Oleje i olejki do włosów - część IV - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-31, 19:23   #4591
izus_86
Zakorzenienie

Dot.: Oleje i olejki do włosów - część IV

Cytat:
Napisane przez Czarna Orchidea Pokaż wiadomość
izus a coz Ty mowisz? przeciez i to dabur i to dabur a ja zamawialam ja w grudniu rok temu i w opisie aukcji byla taka jak Twoja. a Ty kiedy zamawialas?
Zamawiałam w grudniu, jakoś na początku. Na Allegro, ale od Dessis, którzy raczej mają dobrą opinię
Mój skład jest taki: Light liquid paraffin, RBD Canola Oil, RBD Palmolein Oil, Perfume, Amla Extract, TBHQ, C.I.47000, C.I.61565, C.I.26100

No i moje opakowanie wygląda inaczej od Twojego
http://allegro.pl/olej-do-wlosy-dabu...076875128.html
1.04.12 - Seboradin
12.04.12 - Eclipta

11.01.12 - kwasy i naturalna pielęgnacja twarzy

Moje włosy
izus_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 19:27   #4592
vyenna
Zadomowienie

Ja dzisiaj będę miała debiut oliwy z oliwek.
Zastanawiam się, czy też ją zmieszać z lnianym i czy nakładać pod to jakąś odżywkę z aloesem - ale isana mi się kończy i mam tylko taką zwykłą 'na rozdwojone końcówki', żółtą, gliss kura - czyli nie wiem czy to najlepszy pomysł, a chcę zostawić na całą noc...
vyenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 19:30   #4593
izus_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vyenna Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj będę miała debiut oliwy z oliwek.
Zastanawiam się, czy też ją zmieszać z lnianym i czy nakładać pod to jakąś odżywkę z aloesem - ale isana mi się kończy i mam tylko taką zwykłą 'na rozdwojone końcówki', żółtą, gliss kura - czyli nie wiem czy to najlepszy pomysł, a chcę zostawić na całą noc...
Ja bym tej Gliss Kura nie dawała pod olej, pewnie ma sporo silikonów, które utrudnią dostęp olejowi
1.04.12 - Seboradin
12.04.12 - Eclipta

Moje włosy
Stary 2012-01-31, 19:33   #4594
vyenna
Zadomowienie

No to chyba sobie daruję. Wczoraj właśnie nałożyłam gliss kura pod olej, na godzinkę co prawda, ale efekt nie był taki ładny jak poprzednio z isaną.
Wykończę isanę, a gliss kura położę na koniec, na odwrót, może będzie dobrze ;D
Stary 2012-01-31, 19:36   #4595
zanciapp
Zadomowienie

hej
ładnie się witam i przechodzę do rzeczy
piszę do was bo zaczynam dopiero z olejowaniem włosów
narazie na początek zakupiłam olejek z Alterry, ten pomarańczowy.
no ale mam pare pytań..
w związku ze stosowaniem- ja kładę olejek na noc, zawijam ręcznik na głowie i rano zmywam dobrze robię?
no i drugie pytanie. czytałam trochę o olejkach i ich właściwościach. mnie zależy żeby szybciej rosły. jaki olejek będzie najlepszy jeśli właśnie na takim działaniu mi zależy?
i jaki jest najlepszy żeby włosy się nie puszyły- bo to też u mnie częsty problem..
to tak na szybko pytania
jak tylko znajduje czas to podczytuje wątek i się douczam, także nie krzyczcie, że pytam
z góry dziękuję za odpowiedzi

Edytowane przez zanciapp
Czas edycji: 2012-01-31 o 19:38
zanciapp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 19:41   #4596
Karen15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zanciapp Pokaż wiadomość
hej
ładnie się witam i przechodzę do rzeczy
piszę do was bo zaczynam dopiero z olejowaniem włosów
narazie na początek zakupiłam olejek z Alterry, ten pomarańczowy.
no ale mam pare pytań..
w związku ze stosowaniem- ja kładę olejek na noc, zawijam ręcznik na głowie i rano zmywam dobrze robię?
no i drugie pytanie. czytałam trochę o olejkach i ich właściwościach. mnie zależy żeby szybciej rosły. jaki olejek będzie najlepszy jeśli właśnie na takim działaniu mi zależy?
i jaki jest najlepszy żeby włosy się nie puszyły- bo to też u mnie częsty problem..
to tak na szybko pytania
jak tylko znajduje czas to podczytuje wątek i się douczam, także nie krzyczcie, że pytam
z góry dziękuję za odpowiedzi

Na porost Amla Dabur - sprawdziłam na sobie. Efekty są świetne.
Karen15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 19:45   #4597
plineczka003
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez izus_86 Pokaż wiadomość
Zamawiałam w grudniu, jakoś na początku. Na Allegro, ale od Dessis, którzy raczej mają dobrą opinię
Mój skład jest taki: Light liquid paraffin, RBD Canola Oil, RBD Palmolein Oil, Perfume, Amla Extract, TBHQ, C.I.47000, C.I.61565, C.I.26100

No i moje opakowanie wygląda inaczej od Twojego
http://allegro.pl/olej-do-wlosy-dabu...076875128.html
Mam taki sam jak Ty, kupowałam w Deesis stacjonarnie Mam go krótko, ale już mogę powiedzieć, że jest bardzo fajny. Po pierwszej nocy widziałam poprawę w stanie włosów.

Na moje włosy, których jest dosyć dużo starcza pół łyżki Amli, a nakładałam również na skalp Pewnie takiego bez parafiny by więcej poszło, myślę że około łyżki. Nakładałam metodą do miseczki i opuszkami palców na włosy
plineczka003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 19:51   #4598
izus_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez plineczka003 Pokaż wiadomość
Mam taki sam jak Ty, kupowałam w Deesis stacjonarnie Mam go krótko, ale już mogę powiedzieć, że jest bardzo fajny. Po pierwszej nocy widziałam poprawę w stanie włosów.

Na moje włosy, których jest dosyć dużo starcza pół łyżki Amli, a nakładałam również na skalp Pewnie takiego bez parafiny by więcej poszło, myślę że około łyżki. Nakładałam metodą do miseczki i opuszkami palców na włosy
Ja zużyłam już prawie całe opakowanie i mogę stwierdzić, że to jeden z moich ulubionych olei

Edit: właśnie sprawdziłam ile mam i w sumie została mi jeszcze jakaś 1/5 , może nawet 1/4 buteleczki. Myślałam, że jest mniej, bo już tyle czasu jej używam
1.04.12 - Seboradin
12.04.12 - Eclipta

Moje włosy

Edytowane przez izus_86
Czas edycji: 2012-01-31 o 19:54
Stary 2012-01-31, 19:56   #4599
plineczka003
Zadomowienie

Cytat:
Ja zużyłam już prawie całe opakowanie i mogę stwierdzić, że to jeden z moich ulubionych olei
A zauważyłaś jakiś wpływ na przyrost? Dla mnie przepięknie pachnie
Stary 2012-01-31, 20:04   #4600
izus_86
Zakorzenienie

Cytat:
A zauważyłaś jakiś wpływ na przyrost? Dla mnie przepięknie pachnie
Ogólnie mam mnóstwo baby hair i włoski zaczęły mi rosnąć 3 cm na miesiąc, ale nie wiem czy to akurat jej zasługa, bo używam też innych olei na skalp, a do tego wcierki
Tak to jest jak sie wprowadza kilka nowych rzeczy na raz
1.04.12 - Seboradin
12.04.12 - Eclipta

Moje włosy
Stary 2012-01-31, 20:19   #4601
Lauren M3
Raczkowanie

Witam włosomaniaczki, mam pytanie odnośnie olejowania....kiedyś używałam oleju rycynowego, ale jestem blondynką, więc ktoś mi go odradził, bo podobno przyciemnia włosy. Moje pytania to: jakie olejki są dobre do jasnych włosów chodzi o nawilżenie, końcówki, odżywienie oraz skąd wy je bierzecie..?? Są w aptekach, rossmanach. naturach czy gdzie??wiele z was pisze o allegro, ale jesli ja nie chce sie bawic w wysylki tylko gdzieś iść i kupić i ewentualnie jakie są ogólnie dostępne i nie trzeba zamawiać??
Stary 2012-01-31, 20:26   #4602
plineczka003
Zadomowienie

Cytat:
Ogólnie mam mnóstwo baby hair i włoski zaczęły mi rosnąć 3 cm na miesiąc, ale nie wiem czy to akurat jej zasługa, bo używam też innych olei na skalp, a do tego wcierki
Tak to jest jak sie wprowadza kilka nowych rzeczy na raz
Jeśli chodzi o baby hair to dopadła mnie klęska urodzaju po Capivicie Normalnie wyglądam jak kretynka, bo mi wszędzie sterczą takie małe kłaczki Też wprowadziłam zmasowany atak na mój nędzny porost 0,5cm na miesiąc, więc jak coś pomoże to również nie będę wiedziała co
Stary 2012-01-31, 20:39   #4603
Muertil
Raczkowanie

GG do Muertil

Cytat:
Napisane przez NellN Pokaż wiadomość
niż wcześniej - w ogóle - czy niż wcześniej z olejem?
niż zanim zaczęłam używać olejów. Ale to może czapka itp.

dzięki za rady.
Ja robię tak, ze najpierw samą wodą leję przez chwilę, potem szampon, staram się uzyskać dobrą pianę, masuję głowę po kawałku, po włosach tak mniej.
Jeśli chodzi o szampony, to mam kilka, gdyż szukając dobrego kupowałam po drodze różne, a zużywam je po trochu, bo żaden mi do końca nie odpowiada.
mam- Joanna Rzepa do włosów przetłuszczających się
Garnier Kwiat Lipy do włosów przetłuszczających się
Scandic clean shampoo - oczyszczający
Muertil jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 20:39   #4604
patti017
Raczkowanie

Cytat:
Jeśli chodzi o baby hair to dopadła mnie klęska urodzaju po Capivicie Normalnie wyglądam jak kretynka, bo mi wszędzie sterczą takie małe kłaczki Też wprowadziłam zmasowany atak na mój nędzny porost 0,5cm na miesiąc, więc jak coś pomoże to również nie będę wiedziała co
mam to samo na karku sa tak dlugie ze zaczelam kucyka nizej wiazac bo inaczej wygladam na rozczochraną zreszta na calej linii wlosow tak mam teraz no ale coz widzialy galy co braly sesa tak mi sie wydaje ze to jej zasluga pije pokrzywe-ale nie regularnie, lykam spiruline- nie sadze ze to jej zasluga, jantar-stosowalam przez dwa tygodnie w ciagu 6 tygodni stosowania sesy takze stawiam na sese
patti017 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 21:11   #4605
Lacturia
Wtajemniczenie

GG do Lacturia Send a message via Skype™ to Lacturia

Aj, dziewczyny a ja biedna w tym szpitalu nie moge olejowac, doz mi nie zrealizowal zamowienia na wcierki od soboty... pieknie po prostu. Teraz umylam wlosy i odzywke nalozylam ale jedno i drugie silikonowe, bo to mi je zdyscyplinuje i nie beda sie tak niszczyc od wycierania o poduszke.
Jutro juz nie moge nic jesci pewnie do soboty nic nie bede mogla jesc i pic, mam nadzieje ze chociaz mi wlosy nie powypadaja z tego wszystkiego...

Tak sobie teraz siedze i patrze i mysle, ze jakbym musiala miec chemie i stracic wlosy to bym sie chyba zachlastala..... To jest dla mnie t,aka oznaka kobiecosci.

Wymiana kosmetyczna&biżuteria&tor ebki -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778720

Wish -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=47297911
Lacturia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 21:21   #4606
izus_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lauren M3 Pokaż wiadomość
Witam włosomaniaczki, mam pytanie odnośnie olejowania....kiedyś używałam oleju rycynowego, ale jestem blondynką, więc ktoś mi go odradził, bo podobno przyciemnia włosy. Moje pytania to: jakie olejki są dobre do jasnych włosów chodzi o nawilżenie, końcówki, odżywienie oraz skąd wy je bierzecie..?? Są w aptekach, rossmanach. naturach czy gdzie??wiele z was pisze o allegro, ale jesli ja nie chce sie bawic w wysylki tylko gdzieś iść i kupić i ewentualnie jakie są ogólnie dostępne i nie trzeba zamawiać??
Polecam przeczytać to: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=10861

Cytat:
Cytat:
Napisane przez patti017 Pokaż wiadomość
mam to samo na karku sa tak dlugie ze zaczelam kucyka nizej wiazac bo inaczej wygladam na rozczochraną zreszta na calej linii wlosow tak mam teraz no ale coz widzialy galy co braly sesa tak mi sie wydaje ze to jej zasluga pije pokrzywe-ale nie regularnie, lykam spiruline- nie sadze ze to jej zasluga, jantar-stosowalam przez dwa tygodnie w ciagu 6 tygodni stosowania sesy takze stawiam na sese
Ja też tak mam włoski sterczą mi na wszystkie strony, do tego niektóre maja po kilkanaście cm, a te na karku mimo krótkich włosów też mi wychodzą z kitki Jednak najważniejsze, że są i powoli widzę zagęszczenie włosków i już nie mogę się doczekać kiedy reszta dorośnie, chociaż z tym będzie ciężko, bo ciągle są nowe
1.04.12 - Seboradin
12.04.12 - Eclipta

Moje włosy
Stary 2012-01-31, 21:28   #4607
green elf
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lacturia Pokaż wiadomość
Aj, dziewczyny a ja biedna w tym szpitalu nie moge olejowac, doz mi nie zrealizowal zamowienia na wcierki od soboty... pieknie po prostu. Teraz umylam wlosy i odzywke nalozylam ale jedno i drugie silikonowe, bo to mi je zdyscyplinuje i nie beda sie tak niszczyc od wycierania o poduszke.
Jutro juz nie moge nic jesci pewnie do soboty nic nie bede mogla jesc i pic, mam nadzieje ze chociaz mi wlosy nie powypadaja z tego wszystkiego...

Tak sobie teraz siedze i patrze i mysle, ze jakbym musiala miec chemie i stracic wlosy to bym sie chyba zachlastala..... To jest dla mnie t,aka oznaka kobiecosci.
szpital to okropne miejsce, nie stresuj się, w szpitalu właśnie to sprawiło że bardzo pogorszyły mi się wyniki i pełno włosów poleciało
jesteśmy z tobą
a później się zobaczy

jest: 60cm
green elf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 21:29   #4608
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez NellN Pokaż wiadomość
Nie zablokują, ale nie będziesz mogla cytować nic (artykułów, blogów), wklejać zdjęć z netu ani wklejać własnych zdjęć na których będzie widać nazwy produktów.
Przecież nie ma nigdzie takich zapisów, cytując oczywiście najlepiej podać źródło a robiąc sobie zdjęcia z produktem jesteś jego autorem - znaczy autorem zdjęcia nie produktu.

Cytat:
Napisane przez zanciapp Pokaż wiadomość
Mi pomaga kilka kropelek oleju po umyciu - jakiegoś lekkiego np. oliwki Hipp.

Cytat:
Napisane przez Karen15 Pokaż wiadomość
Na porost Amla Dabur - sprawdziłam na sobie. Efekty są świetne.
Mnie niestety nic nie dała na porost I w ogóle nic nie dała.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 21:30   #4609
Lacturia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez green elf Pokaż wiadomość
szpital to okropne miejsce, nie stresuj się, w szpitalu właśnie to sprawiło że bardzo pogorszyły mi się wyniki i pełno włosów poleciało
jesteśmy z tobą
Dziewczyny wiem, ze moze tak off temat, ale tak mnie dwie baby na sali dobijaja ze masakra. Ja rozumiem ze starsze, schorowane (ale to szpital do diabla, kazdy jest tu chory), ale ciagle stekaja i ciagle sie wszystkimi wysluguja. Normalnie ja sie dziwie tym pielegniarkom, bo ja bym je chyba od kroplowek ze zlosci poodlaczala! Masakra! Tak mnie irytuja. I jeszcze dwie z 3, ale ta trzecia jest fajna, tak chrapia ze musze brac tabletk nasenne! Ja! Spioch! Jezu, juz oby do czwartu, w czwartek krojenie mnie i moze na znieczuleniu bede mniej agresywna....

Wymiana kosmetyczna&biżuteria&tor ebki -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778720

Stary 2012-01-31, 21:32   #4610
izus_86
Zakorzenienie

Dziewczyny mam olej sezamowy z lidla
Co z tego, że byłam dwie godz. po peelingu kwasem, wyglądałam jak buraczek, miałam olej na włosach, ale musiałam po niego iść
1.04.12 - Seboradin
12.04.12 - Eclipta

Moje włosy
Stary 2012-01-31, 21:34   #4611
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:

Edit: właśnie sprawdziłam ile mam i w sumie została mi jeszcze jakaś 1/5 , może nawet 1/4 buteleczki. Myślałam, że jest mniej, bo już tyle czasu jej używam
Ja też planuję go kupić jak zużyję lniany albo jakoś się go pozbędę, bo inne oleje na razie się nie kończą, a chciałabym jakiegoś indyjskiego spróbować

kosmetyki [urlhttps://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1170481][/url]
książki
Jigoku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 21:36   #4612
izus_86
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny wiem, ze moze tak off temat, ale tak mnie dwie baby na sali dobijaja ze masakra. Ja rozumiem ze starsze, schorowane (ale to szpital do diabla, kazdy jest tu chory), ale ciagle stekaja i ciagle sie wszystkimi wysluguja. Normalnie ja sie dziwie tym pielegniarkom, bo ja bym je chyba od kroplowek ze zlosci poodlaczala! Masakra! Tak mnie irytuja. I jeszcze dwie z 3, ale ta trzecia jest fajna, tak chrapia ze musze brac tabletk nasenne! Ja! Spioch! Jezu, juz oby do czwartu, w czwartek krojenie mnie i moze na znieczuleniu bede mniej agresywna....
Oj nie dziwie Ci się, że się denerwujesz, współczuje Postaraj się chociaż troszkę mniej się stresować, dla swojego dobra
Jak ja byłam przed porodem raz w szpitalu na noc na badaniach, to tez miałam takie 3 starsze kobiety, które mi opowiadały same od siebie o swoich chorobach, operacjach itp. i do tego tez chrapały, to była masakra
Z tym już się nic nie zrobi, to taka mentalność starszych ludzi
1.04.12 - Seboradin
12.04.12 - Eclipta

Moje włosy
Stary 2012-01-31, 21:39   #4613
Lacturia
Wtajemniczenie

Cytat:
Oj nie dziwie Ci się, że się denerwujesz, współczuje Postaraj się chociaż troszkę mniej się stresować, dla swojego dobra
Jak ja byłam przed porodem raz w szpitalu na noc na badaniach, to tez miałam takie 3 starsze kobiety, które mi opowiadały same od siebie o swoich chorobach, operacjach itp. i do tego tez chrapały, to była masakra
Z tym już się nic nie zrobi, to taka mentalność starszych ludzi
Te nie gadaja, bo im watroby powycinali, wiec sil ńie maja. Ale tez chodzic nie moga i sie mna wysluguja.
Ciekawe czy tez beda mi tak przynosic i podawac wszystko po operacji, jak ja nie bede mogla?? Watpie! Ja mloda, to po co?

Stary 2012-01-31, 21:42   #4614
izus_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jigoku Pokaż wiadomość
Ja też planuję go kupić jak zużyję lniany albo jakoś się go pozbędę, bo inne oleje na razie się nie kończą, a chciałabym jakiegoś indyjskiego spróbować
Ja póki co lnianego odstawiłam i muszę dać go na tą wymiankę w końcu Szkoda, że się na skórę nie nadaje, bo może wysuszać, tak to bym go jeszcze jakoś wykorzystała
Sezamowy kupiłam, bo jest tani i jak się nie sprawdzi na włoskach, to chociaż go na ciało zużyje czy też do kąpieli

Z indyjskich mam Amlę i bardzo ja lubię Dlatego też się przymierzam do zakupu jakiegoś innego z tego gatunku, ale to ze spokojem, bo mam sporo innych olei I na razie trochę mi się mazideł nazbierało do zamówienia, ale z tym też jeszcze muszę poczekać na przypływ gotówki
1.04.12 - Seboradin
12.04.12 - Eclipta

Moje włosy
Stary 2012-01-31, 21:45   #4615
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Ja póki co lnianego odstawiłam i muszę dać go na tą wymiankę w końcu Szkoda, że się na skórę nie nadaje, bo może wysuszać, tak to bym go jeszcze jakoś wykorzystała
Sezamowy kupiłam, bo jest tani i jak się nie sprawdzi na włoskach, to chociaż go na ciało zużyje czy też do kąpieli

Z indyjskich mam Amlę i bardzo ja lubię Dlatego też się przymierzam do zakupu jakiegoś innego z tego gatunku, ale to ze spokojem, bo mam sporo innych olei I na razie trochę mi się mazideł nazbierało do zamówienia, ale z tym też jeszcze muszę poczekać na przypływ gotówki
Ja też nie wiem, co z nim zrobić, bo jego smak zupełnie mi nie odpowiada, może się jakoś przełamię, żeby te 2 łyżki dziennie pić?

książki
Stary 2012-01-31, 21:47   #4616
izus_86
Zakorzenienie

Cytat:
Te nie gadaja, bo im watroby powycinali, wiec sil ńie maja. Ale tez chodzic nie moga i sie mna wysluguja.
Ciekawe czy tez beda mi tak przynosic i podawac wszystko po operacji, jak ja nie bede mogla?? Watpie! Ja mloda, to po co?
I to mi się najbardziej nie podoba w myśleniu starszych ludzi
Do dzisiaj pamiętam jak jedna babcinka mnie w sklepie tak wykorzystywała do pomocy, bo taka niby chora, a jak wychodziła to zostawiła laskę przy kasie i byś musiała to widzieć jak jej sie przypomniało i po nią zasuwała, aż się kurzyło

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Cytat:
Ja też nie wiem, co z nim zrobić, bo jego smak zupełnie mi nie odpowiada, może się jakoś przełamię, żeby te 2 łyżki dziennie pić?
A jakie efekty można po nim uzyskać, w sensie pijąc go?
1.04.12 - Seboradin
12.04.12 - Eclipta

Moje włosy
Stary 2012-01-31, 21:49   #4617
pannanika
Zakorzenienie

Cytat:
Serio, nie jest tak źle. Ja piję 3. Pij po prostu tuż przed jedzeniem i od razu zagryzaj Potraktuj to jak lekarstwo

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Cytat:
I to mi się najbardziej nie podoba w myśleniu starszych ludzi
Do dzisiaj pamiętam jak jedna babcinka mnie w sklepie tak wykorzystywała do pomocy, bo taka niby chora, a jak wychodziła to zostawiła laskę przy kasie i byś musiała to widzieć jak jej sie przypomniało i po nią zasuwała, aż się kurzyło

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

A jakie efekty można po nim uzyskać, w sensie pijąc go?
http://skarbnicawiedzy.blox.pl/2009/...ASCIWOSCI.html
http://www.olejlniany.net.pl/

Stary 2012-01-31, 21:49   #4618
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pannanika Pokaż wiadomość
Serio, nie jest tak źle. Ja piję 3. Pij po prostu tuż przed jedzeniem i od razu zagryzaj Potraktuj to jak lekarstwo
Próbowałam, już po 1 łyżce miałam odruch wymiotny i ten okropny zapach A też szybko zagryzłam

książki
Stary 2012-01-31, 21:51   #4619
pannanika
Zakorzenienie

Cytat:
Próbowałam, już po 1 łyżce miałam odruch wymiotny i ten okropny zapach A też szybko zagryzłam
Ja jakoś nie dostrzegam okropnego zapachu
Gdyby nie lekka goryczka pod koniec w smaku to w ogóle by mi nic nie przeszkadzało.
Stary 2012-01-31, 21:52   #4620
vyenna
Zadomowienie

Ja też oleju lnianego nie mogłam przełknąć.
Dzisiaj kupiłam sobie sok z rokitnika, to dopiero szaleństwo
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości