Moda, która Cię "rozwala" - część 4 - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-31, 18:27   #1561
Dracy
Zadomowienie

Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4

Z serii mój makijażowy rozwalacz - odkryłam nowy i tani sposób na długotrwały makijaż! Gdy patrzyłam na dziewczyny z klasy długo zastanawiałam się, jakim cudem po męczącym wfie nie spływa im makijaż... aż niedawno się dowiedziałam, że i tak dosyć grubą warstwę tapety psikają zwyczajnym lakierem do włosów. Podobno 'mejkap' utrzymuje się w ten sposób praktycznie cały dzień. Chyba jednak podziękuję..
Dracy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 18:38   #1562
Bayje
Zakorzenienie

no to nowego sposobu kobieciny nie wynalazły ..

bo na TVNie w Rozmowach w toku tapeciary wiedziały o tym już od ponad pół roku

a tak w ogóle to witam nowa na wątku tak sobie Was poczytuję od 2-3 dni..

Have you noticed the saddest person always has the most beautiful smile
Kid Cudi
Bayje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 18:41   #1563
cute poison
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dracy Pokaż wiadomość
Z serii mój makijażowy rozwalacz - odkryłam nowy i tani sposób na długotrwały makijaż! Gdy patrzyłam na dziewczyny z klasy długo zastanawiałam się, jakim cudem po męczącym wfie nie spływa im makijaż... aż niedawno się dowiedziałam, że i tak dosyć grubą warstwę tapety psikają zwyczajnym lakierem do włosów. Podobno 'mejkap' utrzymuje się w ten sposób praktycznie cały dzień. Chyba jednak podziękuję..
ba! nawet cały tydzień
w rozmowach w toku laska kiedyś mówiła o tym, ale oglądałam tylko reklamę tego i z tego co pamiętam to ona właśnie utrwalała tym sposobem makijaż na kilka dni, a potem rozdzielała posklejane, sztywne rzęsy np. nożem
cute poison jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 18:42   #1564
Lady in Blue
Zakorzenienie

Cytat:
Że jak???????? Głupota jednak nie zna granic
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 18:53   #1565
Dracy
Zadomowienie

Ja o tym wcześniej nie słyszałam, Rozmowy w toku oglądam raczej okazjonalnie przy wyjątkowo głupich tematach, ale ten jak widzę mi umknął. Peszek.

Ogólnie wracając do motywu odrapanych paznokci - nie rozumiem jednego. Bo jedna z dziewczyn od lakieru w swoim 'piórniku' (kosmetyczka, w niej od cholery pudrów, błyszczyków i takich tam + długopis) nosi kilka lakierów do paznokci, a odrapane paznokcie nosi tydzień, dwa... i cały czas odrapuje, obskubuje. Nakładanie tapety zajmuje jej z tego co słyszałam ok. 10-15 minut, ale na zmycie tej odrobinki lakieru, która cudem jeszcze się na jej paznokciach utrzymuje nie ma czasu. Kiedyś też pamiętam, że inna na luźniejszej lekcji podłączyła prostownicę do gniazdka w sali i sobie prostowała włosy.

Z serii rozwalacz na szkolnym korytarzu - mini jeansowa, legginsy w panterkę kończące się nad kostką, skarpetki frotte, grube, w różowo błękitne paski i halówki. Majstersztyk!
Stary 2012-01-31, 19:00   #1566
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cute poison Pokaż wiadomość
ba! nawet cały tydzień
w rozmowach w toku laska kiedyś mówiła o tym, ale oglądałam tylko reklamę tego i z tego co pamiętam to ona właśnie utrwalała tym sposobem makijaż na kilka dni, a potem rozdzielała posklejane, sztywne rzęsy np. nożem
Wyobraziłam sobie te rzęsy rozdzielane nożem

Często ostatnio widuje dziewczynę, która nakłada cienką za to bardzo rózowa warstwę podkładu Nie wiem co to za podkład, ale nieźle kryje, nie widać go w porach, ale no różowy na niej jest;-)
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 19:01   #1567
cute poison
Raczkowanie

Cytat:
Ja o tym wcześniej nie słyszałam, Rozmowy w toku oglądam raczej okazjonalnie przy wyjątkowo głupich tematach, ale ten jak widzę mi umknął. Peszek.

Ogólnie wracając do motywu odrapanych paznokci - nie rozumiem jednego. Bo jedna z dziewczyn od lakieru w swoim 'piórniku' (kosmetyczka, w niej od cholery pudrów, błyszczyków i takich tam + długopis) nosi kilka lakierów do paznokci, a odrapane paznokcie nosi tydzień, dwa... i cały czas odrapuje, obskubuje. Nakładanie tapety zajmuje jej z tego co słyszałam ok. 10-15 minut, ale na zmycie tej odrobinki lakieru, która cudem jeszcze się na jej paznokciach utrzymuje nie ma czasu. Kiedyś też pamiętam, że inna na luźniejszej lekcji podłączyła prostownicę do gniazdka w sali i sobie prostowała włosy.

Z serii rozwalacz na szkolnym korytarzu - mini jeansowa, legginsy w panterkę kończące się nad kostką, skarpetki frotte, grube, w różowo błękitne paski i halówki. Majstersztyk!
nie wytrzymałabym z takimi pudernicami w klasie.
halówki
cute poison jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 19:04   #1568
a-sea-of-honey
Zadomowienie

GG do a-sea-of-honey

Wystarczy, dziewczyny, ileż można się przedzierać przez próby udowodnienia, że moja racja jest mojsza, a twoja jest twojsza... Niech sobie każdy zdziera albo maluje i zmywa, jak chce. Głową muru nie przebijesz.
Rozwaliły mnie filmiki z dziewczynami, bo chłopak po prostu robi sobie jaja i jego prawo, ale te dziewuchy są śmiertelnie poważne w swoich rozprawach filozoficznych pt. "co mam w torebce do szkoły" i "co dziewczynka z podstawówki może nałożyć sobie na twarz".
A oprócz tego rozwałka z zeberki: http://www.bratniedusze.blogspot.com/2012/01/bez.html na tym blogu jest dużo innych rozwalających stylizacji...
rozwałka z tego wątku: www.love-aesthetics.blogspot.com . Weszłam, bo część z Was pisała, że dziewczyna jest kreatywna i jedyna w swoim rodzaju. Co to, to prawda, ale nie zmienia to faktu, że wygląda w tych swoich stylizacjach brzydko. I te włosy w kolorze "przegięłam z fioletową płukanką"... Nie jest ani ładna, ani intrygująca, ani seksowna, ani ekscentryczna. Jest w tych ubraniach brzydka. Chyba, że taki jej cel. Jedno, co trzeba jej oddać, że robi czasem fajne makijaże, używa ciekawych odcieni pomadek.
a-sea-of-honey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 19:14   #1569
Dracy
Zadomowienie

Ja z tych zeberkowych blogów wolę ten -> http://61489pusia.blogspot.com/
Stary 2012-01-31, 19:21   #1570
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Albo nie mam gustu, albo jestem ślepa, ale nie wiem, co jest rozwalającego w pierwszym linku w poście powyżej (http://www.bratniedusze.blogspot.com/2012/01/bez.html )

Co do tapeciarek... też miałam takie w klasie za czasów LO. Jedna była tak zjarana na solarze, że była wręcz hebanowa, do tego siwe włosy, mega tapeta, czarne oko i długaśne pazury. Widziałam jej zdjęcie na fb jakiś czas temu, jedyne co się zmieniło u niej, to to, że jest jeszcze chudsza, niż w LO, a wręcz sama skóra i kości. Na wycieczkach, to ona pierwsza wstawała, żeby sobie tapetę nałożyć. Ja osobiście uważam, branie kolorowych kosmetyków na wycieczkę w góry za niepotrzebne obciążanie plecaka. Z resztą takie asy się zdarzały także w trakcie moich studiów. Nie chciałoby mi się na terenówkę w góry brać kosmetyczki z pudrami i innymi takimi, do tego prostownicy, suszarki pianki itp. Brałam podstawowe kosmetyki do kąpieli, szczoteczkę do zębów, pastę i krem, a włosy mi same schły.

Edytowane przez MonikaFaustyna
Czas edycji: 2012-01-31 o 19:22
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 19:48   #1571
klaustynka
Zadomowienie

Cytat:
Chyba jest to często spotykane w polskich szkołach średnich
Stary 2012-01-31, 19:52   #1572
Dracy
Zadomowienie

Uwaga, a w moim przypadku ten trend opanował także młodsze pokolenie i spotykam to non stop w gimnazjum!
Stary 2012-01-31, 20:07   #1573
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Mnie może nie rozwala, ale zadziwia trend wśród nastolatków na żarówiaste ubrania we wzorki i każde z innej parafii. Na przykład: barrrdzo różowa bluza w tęcze, koszulka w serduszka i spodnie w paski i do tego jakieś kolorowiaste buty.
Stary 2012-01-31, 20:14   #1574
Izulkowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość

dzisiaj np. umyłam głowę i nie rozczesałam włosów i wyglądam jak pudel, bo tak lubię... no i co, nico (chyba jestem jedną z niewielu osób, które mają kręcone włosy i są z tego dumne i nie chcą ich prostować, ani robić z nimi innych okropności)
Skąd ja to znam Właściwie nie używam szczotki/grzebienia, jakoś raz na dwa tygodnie, albo i nawet rzadziej, bo nie widzę potrzeby. Włosy mi się nie kołtunią, mimo tego że są mocno kręcone i lepiej wyglądają nierozczesane - jak bardzo nie czesanie włosów jest rozwalające? Czytam was od dawna i jestem pewna, że dla niektórych w tym wątku będzie
Witam w klubie. Też jestem szczęśliwą (chociaż nie zawsze ) posiadaczką kręconych włosów i ostatni raz prostowałam je cztery lata temu

Swoją drogą nie mówię już o malowaniu paznokci w łazience (LO) bo to już mnie tak nie dziwi (chyba piąty raz w tym roku coś takiego widzę ), ale na lekcji? Koleżanka ostatnio wyciągnęła lakier i zaczęła malować... no proooszę.

"Życie przypomina paczkę fasolek wszystkich smaków Bertiego Botta.
Wyjmujesz którąś i masz nadzieję, że wreszcie jest to coś dobrego, a zazwyczaj okazuje się, że gorzej nie mogłeś trafić."

Edytowane przez Izulkowa
Czas edycji: 2012-01-31 o 20:16
Izulkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 20:22   #1575
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 20:37   #1576
czarna.noc
Wtajemniczenie

jeju, ale duzo piszczecie, nie mam czasu czytac tyle stron !!

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Nigdy nikogo nie skrytykowałam za brak makijażu. Ja za to że się maluję codziennie słyszę przytyki
A gdzie to tak Ci mowia? Z ciekawosci pytam...

Cytat:
Napisane przez MadSyndrome Pokaż wiadomość
I nie mam zamiaru tu niczego już udowadniać, bo ta mądrusia paniusia, która wyzywa mnie od fleji jest zakompleksioną delikatniusią paniusią, która ma odruchy wymiotne jak widzi, że komuś kolor butów nie pasuje do torebki
Oj daj spokoj, to juz takie niemodne

Cytat:
Napisane przez Cinderella5x Pokaż wiadomość
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Ja sadze, ze, jesli wlosy sa nie umyte dzien po tym, jak jednak powinny ( a widac, ze powinny), to przeciez jeszcze nie tragedia. Sadze, ze kazdemu moze sie zdazyc zaspac, cos sie stanie, i czasu naprawde nie ma, ktos wraca do domu o 22 i wstaje o 3 nad ranem... no nie wiem, duzo jest przypadkow, kiedy naprawde nie ma kiedy tych wlosow umyc.
Ha, jestem niezlym wyjatkiem - myje wlosy codziennie od 13 r.z. (czyli juz ponad polowe mojego zycia...) lacznie z tymi dniami, gdy z imprezy w tygodniu wracałam o 4, a wstawałam o 7 i gdy z pracy wracam o 22 lub pozniej i wstaje o 6. Wyjatkiem od reguly bylo zapalenie płuc z 40 stopniami goraczki, no ale wtedy to nigdzie nie wstawalam - na pewno juz nie do pracy. Przeciez umycie wlosow i wysuszenie rano to 10min. No ale ja uwielbiam miec czyste, swieze, pachnace szamponem wlosy i nic na to nie poradze - 10 min krocej moge spac. Zmycie lakieru - 30 sek. Uff, jak to sie dzieje, to sie chyba nigdy nie dowiem, ze pracuje, gotuje po pracy, chodze na imprezy, spotkania, do kina, ćwicze, ucze sie, chodze na kursy, mam niemało nadgodzin, a do tego zmyte na czas (i pomalowane) paznokcie i umyte wlosy i codziennie makijaz. Czekam na atak, żem jednak nienormalna
czarna.noc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 20:48   #1577
Ejniacz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez a-sea-of-honey Pokaż wiadomość
rozwałka z tego wątku: www.love-aesthetics.blogspot.com . Weszłam, bo część z Was pisała, że dziewczyna jest kreatywna i jedyna w swoim rodzaju. Co to, to prawda, ale nie zmienia to faktu, że wygląda w tych swoich stylizacjach brzydko. I te włosy w kolorze "przegięłam z fioletową płukanką"... Nie jest ani ładna, ani intrygująca, ani seksowna, ani ekscentryczna. Jest w tych ubraniach brzydka. Chyba, że taki jej cel. Jedno, co trzeba jej oddać, że robi czasem fajne makijaże, używa ciekawych odcieni pomadek.

Dziewczyna wygląda okropnie jak dla mnie :O Przygarbiona, włosy okropne (wyglądają na nieumyte ), ciuchy koszmarne ... Nie widziałam tego bloga wcześniej i mogło tak zostać ...

Jean Cocteau
Ejniacz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 20:56   #1578
Lady in Blue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ejniacz Pokaż wiadomość

Dziewczyna wygląda okropnie jak dla mnie :O Przygarbiona, włosy okropne (wyglądają na nieumyte ), ciuchy koszmarne ... Nie widziałam tego bloga wcześniej i mogło tak zostać ...
Ostatnio widziałam pewną panią (na oko po 60tce) która miała taki kolor włosów, z reszta ja już nie pierwszy raz widze taki kolor, ale zazwyczaj u starszych pań, a nie u młodych dziewczyn
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Stary 2012-01-31, 21:02   #1579
WhiteCherry
Zakorzenienie

z serii : zimowa moda wśród gorących nastolatek,
temperatura: -16*
dziewczę: króciutka kurteczka (nie puchówka!), coś a'la skórzane kurtki ze ściągaczem; spod spodu wystawała bluzka z takiego śliskiego materiału, a więc żaden sweter czy coś grubszego; kurtka bez kołnierza (co jest ważne, bo dziewczę miało gołą szyję i żadnego szalika), bez kaptura/czapki ...

stała ze mną na przystanku, więc wykluczamy mityczne poruszanie się autem w balerinkach.

zmroziło mnie
Stary 2012-01-31, 21:16   #1580
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość

Kocham Cie.
do uslug.

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
MadSyndrome - dziewczyno, strasznie się rzucasz, jakby co najmniej o niepodległość chodziło ;] mi też zdarzyło się wiele razy mieć odrapany lakier, rozmazaną kreskę na oku i jeszcze wiele tego typu przykładów.

ale żeby bronić tego w tak emocjonalny sposób, jak Ty to robisz?

ktoś stwierdzi, że to flejowate. I co z tego? mnie to serio, nie rusza. a wręcz je**ie mnie to.

dlatego lubię ten wątek - bo podchodzę do niego z zupełnym dystansem, czytam go dla rozrywki.
gdybym miała przejmować się każdym stwierdzeniem, które dotyka mojego stylu - odpadłabym po 1 stronie.

tak więc dobra rada na przyszłość - może zmień wątek, bo jeszcze nam tu na serce zejdziesz, jeśli tak się przejmujesz wypowiedziami anonimowych osób pozdrawiam.
to w sumie tyczy się wszystkich dziewczyn, które nie potrafią znieść, że kogoś może coś rozwalać, co zahacza o wasz styl ;]
bardzo madry post.
toc ja sama juz wiem, ze rozwalam czesc dziewczyn stad noszeniem torebuni w zgieciu reki. i calkiem dobrze mi z tym .

Cytat:
Napisane przez marryme21 Pokaż wiadomość
O,kurde.Racja,nie doczytałam,zwracam honor.
W każdy razie dobrze to sparodiowała.
he he, spoko.

Cytat:
macie linka do tych Rozmow?
Stary 2012-01-31, 21:24   #1581
WhiteCherry
Zakorzenienie

http://www.love-aesthetics.blogspot....nd-python.html

te kieszenie...
Stary 2012-01-31, 21:27   #1582
Cinderella5x
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czarna.noc Pokaż wiadomość
jeju, ale duzo piszczecie, nie mam czasu czytac tyle stron !!

A gdzie to tak Ci mowia? Z ciekawosci pytam...

Oj daj spokoj, to juz takie niemodne

Ha, jestem niezlym wyjatkiem - myje wlosy codziennie od 13 r.z. (czyli juz ponad polowe mojego zycia...) lacznie z tymi dniami, gdy z imprezy w tygodniu wracałam o 4, a wstawałam o 7 i gdy z pracy wracam o 22 lub pozniej i wstaje o 6. Wyjatkiem od reguly bylo zapalenie płuc z 40 stopniami goraczki, no ale wtedy to nigdzie nie wstawalam - na pewno juz nie do pracy. Przeciez umycie wlosow i wysuszenie rano to 10min. No ale ja uwielbiam miec czyste, swieze, pachnace szamponem wlosy i nic na to nie poradze - 10 min krocej moge spac. Zmycie lakieru - 30 sek. Uff, jak to sie dzieje, to sie chyba nigdy nie dowiem, ze pracuje, gotuje po pracy, chodze na imprezy, spotkania, do kina, ćwicze, ucze sie, chodze na kursy, mam niemało nadgodzin, a do tego zmyte na czas (i pomalowane) paznokcie i umyte wlosy i codziennie makijaz. Czekam na atak, żem jednak nienormalna
Wiesz, ja tez mam tak, jak Ty. Jedynym wypadkiem, kiedy nie dbalam o siebie bylo, kiedy bylam tak chora, ze przez dlugi czas nie podnosilam sie z lozka, nie jadlam, nie pilam, zylam na kroplowkach. Ale z drugiej story rozumiem, ze komus sie po powrocie z pracy o 22 i przy koniecznosci wstawania o 3 nad ranem nie chce / nie ma juz sily. Roznie bywa.

"But what is truth, Not easy to define,
We both have truths, Are yours the same as mine?"
Cinderella5x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 21:36   #1583
6roove
Zakorzenienie

Cytat:
Albo nie mam gustu, albo jestem ślepa, ale nie wiem, co jest rozwalającego w pierwszym linku w poście powyżej (http://www.bratniedusze.blogspot.com/2012/01/bez.html )
tez nie widze niczego rozwalającego

Cytat:
Mnie może nie rozwala, ale zadziwia trend wśród nastolatków na żarówiaste ubrania we wzorki i każde z innej parafii. Na przykład: barrrdzo różowa bluza w tęcze, koszulka w serduszka i spodnie w paski i do tego jakieś kolorowiaste buty.
a to akurat mi się podoba, młodość ma swoje prawa, jak nie teraz to kiedy? kiedy będzie się starym i napiętnowanym przez złowrogie wścibskie spojrzenia? bo przecież jak stary to już nie wypada

a mnie własnie rozwalił widok tż-ta, który dla hecy przymierzył sobie mój kapelusz z wielkim rondem

mam też jeden rozwalacz "z życia", babka z którą pracuję biurko w biurko nosi czapkę, która nawet nie zakrywa uszu wiecie, takie coś jak papieska piuska
zaczęła ją nosić od czasu wielkich mrozów, własciwie nie wiem, jaką może spełniać funkcję.

6roove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 21:53   #1584
carmageddon
Pełzanie

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość

macie linka do tych Rozmow?
http://tvnplayer.pl/programy-online/...1925,3003.html
Stary 2012-01-31, 22:07   #1585
emerald_sky
Raczkowanie

Cytat:
O wlasnie, nikt mi nie wmówi, że jeansy z wysokim stanem są ładne. Są paskudne pas-kud-ne, wyglądają, jak zbroja.
emerald_sky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 22:07   #1586
klaustynka
Zadomowienie

Cytat:
Uwaga, a w moim przypadku ten trend opanował także młodsze pokolenie i spotykam to non stop w gimnazjum!
Drażni mnie, że takie dzieci noszą legginsy w panterkę
Cytat:
Napisane przez Lady in Blue Pokaż wiadomość
Ostatnio widziałam pewną panią (na oko po 60tce) która miała taki kolor włosów, z reszta ja już nie pierwszy raz widze taki kolor, ale zazwyczaj u starszych pań, a nie u młodych dziewczyn
Również częściej widuję starsze panie w takich kolorach
Cytat:
z serii : zimowa moda wśród gorących nastolatek,
temperatura: -16*
dziewczę: króciutka kurteczka (nie puchówka!), coś a'la skórzane kurtki ze ściągaczem; spod spodu wystawała bluzka z takiego śliskiego materiału, a więc żaden sweter czy coś grubszego; kurtka bez kołnierza (co jest ważne, bo dziewczę miało gołą szyję i żadnego szalika), bez kaptura/czapki ...

stała ze mną na przystanku, więc wykluczamy mityczne poruszanie się autem w balerinkach.

zmroziło mnie

Cytat:
Napisane przez 6roove Pokaż wiadomość
a mnie własnie rozwalił widok tż-ta, który dla hecy przymierzył sobie mój kapelusz z wielkim rondem

mam też jeden rozwalacz "z życia", babka z którą pracuję biurko w biurko nosi czapkę, która nawet nie zakrywa uszu wiecie, takie coś jak papieska piuska
zaczęła ją nosić od czasu wielkich mrozów, własciwie nie wiem, jaką może spełniać funkcję.
Mój TŻ uwielbia przymierzać moje nakrycia głowy, a szczególnie futrzaka... i straszy psa

Podobno przez głowę ucieka najwięcej ciepła - a nie przez uszy - więc wiesz... (Pasuje jej chociaż ta czapka? Bo domnieniam, że bardziej nosi ją ze względów estetycznych niżeli praktycznych )

Edytowane przez klaustynka
Czas edycji: 2012-01-31 o 22:08
klaustynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 22:10   #1587
czarna.noc
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cinderella5x Pokaż wiadomość
Wiesz, ja tez mam tak, jak Ty. Jedynym wypadkiem, kiedy nie dbalam o siebie bylo, kiedy bylam tak chora, ze przez dlugi czas nie podnosilam sie z lozka, nie jadlam, nie pilam, zylam na kroplowkach. Ale z drugiej story rozumiem, ze komus sie po powrocie z pracy o 22 i przy koniecznosci wstawania o 3 nad ranem nie chce / nie ma juz sily. Roznie bywa.
Ja tez moge to zrozumiec, ale do siebie tego nie stosuje. Ma pewnie cos wspolnego z tym tematem fakt, ze nie umiem nad ranem juz dobrze spac i nigdy nie zasypiam, a wrecz budze sie przed czasem, wiec mam go pod dostatkiem, zeby sie przygotowac do pracy.
czarna.noc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 22:21   #1588
Lady in Blue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaustynka Pokaż wiadomość
Drażni mnie, że takie dzieci noszą legginsy w panterkę

Również częściej widuję starsze panie w takich kolorach

Mój TŻ uwielbia przymierzać moje nakrycia głowy, a szczególnie futrzaka... i straszy psa

Podobno przez głowę ucieka najwięcej ciepła - a nie przez uszy - więc wiesz... (Pasuje jej chociaż ta czapka? Bo domnieniam, że bardziej nosi ją ze względów estetycznych niżeli praktycznych )

Hahahaha dobre A psina ani razu nie chciał go za to dziabnąć?

Stary 2012-01-31, 22:35   #1589
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
a to akurat mi się podoba, młodość ma swoje prawa, jak nie teraz to kiedy? kiedy będzie się starym i napiętnowanym przez złowrogie wścibskie spojrzenia? bo przecież jak stary to już nie wypada
Nie napisałam, że mi się nie podoba, tylko, że mnie zadziwia. Niech się tak ubierają, jak lubią. Ja bym nawet w ich wieku nie dała rady tak się nosić, chyba.
Stary 2012-01-31, 22:51   #1590
klaustynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lady in Blue Pokaż wiadomość
Hahahaha dobre A psina ani razu nie chciał go za to dziabnąć?
Szczeka, warczy i... ucieka Ale pewnego dnia TŻ się doigra

Rozwala mnie moda na brak testerów na stoiskach z perfumami/wodami toaletowymi. Jak mam coś kupić, jeżeli nie wiem jak to pachnie?
Chcą zaoszczędzić nie wystawiając tego testera? No, ale zesków też nie będzie...

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości)

Zasady wysyłania wiadomości