|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
No ja mam własnie ten sam problem.... rozmiar buta mam duży i wszystko w łydkach też robią od razu większe bezsensu no ale dziś byłam w nich na dworze i nie przeszkadzało mi aż tak to bardzo, pewnie też się przyzwyczaje Co do drożdży to widzę, że mają sporo chromu więc pewnie dlatego nie ciągnie Cię do słodyczy
|
|
#3422 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
ładuję sobie dopiero ![]() Cytat:
no i to najważniejsze! żeby było ciepło i wygodnie! współczuję okresu dobrze, że ja już po ![]() Cytat:
no odżywisz je na maxa Cytat:
Ja tak zawsze mówiłam, jak się uczyłam do egzaminów
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#3423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do białka to są też w mniejszych opakowaniach po 750 g z tego co widziałam więc są i tansze No na prawdę o wiele bardziej mi ulżyło wiedząc że moje dzieci będą umiały czytać i pisac po polsku, na pewno ich zapiszę do tej szkoły polskiej Też nie raz tak miałam że przed okresem to nawet mniej wazyłam zamiast więcej. Ale dzisiaj już 0,2 więcej na wadze więc napuchłam troche Kozaki są ok, nie przeszkadza mi to w chodzeniu może i brzydko to wygląda ale są na prawdę wygodne![]() Ja też taka jędza jestem Wiem, że trzeba ludziom pomagać ale jak tu się nie wkurzać gdy mąż przyjedzie na pare dni do domu i już wszyscy dzwonią do niego żeby im w czymś pomógł!!!! A ten leci bo odmówić nie potrafi!!!! No to gratuluję kilograma mniej! super!! Zegarek świetny, masz gust! Ja mam już na szczęscie wszystkie ósemki.... nawet nie wiem kiedy mi urosły! Ale dużo ludzi narzeka na te zeby.... :/ Pochwal się co tam ciekawego kupiłaś na zakupach
|
|
#3424 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz już lepiej kasa wydana więc... ![]() Cytat:
no i odbija się to na naszym związku, bo w efekcie jeszcze mniej czasu mamy dla siebie...Cytat:
![]() hehe ![]() Cytat:
nie chcę mieć łupieżu :Pa egzaminy masz jakieś? czy już po? ![]() jak to Ci się nie podoba? zaraz Cię zagonimy do ćwiczeń
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#3425 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra idę zmyć ten olejek i zjem sobie kawałek ciastka, które ostatnio zrobiłam
na spodzie herbatniki po środku budyń waniliowy i na górze herbatniki polane roztopioną czekoladą Powiem Wam, że to pewnie od tego chromu w drożdżach, bo nawet nie mam takiego smaku na to ciasto, ale zjem sobie bo nie mam nic innego, żadnego owocu ani jogurtu, a coś zgłodniałam
|
#3426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mama z siostrą to Ci zazdroszczą na maksa! A mają czego! Ty pojedziesz do wielkiego świata, będziesz zarabiała sporo pieniędzy, będziesz się sama utrzymywała i będziesz szczęsliwa! a one? będą użerały się z Twoim ojcem. Zobaczysz, że siostra jeszcze będzie Cie błagała abyś wzięła ją do siebie do Niemiec - wspomnisz moje słowa! A dlaczego Ty masz nie dać rady? Jesteś mądra dziewczyna, znasz niemiecki, masz ręce i nogi i sobie świetnie poradzisz!!! Wyjeżdżają ludzie którzy nie mają o niczym pojęcia i też sobie rade dają Ja Ci pomogę i to bardzo chętnie więc będzie Ci jeszcze łatwiej A ja jak coś obiecuje to zawsze słowa dotrzymuję. Także niech sobie gadają, Ty ich nie słuchaj! Potem będa Cie jeszcze przepraszały za wszystko.
|
|
#3427 |
|
Rozeznanie
|
Na zakupkach juz nic nie kupilam, bo kasiory nie mialam
TZ kupil sobie jeansy nowe i znalazl fajne buty :PNa obiadek dzisiaj zjadlam makaron ze szpinakiem, tunczykiem i jogurtem naturalnym. szpinakk okazal sie byc paskudny, tak ... "zylasty i ciagnacy sie" a nie taki jak zawsze. Jakis do nie wiedzialam ze takie dobre sie okaze ;d caly dzien popijam herbatke i faszeruje sie lekami, zeby jakos zyc w piatek. I czekam na mame, jedziemy na zakupki ;d mam juz mniej weicej liste co zrobie na ta impreze :P
|
#3428 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie jest żylasty takie miał nitki dziwne i jeść się nie dało ![]() kuruj się Piękna
|
||
|
|
|
#3429 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() plotkara obejrzana?!
|
|
#3430 |
|
Zadomowienie
|
Baletnico no dawno się nie 'widziałyśmy' hihi
bo tylko tego mi brakuje. Czytałam dużo o tym olejku i nie natknęłam się na taką informację. A jak wygląda Twój olejek skoro nakładasz całą buteleczkę? Bo ja kupiłam swój za 7,90zł i on jest wielkości takiego syropu ![]() medzik a Tobie się nie przetłuszczają mocno? Bo też masz cienkie włosy a to też wpływa na to. Już sama nie wiem czy to ja jestem taka dziwna że mam tłuste po 1 dniu niecałym ![]() kamilon prosimy o mniej dwuznaczne wypowiedzi monia wiesz że też sobie pomyślałam to o siostrze? Nie zdziwiłabym się. A niech sobie żyją we 2 wg zasady 'nie odzywaj się do ojca kiedy ma zły dzień to nie oberwiesz', powodzenia im życzę. Będzie mi najlepiej bez nich A tym gadaniem tylko mnie nakręcają żeby im udowodnić jak się mylą! Masz rację, na pewno sobie poradzę w końcu dlaczego by nie?A u mnie -15 było wcześniej to teraz pewnie bliżej -20. Zawsze u nas najzimniej. Dobrze że nie muszę nigdzie wychodzić ![]() Ja właśnie się umówiłam z koleżanką że przenocuję u niej w piątek, wypijemy coś i wypłaczemy nasze gorzkie żale. Ale dawno nigdzie nie byłam ze znajomymi, tylko z Tż wychodziłam, nie chciałam żeby mnie na krok opuszczał. Ale teraz jakoś czuję że powinnam wyjść do ludzi w końcu. Tym bardziej że Tż zobaczę dopiero w sobotę chyba bo ma cały tydzień na drugą zmianę
|
#3431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a potem wsiadalam na prom do Karlskrony, czulam ze moje zycie zaczyna sie od nowa. I ani troche nie zaluje. Mam swietnego faceta z ktorym dogaduje sie lepiej niz z niejednym PolakiemTak wiec trzymam i za ciebie kciuki |
|
|
|
|
#3432 |
|
Zakorzenienie
|
Ja póki co dopiero się uczę jeździć na desce. Zawsze było to moim marzeniem także w końcu je spełniłam.
A co do włosów to nie bójcie sie w życiu bym ich nie obcięła Znalazłam taką fryzjerkę która roumie co to podcięcie końcówek. Zafarbowałam też sobie włosy na czekolade bo miałam farbowane w domu i niezbyt to fajnie wyszło bo miałam placki w różnych kolorach, bo koleżanka źle mi farbe rozprowadziła na włosach.
|
|
|
|
#3433 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja uwielbiam mu robić takie niespodzianki Ciekawa jestem jego reakcji ![]() No w zime to w sumie najważniejsze aby buty były ciepłe i wygodne Za brzydkie też nie mogą być oczywiście :P Okresu jeszcze nie dostałam ale czuję że to tuż tuż..... ;/ ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
Ale mimo wszystko na dobre Ci to wyjdzie Cytat:
Cytat:
zanim sie obejrzysz a będziesz już miała doktora w domu
|
|
#3434 | |
|
Zakorzenienie
|
w połowie
cały czas albo mi się coś blokuje albo zajmuję się czym innym Cytat:
|
|
|
|
|
#3435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Bruchsal jest Uniwersytet i sporo różnych kierunków. Będzie dobrze Nie będziesz tam sama U Ciebie tam to najzimniej ponoć.... u mnie troche cieplej bo od morza wieje ale na Suwalszczyźnie masakra.... - 29 zapowiadają! Dobrze, że masz koleżankę do której możesz iść i się wygadać to na prawdę pomaga
|
|
#3436 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak Ci się to udało? moje fryzjerki nie potrafią słuchać ![]() Cytat:
w niej nadzieja na moje sflaczałe ciało ![]() Cytat:
może czasem przesadziłam ![]() Cytat:
dobrze, że mam Was
|
||||
|
|
|
#3437 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine masz rację mniam
często robię takie niby ciasto bo Tż lubi, no i moim zdaniem aż tak dużo kalorii chyba nie ma? Herbatniki i budyń, bo tej czekolady to tak minimalnie jest.Mureczko masz rację, mam cienkie włosy i mi się przetłuszczają, ale teraz jak siedzę w domu to nie myję ich tak często tylko jak zamierzam gdzieś wyjść a w domu robię sobie koka na czubku głowy i chodzę tak codziennie ![]() Cocktail no to dobrze, że nie obcięłaś ja też mam taką jedną fryzjerkę, która rozumie co to znaczy końcówki i ścina mi zawsze tylko minimum
|
#3438 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez jest po operacji i tez miala wycinanie guzy...Ta choroba niestety jest dziedziczna wiec u Ciebie tez sie moze pojawic, musisz sie miec na bacznosci i regularnie badac Ja tez zachorowalam mniej wiecej w tym wieku mialam 17lat i przytylam 25kg od tamtej pory a zawsze wazylam 47-49kg przy wzrosicie 171cm. Takze tragedia ![]() Cytat:
![]() Ale mysle ze i to uda mi sie przeskoczyc, Niestawiam sobie narazie jakis ogromych celow do osiagniecia, bo niechce sie zniechecic jednak i tego narazie nie osiagnelam.. ![]() Zobaczymy kochana, oby sie udalo ![]() Co do rak to powiem Ci ze ja pracuje w instytucie razem z lekarzami z lekarzem dermatologiem, lekarzem medycyny estetycznej i chirurgiem plastycznym ( tylko ja nie mam doktoratu) i jak gadam z nimi bo jestesmy zespolem to caly czas cos mi doradzaja, pisza recepty ale nic mi nie pomaga Mam silna alergie ktora mozna wyleczyc tylko odstawiac to co mnie alergizuje, a srodkow do dezynfekcji odstawic nie moge U mine to trwa ok dwoch lat![]() A co do tego co ma Twoja mama to moze sa rekawice biologiczne? Je tez mam i stosuje systematycznie, bez nich chyba bym padla na cyce
|
||
|
|
|
#3439 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję mam nadzieję że 2 lata będę mogła powiedzieć to samo co Ty ![]() Cytat:
Cytat:
ale na pewno mi się przyda, w końcu jakaś rozrywka ![]() monia ja mam zamiar iśc tam na studia własnie jak już dobrze język poznam, ale nie spinam się jakoś żeby koniecznie, najpierw wszystko niech się poukłada spokojnie ![]() A u mnie w mieście to i tak jeszcze nie tak zimno bo jeszcze dalej na wschód to dopiero! A ja wyjdę na dwór dopiero w piątek hihi medzik kurczę ja to sobie opaskę zakładam i związuję w kucyk ale mimo to nie mogę wytrzymać dłużej jak 2 dni z tłustymi włosami! Czuję się taka brudna i MUSZĘ je umyć A powiedz mi jeszcze Ty masz takie proste włosy że Ci się nie zawijają w ogóle? Bo moje to trochę po myciu się zawiną przy szyi i tak się przyklejają do niej że wygląda jakby ich wcale nie było białaczekoladko (jak można skrócić ten nick? ) to naprawdę sytuacja bez wyjścia. To musi być straszne kiedy nic nie pomaga, jak się do tego przyzwyczaić? A te rękawice to wiem o czym mówisz ale nie nie, mówiłam o zwykłych które nosi na co dzień a to lekarstwo (maść) stosuję się chyba raz dziennie, smaruje się ręce. Jej też nic nie pomaga dlatego sama nie wiem czy jakiś cud będzie. W internecie pisali o tym pozytywne opinie więc może akurat. Ja mam nadzieję że mnie ominie ta choroba, będę się regularnie padała na pewno. To straszne, cały organizm jest osłabiony.. Bardzo Ci współczuję bo widzę na co dzień jak to wygląda
163cm - 57kg Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie. Edytowane przez murka04 Czas edycji: 2012-02-01 o 20:09 |
|||
|
|
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja dopiero w domku ale byłam z kolezanka w empiku i wpłacic zaliczke na tauaz![]() 20-ego lutego ide robic ![]() No i oczywiscie musialam zjesc maly zestaw gyros bo jakby inaczej Tylko najpierw musze odmarznac ![]() zelka9o na suche rece bardzo dobry jest krem z garniera w takiej czerwonej tubce na moim blogu o nim pisalam jakis czas temu![]() kamilon graruluje spadku ![]() heroine86 ja tez unikam fryzjerów ![]() zawsze cos musza mi spieprzyc i nigdy nie jest tak jak chcialam koncówki podcinam sama w domku grzywke tez o farbowaniu nie wspomne i nawet mi to wychodzi ![]() meeedzik napewno zdasz egzamin spiewajaco
|
#3441 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie tak myślę, że ono kaloryczne nie jest budyń można ugotować na słodziku ![]() Cytat:
dobry jest, ale Neutrogena lepsza Cytat:
ja też sobie ostatnio sama obcinałam końcówki tak na chama nie patrzyłam co i jak, tylko ciachałam oczywiście tak z pół centymetra :P ale żeby to prosto wyszło to nie powiem
|
|||
|
|
|
#3442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gorzej z grzywka było, pierwszy raz obcinałam i taka mi krotka wyszła, ze musialam do góry spinac ![]() A uczyłam sie scinac przez filmiki na youtube i na jednym blogu dziewczyna krok po kroku pokazała jak to trzeba zrobic i w koncu zaczelo sie udawac ![]()
|
|
#3443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3444 |
|
Zakorzenienie
|
To sa takie ozyczki do przerzedzania włosów, ale ja ich nie uzywam na calosci tylko na grzywke
efekty w albumie mozesz zobaczyc
|
#3445 |
|
Zadomowienie
|
cały dzień kułam na egzamin na jutro...dieta w miarę dobrze mi idzie od poniedziałku
tylko kolacja... oceńcie czy dużo za dużo zjadłam : usmażyłam na oliwie taki placek z dwóch jajek z mąką i mlekiem + surówka z marchwi z jogurtem+ chleb razowy z serem i dżem na to to jak?---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- tak piszecie o tej pracy za granicą...ja też poważnie o tym myślę mimo, że jeszcze nie szukałam ale widać że jest ciężko... ;(
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
#3446 |
|
Zakorzenienie
|
Agunia
Heroine no a ja dałam za mało cukru i nie jest prawie słodkie a budyń ugotowałam na mleku 0,5 % tłuszczu Polecam bo naprawdę pycha ![]() Dobra ja już spadam, dziś położę się wcześniej spać, może koło 22 żeby być wypoczęta jutro Kurcze u mnie mróz -21 stopni Brrr....
|
#3447 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to chyba najpierw muszę Cię mieć w znajomych żeby zobaczyć album ![]() Cytat:
![]() hmm, może za dużo troszkę jak na kolację, ale zdarza się, trudno ja też dzisiaj przesadziłam na wieczór... ale co tam, jutro będzie lepiej... ![]() Cytat:
u mnie tyle samo na termometrze ![]() Pamiętaj, noł stress! będzie dobrze kolorowych snów
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3448 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A te rekawice biologiczne sa wlasnie w kremie wiec moze o tym mowimy ![]() Choroba jest paskudna bo ma podloze autoimmunologiczne takze wszelkie alergie, choroby sie mnie czepiaja bardziej niz normalnie to jest w tym wszystkim chyba najgorsze ![]() Cytat:
![]() Dzisiaj jednak oddalam sie fryzjerce i poszlo 20cm ![]() Tak w ogole dostalam wkoncu @ i na wieczor zjadlam dwa paski czekolady Jestes ktos chetny sprzedac mi kopa w doope?
|
||
|
|
|
#3449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłałam zapro ![]() Wezcie mi nie mowie o tych mrozach tak sie wymarzłam dzisiaj ze sie rozgrzac wogole nie moge chociaz pije juz druga gorąca herbate ![]() Marzy mi sie juz lato morze i plaza ![]()
|
|
#3450 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale pewnie miałaś z czego obcinać bo u mnie by zostało niewiele ja chętna ![]() Cytat:
![]() Po pierwsze: ale z Ciebie laska! Po drugie: super ta grzywencja! Po trzecie: wiesz kogo mi przypominasz? z ludzi tv? ![]() Ja też się nie mogę rozgrzać
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.

tak to jest jak ma się numer buta duży to i od razu w łydce buty są szersze

mogłabym mu to dać jak przyleci 15stego lutego ale chciałam aby miał niespodziankę
dobrze, że ja już po 

Monia, ja kilka razy w zyciu mialam tak ze waga przed okresem nie wzrosla mi ani troche :O wiec nie martw sie, na bank wazysz te 59! ewentualnie wzrosla Ci przed okresem i ta gorna juz jest 59 a jak skonczy sie to bedziesz wazyla mniej
super!! Zegarek świetny, masz gust! 

nie wiedzialam ze takie dobre sie okaze ;d caly dzien popijam herbatke i faszeruje sie lekami, zeby jakos zyc w piatek.

jak Ci się to udało?
moje fryzjerki nie potrafią słuchać
może czasem przesadziłam
dobrze, że mam Was 

a budyń ugotowałam na mleku 0,5 % tłuszczu 
ale pewnie miałaś z czego obcinać