![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
..::LUTY - Kolorówka i insze do szybkiej wymiany::..
Nieaktualne
Wielka aktualizacja wątku ![]() Do wymiany: Dokładka 17 lutego dorzucam swoje zapasy, więc wymienię na coś wyjątkowo potrzebnego ![]() COCO Mademoiselle fresh moisture mist, nówka zafoliowana, 100 ml; najchętniej na normalne perfumy Dr Irena Eris Hydromatt day, krem dla facetów, ważny do 08/2013 Yves Rocher anti aggresions flash mask, maseczka, nówka, zafoliowana, ważna 03/14 Yves Rocher Wrinkle reducer face care, skóra wrażliwa, nówka zafoliowana, ważny 03/13 Avon perfumy Dream Life, ubytek minimalny, może 3 mm od góry, nie wiem, jak są fabrycznie Dokładka 16 lutego JESSICA - dwa lakiery w kolorze Constellation i Feminine Divine, w obu znikome ubytki KOLORÓWKA * CHANEL błyszczyk 158 Braise, używany 2 razy, najchętniej wymienię na inny błyszczyk ale w chłodnym odcieniu * MAC - pojedynczy cień Shock-A-Holic, testowany * ESTEE LAUDER - puder / róż Fleur de Lys - jak nowy, tylko testowany * Lancome Oscillation PowerFoundation kolor Ivory 10, używany 2 razy. Ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,34949,lancome-oscillation-power-foundation.html * DIOR 808 Pink Design, parę razy maźnięte * DIOR CANNAGE paletka 001 Dawn Grey NOWA * DIOR piątki 208 Navy Design zostało ok 90% * TOKIDOKI, fioletowa paletka ADIEU parę razy używana, zużycie minimalne * CHANEL Contraste de Poudres, Radial face palette z profesjonalnej serii Exclusive Chanel Makeup Studio, 4 pudry, pierwotnie 10 g, zużycie minimalne PIELĘGNACJA: * MARIONNAUD krem na 1 zmarszczki NOWY Nie wszystko jest na zdjęciach, ale mogę zrobić na życzenie ![]() Wishlistę mam w podpisie, najchętniej wymienię na PERFUMY, więc jeżeli chcecie wymienić na perfumy, piszcie od razu, co macie ![]() Rozważę wymianę na pielęgnację czy kolorówkę, ale będę wybredna, bo mam sporo rzeczy. Stary wątek mam tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=583371 Rzeczy z wątku ciuchowego i ksiażkowego też mogę wymienić na kosmetyki ![]() Nie ma: DIOR piątki 859 Graphic Lights, zostało ok 90% * VICHY krem Aqualia Antiox, ważny 11/2012, NOWY. Najchętniej wymienię na inny krem, ale do cery naczynkowej, z przebarwieniami lub przeciwzmarszczkowy * LANCOME Hypnose, czarny tusz, nówka, nieużywany * MISSHA Super Aqua krem pod oczy - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,46223,super-aqua-lifting-eye-cream.html pojemność wyjściowa 30 ml, zostało na pewno ok 80%, bardzo wydajny. * Elizabeth Arden - wielka paletka z cieniami, oddam bardzo chętnie!!! * Calvin Klein - kredka do brwi, 204 brunette, nówka Edytowane przez Gothic_Daisy Czas edycji: 2012-03-01 o 08:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Luty - DIOR 3 paletki do szybkiej wymiany::..
A Ninę byś oddała?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
A możesz mi mniej więcej napisać jak pachnie? Bo ja też nie wiem, czy to byłby mój zapach, więc muszę pomyśleć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Totalnie nie umiem opisywac zapachow
![]() Aha, powachac ja mozna chyba w SuperPharm.
Wymiana Edytowane przez connie Czas edycji: 2012-01-31 o 21:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Hej Gotic,
Interesuje mnie: DIOR piątki 859 Graphic Lights, zostało ok 90% mogę zaproponować w zamian: zapachy: Mouchino Glamour 50ml ubytek 15% CK Escape 100ml Lauder Sensuos 30ml ,ubytek max 5% Kenzo Ryoko L'eau par 20ml pielęgnacja: Lauder Time Zone 30ml kolorówka: Dior piątki 440 sunset cafe ubytek ok 20-30% ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- a i w wish czytałąm też ze chcesz przetestować cienie Smashbox wiec mogłabym oddać http://www.platinumblondelife.com/20...e-palette.html
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
spoko
![]() chyba tylko escada ![]() Cytat:
![]() On jest nowy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Nowy, ma kartonik jeszcze nie rozpieczętowany
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
hej podoba mi sie tusz. jestes zainteresowana perfuma Halle Berry? 7/8 opakowania.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, ale nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
hej, może chciałabyś mój Sephora, Poetique? Vanille Fleur d`Oranger za tusz? pozdrawiam
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
hej, coś za krem misshy?
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Clinique - Dramatically Different Moisturizing Lotion
nowy, nieużywany, 30ml, kultowy krem nawilżający Bioderma Node K nowy szampon na suchy łupież, kuracja mi się podoba, ale nie wiem, jak się to ma cenowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
hej, mogłabym oddac biodermę ale musze sie jeszcze zastanowic bo rozne opinie czytam na jego temat. A czemu Ty go oddajesz?
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A oddaję, bo mam za dużo kremów pod oczy i pewnie go i tak nie zużyję, a szampon na pewno mi się bardziej przyda ![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- niestety nic. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.