|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(
Cytat:
Za to zgadzam się z tym, że po prostu trzeba się dopasować
|
|
#2432 |
|
Zakorzenienie
|
Bober, ech, do Ciebie nic nie trafia. Mówisz, jakbyście się czuły, jakby 99 % kobiet było piękniejszych od Was? Po pierwsze kwestia gustu, a po drugie ja np nigdy nie byłam zbyt ładna, większość uważało, że brzydka, bo jednak strasznie krzywe zęby z dużą diastemą, nieciekawe rysy twarzy- to wiele osób mogło ode mnie odpychać. Niemniej jestem od 2 i pół roku w związku i cały czas czuję się doceniana
.I tak, jest tyle kobiet piękniejszych ode mnie, wiem, że gdyby chodziło o urodę, to najpewniej byłabym sama, ale nie tylko to się liczy, ot co . No, ale Ty zaniżasz sobie szansę marudzeniem, jak wolisz .
Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2012-01-31 o 13:51 |
|
|
|
#2433 |
|
ma zielone pojęcie
|
A co mi za różnica czy ma małego, średniego i wielkiego penisa, jak jest beznadziejnym kochankiem?
|
#2434 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2435 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Odpowiem za Borsuka. Zawsze moze wybrac kochajacego partnera i kogoś kto ją zaspokoi, wiec dlaczego mialaby wybierać właśnie mnie. Teraz cos ode mnie Taa wiem, ze dla niektorych ma tylko znaczenie, ze sie je pokocha i pozwoli zakochac sie w sobie. Ale takich przypadkow nie ma zbyt wielu więc dlaczego akurat miałoby trafić na nas. Kolega jak i ja jestesmy beznadziejnymi przypadkami, ja sie boję zaryzykować wizerunku i narazic sie na salwy smiechu w wielu miejscach... nie wielu by mnie oszczedziło, a on by uśpił kobiete pytaniami czy jest slepa, ze nie widzi jaki jest chudy w barkach , ze ma dziewczynska figure, brak zarostu a co najgorsze ma krzywe zęby ( o zgrozo!) Dla niego nadzieja jakas chyba jeszcze jest a dla mnie raczej nie bo jednak boje sie zaufac dziewczynie, ktora potrafie szybko oczarowac i jeszcze szybciej do siebie zrazić (w tym to jestem mistrzem, spalonych mostów mam więcej niż Borsuk widzi wad w sobie stojąc przed lustrem) "BTW, te "wogule" to jakaś rasa drobiu? Tak sie jakoś kojarzy: " chadzały po polu kury, indyczki, wogule i perliczki" Normalnie spadłem z krzesła Kurde no wcieło mi troche tekstu ;/ Wcześniejsza dpowiedz dla lanavera była o wiele lepiej napisana i ładnie wkomponowana wyzej ale gdzies sie ulotniła ;/ Cytat:
Jakbym szukał juz to w granicach 20-24 lata (sam mam 23). W tym przedziale wiekowym takie dziewczyny nie są zbyt ogarnięte (nie znaczy to, że są głupie czy brzydkie po prostu nie zupełnie rozumieją co się dzieje dookoła i w niektórych kwestiach są zbyt sztwyne ) a do mnie pasuje jedynie usmiechnieta dobra wariatka z małym dystansem do siebie. Było kilkanaście tych drugich i z 9/10 maksymalnie po 2-3 spotkaniu wylądowalbym w lozku albo gdzies indziej.., a z wiekszoscia tego samego dnia a raczej nocy. Zalozmy ze bym wzial sie w garsc, usunal stulejke, zaryzykował z jakas i oczyscie bym sie nie popisał. I co by taka dziewucha sobie pomyślała... Dopiero co sie poznalismy, udalo mu sie mnie zaciagnac do wyra ale nic nie potrafil ze mna zrobic, nawet nie zdazylam sie skapnac kiedy zaczal a bylo juz po wszystkim. Wzielaby tylek w troki a ja bym sie tylko zalamal i miał nadzieje, ze szybciej zapomni o mnie niz ja doszedłem. // to nie jest to samo co wczesniej ;/ brakuje kilku szczegołow, ktore by nadały sensu całości Edytowane przez Dopefiend Czas edycji: 2012-01-31 o 18:56 |
|||
|
|
|
#2436 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2437 | |||||
|
ma zielone pojęcie
|
bober111, ja już serio mam dość
![]() Czego od nas oczekujesz? Sensownych rad? Nie, bo je odrzucasz. Informacji o tym jacy faceci się podobają kobietom? Nie, bo „niewygodne” informacje odrzucasz. To czego chcesz? Wiecznego pocieszania? My mówimy „jest spoko, mały penis nie musi być problemem”, Ty mówisz: „ale mnie żadna nie zechce”, potem my mówimy „zechce, bo kobiety mają różny gust”, i tak przez całą wieczność? ![]() Aha, jasne. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
bober przestań błaznować,bo mi się mleko waży .
gdyby kobieta była taka luźna to tampony by się nie trzymały.ty myślisz,że one zapinane sa jak podwiązki? widziałeś kiedyś tampona?jak zobaczysz to może przestaniesz pieprzyć Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2012-01-31 o 21:34 |
|
|
|
#2439 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
Cytat:
Pochwy aż tak się nie różnią są prawie identyczne jesli chodzi o ciasność. Dla wszystkich 11cm to będzie za mało. ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Pochwa przy podnieceniu się rozciąga i nawilża. To że tampon nie wypada to nic nie znaczy że seks z penisem o wielkości tampona byłby ciasny. |
||||||
|
|
|
#2440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba twoja wyobraźnia za bardzo pracuje,bo wydaje ci się,że pochwa zwiększa swoje rozmiary jak penis i można tam włożyć dłoń?ona się nie rozszerza,ale wydłuża,a boczne ścianki są elastyczne i mogą się rozciągnąć ,jednak pod wpływem czegoś uwielbiam cię |
|
|
|
|
#2441 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mam już trochę dość pocieszania trolla Bobera ale powiem jedno. Dawno nie spotkałam nikogo kto by z taką pewnością siebie wypowiadał takie bzdury. Już nie mówiąc o wiedzy w kwestii kobiet opartej na domysłach własnych i wiedzy lepiej niż one jakie one same są, jak coś widzą, co są w stanie wepchnąć sobie do gardła bez odruchów wymiotnych, jakie są ich poglądy, co odczuwają and sooo much more..
---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
|
|
#2442 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czym bardziej rozciągną się boczne ścianki tym bardziej czuć penisa. Penis wchodzi do pochwy i czym jest większy tym robi się ciaśniej i tym większy nacisk na nerwy. Jak za słabo podrażnia nerwy to nic nie czuć. No i nie ma uczucia wypełnienia, połączenia z partnerem. |
|
|
|
|
#2443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powinienes pomyśleć o doktoracie ,masz tyle wiedzy,że moze dostaniesz nobla w przyszłości.
|
|
|
|
|
#2444 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2445 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a może masz taki obojczyk, bo nie masz mięśni klaty i ramion w ogóle prawie? Czy masz może rtg, gdzie Twój obojczyk jest wielkości połowy Twojego penisa? :PA co do bycia przypakowanym przez wszystkich - to większych bzdur nie słyszałem to jest kwestia lenistwa, a nie obojczyków :P
|
|
|
|
|
#2446 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2447 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2448 | |
|
Konto usunięte
|
Skąd wiesz, że nie ma? Przepytałeś całą ludzkość? Mówię ci przecież, że są tacy, przykład podałam, po jakie licho trzymasz przy swoim?
Cytat:
![]() A to ciekawe, bo moja opinia jest taka, że są faceci i kobiety, którzy seksu nie potrzebują do szczęścia. I co, nasze opinie się nie liczą?
|
|
|
|
|
#2449 |
|
Zakorzenienie
|
Haha był swego czasu wątek o pewnym chyba 18letnim chłopcu, który generalnie wadę miał w każdym miejscu na ciele i psychice. O wszystko się burzył, żadnych rad nie słuchał, jak mu napisałam: 'uszy do góry' to ten mi z tekstem 'ej uważaj sobie mogłabyś nie być taka chamska, wiem że mam odstające uszy'. No komedia. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=417277 -->polecam na doła
![]() I tu jest generalnie tak samo tylko że Ty męczysz dłużej niż tamten. Przydałaby się niejaka użytkowniczka Szugarbejb bo ja już tych smętów i pocieszań słuchać nie mogę, aż mi niedobrze. Kończąc, zacytuję ją: siedź w domu na du.pie i nie wychodź. Pozdrawiam
|
|
|
|
#2450 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2451 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Aktorzy dostają pieniądze a partnerce seks musi sprawiać przyjemność. Pozatym są filmy gdzie zwykli ludzie nagrywają swój seks. |
|
|
|
|
#2452 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A swoją drogą czepiacie się Bobera że ciągle jęczy o swym małym fiutku,to co można by powiedzieć o wielu kobietach mających nieraz ,naprawde duże kompleksy dotyczące warg i nie mam na myśli ust ,to dopiero są fanaberie bo nijak nie wpływa to na pożycie seksualne.
|
|
#2453 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2454 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Skoro masz skoliozę to zacznij pływać - poprawią Ci się plecy, poszerzą barki itp. Badał Ci ktoś kiedyś ten testosteron, czy tak gadasz, bo fajnie brzmi to słowo? |
|
|
|
|
#2455 |
|
zuy mod
|
Bober, czasem bym chciała żeby mój facet miał cieńszego penisa. Krótszego nie, bo to "zwalczamy" tym że nigdy nie wchodzi do końca (nie jest jakimś mutantem), no ale obwodu nie zmniejszę. A byłoby fajnie, nie bolałoby mnie tak. Boli mnie nawet wkładanie palca, a jak się rozluźnię to z tym palcem mi dobrze. I tyle. Nie potrzebuję maczugi.
Uprawiam seks nie dla niesamowitych doznań podczas stosunku ale dla bycia z partnerem bardzo blisko. I czasem wchodzi płyciej niż na te Twoje 11 centymetrów i doprowadza mnie do rozkoszy, czasem nie. Nie o to chodzi. Są kobiety, które nie potrzebują maczug, dla których satysfakcjonujący seks to coś innego niż ostre rżnięcie. No ale i tak wiesz swoje :P
|
|
#2456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2457 | |
|
zuy mod
|
Cytat:
![]() dla nieznających: przychodzi facet do domu uciech. wchodzi do pokoju, patrzy - na łóżku leży Pani, która mówi do niego: włóż mi palec. Facet włożył. Włóż mi dwa palce - facet włożył. Włóż mi rękę - facet włożył. Włóż drugą - facet zdziwiony, no ale też włożył. A teraz zaklaszcz - facet próbuje, ale nie może. Na co prostytutka: widzisz jaka jestem ciasna!
|
|
|
#2458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2459 |
|
Rozeznanie
|
Miałem chore jądra i przez to jestem brzydki i słabszy od innych. Mogę coś poprawić ale nie wszystko. Kształtu szkieletu nie zmienię zawsze będę miał nieco kobiecą sylwetkę. Jąder nie powiększę. Dziecinnych rysów twarzy nie zmienię. Wpływu tego że mam mało testosteronu na psychikę też nie zmienię zawsze będę miał mniejszą pewność siebie, mniejszy pociąg do rywalizacji, mniejsze ambicję, będę bał się ryzyka, szybciej czuł się zmęczony, zmulony. Ogólnie przez to mam dużo gorsze życie i jestem mniej wartościowym człowiekiem niż gdybym miał zdrowe jądra. Oczywiscie powinienem to zakceptowac i starac sie zmieniac co sie da. Zal i tak pozostanie.
Piszę ciąglę o wacku dlatego że (może trudno wam to zrozumieć) największy lęk faceta (większy niż kobiety przed tym że się nie spodoba) to lęk przed tym że nie zaspokoi potrzeb seksualnych partnerki. To strach przed tym że kobieta wybierze innego bo będzie jej dawał więcej przyjemności (tak jak strach kobiety że wybierze ładniejszą). Nie mam na myśli tego że kobiety są puste i tylko seks się dla nich liczy tylko to że w łóżku trzeba się dopasować, pożądanie to silna potrzeba nie chcę żeby kobieta walczyła z tym że jest nie zaspokojona z miłości do mnie. Chcę żeby była szczęśliwa i żeby było jej dobrze. Nie mówię że kobieta wybierze tego najlepszego w łóżku tylko ze nie będzie z tym który nie spełnia jej oczekiwań. Jak można żyć co wieczór się rozczarowując co wieczor uprawiac seks ktory nie daje przyjemnosci, satysfakcji, powoduje narastającą frustrację, Nie wyobrażam sobie takiego związku. Nie można mówic że seks jest nie wazny, jest bardzo wazny, trzeba tak zyc zeby sprawial nam przyjemnosc, trzeba sie cieszyc wspolnym seksem z osob ktora kochamy. ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Mojwa ile masz lat? Czy możesz zasugerować jakikolwiek związek między ciasnością pochwy a jakąś inną cechą? Oprocz wieku i liczby urodzonych dzieci. Edytowane przez bober111 Czas edycji: 2012-01-31 o 23:02 |
|
|
|
#2460 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.

.
. No, ale Ty zaniżasz sobie szansę marudzeniem, jak wolisz
.