MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy! - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-31, 13:40   #2431
Chatul
ma zielone pojęcie

Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
ja bym to inaczej ujęła: kobiet z niskim libido.
Bo kobieta z wysokim libido, choćby nie wiem jak kochała, jeśli nie zgra się w łóżku, nie wytrzyma z narastającej frustracji, po prostu. Jak się w łóżku nie układa, nie układa się też w życiu codziennym, trzeba się po prostu dopasować i tyle.
A moim zdaniem kwestia libido nie ma tutaj większego znaczenia. To, że ktoś nie chce często uprawiać seksu, nie znaczy, że seks jest dla niego mniej ważny niż dla kogoś, kto chciałby często uprawiać seks. Jak ktoś ma małe libido, to też może nie wytrzymać narastającej frustracji.

Za to zgadzam się z tym, że po prostu trzeba się dopasować
Stary 2012-01-31, 13:50   #2432
Candy_lips
Zakorzenienie

Bober, ech, do Ciebie nic nie trafia. Mówisz, jakbyście się czuły, jakby 99 % kobiet było piękniejszych od Was? Po pierwsze kwestia gustu, a po drugie ja np nigdy nie byłam zbyt ładna, większość uważało, że brzydka, bo jednak strasznie krzywe zęby z dużą diastemą, nieciekawe rysy twarzy- to wiele osób mogło ode mnie odpychać. Niemniej jestem od 2 i pół roku w związku i cały czas czuję się doceniana .
I tak, jest tyle kobiet piękniejszych ode mnie, wiem, że gdyby chodziło o urodę, to najpewniej byłabym sama, ale nie tylko to się liczy, ot co . No, ale Ty zaniżasz sobie szansę marudzeniem, jak wolisz .

Edytowane przez Candy_lips
Czas edycji: 2012-01-31 o 13:51
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 14:03   #2433
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez Dopefiend Pokaż wiadomość
A jak jest to już porażka na całej linii
A co mi za różnica czy ma małego, średniego i wielkiego penisa, jak jest beznadziejnym kochankiem?
Stary 2012-01-31, 15:27   #2434
2016071135
Konto usunięte

Cytat:
To Ty zacznij czytać ze zrozumieniem
Nam chodzi o to, że z małymi, cienkimi i słabymi (przynajmniej ja) czujemy się jakby one nie istniały. Chyba chcesz, żeby seks zadowalał Ciebie i partnera i pomyśl sobie jakbyś się czuła gdybyś nie mogła zaoferować mężczyźnie normalnego seksu, nie od dziś od zawsze. Nie czułabyś się gorsza od innych dziewczyn? ;>
Nie. Bo co z tego, skoro i tak bym znalazła faceta, któremu to nie przeszkadza?
Cytat:
Wydaje mi się, że w dzisiejszych czasach najpierw jest sex a pozniej milosc, a co za tym idzie mniejsza wyrozumiałość i mniejsze poczucie bezpieczenstwa, ze w swiat sie nie rozejdzie jakim jest sie bezwartosciowcem... a to napewno nie zacheci do dalszych działan i obrzydzi zycie.
No właśnie nie. To cały czas zależy od osoby. Jedni wolą dobry seks, a inni kochającego partnera.
2016071135 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 16:27   #2435
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
A co mi za różnica czy ma małego, średniego i wielkiego penisa, jak jest beznadziejnym kochankiem?
Dla Ciebie żadna. Ale dobry kochanek z malym jak i słaby z srednim z duzym maja jakie poczucie wartosci, a facet z malym i do tego beznadziejny w tych sprawach już nie ma

Cytat:
Napisane przez arsea Pokaż wiadomość

No właśnie nie. To cały czas zależy od osoby. Jedni wolą dobry seks, a inni kochającego partnera.
To dobrze, że tak w siebie wierzysz, tylko pozazdroscic samooceny (nie ma w tym zdaniu a krzty sarkazmu)

Odpowiem za Borsuka.
Zawsze moze wybrac kochajacego partnera i kogoś kto ją zaspokoi, wiec dlaczego mialaby wybierać właśnie mnie.
Teraz cos ode mnie
Taa wiem, ze dla niektorych ma tylko znaczenie, ze sie je pokocha i pozwoli zakochac sie w sobie. Ale takich przypadkow nie ma zbyt wielu więc dlaczego akurat miałoby trafić na nas. Kolega jak i ja jestesmy beznadziejnymi przypadkami, ja sie boję zaryzykować wizerunku i narazic sie na salwy smiechu w wielu miejscach... nie wielu by mnie oszczedziło, a on by uśpił kobiete pytaniami czy jest slepa, ze nie widzi jaki jest chudy w barkach , ze ma dziewczynska figure, brak zarostu a co najgorsze ma krzywe zęby ( o zgrozo!)
Dla niego nadzieja jakas chyba jeszcze jest a dla mnie raczej nie bo jednak boje sie zaufac dziewczynie, ktora potrafie szybko oczarowac i jeszcze szybciej do siebie zrazić (w tym to jestem mistrzem, spalonych mostów mam więcej niż Borsuk widzi wad w sobie stojąc przed lustrem)

"BTW, te "wogule" to jakaś rasa drobiu?
Tak sie jakoś kojarzy: " chadzały po polu kury, indyczki, wogule i perliczki"

Normalnie spadłem z krzesła

Kurde no wcieło mi troche tekstu ;/

Wcześniejsza dpowiedz dla lanavera była o wiele lepiej napisana i ładnie wkomponowana wyzej ale gdzies sie ulotniła ;/

Cytat:
Napisane przez lanavera Pokaż wiadomość
no, dlatego trzeba szukać osób dla których najpierw powinna być miłość, a potem seks i powinno być w porządku... Wbrew pozorom jest wiele takich kobiet. Więcej niż wam się wydaje. A jak i tak nie wyjdzie, to trzeba szukać następnej. I następnej i następnej.
Chyba mówisz o kobietach okolo 30 albo i starszych.
Jakbym szukał juz to w granicach 20-24 lata (sam mam 23).
W tym przedziale wiekowym takie dziewczyny nie są zbyt ogarnięte (nie znaczy to, że są głupie czy brzydkie po prostu nie zupełnie rozumieją co się dzieje dookoła i w niektórych kwestiach są zbyt sztwyne ) a do mnie pasuje jedynie usmiechnieta dobra wariatka z małym dystansem do siebie. Było kilkanaście tych drugich i z 9/10 maksymalnie po 2-3 spotkaniu wylądowalbym w lozku albo gdzies indziej.., a z wiekszoscia tego samego dnia a raczej nocy. Zalozmy ze bym wzial sie w garsc, usunal stulejke, zaryzykował z jakas i oczyscie bym sie nie popisał. I co by taka dziewucha sobie pomyślała... Dopiero co sie poznalismy, udalo mu sie mnie zaciagnac do wyra ale nic nie potrafil ze mna zrobic, nawet nie zdazylam sie skapnac kiedy zaczal a bylo juz po wszystkim. Wzielaby tylek w troki a ja bym sie tylko zalamal i miał nadzieje, ze szybciej zapomni o mnie niz ja doszedłem.

// to nie jest to samo co wczesniej ;/ brakuje kilku szczegołow, ktore by nadały sensu całości

Edytowane przez Dopefiend
Czas edycji: 2012-01-31 o 18:56
Dopefiend jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 20:54   #2436
bober111
Rozeznanie

Cytat:
2. A jakim problemem jest mały penis przy seksie oralnym? Można go głębiej do ust włożyć, trudniej się nim zakrztusić... Same zalety. Dla kobiety i dla mężczyzny
Normalnego też można głęboko do ust włożyć i się nie krztusić te problemy dotyczą dużych i mało mie obchodzą ba mam małego. I kwestia wizualna lepiej jest czuć że się coś trzyma w ręku.

Cytat:
Jak Ci powiem, że są, to i tak nie uwierzysz
Przy takim każda będzie luźna.

Cytat:
A co mnie obchodzi 99% kobiet? Ich uroda to rzecz względna, jednemu się będzie bardziej podobała Baśka, a innemu Kryśka. Bycie lepszą w łóżku to też kwestia względna, jeden będze wolał uprawiać seks z Baśką, a inny z Kryśką.
Uroda może i takie cechy jak meskosc czy kobiecosc nie sa wzgledne.

Cytat:
To, że ktoś ma małego penisa, nie znaczy, że będzie beznadzejnym kochankiem.
to czemu piszecie zeby szukac osoby asseksualnej albo niedoswiadczajacej orgazmow pochwowych albo wyjatkowo ciasnej albo o uzywaniu nakladek. Coś jest jednak z nim nie tak jak penisa prawie nieczuc to seks jest beznadziejny.

Cytat:
Akurat wąskie ramiona nie.
Nikt nie lubi wąskich barków u faceta bo to oznaka choroby i obnizonej sprawnosci seksualnej i plodnosci cos takiego jak brak wciecia w talii albo zarost u kobiety. I niewiele moge z tym zrobic bo mam poprstu krotki obojczyk a miesni az tak nie rozbuduje i to nie jest takie proste inaczej wszyscy by chodzili przypakowani.

Cytat:
Tylko wąskie ramiona nie są w moim typie. Za to znam dziewczyny, które lubią wąskie ramiona u facetów.
Nie ma takich.
bober111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 21:03   #2437
Chatul
ma zielone pojęcie

bober111, ja już serio mam dość
Czego od nas oczekujesz?
Sensownych rad? Nie, bo je odrzucasz.
Informacji o tym jacy faceci się podobają kobietom? Nie, bo „niewygodne” informacje odrzucasz.
To czego chcesz? Wiecznego pocieszania? My mówimy „jest spoko, mały penis nie musi być problemem”, Ty mówisz: „ale mnie żadna nie zechce”, potem my mówimy „zechce, bo kobiety mają różny gust”, i tak przez całą wieczność?

Cytat:
Napisane przez bober111 Pokaż wiadomość
Normalnego też można głęboko do ust włożyć i się nie krztusić
Aha, jasne.

Cytat:
I kwestia wizualna lepiej jest czuć że się coś trzyma w ręku.
Nie wiem czy kobiecie podczas seksu oralnego robi to w ogóle różnicę

Cytat:
Taaa... Bo faceci mogą mieć małe penisy, a kobiety absolutnie nie mogą mieć bardzo małej pochwy

Cytat:
Uroda może i takie cechy jak meskosc czy kobiecosc nie sa wzgledne.
Moim zdaniem są

Cytat:
to czemu piszecie zeby szukac osoby asseksualnej albo niedoswiadczajacej orgazmow pochwowych albo wyjatkowo ciasnej albo o uzywaniu nakladek. Coś jest jednak z nim nie tak jak penisa prawie nieczuc to seks jest beznadziejny.
Ja pisałam tylko nakładkach

Cytat:
Nikt nie lubi wąskich barków u faceta bo to oznaka choroby i obnizonej sprawnosci seksualnej i plodnosci cos takiego jak brak wciecia w talii albo zarost u kobiety. I niewiele moge z tym zrobic bo mam poprstu krotki obojczyk a miesni az tak nie rozbuduje i to nie jest takie proste inaczej wszyscy by chodzili przypakowani.

Nie ma takich.
Zadziwia mnie łatwość i pewność z jaką używać kwantyfikatorów wielkich.
Stary 2012-01-31, 21:03   #2438
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
N

.
bober przestań błaznować,bo mi się mleko waży .
gdyby kobieta była taka luźna to tampony by się nie trzymały.ty myślisz,że one zapinane sa jak podwiązki?
widziałeś kiedyś tampona?jak zobaczysz to może przestaniesz pieprzyć

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2012-01-31 o 21:34
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 21:33   #2439
bober111
Rozeznanie

Cytat:
Nie ma takich.
Cytat:
Nie ma związku bez dobrego seksu.

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Cytat:
Dla niego nadzieja jakas chyba jeszcze jest a dla mnie raczej nie bo jednak boje sie zaufac dziewczynie, ktora potrafie szybko oczarowac
Jaka nadzieja?
Cytat:
Było kilkanaście tych drugich i z 9/10 maksymalnie po 2-3 spotkaniu wylądowalbym w lozku albo gdzies indziej.., a z wiekszoscia tego samego dnia a raczej nocy. Zalozmy ze bym wzial sie w garsc, usunal stulejke, zaryzykował z jakas i oczyscie bym sie nie popisał. I co by taka dziewucha sobie pomyślała...
Gdybym umiał oczarować kobietę albo miał okazję na seks to bym nie zmarnował jej. A one nawet gadac ze mna nie chca jak mnie zobacza, nie widza we mnie faceta tylko jakos zeunuchoidowano posatć.

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Cytat:
bober111, ja już serio mam dość
Czego od nas oczekujesz?
Sensownych rad? Nie, bo je odrzucasz.
Informacji o tym jacy faceci się podobają kobietom? Nie, bo „niewygodne” informacje odrzucasz.
To czego chcesz? Wiecznego pocieszania? My mówimy „jest spoko, mały penis nie musi być problemem”, Ty mówisz: „ale mnie żadna nie zechce”, potem my mówimy „zechce, bo kobiety mają różny gust”, i tak przez całą wieczność?
nie wiem
Cytat:
Taaa... Bo faceci mogą mieć małe penisy, a kobiety absolutnie nie mogą mieć bardzo małej pochwy
Jaka jest szansa na to że trafię na kobietę z niedorozwojem pochwy.
Pochwy aż tak się nie różnią są prawie identyczne jesli chodzi o ciasność. Dla wszystkich 11cm to będzie za mało.

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
bober przestań błaznować.
gdyby kobieta była taka luźna to tampony by się nie trzymały.ty myślisz,że one zapinane sa jak podwiązki?
widziałeś kiedyś tampona?jak zobaczysz to może przestaniesz pieprzyć
Pochwa przy podnieceniu się rozciąga i nawilża. To że tampon nie wypada to nic nie znaczy że seks z penisem o wielkości tampona byłby ciasny.
Stary 2012-01-31, 21:37   #2440
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
N
Pochwa przy podnieceniu się rozciąga i nawilża. To że tampon nie wypada to nic nie znaczy że seks z penisem o wielkości tampona byłby ciasny.
ty chyba naprawde nie widziałeś kobiecej waginy,bo pitolisz ,aż głowa mała.

chyba twoja wyobraźnia za bardzo pracuje,bo wydaje ci się,że pochwa zwiększa swoje rozmiary jak penis i można tam włożyć dłoń?ona się nie rozszerza,ale wydłuża,a boczne ścianki są elastyczne i mogą się rozciągnąć ,jednak pod wpływem czegoś
uwielbiam cię
Stary 2012-01-31, 21:39   #2441
Irisfeal
Wtajemniczenie

Mam już trochę dość pocieszania trolla Bobera ale powiem jedno. Dawno nie spotkałam nikogo kto by z taką pewnością siebie wypowiadał takie bzdury. Już nie mówiąc o wiedzy w kwestii kobiet opartej na domysłach własnych i wiedzy lepiej niż one jakie one same są, jak coś widzą, co są w stanie wepchnąć sobie do gardła bez odruchów wymiotnych, jakie są ich poglądy, co odczuwają and sooo much more..

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Cytat:

chyba twoja wyobraźnia za bardzo pracuje,bo wydaje ci się,że pochwa zwiększa swoje rozmiary jak penis i można tam włożyć dłoń?ona się nie rozszerza,ale wydłuża,a boczne ścianki są elastyczne i mogą się rozciągnąć ,jednak pod wpływem czegoś
uwielbiam cię
No proszę Cie kiedy on miał jakąś widzieć... poza własnym porodem..

Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych
Irisfeal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 21:45   #2442
bober111
Rozeznanie

Cytat:

uwielbiam cię
No widzisz wydłuża się.
Czym bardziej rozciągną się boczne ścianki tym bardziej czuć penisa. Penis wchodzi do pochwy i czym jest większy tym robi się ciaśniej i tym większy nacisk na nerwy. Jak za słabo podrażnia nerwy to nic nie czuć. No i nie ma uczucia wypełnienia, połączenia z partnerem.
Stary 2012-01-31, 21:48   #2443
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
No widzisz wydłuża się.
Czym bardziej rozciągną się boczne ścianki tym bardziej czuć penisa. Penis wchodzi do pochwy i czym jest większy tym robi się ciaśniej i tym większy nacisk na nerwy. Jak za słabo podrażnia nerwy to nic nie czuć. No i nie ma uczucia wypełnienia, połączenia z partnerem.
masz rację

powinienes pomyśleć o doktoracie ,masz tyle wiedzy,że moze dostaniesz nobla w przyszłości.
Stary 2012-01-31, 21:50   #2444
bober111
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez alice203 Pokaż wiadomość
Myśl sobie co chcesz... Ale miałam w swoim życiu kilku partnerów, jedni chojnie obdarzeni przez naturę, inni nie. Ze wszystkich moich dotychasowych związków najdłużej byłam z partnerem, który nie miał ani grubego ani dużego penisa. Wręcz bym powiedziała że cienkiego miał, jak wchodził we mnie to nawet tego nie czułam czasami. Jakoś to wszystko mi nie przeszkadzało i nie powiedziałam na drugi dzień po seksie 'ej kolego żegnaj, bo masz beznadziejnego fiuta.' Byłam z nim najbardziej szczęśliwa i byłam gotowa na spędzenie reszty życia z nim. Gdyby nie inne sprawy które nas podzieliły, pewnie nadal byśmy byli razem. Inni partnerzy natomiast którzy mieli naprawdę duże i grube penisy i seks z nimi był udany, to po paru miesiącach wszystko się rozpadało i kończyło. Jak widać to co mieli w spodniach nie było w stanie zatrzymać mnie przy nich i nie było to priorytetem dla mnie przy wyborze partnera. Jak widać penis to nie wszystko i nie da się nim zastąpić innych rzeczy w życiu.
Nie opowiadam bzdur poprostu czytam opinie kobiet.
Stary 2012-01-31, 21:52   #2445
aptrp
Rozeznanie

Cytat:

I niewiele moge z tym zrobic bo mam poprstu krotki obojczyk a miesni az tak nie rozbuduje i to nie jest takie proste inaczej wszyscy by chodzili przypakowani.

Tabelę porównania obojczyków też sobie znalazłeś w internecie? a może masz taki obojczyk, bo nie masz mięśni klaty i ramion w ogóle prawie? Czy masz może rtg, gdzie Twój obojczyk jest wielkości połowy Twojego penisa? :P
A co do bycia przypakowanym przez wszystkich - to większych bzdur nie słyszałem to jest kwestia lenistwa, a nie obojczyków :P
aptrp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 21:56   #2446
Arazjel
Raczkowanie

Cytat:

uwielbiam cię
Hmmm niech się zastanowie
Stary 2012-01-31, 22:02   #2447
millenka80
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Arazjel Pokaż wiadomość
Życie intymne dwójki zwykłych ludzi ,to nie ostry film porno,a partnerka życiowa, to nie gwiazda porno
millenka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 22:10   #2448
2016071135
Konto usunięte

Cytat:
Nie ma takich.
Skąd wiesz, że nie ma? Przepytałeś całą ludzkość? Mówię ci przecież, że są tacy, przykład podałam, po jakie licho trzymasz przy swoim?

Cytat:
Nie ma związku bez dobrego seksu.
Jest. Dla tych, którzy mają mały popęd/są aseksualni/wyżej stawiają bycie z ukochaną osobą (w której zdążą się zakochać) niż sam seks. Ile razy mam to jeszcze napisać, żebyś to załapał?

Cytat:
Nie opowiadam bzdur poprostu czytam opinie kobiet.
A to ciekawe, bo moja opinia jest taka, że są faceci i kobiety, którzy seksu nie potrzebują do szczęścia.

I co, nasze opinie się nie liczą?
2016071135 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 22:11   #2449
maryanna3
Zakorzenienie

Haha był swego czasu wątek o pewnym chyba 18letnim chłopcu, który generalnie wadę miał w każdym miejscu na ciele i psychice. O wszystko się burzył, żadnych rad nie słuchał, jak mu napisałam: 'uszy do góry' to ten mi z tekstem 'ej uważaj sobie mogłabyś nie być taka chamska, wiem że mam odstające uszy'. No komedia. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=417277 -->polecam na doła

I tu jest generalnie tak samo tylko że Ty męczysz dłużej niż tamten. Przydałaby się niejaka użytkowniczka Szugarbejb bo ja już tych smętów i pocieszań słuchać nie mogę, aż mi niedobrze. Kończąc, zacytuję ją: siedź w domu na du.pie i nie wychodź. Pozdrawiam
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 22:19   #2450
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Arazjel Pokaż wiadomość
lepiej nie,bo masz bujną wyobraźnię
Stary 2012-01-31, 22:22   #2451
bober111
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aptrp Pokaż wiadomość
Tabelę porównania obojczyków też sobie znalazłeś w internecie? a może masz taki obojczyk, bo nie masz mięśni klaty i ramion w ogóle prawie? Czy masz może rtg, gdzie Twój obojczyk jest wielkości połowy Twojego penisa? :P
A co do bycia przypakowanym przez wszystkich - to większych bzdur nie słyszałem to jest kwestia lenistwa, a nie obojczyków :P
Skoro mam wąskie ramiona to mam krótki obojczyk. To naprawdę nie jest takie proste jedni mają mięsnie nic nie robiąc a drudzy robia i maja slabe efekty. Porostu boję się dźwigać ciężary nie mam się kogo poradzić jak ćwiczyc nie chcę sobie powiększyć jeszcze bardziej skoliozy. Jak przypakuję to dalej będę miał wąskie plecy i ramiona bo tak już kości urosły. Tu chodzi o całokształt o to jak moje ciało się nierozwinęło przez niedobór testosteronu. Bardziej jestem chłopcem niż mężczyzną.
Cytat:
Napisane przez millenka80 Pokaż wiadomość
Życie intymne dwójki zwykłych ludzi ,to nie ostry film porno,a partnerka życiowa, to nie gwiazda porno
Aktorzy dostają pieniądze a partnerce seks musi sprawiać przyjemność. Pozatym są filmy gdzie zwykli ludzie nagrywają swój seks.
Stary 2012-01-31, 22:30   #2452
Arazjel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez millenka80 Pokaż wiadomość
Zawsze podświadomie czułem że jestem niezwykłyA swoją drogą czepiacie się Bobera że ciągle jęczy o swym małym fiutku,to co można by powiedzieć o wielu kobietach mających nieraz ,naprawde duże kompleksy dotyczące warg i nie mam na myśli ust ,to dopiero są fanaberie bo nijak nie wpływa to na pożycie seksualne.
Stary 2012-01-31, 22:35   #2453
bober111
Rozeznanie

Cytat:
Skąd wiesz, że nie ma? Przepytałeś całą ludzkość? Mówię ci przecież, że są tacy, przykład podałam, po jakie licho trzymasz przy swoim?
Dlaczego twoj facet nie potrzebuje seksu. To jest dziwne.
Cytat:
Jest. Dla tych, którzy mają mały popęd/są aseksualni/wyżej stawiają bycie z ukochaną osobą (w której zdążą się zakochać) niż sam seks. Ile razy mam to jeszcze napisać, żebyś to załapał?
Miłość nie przezwycięży beznadziejnego seksu. Co mi po osobach asseksualnych.
Cytat:
A to ciekawe, bo moja opinia jest taka, że są faceci i kobiety, którzy seksu nie potrzebują do szczęścia.
Nie ma związku bez dobrego seksu. Przynajmniej dla osób które mają popęd seksualny czyli dla zdrowych.

Cytat:
I co, nasze opinie się nie liczą?
Tak licza się tylko że nie piszesz o tym samym.
Stary 2012-01-31, 22:35   #2454
aptrp
Rozeznanie

Cytat:
Skoro mam wąskie ramiona to mam krótki obojczyk. To naprawdę nie jest takie proste jedni mają mięsnie nic nie robiąc a drudzy robia i maja slabe efekty. Porostu boję się dźwigać ciężary nie mam się kogo poradzić jak ćwiczyc nie chcę sobie powiększyć jeszcze bardziej skoliozy. Jak przypakuję to dalej będę miał wąskie plecy i ramiona bo tak już kości urosły. Tu chodzi o całokształt o to jak moje ciało się nierozwinęło przez niedobór testosteronu. Bardziej jestem chłopcem niż mężczyzną.
Nie ma takiej zależności. Ale na przykład możesz mieć słabe mięśnie przy łopatce i ona tak się rotuje, że masz wąskie barki - do naprawienia spokojnie.
Skoro masz skoliozę to zacznij pływać - poprawią Ci się plecy, poszerzą barki itp.
Badał Ci ktoś kiedyś ten testosteron, czy tak gadasz, bo fajnie brzmi to słowo?
aptrp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 22:37   #2455
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

Bober, czasem bym chciała żeby mój facet miał cieńszego penisa. Krótszego nie, bo to "zwalczamy" tym że nigdy nie wchodzi do końca (nie jest jakimś mutantem), no ale obwodu nie zmniejszę. A byłoby fajnie, nie bolałoby mnie tak. Boli mnie nawet wkładanie palca, a jak się rozluźnię to z tym palcem mi dobrze. I tyle. Nie potrzebuję maczugi.

Uprawiam seks nie dla niesamowitych doznań podczas stosunku ale dla bycia z partnerem bardzo blisko. I czasem wchodzi płyciej niż na te Twoje 11 centymetrów i doprowadza mnie do rozkoszy, czasem nie. Nie o to chodzi.

Są kobiety, które nie potrzebują maczug, dla których satysfakcjonujący seks to coś innego niż ostre rżnięcie.
No ale i tak wiesz swoje :P

L'amore scalda il cuore.

Do. Or do not. There is no try.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Mojwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 22:41   #2456
maryanna3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mojwa Pokaż wiadomość
Bober, czasem bym chciała żeby mój facet miał cieńszego penisa. Krótszego nie, bo to "zwalczamy" tym że nigdy nie wchodzi do końca (nie jest jakimś mutantem), no ale obwodu nie zmniejszę. A byłoby fajnie, nie bolałoby mnie tak. Boli mnie nawet wkładanie palca, a jak się rozluźnię to z tym palcem mi dobrze. I tyle. Nie potrzebuję maczugi.

Uprawiam seks nie dla niesamowitych doznań podczas stosunku ale dla bycia z partnerem bardzo blisko. I czasem wchodzi płyciej niż na te Twoje 11 centymetrów i doprowadza mnie do rozkoszy, czasem nie. Nie o to chodzi.

Są kobiety, które nie potrzebują maczug, dla których satysfakcjonujący seks to coś innego niż ostre rżnięcie.
No ale i tak wiesz swoje :P
Np. ja, mam dokładnie takie doświadczenia jak Ty. I nawet sporo takich znam. Po prostu nie każda dziewczyna ma taką samą budowę. Nie wszystkie są jak aktorki porno.
Stary 2012-01-31, 22:46   #2457
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

Cytat:
Np. ja, mam dokładnie takie doświadczenia jak Ty. I nawet sporo takich znam. Po prostu nie każda dziewczyna ma taką samą budowę. Nie wszystkie są jak aktorki porno.
A boberowi się chyba wydaje że jak któraś mówi że jest ciasna to jest ciasna jak w tym kawale o prostytutce

dla nieznających: przychodzi facet do domu uciech. wchodzi do pokoju, patrzy - na łóżku leży Pani, która mówi do niego: włóż mi palec. Facet włożył. Włóż mi dwa palce - facet włożył. Włóż mi rękę - facet włożył. Włóż drugą - facet zdziwiony, no ale też włożył. A teraz zaklaszcz - facet próbuje, ale nie może. Na co prostytutka: widzisz jaka jestem ciasna!

L'amore scalda il cuore.

Do. Or do not. There is no try.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Mojwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 22:49   #2458
maryanna3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mojwa Pokaż wiadomość
A boberowi się chyba wydaje że jak któraś mówi że jest ciasna to jest ciasna jak w tym kawale o prostytutce

dla nieznających: przychodzi facet do domu uciech. wchodzi do pokoju, patrzy - na łóżku leży Pani, która mówi do niego: włóż mi palec. Facet włożył. Włóż mi dwa palce - facet włożył. Włóż mi rękę - facet włożył. Włóż drugą - facet zdziwiony, no ale też włożył. A teraz zaklaszcz - facet próbuje, ale nie może. Na co prostytutka: widzisz jaka jestem ciasna!
Stary 2012-01-31, 22:59   #2459
bober111
Rozeznanie

Miałem chore jądra i przez to jestem brzydki i słabszy od innych. Mogę coś poprawić ale nie wszystko. Kształtu szkieletu nie zmienię zawsze będę miał nieco kobiecą sylwetkę. Jąder nie powiększę. Dziecinnych rysów twarzy nie zmienię. Wpływu tego że mam mało testosteronu na psychikę też nie zmienię zawsze będę miał mniejszą pewność siebie, mniejszy pociąg do rywalizacji, mniejsze ambicję, będę bał się ryzyka, szybciej czuł się zmęczony, zmulony. Ogólnie przez to mam dużo gorsze życie i jestem mniej wartościowym człowiekiem niż gdybym miał zdrowe jądra. Oczywiscie powinienem to zakceptowac i starac sie zmieniac co sie da. Zal i tak pozostanie.
Piszę ciąglę o wacku dlatego że (może trudno wam to zrozumieć) największy lęk faceta (większy niż kobiety przed tym że się nie spodoba) to lęk przed tym że nie zaspokoi potrzeb seksualnych partnerki. To strach przed tym że kobieta wybierze innego bo będzie jej dawał więcej przyjemności (tak jak strach kobiety że wybierze ładniejszą). Nie mam na myśli tego że kobiety są puste i tylko seks się dla nich liczy tylko to że w łóżku trzeba się dopasować, pożądanie to silna potrzeba nie chcę żeby kobieta walczyła z tym że jest nie zaspokojona z miłości do mnie. Chcę żeby była szczęśliwa i żeby było jej dobrze. Nie mówię że kobieta wybierze tego najlepszego w łóżku tylko ze nie będzie z tym który nie spełnia jej oczekiwań. Jak można żyć co wieczór się rozczarowując co wieczor uprawiac seks ktory nie daje przyjemnosci, satysfakcji, powoduje narastającą frustrację, Nie wyobrażam sobie takiego związku. Nie można mówic że seks jest nie wazny, jest bardzo wazny, trzeba tak zyc zeby sprawial nam przyjemnosc, trzeba sie cieszyc wspolnym seksem z osob ktora kochamy.

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Mojwa ile masz lat? Czy możesz zasugerować jakikolwiek związek między ciasnością pochwy a jakąś inną cechą? Oprocz wieku i liczby urodzonych dzieci.

Edytowane przez bober111
Czas edycji: 2012-01-31 o 23:02
Stary 2012-01-31, 23:02   #2460
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Miałem chore jądra i przez to jestem brzydki i słabszy od innych. Mogę coś poprawić ale nie wszystko. Kształtu szkieletu nie zmienię zawsze będę miał nieco kobiecą sylwetkę. Jąder nie powiększę. Dziecinnych rysów twarzy nie zmienię. Wpływu tego że mam mało testosteronu na psychikę też nie zmienię zawsze będę miał mniejszą pewność siebie, mniejszy pociąg do rywalizacji, mniejsze ambicję, będę bał się ryzyka, szybciej czuł się zmęczony, zmulony. Ogólnie przez to mam dużo gorsze życie i jestem mniej wartościowym człowiekiem niż gdybym miał zdrowe jądra. Oczywiscie powinienem to zakceptowac i starac sie zmieniac co sie da. Zal i tak pozostanie.
Piszę ciąglę o wacku dlatego że (może trudno wam to zrozumieć) największy lęk faceta (większy niż kobiety przed tym że się nie spodoba) to lęk przed tym że nie zaspokoi potrzeb seksualnych partnerki. To strach przed tym że kobieta wybierze innego bo będzie jej dawał więcej przyjemności (tak jak strach kobiety że wybierze ładniejszą). Nie mam na myśli tego że kobiety są puste i tylko seks się dla nich liczy tylko to że w łóżku trzeba się dopasować, pożądanie to silna potrzeba nie chcę żeby kobieta walczyła z tym że jest nie zaspokojona z miłości do mnie. Chcę żeby była szczęśliwa i żeby było jej dobrze. Nie mówię że kobieta wybierze tego najlepszego w łóżku tylko ze nie będzie z tym który nie spełnia jej oczekiwań. Jak można żyć co wieczór się rozczarowując co wieczor uprawiac seks ktory nie daje przyjemnosci, satysfakcji, powoduje narastającą frustrację, Nie wyobrażam sobie takiego związku. Nie można mówic że seks jest nie wazny, jest bardzo wazny, trzeba tak zyc zeby sprawial nam przyjemnosc, trzeba sie cieszyc wspolnym seksem z osob ktora kochamy.

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Mojwa ile masz lat?
http://www.sportfan.pl/artykul/17329...ata-malysz-i/0
Cytat:
Mali zawsze mieli (i mają!) gorzej. W przedszkolu, szkole, na podwórku czy - już potem - w pracy zawodowej. Są jednak tacy, którzy nigdy nie zgodziliby się, by natura dodała im kilkadziesiąt centymetrów.

Badania naukowców są okrutne dla mężczyzn o niskim wzroście. Na każdym kroku życie doświadcza ich okrutnie. Wysokim łatwiej zdobyć dobrą pracę, mają lepszy status społeczny, częściej interesują się nimi kobiety.
Niski facet, to dla większości dziewczyn... „towar” - tak zwanego - II gatunku - można przeczytać w wielu analizach i badaniach socjologicznych.
Na szczęście sport to dziedzina życia, gdzie niscy mężczyźni mają pole do popisu. "Mali" potwierdzają tam, że też potrafią wygrywać i zadziwiać cały świat. Historia zna przypadki, gdzie sportowcy, którym natura poskąpiła centymetrów byli wielkimi mistrzami, których kochały tłumy .

1. Fernando Alonso (Formuła 1, wzrost 171 cm).
W latach 2005-06 Hiszpan zdominował rywalizację najszybszych kierowców świata. Nie miał sobie równych na torze. Potem bywało różnie, ale dziś wydaje się jednak, że nie powiedział jeszcze ostatniego słowa...

2. Leszek Blanik (gimnastyka sportowa, wzrost 163 cm).
Dwukrotny medalista olimpijski (brąz w Sydney i złoto w Pekinie). Polak jest nie tylko złotym medalistą olimpijskim. Ale też pierwszym polskim gimnastykiem, którego nazwiskiem nazwano element gimnastyczny. Pod nr 332 Międzynarodowa Federacja Gimnastyczna zapisała skok-przerzut, podwójne salto w przód w pozycji łamanej, jako..."blanik".

3. Muggsy Bogues (koszykówka, wzrost 160 cm).
Czy to możliwe, by przy wzroście 160 cm zapisać się w statystykach NBA pod pozycją... „blok”? Graniczy to z cudem, ale Bogues, który występował na parkietach najlepszej ligi koszykarskiej na świecie w latach 1987-2001 (Washington Bullets, Charlotte Hornets, Golden State Warriors i Toronto Raptors), zaliczył w swojej karierze aż... 39 bloków!

Amerykański sportowiec udowodnił, że w baskecie na najwyższym poziomie jest też miejsce dla niskich koszykarzy.

4. Adam Małysz (skoki narciarskie, wzrost 169/170 cm).
Przy nazwisku jednego z najlepszych skoczków w historii zbędne są słowa. Gdy bowiem sportowiec wyzwala u komentatora taki poziom emocji (ZOBACZ poniżej), to świadczy tylko o jednym. Mamy do czynienia z geniuszem!

Należy Wam się słowo wyjaśnienia, jeśli chodzi o wzrost Orla z Wisły. Naturalny wzrost pana Adama to 169 cm. W 2005 roku masażyści polskiej kadry... rozciągnęli jednak skoczka o centymetr, aby umożliwić mu skoki na dłuższych nartach.

5. Diego Maradona (piłka nożna, wzrost 167 cm).
Legenda futbolu, Argentyńczyk Diego Maradona, podczas MŚ 1986 dokonał rzeczy niemożliwej. Rajd przez pół boiska i gol strzelony w ćwierćfinale Anglikom uznaliśmy najpiękniejszą bramką w historii mundialu.

Argentyńczyk przejął piłkę jeszcze na swojej połowie. Doholował futbolówkę do bramki rywali i nic nie robił sobie z prób odebrania mu jej kolejno przez:
- Petera Beardsleya
- Petera Reida
- Terry'ego Butchera
- Terry'ego Fenwicka
- i... Petera Shiltona.

6. Lionel Messi (piłka nożna, wzrost 169 cm).
Mały „gladiator” współczesnego futbolu w pojedynkę wygrywa mecze Barcelonie - tak w hiszpańskiej Primera Division, jak i Ligi Mistrzów. Nie brakuje głosów, że już dziś Argentyńczyk zasługuje na miano najlepszego piłkarza w historii.

i na koniec perła w koronie:

7. Naim Suleymanoglu (podnoszenie ciężarów, wzrost 147 cm).
Bułgarski ciężarowiec pochodzenia tureckiego zdominował światowe ciężary w latach 80. i 90. ubiegłego wieku. „Kieszonkowy Herkules”, przydomek nawiązujący do niskiego wzrostu sportowca, reprezentował barwy Bułgarii i Turcji. Dla tych drugich zdobył trzy złota olimpijskie (Seul 1988, Barcelona 1992, Atlanta 1996).
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 8 (0 użytkowników i 8 gości)

Zasady wysyłania wiadomości