Biedronka - produkty godne polecenia cz. XII - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-02-02, 22:21   #3151
paulinad138
Rozeznanie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XII

Cytat:
Napisane przez Gofrzyca Pokaż wiadomość
aaaa ale ćtapa jestem, nie napisałam że mi o odzywkę chodzi ajm sori

hehe nic sie nie stało :P odżywka firmy elisse są dwa rodzaje bordowa do włosów farbowanych i fioletowa do włosów suchych i zniszczonych zdecydowanie lepsza jest ta bordowa mimo ze moje włosy są troche zniszczone i suche ale daje im lepsze działanie i jest lepsza konsystencja :P i przepraszam za błąd odżywka ma 250 ml teraz zobaczylam ale wygląda jakoś na więcej ale za tą cene i efekt ta cena się opłaca

Edytowane przez paulinad138
Czas edycji: 2012-02-02 o 22:23
paulinad138 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-02, 22:26   #3152
partytura
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zabciajs Pokaż wiadomość
A to jasne, jasne. Lepiej coś wlewać niż nie wlewać
Nie pijam czarnej herbaty. Zieloną, którą się piję chłodniejszą.
Ale chyba zacznę więcej pić gorącej wody z sokiem malinowym. Chyba przedawkować się tego nie da?

MÓJ 3000 POST
Ale nie sugerowałam czy czarna czy jaka powinna być I masz rację, najlepiej mieszać by nie przedobrzyć z włąściwościami określonego naparu Raz taką raz inną, woda z soczkiem też jak najbardziej dobrzy pomysł I od razu będzie pozytywniej w zimne dni I nie przedawkujesz hihi

Jesteśmy tu m.in. po to by pomagać sobie nawzajem

partytura jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-02, 22:33   #3153
ja321
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paulinad138 Pokaż wiadomość
hehe nic sie nie stało :P odżywka firmy elisse są dwa rodzaje bordowa do włosów farbowanych i fioletowa do włosów suchych i zniszczonych zdecydowanie lepsza jest ta bordowa mimo ze moje włosy są troche zniszczone i suche ale daje im lepsze działanie i jest lepsza konsystencja :P i przepraszam za błąd odżywka ma 250 ml teraz zobaczylam ale wygląda jakoś na więcej ale za tą cene i efekt ta cena się opłaca
a jesli ja mam jasny blond nie farbuje a końcówki mam suche a przy głowie bardziej normalne to którą??
ja321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-02, 23:15   #3154
Inkarnatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
U mnie te pieczywko chrupkie Just Fit lezy normalnie przy pieczywie, waflach ryzowych itd i jest juz ładne pare tygodni. Wygląda jakby miało być już cały czas. Powiesili tylko niedawno kartkę z napisem że "nowość"
Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
U mnie lezy w identycznym miejscu i tez widzialam ta karteczke
Ufff.....To mnie uspokoiłyście Będę się w nie zaopatrywać

Cytat:
Napisane przez lilianna90 Pokaż wiadomość
UWAGA UWAGA
Nie zdziwcie się robiąc zakupy w Biedronce jak w pierwszej alejce pracownicy będą mówić Wam 'dzień dobry'
O masz! Do czego jeszcze będą tych biednych ludzi zmuszać tymi głupawymi "standardami"?

Inkarnatka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-02, 23:52   #3155
paulinad138
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ja321 Pokaż wiadomość
a jesli ja mam jasny blond nie farbuje a końcówki mam suche a przy głowie bardziej normalne to którą??
Na twoim miejscu wziełam bym i tak ta bordową ponieważ strosowałam dwie i ta bordowa ma dużo lepsze działanie ja tez mem włosy jasny blond ale co prawda farbuje. Ta bordowa zdecydowanie dużo lepsza po prostu włoski sąlepsze po niej. Możesz pierw wypróbować bordową a potem fioletową albo na odwrót
Stary 2012-02-03, 07:53   #3156
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Moje dzisiejsze zakupy to: mrożona marchewka z groszkiem, napój plum jabłko-mięta(bardzo go lubię), lody Symfonia już połowę zjadłam, warzywa na kanapki, pomarańcze, muffinki, ser edamski w kostce, zawsze dodaje go do sałatek
Ile kosztuje marchewka z groszkiem za kg?
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-03, 07:57   #3157
lilianna90
Kocia i psia mama :)

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Ile kosztuje marchewka z groszkiem za kg?
Za 750 g zapłaciłam chyba 2,99zł
lilianna90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-03, 09:24   #3158
myrcella
BAN stały

jaki kolor podkolanówek jest najładniejszy? dziś się po nie przejadę chyba. jak jeszcze będą.

Edytowane przez myrcella
Czas edycji: 2012-02-03 o 09:25
myrcella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-03, 09:25   #3159
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez myrcella Pokaż wiadomość
jaki kolor podkolanówek jest najładnejszy? dziś się po nie przejadę chyba. jak jeszcze będą.
No to jest pytanie na które możesz dostać trzy różne odpowiedzi, bo są trzy rózne dostępne kolory Samemu ocenić trzeba.
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-03, 09:32   #3160
kayra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez partytura Pokaż wiadomość
Soczewicy chyba nie ma. A co do małża to też wydaje mi się, że to było w w pełni świadome, bo funkcjonuje powiedzonko, że małż to mąż małżonki
Cytat:
Napisane przez kaaren84 Pokaż wiadomość
He, he - małż był zamierzony - jak trafnie zgadłaś, chociaż on pewnie nie wie, ze nim jest . Najważniejsze, ze poszedł do Biedrony i kupił golarkę. Goli świetnie - polecam na zmechacenia
A to przepraszam, ale i tak się uśmiałam. Ja nigdy czegoś takiego nie słysząłam, ale jestem usprawiedliwiona, gdyż osobistego małżonka nie posiadam

Cytat:
UWAGA UWAGA
Nie zdziwcie się robiąc zakupy w Biedronce jak w pierwszej alejce pracownicy będą mówić Wam 'dzień dobry'
O ho. Dziś się wybieram więc zobaczymy

kayra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-03, 09:42   #3161
PS I love you
Raczkowanie

Cytat:
dla mnie zaś lepsza jest fioletowa (mama przesuszone włosy),a le tylko przez dwie pierwsze tubki i musiałam zrobić przerwe, teraz znów działają

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Cytat:
Napisane przez ja321 Pokaż wiadomość
ja amam takie jak Ty, ale farbiwane i używam fioletowej

zrzucam kilogramy . 7 za mną. 7 przede mną.
PS I love you jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-03, 10:30   #3162
paulinad138
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez PS I love you Pokaż wiadomość
dla mnie zaś lepsza jest fioletowa (mama przesuszone włosy),a le tylko przez dwie pierwsze tubki i musiałam zrobić przerwe, teraz znów działają

Hmm widocznie na każdego inaczej działają. Moja mama od początku brała zawsze bordową, może włosy się przyzwyczaiły i dlatego na mnie lepiej działa bordowa. Fioletową mamy tylko dlatego, że wysłałyśmy tatę do sklepu i kupił nie tą co trzeba Można wypróbować jedną i drugą i wtedy zobaczyć jaki jest efekt. Ja używam jej od około pół roku i dalej działa ale może nie za każdym myciem tylko może co drugie mycie i może dlatego działa jeszcze

_________________________ _________________________ _

Mam też inne super maski godne polecenia z allegro jeśli któraś była by chętne może wypróbować podaje w linkach można kupić od jednego sprzedawcy i wychodzi naprawde nie drogo i to jaka pojemność

http://allegro.pl/kallos-maska-place...076551728.html
http://allegro.pl/kallos-maska-mlecz...069717632.html
Stary 2012-02-03, 10:35   #3163
ennkaa
Zakorzenienie

GG do ennkaa

Cytat:

Mam też inne super maski godne polecenia z allegro jeśli któraś była by chętne może wypróbować podaje w linkach można kupić od jednego sprzedawcy i wychodzi naprawde nie drogo i to jaka pojemność

http://allegro.pl/kallos-maska-place...076551728.html
http://allegro.pl/kallos-maska-mlecz...069717632.html
ja własnie szukam jakiejś dobrej maski..jak się je stosuje? chyba wezmę
Stary 2012-02-03, 11:36   #3164
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Nowe wymagania nie martw się, przy kasie też będzie
No proszę fajnie.

Kiedyś zajrzałam do sklepu Biedronki, gdzie panował ogółem bród i nieład. Personel zaniedbany, nieuprzejmy ... to nie zachęca do zakupów.

Jeżeli ogółem ma dojść do przemian w Biedronce pod względem wizerunkowym i chociażby to pozytywne nastawienie pracowników do klientów będzie wstępem do tych zmian, to jestem zdecydowanie na tak.
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-03, 11:44   #3165
mal
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ennkaa Pokaż wiadomość
Kallos Latte jestem jej wierna od 1,5 roku. Placente tez mialam ale zapach mnie drażnił.Natomiast Latte to moja miłość! Ten zapach budyniowo-wanilliowy!UWIELBIAM- Za każdym razem mam ochotę ją zjeść. Używam jej jako maski i jako odzywki. Jako maski raz na tydzień -nakladam na całą- dlugość włosow i 3mam około 15-20minut. Potem spółkuje. Jako odżyki po każdym umyciu głowy nakładam na 1/3 długości włosów(aby nie obciązać włosów) i trzymam około 2-3minut. Zapach po odżywce utrzymuje się przez cały dzień. Jest bardzo wydajna!!!Mój KWC!
Stary 2012-02-03, 12:18   #3166
kasiq3
Raczkowanie

a co powiecie o tyc skarpetach frotte? wiem że do takich z prawdziwego zdarzenia dużo im brakuje.. ale czy ogólnie dają radę ? planowałam zakupić dla TŻ co by miał nieco w stupensy cieplej..

co do "witacza" w pierwszej alejce to zamysł jest taki aby klienci poczuli się przyjemniej robiąc zakupy
Stary 2012-02-03, 12:20   #3167
kasiabasia2009
Raczkowanie

macie może nową gazetke na przyszły tydzien ? z góry dzięki.Ja dziś kupiłam koc fioletowy .
kasiabasia2009 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-03, 13:07   #3168
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Dziewczyny, czy kupowałyście z gazetki urodowej żel pod prysznic i do kąpieli Johnson's SPA?
Otworzyłam ostatnio tę wielką butlę i żel dosłownie przecieka mi przez paluchy, zanim zdążę cokolwiek namydlić Też macie takie doświadczenia, czy też ja trafiłam na rozcieńczoną wersję??
BajaderkowaBaba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-03, 13:19   #3169
paulinad138
Rozeznanie

Cytat:
Ja stosuję ją można powiedzieć dosyć dziwnie ale to tylko dlatego, że mam włosy po rozjaśnianiu i są w kiepskim stanie. Po takiej terapi są świetne w dotyku mniej wypadają i są lśniące. A więc po umyciu włosów wykrecam je dokładnie i wysuszam trochę w ręczniku po czym nakładam maskę bardzo dokładnie tak żeby każdy włos był pokryty daje jej nawet odrobine za dużo tak specjalnie po czym nakładam na włosy czepek zawijam w ręcznik i z tym chodzę jak najdłużej można nawet 3 - 4 godziny przed spaniem ide zmyć tylko i gotowe efekt jest naprawde super. Teraz ze wzgledu na moje włosy robie to przy każdym myciu włosów
Stary 2012-02-03, 13:22   #3170
20160901857
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez BajaderkowaBaba Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy kupowałyście z gazetki urodowej żel pod prysznic i do kąpieli Johnson's SPA?
Otworzyłam ostatnio tę wielką butlę i żel dosłownie przecieka mi przez paluchy, zanim zdążę cokolwiek namydlić Też macie takie doświadczenia, czy też ja trafiłam na rozcieńczoną wersję??
Miałam go jakiś czas temu i tak samo było- strasznie rzadki i do tego okropnie śmierdzi chemią. Dlatego teraz go nie kupowałam, bo jest beznadziejny.
20160901857 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-03, 13:27   #3171
ennkaa
Zakorzenienie

GG do ennkaa

Cytat:
Ja stosuję ją można powiedzieć dosyć dziwnie ale to tylko dlatego, że mam włosy po rozjaśnianiu i są w kiepskim stanie. Po takiej terapi są świetne w dotyku mniej wypadają i są lśniące. A więc po umyciu włosów wykrecam je dokładnie i wysuszam trochę w ręczniku po czym nakładam maskę bardzo dokładnie tak żeby każdy włos był pokryty daje jej nawet odrobine za dużo tak specjalnie po czym nakładam na włosy czepek zawijam w ręcznik i z tym chodzę jak najdłużej można nawet 3 - 4 godziny przed spaniem ide zmyć tylko i gotowe efekt jest naprawde super. Teraz ze wzgledu na moje włosy robie to przy każdym myciu włosów
super! dzięki ! ja własnie podobnie stosuję maski. Od jakiegoś czasu mam super wosk z superpharmy ale teraz jakoś ich nie było to zamówiłam to co radzicie wzięłam tą latte i zobaczymy.
Cytat:
Napisane przez mal Pokaż wiadomość
Kallos Latte jestem jej wierna od 1,5 roku. Placente tez mialam ale zapach mnie drażnił.Natomiast Latte to moja miłość! Ten zapach budyniowo-wanilliowy!UWIELBIAM- Za każdym razem mam ochotę ją zjeść. Używam jej jako maski i jako odzywki. Jako maski raz na tydzień -nakladam na całą- dlugość włosow i 3mam około 15-20minut. Potem spółkuje. Jako odżyki po każdym umyciu głowy nakładam na 1/3 długości włosów(aby nie obciązać włosów) i trzymam około 2-3minut. Zapach po odżywce utrzymuje się przez cały dzień. Jest bardzo wydajna!!!Mój KWC!
zapach mnie skusił zamówiłam. Kupiłam jeszcze szampon arganowy i kusił mnie waniliowy ale już odpuściłam...

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Cytat:
ja nie wiem czy mówisz o tym samym. Chodzi o ten litrowy za 9 PLN? to ja go kupiłam tą wersję niebieską i jest normalny czyli super. Pięknie pachnie.
Stary 2012-02-03, 13:30   #3172
201605021613
Konto usunięte

Cytat:
Miałam go kupić, ale zapach mi się nie spodobał, poza tym butelka nieporęczna.
201605021613 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-03, 13:30   #3173
mal
Rozeznanie

Cytat:
zapach mnie skusił zamówiłam. Kupiłam jeszcze szampon arganowy i kusił mnie waniliowy ale już odpuściłam...[COLOR="Silver"]
Mam też ten szampom aranganowy. Nie zachwyca nie urzeka ale myć dobrze myje 2/3 wielkiej litrowej butli za mna.... a końca nie widać. Używam już go bardzoooo długo....-sorki za off
Stary 2012-02-03, 13:36   #3174
paulinad138
Rozeznanie

[QUOTE=ennkaa;32037188]super! dzięki ! ja własnie podobnie stosuję maski. Od jakiegoś czasu mam super wosk z superpharmy ale teraz jakoś ich nie było to zamówiłam to co radzicie wzięłam tą latte i zobaczymy.

zapach mnie skusił zamówiłam. Kupiłam jeszcze szampon arganowy i kusił mnie waniliowy ale już odpuściłam...

Z efektu napewno bd zadowolona ja mam jedna i drugą w domu także używam ich na zmianę. Myślę, że dają taki sam efekt nawet ale włosków wypada mi coraz mniej a jak używałaś ten wosk? nie słyszałam o nim nigdy
Stary 2012-02-03, 13:43   #3175
ennkaa
Zakorzenienie

GG do ennkaa

Cytat:
[
Z efektu napewno bd zadowolona ja mam jedna i drugą w domu także używam ich na zmianę. Myślę, że dają taki sam efekt nawet ale włosków wypada mi coraz mniej a jak używałaś ten wosk? nie słyszałam o nim nigdy
ten wosk używam teraz: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ax.html&next=1 ale miałam inne wersje czyli miodową i aloesową i wszystkie są super. Płacę za dwa opakowania 8 PLN w SP i kupuję na zapas, ale teraz jak mi się kończy to nie ma

mel...no to dobrze,że się wstrzymałam z waniliowym szamponem. Sprawdzę ten arganowy najpierw

za off topa zaraz dostanę kopa więc tylko powtórzę,że mnie te żel Johnsona z biedronki pasi
Stary 2012-02-03, 13:45   #3176
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
Napisane przez nouvelle90 Pokaż wiadomość
Miałam go jakiś czas temu i tak samo było- strasznie rzadki i do tego okropnie śmierdzi chemią. Dlatego teraz go nie kupowałam, bo jest beznadziejny.
Dla mnie zapach jest... nijaki, tak rzadki, że nic nie czuję w zasadzie

Cytat:
super! dzięki ! ja własnie podobnie stosuję maski. Od jakiegoś czasu mam super wosk z superpharmy ale teraz jakoś ich nie było to zamówiłam to co radzicie wzięłam tą latte i zobaczymy.

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

ja nie wiem czy mówisz o tym samym. Chodzi o ten litrowy za 9 PLN? to ja go kupiłam tą wersję niebieską i jest normalny czyli super. Pięknie pachnie.
Tak. Taka wielka litrowa butla za 9 zł. Duża żółta butla z napisem SPA.

Cytat:
Napisane przez edziorek 203 Pokaż wiadomość
Miałam go kupić, ale zapach mi się nie spodobał, poza tym butelka nieporęczna.
Butelka nieporęczna, to prawda. A przy jego bardzo rzadkiej konsystencji wszystko wylatuje...
BajaderkowaBaba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-03, 13:56   #3177
Agoorka
Zadomowienie

Kupiłam dziś balsam do ciała Green Nature, ten produkowany przez Tołpę, bardzo ładnie pachnie, cena na wyprzedaży 4,99 zł. Dowieźli też do mnie pudła z cukierkami na wagę, multum ich teraz jest

Agoorka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-03, 13:59   #3178
klaudens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziuba85 Pokaż wiadomość
Poproszę o relację, to te za 7,99zł?

Jestem ciekawa tych skarpet narciarskich, czy włożę je na stopę nr 40 i oczywiście, czy warto wydać 15zł!
nie, ja mam te z poprzedniej promocji, szare z kokardką

Cytat:
Napisane przez asiaasia58 Pokaż wiadomość
ja przybywam pochwalić podkolanówki specjalnie dzisiaj popędziłam po nie do Biedronki i zastałam pełny karton
wzięłam czarne i szare (i tu uwaga - po obejrzeniu zdjęć w gazetce byłam przekonana, że te szare są szaro - białe, ale w rzeczywistości ten biały okazał się takim delikatnym, jasnym różem, czarno białe natomiast rzeczywiście są czarno-białe)
dla mnie bomba - właśnie mam je na nogach i są cieplutkie, nie gryzą, naciągnęłam je do samych kolan (w sensie kończą się PRZED kolanem, a nie powyżej jak te które można było dostać niedawno) a mam stopę 39 i i łydki takiej dość normalnej budowy (przy bardzo szczupłych nogach, pewnie się będą kończyć trochę wyżej)
ja sie zawiodłam, że te szare nie są z białym i nie wzięłam, dodatkowo tż mnie wyśmiał z tym wzorem noi to podkolanówki a ja myślałam, że zakolanówki. są dosyć grube

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
U mnie stoja z boku regalu ze slodyczami i tez mi smakowaly ale wiadomo kazdy ma inny gust
u nas tak samo, balam sie wziąć po ostatniej przygodzie z tabletkami musujacymi o smaku coli :P

paluszki widzialam, ale sie powstrzymalam za to 6pak leżajska wzięlismy
klaudens jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-03, 14:06   #3179
j_ka
Rozeznanie

Dziś wyjątkowo dużo wydałam w Biedronce, a to wszystko dzięki Wam kochane Biedromaniaczki. Kupiłam polecane wafle ryżowe paprykowe (pyszne, naprawdę jak chipsy, poczułam po zjedzeniu 2), wafle ryżowe serowe i krakersy chlebowe pełnoziarniste. Nie było u mnie paluchów z rozmarynem, sezamem. Kupiłam jeszcze Piankę Duo, pochłaniacz wilgoci do samochodu (ciekawe, czy to działa), ciasto francuskie, orzeszki solone (kosztują 4,99 zł, czy zdrożały?), paluszki czekoladowe z płynnym nadzieniem (zdrożały na 3,49?) no i kilka innych drobiazgów. Miło zaskoczyła mnie cena smalcu Tarczyński, tylko 2,99 zł. Mój mąż lubi takie rzeczy Moja 1 osiedlowa Biedronka będzie zamykana z powodu remontu, a jutro ma być wyprzedaż 30% na wybrane produkty.
Co do dyskusji o ketchupach to każdy ma swój gust i smak. Kiedyś jadłam tylko pikantny Pudliszki, ale po 2 latach małżeństwa stwierdziłam, że to bez sensu trzymać 2 ketchupy i przeszłam na łagodną stronę męża My mamy "fazy ketchupowe". Kiedyś tylko Pudliszki do pizzy albo łagodny w słoiczku, potem Kotlin, przez długi czas Heinz na zmianę z carrefour w szklanej butelce, potem Kamis, a ostatnio Hellmanns łagodny, ale nie ten klasyczny. Do degustacji czeka Livio.
j_ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-03, 14:20   #3180
Kfiatuszek1987
Rozeznanie

INSPIRACJE http://gazetka.biedronka.pl/g54,owocna_wspolpraca.html

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

I GAZETKA NOWA http://gazetka.biedronka.pl/g55,owocna_wspolpraca.html

Regał szufladowy wygląda fajnie. I będę musiała zakupić te pudełka plastikowe. Ciekawe jak to żelazko. Za tą cenę pewine rewelacji nie ma ale może kupie jako żelazko awaryjne bo moje czasem się psuje ale nowego dobrego nie kupuje bo stare zawsze jeszcze ratuje mój tata. Coś tam podłubie w nim i działa, ale takie awaryjne by mi się przydało. Pomyśle jeszcze nad nim.

Edytowane przez Kfiatuszek1987
Czas edycji: 2012-02-03 o 14:36
Kfiatuszek1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości