Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-04, 23:05   #3961
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII

[QUOTE=buahhot;32073473

ale slub z kolei moglabym miec w miesiacy bez 'r' byle nie maj [/QUOTE]

czemu akurat nie maj?

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Cytat:
Napisane przez IwonciA_1992 Pokaż wiadomość
A mogłabyś napisać mi jej skład? Bo jakoś nie chce kupować nic teraz z silikonam i SLS a chciałabym spr czy takowe zawiera bo na stronie nie ma podanego składu
a na kwc nie ma składu? bo często bywa

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 23:13   #3962
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
czemu akurat nie maj?
slyszalam przesad, ze slub w maju to smierc w rodzinie, tyle ze nie wiem dokladnie gdzie co i jak, bo nie zaglebialam sie w temat przesadow. Nie wierze w przesady, ale u mnie niestety w rodzinie byl przypadek, a moze po prostu zwykly zbieg okolicznosci- slub w maju, a w lipcu smierc najblizszej osoby dla pary mlodej. Z reszta wolalabym cieplejszy miesiac, ale mimo wszystko w maju jest pieknie poza tym w tym miasiacu są zwykle komunie

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

nie chce zadnych przesadow siac, bo nie jestem w temacie, nie czytam horoskopow, nie wierze w wrozki, ale o tym slyszalam bo w rodzinie byl taki przypadek.

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 23:25   #3963
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez IwonciA_1992 Pokaż wiadomość
A mogłabyś napisać mi jej skład? Bo jakoś nie chce kupować nic teraz z silikonam i SLS a chciałabym spr czy takowe zawiera bo na stronie nie ma podanego składu
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-piec-alg.html tą mam i jest skład podany nie ma silikonów ani sls. Sls to raczej w szamponach, w odżywkach nie widziałam. Tylko uprzedzam, że nawilża słabo... Taka odżywka bardziej niż odżywcza maska.

Zmyłam olej, była Natur Vital na półtorej h, teraz powcierałam co trzeba i suszę włosy pomalowałam również paznokcie u stóp i wygładziłam ładnie pięty, na noc założę skarpetki.

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 00:03   #3964
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie od niedawna tesco jest tesciem(jak to odmienić?) extra, więc może będzie jakiś wybór kosmetyków i bingo będą
Nigdy tam bingo nie szukałam, bo kiedyś były w auchanie

a ten jasmin jest niecałe 3 km ode mnie, nawet nie wiedziałam, że coś takiego w moim mieście istnieje/
u mnie własnie też jest przekształcone w tesco extra Najbardziej mnie cieszy szafa essence i belli tam Szkoda jedynie ze muszę godzine mpkiem się tłuc tam

A drogeri Jaśmin zazdroszczę

A ja ślub bym chciała w maju właśnie brac
Stary 2012-02-05, 00:47   #3965
IwonciA_1992
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-piec-alg.html tą mam i jest skład podany nie ma silikonów ani sls. Sls to raczej w szamponach, w odżywkach nie widziałam. Tylko uprzedzam, że nawilża słabo... Taka odżywka bardziej niż odżywcza maska.

Zmyłam olej, była Natur Vital na półtorej h, teraz powcierałam co trzeba i suszę włosy pomalowałam również paznokcie u stóp i wygładziłam ładnie pięty, na noc założę skarpetki.
Dzięki wielkie ja zazwyczaj kupuje WAXa ale teraz szukam czegoś tańszego....
IwonciA_1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 00:56   #3966
Lainathiel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
slyszalam przesad, ze slub w maju to smierc w rodzinie, tyle ze nie wiem dokladnie gdzie co i jak, bo nie zaglebialam sie w temat przesadow. Nie wierze w przesady, ale u mnie niestety w rodzinie byl przypadek, a moze po prostu zwykly zbieg okolicznosci- slub w maju, a w lipcu smierc najblizszej osoby dla pary mlodej. Z reszta wolalabym cieplejszy miesiac, ale mimo wszystko w maju jest pieknie poza tym w tym miasiacu są zwykle komunie

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

nie chce zadnych przesadow siac, bo nie jestem w temacie, nie czytam horoskopow, nie wierze w wrozki, ale o tym slyszalam bo w rodzinie byl taki przypadek.
Też ostatnio słyszałam o tym przesądzie. Wszyscy dookoła biorą śluby I to z bliskich znajomych, więc tematy ślubno-weselne bardzo się ostatnio przewijają przez nasze mieszkanie Również w przesądy nie wierzę, ale takie doświadczenie na pewno robi swoje...

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
u mnie własnie też jest przekształcone w tesco extra Najbardziej mnie cieszy szafa essence i belli tam Szkoda jedynie ze muszę godzine mpkiem się tłuc tam

A drogeri Jaśmin zazdroszczę

A ja ślub bym chciała w maju właśnie brac
Też bym mogła brać w maju, maj jeden z piękniejszych miesięcy jak dla mnie
Stary 2012-02-05, 09:58   #3967
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Według mnie wyglądasz lepiej w ciemnych.
Poczekam na zdjęcia w innym świetle.
wg mnie też

Cytat:
Napisane przez camillie Pokaż wiadomość
Hej

żałuje że nie mam czasu na przeczytanie całego wątku , bo na pewno sporo bym się z niego dowiedziała...ale zaczynam prace nad doskonałym wyglądem troche mam do zmiany...ale moze jakoś mi sie uda...
najwazniejsze dla mnie jest zrzucenie wagi .. mam 53 kg na 155 i chciałabym zejsc do 46,47...tylko cieżko mi to idzie...mimo ze jem malutko. Pewnie powinnam zaczac jakies cwiczenia ale nie moge znalezc czasu. Od 7-16 jestem w szkole no a potem najzwyczajniej nie mam siły ;D jedynie zbieram sie na brzuszki ale podobno takie cwiczenia nic nie dają
No i własciwie z cerą nie mam problemów ale potrzebuje pomocy stomagologa, wiec zaczynam od poniedziałku wizyty...zawsze okropnie sie go bałam i chodziłam dopiero jak juz mnie bolało. Ale od teraz to sie zmieni uskładałam kase na licówki, wiec mam motywacje zeby zaleczyc nawet te niewidoczne i niebolące dziurki

mam jednak do Was kilka pytań...ponieważ w ogole nie orientuje sie w olejach do włosów...nic a nic, ani gdzie kupic, ani jakie i po co ... a mam wysuszone włosy z porozdwajanymi końcówkami...regularnie je podcinam ale mimo to znow sie pojawiaja ... nie mam raczej zadnych problemów zdrowotnych (dobrze sie czuje,witaminizuje sie ;p) wiec moze to wlasnie przez to wysuszenie + jakies nieodpowiednie obchodzenie sie z nimi ?

mam nadzieje ze nie skrzyczycie mnie za tak głupie pytanie i przygarniecie do siebie

hej

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 10:09   #3968
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:

A moj tz chce slub tylko w maju albo lipcu, oba miesiace bez "r".

Hej Pospalam dzisiaj dluzej i nadal zle sie czuje Chyba sobie rosolek zrobie i przeleze niedziele w lozku.
Maala_Czaarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 10:14   #3969
karolcia198506
Zakorzenienie

Dzień dobry
Nie wiem co ze sobą zrobić
Stary 2012-02-05, 10:30   #3970
zielone_oko
Zakorzenienie

Dzień dobry

Miałam wstać o 8, no ale znając mnie wstałam o 9:50
Umyłam włosy, właśnie siedzę z maską z Alterry. Oporządzę się i idę do sklepu po coś na obiad i wracam do podatków
Stary 2012-02-05, 10:46   #3971
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Cytat:
Napisane przez camillie Pokaż wiadomość
Hej

żałuje że nie mam czasu na przeczytanie całego wątku , bo na pewno sporo bym się z niego dowiedziała...ale zaczynam prace nad doskonałym wyglądem troche mam do zmiany...ale moze jakoś mi sie uda...
najwazniejsze dla mnie jest zrzucenie wagi .. mam 53 kg na 155 i chciałabym zejsc do 46,47...tylko cieżko mi to idzie...mimo ze jem malutko. Pewnie powinnam zaczac jakies cwiczenia ale nie moge znalezc czasu. Od 7-16 jestem w szkole no a potem najzwyczajniej nie mam siły ;D jedynie zbieram sie na brzuszki ale podobno takie cwiczenia nic nie dają
No i własciwie z cerą nie mam problemów ale potrzebuje pomocy stomagologa, wiec zaczynam od poniedziałku wizyty...zawsze okropnie sie go bałam i chodziłam dopiero jak juz mnie bolało. Ale od teraz to sie zmieni uskładałam kase na licówki, wiec mam motywacje zeby zaleczyc nawet te niewidoczne i niebolące dziurki

mam jednak do Was kilka pytań...ponieważ w ogole nie orientuje sie w olejach do włosów...nic a nic, ani gdzie kupic, ani jakie i po co ... a mam wysuszone włosy z porozdwajanymi końcówkami...regularnie je podcinam ale mimo to znow sie pojawiaja ... nie mam raczej zadnych problemów zdrowotnych (dobrze sie czuje,witaminizuje sie ;p) wiec moze to wlasnie przez to wysuszenie + jakies nieodpowiednie obchodzenie sie z nimi ?

mam nadzieje ze nie skrzyczycie mnie za tak głupie pytanie i przygarniecie do siebie

witaj

Cytat:
u mnie od niedawna tesco jest tesciem(jak to odmienić?) extra
tesco się nie odmienia.

niedawno wróciłam, powinnam się przespać, ale jakoś mi się nie chce. szkoda mi ostatniego dnia wolności chyba zaraz wezmę się za SPA, na pewno moja twarz tego potrzebuje

kobieto, polecasz jakąś dobrą maseczkę nawilżającą do twarzy? oczywiście nie za drogą i z jakimś naturalnym składem

Snow, strasznie podoba mi się efekt po tym kremie "brązującym" z alterry i błyszczyk bell też mnie urzekł, muszę go sobie kupić
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 11:08   #3972
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Miałam wstać o 8, no ale znając mnie wstałam o 9:50
Umyłam włosy, właśnie siedzę z maską z Alterry. Oporządzę się i idę do sklepu po coś na obiad i wracam do podatków
ale po co się katować wstawaniem o 8 w wolny dzień?

<3 <3 <3
Stary 2012-02-05, 11:13   #3973
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

camillie cześć.

Cytat:

njwazniejsze ze do przodu
Pewnie, że tak.
Zostały mi 2 egzaminy i to najgorsze.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 11:15   #3974
kobietasukcesu
zawsze mam racje

samara: a do ilu zł ma być za saszetkę?
Bo ja zwykle tych w saszetkach używam.

Lainathiel: dołączam się do opinii, że ładniej Ci w ciemnych.

<3 <3 <3
Stary 2012-02-05, 11:30   #3975
loluska
Zakorzenienie

Dzień dobry
Miłej niedzieli!

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 11:37   #3976
magne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
dziękuję za życzenie dziewczyny dostałam takiego olympusa http://images.izideal.com/img/produc...mpus-d720.jpeg . Dostałam jeszcze torebkę, kasę, tą tredkę zelowa z avonu, ktore chwalily dzieqwczyny na youtube. Przyktro mi bo moj chlopak chory i nie moglismy sie dzisiaj obaczyc. No ale co poradzic .
fajny aparat , mi brat zgubił aparat i muszę się czymś rozejrzeć, daj znać jak robi zdjęcia.
Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość

Ja dziś nałożyłam olejek fur mama na włosy , zobaczymy jaki efekt będzie, dobrze ,że mi przypomniałaś o skarpetkach ,bo dawno tego nie robiłam.
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 11:40   #3977
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
samara: a do ilu zł ma być za saszetkę?
Bo ja zwykle tych w saszetkach używam.
do 5zł.
Stary 2012-02-05, 12:23   #3978
kobietasukcesu
zawsze mam racje

http://www.zrobsobiekrem.pl/pl/p/Alg...e-spirulina/33 - wystarcza na parę razy, zapach jest minusem, ale daje efekty więc warto

ogólnie lubię sypane glinki bez dodatków, mieszam je z hydrolatem i naturalnymi dodatkami i mam nawilżenie bez zapchania

- maseczki dermaglinu - np kleopatra, nie pamiętam po ile są ale chyba 4,49-4,99

http://esentia.pl/Montagne_Jeunesse_...zna_p27922.htm
o 15 gr przekracza, ale warto

http://esentia.pl/Montagne_Jeunesse_...owa_p32505.htm

ogólnie lubię maseczki tej firmy, jeszcze żadna mnie nie zapchała

http://www.pinkmelon.de/test/pflege-...eer-maske.html
w pl niedostępna, jest na all, ja mam jej zapas, bo jestem od niej wręcz uzależniona
ew można u mnie zamówić jak będę w dm, wychodzi koło 2 zł za saszetkę

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...alabaster.html - mniej naturalna, ale daje fajny efekt, stosuje ją regularnie, normalnie kosztuje 5,49 ale na promocjach kupowałam ja po 3,49, a dość często są promocje maseczek dermiki

i maseczka z h&m z oczarem wirgijskim: http://ruby-glooom-mind.blogspot.com...face-mask.html

12.30 a ja bez soczewek na oczach, z niezmytym olejem, ojojoj trzeba się ogarnąć :P

<3 <3 <3
Stary 2012-02-05, 12:25   #3979
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny.

Ja dzisiaj wziełam długą gorącą kąpiel
- peeling buzki
- peeling całego ciała
- depilacja
- balsam na ciało
- twarz krem bambino, nic innego od kilku dni nie używam
Stary 2012-02-05, 12:31   #3980
ParoleParole
Zakorzenienie

A ja dzis się uczyć muszę A tak mi sie nie chcee..

I muszę przejść się do sklepu po flipsy czekoladowe Bo mnie ochota naszła;p
Stary 2012-02-05, 12:32   #3981
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
ale po co się katować wstawaniem o 8 w wolny dzień?
Sesja, inaczej bym spała do 11
Stary 2012-02-05, 12:44   #3982
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.zrobsobiekrem.pl/pl/p/Alg...e-spirulina/33 - wystarcza na parę razy, zapach jest minusem, ale daje efekty więc warto

ogólnie lubię sypane glinki bez dodatków, mieszam je z hydrolatem i naturalnymi dodatkami i mam nawilżenie bez zapchania

- maseczki dermaglinu - np kleopatra, nie pamiętam po ile są ale chyba 4,49-4,99

http://esentia.pl/Montagne_Jeunesse_...zna_p27922.htm
o 15 gr przekracza, ale warto

http://esentia.pl/Montagne_Jeunesse_...owa_p32505.htm

ogólnie lubię maseczki tej firmy, jeszcze żadna mnie nie zapchała
dzięki za wyczerpującą odpowiedź
ostatnio przeglądałam ZróbSobieKrem i nawet tą spirulinę wrzuciłam do koszyka. na razie zakupów tam nie planuję robić, ale jak się zdecyduję, to na pewno kupię ją

te maseczki Montagne Jeunesse gdzie można dostać?

chyba muszę się sama podszkolić w składach
Stary 2012-02-05, 12:53   #3983
edyta29
Wtajemniczenie

Cytat:
czy w jakiś supermarketach bądź hipermarketach dostanę maski bingo?

kiedyś w auchanach były, ale ostatnio ich nie ma

Ew zamówię z all, chociaż szczerze mówiąc 100 razy wolę kupić stacjonarnie.

są w sklepie internetowym www.esentia.pl

moge dołączyc? po ciąży pasuje bardziej zadbać o siebie
podczytuje Was od bardzo dawna i dzięki Wam mam większą motywację .

mam pytanie odnośnie tej maski a dokładnie składu :

Skład (INCI)

AQUA, CETYL ALCOHOL, CETEARYL ALCOHOL (AND) CETEARETH - 20, CETRIMONIUM CHLORIDE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, ACETYLATED LANOLIN, GLYCERIN, LAWSONIA INERMIS EXTRACT, MEL (HONEY) EXTRACT, PARFUM, BENZYL ALCOHOL (AND) METHYLCHLOROISOTHIAZOLINO NE (AND) METHYLISOTHIAZOLINONE, CITRIC ACID, LINALOOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, C.I. 42090.

czy to że dwie odmiany alkoholu są na 2 i 3 pozycji to wporządku?

Edytowane przez edyta29
Czas edycji: 2012-02-05 o 13:16
edyta29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 13:24   #3984
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość

te maseczki Montagne Jeunesse gdzie można dostać?
-douglasy - ale ostatnio coś mniejszy wybór, podobno wycofują
-natury- nie wiem czy wszystkie, u mnie są

ja planuję zrobić zapas z tej esenti właśnie

Algi bardzo lubię, przy następnym zamówieniu na pewno dokupię, dobrze działają i dużo tańsze niż drogeryjne maseczki.

Ja na składach znam się trochę(ale gdzie tam do faktycznej porządnej wiedzy) tylko dlatego, że mojej skórze więcej rzeczy szkodzi niż pomaga, tak to by mi to wisiało pewnie

która maska bingo jest Twoją ulubioną? bo nie wiem sama już co wybrać, miałam chyba tylko jakąś z drożdzami

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:
Napisane przez edyta29 Pokaż wiadomość
są w sklepie internetowym www.esentia.pl

moge dołączyc? po ciąży pasuje bardziej zadbać o siebie
podczytuje Was od bardzo dawna i dzięki Wam mam większą motywację .

mam pytanie odnośnie tej maski a dokładnie składu :

Skład (INCI)

AQUA, CETYL ALCOHOL, CETEARYL ALCOHOL (AND) CETEARETH - 20, CETRIMONIUM CHLORIDE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, ACETYLATED LANOLIN, GLYCERIN, LAWSONIA INERMIS EXTRACT, MEL (HONEY) EXTRACT, PARFUM, BENZYL ALCOHOL (AND) METHYLCHLOROISOTHIAZOLINO NE (AND) METHYLISOTHIAZOLINONE, CITRIC ACID, LINALOOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, C.I. 42090.

czy to że dwie odmiany alkoholu są na 2 i 3 pozycji to wporządku?
witamy

http://pieknieje.pl/slownik/cetyl-alcohol - to jest prawie wszędzie, jest to nawilżający emolient, znajduje się w odżywkach, maseczkach, bardzo wielu kosmetykach

http://pieknieje.pl/slownik/cetearyl-alcohol to też zmiękczacz

grunt żeby kosmetyki nie zawierały alkohol denat

---
nałożyłam waxa miodowego z dodatkiem witaminy b3 i l-cysteiny, potem zmywam, kremowanie balsamowanie, makijaż i trzeba wyjść, chociaż szczerze mówiąc to taaaak mi się nie chce, leżałabym tylko na kanapie oglądając serial czy w łóżku z książką

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2012-02-05 o 13:27
Stary 2012-02-05, 13:27   #3985
Lainathiel
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny

Zgadzam się z wszystkimi opiniami, sama mówiłam swojemu, że do mnie blond nie pasuje no ale z drugiej strony też chciałam już jakiejś odmiany. pewnie niedługo się przyciemnię. Póki co muszę iść do sklepu po jakiegoś castinga prawdopodobnie i będą później zdjęcia na blogu :P
Stary 2012-02-05, 13:34   #3986
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:

która maska bingo jest Twoją ulubioną? bo nie wiem sama już co wybrać, miałam chyba tylko jakąś z drożdzami
mam zamiar wybrać się do natury, to tam ich poszukam.

ja uwielbiam tą z keratyną. w sklepach jej nigdzie nie widziałam, tylko przez neta kupiłam, jak był dzień darmowej wysyłki. kiedyś miałam tą z shea i algami, ale mi jakoś specjalnie nie podpasowała, ale wiele osób ją poleca, więc może u Ciebie też się sprawdzi
Stary 2012-02-05, 13:35   #3987
edyta29
Wtajemniczenie

Cytat:

ja planuję zrobić zapas z tej esenti właśnie

Algi bardzo lubię, przy następnym zamówieniu na pewno dokupię, dobrze działają i dużo tańsze niż drogeryjne maseczki.

Ja na składach znam się trochę(ale gdzie tam do faktycznej porządnej wiedzy) tylko dlatego, że mojej skórze więcej rzeczy szkodzi niż pomaga, tak to by mi to wisiało pewnie

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

witamy

http://pieknieje.pl/slownik/cetyl-alcohol - to jest prawie wszędzie, jest to nawilżający emolient, znajduje się w odżywkach, maseczkach, bardzo wielu kosmetykach

http://pieknieje.pl/slownik/cetearyl-alcohol to też zmiękczacz

grunt żeby kosmetyki nie zawierały alkohol denat

---
nałożyłam waxa miodowego z dodatkiem witaminy b3 i l-cysteiny, potem zmywam, kremowanie balsamowanie, makijaż i trzeba wyjść, chociaż szczerze mówiąc to taaaak mi się nie chce, leżałabym tylko na kanapie oglądając serial czy w łóżku z książką
dziekuję za odpowiedź, ja to ciemna masa jestem ze znajomością składów ,mogła bym czytam milion razy a i tak nie wiem o co chodzi

edyta29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 13:41   #3988
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuję za odpowiedź, ja to ciemna masa jestem ze znajomością składów ,mogła bym czytam milion razy a i tak nie wiem o co chodzi
wszystkiego da się w życiu nauczyć
Stary 2012-02-05, 13:43   #3989
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
ja też wszystkich składników nei znam, akurat cetyl alkohol tak bo często jest

A tak po prostu wrzucam w google i wiem.

a co to za maska była? wax?

I witam kolekcjonerkę żeli pod prysznic i płynów do kąpieli- niestety mój problem, chociaż obecnie z tym walczę. doszłam też do 20 sztuk tych właśnie produktów swego czasu.

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2012-02-05 o 13:45
Stary 2012-02-05, 14:11   #3990
magne
Zadomowienie

samaraNW - też miałam spirulinę , rozrabiałam ją z wodą i/lub olejem i nakładałam jako maseczkę, zauwazylam rozjasnienie twarzy. Ogólnie moja cera nie lubi maseczek itd. minimalizm jest dla niej najlepszy.
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości