Katalogi Avonu - Strona 579 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie?
Tak 1 100,00%
Nie 0 0%
Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-12-04, 10:03   #17341
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa
Dot.: Katalogi Avonu

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
o to zdjecia
dziękuje za zdjęcia

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-04, 10:05   #17342
pAtiŚ
Zakorzenienie

drobiazg

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-04, 10:34   #17343
fofic
Raczkowanie

Cześć dziewczyny
Dawno nie pisałam, ale po prostu nie miałam nic do powiedzienia na temat kosmetyków Avonu, a nie będę tutaj off topować. Nawet nie wiem, na jakiej stronie skończyłam czytać..........
Anyway - używam teraz tej maseczki do włosów z makadamią - i jestem średnio zadowolona, bo właściwie to ona niewiele robi dla włosów - są trochę takie sianowate. No ale za cenę 4,90, to chyba nie ma co oczekiwać cudów. W każdym bądź razie nie zamówie jej więcej.
Wczoraj tez pierwszy raz umyłam się żelem pod prysznic Celebrate Me - no i jak dla mnie to pachnie identycznie, jak ten żurawinowo - pomarańczowy, niewiele tam czuć szampana No i wyszusza bardzo skórę. W porównaniu z żelem SPA Wody Islandii, to wypada fatalnie, głównie właśnie dlatego, że skóra pomimo użycia balsamu i tak jest sucha i szczypie. Po żelu SPA nie było takiego uczucia.
W związku z tym chyba też ostatni raz zamawiam cos z serii senses.
I w ogóle chciałabym już się oduzależnić od Avonu
fofic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-04, 10:45   #17344
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ulaczek Pokaż wiadomość
czyli co jak teraz złozyłam zamówienie na k01 to co opust idzie jakby złozyła w k13??

tez mam taka informację i nuie za bardzo ja rozumiem
Tak,jeśli złożyłaś zamówienie to opust poszedł na K13 i co za tym idzie na K01...ja po przeczytaniu tej wiaodmości szybko usunełam zamówienie i złożyłam dziś..i opust poszedł mi teraz na K01 i K02
paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-04, 11:09   #17345
Ulaczek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
Tak,jeśli złożyłaś zamówienie to opust poszedł na K13 i co za tym idzie na K01...ja po przeczytaniu tej wiaodmości szybko usunełam zamówienie i złożyłam dziś..i opust poszedł mi teraz na K01 i K02
ja też na wszelki wypadek usunełam i złozyłam dziś

a teraz grzecznie i cierpliwie czekam na podgląd faktury
Ulaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-04, 11:31   #17346
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Katalogi Avonu

Z kat. 01 biorę na pewno z oferty demo wodę be sensual (bo tak ją zachwalacie) jeśli jest świeżo- kwiatowa. Również się skuszę na sake i ryż z oferty demo. Być może również na anew peeling (to zależy jakie będę miała zamówienie). Kuszą nowe odcienie cieni do powiek, kusi surreal,diamentowa szminka, planet spa kup dwa w cenie jednego
Tylko czy mój portfel to wytrzyma?
sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-04, 11:46   #17347
destiny666
Wtajemniczenie

GG do destiny666

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
a o której składałaś?
około 22, a czy ma to jakieś znaczenie? Fakturka jest dalej do podglądu (czeka na zrealizowanie), nie ma jej w danych finansowych jak do jutra to się nie zmieni to chyba przedryndam do Avon'u
Stary 2006-12-04, 11:48   #17348
Ulaczek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez destiny666 Pokaż wiadomość
około 22, a czy ma to jakieś znaczenie? Fakturka jest dalej do podglądu (czeka na zrealizowanie), nie ma jej w danych finansowych jak do jutra to się nie zmieni to chyba przedryndam do Avon'u
a moje zamówienie własnie pobrali do realizacji - trzymam mocno kciuki zeby braków nie było

dam wam znac co i jak jak tylko pojawi sie fakturka
Stary 2006-12-04, 12:00   #17349
marta_md
Rozeznanie

GG do marta_md

Cytat:
Napisane przez Ulaczek Pokaż wiadomość
a moje zamówienie własnie pobrali do realizacji - trzymam mocno kciuki zeby braków nie było

dam wam znac co i jak jak tylko pojawi sie fakturka
hej
właśnie moje zamówienie z katalogu 1/2007 (I termin) zostało pobrane do realizacji
też bardzo bym chciała mieć fature bez braków
najbardziej martwię sie szkatułkami Ella Balerina
marta_md jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-04, 12:08   #17350
Omi
Raczkowanie

Ja już mam podgląd faktury i bardzo się cieszę, bo nie mam żadnych braków Na początku myślałam, że mam w brakach zestaw BST, ale jednak jest na dole rozbity na części
Omi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-04, 12:52   #17351
mirabelka_16
Przyczajenie

A którą z wód z trylogii Today Tommarow Always poleciłybyście najbardziej??
mirabelka_16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-04, 13:03   #17352
jagoda48
Raczkowanie

Arrow Dot.: Katalogi Avonu

Cytat:
ja składałam wczoraj po 21, przed chwilą pobrali mi do realizacji

Cytat:
Napisane przez marta_md Pokaż wiadomość
hej
właśnie moje zamówienie z katalogu 1/2007 (I termin) zostało pobrane do realizacji
ja również obawiam się, że szkatułek nie dostanę, ale mają być dostępne po 8 grudnia, to zawsze można w COKu dokupić

Cytat:
Napisane przez Omi Pokaż wiadomość
Ja już mam podgląd faktury i bardzo się cieszę, bo nie mam żadnych braków Na początku myślałam, że mam w brakach zestaw BST, ale jednak jest na dole rozbity na części
gratuluję, ja czekam z niecierpliwością na podgląd
jagoda48 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-04, 13:12   #17353
tangerynka
Rozeznanie

Cześć dziewczyny
Byłam dziś w COKu w Wawie na Jerozolimskich i składam relację, może komuś się przyda.
Niestety kampania 01 będzie tam dopiero od jutra więc za wiele nowości nie widziałam
Miałam nadzieję że kupię zestawy z rękawiczkami SPA bo mam zamówienie na kilka zestawów w 01 Naiwniaczka ze mnie Babka powiedziała że w tym tygodniu to raczej na pewno nie będzie czyli że pewnie w pierwszym terminie 01 też pewnie nie dostanę
Nie było również wody TTA dla niego i szkatułki.
Zabrałam ze sobą moją 3-latkę, która przetestowała dokładnie trwałość wywieszonej biżuterii
Czapeczka Ballerina jest faktycznie dość mała (tzn. płytka) chyba byłaby na moją córcię za mała. Nie mogłysmy przymierzyć, bo była przyczepiona do półki , ale szalik jej sie bardzo podobał, szkatułka i torebka z kotkiem też (ale bez obłędu w oku ). Tylko ogonek tej myszki dość trudno dziecku wyciągnąć.
Torebeczka z zestawu Be...Kissable okropna. Mała i brzydka. Moja córcia stwierdziła "ale badziewie" na cały sklep
Torebka z zestawu Alternative w katalogu wygląda lepiej, w rzeczywistości jest chyba brzydsza niż jej wcześniejszy czarny odpowiednik.
Narzutka wieczorowa dopiero jest okropna. Specjalnie się przyjrzałam bo moja mama miała na nią chęć, ale będę jej szczerze odradzać. W katalogu wygląda jakby była z tiulu, a w rzeczywistości jest z czarnej siateczki, łącznie z cekinami które są mało subtelne wygląda wstrętnie. Jestem pewna że modelka na zdjęciu w katalogu nie ma na sobie tej narzutki która jest w sprzedarzy.
Torebka Gwen jest śliczna. Wprawdzie czerwona miała ułamany zatrzask - jak im nie wstyd pokazywać takie uszkodzone przedmioty Raczej to nie zachęca do zakupu. Mam nadzieję, że to z powodu, że babeczki się nad nią znęcały z powodu jej urody. Prawdopodobnie Mikołaj mi przyniesie taką torebeczkę..... Jeden minus - te kieszonki zapinają się na rzepy Doprawdy, przy takiej cenie, mogli się wysilić na zatrzaski.
Perfumy w kompakcie TTA są maleńkie Myślałam, że one są wielkości puderniczki, a mają chyba 5x5 cm, a grubości nawet 1 cm nie mają, chyba pół . Mam je w brakach i chyba z nich zrezygnuję. Myślałam ze to będzie fajny duperel na prezent, ale takie maleństwo to chyba głupio dawać Za tą cenę można kupić coś fajniejszego.
Linery CT są całkiem całkiem szczególnie kolor Copper jest ładny. Kałamarzyk jak w Perfect Wear i takiż aplikator który bardzo sobie chwalę. Na pewno nie będą takie trwałe jak ten PW ale wyglądają na prawdę ślicznie.
Pędzel z CT wygląda bardzo porządnie i chyba go sobie kupię, chociaż liczyłam na to ze jest bardziej czerwony (przynajmniej tak w katalogu wygląda) a jest bardzo różowy. Poza tym jest gęsty i miękki
Ktoś wcześniej zastanawiał się nad Extraordinary z brokatem Wydaje mi się, że ona się zupełnie nie opłaca. Dopiero w COKu zauważyłam ze ona ma pojemność 30 ml. W dodatku z brokatem jest woda toaletowa, a oryginalna jest perfumowana. Ten brokat to pic na wodę fotomontaż. Psiknęłam sobie na rękę i nic specjalnego nie wyleciało
Bombki są śliczne. Tylko ta cena
Ale się rozpisałam.
tangerynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-04, 13:20   #17354
littledevil
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mirabelka_16 Pokaż wiadomość
na zimę zdecydowanie tommorow, a na lato always
littledevil jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-04, 13:26   #17355
dori19851
Raczkowanie

Kobitki mam pytanie odnośnie zakupów w COK-u. Powiedzcie mi czy aby zrobić zakupy w COK-u muszę chociaz jedne reguralne zamówienie zrobić z dostawa do domu? Chciałam zrobić zakupy w Cok-u z kat.01 i nie robić żadnego zamówienia do domu. Czy wtedy dostanę szlafroczek w COK-u, a jak nie dostanę to dostane wraz z regularnym zamówieniem z kat 02. czy przepadnie?
Czy moge dokupić w COK moje braki, ale jak mam to powiedziec, zę dokupuje braki i żeby mi nie przysyłali wraz z następnym zamówieniem, czy musze do Avonu zadzwonić zeby mi anulowli braki bo Cok tego typu spraw nie załatwia.
Czy orjentuje sie ktoś czy w Cok w bydgoszczy sa rękawiczki, które powinny byc dodawane kuracji, czy są perełki rozświetlajace i atomizery ( bo to są moje braki ).
i jeszcze jedno, orientuje sie ktoś kiedy asiuchna bedzie miała kat 03, wiem, ze ktoś tu pisał kiedy, ale nie mogę tego znaleść, a juz straciłam rachubę. Wszystko przed tymi świetami takie pomieszane te zamówienia inaczej dostawy paczek inaczej.
diekuje z góry
dori19851 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-04, 14:03   #17356
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mirabelka_16 Pokaż wiadomość
Ja mam smaka na always Slicznie pachnie

Cytat:
Napisane przez tangerynka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Byłam dziś w COKu w Wawie na Jerozolimskich i składam relację, może komuś się przyda.
Niestety kampania 01 będzie tam dopiero od jutra więc za wiele nowości nie widziałam
Miałam nadzieję że kupię zestawy z rękawiczkami SPA bo mam zamówienie na kilka zestawów w 01 Naiwniaczka ze mnie Babka powiedziała że w tym tygodniu to raczej na pewno nie będzie czyli że pewnie w pierwszym terminie 01 też pewnie nie dostanę
Nie było również wody TTA dla niego i szkatułki.
Zabrałam ze sobą moją 3-latkę, która przetestowała dokładnie trwałość wywieszonej biżuterii
Czapeczka Ballerina jest faktycznie dość mała (tzn. płytka) chyba byłaby na moją córcię za mała. Nie mogłysmy przymierzyć, bo była przyczepiona do półki , ale szalik jej sie bardzo podobał, szkatułka i torebka z kotkiem też (ale bez obłędu w oku ). Tylko ogonek tej myszki dość trudno dziecku wyciągnąć.
Torebeczka z zestawu Be...Kissable okropna. Mała i brzydka. Moja córcia stwierdziła "ale badziewie" na cały sklep
Torebka z zestawu Alternative w katalogu wygląda lepiej, w rzeczywistości jest chyba brzydsza niż jej wcześniejszy czarny odpowiednik.
Narzutka wieczorowa dopiero jest okropna. Specjalnie się przyjrzałam bo moja mama miała na nią chęć, ale będę jej szczerze odradzać. W katalogu wygląda jakby była z tiulu, a w rzeczywistości jest z czarnej siateczki, łącznie z cekinami które są mało subtelne wygląda wstrętnie. Jestem pewna że modelka na zdjęciu w katalogu nie ma na sobie tej narzutki która jest w sprzedarzy.
Torebka Gwen jest śliczna. Wprawdzie czerwona miała ułamany zatrzask - jak im nie wstyd pokazywać takie uszkodzone przedmioty Raczej to nie zachęca do zakupu. Mam nadzieję, że to z powodu, że babeczki się nad nią znęcały z powodu jej urody. Prawdopodobnie Mikołaj mi przyniesie taką torebeczkę..... Jeden minus - te kieszonki zapinają się na rzepy Doprawdy, przy takiej cenie, mogli się wysilić na zatrzaski.
Perfumy w kompakcie TTA są maleńkie Myślałam, że one są wielkości puderniczki, a mają chyba 5x5 cm, a grubości nawet 1 cm nie mają, chyba pół . Mam je w brakach i chyba z nich zrezygnuję. Myślałam ze to będzie fajny duperel na prezent, ale takie maleństwo to chyba głupio dawać Za tą cenę można kupić coś fajniejszego.
Linery CT są całkiem całkiem szczególnie kolor Copper jest ładny. Kałamarzyk jak w Perfect Wear i takiż aplikator który bardzo sobie chwalę. Na pewno nie będą takie trwałe jak ten PW ale wyglądają na prawdę ślicznie.
Pędzel z CT wygląda bardzo porządnie i chyba go sobie kupię, chociaż liczyłam na to ze jest bardziej czerwony (przynajmniej tak w katalogu wygląda) a jest bardzo różowy. Poza tym jest gęsty i miękki
Ktoś wcześniej zastanawiał się nad Extraordinary z brokatem Wydaje mi się, że ona się zupełnie nie opłaca. Dopiero w COKu zauważyłam ze ona ma pojemność 30 ml. W dodatku z brokatem jest woda toaletowa, a oryginalna jest perfumowana. Ten brokat to pic na wodę fotomontaż. Psiknęłam sobie na rękę i nic specjalnego nie wyleciało
Bombki są śliczne. Tylko ta cena
Ale się rozpisałam.
Ostatnio miałam przyjemnośc widziec ta torebke, która dodaja do zestawu Anew i powiem, że to takie małe i tandentne cos. Chyba cięzko tam zmieścić cokolwiek poza paczja chusteczek higienicznych. Poza tym materiał na niej się świeci bardzo nieładnie.

Ja tez mam smaka na torebkę Gwen.

Pozdrawiam
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-04, 14:06   #17357
tangerynka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dori19851 Pokaż wiadomość
Kobitki mam pytanie odnośnie zakupów w COK-u. Powiedzcie mi czy aby zrobić zakupy w COK-u muszę chociaz jedne reguralne zamówienie zrobić z dostawa do domu? Chciałam zrobić zakupy w Cok-u z kat.01 i nie robić żadnego zamówienia do domu. Czy wtedy dostanę szlafroczek w COK-u, a jak nie dostanę to dostane wraz z regularnym zamówieniem z kat 02. czy przepadnie?
Jeśli w poprzednim katalogu miałaś zamówienia na przynajmniej 150 zł to możesz kupować bez opłaty dodatkowej 10zł. (a chyba miałaś skoro łapiesz się na szlafroczek) W COKu na pewno go nie dostaniesz, ale czy Ci przepadnie to nie wiem.
Cytat:
Napisane przez dori19851 Pokaż wiadomość
Czy moge dokupić w COK moje braki, ale jak mam to powiedziec, zę dokupuje braki i żeby mi nie przysyłali wraz z następnym zamówieniem, czy musze do Avonu zadzwonić zeby mi anulowli braki bo Cok tego typu spraw nie załatwia.
Kiedyś tego COK nie załatwiał, ale zawsze warto spytać, może coś się zmieniło i mogą Ci wykreślić. Jeśli nie to dzwonisz do nich i Ci wykreślają. Problem żaden
Na Twoje pozostałe pytania niestety nie znam odpowiedzi
Stary 2006-12-04, 14:22   #17358
destiny666
Wtajemniczenie

GG do destiny666

Teraz nie mam zamówienia w edycji ani w fakturkach
Stary 2006-12-04, 14:26   #17359
marta_md
Rozeznanie

GG do marta_md

Cytat:
Teraz nie mam zamówieniaw edycji ani w fakturkach
to zostało pobrane do realizacji
moje też ma taki status i czekam na faturę
marta_md jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-04, 14:32   #17360
fofic
Raczkowanie

Ha, ha na torebkę Gwen też miałam "smaka", ale nie wiedziałam, jaki kolor wybrać, i w końcu żadnej nie zamówiłam. A tu prosze - opis, ze ładna.
No ale dumna jestem ze swojej powściągliwości, bo torebek mam "od groma", i kolejna naprawdę nie jest mi potrzebna. A że śliczna ? No trudno.

A jakiej ona jest mniej więcej wielkości ? Tzn. tak subiektywnie patrząc, coś więcej niż paczka chusteczek się zmieści ??
fofic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-04, 14:35   #17361
jagoda48
Raczkowanie

Arrow Dot.: Katalogi Avonu

Cytat:
Jeśli w poprzednim katalogu miałaś zamówienia na przynajmniej 150 zł to możesz kupować bez opłaty dodatkowej 10zł. (a chyba miałaś skoro łapiesz się na szlafroczek) W COKu na pewno go nie dostaniesz, ale czy Ci przepadnie to nie wiem.
Kiedyś tego COK nie załatwiał, ale zawsze warto spytać, może coś się zmieniło i mogą Ci wykreślić. Jeśli nie to dzwonisz do nich i Ci wykreślają. Problem żaden
Na Twoje pozostałe pytania niestety nie znam odpowiedzi
w COKu można bez problemu poprosić o wykreślenie czegoś z faktury
ja zawsze tak robię, jak uda mi się dokupić

Cytat:
Teraz nie mam zamówieniaw edycji ani w fakturkach
masz zamówienie na pewno w historii zamówień, tylko musisz zmienić zakres do katalogu 01 ja też właśnie przed chwilą porządnie się wystraszyłam, że zniknęło mi zamówienie, a wystarczyło zmienić tylko zakres w historii zamówień
jagoda48 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-04, 14:43   #17362
destiny666
Wtajemniczenie

GG do destiny666

Cytat:
Cytat:
Napisane przez jagoda48 Pokaż wiadomość
masz zamówienie na pewno w historii zamówień, tylko musisz zmienić zakres do katalogu 01 ja też właśnie przed chwilą porządnie się wystraszyłam, że zniknęło mi zamówienie, a wystarczyło zmienić tylko zakres w historii zamówień

Dzięki dziewczyny chyba by mnie coś z nerwów zeżarło gdyby nie Wy
Patrzyłam i faktycznie, po małej zmiance w opcjach historii zamówień jest tam fakturka pobrana do realizacji
Stary 2006-12-04, 14:51   #17363
Ulaczek
Rozeznanie

Cytat:
ja tez czekam na fakturę juz od rana i nie mogę się doczekac

mam nadzieję, że przed 16 zdążą....
Stary 2006-12-04, 15:17   #17364
tangerynka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez fofic Pokaż wiadomość
Ha, ha na torebkę Gwen też miałam "smaka", ale nie wiedziałam, jaki kolor wybrać, i w końcu żadnej nie zamówiłam. A tu prosze - opis, ze ładna.
No ale dumna jestem ze swojej powściągliwości, bo torebek mam "od groma", i kolejna naprawdę nie jest mi potrzebna. A że śliczna ? No trudno.

A jakiej ona jest mniej więcej wielkości ? Tzn. tak subiektywnie patrząc, coś więcej niż paczka chusteczek się zmieści ??
Subiektywnie to znacznie więcej
Stary 2006-12-04, 15:31   #17365
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

Cytat:
Jak to? Ja miałam zamówienie z K13 na ok 550zł i składałam na drugi termin K13 (ale upust przechodził już na K01) i została mi doliczona opłata 10 zł za realizację małego zamówienia Bo zamówienie było na 130 zł A to chyba tak samo jest z zakupami w COK-u? Może mnie ktoś uświadomić?
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-04, 15:34   #17366
Mysia=)
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
niestety coraz wiecej jest konsultantek i ciezko ja co prawda mialam jedna taka co robila co katalog za 200zl ale teraz nie mam jak do niej dojezdzac ja na poczatku dawalam duzo probek i jakies upusty pozatym u mnie n roku bylo nas malo wiec mialam klientki ale ciezko jest u mnie w miescie jest ciezko bo mam malo i gdyby nie studia to bym miala bardzo malo
ja daje upusty i probki i oferuje czasami demo i mowie szczerze ze cos jest dobre lub zle i za to tez cenily mnie ale kwestia kilentek otoczenia a ze coraz wiecej konusltantek to tym starym jest gorzej ....
Majula, a który jesteś okręg??

Ja jeszcze nie złożyłam swojego zamówienia z 1/2007. Mam termin do 15 (I ). Ja okręg 205. Na szlafrok sie nie załapie bo miałam tylko żel peelingujący, ale tak śmierdział, że moja mama go dostanie.

Mam jeszcze takie pytanko: co sądzicie o żelu: Piaski Arizony, Wody Islandii, ( i jeszcze z tych starych: Oddech Amazoni i te Spokojne Wody cze jak to tam było?? ).
Mysia=) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-04, 15:37   #17367
tangerynka
Rozeznanie

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3198264]Jak to? Ja miałam zamówienie z K13 na ok 550zł i składałam na drugi termin K13 (ale upust przechodził już na K01) i została mi doliczona opłata 10 zł za realizację małego zamówienia Bo zamówienie było na 130 zł A to chyba tak samo jest z zakupami w COK-u? Może mnie ktoś uświadomić?[/QUOTE]
Teraz jest inaczej. Przekopiowałam ze strony Avonu:
Zasady sprzedaży w COK

Zakupy bez opłaty 10PLN!

Jeżeli w bieżącej lub poprzedniej kampanii* suma twoich zamówień była większa lub równa 150 PLN w cenach katalogowych możesz dokonywać zakupów w Centrach bez naliczania 10PLN opłaty kosztów realizacji małego zamówienia (KRMZ). Liczba transakcji jest nieograniczona!

O szczegóły promocji pytaj pracowników Centrum Obsługi Konsultantek.

*w formie dostawy do domu lub na odbiór własny, oraz zakupów w sklepie
Stary 2006-12-04, 15:39   #17368
Scarlet23
Zadomowienie

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3198264]Jak to? Ja miałam zamówienie z K13 na ok 550zł i składałam na drugi termin K13 (ale upust przechodził już na K01) i została mi doliczona opłata 10 zł za realizację małego zamówienia Bo zamówienie było na 130 zł A to chyba tak samo jest z zakupami w COK-u? Może mnie ktoś uświadomić?[/quote]
Hej
Po pierwsze raz miałam taką sytuacje jak ty ze zaówiłam mała paczke bo nie wiedziałam o tych terminach jak zpbaczyłym fakture to zadzwoniłąm do nic też mi brakowało 20zł i pozwolili mi domówić i w nasteponej paczce odliczyli mi te 10zł i dodali domówione produkty
Po drugie w cok jest teraz tak że jak masz 150zł w tej lub poprzedniej kampani to możesz kupować dowolną ilość razy za dowolną kwotę zamówinie nie musi mieć tych 50zł (jak w małej paczce ) tylko np moża kupowac za mniejsze kwoty.Często dokupuję w cok np nawet po jednej rzeczy i nigdy nic nie płąciłam.
Scarlet23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-04, 15:41   #17369
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
hej
Hmm..ja tą szkatułke mam zafakturowaną a Fv miałam wystawioną w sobote, podobnie z kpl szalik i czapeczka
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-04, 15:49   #17370
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Scarlet23 Pokaż wiadomość
Hej
Po pierwsze raz miałam taką sytuacje jak ty ze zaówiłam mała paczke bo nie wiedziałam o tych terminach jak zpbaczyłym fakture to zadzwoniłąm do nic też mi brakowało 20zł i pozwolili mi domówić i w nasteponej paczce odliczyli mi te 10zł i dodali domówione produkty
Po drugie w cok jest teraz tak że jak masz 150zł w tej lub poprzedniej kampani to możesz kupować dowolną ilość razy za dowolną kwotę zamówinie nie musi mieć tych 50zł (jak w małej paczce ) tylko np moża kupowac za mniejsze kwoty.Często dokupuję w cok np nawet po jednej rzeczy i nigdy nic nie płąciłam.
U mnie już chyba za późno, bo dzisiaj miałam dostawe paczki (ale odbieram razem z tą z K01)
Dzięki za wytłumaczenie z tym COK-iem
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości