Styczeń, luty no i marzec... Czas przywitać się z bobasem! III-IV 2012 cz.7 - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-29, 20:48   #3721
MoniaHan
Wtajemniczenie

Dot.: Styczeń, luty no i marzec... Czas przywitać się z bobasem! III-IV 2012 cz.7

Cytat:
Napisane przez cottonpuma Pokaż wiadomość
Czyżby syndrom Kuwady?

jakby jeszcze dał swój, używany - pal sześć, ale tak to nie miałabym skrupułów, chciał dobrze, ale narzucił Ci swoją wolę i opinię, powinien zapytać!

testowałam go w sklepie! jakość podobna do tako, materiały lepsze - wyściółka bodajże z polaru, prowadzi się dobrze, świetnie amortyzuje.
Jedyne ale: gondola jako wkładka do spacerówki...

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Monia, a taki? nieco droższy, ale już chyba pełen wypas. skrętne koła, gondola...
http://allegro.pl/3w1-najnowszy-zest...063618333.html
full wypas

http://www.suwaczek.pl/cache/99ac688358.png
MoniaHan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-29, 20:52   #3722
cottonpuma
Rozeznanie

Dot.: Styczeń, luty no i marzec... Czas przywitać się z bobasem! III-IV 2012 cz.7

Cytat:
Napisane przez 88natka Pokaż wiadomość
Jejku już 44 mamuśki styczniowo lutowe się rozpakowały i tylko 30 zostało, za nie długo już u nas się dzieciaczki posypią. Ja się już nie mogę doczekać kiedy swoja dzidzię przytulę a z drugej strony się bardzo boję jak sobie z tym wszystkim poradzimy, kąpanie, przewijanie, karmienie..
mam dokładnie to samo, a to jeszcze 88dni!
Stary 2012-01-29, 20:59   #3723
desia888
Wtajemniczenie

A widze ze Anagat nas podczytuje, co u Ciebie?

Tikki rowniez dawno znami nie bylo

No i Aguska , jesli czytasz to mocno Cie caluje

Viki 28.04.2012
desia888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-29, 21:01   #3724
monika_krk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aaagga Pokaż wiadomość
to by mi odpowiadało jakbym za 3-4 tygodnie urodziła.
a mi właśnie nie bardzo bo to trochę za wcześnie, ale jutro idę do lekarza to zapytam jak to tam teraz wygląda...

Cytat:
Napisane przez Asika21 Pokaż wiadomość
A u mnie w mieście po 60 zł adaptery, w sumie niewielka różnica. A tu fotki naszych nowych nabytków
bardzo ładne łóżeczko i pościel

Cytat:
Napisane przez Asika21 Pokaż wiadomość
Na zdjęciu taki raczej spokojny róż wyszedł Bardzo ładnie Oj jak ja zazdroszczę, mi brakuje jednego pokoju dla maleństwa
mi właśnie też, teraz to nie problem, bo i tak chciałabym z dzieckiem w pokoju być, ale potem wolałabym osobno

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Pochwale,ze u nas dzis powod do swietowania
Maz dostal kontrakt na stale,wlasnie dzwonil
Przez rok mial 4 kontrakty po 3 m-ce,wczesniej rok w tej firmie przez agencje.Bardzo sie ciesze!
gartulacje dla TŻ

Cytat:
Napisane przez MoniaHan Pokaż wiadomość
zdjecia juz na mailu
nie jest taki zły, choć ja mam też taki problem, bo ja mam upatrzone rzeczy różne i różne swoje wizje i wolę sama wszystko kupować, bo boję się, że prezenty będą nietrafione wolę kaskę i kupić to co mi odpowiada

Cytat:
Napisane przez 88natka Pokaż wiadomość
Jejku już 44 mamuśki styczniowo lutowe się rozpakowały i tylko 30 zostało, za nie długo już u nas się dzieciaczki posypią. Ja się już nie mogę doczekać kiedy swoja dzidzię przytulę a z drugej strony się bardzo boję jak sobie z tym wszystkim poradzimy, kąpanie, przewijanie, karmienie..
Mnie najbardziej przeraża karmienie, czytam tamten wątek i widzę, że sporo dziewczyn ma z tym problem
monika_krk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-29, 21:34   #3725
88natka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cottonpuma Pokaż wiadomość
mam dokładnie to samo, a to jeszcze 88dni!
mi zostało o połowę mniej bo 44
Cytat:
Napisane przez monika_krk Pokaż wiadomość
a mi właśnie nie bardzo bo to trochę za wcześnie, ale jutro idę do lekarza to zapytam jak to tam teraz wygląda...

bardzo ładne łóżeczko i pościel

mi właśnie też, teraz to nie problem, bo i tak chciałabym z dzieckiem w pokoju być, ale potem wolałabym osobno

gartulacje dla TŻ

nie jest taki zły, choć ja mam też taki problem, bo ja mam upatrzone rzeczy różne i różne swoje wizje i wolę sama wszystko kupować, bo boję się, że prezenty będą nietrafione wolę kaskę i kupić to co mi odpowiada

Mnie najbardziej przeraża karmienie, czytam tamten wątek i widzę, że sporo dziewczyn ma z tym problem
ciekawe jak to będzie u nas

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Zrobiłam andruta z mlekiem skondensowanym. Właśnie wyjadam resztki toffi z puszki Nie wiem co mam dziś taka ochotę na słodkie..

niespodzianka
88natka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-29, 22:10   #3726
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

a my juz po robocie
maz mnie do sasiadki wygonil a sam z sasiadem meble skladam pozniej zadzwonil po nas aby powiedziec jak ustawic i wyszlo moim zdaniem bardzo fajnie, jutro postram sie wrzucic zdjecia, zmeczona jestem juz dziis, ogladalismy "Chłopaki nie placze" i jedlismy pizze i zaraz spac pewnie
Stary 2012-01-29, 22:10   #3727
Mravka
Zadomowienie

Dobryyy wieczór )))

Wlasnie nadaje z nowego mieszkania na jakims iPlusie,a ze 3G tu jest jakie jest to chodzi jak chodzi.

Melduje ,ze juz dzis przeniesiony został ostatni karton!!!:jup i:
Jutro smigamy z moim tatą posprzątać starą miejscówke,bo we wtorek rozliczamy sie z wlascicielem mieszkania i z mila checia ujrze kaucje

Mam straszne zaleglosci, bo widze,ze ponad 15 stron do nadrobienia...zabieram sie za odgruzowanie ale troche to pewnie potrwa.

Poki co wszędzie kartony i ogolnie walający sie pył budowy, wiec troche pracy nas czeka.

Mam nadzieje,ze u Was wszystko w porzadku i wszystkie dzielnie trzymaja sie w dwupaku.

Sciskam mocno i odezwe się jak się obrobimy troche
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski
Mravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-29, 22:27   #3728
Mała!
Zakorzenienie

Natka mi zostało równo 50 dni! dokładnie jutro pięćdziesięcio-dniówka!

a co do andruta to ja robiłam identycznego tydzień temu... u Nas idzie jak woda...bo oboje uwielbiamy masę kajmakową, teraz chodzi za mną tort bezowy ze śmietaną i owocami... zrobię może na weekend...

i dziewczyny też martwię się o karmienie... ale ostatnio najbardziej boję się o zdrowie maluszka... do puki nie usłyszę, ze jest zdrowy i go nie zobaczę to chyba mi nie minie... i samym porodem nie denerwuje się tak bardzo...ale właśnie tym...

Do tego od jakiegoś czasu swędzą mnie ręce, najbardziej ramiona ale i przedramiona też i okolice pach......teraz zaczynają też uda z przodu... a jak się kąpię to całe ciało! łydki w wannie okropnie zaczynają... nasłuchałam się o cholestazie w szpitalu i już mi się wkręca... zrobię może jutro wyniki...

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...

Edytowane przez Mała!
Czas edycji: 2012-01-29 o 22:33
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-29, 22:41   #3729
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Natka mi zostało równo 50 dni! dokładnie jutro pięćdziesięcio-dniówka!

a co do andruta to ja robiłam identycznego tydzień temu... u Nas idzie jak woda...bo oboje uwielbiamy masę kajmakową, teraz chodzi za mną tort bezowy ze śmietaną i owocami... zrobię może na weekend...

i dziewczyny też martwię się o karmienie... ale ostatnio najbardziej boję się o zdrowie maluszka... do puki nie usłyszę, ze jest zdrowy i go nie zobaczę to chyba mi nie minie... i samym porodem nie denerwuje się tak bardzo...ale właśnie tym...

Do tego od jakiegoś czasu swędzą mnie ręce, najbardziej ramiona ale i przedramiona też i okolice pach......teraz zaczynają też uda z przodu... a jak się kąpię to całe ciało! łydki w wannie okropnie zaczynają... nasłuchałam się o cholestazie w szpitalu i już mi się wkręca... zrobię może jutro wyniki...
Zrob koniecznie wyniki!
Maly wysilek a wiedziec trzeba!
Ja mam dokladnie takie same obawy, glownym moim lekie odnosnie porodu jest ze cos pojdzie nie tak i odbije sie to na dziecku, o siebie sie az tak nie martwie, przezylam raz to i drugi dam rade
Chociaz takie msylenie nic nie pomaga, wiec mala - jak zaczynasz myslec to szybko pomysl o czym innym
Uciekam spac mamuski
Dobranoc

Viki 28.04.2012
Stary 2012-01-29, 23:06   #3730
lena_mi
Zakorzenienie

Mravka gratuluję wytrwałości przy przeprowadzce, ja szczerze tego nie znoszę, a przeprowadzałam się w życiu jakieś 8 razy i z roku na rok coraz więcej rzeczy..

Mała! będzies robiła próby wątrobowe? ja też o tym myślałam, bo czasem odczuwam swędzenie ramion i mam wrażenie że mam na ramionach jakąś wysypkę - nie widac jej ale czuc pod palcami.. Myślałam już że zniknęła, ale ostatnio znowu ją wyczułam;/
Stary 2012-01-29, 23:18   #3731
Mała!
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
Mravka gratuluję wytrwałości przy przeprowadzce, ja szczerze tego nie znoszę, a przeprowadzałam się w życiu jakieś 8 razy i z roku na rok coraz więcej rzeczy..

Mała! będzies robiła próby wątrobowe? ja też o tym myślałam, bo czasem odczuwam swędzenie ramion i mam wrażenie że mam na ramionach jakąś wysypkę - nie widac jej ale czuc pod palcami.. Myślałam już że zniknęła, ale ostatnio znowu ją wyczułam;/
Tak zrobię te badania... bo mi to łazi po głowie...ja nie miałam nic na ramionach i udach ale od drapania i po drapaniu czuję pod palcami jakby potówki... ale tez ich raczej nie widać może troszkę bo podrażniam drapaniem...

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-29, 23:20   #3732
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez desia888 Pokaż wiadomość
Bardzo sie ciesze z dobrych wiadomosci!
A wiesz z waga dzieci to chyba nie zawsze tak jest, ja przytylam 30 kg adasia przenosilam 11 dni a wazyl 3650, wiec calkiem w normie!

Wiem ze dzieci mam cukrzycowych potrafia rodzic sie bardzo duze.
hehe... Sandra urodzila sie majac 4000g, 10 dni po terminie
ale co sie dziwic skoro zarowno moj brat byl duzy (4100), ja urodzilam sie w 37 tc z waga 3700, maz tez wazyl ok 4100...

Cytat:
A ja mam pytanie do Guci, albo innych dziewczyn w temacie,
pamietam ze pisalas duzo o Twoich poszukiwaniach jak najnaturalniejszych kosmetykow , slyszalas cos o kosmetykach niemieckiej firmy Logona?
Bo zastanawiam sie nad nimi dla mnie i dziecka
Logona ma dobre naturalne kosmetyki, jednak dla mnie troche za "ciezkie" i czesto niestety zdarza sie, ze jest w nich cos na co mam alergie
nie wiem jak to wyglada z kosmetykami dla dzieci...
jednak jesli chodzi o naturalnosc, to sa ok, firma jest certyfikowana
Stary 2012-01-30, 00:52   #3733
anagat
Zadomowienie

A rzadko bo rzadko, ale czasem mi sie zdarza dwie ostatnie strony podczytywać

U mnie nic nowego.. praca i praca.. plus skurcze, a od kilku dni wahania nastrojów.. Kurde właśnie się poryczałam ze złości, bo nie mogę mojej pensety znależć..grrrr..

Właśnie zaczynam 31 tydzień..

Nic tam, chyba spróbuje zasnąć.. choc szanse marne, bo trzęsę się ze złości. Ale rano wstać do pracy trzeba i zapowiada sie długi dzień w ostatnim tygodniu dwa dni pracowałam po 11 godzin, raz 8 , raz 10 i raz dyżur-część w pracy część w domu. czyli norma 50+...

Pozdrawiam Was wszystkie.
anagat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 02:23   #3734
MoniaHan
Wtajemniczenie

nie moge spacudalo mi sie zasnac na godzine ale o polnocy sie obudzilam i od poltorej godziny ze spania nici wiec zeszlam na dol. naczytalam sie przed snem o nadcisnieniu to mam za swoje. poczytam sobie ksiazke.
o anagat sie odezwala ale Zariah od dluzszego czasu sie nie odzywa.

Stary 2012-01-30, 06:39   #3735
gosia261282
Gang Iren

Dzien dobry!
Ja po nieprzespanej nocy ide zaraz do pracy
Mam nadzieje,ze zleci szybko i bezbolesnie.

Cytat:
Dziewczyny przyjechal moj brzydal...jest jeszcze brzydszy niz na zdjeciach, przestrasznie okropny,jakosc kiepska, wyglada jak polaczenie wozka inwalidzkiego z rowerem, niewygodnie mi sie wszystko wklada, wyklada itd. i co lepsze dziecko caly czas lezy w foteliku samochodowym, czyli nie ma gondoli, srednio mi sie to wydaje wygodne dla dziecka, ciagle lezaloby w takiej pozycji pochylonej, szwagier jak chce to niech sie gniewa, moze sie nauczy ze sie nie uszczesliwia kogos na sile i kupuje sie taka rzecz jak wozek w porozumieniu z nami. zaraz wrzuce zdjecia na maila. juz zaczelismy z Tz ogladac wozki w necie i ten sprzedajemy a kupic chcemy taki, tylko inny kolor: (o i sie zdziwilam, bo jest z Polski
http://www.ebay.co.uk/itm/Baby-Pram-...t_10379wt_1161
ale jeszcze poszukam czegos podobnego, tak aby sie na zywo przejechac wozkiem. juz sie tak cieszylam ze mam wszystko...a tu zostal mi wozek, cos czego najbardziej szukac mi sie nie chce, a jest takie wazne przeciez.
Tz kupil mi cisnieniomerz orion, bardzo dobry jest a cisnienie mialam 104/66

mag super ze juz masz sie lepiej

gosia hurrraaa, brawo dla meza!!
Tez myslalam o tym wozku,fajny jest tylko troche ciezki.Ale jak nie musisz nosic,to bedzie ok.Ja na pietrze mieszkam,dlatego wybralam troche lzejszy.

Cytat:
Napisane przez julliczka Pokaż wiadomość

Dziewczyny, w ogóle muszę Wam powiedzieć, że jesteście super. Mogę się tu wyżalić, wesprzecie mnie, opowiecie swoje historie i przez to mi lżej, że nie jestem sama, że mnie rozumiecie. Uwielbiam Was!
I ja przylaczam sie do tego wyznania!
I chociaz nie bylam z wami od poczatku,dolaczylam pozniej to mam nadzieje,ze bede do konca (az do watku prababcie 2065)

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
z tymi chustami to co osoba to opinia - spotkałam się też z różnymi nawet wśród rehabilitantów, lekarzy itd, dlatego sama do końca nie jestem przekonana. Poza tym obawiałabym się, że jednak nie dam rady zachustować dziecka profesjonalnie i tak by czuc się pewnie w 100%, ale jeśli ktoś ma doświadczenie i jest pewien że robi to dobrze, a do tego ufa takim metodom to czemu nie
Mi sie coraz bardziej ta chusta podoba,wykorzystalabym ja idac do sklepu po chleb,zeby wozka nie brac np.Ale jeszcze sie zastanawiam.

Cytat:
lenka to co juz szwagier pomysli kompletnie mnie nie interesuje, powinien wczesniej uzgodnic ze mna jaki wozek ja chce a jaki on chce kupic, a on wyslal i dopiero pozniej po moich prosbach przeslal mi link, wiec teraz mam to gdzies
Tez tak mysle.Bo jednak wozek to powazny zakup.Co innego jakby kupil kocyk czy pajacyk.To mozna uzyc chociaz bardzo sie nie podoba,zeby zrobic przyjmnosc.No chyba,ze byloby z nieodpowiedniego materialu.
Moja tesciowa kupowala mlodej cos ze dwa razy do roku i bylo to cos kompletnie nienadajacego sie do uzycia.Oklamywalam ja,ze mloda nosi,a ladowalo na smietniku.Bo jak sie kupuje dla dziecka malego buty za 5 zl u chinczyka,ani nie usztywnione,zrobione nie wiadomo z czego
Dlatego jak nie jestem pewna,ze z czyms trafie wole dac pieniadze,zeby ktos sam sobie kupil co mu odpowiada.

Milego dnia!
Ja za 20 min wychodze do pracy.
Stary 2012-01-30, 07:00   #3736
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Dzien dobry!
Ja po nieprzespanej nocy ide zaraz do pracy
Mam nadzieje,ze zleci szybko i bezbolesnie.

podziwiam Cie ze jeszcze do pracy chodzisz
ja wstalam z mezem o 6 bo mnie poranna zgaga dopadla dzis bede ukladac rzeczy dla maluszka w nowej szafce w koncu mam wiecej miejsca
Stary 2012-01-30, 07:13   #3737
aalegna
Wtajemniczenie

witam po weekendzie nadrobiłam już was ale dziś pewnie będe miała kolejne zaległości bo po 9 mam wizyte u okulisty a po południu szkołe rodzenia.
MoniaHan no nie dziwie ci sie że jesteś wkurzona za zakup tego wózka też bym się wściekła gdyby ktoś na siłe i bez mojej wiedzy kupił mi coś takiego
Mravka super że już po przeprowadzce jesteś, choć jeszcze troche pracy przed wami żeby się spokojnie urządzić ale dacie rade

Mi dziś w sumie udało się pospać do rana tzn do godz 6 ale pobiłam rekord z nocnym siusianiem bo dziś aż 4 razy byłam
Stary 2012-01-30, 08:07   #3738
aaagga
Raczkowanie

Cytat:
nie da sie rozlozyc tej spacerowki na prosto

podoba mi sie baby merc;
http://www.ebay.co.uk/itm/S6-pram-pu...ht_12961wt_982
monia, ja mam właśnie baby-merc Q7 deluxe (zariah mi poradziła) i jestem w miarę zadowolona bo dobrze się prowadzi i łatwo składa. Na razie więcej powiedzieć nie umiem, bo przecież testować będziemy jak Dominik będzie z nami. A przez amortyzatory na kołach, nie da się dziecka płynnie kołysać w wózku (u mnie w rodzinie często praktykowane) i dobrze bo nie będą mi synka telepać.

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PB188328.jpg (131,3 KB, 30 załadowań)

aaagga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 08:12   #3739
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aalegna Pokaż wiadomość
witam po weekendzie nadrobiłam już was ale dziś pewnie będe miała kolejne zaległości bo po 9 mam wizyte u okulisty a po południu szkołe rodzenia.
MoniaHan no nie dziwie ci sie że jesteś wkurzona za zakup tego wózka też bym się wściekła gdyby ktoś na siłe i bez mojej wiedzy kupił mi coś takiego
Mravka super że już po przeprowadzce jesteś, choć jeszcze troche pracy przed wami żeby się spokojnie urządzić ale dacie rade

Mi dziś w sumie udało się pospać do rana tzn do godz 6 ale pobiłam rekord z nocnym siusianiem bo dziś aż 4 razy byłam
ja spalam dobrze, nie liczac wypraw na siku, ale to norma, najwazniejsze zeszybko zasypiam potem!

Sr tez dzisiaj mam wieczorem, czyli bedzie troszke ruchu, fajnie!

Anagat, Gosia ja rowniez podziwiam ze pracujecie, ale tam chyba tak jest i wszyscy pracuja , ale mimo o wszystko musi juz byc ciezko!
A kiedy zaczynacie macierzynski, bo nie wiem jak u Anagat ale w UK chyba dosyc wczesniej sie zaczyna?
A co Ty Anagat z penseta chcialas o 1 w nocy kombinowac?

Gucia dziekuje za odpowiedz, mysle ze sobie cos zamowie i wyprobuje , dla Viki pewnie i tak sie nie odwaze sprobowac, chyba ze troszke pozniej ale nie tak od razu.
Ja juz nie wiem sama czego mam uzywac, jak narazie najlepsze dla mnei co znalazlam to seria balneum optiderm ,ale to tez chyba nie sa kosmetyki do stosowania non stop

Mialam dzisiaj jechac na glukoze i badania do alboratorium, ale jednak jutro.
Chyba jestem ostatnia z tym badaniem?
I ja tez lena ze wzgledu na to ze caly czas mnie skora swedzi zrobie sobie proby watrobowe jeszzce raz bo nogdy nieiwadomo, 3 tyg moglam nie miec a teraz moge miec!
Wole wykluczyc!

No i Dzien Dobry!

Viki 28.04.2012
Stary 2012-01-30, 08:33   #3740
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

zrobiłam zdjęcia "pokoju" dla dziecka trudno to nazwać pokojem bo jest to wnęka w dużym i zarazem jedynym pokoju w naszym mieszkaniu
meble ustawiły sie na styk na szczęście
z gory przepraszam za bałagan
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN5881.jpg (35,7 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN5882.jpg (24,4 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN5883.jpg (25,5 KB, 39 załadowań)
Stary 2012-01-30, 09:07   #3741
Madziara 26
Rozeznanie

Ja dziś wyspana bo mi mały dał pospać Wczoraj byliśmy na roczku chrześniaka mojego męża i objadłam sie ciasta to mały fikał aż do wieczora
Dzisiaj mam wizytę więc trzymać kciuki

Dzielić się radością to dwa razy tyle radości, dzielić się smutkiem to połowa smutku.

http://www.suwaczki.com/tickers/f2wlj48aeu99g4kn.png
Madziara 26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 09:09   #3742
iw32
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Madziara 26 Pokaż wiadomość
Ja dziś wyspana bo mi mały dał pospać Wczoraj byliśmy na roczku chrześniaka mojego męża i objadłam sie ciasta to mały fikał aż do wieczora
Trzymamy U mnie też wizyta o 18.00.
iw32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 09:15   #3743
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Zacisniete!
O ktorej masz wizyte?

Pisalyscie dziewczyny ze podczytujecie watek mamus styczniowo-lutowych wiec i ja zaczelam i nirmalnie jestem na maxa podeskcytowana
Juz nie moge sie doczekac kiedy my bedziemy zdawaly relacje z naszych porodow

Viki 28.04.2012
Stary 2012-01-30, 09:24   #3744
aaagga
Raczkowanie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez iw32 Pokaż wiadomość

aaagga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 09:30   #3745
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Rowniez zaciskam

Viki 28.04.2012
Stary 2012-01-30, 09:33   #3746
MoniaHan
Wtajemniczenie

Cytat:
monia, ja mam właśnie baby-merc Q7 deluxe (zariah mi poradziła) i jestem w miarę zadowolona bo dobrze się prowadzi i łatwo składa. Na razie więcej powiedzieć nie umiem, bo przecież testować będziemy jak Dominik będzie z nami. A przez amortyzatory na kołach, nie da się dziecka płynnie kołysać w wózku (u mnie w rodzinie często praktykowane) i dobrze bo nie będą mi synka telepać.

dzieki aaagga.dzis czuje sie srednio, mialam luke w nocy pomiedzy polnoca a 3 (nie moglam spac bo bylam jakas pobudzona i rozdygotana)wiec zeszlam na dol, weszlam na wizaz ale na naszym watku nikogo nie bylo po 1 w nocy, zmiarzylam cisnienie i poczytalam o relaksacjach w ciazy, poodpisywalam na maile po 2 w nocy i ok 3 zachcialo mi sie spac, wiec wrocilam do lozka i wstalismy przed 7.

gosia oby dzien w pracy szybko Ci minal

Cytrynka kacik maluszka prezentuje sie ladnie i przytulnie.

madziara kciuki za wizyte!!!

Edytowane przez MoniaHan
Czas edycji: 2012-01-30 o 09:34
Stary 2012-01-30, 09:33   #3747
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

Hej drogie panie

Ja wczoraj miałam "gorszy" dzień i tylko podczytywałam Dziś już lepiej choć humoru brak

Cytat:
nie moge spacudalo mi sie zasnac na godzine ale o polnocy sie obudzilam i od poltorej godziny ze spania nici wiec zeszlam na dol. naczytalam sie przed snem o nadcisnieniu to mam za swoje. poczytam sobie ksiazke.
o anagat sie odezwala ale Zariah od dluzszego czasu sie nie odzywa.
Ja też niewyspana
Zariah chyba pisała, że ma jakieś problemy z netem, no ale od początku tego wątku nie dała znaku Nie widziałam też żeby podczytywała...

Monia widziałam taki sam wózek ostatnio na ulicy! W wersji spacerowej, ale była jedna rzecz która mnie raziła: wszędzie, dosłownie wszędzie były na nim wszywki attention i tego typu jakieś ostrzeżenia. Okropnie to wyglądało Na zdjęciach, które wstawiłaś też widziałam, że są... To się da jakoś wypruć? Ogólnie jako spacerówka w teren jest ok, ale poza tym to słabo

Cytat:
i czekamy na info!

Cytat:
Mocne kciuki

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11
Córeczka Laura, ur. 22.03.12
Będziemy ślubować 31.08.13

evvcia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 09:34   #3748
iw32
Rozeznanie

Cytat:
Cytat:
Rowniez zaciskam
Dzięki dziewczyny

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Cytat:
Napisane przez evvcia_ Pokaż wiadomość
Mocne kciuki
Dzięki

A czy Zariah nie miała jakoś teraz wyprowadzać się do Polski ? Może się mylę ...

Edytowane przez iw32
Czas edycji: 2012-01-30 o 09:35
iw32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 09:40   #3749
emigra
Zakorzenienie

Dzien dobry

Maz juz dzisiaj musial do pracy... czuje sie jak bez reki normalnie .... no ale posprzatam sobie przynajmniej i poprasuje moze

Mravka, super ze juz przeniesieni jestescie, jeszcze tylko sie wypakowac, poustawiac i mozna mieszkac

Cytrynka, fajny kacik maluszka

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty my mamy jutro o 8 rano
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 09:40   #3750
lena_mi
Zakorzenienie

dzień doberek

Cytat:
Sr tez dzisiaj mam wieczorem, czyli bedzie troszke ruchu, fajnie!

Mialam dzisiaj jechac na glukoze i badania do alboratorium, ale jednak jutro.
Chyba jestem ostatnia z tym badaniem?
I ja tez lena ze wzgledu na to ze caly czas mnie skora swedzi zrobie sobie proby watrobowe jeszzce raz bo nogdy nieiwadomo, 3 tyg moglam nie miec a teraz moge miec!
Wole wykluczyc!

No i Dzien Dobry!
to i ja się dołączam do dzisiejszych mamuś które mają szkołę rodzenia

A co do cholestazy i badań to podpytam w środę mojej ginki - mam wizytę, może da mi skierowanie.

Madziara26, Iw32 trzymam kciuki za wizyty!

Edytowane przez lena_mi
Czas edycji: 2012-01-30 o 09:43
lena_mi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości