daje na zycie. !!!!
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 09:40   #2096
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość
przyjedź do mnie na tą kawkę, wybierzesz ekspres ze świeżo mieloną kawką
Przyjade, przyjade, ale to niestety nie zmieni mojej decyzji. Niestety, bo wiem, ze taka kawa lepsza, ale nie stac mnie na taki ekspres. Albo ekspres albo wczasy

Cytat:
Napisane przez CrazyMachine Pokaż wiadomość
Przebił się nam pierwszy ząbek. Nie widać go jeszcze na wysokość, ale jak się jeździ palcem po dziąśle to czuć ostrą krawędź.

Natka brawa za egzaminy! I wspolczuje nawrotu alergii.

Cytat:
Napisane przez ellika Pokaż wiadomość
Witam
ale mrozzzy

A skad ta deprecha? Pogon ja i wracaj do nas.

Ja po sniadaniu, mieszkanie ogarniete, dziec spi, to chyba czas na kawe?
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 09:51   #2097
agulaaabar
Zakorzenienie

A tutaj jak zawsze miłe i ciepłe przywitanie

Wracamy do PL bo mamy sale weselną do udekorowania no i bedziemy się zastanawiać czy zostajemy w PL czy ruszamy z powrotem do niemiec....
Jesteśmy w czarnej :dupa: z tą decyzją...

Podczytuje Was czest, oglądam maluszki, ale jakoś cięzko tak się wbić z powrotem

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 09:57   #2098
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Dzien dobry.

Eveewe myśle ze prze szwagra zazdrość przemawia. Wy Bedziecie mieć piękny domek z ogródkiem a oni Beda sie gniezdzic w bloku Chociaz mnie tez by wkurzylo takie gadanie i nie poradnosc życiowa ( branie kasy na zycie od mamy). Wiem co "mówię" bo Moj brat tez taka kalapeta życiowa (dlugo by opowiadać)

Ide na kawke... Miłego dnia
Stary 2012-01-30, 09:58   #2099
editka2022
Rozeznanie

a ja dzis wstalam zla jak osa zalozylam malej pierwszy raz hagisy czy jak tam sie to pisze nieiwem,wstaje w nocy i co ona cala mokra lozko cale mokre mala do przebrania oczywscie sie cala rozbudzila lozko do czyszczenia posciel do prania no kurr...... nikt mi niewmowi ze jakies pieluchy sa lepsze od pampersow ,one mi nigdy nie przeciekly choc byly nieraz duzo zaduze..........
editka2022 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 10:02   #2100
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
Dzien dobry.

Eveewe myśle ze prze szwagra zazdrość przemawia. Wy Bedziecie mieć piękny domek z ogródkiem a oni Beda sie gniezdzic w bloku Chociaz mnie tez by wkurzylo takie gadanie i nie poradnosc życiowa ( branie kasy na zycie od mamy). Wiem co "mówię" bo Moj brat tez taka kalapeta życiowa (dlugo by opowiadać)

Ide na kawke... Miłego dnia
Mnie tez sie zdarza pozyczyc od mamy, ale jej zawsze oddaje. A siorka nie. Na szkole tez bierze od mamy, a ja musialam sobie radzic sama. Im bardziej chodzilo o ten sklep i pomysl na interes niz sam dom. A zeby bylo smieszniej siorka tez ma dzialke, mogli sie chajtnac i wziac kredyt na budowe malego domku i tez mieszkac na swoim a nie w kamiennicy przy deptaku.

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
Napisane przez editka2022 Pokaż wiadomość
a ja dzis wstalam zla jak osa zalozylam malej pierwszy raz hagisy czy jak tam sie to pisze nieiwem,wstaje w nocy i co ona cala mokra lozko cale mokre mala do przebrania oczywscie sie cala rozbudzila lozko do czyszczenia posciel do prania no kurr...... nikt mi niewmowi ze jakies pieluchy sa lepsze od pampersow ,one mi nigdy nie przeciekly choc byly nieraz duzo zaduze..........
jesli chodzi o moja mala to czy ma Pampersy czy Dady i tak w nocy zawsze gdzies sie tak ulozy ze sie przesika. A w dzien jest ok.
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości