|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XII
hehe nic sie nie stało :P odżywka firmy elisse są dwa rodzaje bordowa do włosów farbowanych i fioletowa do włosów suchych i zniszczonych zdecydowanie lepsza jest ta bordowa mimo ze moje włosy są troche zniszczone i suche ale daje im lepsze działanie i jest lepsza konsystencja :P i przepraszam za błąd odżywka ma 250 ml teraz zobaczylam ale wygląda jakoś na więcej ale za tą cene i efekt ta cena się opłaca
Edytowane przez paulinad138 Czas edycji: 2012-02-02 o 22:23 |
|
|
|
|
#3152 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I masz rację, najlepiej mieszać by nie przedobrzyć z włąściwościami określonego naparu I nie przedawkujesz hihi
|
|
|
#3153 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3154 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Będę się w nie zaopatrywać ![]() Cytat:
Do czego jeszcze będą tych biednych ludzi zmuszać tymi głupawymi "standardami"?
|
|
|
#3155 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ponieważ strosowałam dwie i ta bordowa ma dużo lepsze działanie ja tez mem włosy jasny blond ale co prawda farbuje. Ta bordowa zdecydowanie dużo lepsza po prostu włoski sąlepsze po niej. Możesz pierw wypróbować bordową a potem fioletową albo na odwrót
|
|
|
|
|
|
#3156 |
|
Zakorzenienie
|
Ile kosztuje marchewka z groszkiem za kg?
|
|
|
|
|
#3157 |
|
Kocia i psia mama :)
|
|
|
|
|
|
#3158 |
|
BAN stały
|
jaki kolor podkolanówek jest najładniejszy? dziś się po nie przejadę chyba. jak jeszcze będą.
Edytowane przez myrcella Czas edycji: 2012-02-03 o 09:25 |
|
|
|
|
#3159 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
|
#3160 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3161 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- ja amam takie jak Ty, ale farbiwane i używam fioletowej
|
|
|
#3162 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hmm widocznie na każdego inaczej działają. Moja mama od początku brała zawsze bordową, może włosy się przyzwyczaiły i dlatego na mnie lepiej działa bordowa. Fioletową mamy tylko dlatego, że wysłałyśmy tatę do sklepu i kupił nie tą co trzeba _________________________ _________________________ _ Mam też inne super maski godne polecenia z allegro jeśli któraś była by chętne może wypróbować podaje w linkach można kupić od jednego sprzedawcy i wychodzi naprawde nie drogo i to jaka pojemnośćhttp://allegro.pl/kallos-maska-place...076551728.html http://allegro.pl/kallos-maska-mlecz...069717632.html |
|
|
|
|
|
#3163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3164 |
|
Wtajemniczenie
|
No proszę
Kiedyś zajrzałam do sklepu Biedronki, gdzie panował ogółem bród i nieład. Personel zaniedbany, nieuprzejmy ... to nie zachęca do zakupów. Jeżeli ogółem ma dojść do przemian w Biedronce pod względem wizerunkowym i chociażby to pozytywne nastawienie pracowników do klientów będzie wstępem do tych zmian, to jestem zdecydowanie na tak. |
|
|
|
|
#3165 |
|
Rozeznanie
|
Kallos Latte jestem jej wierna od 1,5 roku. Placente tez mialam ale zapach mnie drażnił.Natomiast Latte to moja miłość! Ten zapach budyniowo-wanilliowy!UWIELBIAM- Za każdym razem mam ochotę ją zjeść. Używam jej jako maski i jako odzywki. Jako maski raz na tydzień -nakladam na całą- dlugość włosow i 3mam około 15-20minut. Potem spółkuje. Jako odżyki po każdym umyciu głowy nakładam na 1/3 długości włosów(aby nie obciązać włosów) i trzymam około 2-3minut. Zapach po odżywce utrzymuje się przez cały dzień. Jest bardzo wydajna!!!Mój KWC!
|
|
#3166 |
|
Raczkowanie
|
a co powiecie o tyc skarpetach frotte? wiem że do takich z prawdziwego zdarzenia dużo im brakuje.. ale czy ogólnie dają radę ?
planowałam zakupić dla TŻ co by miał nieco w stupensy cieplej..co do "witacza" w pierwszej alejce to zamysł jest taki aby klienci poczuli się przyjemniej robiąc zakupy
|
|
#3167 |
|
Raczkowanie
|
macie może nową gazetke na przyszły tydzien ? z góry dzięki.Ja dziś kupiłam koc fioletowy .
|
|
|
|
|
#3168 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy kupowałyście z gazetki urodowej żel pod prysznic i do kąpieli Johnson's SPA?
Otworzyłam ostatnio tę wielką butlę i żel dosłownie przecieka mi przez paluchy, zanim zdążę cokolwiek namydlić Też macie takie doświadczenia, czy też ja trafiłam na rozcieńczoną wersję ??
|
|
|
|
|
#3169 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
daje jej nawet odrobine za dużo tak specjalnie po czym nakładam na włosy czepek zawijam w ręcznik i z tym chodzę jak najdłużej można nawet 3 - 4 godziny przed spaniem ide zmyć tylko i gotowe efekt jest naprawde super. Teraz ze wzgledu na moje włosy robie to przy każdym myciu włosów
|
|
|
|
|
|
#3170 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3171 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wzięłam tą latte i zobaczymy.Cytat:
zamówiłam. Kupiłam jeszcze szampon arganowy i kusił mnie waniliowy ale już odpuściłam...---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
|
|
|
#3172 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3173 |
|
Rozeznanie
|
Mam też ten szampom aranganowy. Nie zachwyca nie urzeka ale myć dobrze myje 2/3 wielkiej litrowej butli za mna.... a końca nie widać. Używam już go bardzoooo długo....-sorki za off
|
|
#3174 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=ennkaa;32037188]super! dzięki ! ja własnie podobnie stosuję maski. Od jakiegoś czasu mam super wosk z superpharmy ale teraz jakoś ich nie było to zamówiłam to co radzicie
wzięłam tą latte i zobaczymy.zapach mnie skusił zamówiłam. Kupiłam jeszcze szampon arganowy i kusił mnie waniliowy ale już odpuściłam...Z efektu napewno bd zadowolona a jak używałaś ten wosk? nie słyszałam o nim nigdy |
|
|
|
|
#3175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mel...no to dobrze,że się wstrzymałam z waniliowym szamponem. Sprawdzę ten arganowy najpierw za off topa zaraz dostanę kopa więc tylko powtórzę,że mnie te żel Johnsona z biedronki pasi
|
|
|
#3176 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Butelka nieporęczna, to prawda. A przy jego bardzo rzadkiej konsystencji wszystko wylatuje... |
||
|
|
|
|
#3177 |
|
Zadomowienie
|
Kupiłam dziś balsam do ciała Green Nature, ten produkowany przez Tołpę, bardzo ładnie pachnie, cena na wyprzedaży 4,99 zł. Dowieźli też do mnie pudła z cukierkami na wagę, multum ich teraz jest
|
|
#3178 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
noi to podkolanówki a ja myślałam, że zakolanówki. są dosyć grube Cytat:
paluszki widzialam, ale sie powstrzymalam za to 6pak leżajska wzięlismy
|
|||
|
|
|
|
#3179 |
|
Rozeznanie
|
Dziś wyjątkowo dużo wydałam w Biedronce, a to wszystko dzięki Wam kochane Biedromaniaczki. Kupiłam polecane wafle ryżowe paprykowe (pyszne, naprawdę jak chipsy, poczułam po zjedzeniu 2), wafle ryżowe serowe i krakersy chlebowe pełnoziarniste. Nie było u mnie paluchów z rozmarynem, sezamem. Kupiłam jeszcze Piankę Duo, pochłaniacz wilgoci do samochodu (ciekawe, czy to działa), ciasto francuskie, orzeszki solone (kosztują 4,99 zł, czy zdrożały?), paluszki czekoladowe z płynnym nadzieniem (zdrożały na 3,49?) no i kilka innych drobiazgów. Miło zaskoczyła mnie cena smalcu Tarczyński, tylko 2,99 zł. Mój mąż lubi takie rzeczy
Moja 1 osiedlowa Biedronka będzie zamykana z powodu remontu, a jutro ma być wyprzedaż 30% na wybrane produkty. Co do dyskusji o ketchupach to każdy ma swój gust i smak. Kiedyś jadłam tylko pikantny Pudliszki, ale po 2 latach małżeństwa stwierdziłam, że to bez sensu trzymać 2 ketchupy i przeszłam na łagodną stronę męża My mamy "fazy ketchupowe". Kiedyś tylko Pudliszki do pizzy albo łagodny w słoiczku, potem Kotlin, przez długi czas Heinz na zmianę z carrefour w szklanej butelce, potem Kamis, a ostatnio Hellmanns łagodny, ale nie ten klasyczny. Do degustacji czeka Livio.
|
|
|
|
|
#3180 |
|
Rozeznanie
|
INSPIRACJE http://gazetka.biedronka.pl/g54,owocna_wspolpraca.html
---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- I GAZETKA NOWA http://gazetka.biedronka.pl/g55,owocna_wspolpraca.html Regał szufladowy wygląda fajnie. I będę musiała zakupić te pudełka plastikowe. Ciekawe jak to żelazko. Za tą cenę pewine rewelacji nie ma ale może kupie jako żelazko awaryjne bo moje czasem się psuje ale nowego dobrego nie kupuje bo stare zawsze jeszcze ratuje mój tata. Coś tam podłubie w nim i działa, ale takie awaryjne by mi się przydało. Pomyśle jeszcze nad nim.
Edytowane przez Kfiatuszek1987 Czas edycji: 2012-02-03 o 14:36 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:05.

ajm sori 
i przepraszam za błąd odżywka ma 250 ml teraz zobaczylam ale wygląda jakoś na więcej ale za tą cene i efekt ta cena się opłaca 

Do czego jeszcze będą tych biednych ludzi zmuszać tymi głupawymi "standardami"?
Nakarm pieska... 

Też macie takie doświadczenia, czy też ja trafiłam na rozcieńczoną wersję
??