Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII. - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytyuł do kolejnej części naszego wątku
Uśmiechamy się radośnie, bo zaraz witamy wiosnę. 5 11,36%
Ząbek tu, ząbek tam , ale jeszcze czadu mamie dam 10 22,73%
Dietka rozszerzona, mama zadowolona a ja poznaje nowe smaki, bo już nawet jem buraki 7 15,91%
Poznajemy smaki nowe i jesteśmy przez to zdrowe ! 2 4,55%
RosnąRączki,RosnąNóżkiTo też czas zębowej wróżki, baba,baba wciąż słyszymy i na wiosnę sie cieszymy. 12 27,27%
Pół roczku już mamy i siadać, pełzać zaczynamy! Mamusie VII-VIII. 8 18,18%
Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-03, 09:05   #3151
youyou
Zakorzenienie

Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.

Ja też nie wierzę w nieszczęśliwy wypadek w takiej sytuacji wzywa się pogotowie a nie wywozi swoje malutkie dziecko pod drzewo
i przez tydzień kłamie w żywe oczy!
ta sprawa jeszcze nie jest do końca wyjaśniona

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

do tego obdukcja wskazała że została uderzona - przecież sama się w tył głowy nie walnęła????!!
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 09:09   #3152
Natalenka
Raczkowanie

Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.

Witajcie
U nas noc jak zwykle do 2 spał a do 6 to już w wózku spał-budził się-płakał i w kółko mało spałam, jeszcze włączyłam tvn24 o 2 i aż mnie zmroziła ta informacja o Madzi. Zastanawiałam się i oglądałam do 4 aż niie zasnął mocnniej. Teraz też oglądam, ciekawe co bedzie na tej konferencji o 13, wspominali, że ta dziewczyna zostawiła wcześniej na 2 tyg Madzie bez opieki. Pewnie bedą starali się pokazać, że jest z nią coś nie tak. Nie do pojęciajest dla mnie to, że mogła tak długo ukrywać tą informację, występować przed kamerami, opowiadać, że ktoś porwał jej dziecko. Przecież mogła zadzwonić po pogotowie, cały świat by się nie zastanawiał nad jej losem. Myślała, że jej się uda?I jak to możliwe, że mąż nic nie wiedział. I jeszcze jedna rzecz, powiedziała, że ktoś ją ogłuszył i zabrał dziecko, więc ktoś musiał wiedzieć o tym i ją uderzyc, sama by tego nie zrobiła.
A co do Viburcolu,to u nas nie zadziałał uspokajająco, 2 dni temu dawałam, wczoraaj nie, a jego zachowanie bez zmian.
Natalenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 09:16   #3153
iwonap79
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość
obawiam się,że to nie był wypadek skoro nie zadzwoniła na pogotowie być może dziewczynka płakała ,matka mogła nie wytrzymać,do tego jakiś "baby blues"... żal mi tych dziadków,bo oni wyglądali na prawdziwie zrozpaczonych

życzę spokojnej nocy...
Babonik zgadzam się z Tobą.... dla mnie ta kobieta NIE MOŻE BYĆ ZDROWA PSYCHICZNIE
żadna zdrowa kobieta tak by nie zrobiła, nie ma takiej opcji, może faktycznie głęboki baby blues, może nerwica...
i niestety też podejżewam, że to nie był wypadek
no ale zwłok jeszcze nie znaleziono, więc to dalej domysły

biedna maleńka
iwonap79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 09:25   #3154
Bartessa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
Ja też nie wierzę w nieszczęśliwy wypadek w takiej sytuacji wzywa się pogotowie a nie wywozi swoje malutkie dziecko pod drzewo
i przez tydzień kłamie w żywe oczy!
ta sprawa jeszcze nie jest do końca wyjaśniona

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

do tego obdukcja wskazała że została uderzona - przecież sama się w tył głowy nie walnęła????!!

no dokladnie, cos jest nie tak. nie wiem co byloby na celu matki, żeby po nieszczęsliwym wypadku wyrzucac dziecko i klamac. Plakala i prosila zeby oddali dziecko, watpie zeby udawala, slychac bylo ze jest ochrypnięta od placzu już.

Jeszcze jedyne co mi przychodzi do glowy to to ze jej odbilo.

Zresztą widac, że dziecko bylo zadbane, nie jakies nie chciane jak niektorzy piszą.
Bartessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 09:27   #3155
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

ehhh szkoda na słów na tą matkę Madzi ale wiedziałam że finał będzie tragiczny
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 09:40   #3156
BABONIK
Zadomowienie

wydaje mi się,że skoro już raz skłamała to teraz jest już jej wszystko jedno co wymyśli... skoro ciała nie odnaleźli to już mogą się nie dowiedzieć...może ją gdzieś utopiła ehhhh , ciągle o tym myślę...

ludzie z całej Polski ruszyli na pomoc a tu taka pinda narobiła takiego "smrodu"...
kiedyś jak się coś takiego faktycznie wydarzy-ludzie nauczeni doświadczeniem moga nie udzielić pomocy-kiedy to będzie na prawde konieczne...

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
żeby się nie okazało że to jeszcze nie koniec różnych wersji, skoro ciałka nie ma ...
kurde a jak się to ciałko nie odnajdzie... to dopiero tysiące pytań ...
czy ona tego wszystkiego nie wymyśliła ponownie... może ona zupełnie niepoczytalna... w końcu 22 lata-może ciąża to nie było spełnienie marzeń...można pisać wiele historii.

Aaniu a może to kolejny zabek u Adasia??

Nikoś już z nami
BABONIK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 09:41   #3157
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Laski pamiętajcie o tych kodach na Bebilon
wieczorem jeszcze przypomnę
Stary 2012-02-03, 09:43   #3158
Natka_
Zakorzenienie

Hej.

Teraz dopiero zobaczyłam w tv Jak tak można? No jak?
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 09:48   #3159
patik87
Zakorzenienie

Cześć.
Rano przywitała mnie informacja o Madzi
Nadal nie mogę uwierzyć że matka mogła zgotować taki los swemu dziecku
Dziewczyny jeśli dziecko jej upadło z rąk i był to wypadek to mało prawdopodobne że dziecko poniosło śmierć na miejscu, co najwyżej straciło przytomność. Małe dzieci są bardzo plastyczne i bez szwanku wychodzą z takich upadków. Co innego jak matka rzuciła dzieckiem z siłą o podłogę.
Nie mogę.
Telepie mną. Albo ona jest chora psychicznie, albo odwracają uwagę od prawdziwej wersji..nie wiem.
Ah. Ciekawe kto przyczynił się do dojścia do prawdy. ( o ile to "to" jest prawą") Rutkowski czy policja. Jakoś mimo złej sławy rutkowskiego wierzę jemu.
To się rozpisałam.

U nas: w nocy dużo pobudek, moja pierworodna wzywała mamusię dosyć często. Od 22 do 5 trzy razy jadła, płakała przez sen..
Ale i tak ją kocham przyzwyczaiłam się do tego wstawania.
W nocy tż do mnie:" ale nie jesteś na nią zła?"

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość

Coś mężowi opowiadałam o wizażu dziś i stwierdził, że wszystkim swoim dzieciom powinnyśmy wytatuować na pośladkach literę "W". I kiedyś, jak sie gdzieś w dorosłym życiu spotkają, to będą wiedziały, że Wizaż połączył ich mamusie
hehe dobre. Tylko może nie na tyłku, bo miejsce zazwyczaj zakryte.

Cytat:
Napisane przez Natalenka Pokaż wiadomość
Witam Was wszystkiePisałyście o podczytujących a i zachęcona innymi zdecydowałam się odezwać i pokazać wszystkim. Czytam Was, jak jeszcze byłyście w ciąży. To trochę o sobie mam 26 lat, dwójkę chłopców 6miesięcznego Leona i 22 miesięcznego Dawida. Pierwszy poród długi zakończony kleszczami, zamartwicą małego i inkubatorem, a ddrugi krótki 20 min w sumie. Starszy od małego bardzo grzeczny karmiłam do 7miesiąca. Ale mały to istny wiercipięta od urodzenia się kręci, wierci, stęka jeszcze ani razu nie przespal całej nocy, od miesiąca budzi mi się po 5 razy i od 1-2 popłakuje na rękach z trudem zasypia po godzinie noszenia albo bujania w wózku. Sama nie wiem co z nim, niedługo mamy wizytę u neurologa, ale chodzimy na rehabilitację i fizjoterapeuta mówi, że to taki typ, ma bardzo chaotyczne ruchy, jest zwiercony i przez to trudno mu spać spokojnie całe noce. Za 2 tyg wracam do pracy i nie wiem jak będę funkcjonować, jak ciągle tak będzie spał. Przestałam karmic miesiąc temu, mały po prostu już nie chciał, każde karmienie zaczynało się histerią, odpychaniem, płaczem w końcu musiałam dać butle z bólem serca teraz je Bebilon Pepti, bo ma skazę. Powiem Wam, że z pierwszym nigdy się nic nie działo, to drugi chyba mi za dwoje daje popalić.
No to na razie tyle ode mnie. Pozdrawiam, mam naddzieję, że uda mi się jakoś do Was wkęrcic. A może któraś z Was miała lub ma takie niespojojne dziecko? I zddjęcie na koniec:
witam
straszny poród, to chyba z winy lekarzy
zapraszam o rozmów

Cytat:
Napisane przez Kajool Pokaż wiadomość

Nadrobilaw was babsztyle. Nie macie litosci, oj nie. Syn moj spi,jutro piatek z czego bardzos ie ciesze. Szymon ma taki apetyt, ze non stop je. I chyba polubil nianie, bo pozegnal ja z usmiechem i wyciagal do niej raczki. A niania nadal super, nawet mi w mieszkaniu ogarnia. Herbaty mam juz tak poukladane Szymek zasypia natychmiast po polozeniu dolozka, nie marudzi, ladnie je. Wiedzialam, ze to bedzie dobra niania.

.
Kajoolku ale fajnie. Widać, ze masz lepszy humor. Taka niania to skarb.

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość

Natalenka-moj starszy by l i jest poldiableciem. Np dzis chcial waz od wody do zabawy i pol zlewu urwal lazienk w wodzie.a szedl tylko kupe robic...ma prawie 4lata.zato kinga spokojna ale i ja bardziej wyloozowana

.

Cytat:
Napisane przez MoniaZ82 Pokaż wiadomość

A dziewczyny tak wlazlam na Wasz watek i nie przedstawilam swojego szczescia..... Oto moja Olivia.... fotka cyknieta tydzien temu....
śliczna. Podobna do Zosiaka Wodaquy, co dziewczyny?

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość

U Nas ostatnia noc nie za ciekawa. Hania dwa razy obudziła się z wielkim płaczem ,było noszenie na rękach, uspokajanie i Panadol. Oprócz tego karmienie co godzinę. Ewidentnie zęby idą, ale ja chyba ślepa jestem i nie wiem, które... W dodatku Hania cały czas ma wysypkę (suche czerwone placki na rączkach, nóżkach, brzuchu, szyi.. ), która jest jakby gorsza, a ja nadal nie wiem co ją spowodowało. Nie jem nic nowego, a to co mogło uczulać odstawiłam. Dzisiaj wyprałam ciuszki w Białym jeleniu, może to od Lovelli. Jeśli to nie pomoże to czeka nas wizyta u lekarza.

Pieluchomajtki- niedawno o nich pisałyście, ale stwierdziłam, że dam sobie spokój z ich testowaniem bo Hania jeszcze za mała na takie cuda. Dzisiaj mój tata przez pomyłkę je kupił i na razie jestem zachwycona. Zakładam je błyskawicznie(przy zwykłych trzeba się już nieźle nagimnastykować, bo Hania się strasznie kręci ) i mam wrażenie, że są wygodniejsze od tych na rzepy. Zobaczymy jeszcze jak się sprawują w nocy i jak zniosą starcie z kupą.
ale zawsze prałas w loveli? więc chyba to nie wina proszku?
Ciekawa jetem tych pieluchomajtek. Obawiam sie, że w straciu z koopką trzeba rozcinać. No chyba że kopa "twadra" i nie przyklei się do nóg.

Coś jeszcze chciałam napisać.

AA Beata nie wiem jak duże ciemię ma sara w cm.

Idę do k, też chcę coś napisać
A powinnam sie brać za robotę póki dzidziol śpi.
Stary 2012-02-03, 09:49   #3160
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Ja oglądam cały czas tvn24. Cała ta historia sie kupy nie trzyma.

Gdzie jest Cookie??
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 09:55   #3161
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość

AA Beata nie wiem jak duże ciemię ma sara w cm.
.
Masz pewnie w książeczce napisane my wczoraj jak byłysmy na szczepieniu to doktorka jej pisała, że ma na opuszek.
Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
Gdzie jest Cookie??
była wczoraj na FB, ale nie ma za bardzo czasu bo wróciła do domu
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 09:55   #3162
83monia
Zakorzenienie

pieluichomajtki-u nas w starciu z rzadka kupa przegrywaly bo kupazawsze wchodzila na plecy, za luzno w pasie

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 09:55   #3163
wodaqua
Zadomowienie

Cześć!
No mercy, powiadacie?
Jeden dzień mnie nie było (goście, goście) i tyle stron

Póki co pochwalę się, że pierwsze chrupki kukurydziane zaliczone - śmiechu było pełno, bo jej struktura nie odpowiadała, ale po jakimś czasie, z wielkim grymasem, ale szamała

Poza tym tak się śmiesznie buja na łapkach, kiedy na brzuchu leży - tak w boli, jakby tańczyć chciała - pójdzie mi niedługo na mieszkanie jak nic
, zdrówka i inne takie

Idę coś w domu ogarnę.

Miłego dnia!
wodaqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 09:57   #3164
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
Gdzie jest Cookie??

Tak jak brunetka pisała cook jest już w Białymstoku i ogarnia tam sobie powoli.

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 09:59   #3165
Bartessa
BAN stały

Wątek o Madzi, ktory dzisiaj swiezo byl zalozony, jest jeszcze na liscie wątkow w liscie ponizej, nagle zaniknąl, wogole pisalam tam wiadomosci, i w liscie moich wiadomosci tej moja sie nie pokazuje...

o, juz nawet na liscie sie nie pokazuje.

Edytowane przez Bartessa
Czas edycji: 2012-02-03 o 10:02
Stary 2012-02-03, 10:00   #3166
SweetAngel1984
Zadomowienie

dziewczyny... u nas noc straszna pobudki z placzem.... co 2 godziny

Igi nei chce wogole jesc zje 30 ml i koniec za t oduzo pije....

goraczka wzrasta rano bylo 38,2

co tu robic i ile moze potrwac takie goraczkowanie przy zebach???

nie wiem czy znw nurofen dac?

A z madzia to jest poprostu niewyoobrazalne ja odpoczatku podejrzewalam ze jest cos nie tak ale ie az tak

Edytowane przez SweetAngel1984
Czas edycji: 2012-02-03 o 10:02
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 10:03   #3167
BABONIK
Zadomowienie

Kurde napisałam wcześniej ,że żal mi dziadków tej dziewczynki,oczywiście żal mi też ojca i matki Madzi... stało się nieszczęście...

ale najbardziej żal mi MADZI co malutkie dziecko zawiniło,że spotkało je takie nieszczęście... wypadek wypadkiem,każdemu mogłoby się zdarzyć,ale żeby wyrzucić własne dziecko jak śmieci,gdzieś pod drzewem,nie wezwać pogotowia, nie wyprawić jej godnego pochówku to jest tragedia...

Nikoś już z nami
BABONIK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 10:03   #3168
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bartessa Pokaż wiadomość
Wątek o Madzi, ktory dzisiaj swiezo byl zalozony, jest jeszcze na liscie wątkow w liscie ponizej, nagle zaniknąl, wogole pisalam tam wiadomosci, i w liscie moich wiadomosci tej moja sie nie pokazuje...

o, juz nawet na liscie sie nie pokazuje.
Jaki wątek ?
Edit: doczytałam, że już go nie ma
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 10:05   #3169
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bartessa Pokaż wiadomość
dziewczyny a mi sie nie chce wierzyc w te smierc, cos tu nie gra. przeciez szukali z psami dziecka i psy nie znalazly, zaprowadzily do parkingu... cos mi sie wydaje ze oni chca odwrocic uwage od porywaczy zeby odzyskac dziecko... byc moze ktos sie zlitowal i presja psychiczna nie dala mu spokoju, caly czas o tym hucza; postanowil oddac dziecko.

dopoki nie znajda ciala, to nie uwierze...
sprawa est dziwna ale jakos nie umiem sobie wyobrazić, żeby teraz przyznała się , nie będąc winną w tej chwili jest zatrzymana, ludzie ją znienawidzili ...
nie robi się raczej tego po to by odwołać potem zeznania.
tak mnie się wydaje.

dla mnie to jedna wielka zagadka, ojciec w uwadze opowiada,że pomógł znieść żonie wózek i podwiózł ją w miejsce z którego sama poszła do rodziców. No to co był w domu i nie wiedział,o wypadku??? Znosił wózek z martwym dzieckiem i niczego nie zauważył???? no błagam

jeśli podrzuciła gdzieś zwłoki to przez 10 dni mogło się z nimi stać wszystko !! a jeśli znaleźli w miejscu wskazanym przez matkę kurtkę dziecka to coś jest na rzeczy

bry
ja nie mogę się ogarnąć, no nie mogę
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 10:07   #3170
madzia1k1
Raczkowanie

Czytam, oglądam, jestem w szoku...

Największe szczęście dla ojca i matki
Nad dobra ziemskie, rozkosze, dostatki
To ich krew - życie, to ich własne dziecię.
Co im nad wszystko droższe jest na świecie.

madzia1k1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 10:12   #3171
patik87
Zakorzenienie

Brunetka nie ma w ksiazeczce.
Na szczepieniu tylko dotykała jej główki, nic nie wpisywała o ciemiączku.
Stary 2012-02-03, 10:16   #3172
Bartessa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
sprawa est dziwna ale jakos nie umiem sobie wyobrazić, żeby teraz przyznała się , nie będąc winną w tej chwili jest zatrzymana, ludzie ją znienawidzili ...
nie robi się raczej tego po to by odwołać potem zeznania.
tak mnie się wydaje.

dla mnie to jedna wielka zagadka, ojciec w uwadze opowiada,że pomógł znieść żonie wózek i podwiózł ją w miejsce z którego sama poszła do rodziców. No to co był w domu i nie wiedział,o wypadku??? Znosił wózek z martwym dzieckiem i niczego nie zauważył???? no błagam

jeśli podrzuciła gdzieś zwłoki to przez 10 dni mogło się z nimi stać wszystko !! a jeśli znaleźli w miejscu wskazanym przez matkę kurtkę dziecka to coś jest na rzeczy

bry
ja nie mogę się ogarnąć, no nie mogę
kurtke dziecka mogli podrzucic, co to za problem?
Stary 2012-02-03, 10:23   #3173
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
była wczoraj na FB, ale nie ma za bardzo czasu bo wróciła do domu
Dzieki

Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość
Cześć!
No mercy, powiadacie?
Jeden dzień mnie nie było (goście, goście) i tyle stron

Póki co pochwalę się, że pierwsze chrupki kukurydziane zaliczone - śmiechu było pełno, bo jej struktura nie odpowiadała, ale po jakimś czasie, z wielkim grymasem, ale szamała

Poza tym tak się śmiesznie buja na łapkach, kiedy na brzuchu leży - tak w boli, jakby tańczyć chciała - pójdzie mi niedługo na mieszkanie jak nic
, zdrówka i inne takie

Idę coś w domu ogarnę.

Miłego dnia!
U nas chrupki nie zrobily furory. Wiki wziela do buzki i wyplula. Zrobila skrzywiona mine i wiecej nie chciala.

Buja sie ta samo na łapkach na boki

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
Tak jak brunetka pisała cook jest już w Białymstoku i ogarnia tam sobie powoli.
Dzieki

Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość
Kurde napisałam wcześniej ,że żal mi dziadków tej dziewczynki,oczywiście żal mi też ojca i matki Madzi... stało się nieszczęście...

ale najbardziej żal mi MADZI co malutkie dziecko zawiniło,że spotkało je takie nieszczęście... wypadek wypadkiem,każdemu mogłoby się zdarzyć,ale żeby wyrzucić własne dziecko jak śmieci,gdzieś pod drzewem,nie wezwać pogotowia, nie wyprawić jej godnego pochówku to jest tragedia...
Zgadzam sie z Toba w 100%
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 10:24   #3174
MoniaZ82
Wtajemniczenie

GG do MoniaZ82 Send a message via Skype™ to MoniaZ82

wlasnie sie dowiedzialam.....
jak tak mozna....
Stary 2012-02-03, 10:28   #3175
madziaranew
Rozeznanie

Pol nocy nie spalam , dziecko mi po glowie chodzilo.
Macie racje jak nie znajda ciala to dalej jest to zagadka.
madziaranew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 10:46   #3176
rysiki
Raczkowanie

Boże, biedne dziecko. Wiecie, tak na samym początku tej sprawy coś mi nie pasowało, bo nie mieścilo mi sie w głowie, że matka mowi, ze porwali jej dziecko i siedzi przed kamerami... Ja pewnie szukałabym gdzie się tylko da. Na pewno nie usiedziałabym tak spokojnie na tyłku. Bo w takiej sytuacji intensywne poszukiwania to wszystko co można zrobić.
No ale to już i tak nieważne.
iustyna1 a pediatra wcześniej nie zauważył, że mała ma sklejone wargi?
Praca będzie I(mam nadzieję) w sklepie z winami.

tak wogóle to dzień dobry.
Stary 2012-02-03, 10:46   #3177
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Wodaqua spóźnione, ale szczere wszystkiego najlepszego Sto latek kochana!

Współczuję koleżance Trzymam mocno kciuki za jej synka.

Nerolka - trzymam mocno kciuki

blondynka poznan i inne potrzebujące mamusie - ja również mogę pobrać dla Was kody na mleczko - mam dwa konta

aania_20 - tort niesamowity

Nadrabiam dalej...

Dzień dobry,

Dla mnie sprawa z Madzią dalej wydaje się dziwna... Biedna kruszynka

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 10:53   #3178
zanetaa88
Zakorzenienie

Witam się.

Chyba każda z Nas czeka na wyjaśnienie sprawy Madzi,
jestem w takim szoku, że nawet tego nie z komentuję.
Mam nadzieję w każdym bądź razie, że to wszystko blef
i mała Madzia jest cała i zdrowa i żyję.

Monika no kurcze bo sobie bimbasz a swoją drogą brakuje oj brakuje mi postów, no i ciekawi mnie co Arturek przeszkrobał

Youyou - Ja kaszki już usunęłam z menu damy, póki co ma same deserki i obiadki mamy,których nie chce i UU. Dzisiaj nadal kombinuję, ziemniaczek, marcheweczka,kalafior, koperek i cyc.Już mam 4 słoiczki zamrożone, najlepsze jest to że je mrożę a ona ich nie je ale wierzę, że nadejdzie taki dzień że zje moją cała michę choć już mam co raz mniej motywacji. Zastanawiam się jeżeli faktycznie to zębiska to czemu tak połykają te kaszki i owoce ? mimo że cukrowałam już obiadki to tak ma je w nosie... nic szukamy dalej powodu niejadków

WITAM NOWE MAMUŚKI

Aga słońce moje,
życzę Ci dzieciaków zdrowych,
snów związane z nimi kolorowych.
Czasu dla siebie więcej wolnego,
męża jeszcze bardziej kochanego.
STO LAT STO LAT !

spóźnione ale szczere

I co jeszczeee?
Nie wiem.

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Dziubek pomyślałam, sobie że kurtkę mogli podrzucić..bo nie rozumie. Niby w samym kocyku wyniosła, bo gdzieś tak czytałam to tu kurtka się znalazła, czemu kurtka się znalazła dopiero teraz? przecież były te tereny już przeszukiwane. Ja czuję,że coś tu śmierdzi i to co teraz się dzieję to jest pic na wodę, nic się tu nie zgadza nic...

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 10:53   #3179
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Aga spóźnione ale szczere życzona pociechy z dzieci , męża, spełnienia marzeń
Stary 2012-02-03, 10:57   #3180
Kajool
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
dziewczyny... u nas noc straszna pobudki z placzem.... co 2 godziny

Igi nei chce wogole jesc zje 30 ml i koniec za t oduzo pije....

goraczka wzrasta rano bylo 38,2

co tu robic i ile moze potrwac takie goraczkowanie przy zebach???

nie wiem czy znw nurofen dac?

A z madzia to jest poprostu niewyoobrazalne ja odpoczatku podejrzewalam ze jest cos nie tak ale ie az tak
to juz chyba nie temp. od zebow pojedz do lekarza slonce.

Daj nurofen tez

Dziewczyny ja caly czas mysle o Madzi. Gdzie jest ta kruszynka. Co do jej matki, to czytalam, ze juz wczesniej zostawiala mala nawet na dwa tygodnie bez opieki.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości