|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#17341 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Katalogi Avonu
|
|
|
|
#17342 |
|
Zakorzenienie
|
drobiazg
|
#17343 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
Dawno nie pisałam, ale po prostu nie miałam nic do powiedzienia na temat kosmetyków Avonu, a nie będę tutaj off topować. Nawet nie wiem, na jakiej stronie skończyłam czytać.......... Anyway - używam teraz tej maseczki do włosów z makadamią - i jestem średnio zadowolona, bo właściwie to ona niewiele robi dla włosów - są trochę takie sianowate. No ale za cenę 4,90, to chyba nie ma co oczekiwać cudów. W każdym bądź razie nie zamówie jej więcej. Wczoraj tez pierwszy raz umyłam się żelem pod prysznic Celebrate Me - no i jak dla mnie to pachnie identycznie, jak ten żurawinowo - pomarańczowy, niewiele tam czuć szampana No i wyszusza bardzo skórę. W porównaniu z żelem SPA Wody Islandii, to wypada fatalnie, głównie właśnie dlatego, że skóra pomimo użycia balsamu i tak jest sucha i szczypie. Po żelu SPA nie było takiego uczucia.W związku z tym chyba też ostatni raz zamawiam cos z serii senses. I w ogóle chciałabym już się oduzależnić od Avonu |
|
|
|
#17344 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#17345 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a teraz grzecznie i cierpliwie czekam na podgląd faktury |
|
|
|
|
#17346 |
|
Zadomowienie
|
Z kat. 01 biorę na pewno z oferty demo wodę be sensual (bo tak ją zachwalacie) jeśli jest świeżo- kwiatowa. Również się skuszę na sake i ryż z oferty demo. Być może również na anew peeling (to zależy jakie będę miała zamówienie). Kuszą nowe odcienie cieni do powiek, kusi surreal,diamentowa szminka, planet spa kup dwa w cenie jednego
![]() Tylko czy mój portfel to wytrzyma? |
|
|
|
#17347 |
|
Wtajemniczenie
|
około 22, a czy ma to jakieś znaczenie? Fakturka jest dalej do podglądu (czeka na zrealizowanie), nie ma jej w danych finansowych
jak do jutra to się nie zmieni to chyba przedryndam do Avon'u
|
|
#17348 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dam wam znac co i jak jak tylko pojawi sie fakturka |
|
|
|
|
#17349 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
właśnie moje zamówienie z katalogu 1/2007 (I termin) zostało pobrane do realizacji też bardzo bym chciała mieć fature bez braków najbardziej martwię sie szkatułkami Ella Balerina
|
|
|
|
|
#17350 |
|
Raczkowanie
|
Ja już mam podgląd faktury i bardzo się cieszę, bo nie mam żadnych braków
Na początku myślałam, że mam w brakach zestaw BST, ale jednak jest na dole rozbity na części
|
|
|
|
#17351 |
|
Przyczajenie
|
A którą z wód z trylogii Today Tommarow Always poleciłybyście najbardziej??
|
|
|
|
#17352 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#17353 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Byłam dziś w COKu w Wawie na Jerozolimskich i składam relację, może komuś się przyda. Niestety kampania 01 będzie tam dopiero od jutra więc za wiele nowości nie widziałam ![]() Miałam nadzieję że kupię zestawy z rękawiczkami SPA bo mam zamówienie na kilka zestawów w 01 Naiwniaczka ze mnie Babka powiedziała że w tym tygodniu to raczej na pewno nie będzie czyli że pewnie w pierwszym terminie 01 też pewnie nie dostanę ![]() Nie było również wody TTA dla niego i szkatułki.Zabrałam ze sobą moją 3-latkę, która przetestowała dokładnie trwałość wywieszonej biżuterii ![]() Czapeczka Ballerina jest faktycznie dość mała (tzn. płytka) chyba byłaby na moją córcię za mała. Nie mogłysmy przymierzyć, bo była przyczepiona do półki , ale szalik jej sie bardzo podobał, szkatułka i torebka z kotkiem też (ale bez obłędu w oku ). Tylko ogonek tej myszki dość trudno dziecku wyciągnąć.Torebeczka z zestawu Be...Kissable okropna. Mała i brzydka. Moja córcia stwierdziła "ale badziewie" na cały sklep ![]() Torebka z zestawu Alternative w katalogu wygląda lepiej, w rzeczywistości jest chyba brzydsza niż jej wcześniejszy czarny odpowiednik. Narzutka wieczorowa dopiero jest okropna. Specjalnie się przyjrzałam bo moja mama miała na nią chęć, ale będę jej szczerze odradzać. W katalogu wygląda jakby była z tiulu, a w rzeczywistości jest z czarnej siateczki, łącznie z cekinami które są mało subtelne wygląda wstrętnie. Jestem pewna że modelka na zdjęciu w katalogu nie ma na sobie tej narzutki która jest w sprzedarzy. ![]() Torebka Gwen jest śliczna. - jak im nie wstyd pokazywać takie uszkodzone przedmioty Raczej to nie zachęca do zakupu. Mam nadzieję, że to z powodu, że babeczki się nad nią znęcały z powodu jej urody. Prawdopodobnie Mikołaj mi przyniesie taką torebeczkę..... Jeden minus - te kieszonki zapinają się na rzepy Doprawdy, przy takiej cenie, mogli się wysilić na zatrzaski. ![]() Perfumy w kompakcie TTA są maleńkie Myślałam, że one są wielkości puderniczki, a mają chyba 5x5 cm, a grubości nawet 1 cm nie mają, chyba pół . Mam je w brakach i chyba z nich zrezygnuję. Myślałam ze to będzie fajny duperel na prezent, ale takie maleństwo to chyba głupio dawać Za tą cenę można kupić coś fajniejszego.Linery CT są całkiem całkiem szczególnie kolor Copper jest ładny. Kałamarzyk jak w Perfect Wear i takiż aplikator który bardzo sobie chwalę. Na pewno nie będą takie trwałe jak ten PW ale wyglądają na prawdę ślicznie.Pędzel z CT wygląda bardzo porządnie i chyba go sobie kupię, chociaż liczyłam na to ze jest bardziej czerwony (przynajmniej tak w katalogu wygląda) a jest bardzo różowy. Poza tym jest gęsty i miękki ![]() Ktoś wcześniej zastanawiał się nad Extraordinary z brokatem Wydaje mi się, że ona się zupełnie nie opłaca. Dopiero w COKu zauważyłam ze ona ma pojemność 30 ml. W dodatku z brokatem jest woda toaletowa, a oryginalna jest perfumowana. Ten brokat to pic na wodę fotomontaż. Psiknęłam sobie na rękę i nic specjalnego nie wyleciało ![]() Bombki są śliczne. Tylko ta cena ![]() Ale się rozpisałam.
|
|
|
|
#17354 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#17355 |
|
Raczkowanie
|
Kobitki mam pytanie odnośnie zakupów w COK-u. Powiedzcie mi czy aby zrobić zakupy w COK-u muszę chociaz jedne reguralne zamówienie zrobić z dostawa do domu? Chciałam zrobić zakupy w Cok-u z kat.01 i nie robić żadnego zamówienia do domu. Czy wtedy dostanę szlafroczek w COK-u, a jak nie dostanę to dostane wraz z regularnym zamówieniem z kat 02. czy przepadnie?
Czy moge dokupić w COK moje braki, ale jak mam to powiedziec, zę dokupuje braki i żeby mi nie przysyłali wraz z następnym zamówieniem, czy musze do Avonu zadzwonić zeby mi anulowli braki bo Cok tego typu spraw nie załatwia. Czy orjentuje sie ktoś czy w Cok w bydgoszczy sa rękawiczki, które powinny byc dodawane kuracji, czy są perełki rozświetlajace i atomizery ( bo to są moje braki ). i jeszcze jedno, orientuje sie ktoś kiedy asiuchna bedzie miała kat 03, wiem, ze ktoś tu pisał kiedy, ale nie mogę tego znaleść, a juz straciłam rachubę. Wszystko przed tymi świetami takie pomieszane te zamówienia inaczej dostawy paczek inaczej. diekuje z góry |
|
|
|
#17356 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Slicznie pachnie![]() Cytat:
Ja tez mam smaka na torebkę Gwen. Pozdrawiam
|
||
|
|
|
#17357 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Na Twoje pozostałe pytania niestety nie znam odpowiedzi
|
||
|
|
|
#17358 |
|
Wtajemniczenie
|
Teraz nie mam zamówienia w edycji ani w fakturkach
|
|
#17359 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#17360 |
|
Raczkowanie
|
Ha, ha na torebkę Gwen też miałam "smaka", ale nie wiedziałam, jaki kolor wybrać, i w końcu żadnej nie zamówiłam. A tu prosze - opis, ze ładna.
No ale dumna jestem ze swojej powściągliwości, bo torebek mam "od groma", i kolejna naprawdę nie jest mi potrzebna. A że śliczna ? No trudno. A jakiej ona jest mniej więcej wielkości ? Tzn. tak subiektywnie patrząc, coś więcej niż paczka chusteczek się zmieści ?? |
|
|
|
#17361 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja zawsze tak robię, jak uda mi się dokupić masz zamówienie na pewno w historii zamówień, tylko musisz zmienić zakres do katalogu 01
|
|
#17362 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Dzięki dziewczyny ![]() Patrzyłam i faktycznie, po małej zmiance w opcjach historii zamówień jest tam fakturka pobrana do realizacji
|
|
|
#17363 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#17364 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#17365 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A to chyba tak samo jest z zakupami w COK-u? Może mnie ktoś uświadomić?
|
|
|
|
|
#17366 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja jeszcze nie złożyłam swojego zamówienia z 1/2007. Mam termin do 15 (I ). Ja okręg 205. Na szlafrok sie nie załapie bo miałam tylko żel peelingujący, ale tak śmierdział, że moja mama go dostanie. Mam jeszcze takie pytanko: co sądzicie o żelu: Piaski Arizony, Wody Islandii, ( i jeszcze z tych starych: Oddech Amazoni i te Spokojne Wody cze jak to tam było?? ). |
|
|
|
|
#17367 |
|
Rozeznanie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3198264]Jak to? Ja miałam zamówienie z K13 na ok 550zł i składałam na drugi termin K13 (ale upust przechodził już na K01) i została mi doliczona opłata 10 zł za realizację małego zamówienia
A to chyba tak samo jest z zakupami w COK-u? Może mnie ktoś uświadomić?[/QUOTE]Teraz jest inaczej. Przekopiowałam ze strony Avonu: Zasady sprzedaży w COK Zakupy bez opłaty 10PLN! Jeżeli w bieżącej lub poprzedniej kampanii* suma twoich zamówień była większa lub równa 150 PLN w cenach katalogowych możesz dokonywać zakupów w Centrach bez naliczania 10PLN opłaty kosztów realizacji małego zamówienia (KRMZ). Liczba transakcji jest nieograniczona! O szczegóły promocji pytaj pracowników Centrum Obsługi Konsultantek. *w formie dostawy do domu lub na odbiór własny, oraz zakupów w sklepie |
|
|
|
#17368 |
|
Zadomowienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3198264]Jak to? Ja miałam zamówienie z K13 na ok 550zł i składałam na drugi termin K13 (ale upust przechodził już na K01) i została mi doliczona opłata 10 zł za realizację małego zamówienia
A to chyba tak samo jest z zakupami w COK-u? Może mnie ktoś uświadomić?[/quote]Hej ![]() Po pierwsze raz miałam taką sytuacje jak ty ze zaówiłam mała paczke bo nie wiedziałam o tych terminach jak zpbaczyłym fakture to zadzwoniłąm do nic też mi brakowało 20zł i pozwolili mi domówić i w nasteponej paczce odliczyli mi te 10zł i dodali domówione produkty ![]() Po drugie w cok jest teraz tak że jak masz 150zł w tej lub poprzedniej kampani to możesz kupować dowolną ilość razy za dowolną kwotę zamówinie nie musi mieć tych 50zł (jak w małej paczce ) tylko np moża kupowac za mniejsze kwoty.Często dokupuję w cok np nawet po jednej rzeczy i nigdy nic nie płąciłam.
|
#17369 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm..ja tą szkatułke mam zafakturowaną a Fv miałam wystawioną w sobote, podobnie z kpl szalik i czapeczka
|
|
|
|
#17370 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
(ale odbieram razem z tą z K01) Dzięki za wytłumaczenie z tym COK-iem |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.

No i wyszusza bardzo skórę. W porównaniu z żelem SPA Wody Islandii, to wypada fatalnie, głównie właśnie dlatego, że skóra pomimo użycia balsamu i tak jest sucha i szczypie. Po żelu SPA nie było takiego uczucia.
jak do jutra to się nie zmieni to chyba przedryndam do Avon'u

). Tylko ogonek tej myszki dość trudno dziecku wyciągnąć.
Raczej to nie zachęca do zakupu. Mam nadzieję, że to z powodu, że babeczki się nad nią znęcały z powodu jej urody.