Półroczna Magda porwana w Sosnowcu! - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-04, 11:29   #1981
Madia
Zakorzenienie

Dot.: Półroczna Magda porwana w Sosnowcu!

No proszę i cała armia użytkowniczek lepsza niż prokuratura, sąd, policja i jeszcze Rutkowski z Jackowskim na dodatek. Od razu matkę powiesić, rozczłonkować, spalić i rozrzucić po wysypisku śmieci, tak? Takie jesteście pewne co zaszło i dlaczego?

Jak łatwo niektórym przechodzi przez klawiaturę i gębę osądzanie innych. Ot, tak. "Raz, dwa, trzy dzisiaj winny jesteś ty".

Zakręcona na punkcie zakręconego włosa od 22.02.2012
Madia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 11:29   #1982
MrsStatham
Rozeznanie

GG do MrsStatham

Cytat:
Napisane przez preetamsingh Pokaż wiadomość
Abstrahując od tego, czy matka miała depresję czy nie - jeśli zabiła dziecko - to jest wyrodna matką, to chyba oczywiste. Teraz wszyscy będą się pochylać nad jej zaburzeniami (bo być może miała jakieś ) ale co z tym dzieckiem? Szczerze mówiąc, to bardziej żal mi dziecka niż jej.
Dziecko nie żyje, matka dostanie karę, już nic tego nie odwróci, więc należy sie chyba skupić na tym, żeby więcej się coś takiego nie zdarzyło, najlepiej wśród naszej rodziny i znajomych.
MrsStatham jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 11:30   #1983
cholerna romantyczka
Zakorzenienie

Dziewczyny, dajmy sobie na razie spokój z publicznym linczowaniem matki. Nie wiemy co nią kierowało, czy była przez kogoś zmanipulowana, co dokładnie się stało. Wiem, że to szokująca sprawa ale póki nie ma żadnych konkretów nie skazujmy jej same.
Sama nie mam dobrego zdania o tej kobiecie ale postarajmy się trochę ochłonąć.
cholerna romantyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 11:30   #1984
maryanna3
Zakorzenienie

Poczekajcie po prostu na opinię psychologa, na sekcję zwłok małej. Mi się wydaje, że to niemożliwe, żeby ojciec czy rodzina nie mieli tu żadnego wpływu, żeby nic nie wiedzieli, no już szczególnie ojciec. Dla mnie zachowanie matki wskazuje na chorobę psychiczną. Narrhien ma rację-tutaj nie ma logiki.
Jednak mimo jeśli ona jest chora psychicznie to nie zakrzywiajmy rzeczywistości-ofiarą jest tu dziecko, nie matka. Tylko kara będzie inna. Tak jak powiedziała pani psycholog to ona będzie teraz kreowana na ofiarę i już widać zaczątki tego mimo, że sprawa jeszcze nie jest do końca wyjaśniona. Swoją drogą poczytałam parę innych for i tylko na wizażu obserwuję taką wyrozumiałość. Jedni po prostu przesadzają w jedną stronę(palenie na stosie) a inni w drugą(może dziecko płakało, a teściowa była zła). Trzeba się wstrzymać z takimi opiniami, naprawdę.
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 11:34   #1985
Nealinne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sensualangel Pokaż wiadomość
wiesz co zaraz poszukam ale ja to oglądałam na tv katowice.
Ja tego nie słyszałam, ale za to słyszałam coś podobnego... Jakiś ekspert na polsat news się wypowiadał, że zachowanie tego ojca nie jest normalne. Zachowuje kamienną twarz jakby go to wcale nie ruszało, jakby to nie o dziecko chodziło. Mówił, że taki totalny brak emocji jest dla niego, jako dla eksperta, bardzo zastanawiający...
Stary 2012-02-04, 11:35   #1986
preetamsingh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madia Pokaż wiadomość
No proszę i cała armia użytkowniczek lepsza niż prokuratura, sąd, policja i jeszcze Rutkowski z Jackowskim na dodatek. Od razu matkę powiesić, rozczłonkować, spalić i rozrzucić po wysypisku śmieci, tak? Takie jesteście pewne co zaszło i dlaczego?

Jak łatwo niektórym przechodzi przez klawiaturę i gębę osądzanie innych. Ot, tak. "Raz, dwa, trzy dzisiaj winny jesteś ty".
Ni e wiem, jakie Ty czytasz forum, ale tutaj nie spotkałam się z takimi tekstami.

Nikt nie jest pewny co zaszło, dlatego mówię, że to zadanie policji wykryć sprawcę (nie nasze) i go osądzić.
Natomiast wszelkie teksty pod adresem matki opatrzone są zazwyczaj wyrażeniem "jeśli to prawda, co matka zeznała", bądź "jeśli to się okaże prawdą", ponieważ w dalszym ciągu istnieje prawdopodobieństwo, że: ktoś tu kłamie.
preetamsingh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 11:35   #1987
sensualangel
Wtajemniczenie

Cytat:

Bravow końcu to ktoś napisał!! psychologowie, psychiatrzy, policja itd jak narazie wstrzymują się od wydawania wyroków a tu proszę każdy chce być katem, wyluzujcie aż dowiemy się całej prawdy!

Edytowane przez sensualangel
Czas edycji: 2012-02-04 o 12:04
sensualangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 11:36   #1988
Madia
Zakorzenienie

Cytat:
Ni e wiem, jakie Ty czytasz forum, ale tutaj nie spotkałam się z takimi tekstami.
Parę stron wcześniej ktoś chciał matkę wieszać. Nie wiem jak Ty czytasz forum.

Stary 2012-02-04, 11:37   #1989
Narrhien
Zakorzenienie

A w ogóle to ja wciąż uważam, że za mało wiemy, by jednoznacznie uznać matkę za winną. Uważam, jak wiele z was, że ktoś inny również maczał w tym palce. Niecierpliwie czekam na wyniki sekcji zwłok.

Swoją drogą kiedyś była taka sprawa, że młoda dziewczyna urodziła dziecko we własnym domu i zaraz potem zakopała je w ogrodzie. Też kręciła w zeznaniach itd. Ludzie od razu stwierdzili że morderczyni, że własne dziecko zabiła, że to potwór a nie matka...
Koniec końców po sekcji okazało się, że dziecko urodziło się martwe, a dziewczyna sfiksowała, dostała pomieszania zmysłów, nie wiedziała co robić i po prostu zakopała ciałko. Wylądowała, z tego co pamiętam, w psychiatryku... A życie miała już do końca zniszczone, bo oczywiście zawsze znalazł się ktoś, kto mówił: "Ja tam lekarzom nie wierzę, kręcą, ona na pewno zabiła to małe, no bo jakby urodziła martwe, to przecież by komuś o tym powiedziała!". I łatka "morderczyni" do przypięta na stałe.

Edytowane przez Narrhien
Czas edycji: 2012-02-04 o 11:38
Narrhien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 11:39   #1990
preetamsingh
Zadomowienie

Cytat:
Bravowkońcu to ktoś napisał!! psychologowie, psychiatrzy, policja itd jak narazie wstrzymują się od wydawania wyroków a tu proszę każdy chce być katem, wyluzujcie aż nie dowiemy się całej prawdy!
hmm, dziwne, przeczytałam cały wątek, i jeszcze nie widziałam wpisu, w którym ktoś chciałby być katem. Nie natrafiłam tez na wpisy, typu:niech umrze, czy cos w ten deseń. Czy wypowiadasz się o wizazu, czy o innym forum?

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cytat:
Parę stron wcześniej ktoś chciał matkę wieszać. Nie wiem jak Ty czytasz forum.
Możesz zacytować tamten post?
z góry dziękuję
preetamsingh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 11:39   #1991
3asiex
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nadin Pokaż wiadomość
Postanowiłam i ja się wypowiedzieć.

W szczególny sposób uderzyły we mnie wulgarne komentarze dotyczące p Katarzyny, zajrzałam nawet na jej profil na nk, gdzie było setki komentarzy (ludzi ze zdjęciem z imienia i nazwiska ) agresywnych i wulgarnych.
No cóż pomyślałam sobie w tedy jeśli nawet to ona spowodowała śmierć swojej córeczki to kto daje prawo tym ludziom do aż tak agresywnych i wulgarnych wyzwisk i opisów???
Przecież często bywa że do chodzi do okrutnego maltretowania czy gwałcenia przez lata malutkich i bezbronnych dzieci i wtedy nie ma świadków, nie ma ludzi, którzy by pomogli ofierze.
No cóż ale można by tu powiedzieć że gwałciciela i oprawcy- agresywnego sąsiada można się bać, bo przecież może nam zrobić krzywdę, dlatego dla własnego bezpieczeństwa milczymy.

Wtedy mówią: a taki dobry był, dzień dobry mi mówił, co prawda czasem było słychać krzyki ale kto się nie kłoci, to nie moja sprawa...

A matka dziewczynki, która mieszka dziś indziej np: inna część Polski i jest kobietą- nic nam nie zrobi, więc możemy ją spokojnie bezkarnie atakować.
Dodatkowo to ona jest ta zła, to ona zabiła dziecko i nas okłamała- mamy wręcz prawo do ataku.

Po tym wszystkim współczuję jej bliskim bo nikt nie zagwarantuje że nie obejdzie się od ataków na rodzinę dzieciobójczyni...

A co do p Katarzyny smutne to cała jest medialne zamieszanie filmiki z sieci, "przesłuchanie wykonane przez detektywa" z pytaniami sugerującymi "Spadła Ci?"- jeśli to można nazwać przesłuchaniem.

Jak dla mnie filmiki z przesłuchań to tania pożywka dla gawiedzi...

Nie wiem co p. Katarzyna zrobiła, ale odnoszę wrażanie że boi się tesciowej, mamy i innych, chciała sama siebie bronić.
Może nie zdążyła pokochać na tyle swojej córeczki, aby dać jej tyle miłości ile powinna?
Może denerwował ją płacz dziecka?
Może była już zmęczona i widziała że wszyscy zawracają uwagę tylko na jej dziecko, a jej robią UWAGI jak ma je wychowywać co robić itd.
Nie wiemy jak wyglądało jej dzieciństwo czy dano jej tyle miłości ile potrzebowała ona sama aby umieć kochać w życiu dorosłym?
Nie chcę jej ani oskarżać ani bronić (nic nie usprawiedliwia krzywdzenia dzieci) - jednak trochę mi jest je żal- nie wykorzystała najcenniejszego daru bycia MAMĄ, straciła wszystko - może nawet o tym nie wiedziała co ma?
Wyrządziła krzywdę nie tylko dziecku i tym co go kochali, ale i sobie.
Ale nie wiem czy ona to dostrzega.
Moim zdaniem jeśli na prawdę chcemy być fer wobec innych, to rozejrzyjmy się w około czy ktoś nie potrzebuje naszej pomocy bardziej niż ta kobieta naszego "opluwania".
Jeśli komuś udało się przeczytać moją długa wypowiedz, to dziękuje
Sama jestem mamą i co dziennie uczę się czegoś nowego od moich dzieci.
Pozdrawiam
Zgadzam się z tobą, nagle każdy jest sędzią (A.M.Wesołowską) i najlepiej jakby mógł być jeszcze katem.
Namnożyło się "detektywów Rutkowskich na odległość" i każdy zna już motywy postępowania matki i wie jak to wszystko przebiegało.

Miałem taki piękny sen, że byłem ostatnim ssakiem na ziemi.(Mort: a ja w nim byłem?) Tak ale jako padlina.

3asiex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 11:40   #1992
fossa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rajni Pokaż wiadomość

A odnośnie depresji poporodowej to oglądałam ostatnio o tym program. I u jednej z matek depresja objawiała się np. tym, że jadąc samochodem miała omamy, wydawało jej się, że nagle na ulicy coś się pojawiało i się zatrzymywała, i tak parokrotnie, mimo że naprawdę nic tam nie było. Albo jadąc myślała „ teraz wjadę w to drzewo”, „teraz wjadę w ten słup”
Matki, które chorują na depresję nie potrafią nawiązać więzi z dzieckiem. Wydaje im się, że są złymi matkami. A dziecko ciągle płacze, bo matki nie akceptuje.
W wyniku depresji matka może nawet zabić swoje dziecko, albo siebie.
W tym programie wypowiadała się matka, która po kilku miesiącach opieki nad dzieckiem pewnego dnia, kiedy dziecko płakało zeszła je nakarmić czy przewinąć potrząsnęła nim. Sama mówiła, że w tamtej chwili miała ochotę je zabić. Powiedziała o tym mężowi. Powiedziała mu, że jeśli mu kiedyś powie żeby wstał do dziecka to ma to zrobić, bo ona je kiedyś zabije.
Po leczeniu problemy ustały. Nie czuła agresji w stosunku do dziecka.

Duża część społeczeństwa nadal nie wie, że jest coś takiego jak depresja poporodowa. A jeśli matka ani jej rodzina nie będą wiedzieć to ona nie będzie się leczyć.
To nie byla depresja tylko psychoza poporodowa. Bardzo rzadka. Nie ogladalas uwaznie.

Zauwaz, ze pomimo, ze one byly w okropnym stanie psychicznym byly w stanie sie w pore otrzasnac. Zdawaly sobie sprawe, ze moga zrobic krzywde swojemu dziecku.

Matka Magdy natomiast umiala sobie zaplanowac swoja wersje wydarzen i dobrze ( jak nam sie wydawalo) sie jej trzymala. Jezeli bylyby w tak kiepskiej formie psychicznej skad znalazla tyle sily zeby wymyslic, zrobic i trzymac swojej wersji wydarzen. Kto jej w tym pomogl ?

Moim zdaniem nie moglaby zyc z mysla, ze ktos kiedys odnajdzie to dziecko - to bylaby kwestia czasu. Wyobrazcie sobie wstawac codziennie i myslec czy juz je znalezli czy nie. Dlatego skapitulowala.
fossa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 11:40   #1993
sensualangel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nealinne Pokaż wiadomość
Ja tego nie słyszałam, ale za to słyszałam coś podobnego... Jakiś ekspert na polsat news się wypowiadał, że zachowanie tego ojca nie jest normalne. Zachowuje kamienną twarz jakby go to wcale nie ruszało, jakby to nie o dziecko chodziło. Mówił, że taki totalny brak emocji jest dla niego, jako dla eksperta, bardzo zastanawiający...
słuchałam wczoraj wypowiedzi( chyba bartka) w której było coś takiego, że dopiero w zaciszu domowym, przy rodzicach pozwala sobie na emocje.
Stary 2012-02-04, 11:41   #1994
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608
Konto usunięte

Cytat:
Abstrahując od tego, czy matka miała depresję czy nie - jeśli zabiła dziecko - to jest wyrodna matką, to chyba oczywiste. Teraz wszyscy będą się pochylać nad jej zaburzeniami (bo być może miała jakieś ) ale co z tym dzieckiem? Szczerze mówiąc, to bardziej żal mi dziecka niż jej.
Nikt nie mówi że przychodzi automatycznie, ale to że się nie kocha dziecka, nie usprawiedliwia chyba takich zachowań??
Zgadzam się takiego zachowania nie powinno sie usprawiedliwiać.
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 11:42   #1995
201607211724
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Narrhien Pokaż wiadomość
dziewczyny, strasznie mnie dziwi, że usiłujecie dopatrzyć się logicznego postępowania u osoby najwyraźniej chorej psychicznie i skoro nie postepuje logicznie, to wg was znaczy że nie jest chora.

Przecież ludzie chorzy psychicznie mogą wyprawiać rzeczy, o których nam się nie śniło! Katarzyna mogła mieć sto racjonalnych dla niej powodów, dla których skłamała, łącznie z tym, że objawił jej się Belzebub i nakazał jej skłamać.

Ja nie mówię na 100% że ona jest chora, bo może działała świadomie, może nie, ale jeśli jest - to naprawdę, mogła mieć w głowie miliard różnych wizji tego świata, w które zwyczajnie wierzyła, więc logika postępowania nie będzie jej mocną stroną.

A tak już poza tym - mi też jest jej żal. Nie mówię, że jej współczuję,że ona taka biedna itd, że ona jest ofiarą, bo ofiarą tutaj jest dziecko i mam tego pewność.
Ale po prostu odczuwam taki żal dla tej kobiety, która cokolwiek by się nie stało, ma już zniszczone całe życie. A może można było tego uniknąć...? Nie wiem.To jest straszna sytuacja.

cała Twoja wypowiedź - moje odczucia..
201607211724 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 11:43   #1996
sensualangel
Wtajemniczenie

Cytat:
hmm, dziwne, przeczytałam cały wątek, i jeszcze nie widziałam wpisu, w którym ktoś chciałby być katem. Nie natrafiłam tez na wpisy, typu:niech umrze, czy cos w ten deseń. Czy wypowiadasz się o wizazu, czy o innym forum?

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

z góry dziękuję
Czytasz najwidoczniej niedokładnie. Posty co po niektórych kipią nienawiścią, żądzą potrakotowaniem matki w taki sposób jak niby( nie wiem co tak naprawde się stał) potraktowała małą madzie.
Stary 2012-02-04, 11:44   #1997
MrsStatham
Rozeznanie

GG do MrsStatham

[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;3205732 1]Zgadzam się takiego zachowania nie powinno sie usprawiedliwiać.[/QUOTE]

Ludzie, czy ktoś tu mówi, że jakieś przyczyny ją usprawiedliwiają? Niektórzy, w tym ja, po prostu próbujemy zrozumieć co mogło nią kierować.
Stary 2012-02-04, 11:46   #1998
visionAM
Zakorzenienie

Obejrzałam zdjęcia na róznych portalach i zastanawia mnie jedno - JAK MATKA podjechała pod te ruiny wózkiem i jakim cudem nikt jej nie zauważył... i tam na alejce jak się sama przewracała? No i w sumie co, przewróciła się i leżała ile? A jakby nikt wtedy nie przechodził to co by zrobiła?

Dziwne to wszystko.
Mam wrażenie, że rozwiązanie zagadki wcale nie jest takie proste, tzn. ani t nie był wypadek ani tylko i wyłącznie sprawa Katarzyny. Czuję, że ktoś jeszcze maczał w tym palce. Mam nadzieję, że wyjaśni się to jak najszybciej
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 11:47   #1999
Madia
Zakorzenienie

Cytat:
-[/SIZE]

z góry dziękuję
"jeszcze w XVIII wieku w Europie we Francji takie matki się publicznie wieszało, szkoda, że teraz już tego nie stosują biedna Madzia, szkoda, że trafiła na taką kościółkową i świeto☠☠☠liwą Mamusię. to nie jest matka, to jest zwyrodnialec."

Stary 2012-02-04, 11:48   #2000
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MrsStatham Pokaż wiadomość
Ludzie, czy ktoś tu mówi, że jakieś przyczyny ją usprawiedliwiają? Niektórzy, w tym ja, po prostu próbujemy zrozumieć co mogło nią kierować.
Ok. Ja póki co takiego zrozumienia nie mam i nie ważne czy to matka czy ojciec czy ktos obcy to zrobił ja dla sprawcy tego zdarzenia nie mam zrozumienia. Poprostu jest mi tak strasznie szkoda tego dziecka, że sprawca jest dla mnie zerem.
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 11:49   #2001
Rajni
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fossa Pokaż wiadomość
To nie byla depresja tylko psychoza poporodowa. Bardzo rzadka. Nie ogladalas uwaznie.
Rzeczywiście było coś takiego. Jeśli dobrze pamiętam to ta psychoza była wywołana źle dobranymi lekami, które pogorszyły tylko jej stan.
Rajni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 11:49   #2002
Chimita
Raczkowanie

Włączcie sobie TVN24, dość logicznie na temat okoliczności śmierci Madzi ['] mówi Dariusz Loranty, były negocjator policyjny.
Chimita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 11:50   #2003
roxyroxy
Zadomowienie

dodam jeszcze, ze nie rozumiem jak ona sie umyslnie wywrocila i uderzyla glowa o beton tak mocno ,ze stracila przytomnosc. Rozumien,ze ktos sie poslizgnie, nieumyslnie przewroci, zostanie popchniety, wszystko dzieje sie szybko.]
Ale jak sie umyslnie przewrocic ,zeby tak mocno glowa walnac i od razu stracic przytomnosc? Ona chyba musiala sie polozyc i glowa walic w beton?

Aha, i to,ze Bartek dodawal filmik na facebuku o 17 55 tez o niczym nie swiadczy. mozna dodac flm na telefonie, z innego komputera, ktos inny moze miec haslo i dodac cos na naszym koncie
roxyroxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 11:53   #2004
zanka205
Zakorzenienie

ja też uważam, że ktoś wiedział, pomógł, zaplanował co robić, nie wiem czy faktycznie to był wypadek czy zabila specjalnie
ona doskonale ustaliła sobie trasę jaką szła, tyle ulic po kolei zapamiętała, ja chodząc do rodziców nie pamiętam nazw ulic, jakoś to dla mnie podejrzane
dalej nie wiadomo czy faktycznie tego dnia mąż znosił wózek i jak mógł nie wiedzieć, poza tym kąpie się dziecko raczej przed snem (no wiadomo są sytuacje kiedy w dzień trzeba wykąpać, bo się ubrudzi, pielucha przemoknie, albo wszystko wyjdzie górą)
poza tym dziwi mnie, że powiedziała, że co powie teściowa, jej mama, ale nie wymieniła męża, to dla mnie dziwne, ja najpierw bałabym się co pomyśli mój facet, ojciec dziecka, reszta ludzi jednak powinna być po nim, no i tak zaprzeczała, że on nie miał nic z tym wspólnego, że był poza tym wszystkim
dla mnie w momencie straty dziecka skończyłby się świat, a ona myśli co będzie jak wyjdzie w więzienia... dziwne to wszystko
jednocześnie jestem ciekawa jak to wszystko na prawdę było
no i skąd była ta kurtka pod drzewem? taki zbieg okoliczności?
tyle niewiadomych jak w filmie kryminalnym

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 11:54   #2005
joaa12
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
No i w sumie co, przewróciła się i leżała ile? A jakby nikt wtedy nie przechodził to co by zrobiła?

Dziwne to wszystko.
Znalazła ją jakaś kobieta z dzieckiem i sprawdzała puls (nie wyczuła). Mnie zastanawia jak ona dokonała na sobie tych stłuczeń ?
Co do ojca to on mi się wydaje jakiś dziwny, zero uczuć, dziwna ta sprawa. Mam nadzieje, ze to się jak najszybciej wyjaśni.

JAk się o tym dowiedziałam pierwszy raz to pomyślałam : ,,Jeju strach z dzieckiem wyjść,,. Ale teraz jak zobaczyłam ,,Uwage,, i tą udawaną rozpacz to mi się to w głowie nie mieści jak ona z tym wytrzymała ponad tydzień udając, milcząc, oszukując całe społeczeństwo (które się zaangażowało) i jeszcze była w stanie iśc na konferencję prasową z myślą, że jej dziecko nie żyje.
joaa12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 11:54   #2006
sensualangel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez roxyroxy Pokaż wiadomość
dodam jeszcze, ze nie rozumiem jak ona sie umyslnie wywrocila i uderzyla glowa o beton tak mocno ,ze stracila przytomnosc. Rozumien,ze ktos sie poslizgnie, nieumyslnie przewroci, zostanie popchniety, wszystko dzieje sie szybko.]
Ale jak sie umyslnie przewrocic ,zeby tak mocno glowa walnac i od razu stracic przytomnosc? Ona chyba musiala sie polozyc i glowa walic w beton?

Aha, i to,ze Bartek dodawal filmik na facebuku o 17 55 tez o niczym nie swiadczy. mozna dodac flm na telefonie, z innego komputera, ktos inny moze miec haslo i dodac cos na naszym koncie
na końcu jest o tym mowa jak to zrobiła
http://www.fakt.pl/Bartek-i-Katarzyn...,144741,1.html

Edytowane przez sensualangel
Czas edycji: 2012-02-04 o 11:56
Stary 2012-02-04, 11:54   #2007
dawidowskasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rajni Pokaż wiadomość
Nie wiem czy Katarzyna jest chora czy nie. To ocenią biegli a później sąd a nie Internetowi psycholodzy.
każdy pisze co myśli - PRZECIEŻ BIEGLI NIE SIEDZĄ NA WIZAŻU I NIE SUGERUJĄ SIE TYM CO AŚKA NAPISALA

Ja się nigdzie linczować nie wybieram,nie wchodzę na ich profile. Nie interesuje mnie kto to i gdzie mieszka. Zwyczajnie interesuje mnie ta postawa,powody etc

PS Niedługo to już w ogóle nie będzie można się wypowiedzieć na temat jakiejkolwiek zbrodni - bo ten chory, ten pewnie też a ten mial ciężkie dzieciństwo etc

Edytowane przez dawidowskasia
Czas edycji: 2012-02-04 o 11:55
dawidowskasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 11:57   #2008
MrsStatham
Rozeznanie

GG do MrsStatham

[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;3205747 3]Ok. Ja póki co takiego zrozumienia nie mam i nie ważne czy to matka czy ojciec czy ktos obcy to zrobił ja dla sprawcy tego zdarzenia nie mam zrozumienia. Poprostu jest mi tak strasznie szkoda tego dziecka, że sprawca jest dla mnie zerem.[/QUOTE]

Masz rację, ale co się stało to się nie odstanie; myślę, że trzeba najpierw popatrzeć wokół siebie. Jak zobaczyłam ten film, to trochę zmiękłam. Widzę po prostu, że dziewczyna była bardzo niegotowa na dziecko, męża, krytykę rodziny i sama w sobie była dziecinna. Wszystko byłoby fajnie gdyby wszystkie rodziny zakładały osoby dorosłe emocjonalnie itd, ale tak się nie dzieje. Myślę, że to nie była kwestia jak to tu już ironizowały Wizażanki 'bo jej teściowa nie lubiła', ale jakieś przykre rzeczy składały się na siebie, aż do tego stopnia, że dziewczyna wiedziała, że może liczyć wyłącznie na siebie. Jesli dziecko jej naprawdę upadło (chociaż, kurde, nie mogę jakoś wyobrazić sobie, że dziecko w takim grubym kombinezonie ginie ) to myślę, że ona spanikowała. Podkreślam, że wiem, że 'wy byście nigdy bla bla bla', i że 'matka nigdyby bla bla bla', i że jej nie usprawiedliwiam.
Stary 2012-02-04, 12:02   #2009
milka8686
Zadomowienie

Cytat:
na końcu jest o tym mowa jak to zrobiła
http://www.fakt.pl/Bartek-i-Katarzyn...,144741,1.html
Weszłam na ten link i się załamałam
Prywatne zdjęcia ze ślubu? Serio? I te insynuacje, że skoro robili zdjęcia z bronią, to znaczy, że juz coś z nimi nieteges.
Ja wiem, że "fakt" to dno dna, ale za takie coś rodzina Madzi powinna ich pozwać.
milka8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 12:04   #2010
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milka8686 Pokaż wiadomość
Weszłam na ten link i się załamałam
Prywatne zdjęcia ze ślubu? Serio? I te insynuacje, że skoro robili zdjęcia z bronią, to znaczy, że juz coś z nimi nieteges.
Ja wiem, że "fakt" to dno dna, ale za takie coś rodzina Madzi powinna ich pozwać.
nie do końca prywatne, bo to zdjęcia z NK bodajże, więc puszczone w obieg przez Bartka, co za tym idzie - każdy może je wykorzystywać dowolnie. Żadne procesy raczej nic tu nie wskórają.

A poza tym te insynuacje co do broni to wg mnie przesada.
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości