Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-02, 22:07   #3871
magne
Zadomowienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Czasem łącze ze sobą oleje, a czasem daje jeden solo. Możesz też nakładać je na mokre włosy. Może nie był to olej dla Ciebie, a jakie stosowałaś?
kokosowy, rycynowy, olejek fur mama ,oliwe z oliwek , a pozniej malinowy i jakies jeszcze ,ktore do twarzy si enei sprawily ;p
[QUOTE=party_girl7;3202068 0]no to Ci powiem ze ten lek ma to do siebie ze ma maaase skutkow ubocznych, ktore nikogo nie omina podczas brania, na kazdego dziala inaczej, ale nie znam nikogo kto nie mialby przy tym skutkow ubocznych... wiec to normalne. Oczywiscie podczas kuracji jest wysyp, to tez jest normalne. Ten lek powoduje zatrzymanie wydzielania łoju przez gruczoły łojowe, co wywołuje ograniczenie liczby bakterii Propionbacterium acnes w pobliżu przewodu wyprowadzającego gruczołu łojowego. Co więcej sprawia, że gruczoły łojowe stają się mniejsze. Wiec dzieki temu nie przetluszcaja sie nie tylko twarz ale tez np. wlosy. Po odstawieniu gruczoły łojowe wracają do poprzedniego stanu i wraca sebum, także normalne jest to że wraca przetluszczajaca buzia i wlosy, to nie jeste "cudowny lek", jego zadaniem nie jest zmniejszenie wydzielania sebum na zawsze, a zwalczenie tradziku. Zeby to przynioslo efekty pacjent musi "zjesc" konkretna dawke, ktora wynosi 0,5-1 mg/kg mc./dobę. Remisja zależy od dawki skumulowanej; dawki powyżej 120-150 mg/kg mc./dobę nie przynoszą korzyści terapeutycznych. Z tego co wiem to izotretynoina jest w tej chwili najsilniejszym/najskuteczniejszym lekiem na tradzik na swiecie (slowa mojego dermatologa i nie tylko jego), gdyby nie pomagala nie bylaby tak powszechnie stosowana. Nie znam szczegolow leczenia Twoich znajomych, wiec nie bede sie tu wypowiadala, moze zjedli za mala dawke, trafili na nieodpowiedniego lekarza ktory nie do konca dobrze pokierowal leczeniem w kazdym razie tu przykladowe zdjecia dziewczyny po kuracji klik nie odwazylabym sie powiedziec ze ta kuracja nie daje stalych efektow, tu zdjecia dziewczyny ktora jest 4 lata po leczeniu...
zeby nie bylo ze sobie to wymyslam to jest pelno dziennikow internetowych osob ktore sie tym leczyly, przyklady klik i klik, co dowodzi ze ten lek jest skuteczny. Nie twierdze ze w 100% ale nie zgadzam sie z Twoim zdaniem, ze po odstawieniu zawsze wszystko wraca.
nie chcialam pisac elaboratu, ale nie potrafilam w 1 zdaniu sie wypowiedziec bo to dosyc szeroki temat

QUOTE]
wiem, czytałam ulotkę, mówię tylko ze nie kazdemu pomaga i wlasnie moze to zalezec od dawki ,dlatego trzeba trafic na ddobrego lekarza.

Dietę zaczynam od jutra , bo dziś troszkę imprezowo i niezdrowo .
Wyregulowałam brwi i nie suszyłam włosów.
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 22:10   #3872
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xjustyniaaax Pokaż wiadomość
Ja też bardzo lubię Deichmana, mimo że buty nie są super jakości to nigdy nie ma problemu z ich wymianą czy zwrotem pieniążków. Ja raz tylko kupiłam w zwykłym sklepie zimowe skórzane kozaki i nigdy więcej. Popękały mi a nie przyjeli reklamacji i 200 zł poszło. Treaz wole buty kupić za 100 zł , pochodzić i wiem że jak się rozlęca to będę mogła wybrac nowe.

Teraz za ten bon planuje wybrac te, co o nich myślicie?
Fajne ja bym brała Ja sobie teraz planuje w deichmanie jazzówki kupić bo sa po 49 złotych;p A pewnie w marcu wróci stara cena;p
Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
mięsnie było mi bardziej widać... z tym że ja wtedy ogólnie dużo ćwiczyłam...

]
w ogóle mama kupiła mi zestaw z avonu ten z kwasem salicylowym , żel, maseczka i tonik; stosuję od poniedziałku i już widzę nieznaczną poprawę...

dziewczyny też macie tak strasznie skórę przesuszoną od tych mrozów??
Tak Normalnie wieczorem nakładam na dłonie grubą warstwę kremu to po chwili wszystko wsiąknięte i reczę czerwone wyglądają jak poparzone..
O twarzy nie wspomnę.. Ale mam krem z AA ultra nawilżanie to jest jeszcze w miare bo jest super.. Tylko mi jeszcze na 2 razy został
Cytat:
Ja dziś zrobiłam podstawę
+
nałożyłam kokos , chcę go wykończyć , zostało jeszcze na 2 razy i dopiero pozniej nałoże olejek Altery

Miałam napisac co kupiłam , a więc :

- olejek Altera
- peeling pod prysznic Altera
- chusteczki do demakijażu Altera
- krem Bambino
- odzywczy krem Eveline
- błyszczyk essence stay with me
- podkład matujący Hean
- antyperspirant w sztyfcie adidas - coś okropnego !!!!
- maśź z witaminą A
- płatki kosmetyczne małe i duże - swoja droga kiedyś kupowałam z rossmana Lilibe ale były fatalne bo się rozwarstwiały. Dzisiaj jednak znów je kupiłam i są całkiem inne niż kiedyś, dużo lepsze jakościowo, przynajmniej te male bo tych większych jeszcze nie otworzyłam
zazdroszczę zakupów

ja sobie wymoczyłam nogi w wodzie z solą miód& mleko
I skończe film oglądać i dzisiaj porządne spa będzie
Stary 2012-02-02, 22:20   #3873
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
pomalowałam paznokcie na mietowo i na to dalam bezbarwny z brokatem- nawet fajnie wyszły
Piękne paznokcie chciałabym mieć taki kształt
Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
Do dzisiaj pamiętam jak kupiłam na bazarze kozaki za 130 złotych Po miesiącu je tato spalił w piecu bo się porozklejały, podeszwa odpadła
Chyba zależy na co się trafi z kupowaniem na bazarze to loteria w zeszlym roku kupiłam dwie pary po 50zł i śmigałam całą zimę nic nie przemokły jedne mam jeszcze do teraz a te które kupiłam w tym roku rozkleiły się po tygodniu ale jestem strasznie zadowolona z biedronkowych podróbek Emu śmigam w te mrozy i jeszcze mi stopy nie zmarzły nie spodziewałam się że będą takie dobre
Cytat:
Ja też bardzo lubię Deichmana, mimo że buty nie są super jakości to nigdy nie ma problemu z ich wymianą czy zwrotem pieniążków. Ja raz tylko kupiłam w zwykłym sklepie zimowe skórzane kozaki i nigdy więcej. Popękały mi a nie przyjeli reklamacji i 200 zł poszło. Treaz wole buty kupić za 100 zł , pochodzić i wiem że jak się rozlęca to będę mogła wybrac nowe.

Krój świetny tylko kolor mi się nie podoba

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Muszę sie pochwalić, próbowałam robić dobieranego warkocza po raz enty i w końcu jakoś wyszło ale podkreślam jakoś.. W każdym razie próbowałam troszke inaczej i wygląda lepiej ale do ładnego brakuje mu jeszcze łohoho...
Gratki ja tyle razy próbowałam ale nie umiem a tak kocham warkocze

Od kilku dni smaruję twarz na noc maścią z wit a i jest taka mięciutka i fajnie nawilżona.

Byłam dziś w biedronce i wykupili mi wszystkie mszynki do golenia swetrów ale się wkurzyłam jutro pojadę jeszcze do Tż to sprawdzęu niego tam zawsze wszystko jest więc mam nadzieję
Stary 2012-02-02, 22:40   #3874
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
mnie by niestety zapchał, bo gliceryna na 2 miejscu to dla mnie za duże stężenie

caate: skoro nie umiesz odnaleźć dobrego kremu to może nawilżanie olejkami? Chociaż niektóre są komodogenne.

Ja używam albo arganowego, albo mieszanki 3: z ogórecznika, z pestek brzoskwini, z pestek arbuza.

I mieszam to po prostu z żelem hialuronowym, albo nakładam tuż po nim.

Mnie na ciało pomogło to: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...hej-skory.html
Może i do twarzy się nada, zależy ile w tym gliceryny.

Wczoraj sobie nawet następną butelkę tego kupiłam, trzeba się poratować po super wodzie w kranie.
tylko, ze takie oleje to chyba na noc? bo na dzien pod makijaz to nie wyobrazam sobie jakos tego. poczytam o tym w wolnej chwili, dzieki

Cytat:
Napisane przez Maala_Czaarna Pokaż wiadomość
Niestety tak. Najbardziej na policzkach i nosie

Caate jakie Ty masz wlosy
A Ty buzie jestes bardzo ladna
dziekuje

Cytat:
moja kumpela też ma straszne z dłońmi problemy....

własnie miałam mały krwotok z nosa..super po prostu... :/
ja polecam krem z avene, wlasnie jest w promocji w SP za 9,99 przy zakupie za min.20zl

bidulko, odpoczywaj
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2012-02-02 o 22:42
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 00:12   #3875
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Piękne paznokcie chciałabym mieć taki kształt

Chyba zależy na co się trafi z kupowaniem na bazarze to loteria w zeszlym roku kupiłam dwie pary po 50zł i śmigałam całą zimę nic nie przemokły jedne mam jeszcze do teraz a te które kupiłam w tym roku rozkleiły się po tygodniu ale jestem strasznie zadowolona z biedronkowych podróbek Emu śmigam w te mrozy i jeszcze mi stopy nie zmarzły nie spodziewałam się że będą takie dobre

Od kilku dni smaruję twarz na noc maścią z wit a i jest taka mięciutka i fajnie nawilżona.
oo muszę kupić w końcu maść z wit a bo ciągle zapominam..

A co do butów zgodzę się Kupiłam w maju sobie na giełdzie za 15 zeta rzymianki. Chodziłam na uczelnie, potem lipiec, sierpień do pracy A chodziłam na piechotę 30 minut w jedną stronę i potem jeszcze w domu laziłam w nich we wrześniu i jeszcze się nie rozwaliły Jedyny minus, że mają ciut podeszwę za cienka.
Stary 2012-02-03, 00:59   #3876
Shadii
Wtajemniczenie

Hej
Staram się czytać, ale od jutra znowu nauka i znowu zaniedbam, chyba że będzie mi dobrze szło i znajdę chwilę

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
mam

moze nie dla wszystkich beda piekne, ale dla mnie byly
Piękne

Cytat:
Napisane przez julianna-p Pokaż wiadomość
[...]
a co do oprawek oto moj najnowszy nabytek
http://www.pupillamagazine.com/fashi...id=moda&cid=44
Świetne! Bardzo mi się podobają

Wypróbowałam maskę Bingo z 5 algami, ale jest za słaba, taka odżywka, chyba Lenka, jeśli dobrze pamiętam, już to pisała tutaj... No więc dziś kupiłam w Naturze kolejny słoik Natur Vital jest najlepsza jaką miałam. Próbowałam kombinować, ale jak widać i tak do niej wróciłam i, jeśli ktoś używa maseczek Dermaglin polecam tą : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...em.html&next=1 , działa według mnie lepiej niż ta, która jest hitem na KWC : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...ja.html&next=1 . Wiadomo, że zależy jak dla kogo, ale warto wypróbować tą pierwszą, ma jedną opinię tylko, ale działa świetnie

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 11:11   #3877
loluska
Zakorzenienie

Hej Na szczęscie nie musiałam iść na 2 godz zajęc, koleżanka wzięła mi strój na praktyki Obiadek w trakcie gotowania i na TŻ czekam

karolcia198506, Kitka
popróbujcie jeszcze Ja nawet nie wiem ile razy próbowałam i w końcu coś na kształt warkocza wyszło ;p Będę dalej próbować żeby był ładniejszy

Snow
pochwal się swoim dobierańcem

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 11:42   #3878
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
kokosowy, rycynowy, olejek fur mama ,oliwe z oliwek , a pozniej malinowy i jakies jeszcze ,ktore do twarzy si enei sprawily ;p
To może spróbuj lniany, migdałowy, sesę lub avocado. Ja z nich jestem bardzo zadowolona i czytałam, że wiele innych dziewczyn też.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 11:46   #3879
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cześć

Kliknęłam dziś:
http://allegro.pl/khadi-olejek-stymu...092020440.html
http://allegro.pl/atrwil-khadi-cassi...050730541.html

Ciekawa jestem efektów
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 12:06   #3880
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
tylko, ze takie oleje to chyba na noc? bo na dzien pod makijaz to nie wyobrazam sobie jakos tego. poczytam o tym w wolnej chwili, dzieki
No właśnie rano też daje czasami ten z pestek arbuza lub ogórecznika, ale to 2 krople dosłownie, potem krem za jakiś czas i normalnie mi się cera zachowuje, lepiej niż po jakiś zatykających kremach.
Jak jest ten olejek zmieszany z żelem to dobrze mi się wchłania.

Tylko, że ja mam większy odstęp czasowy między pielęgnacją i makijażem niż normalnie, bo zwykle nie muszę wychodzić z samego rana.

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
wróciłam i, jeśli ktoś używa maseczek Dermaglin polecam tą : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...em.html&next=1 , działa według mnie lepiej niż ta, która jest hitem na KWC : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...ja.html&next=1 . Wiadomo, że zależy jak dla kogo, ale warto wypróbować tą pierwszą, ma jedną opinię tylko, ale działa świetnie
ten 1 jeszcze nie miałam, ale jak zauważę to kupię

one są zwykle na glince zielonej, tak?

Dziwi mnie w kwestii dermaglinu ich oznaczenia na maseczkach- glinka, oczar wirgijski i już pisze 45+

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

magne: spróbuj nałożyć na wilgotne włosy a potem to dobrze wmasować, ja jeszcze przeczesuje szczotką z naturalnego włosia, żeby lepiej włosy otrzymały olejki- mam jedną specjalną do olejków właśnie.
Też na początku wielu olejów nie polubiłam- awokado, oliwy w oliwek, dopiero je polubiłam po lepszym wtarciu.

dodaja: też tego khadi jestem ciekawa, no ale nie wszystko naraz.
Póki co mam czym olejować, mam migdałowy, z alerry pomarańczowy, avocado, migdałowy, z pestek winogron i oliwę z oliwek.

Bo wiem, że jak się już dorwę do helfów to się na jednej rzeczy nie skończy

A i tak mnie czeka zamówienie z zsk- bo hialuron mam na wykończeniu, alg muszę dokupić, olejków których do twarzy używam.
Czemu nikt nie wpadł, żeby zrobić taki sklep stacjonarny?
Tak by się wpadło po 2 rzeczy, za jakiś czas po następne, mniejsza pokusa by była, bo tak się bierze to i owo, żeby 100 razy za przesyłkę nie płacić

Idę zmyć maseczkę z twarzy i z włosów maskę, zobaczymy jak będą włosy po tej masce timotei wyglądać i po szamponie olejkowym gliss kur.
Oby tylko okazały się domyte.

Potem coś zjem i wracam do pracy.
Miłego dnia

U mnie niestety nie będzie miły, popołudnie szczególnie.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 14:01   #3881
Shadii
Wtajemniczenie

Powinnam się uczyć, a siedzę na Wizażu

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
http://www.babyblonde.net/ śliczną ma buzię, podoba mi się

dziewczyny, jesli macie ochotę zobaczyć mój nowy nabytek to zapraszam bloga
Dzięki, piękna jest
Cytat:
[...]

Dziekuje A o idealny ksztal brwi ciagle walcze ale jestem chyba na dobrej drodze. A pomyslec ze jakis czas temu wygladaly tak http://imageshack.us/photo/my-images/12/brwik.jpg/
Tragedia
Brwi masz teraz piękne ale jak udało Ci się w takim stopniu zmienić ich kształt? Smarujesz czymś, układasz jakoś specjalnie? teraz masz taki ładny łuk, a wcześniej raczej proste... zdradź sekret, ja też chcę

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
[...]

u mnie dzis mrozno, -10 rano bylo, chyba pierwszy taki porzadny mroz tej zimy.
U mnie w nocy -25/30 a teraz jest - 16. Nosa z domu nie zamierzam wystawiać
Cytat:
Napisane przez IwonciA_1992 Pokaż wiadomość
Dziewczyny sorry że spamuje ale sie zakochałam w tej dziewczynie, oczach, fryzurze ! Szkoda że ja nie moge być taka
Mam to zdjęcie już na komputerze, też się zachwycam nią

Stary 2012-02-03, 17:39   #3882
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cześć dziewczyny!
Ale cisza Przed 16 położyłam się z moją Kalą- tak słodko spała, no i zaczęła mi grzać i sama przysnęłam

Nic mi się nie chce

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 18:16   #3883
Kalpana
Zakorzenienie

Hej

Wstawiam zdjęcia środowych zakupów. Wcześniej nie miałam weny
Torebki nie wstawiłam, bo wyszła czarna i wcale jej nie było widać, a w rzeczywistości jest szara. Buty o wiele lepiej wyglądają w realu, pogniecione, bo jeszcze w nich nie chodziłam.
Powiedzcie mi kochane, jaki kolor czapki, szalika i rękawiczek będzie mi pasował do tego płaszczyka?

Ale jest zimnooooooo Nic tylko siedzieć pod kołderką z kubkiem herbaty

Oglądam wiadomości i aż nie mogę uwierzyć do czego ludzie są zdolni Chodzi mi o tą małą Madzię
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00910.jpg (96,0 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00913.jpg (63,3 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00914.jpg (101,9 KB, 34 załadowań)

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 18:19   #3884
Lainathiel
Wtajemniczenie

Hej hej
Ja też wczoraj poszalałam na zakupach, wkleiłam zdjęcia na blogu jak ktoś jest zainteresowany Postanowiłam też porządniej wziąć się za bloga i pisanie, może coś fajnego z tego wyjdzie
Stary 2012-02-03, 18:38   #3885
pasjonarka
Raczkowanie

Hej

Cytat:

Bardzo fajne buty. Mam podobne, są naprawdę wygodne.

Cytat:

Muszę sie pochwalić, próbowałam robić dobieranego warkocza po raz enty i w końcu jakoś wyszło ale podkreślam jakoś.. W każdym razie próbowałam troszke inaczej i wygląda lepiej ale do ładnego brakuje mu jeszcze łohoho...
Gratuluje. Ja też bym chciała robić sobie takie nawet zwykłe warkocze, ale przez moje błędy młodości, czyli wieczne cienowanie włosów nie mogę ich robić bo włosy wychodzą A teraz muszę czekać aż górna warstwa odrośnie.

Cytat:
Wypróbowałam maskę Bingo z 5 algami, ale jest za słaba, taka odżywka, chyba Lenka, jeśli dobrze pamiętam, już to pisała tutaj... No więc dziś kupiłam w Naturze kolejny słoik Natur Vital jest najlepsza jaką miałam. Próbowałam kombinować, ale jak widać i tak do niej wróciłam i, jeśli ktoś używa maseczek Dermaglin polecam tą : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...em.html&next=1 , działa według mnie lepiej niż ta, która jest hitem na KWC : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...ja.html&next=1 . Wiadomo, że zależy jak dla kogo, ale warto wypróbować tą pierwszą, ma jedną opinię tylko, ale działa świetnie
Ja bardzo lubię maseczki z Dermaglin. Tą napewno wypróbuję

Idę zaraz zrobic sobie małe SPA, bo trochę zmarzłam.

Kitka czadowe masz te paznokcie.
pasjonarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 18:39   #3886
ramoncia217
Wtajemniczenie

hej

Mnie mrozy strasznie dobijają , eh włosy suche się zroby, twarz tez .

kalpana ładne zakupy
Stary 2012-02-03, 18:49   #3887
magne
Zadomowienie

miała któraś z Was ten podkład :maybelline affinitone mineral ?
Stary 2012-02-03, 18:55   #3888
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
zobaczcie co znalazłam, ona jest mega jak dla mnie <3
dominikabudzynska. blogspot. com/ (spacje jak cos)
Wow, świetna dziewczyna. Podziwiam za podejście do życia...
Cytat:
fajnie, ze podobają się Wam zdjęcia, wstawiłam, póki jeszcze mogę

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=dnFVf...eature=related

młoda jaka wygadana

pierwszy komentarz- CO JA PACZE!
Hahaha, fajna

Cytat:
Ja też będę puszczać swoim dzieciom Piękną i Bestię, Małą Syrenkę, Piotrusia Pana, Śpiącą Królewnę (tą z 1959 roku) http://www.youtube.com/watch?v=TJZPY...eature=related Alicję w Krainie Czarów z 1951 piękne są te bajki!
Właśnie jakiś czas temu oglądałam PiB, oczywiście płakałam ale chcę obejrzeć 3d, bo nie wiem czy później będę mogła ściągnąć 3d tv 3d mamy, no ale czy film będę mogła obejrzeć

aaa i jeszcze utknęło mi w pamięci z dzieciństwa bajka o przeklętym zamku i też jakiś czas temu szukałam tej bajki i znalazłam http://www.youtube.com/watch?v=1YWpqLj3S6Q
Ja też te bajki uwielbiam. Obejrzę o tym przeklętym zamku, bo chyba nie znam
Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
a ja oprócz tych bajek, o których wspomniałyście uwielbiam Bambi, Kaczora Donalda [mama mi zawsze nagrywała te bajki xD] i Robin Hooda http://www.youtube.com/watch?v=Uy8lB_0SHco [aż sobie chyba dzisiaj wieczorem obejrze xD] no i oczywiscie Król Lew

pamietam, ze lubiłam też bajkę o takim słoniku, który był chyba w zoo, słabo pamietam, ale to też było z Disneya. I o takich ładnych kotkach [rowniez Disneyowska produkcja]

a krecika, reksia, misia uszatka, rumcajsa i zaczarowanego ołówka nigdy nie lubiłam
Tu słonik : http://www.youtube.com/watch?v=WcqZx...eature=related również tą bajkę lubię
Cytat:
Hej dziewczyny, tak nie do końca jestem nowa w tym wątku , bo udzielałam się w poprzednich częściach Zaniedbałam się troszkę i chcę się trochę zmobilizować , więc myślę ,że z wami mi się uda.
Ja Cię pamiętam hej
Cytat:
[...]
Shadii
gratuluję zdanych i 3mam kciuki za kolejne
[...]
Dzięki, przydadzą się kciuki zwłaszcza, że się jeszcze nie zaczęłam uczyć xD

Stary 2012-02-03, 19:45   #3889
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
tak na szybko odpisze, bo zanim Was nadrobie to troche minie

co 3dni uzywam mydla ziolowego i myje twarz z woda, bo tego cetaphilu idzie mi w cholere zmywam najpierw mleczkiem do demakijazu i pozniej 3x powtarzam cetaphilem, bo wtedy dopiero mam wacik czysty. chociaz teraz jestem juz 7dzien z przerwami bez makijazu to tylko przemywam buzie nim dwa razy dziennie, zeby epiduo mi jej nie wysuszylo na wior. okolice oczu sie naprawily jednak jak zrobie jakikolwiek makijaz na nastepny dzien wszystko wraca, wiec nie wiem czy warto
Acha... chyba się nie zdecyduję. Dzięki za odpowiedź
Cytat:
Na blogu masz pokazana ta masc tormentiol. Nigdy jej nie uzywalam - czy ona pachnie tak samo intensywnie jak masc ichtiolowa (tej uzylam raz i nie moge zniesc tego smrodu)? I czy barwi skore? Bo ichtiolowa mi zabarwila I jeszcze jedno - goi takie podskorne bolace pryszcze? Sorki za tyle pytan
Ja też polecam Tormentiol, działa skóry nie barwi, zapach nie jest tragiczny na te bolące pryszcze właśnie nakładam i zaklejam plasterkiem na noc.
Cytat:
Napisane przez pasjonarka Pokaż wiadomość
Hej.

Można się przyłączyć do was? Już kiedyś deklarowałam, że będe się udzielać jednak zabrakło czasu. Teraz wraz z nowym rokiem chcę zadbac o siebie w 100%.
Hej
Cytat:
Wszystkim dziewczynom, które chcą troche rozjasnić włosy to polecam rozjaśniacz w sprayu z Joanny, o ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...nd.html&next=1 Można zrobić na włosach delikatne blond refelksy. Tutaj na blogu pokazany jest efekt jaki można uzyskać http://kasiabanaszak.blogspot.com/20...cz-joanna.html
Ja spryskuję tylko pasma włosów, dzięki temu sama robie sobie refleksy, oszczędzam na fryzjerze, bo rozjaśniacz kupiłam za całe 6,5zł.
Właśnie się nad nim zastanawiałam... ale szkoda mi włosów, nie chcę sobie krzywdy zrobić... Sama nie wiem.

Cytat:
shadii gratulacje i powodzenia na pozostałych egzaminach

mi zostały jeszcze trzy i jedno zaliczenie.....

rozpłynął mi się pilniczek - zostawiłam go na łóżku, poszłam pod prysznic , wrociłam i nie ma
Dzięki i również życzę powodzenia
mi się rozpłynęła tarka do stóp, nie ma jej nigdzie
Cytat:
Tego linka podalam bo tam fajnie jest opisane dzialanie takiego toniku, ale mysle ze nie oplaca sie go kupowac za ta cene. Lepiej kupic kwas migdalowy np. na mazidlach (ok. 10zł) i samemu robic tonik
[...]
Aaa, dobrze, że mi mówisz
Cytat:
[...]

Staram się nie myśleć, że jej nie ma i w sumie nie przeżywam tak tego.
Gratuluje egzaminu.
[...]
Rozumiem
Dzięki

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Lecę się w końcu uczyć, bo się zaniedbałam, cały dzień straciłam Ale jeszcze tylko dwie strony mi zostały do nadrobienia i to jest ten plus

Stary 2012-02-03, 20:00   #3890
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Brwi masz teraz piękne ale jak udało Ci się w takim stopniu zmienić ich kształt? Smarujesz czymś, układasz jakoś specjalnie? teraz masz taki ładny łuk, a wcześniej raczej proste... zdradź sekret, ja też chcę
Wczesniej je po prostu zle wyrywalam - z gory i z dolu . Potem musialam je niestety zapuscic i teraz wyrywam tylko z dolu. Niestety te z gory rosna mi teraz w roznym kierunku, ale przycinam je, robie henne i wygladaja calkiem ok. Mysle ze baardzo zmienil mi sie wyraz twarzy teraz

Cytat:
Napisane przez Lainathiel Pokaż wiadomość
Hej hej
Ja też wczoraj poszalałam na zakupach, wkleiłam zdjęcia na blogu jak ktoś jest zainteresowany Postanowiłam też porządniej wziąć się za bloga i pisanie, może coś fajnego z tego wyjdzie
Ja nie moge na Twojego bloga wchodzic, bo wyskakuje mi jakis blad i wywala mnie z Internetu. Nie wiem o co chodzi

Cytat:
Ja też polecam Tormentiol, działa skóry nie barwi, zapach nie jest tragiczny na te bolące pryszcze właśnie nakładam i zaklejam plasterkiem na noc.

Właśnie się nad nim zastanawiałam... ale szkoda mi włosów, nie chcę sobie krzywdy zrobić... Sama nie wiem.
Musze sprobowac z tym tormentiolem, chociaz ostatnio acnefan poradzil sobie z taka wielka gula podskorna. Smarowalam na noc 2 razy i dzis juz sladu nie ma.
Tez mysle nad tym rozjasniaczem z joanny

Wrocilam juz ze szkoly. Ciagle snieg u mnie sypie i strasznie zimno. Dzisiaj juz robilam maseczke nawilzajaca ale czuje ze nadal mam przesuszona od wiatru skore i bede jeszcze dzis testowac ta https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ca.html&next=1 . Potem prysznic, peeling i musze wlosy umyc na noc bo jutro na 8 do szkoly. Jutro pewnie bede wygladac tak
Maala_Czaarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 20:03   #3891
magne
Zadomowienie

ja dziś tylko balsam i odżywka na włosy , ale założyłam bloga ,żeby mieć motywację

Maala_Czaarna - ja miałam taki zwykły rozjaśniacz z joanny i nie zniszczył mi włosów ,więc myślę, że ten raczej tez nie.

Edytowane przez magne
Czas edycji: 2012-02-03 o 20:05
Stary 2012-02-03, 20:37   #3892
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Cytat:
Hej hej
ooo super, bo bardzo lubię Twojego bloga w ogole swietne te ostatnie zakupy widzę, że masz tatuaz na nadgarstku ? mozna wiedziec co to ?

ja dzisiaj widzialam sie z moja przyjaciolka, przyjechala z krakowa na 2 tygodnie i odstalam od niej prezent juz urodzinowy - zielony eyeliner z inglota numer 34 i bransoletke z SIX z roznymi zawieszkami - śliczna, neistety wziela najmniejsza jaka moze byc - za duza, ze zsuwa sie z reki, ale bede ja nosic nad zegarkiem to moze bedzie ok

co do tej Madziuni... tez jestem w szoku, bo codziennie sledzilam te sprawe i trzymalam kciuki zeby wsyztsko sie ok skonczylo

a drugiej rpzyjaciolce w flormarze kupilam to super duo z flormara i korektor ; rowniez z tej firmy

Edytowane przez ghana
Czas edycji: 2012-02-03 o 20:39
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 20:50   #3893
magne
Zadomowienie

Cytat:
ooo super, bo bardzo lubię Twojego bloga w ogole swietne te ostatnie zakupy widzę, że masz tatuaz na nadgarstku ? mozna wiedziec co to ?

ja dzisiaj widzialam sie z moja przyjaciolka, przyjechala z krakowa na 2 tygodnie i odstalam od niej prezent juz urodzinowy - zielony eyeliner z inglota numer 34 i bransoletke z SIX z roznymi zawieszkami - śliczna, neistety wziela najmniejsza jaka moze byc - za duza, ze zsuwa sie z reki, ale bede ja nosic nad zegarkiem to moze bedzie ok

co do tej Madziuni... tez jestem w szoku, bo codziennie sledzilam te sprawe i trzymalam kciuki zeby wsyztsko sie ok skonczylo

a drugiej rpzyjaciolce w flormarze kupilam to super duo z flormara i korektor ; rowniez z tej firmy
też mi się ten eyeliner podobal ,ale ja jakos dziwnie wyglądam z kreską , moze dlatego ze nie potrafię jej dobrze zrobić, a co do Madzi to moja mama ciągle śledziła wydarzenia, a mi się wydaje ze to dla rozgłosu rutkowskiego jest.
Stary 2012-02-03, 21:36   #3894
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
też mi się ten eyeliner podobal ,ale ja jakos dziwnie wyglądam z kreską , moze dlatego ze nie potrafię jej dobrze zrobić, a co do Madzi to moja mama ciągle śledziła wydarzenia, a mi się wydaje ze to dla rozgłosu rutkowskiego jest.
ja jak nie mam pomyslu na makijaz to po prostu robie kreske i mam zglowy mam juz zielony, niebieski, brazowy, srebrny i dwa czarne eyelinery

i rodzice tez mi kupili juz rpezent, ale dadza mi jutro, juz sie doczekac nie moge

swoja drogą - za kilka godzin koncze 20 lat, dziwnie mi tak z ta 2 na przodzie
Stary 2012-02-03, 21:45   #3895
Lainathiel
Wtajemniczenie

Cytat:
Wczesniej je po prostu zle wyrywalam - z gory i z dolu . Potem musialam je niestety zapuscic i teraz wyrywam tylko z dolu. Niestety te z gory rosna mi teraz w roznym kierunku, ale przycinam je, robie henne i wygladaja calkiem ok. Mysle ze baardzo zmienil mi sie wyraz twarzy teraz

Ja nie moge na Twojego bloga wchodzic, bo wyskakuje mi jakis blad i wywala mnie z Internetu. Nie wiem o co chodzi

Musze sprobowac z tym tormentiolem, chociaz ostatnio acnefan poradzil sobie z taka wielka gula podskorna. Smarowalam na noc 2 razy i dzis juz sladu nie ma.

Wrocilam juz ze szkoly. Ciagle snieg u mnie sypie i strasznie zimno. Dzisiaj juz robilam maseczke nawilzajaca ale czuje ze nadal mam przesuszona od wiatru skore i bede jeszcze dzis testowac ta https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ca.html&next=1 . Potem prysznic, peeling i musze wlosy umyc na noc bo jutro na 8 do szkoly. Jutro pewnie bede wygladac tak
Przykro mi słyszeć, nie mam pojęcia co może być przyczyną... Może na innej przeglądarce by poszło Dziwna sprawa... Będę musiała poszukać co może to powodować.

Cytat:

Bardzo się cieszę, że się podoba Miło słyszeć ciepłe słowa. Póki co to henna, TŻ mi podpowiedział żebym na próbę zrobiła, żebym zobaczyła jak się będę czuć. A napis to: live love laugh.

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Cytat:
ja jak nie mam pomyslu na makijaz to po prostu robie kreske i mam zglowy mam juz zielony, niebieski, brazowy, srebrny i dwa czarne eyelinery

i rodzice tez mi kupili juz rpezent, ale dadza mi jutro, juz sie doczekac nie moge

swoja drogą - za kilka godzin koncze 20 lat, dziwnie mi tak z ta 2 na przodzie
Moim zdaniem po 20 jest jeszcze fajniej niż przed Już składam życzenia wszystkiego najlepszego . Jak najwięcej pięknych dni, dużo radości i zapału do dbania o siebie. Żeby półki zapełniały się wymarzonymi kosmetykami a szafa ciuchami

Edytowane przez Lainathiel
Czas edycji: 2012-02-03 o 21:42
Lainathiel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 21:51   #3896
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Przykro mi słyszeć, nie mam pojęcia co może być przyczyną... Może na innej przeglądarce by poszło Dziwna sprawa... Będę musiała poszukać co może to powodować.
To chyba wina czegos u mnie, bo nie tylko z Twoim blogiem tak mam. Od jakiegos czasu komputer mi szaleje np. jak mam kilka kart otwartych to sam mi sie internet wylacza. Juz skanowalam kilka razy czy przypadkiem wirusa nie mam i nic. Musze go komus oddac zeby porzadnie sprawdzil.
Mi tez sie marzy tatuaz na nadgarstku
Cytat:
ja dziś tylko balsam i odżywka na włosy , ale założyłam bloga ,żeby mieć motywację

Maala_Czaarna - ja miałam taki zwykły rozjaśniacz z joanny i nie zniszczył mi włosów ,więc myślę, że ten raczej tez nie.
Chyba go jednak wyprobuje, bo chce jasniejsze wlosy! Opinie sa bardzo skrajne, ale zobacze jak beda sie wlosy zachwowywac. Tani jest to nie bedzie szkoda jesli sie nie spisze

Ja juz po szybkim spa i w lozeczku leze.
Ghana, ja pamietam jak konczylam 20 i tez dziwnie mi bylo na poczatku, a teraz nie pamietam juz kiedy te dodatkowe 5 przybylo W sumie niedlugo bede miala blizej do 30 niz 20
Wszystkiego najlepszego oczywiscie, spelnienia wszystkich marzen
Maala_Czaarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 22:12   #3897
ghana
Zakorzenienie

Cytat:

Bardzo się cieszę, że się podoba Miło słyszeć ciepłe słowa. Póki co to henna, TŻ mi podpowiedział żebym na próbę zrobiła, żebym zobaczyła jak się będę czuć. A napis to: live love laugh.

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Moim zdaniem po 20 jest jeszcze fajniej niż przed Już składam życzenia wszystkiego najlepszego . Jak najwięcej pięknych dni, dużo radości i zapału do dbania o siebie. Żeby półki zapełniały się wymarzonymi kosmetykami a szafa ciuchami
ja ogladam Twojego boga na mozilli i smiga naprawde go lubie, bo jest taki hm... stylowy swiezy, ropzejrzysty? dlatego supcio, ze ebdziesz meic wiecej notek też chcialam miec tatuaz, ale u mnie to kwestia strachu o bol? widzialam taki fajny serduszka na łydkach, mam nawet gdzies zdjecie z neta, zeby w razie czego z nim pojsc, no ale nie wiem sama
dziękuję
Cytat:
To chyba wina czegos u mnie, bo nie tylko z Twoim blogiem tak mam. Od jakiegos czasu komputer mi szaleje np. jak mam kilka kart otwartych to sam mi sie internet wylacza. Juz skanowalam kilka razy czy przypadkiem wirusa nie mam i nic. Musze go komus oddac zeby porzadnie sprawdzil.
Mi tez sie marzy tatuaz na nadgarstku

Chyba go jednak wyprobuje, bo chce jasniejsze wlosy! Opinie sa bardzo skrajne, ale zobacze jak beda sie wlosy zachwowywac. Tani jest to nie bedzie szkoda jesli sie nie spisze

Ja juz po szybkim spa i w lozeczku leze.
Ghana, ja pamietam jak konczylam 20 i tez dziwnie mi bylo na poczatku, a teraz nie pamietam juz kiedy te dodatkowe 5 przybylo W sumie niedlugo bede miala blizej do 30 niz 20
Wszystkiego najlepszego oczywiscie, spelnienia wszystkich marzen
dziękuję

e tam, u mnie pewnie powyżej 2o bedzie tak samo, szaro, nudno, monotonnie, tyle ze z 2 na przodzie
Stary 2012-02-03, 23:38   #3898
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
snow ale awatar...:lov e:

ja wróciłam z uczelni, zaliczyłam zarządzanie zasobami ludzkimi na 5 i dzis miałam jeszcze jedno zaliczenie ale bylo straszne, mam nadzieje ze 3 dostane zeby z glowy bylo...

pomalowałam paznokcie na mietowo i na to dalam bezbarwny z brokatem- nawet fajnie wyszły

w planach mam na pewno jeszcze dzis regulacje brwi, potem moze jakies maseczki...
Piękne paznokcie
Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Hej

Wstawiam zdjęcia środowych zakupów. Wcześniej nie miałam weny
Torebki nie wstawiłam, bo wyszła czarna i wcale jej nie było widać, a w rzeczywistości jest szara. Buty o wiele lepiej wyglądają w realu, pogniecione, bo jeszcze w nich nie chodziłam.
Powiedzcie mi kochane, jaki kolor czapki, szalika i rękawiczek będzie mi pasował do tego płaszczyka?

Ale jest zimnooooooo Nic tylko siedzieć pod kołderką z kubkiem herbaty

Oglądam wiadomości i aż nie mogę uwierzyć do czego ludzie są zdolni Chodzi mi o tą małą Madzię
Buty ładne.
Aaa, nawet nie mów, ciekawa jestem, co się na sam koniec okaże, bo chyba jeszcze nie koniec tych rewelacji.
Cytat:
[...]

Gratuluje. Ja też bym chciała robić sobie takie nawet zwykłe warkocze, ale przez moje błędy młodości, czyli wieczne cienowanie włosów nie mogę ich robić bo włosy wychodzą A teraz muszę czekać aż górna warstwa odrośnie.
[...]
Znam ten ból też sobie włosy zepsułam. Zapuszczam
Cytat:

[...]

[...]
Acha, takie buty to ja brwi od góry nie wyrywam, więc nie naprawię I przez brwi zmienia się wyraz twarzy, popieram.
Rozjaśniacz stosowałabyś na całe włosy, tak? Ja sobie chciałam tylko parę refleksów zrobić, niezbyt mocnych...

Stary 2012-02-03, 23:56   #3899
angelinmyheart
Zakorzenienie

Jutro mam egzamin na 8.
Dobranoc.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 00:08   #3900
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Jutro mam egzamin na 8.
Dobranoc.
Powodzenia

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości