|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.3
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;31931646]Audycje RM też nie, bo je słyszą tylko ludzie uprzedzeni do KK przecież
Tak samo wypowiedzi księży. [/QUOTE]Eee no nie tylko. Nawet moja babcia była oburzona jak w RM usłyszała, że "Tusk ma krew na rękach" - po katastrofie w Smoleńsku.
|
|
|
|
#902 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#904 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;31931646]Nadal nie wiem co ty uważasz za konkret. [/QUOTE]
Sprobuj z oficjalnymi dokumentami KRK i wypowiedziami, ktore mozna zweryfikowac (np. w danych mediach, z cytowaniem i za zgoda zrodla). Myslalem, ze takich rzeczy nie trzeba tlumaczyc, tym bardziej, ze sie zarzekalas, ze masz fakty a nie opinie ![]() [1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;31931646] Może prześladowania "heretyków" w Polsce? Pewnie nie, bo zbyt dawno.[/QUOTE] Kpisz? Mowisz o kraju, gdzie przez niemal cala jego niepodleglosc bez problemow i ograniczen przy wyznawaniu swojej wiary zyli katolicy, prawoslawni, zydzi, protestanci, muzulmanie. [1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;31931646] Może to?http://gosc.pl/doc/788287.Panstwo-dla-niewierzacych/ [/QUOTE] Tak z ciekawosci, to gdzie tu niby widzisz szerzenie nienawisci ?[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;31931646]Dla mnie największym konkretem bało jak klecha mnie wyzwał i poszarpał za poglądy inne niż jego. Wiem, że nie byłam jedyna. Tej wspomnianej przez ciebie działalności charytatywnej jakoś nie odczułam na sobie, za to w drugą stronę już tak. Eee.. czego się desperacko chwytam?[/QUOTE] Coz, pozstaje wpolczuc tylko, ze spotkalas na swojej drodze ksiedza, ktory tak sie zachowal. Tymniemniej, nie usprawiedliwia to pisania uprzedzonych, nieuzasadnionych opinii jak androny o "szerzeniu nienawisci". PS. A jaka Ty dzialalnosc charytatywna chcesz odczuc na sobie? Litosci z ta tania martyrologia
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
#906 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#908 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#909 |
|
Konto usunięte
|
Uwielbiam osoby które MUSZĄ dorzucić swoje pięć groszy.
Przykład: mój facet przyszedł z zakupami, było już ciemno i zimno, ja stawiałam obiad, miałam też go zrobić. Nie kupił ważnego składnika to mówię zła: naprawdę nie mogłeś zapisać sobie listy zakupów?? teraz wszystko się przeciągnie o pół godziny I komentarz osoby z boku: no ale przecież się staaaaraaaał Do jasnej anielki czy ktoś poczuwa się do roli adwokata totalnie niepytany o zdanie? Zwłaszcza w takiej sytuacji. No faktycznie starał się facet bo przyniósł zakupy ale mnie coś takiego denerwuje. To była przykładowa sytuacja tylko
|
|
|
|
#910 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ostatnio w tym samym Rossmannie gimnazjalistki maziały swoje paznokcie różnymi lakierami. Jak im zwróciłam uwagę, to przestały. Ale co wymaziały, to wymaziały, a ja akurat chciałam lakier z Miss Sporty i patrzyłam uważnie na ich ręce, czy nie mają tego odcienia. Na szczęście nie miały, więc wzięłam ten, co przypadł mi do gustu. |
|
|
|
|
#911 |
|
Raczkowanie
|
oo jeszcze mi się przypomniało.... irytuje mnie jak niektórzy "niedzielni" rowerzyści myślą że są sami na świeci... wąska ścieżka rowerowa a dwie koleżanki które wybrały się razem na wycieczkę jadą obok siebie i rozmawiają nie widząc co się dzieje dookoła... i nie domyślą się że jak jedzie ktoś z przeciwka to pasuje żeby jedna zjechała :/
i jeszcze jedno jak ja to nazywam "zmęczone siatki", tłok w tramwaju widzę że lezie jakaś wielka baba z siatami łapie szczęśliwa ostatnie wolne miejsce albo ktoś jej ustępuje a ta zamiast usiąść kładzie siaty na siedzeniu :/ Jak tramwaj pusty to spoko, niech sobie kładzie ale jak nie ma miejsca to mnie to wkurza bo tylko miejsce zajmuje.
Rób co chcesz ale tylko wtedy gdy wiesz po co to robisz. Edytowane przez dotka128 Czas edycji: 2012-01-30 o 08:54 |
|
|
|
#912 |
|
Raczkowanie
|
co do ostatniego posta, sama jestem rowerzystką i zauważyłam że wg prawie wszystkich ludzi rowerzysta to zło wcielone, obojętnie czy pieszy czy kierowca się wypowiada. Nie mówie o tym co tu ktoś napisał, ale jak człowiek jedzie grzecznie to chyba nie powinno się mieć pretensji... Jak jechałam na chodniku bo była ruchliwa ulica i niezbyt przyjazna pogoda to ktoś mnie ochrzanił że dla rowerzystów jest droga, a jak jechałam na ulicy to że tylko spowalniam ruch i dla rowerzystów jest chodnik
prawda jest taka że jak nie ma specjalnej ścieżki to se człowiek wybiera gdzie mu wygodniej i chociaż zawsze grzecznie jade z boku to i tak zawsze się czepiają mnie. Szły sobie takie babcie obok siebie zajmowały cały chodnik a jak je grzecznie przeprosiłam to cóż za wielkie oburzenie co to rowerzysta robi na chodniku i jak wogóle śmiem je przepraszac
|
#913 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
.
|
|
|
#914 |
|
ma zielone pojęcie
|
Zgadzam się z tym, co napisałyście o rowerzystach... Ale i tak nie podoba mi się, że na niektórych wąskich(!) chodnikach rowerzyści ciągle jeżdżą. Ja nie mam oczu z tyłu głowy, nie wiem, że rowerzysta się do mnie zbliża. A potem on dzwoni dzwoneczkiem i ja mam ułamek sekundy żeby odskoczyć na bok
I tak cały czas. Bardzo irytujące.
|
#915 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)Albo rowerzyści, którzy biorą mnie "na przetrzymanie" - idę sobie prawą stroną chodnika, a ten jedzie na mnie i w ostatniej chwili muszę hrabiemu ustąpić miejsca, bo inaczej byłby placek z crystal_tokio.
We must fight for what we believe in Makenai Lepiej kochać, a potem płakać. Następna bzdura. Wierzcie mi, wcale nie lepiej. Nie pokazujcie mi raju, żeby potem go spalić. 23.05.2012 - pani licecjatka! 04.07.2014 - pani magister!
|
|
|
|
|
#916 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jestem z Krakowa gdzie wiadomo ścieżek jak na lekarstwo więc mając do wyboru chodnik i ulicę to jadę zawsze chodnikiem ale wiem że pierwszeństwo ma pieszy więc nigdy nie krzyczę żeby mi się ktoś usunął i zwalniam jak się zbliżam do idących ludzi.
|
|
#917 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
http://www.opoka.org.pl/biblioteka/T...ytania_11.html Już w Starym Testamencie kobiety są traktowane gorzej i trwa do do dzisiaj. Zakładam, że ST znasz i nie muszę cytować. Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
Nie cierpię namolnych sprzedawczyń. Chodzę sobie po sklepie albo stoisku, i gdy tylko zatrzymam na czymś wzrok, w ułamku sekundy dowiaduję się, czym to coś jest i ile kosztuje. A co do ochroniarzy w Rossmanie, ostatnio miałam całkiem niezłą zabawę, kiedy usiłowałam jednego zgubić
.
|
#919 |
|
Konto usunięte
|
no, mnie ostatnio ochroniarz w Carrefourze napastował :facepalm:
|
|
|
|
#920 |
|
Raczkowanie
|
Ochrona w marketach jest fajna a szczególnie ABS-y
.
|
|
#921 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
.
|
|
|
#922 |
|
Zakorzenienie
|
To ja na samych wymoczków trafiam. I w ogóle jak czasem patrzę na tę ochronę (na przykład Galeria Krakowska- miły pan, jakieś ponad 100 kg żywej wagi) to się zastanawiam jak niby oni mieliby mnie złapać w razie czego?
|
#923 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#924 |
|
Raczkowanie
|
Straszą wyglądem
. Ale jak biegną myśle wtedy czy czasem podłoga wytrzyma podczas ich biegu
|
|
#925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja do szczupłej budowy męskiego ciała nic nie mam,ale jak taka chudzina ledwo trzymająca się na tych swoich patyczkowatych nogach może dac sobie radę ze złodziejaszkami w hipermarkecie ? mam własnie takich 'ochroniarzy' w carrefoure-no istna katastrofa w przypadku kradzieży. zazwyczaj mowiąc 'ochroniarz' pojawia się przed oczami widok, dobrze zbudowanego,raczej wysokiego faceta.
|
|
#926 |
|
Raczkowanie
|
hehehehe W Galerii Krakowskiej pamietam że na samym początku to chyba dzieci dorabiały na ochronie. Jeden koleś wyglądał mi na gimnazjum jak nic :/
Kiedyś tam zresztą pracowałam w jednym sklepie to się naoglądałam, jedna babka ochroniara często chodziła w mini i szpilkach, w sumie chciałam ją wtedy w akcji zobaczyć. I raz była niezła akcja jak pierwszy raz po otwarciu zgłoszono że ktoś zadzwonił że bombę podłożył i żeby nie panikować bo będą jej niby szukać. Ochroniara z kamienną twarzą i bez słowa wyjaśnienia mi przyniosła list w kopercie zaadresowany do kierownika sklepu więc sie na początku zastanawiałam czy go otwierać... I za chwile przyleciala taka inna która czasem do mnie podchodziła pogadać, spanikowana że chyba ucieka z galerii bo nie chce ryzykować. Ja jej mówie że to pewnie żart jakiś bo nawet nie zarządzili ewakuacji i żeby się uspokoiła i że w sumie to ona jako ochrona powinna ludzi uspokajać i jak coś to wychodzi ostatnia bidula zbladła
|
#928 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie
![]() http://☠☠☠☠☠☠☠y.pl/24/bo_nigdy_nie_wiadomo ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Coś się stało dziwnego, bo chciałam podać link, a tu mi takie trupie czaszki wyskakują
|
#929 |
|
Konto usunięte
|
...
![]() Koleżanka powiedziała mi że powstała nowa głupkowata reklama podpasek. Stwierdziłam że wyszukam jej na youtube. I znalazłam to: http://www.youtube.com/watch?v=GE1Vw4kShkY to jest właśnie to jest z ludzkich zachowań które mnie dziwi |
|
|
|
#930 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.

Tak samo wypowiedzi księży. [/QUOTE]
Nawet moja babcia była oburzona jak w RM usłyszała, że "Tusk ma krew na rękach" - po katastrofie w Smoleńsku.

"O dziwo", najlepsze kwiatki "zdarzaja sie" osobom, ktore sa do KK negatywnie nastawione i "o dziwo x2" nijak takie kwiatki nie sa udokumentowane i nie pokrywaja sie (a wrecz przecza jemu) z oficjalnym stanowiskiem KK 
?

Zwłaszcza w takiej sytuacji. No faktycznie starał się facet bo przyniósł zakupy
a jak zareagował jak zwróciłaś mu uwagę?bo ostatnio jedna pani udawała, że nie slyszy,az poszlam po obsluge i okazalo się że jednak slyszała, bo autentycznie zaczela zwiewac ze sklepu

.
)
.